Zamel

3.3/5

• Liczby mówią same za siebie
  • Historia
  • Nagrody i wyróżnienia
  • Produkty

Liczby mówią same za siebie

Historia

• Czarków

3. Opinie o pracodawcach Pszczyna
  5. Opinie o Zamel

Opinie o Zamel Pszczyna

Nie przegap nowości o Zamel!

Jacek

07.11.2021 19:31

Pracowałem w Zamel przed pandemią. Dużo się wydarzyło przez okres mojej pracy tam, nastąpiło dużo zmian. Czy na plus? I tak i nie, w zależności od preferencji i punktu widzenia pracownika. Nie wspominam tej pracy źle, fajnie mi się pracowało, było dużo obowiązków i pracy, ale też i wynagrodzenie adekwatne do jej wykonywania, wiec w tej sprawie nie ma co narzekać. Kontaktu z innymi pracownikami za bardzo nie miałem, więcej z klientami, wiec nie jestem w stanie powiedzieć jaka panowała atmosfera na hali, byłem na niej pare razy, ale zdążyłem zauważyć, tak jak niektórzy poniżej piszą - było bardzo czysto i sterylnie, nigdy nie spotkałem się w moich dotychczasowych pracach by ktoś tak dbał o porządek. Rozmowy kwalifikacyjnej za bardzo nie pamietam, było to pare lat temu, wiec pewnie coś się zmieniło, szczególnie po pandemii, ale nie była ona jakaś straszna, inaczej utknęła by mi w pamięci.

23.11.2021 17:14

Co za bzdury..
    Znawca

29.11.2021 15:48

To jest jedna z wypowiedzi na zlecenie a la "studentka 1 roku marketingu" mająca na celu przykryć całą masę negatywnych komentarzy prawdziwych pracowników firmy Zamel.
    Marcin

12.10.2021 21:36

Witam wszystkich serdecznie, mam 34 lata i chcę zatrudnić się w firmie z przyszłością. Nie mam szczególnego doświadczenia ale mam zapał do pracy i wiele marzeń. Chcę wybudować dom i kupić nowy samochód. W związku z tym chciałbym zapytać czy wkładając cały mój zapał i serce do pracy w tej szanowanej i znanej firmie mogę zarobić powyżej 5000 netto na rękę ? Czy jest możliwość awansu na kierownika lub dyrektora po roku lub dwóch ? Czy może są jakieś 13 pensje na koniec roku ? Proszę o konkretne odpowiedzi

18.10.2021 12:40

Rok lub dwa! "Po tygodniu już masz awans!
    XD

23.11.2021 14:38

5000zł? Daj spokój, jak dobrze zagadasz to i dychę dostaniesz na ręke, a i auto służbowe do wyboru: BMW albo Mercedes. 14 pensja to już standard w zamelu, więc tym też się nie przejmuj. Ogólnie firma godna polecenia. . . . A potem się obudzisz, cały spocony i wrócisz pracować za 2k.
    ..K

01.11.2021 12:54

Czytając niektóre negatywne komentarze zastanawiam się, czy aby na pewno piszemy o tej samej firmie. Wiadomo, nie jest kolorowo a tymbardziej łatwo, nie jest to praca (przynajmniej w moim przypadku) do końca życia. Poszłam tam z nastawianiem nabrania jakiegoś doświadczenia a co najważniejsze - podstawowej wiedzy. I się nie rozczarowałam. Przeszłam bardzo dużo szkoleń i kursów, wiec jeżeli chodzi o możliwość rozwoju to jak najbardziej na plus. Atmosfera w pracy? W porządku. Życzliwi ludzie, niejednokrotnie potrzebowałam pomocy (jak to początkujący) otrzymałam ją bez zastanowienia. Brak jakiś wyolbrzymionych norm, nikt nie wymagał ode mnie żadnych skomplikowanych i trudnych rzeczy bez wcześniejszego szkolenia, godziny pracy tez do dogadania a wypłata.. w sumie to zawsze przychodziła na czas. Na zakładzie jest bardzo czysto, dbają i sprawdzają, by każdy po sobie sprzątał i zorganizował własną pracę tak, by było bezpiecznie i nieszkodliwie (brak wokół jakiś substancji żrących czy nieprzyjemnego zapachu), ogółem BHP przestrzegane. Dobrze mi się pracowało, większych problemów nie miałam, nigdy tez nie spotkałam się z jakąś negatywną energią ze strony kierowników.
    XD

23.11.2021 14:36

"Bardzo dużo kursów i szkoleń" XDDDDD Chyba jak prawidłowo trzymać miotłe.
    B

17.11.2021 14:10

Miałem pracować tam tylko rok a zostałem na 8 lat, nie ukrywam, głównym powodem mojego zostania były pieniądze. Po roku czasu dostałem propozycje podwyżki (co tez się stało, z kolejnymi latami otrzymywałem stosowną zwyżkę + okazyjne premię) . Żeby nie było, wciąż się rozwijałem, nie miałem poczucia tzw. stania w miejscu. Po 8 latach podjąłem trudną decyzję o odejściu z firmy, głównie spowodowaną sytuacja pandemiczną, ale i również propozycją wyjazdu do pracy zza granicę. Widziałem jak firma na przestrzeni tamtych lat się zmienia, zdążyłem się przyzwyczaić i zżyć z ludźmi (pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie!!), w związku z tym bardzo trudno było mi to wszystko zostawić, niemniej jednak ważne są dla mnie zmiany i w tamtej chwili były one moim priorytetem.
    D

21.10.2021 21:35

Pracuje w tej firmie już jakiś czas, w związku z tym postaram sie w kilku słowach na jej temat wypowiedzieć. Wiadomo, istnieją pewne kwestie, które mnie drażnią bądź przeszkadzają, niemniej jednak nie mają one aż tak dużego znaczenia w wykonywanej przeze mnie pracy. Z takich podstawowych informacji, zdążyłem zauważyć jak ważnym aspektem w tej firmie jest przestrzeganie przepisów BHP i czystości.. czasami aż za bardzo i bywa to frustrujace, niemniej jednak jest to koniecznością i podstawą, za co szanuje i w 100% rozumiem. Jeżeli chodzi o atmosferę w pracy, jest ona przyjemna.. i w sumie tyle. Łącze studia z pracą, przez co czasami nie mogę zjawić się na stanowisku w pracy, nie stanowi to większego problemu, wystarczy, że poinformuję o nieobecności przy ustalaniu grafiku i wtedy starają się dobrać dogodne dla mnie godziny pracy, kompatybilnie z nauką. Na plus również przychodząca na czas wypłata, co w dzisiejszych czasach niekiedy stanowi wielki problem. W tej pracy nigdy nie spotkałem się z utrudnieniami z tym związanymi, przynajmniej w moim przypadku. Dzięki tej pracy nabyłem podstawową wiedzę i doświadczenie, którą jestem w stanie użyć na studiach, z czego bardzo jestem zadowolony.
    Marta

11.10.2021 13:36

Pracowałam w firmie Zamel prawie dwa lata. Wspominam ten okres dość pozytywnie, ogólna atmosfera w firmie przyzwoita, ludzie pomocni i zaangażowani, każdy traktował się z szacunkiem. Na samym początku przeszłam szkolenie wdrążające + ogólne bhp i cykliczne, by móc podjąć pracę na przyszłym stanowisku. Godziny pracy były przestrzegane, pracowałam tyle, ile zostało uzgodnione i zawarte w umowie, zarobek był adekwatny do wykonywanych przeze mnie obowiązków a sama wypłata przychodziła w miarę na czas. Moje miejsce pracy było czyste i bez żadnych towarzyszących szkodliwych substancji wokół (bardzo przestrzegali i trzymali się przepisów BHP). To, co podobało mi się w tej pracy to ciągłe wyzwania i szerzenie wiedzy, dzięki tej pracy naprawdę nabrałam doświadczenia i podstaw do dalszego rozwoj swojej kariery ..niekoniecznie w tej samej firmie.
    Jurek

10.10.2021 15:23

Byłem nie dawno na rozmowie na magazyn lub operator maszyn. Rozmowa przebiegała tragedia 3 panów siedzi i bawią się w przesłuchanie. Telefon komórkowy chcą żeby zostawić w szafce nie wolno używać na firmie, palić też nie wolno na całym obiekcie. I pytanie ile chcesz zarabiać? Nie polecam szukają po prostu kogoś żeby pracował za najniższą pensję
    Haha

03.08.2021 13:49

W tej firmie jest coraz gorzej. Jak ktoś ma więcej niż minimalna to i tak za chwilę go dogania, bo podwyżki jeśli są to liche albo wcale. Chociaż i tak większość za minimum pracuje. I żeby zakazać korzystania z telefonu nawet na śniadaniu?! Na stanowisku, to można zrozumieć, ale żeby w czasie mojej przerwy, normalnie paranoja. Jak ktoś szuka pracy, to lepiej niech się 3 razy zastanowi, albo i nawet 10 razy. Pamiętajcie, obiecać można wszystko.
    ihope

17.08.2021 00:03

Dokładnie słowo podwyżki to mówią a mało kto dostaje a jak już grosze w ogóle nie doceniają pracowników co długo juz tam pracują za minimalną krajową

26.09.2021 14:45

Kilka lat pracy 70gr brutto ????????
    Piotr

10.12.2020 21:55

Dzień dobry, chciałbym rozpocząć pracę w Zamel na stanowisku montażysta. Są jakieś dodatki na święta typu 2000 zł lub ewentualnie 13 pensja ? Czy jest możliwość szybkiego awansu na kierownika ? Proszę o rzetelne odpowiedzi, Pozdrawiam
    Tomek

26.04.2021 19:48

W zamelu zarabia się tyle ile wynosi obecna minimalna i ani grosza więcej, mile widziane są nadgodziny chyba ze akurat jest dostatek Ukraińców. Na święta dostaniesz 300 zł. Mile widziane również soboty. Do wyrobienia są dzienne normy i jeśli jesteś młody to spoko ale stare dłonie będą miały problemy. Jak ktoś wygrał w totka i chce tylko poprzebywać z ludźmi to zamel jest idealny.

13.09.2021 11:11

Nie zapomnij dodać że na nadgodziny musisz mieć łaskawe pozwolenie no chyba że im się pali pod stołkiem to rozpisza soboty do wybrania :D

09.09.2021 15:37

Cóż można powiedzieć o Zamelu? Lata przepracowane, podwyżki liczone w groszach i to brutto :) Niektórzy mają w pensji wliczona premie żeby nie trzeba było im dawać podwyżek. szefuncio sobie zakłada kamery a nawet już przenośne więc nie wiadomo kiedy kto cię ogląda, śmiga sobie szczególnie przed końcem miesiąca żeby komuś zabrać premie 200zl brutto. Wywala ludzi za korzystanie z telefonów a potem mówi że ma przyjść za miesiąc lub dwa tygodnie może wtedy już mu przejdzie :D ludzie są spoko ale szefostwo i kierownictwo są w większości beznadziejni no a w szczególności prezesik. Awanse zbierają ludzie którzy nie mają pojęcia o tym co robią, myślę że w żadnej normalnej firmie nie ma takiego cyrku jak tam. Nie polecam i nikomu nie życzę tam pracować.

09.09.2021 16:15

Aha i jeszcze chciałem dodać że jest tam też taki wynalazek jak pan liniowiec który kombinuje jak tu najbardziej szefuncia wydymać na kasę i póki co świetnie mu to wychodzi
    Ntx

30.08.2021 15:14

Czy jest możliwość pracy tylko na 1 zmianę?
    jkl

02.09.2021 14:27

Raczej już nie ma takiej możliwości. Kiedyś można było pracować na 1 zmianę ale od pewnego czasu nie praktykują tego, dodatkowo nawet nie jesteś sobie w stanie nic zaplanować bo w piątek są w stanie cię poinformować, że masz przyjść na inną zmianę niż ci wypada. Ogólnie nie polecam tej pracy, lepiej szukać czegoś lepszego.
    ktosiu

01.09.2021 16:58

Pracowałem w tej firmie na montażu, może praca nie jest nadzwyczaj ciężka ale są do wyrobienia normy. Często przychodzi gość i liczy ile zrobiłeś w daną godzinę itp. Prawie codziennie przez halę przechodzi dyrektor i patrzy na to jak pracujesz i sprawdza czy się nie lenisz. Prezes chce mieć wszystko pod kontrolą, pilnuje pracowników i traktuje ich jak swoich (usunięte przez administratora) ciągle montując nowe kamery, sprawdzając ich na bramce do wykrywania metalu. Jeśli chodzi o zarobki to kolejna tragedia bo większość osób ma minimalną krajową do tego premia marne 200 brutto, przy czym jest to premia absencyjna więc żadne l4, opieka, urlop na żądanie itp. Do tego wszystkiego dochodzi zakaz używania telefonu, nigdzie nie można go używać nawet na przerwie. Ogólnie nie polecam tej firmy no chyba, że ktoś nie potrafi znaleźć pracy i chce się na coś załapać bo tu przyjmują wszystkich jak leci.
    Tajemnicza

06.10.2020 18:07

Witam, jak wyglądają zarobki chalpnictwa w Zamelu? Jak z wyplatami wyglada po skończeniu?
    Marcin

07.10.2020 19:04

Też jestem ciekawy...
    lolek

03.08.2021 11:22

nie zarobicie
    GorzejbyćNieMoże

22.07.2021 21:45

Moja opinia wygląda następująco jedno wielkie Auschwitz, jak Cie zobaczą z telefonem to masz mega przejeba.... lub zwalniają ! Chore ! Premie daremne ale są bo inaczej ludzie by uciekli, praca lajtowa i bez pośpiechu jedyny + tej firmy dziekuje to tyle :)
    Rafał Smolik

30.06.2021 20:25

Mailem przyjemność ostatnio być na rozmowie w sprawie pracy lutowanie chałupnicze, jako osoba która prowadzi działalność w branży elektronicznej, teraz czas zastoju w firmie stwierdziłem że zamiast siedzieć i czekać na klienta można podjąć współpracę by coś w okresie zastoju dorobić. W poprzedniej pracy przed prowadzeniem działalności brałem czynny udział w procesach rekrutacyjnych i ocenianiu kandydatów na stanowisko pracy więc doskonale wiem jak wygląda to od "kuchni". Co do samego procesu rekrutacyjnego i rozmowy w firmie Zamel nie mogę mieć zastrzeżeń rozmowa jasna, merytoryczna, bez zastrzeżeń, jednak nasze oczekiwania finansowe znacznie się różniły i nie sądzę by jakikolwiek specjalista rozpoczął współpracę, nie mniej jeśli ktoś musi przebywać w domu i chciałby dorobić trochę zł do domowego budżetu to może się zastanowić nad taką opcją.
    Xd

15.07.2021 08:11

Nie nastawiaj się na jakieś wyszukane pytania typu "proszę wymienić 5 swoich wad i 5 zalet" albo "dlaczego to akurat ciebie powinniśmy zatrudnić?". Nie zapominaj, że to zamel, u nich jest ciągła rotacja pracowników bo każdy kto może to stamtąd ucieka. Przygotuj się za to na pytanie o swoje oczekiwania finansowe. Dla nich bardziej od twojego wykształcenia czy cech osobowości liczy się to żebyś się zbytnio nie cenił. I mówiąc "zbytnio" mam na myśli max minimalna krajowa, z resztą więcej ci nie zaproponują na start, natomiast zaobiecują podwyżek i premii jak się sprawdzisz xD

23.05.2021 10:42

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Zamel odbywa się w siedzibie firmy?
    Xd

23.06.2021 11:31

No a gdzie ma sie odbywać?
    Mietczysław

23.06.2021 11:26

Słuchajcie, wszyscy którzy jeszcze uważacie, że zamel może być spoko. Po pierwsze - zarobki; minimalna krajowa, nic więcej. Podwyżka? Pewnie! Po nowym roku podniesie się minimalna krajowa to dostaniesz podwyżke. Serio, tak mi powiedziano po roku pracy. Po drugie - czas pracy; zależnie od stanowiska. Generalnie większość osób pracuje na 3 zmiany (np CET, utrzymanie ruchu i pare innych). Po trzecie - atmosfera. Ehhh. Zacznijmy może od tego, że w zamelu goni się ludzi jak psy, w efekcie czego ludzie zaczynają poganiać się nawzajem, a to prowadzi do różnych spięć. Ludzie boją sie jak ognia prezesa i dyrektora, którzy codziennie robią sobie obchód po całym zamelu, wtedy każdy musi pokazywać jak ciężko zap*erdala, nawet choćby miał zamiatać. A spróbuj sobie na chwile usiąść... Na całym zakładzie są kamery, przez które Dzida sobie ogląda wyrywkowo jak ludzie pracują i raz na jakiś czas dzwoni do kierownika żeby pogonił tego czy tamtego. Najgorsza jest hala CET - głośno, gorąco, pył, kurz, ciężkie rzeczy do noszenia. Co tu dużo mówić; zamel to ostateczność jeśli potrzebujesz pracy na już bo tam ciągle kogoś szukają, ale nic więcej. Nie licz że zrobisz tam kariere albo że "będziesz zmieniał co 2 lata auto", jak tu niektórzy, chyba dla jaj piszą. Chyba, że z jednego gruza za 2000zł jak się rozleci na innego gruza w podobnej cenie. Smutne jest to, że produkty zamela są znane na całą polske więc to nie jest tak, że firmy nie stać na podwyżki i lepsze traktowanie pracowników. Firma jest zarządzana przez j*banego sknere, który patrzy z podełba na swoich pracowników bo on przecież jest pszczyński szlachcic, a reszta to plebs. Nawet jak coś mu się nie podoba w Twojej pracy to nie powie ci tego bezpośrednio bo przecież musiałby do Ciebie podejść i z tobą rozmawiać, woli zadzwonić do kierownika żeby on to załatwił. Kobiety z działu kard są wredne i nieprzydatne, a jako że zamel zatrudni każdego zdesperowanego to nie trudno o konflikt z jakimś d*bilem pokroju "Tofik" z lutowania. O tym (usunięte przez administratora) na kółkach możnaby się rozposywać godzinami, ale wystarczy spojrzeć na oceny. Jeśli już szukasz pracy to polecam Valeo w Czechowicach. Tam też super nie jest, też masówka tak jak w zamelu, ale na start zarobisz kilka stów więcej i jest autobus pracowniczy na i po każdej zmianie jeżdżący przez pszczyne i inne okolice.
    władek

28.02.2019 10:23

Witam, praca jest dość wymagająca, ale wszystko do przeżycia, dobre warunki pracy. W miarę cicho i spokojnie. Ciśnienie z kierownictwa w normie. Ogólnie bardzo fajna atmosfera koleżeńska, dodatkowym atutem są dodatki pozapłacowe.
    Andrzej

09.05.2020 18:55

Najniższa krajowa
    Xddd

23.06.2021 10:59

Cicho i spokojnie? XD Ty chyba na CET-ie nie byłeś, albo na wtryskarkach. Zamel to jeden wielki shit, w którym gonią cie jak psa, codziennie pan (usunięte przez administratora) prezes sobie obchód robi i nie daj boże żeby cie zobaczył jak akurat usiadłeś. Ty od niego op*erdolu nie dostaniesz bo przecież szlachcicowi nie wypada z plebsem rozmawiać, ale kierownik dostanie op*erdol, a potem ty od niego. Drugi szlachcic rodzynek to ten śmieszny dyrektor, który wygląda jakby sie k*rwa za dużo tabletek (usunięte przez administratora). Był listopad, pytam o podwyżke, powiedział żebym przyszedł po nowym roku. No to ide w lutym znowu, a ten mi że przecież sie minimalna krajowa podniosła to czego ja jeszcze chce? XDDD (usunięte przez administratora)na kółkach.
    to jest hit

17.04.2021 22:04

Przewrocilem się jak usłyszałem że muszę list motywacyjny jeszcze im wysłać żeby zakwalifikowac się na rozmowę. W 2021r hahaha, dalej niech szukają (usunięte przez administratora) może znajdą
    to jest hit

17.04.2021 22:07

Nie pełno sprytnych, bo na głup*** jest cenzura...

04.03.2020 09:37

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Zamel?
    dzolero

10.02.2021 18:18

No to faktycznie jest najistotniejsze, imprezy i inne shity. Ludzie przede wszystkim chcą zarobić a nie po imprezach chodzić. Jak dobrze zarobisz to sobie rachunki popłacisz zrobisz zakupy w biedrze, a jak ci zostanie to sie możesz integrować w Łące nad zaporą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zamel?

Kontakt - Zamel

Zielona 27 43-200 Pszczyna

Branże: Energetyka i elektrotechnika

ciekawski

02.12.2020 12:33

Witam serdecznie Ile brutto kosi miesięcznie pracownik na stanowisku elektronik-programista ? Pozdrawiam
    Anom123

06.10.2020 09:20

Praca na montażu w firmie na ile zmian. Czy jest możliwość pracy tylko na 1 zmianę.
    XY

13.07.2020 18:36

Czy w pracy panuje w miarę porządek? Pracowałem w pewnym zakładzie w BB i tam po prostu ubrania śmierdziały po 8 godzinach pracy jak to tam wyglada?
    On

14.07.2020 06:33

Jest bardzo czysto
    zen

04.04.2020 00:23

Jedyną polityką Zamela jest płacić jak najmniej,ile się da.Dotyczy to wszystkich,biur,inżynierów.Stąd są Ukraińcy.Najmniej ale na czas. Każdy kto może dorabia dodatkowo. Ludzie pracują dla ZUS. Nawet osoby wysoko kwalifikowane. Przykre ale prawdziwe. W dobie koronawirusa i laptopów Prezes nie pozwala ludziom pracować zdalnie. Ma gdzieś zdrowie pracowników była kasa się kręciła.Mentalność właściciela stoiska na bazarze. Nie ufa pracownikom i nie ma pojęcia o ich pracy. Pracownicy na zasadzie selekcji negatywnej.
    ktoś

21.01.2020 19:21

Witajcie, jak wygada praca na frezarce i zarobki? Wydaje się być to nowością w tym zakładzie.
    luźny

03.03.2020 13:06

Idź zobacz porób chwile, ocenisz jak wygląda sytuacja.
    Jan

13.11.2019 13:25

Czy ktos pracował w Zamelu na stanowisku magazynier? Bardzo prosze o opinie kogos kto pracuje badz pracował?

08.11.2019 18:31

Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym aby ktoś lub chociaż parę osób wyraziło zdanie na moje pytanie: Czy praca na produkcji w tej firmie jest w miarę do ogarnięcia? Pomińcie fakt wypłat w tej firmie, pokój socjalny i inne rzeczy, reszta poza zadanym pytaniem mnie nie interesuje. Wypraszam sobie głupie i niemiłe odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję za grzeczne i kulturalne wypowiedzi.
    robol

26.07.2019 21:09

Szkoda, ze (usunięte przez administratora)nie widać zmian
    Piotr

23.10.2018 07:44

Mam pytanie do pracowników na temat produktów oferowanych przez firmę Zamel. Czy elektronika użytkowa np. detektory CO są produkowane w Polsce czy sprowadzane z Chin? Dziękuję
    Anna

23.07.2019 17:21

Chińszczyzna
    pysiak

04.06.2019 18:18

Mam pytanie do pracowników ogólnie sam robię w zamelu czy idzie się przenieść do montażu i nie stracic pracy w razie odmowy ? :)
    fizyczny

15.04.2019 10:10

Na samym początku zacznę od plusów +Płaca w terminie +Niezła atmosfera pracy z ludźmi na własnym szczeblu To tyle. A teraz samo sedno (usunięte przez administratora) - duża rotacja, większość sama odchodzi - nie opłaca się jeździć, szkoda paliwa większość pracowników stałych ma blisko, albo dojeżdża na rowerze albo pieszo (usunięte przez administratora) - starania o rozwój kompletnie nie są dostrzegane, a można nawet stracić - magiczne hasło podwyżki pojawia się co roku, wraz z dźwignięciem płacy minimalnej - dużo wschodnich pracowników, są traktowani lepiej, bo są tańsi, niedomagania są przerzucane na polski zespół, wraz z odpowiedzialnością -15m przerwy, za mało biorąc pod uwagę fakt jak dużo osób jest w jednym czasie w pomieszczeniu socjalnym -brak możliwości rozwoju Podsumowując. Jeśli zamierzasz rozpocząć pracę w tej firmie, zastanów się jeszcze raz. Jeśli myślisz że nie ma w okolicy nic lepszego, dołóż 5km możesz się przekonać w jakim błędzie byłeś. Jeśli chcesz dorobić do emerytury, jasne, pod warunkiem że poprzednie składki były na podobnym poziomie, bo idzie sobie pogorszyć. Jeśli szukasz pracy na stałe, wróć na stronę z ogłoszeniami. To praca dla ciebie, gdy masz blisko, nie musisz dojeżdżać samochodem i zamierzasz tam pracować do czasu kiedy nie znajdziesz niczego lepszego. Jeśli w takim wypadku popracujesz dłużej niż 2 mc robisz coś źle.
    z

04.01.2019 22:09

W jaki spoób można dojezdzzac do firmy
    z

30.01.2019 22:05

szukam pracy na produkcji interesuje mnie 2 zmianowy system narazzie nie wysyłałem cv bo na dzien dzisiejszy nw jak tam bede dojezdzał jak by mnie zatrudnili
    Klaudia

18.02.2019 15:00

Czy aktualnie są przyjęcia na produkcje jaka umowe dostaje sie na poczatku
    Rooot

03.12.2018 08:20

Witam poszukuje opinii o firmie Zamel. Interesuje mnie ogłoszenie odnośnie operatora elektrodrążarki. Jak zarobki, atmosfera, szefostwo, kierownictwo i ogólnie typ pracy ktoś się interesuje?
    Gumie

25.09.2018 07:53

Ogólnie nie polecam tej firmy. Byłem ja rozmowie i kiepsko to wygląda. Ogłoszenie dotyczy czegoś innego, a na miejscu okazuje się że szukają ślusarza po prostu, co nie ma się ni jak do oferty i opisu w ogłoszeniu. Ponadto pytanie o oczekiwania finansowe, a następnie Pan rekrutujacy pyta kilka razy ile ostatecznie... Jakby nie docierało do niego to, co się mówi. Brak konkretow w czasie rekrutacji, rozmowa o 6. 30! A na miejscu okazuje się że jest kilku kandydatów na te samą godzinę - z tego co wiem żaden się nie skusil. Ilość ogłoszeń z ofertami pracy daje sygnał, że firma ma z jskiegos powodu problem z nowymi pracownikami. Szczerze, szkoda pieniędzy na paliwo, żeby jechać tam na rozmowę. Nie polecam tego pracodawcy, głównie za kretactwo i zwabianie fałszywymi ogłoszeniami, które realnie nie mają pokrycia w prawdziwej ofercie.
    NieUfamNikomu

26.09.2018 21:07

Potwierdzam: -> rozmowa o 6:30, -> kilka osób w kolejce, -> inne stanowisko niż, to w ogłoszeniu, -> oczekiwania finansowe - "dokręcanie śruby". Straciłem dzień urlopu, czas i paliwo. Wygląda na to, że te ogłoszenia służą za przynętę. Na 6:30 przychodzą kandydaci, którzy złapali haczyk. Najtańszy ma szansę na zatrudnienie. Tak jakby szukali naiwniaków. Przepytać jak największą liczbę kandydatów, żeby zwiększyć szansę na znalezienie jelenia do roboty. Mogę się mylić, ale takie odniosłem wrażenie...
    Totka

09.09.2018 21:28

Dzień dobry! A na produkcji dzwonków czy coś takiego ile się robi zmian i jak z świętami co drugie czy jak czy to praca od poniedziałku do piątku?
    Real

07.08.2018 23:54

sami tu frustraci i same kłamstwa, pensje są niezłe i atmosfera fajna, kto pisze inaczej ten kłamie, prawdopodobnie żeby zniechęcić konkurentów

10.08.2018 12:56

(usunięte przez administratora). Kiepski pracodawca, słabe płace, brak możliwości rozwoju,(usunięte przez administratora)

04.08.2018 17:29

Tak naprawdę w tej pracy największym problemem jest wypłata, która jest śmieszna. Pracy jest pięć razy więcej niż ludzi, wypłaty pięć razy mniej niż za wykonaną pracę. Generalnie między pracownikami atmosfera jest świetna, ale na tym się kończy.
    WrednyKandydat

20.07.2018 19:58

Byłem u nich na rozmowie. Stawki tak niskie że szkoda benzyny na dojazd. Tylko dla desperatów.
    Enterprise

14.06.2018 17:51

Cześć chcę się zatrudnić w Zamelu na magazyn. Jak wygląda tam praca, ciężkie warunki ? Jak z kasą, ciężko o urlop etc.?
    Martinos

13.10.2017 19:33

Do Wojnara. Płacą tyle żebyś z głodu nie zdechł wiec jak masz jakieś ambicje to nie ten adres. Generalnie firmie brak pomysłu na ten biznes. Ludzie jeżdżą jak domokrążcy po hurtowniach próbując cokolwiek wcisnąć. Firma lata temu miała renomę ale teraz to już nie wystarcza. Pomysły typu Ledix , Extra Free nawet niezłe ale ceny kosmos. Tym się nie da w tych cenach handlować i to nie wina handlowców. Wsparcia zera - mamy sprzedawać i nikt nie słucha ze nawet jak na głowie stanie to się nie da....

Zostaw merytoryczną opinię o Zamel