Fortaco JL Sp. z o.o.

Janów Lubelski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 175 ocen.

Opinie o Fortaco JL Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.

Julio

UWAGA UWAGA SONDA!!! Wpadlem na pomysl by dla odmiany na tym forum przeprowadzic badanie zadowolenia z pracy i zarobkow pracownikow w firmie fortaco...a mianowicie temat przewodni sondy KTO Z PRACOWNIKOW PRODUKCJI BEDZIE MIAL ZAMIAR CHEC LUB PLANUJE ZWOLNIC SIE W PRZYSZLYM ROKU Z FIRMY?????? osoby chetne prosze o napisanie czego kolwiek pod tym postem w zakladce "odpowiedz"..... Jezeli dobrze prosperujaca firma nie podnosi naszych zarobkow i standardow zycia tylko swoje to mozemy pomoc im jeszcze bardziej poprawic kondycje zakladu.

sprytny
@Julio 14.11.2017 16:55
UWAGA UWAGA SONDA!!! Wpadlem na pomysl by dla odmiany na tym forum przeprowadzic badanie zadowolenia z pracy i zarobkow pracow...

Ja rownież i dwóch moich kamratow z linii też jest gdzie wyjechać spawaczy za granica potrzebuja tak jak tutaj moze i też nie ma lekko ale kasa chociaż jest jak już tracić zdrowie to chociaż za godziwe pieniądze

pracownik
@Julio 14.11.2017 16:55
UWAGA UWAGA SONDA!!! Wpadlem na pomysl by dla odmiany na tym forum przeprowadzic badanie zadowolenia z pracy i zarobkow pracow...

Więcej pracy mało płacy ja stąd spadam.

Po długiej nieobecności Figo-F

Imprezy, szkolenia i udawanie że się rządzi w firmie to jest priorytet naszych dyrektorów. Jeśli by to była na prawdę polska firma a nie zachodnia to dyrektor operacyjny razem z dyrektorem produkcji wylądowaliby na Żuławach i dorabialiby się na glebie na której tyle urośnie co na kamieniu. I mam nadzieję że takie firmy już niedługo dostaną czerwoną kartkę.

Jacek

Jak wygląda praca wozkowego? Jak z zarobkami? Czy jest woogole sens składać papiery ???

anonymous
@Jacek 17.11.2017 23:37
Jak wygląda praca wozkowego? Jak z zarobkami? Czy jest woogole sens składać papiery ???

Co chcesz pracować a nie wiesz jak wygląda praca wózkowego

Jacek
@anonymous 18.11.2017 13:21
Co chcesz pracować a nie wiesz jak wygląda praca wózkowego

Wiem przyjacielu, chciałem tylko zapytać właśnie ciebie jak to jest w tej waszej firmie ?

Zaskroniec

Jak tak myślisz o panu M i o panu koniu to jesteś w błędzie ty bajaku

grzegorz kajda

Czytam forum i nie wierze ze jest tak zle pracowałem Fortaco niedługo ale moje odczucia są bardzo pozytywne nie mogę powiedziec nic złego ani na temat p.majdanika ani na temat p.aleksandra żeby widzieć jaj jest trzeba miec porównanie ci którzy ciągle narzekają nie maja pojęcia jak wygląda praca w innym zakładach

Żelazny
@grzegorz kajda 08.11.2017 12:57
Czytam forum i nie wierze ze jest tak zle pracowałem Fortaco niedługo ale moje odczucia są bardzo pozytywne nie mogę powiedziec...

Właśnie dla tego że tak krótko pracowałeś to (usunięte przez administratora) wiesz

Urban

Olek, już nie długo dobiorę ci się do skury. Nie miałem czasu ostatnio bo zarabialem grubą kasę, ale już nie długo do naszego spotkania.pozdrawiam cię i królową fortaco. Do zobaczenia nie długo.

Żelazny

Widzę że tą stronę we władanie przejął koński łeb

P

Witam wszystkich.Bardz mnie ciekawi ilu pracowników zwolniło się przez okres od kiedy zarządza produkcją koński łeb bo wydaje mi się że sporo .Łudzenie się że zwolnieni fachowcy mogą być zastąpieni obco krajowcami trzeba włożyć po między bajki .

Spawacz

Pod Częstochową powstaje fabryka szyb i ponoć koń ma tam pracować a mianowicie chodzi o to że będzie przeciągał furę z piachem do wytopu szkła.DO TEGO SIĘ NADAJE.

Bom

Ktosiu tak jak piszesz to jest tak na wydziale obróbki tam tz"kierownik" (śmiechu warty) trzyma swoich kumpli ze szkoły, rodzinę i znajomych którzy podwyżki dostają, reszta pracowników tylko patrzy się jak wół na malowane wrota. Standardy są dla zwykłych roboli reszta tz sitwa nic nie musi. Patrząc ile niektórzy bubli mogą puszczać z obróbki i trzeba po nich spawać bo są znajomymi "kierownika" Jarg. Jest nieprawdopodobne i tylko cicho bo ten to może a zwykły robol by dostał papier i po premi. Szok!

Ktoś

Niestety, ale tutaj nadal liczą się znajomości, a nie dobry fachowiec. Jak masz jakiś wkład w tą firmę coś dobrego zrobiłeś to szybko to zapominają. Ale wystarczy ze noga ci się podwinie jak to w pracy bywa, to od razu papier i po premii a wtedy pamiętają dlugo. Chyba że z kierownikiem chodziłeś do szkoły to jesteś "chroniony" i można buble puszczać i dobrze jest. A i podwyżki dla takich tez są bez problemu.

Boom

Pytanie do Szanownej Dyrekcji. Dlaczego w tej firmie ludzie którzy chcą cos dla tej zrobić dobrego,maja inicjatywe i powinni awansować normalnym trybem są zmuszeni niskimi stawkami do tego by się zwolnić ? Praktyka jest taka ze pracownicy sumiennie wykonujący swój zawód którzy coś mają do powiedzenia są uciszani przez kierowników...dotyczy to wszystkich wydziałów spaw i wos. Przecież to uwstecznia firmę i sprawia że i firma staje się mało konkurencyjna.

pracownik

Pani przedszkolanka i przedszkolaki....

Pracownik

Chyba sie zwolnię z tej firmy bo mnie przezywają. Proszę panią, proszę panią on mnie przezywa ( to nie firma to przedszkole).

Plejboj

Marta nie piepsz tylko wrzuć swojo focie w bikini:)

MŁODY
@Plejboj 06.10.2017 16:23
Marta nie piepsz tylko wrzuć swojo focie w bikini:)

To nie Marta tylko koński łeb piszę te głupoty.

Chłop

Mnie ostatnio zastanawia jedno że na Białej można było kupić być może i dalej można wiertła i gwintowniki podobno od jednego z najlepszych pracowników na WOSIE i lidera zarazem , zresztą zamieszkującego na Białej , co po nim trzeba wiecznie coś spawać bo po pijaku jak na nocy coś robi jeżeli wogóle coś robi to coś mu robota nie idzie

Robotnik

Dyrektor produkcji nie wie co zrobić z liderem z Sandvika, podejmie słuszną decyzję jak będzie miał jaja.

Pracownik
@Robotnik 03.10.2017 21:02
Dyrektor produkcji nie wie co zrobić z liderem z Sandvika, podejmie słuszną decyzję jak będzie miał jaja....

Robotnik czego się nie podpisujesz Europrzewodniczący? Dyrektorowi to ty nie musisz doradzać bo on dobrze wie co robić. Zamias chować się po kątach weź się lepiej za robote bo młodzi potem przychodzo na wydział i nic nie umio i musimy ich dopiero szkolić a tobie płaco. Ciekawe za co...

Marta

Zachęcam wszystkich forumowiczów do zapoznania się z wywiadem z Business Site Director Fortaco JL Sp. z o.o., który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,42593,wywiad-mariusz-majdanik @byli koledzy czy powiesz coś o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.? Przypominam, że nie możecie obrażać na forum nikogo. Regulamin forum znajdziecie tutaj http://www.gowork.pl/regulamin

Pracownik
@Marta 03.10.2017 14:41
Zachęcam wszystkich forumowiczów do zapoznania się z wywiadem z Business Site Director Fortaco JL Sp. z o.o., który znajdziecie...

Marta nie oszukujmy się, tego wywiadu szkoda czytać, przecież to są same bzdury. Wybierz się kiedyś osobiście do zakładu to zobaczysz jakie są RZECZYWISTE warunki pracy i jak doceniany jest pracownik.

p

Widzę że na sandviku bardzo dobrze się dzieje tak koń zarządza razem ze swoimi lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e za chwile nie będzie komu spawać no chyba że koń z kierownikiem złapią się za uchwyty .Brawo panowie za takie zarządzanie

Szukający pracy

Mam pytanie: gdzie znajdę regulamin pracy Fortaco JL sp.z.o.o ??? Bo zastanawiam się czy takowy w ogóle istnieje??

Pracownik

Czego chcesz od nas koniu za twe hojne premie, czego za podwyżki którym nie masz miary, pracownik cię nie ogarnie, wszędy pełno Ciebie, i na hali, na zebraniach i w gabinecie. Pieniędzy też, wiem nie pragniesz , bo cała firma twoja . Wdzięcznym Cię tedy sercem, Koniem nazywamy, bo nad to lepszej ksywy nie znamy. Tyś pan wszystkiego, tyś firme zbudował i brakiem detali ślicznieś uhaftował. Tyś fundament założył janowskiej spółki, i przykryłeś jej nagość swoim debiliz***m Za twoim rozkazaniem pracownik spawać musi, a swoich praw egzekwować się boi.Robole z placówki twoją hojność znają, 20 gr do h raczysz nie dać im waść. Tobie k woli brudas ramy spawa, byś do Częstochowy mogł nastawać. Z twoich rąk wszelki brudas patrza swej wypłaty, a ty każdego karzesz z twej szczodrobliwości. Bądź nam zawsze pochwalon nieśmiertelny Koniu, twoja impotencja i grzybica nigdy nie ustanie. Karaj nas póki raczysz na twej placówce , a jedno niech zawżdy będzie, koniem cie nazywać. A niechaj związki wżdy postronnie mają iż pracownicy nie gęsi i swoją godnosć mają.

Spawacz

Jeśli dyrektor chce żeby produkcja szła bez zakłóceń to musi pognać jeszcze kierownika z placówki Sandvik

Dżin
@Spawacz 01.10.2017 09:17
Jeśli dyrektor chce żeby produkcja szła bez zakłóceń to musi pognać jeszcze kierownika z placówki Sandvik...

Nie tylko kierownika ale jeszcze drugiego lidera, wtedy na tym wydziale zrobiłoby się w końcu trochę lepiej.

Koleś

Co to na tym sandviku się dzieje . Lider ubliża pracownikom ? No i sobie po liderował brawo Dyrektor !!!!

Jędrzej

Udławiłes się wybuleńcu kasą liderowską i władzą, wiedziałem że to sie tak skończy, ha ha ha

pracownik

Dopłaty do posiłków , darmowy dowóz pracowników chyba dla niewielkiej grupki,bonus? największy dla kierownictwa i liderów dobra reklama, dla zwykłego pracownika grosze jak zwykle czym wy się szczycicie...

Spawacz

Skoro jest tak dobrze to dlaczego spawacz z kilkunastoletnim stażem zarabia około 2000 tysięcy wraz z premiami .Ty możesz bajki pisać bo zarabiasz kilkanaście razy więcej od przeciętnego pracownika .Sumując dla ciebie fortaco to raj na ziemi .W OBECNYM CZASIE SPRZĄTACZKA ZARABIA OKOŁO 2000 TYS.

Julian

Wiadomo, że udzielenie takiego wywiadu to kompletne bzdury. Nie ma niewygodnych pytań, niewygodnych odpowiedzi, wszystko jest z góry ustalone, przecież nawet małe dziecko wie że w takim wywiadzie nie można nic zaprzeczyć osobie która udziela wywiadu.

Niebedacy tutejszym robotnikiem.
@Pracownik 02.10.2017 19:47
Ty nie będziesz narzekał bo masz dużego.. końskiego bonusa. zastanow sie czy narzeka 3 osoby czy moze 300. Tylko nikt ci tego...

Noto jak narzeka 300 osób to zróbcie strajk. Albo się zwolnijcie skoro jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja osobiście nie jestem robotnikiem tej fabryki. Ale taka dziadowa jest wszędzie. Nigdzie zwykły robol niema nic do gadania. On jest do roboty. Dobra Komuna już się ponad 20lat temu skończyła.

Niebedacy tutejszym robotnikiem.
@Pracownik 02.10.2017 19:47
Ty nie będziesz narzekał bo masz dużego.. końskiego bonusa. zastanow sie czy narzeka 3 osoby czy moze 300. Tylko nikt ci tego...

Noto jak narzeka 300 osób to zróbcie strajk. Albo się zwolnijcie skoro jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja osobiście nie jestem robotnikiem tej fabryki. Ale taka dziadowa jest wszędzie. Nigdzie zwykły robol niema nic do gadania. On jest do roboty. Dobra Komuna już się ponad 20lat temu skończyła.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Większych bzdur w życiu nie czytałem. Firma to jest dno i wodorosty, nie jest tak kolorowo jak jest ukazane to w wywiadzie z p. M. M.. Wstyd sierżancie.

P

Jeszcze nie tak dawno koń wszystkim nie zadowolonym z pracy w Fortaco kazał się zwalniać a teraz nie chce podpisać natychmiast owych zwolnień z pracy. Co się stało???.

Byli koledzy

Lechu nikt za tobo nie płacze ani nie tęskni.

Marta

@Przyjaciel @X Na forum nie możecie nikogo obrażać. Polecam aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim napiszecie komentarz. Czy ktoś pozostawi opinie na temat warunków pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o. ?

Przyjaciel
@Marta 13.09.2017 14:47
@Przyjaciel @X Na forum nie możecie nikogo obrażać. Polecam aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin...

Zapoznaj się ze wszystkimi opiniami które dotyczą fortaco to z pewnością więcej znajdziesz osób które nie znają regulaminu forum. Gorąco pozdrawiam . Przyjaciel

W
@K 15.09.2017 16:58
A może K zamiast W

To znaczy KOŃ zamiast W

p

Nie byłem na imprezie ale chciałbym kogoś zapytać kto był czy można było ujeżdżać konia .Bilbord z ogłoszeniem o pracy dla spawaczy świadczy o prawdziwej kondycji firmy pod wodzą sztabu dowódczego tam już niema komu spawać nikt nie chce przyjść bo zarobki są marne a wymagania niebotyczne tym bardziej że za płotem znajduje się firma o podobnym profilu która skutecznie drenuje zakład z potencjalnych spawaczy zwerbowali im z przed nosa na wet UKRAIŃCÓW .Wracając do imprezy wyszła ona tak żałośnie jak wszystko w tej firmie pod obecnym zarządem firma która przetrwała mroczne czasy komuny padnie w epoce kwitnącego kapitalizmu .A wszystko to dzięki proroczym decyzjom podejmowanym jednomyślnie przez wysoce wykształconą kadrę menadżerską pod przywództwem jaśnie panującemu KIM IR KONIA. Razem na zatracenie a wszyscy na zasiłek .

pomocny

Dalej nie łuku robisz błędy wstyd . LIDERZE .

X

Niema się co dziwić że liderzy palą albo robią co im pasuje skoro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koński łeb dał im wolną rękę w ich poczynaniach a na efekty nie trzeba było długo czekać.

Robotnik

Lidery nie myślo o robocie tylko myślo żeby zapalić za przyrządem. Zgroza!!

Spawacz

Dzięki za poradę takie łapówki akurat mam w domu bo dziadek pali fajki to zawinę kilka paczek dziadek nie zatrybi a wazelinę stosuje ojciec do rąk bo jest murarzem i żeby nie pękały

Antek z pikul

Dobre fajki i wazelina dla lidera żeby mógł zapalić za przyrządem po tym jak wróci od kierownika. Wazelinki najlepiej dwa opakowania bo jednego może mu zabraknąć.

Robotnik

Myślę, że za dobrą flachę lider pomógłby przenieść się na Sandvika albo nie, pewnie od wódki wolałby wagon fajek.

Spawacz

Witam wszystkich.Pracuje u Von Nogayu i nie mogę tu już wytrzymać chętnie przeniósł bym się na placówkę sandvika bo widzę że tam kierownik jest mądrzejszy. Kwestia jest taka że nie wiem z kim pogadać o przeniesieniu może ktoś coś by doradził.

Spawacz
@Robotnik 29.08.2017 21:53
Wszędzie trzeba pracować czy na sandviku czy u von Nogaya. Na sandviku praca spoko, kierownik okej, myślę, że temat jest do zał...

A który to jest ten lider bo nie bardzo kojarzę taki grubszy co mówią na niego wybólenie

Przyjaciel
@Spawacz 30.08.2017 10:26
A który to jest ten lider bo nie bardzo kojarzę taki grubszy co mówią na niego wybólenie

Oo właśnie ten nieuk no on to rodem z przyborowia a tera na zofiance se mieszka no i ten co się na rysunku nie zna. Wybulenie bardzo do niego pasuje.

figo fago

Dlaczego likwidujesz moje wpisy czyżby prawda aż tak bolała

Kolega

Lider na sandviku z Zofianki to na rysunku zna się tyle co wilk na gwiazdach.Kierowniku pogoń tego nieuka,albo przynajmniej dopilnuj żeby nie palił papierosów między przyrządami . Bo jak dyrektor na kamerach wypatrzy to znowu premie stracisz a może i stanowisko kierownika a szkoda by było tych kilku tysięcy dla lidera który w trąbkę dmucha.

Kolejny kolega
@Kolega 27.08.2017 23:14
Lider na sandviku z Zofianki to na rysunku zna się tyle co wilk na gwiazdach.Kierowniku pogoń tego nieuka,albo przynajmniej do...

Lider o ktorym mowa to kompletny bajak. Nie jestem pewien czy on nawet dobrze umie pisac i liczyć. Ma pojęcie do tego jak dymić papierocha jednego za drugim, jak i pierwszy z Zofianki tak i drugi tak samo się zachowuje. Tylko drugi jest bardziej cwany bo myśli że kierownik to deb*l i cały czas zmienia miejsce palenia. Pozdrawiam palaczy z sandvika, czyli liderów.

Obserwator pracowników

Liderzy z sandvika wymagają zmiany. Po pierwsze, lider musi coś sobą reprezentować a nie stanąć za przyrządem i dymić faje za fają. Po drugie, powinien się znać na robocie jak nikt inny a nie gdy się go pytam co dalej robić to on się drapie po głowie i mówi że nie wie. Po trzecie, lider z Zofianki przez cały tydzień tylko się przemądrzał a gdy trzeba zrobić konkretną robotę to on już jest bardziej z tyłu, bo nawet nie wie co robić i jak robić. Po czwarte, miejcie nawet po 8 zl dodatku i potrójną premie ale pokażcie że na to zasługujecie bo jak na razie to jesteście w czarnej du**e.

Mładszej lider

Jak tak dalej pójdzie to każdy ucieknie do Cat-a, i w fortaco zostaną do pracy liderzy i Konio. I wtedy nie będzie już kim pomiatac to konio pojedzie do starej i otworzy se jarmak pod klasztorem i będzie sprzedawał kartofle i kwaśne mlyko. A sam nie będzie już płacił złotą kartą tylko wsiażami bo nie będzie juz gotówki.

Szwagra szwagier

Wg mnie Konio to sie nadaje ale tylko do tego żeby sprzątać kible w szatni pracowników. Pojęcia do produkcji nie ma żadnego. Tylko jak się robi zawodówke w osiem lat to skąd będzie się coś umieć. Na takie stanowisko musi być juz człowiek wyksztalcony a nie taki deb*l jak on. Na prawdę nie ma gorszego nieuka i impotenta od niego. Potrafi tylko przyjmować do pracy swoich kolesi którzy sa podobni poziomem intelektualnym do niego. Obiecuje końskie podwyżki a tak na prawdę jeszcze zabiera pracownikom. Koniu wsiadaj w busa i do Częstochowy medaliki sprzedawać.

MŁODY

Apeluje do wszystkich piszących na tej stronie aby dać spokój koniowi by się nie załamał. Opisy są niekorzystne dla niego i jak nazłość pojechał do domu a tam na niedzielny obiad stara ugotowała WĄTRÓBKĘ Z CYBULO

Przeciwko paleniu

Liderzy z sandvika biorą gruby bilon za nic. Nie maja w ogóle pojęcia do roboty. Tylko patrzą aby stanąć i zapalić. Poza tym regularnie zmieniają miejsce wykroczenia aby ich kierownik lub konio nie nakrył. Ale i palenie się kiedyś skończy. Jak konio zobaczy ze pala tak koniec z fuchą liderowania. A jeszcze Jak konio będzie dalej tak firmą rządził to nie długo CAT wykupi fortaco i konio pojedzie do czystochowy pkesem i to bez biletu.

Brudas

Koński łbie jeżeli przez twoją niekompetencję brakuje materiałów do spawania i tym samym nie ma pracy, więc nie zaslaniaj sie sprzataniem bo i tak każdy pracownik wie o co tak na prawdę chodzi. Sprzątać to możesz swoj gabinet jak go zarzygasz jak za dużo dasz w palnik. To jest kolejny juz idealny przykład ze ty nie nadajesz sie na stanowisko dyrektora produkcji. Przecież ty jesteś gorzej głupi niż te świnie które u mnie w zagrodzie stoją. Wracaj skąd przyszedles SB-eku. I twoja teczka sie znajdzie.

Kolega

No ten lider z Zofianki ten co w trąbkę dmucha a spawać nie umie uważa że jest numero jeden na sandviku . Moja propozycja jest taka chłopie dmuchaj dalej w tą trąbkę a liderowanie zostaw innym którzy się do tego nadają. Jak już będziesz umiał spawać i będziesz miał odpowiednie predyspozycje do komunikacji z pracownikami to wtedy możesz mieć ten dodatek cztery złotych do godziny i dwa razy premie . JACEK TWÓJ BEŁKOT JEST PRZERAŻAJĄCY ZREZYGNUJ Z LIDERA BO CHŁOPIE NIE NADAJESZ SIĘ DO TEGO !!!!!!!

MŁODY
@Kolega 26.08.2017 03:23
No ten lider z Zofianki ten co w trąbkę dmucha a spawać nie umie uważa że jest numero jeden na sandviku . Moja propozycja jest...

Bardzo trafny opis tego nieuka który umie tylko psioczyć na wszystkich. Ostatnio składał zbiorniki oczywiście nie ogarnia rysunku i żeby odbić od siebie piłeczkę to chodził po placówkach i psioczył na technologów że nie interesują się produkcją a tak naprawdę to on jest liderem i powinien wszystkie wyroby ogarniać a nawet pomagać i pokazywać co mamy robić w końcu za to bierze dodatek i dwie premie

BRUDAS

Chciałbym się podzielić moimi spostrzeżeniami z zachowania końskiego łba mianowicie chodzi o to że jak brakuje detali do spawania to zaczyna się zadyma ze sprzątaniem aby odwrócić uwagę wszystkich od nieudacznictwa . Chodzi o to że nie potrafi wywiązać się ze swoich obowiązków za które bierze dobro kas o której zwykły pracownik morze tylko pomarzyć .

anonim

(usunięte przez administratora)

Guślarz

Nie pal bo nie będziesz mógł dmuchać w trąbę bo i tak już cię mało słychać w tej twojej kapeli a tam myślę że trzeba pracować bo to nie Fortaco i gadką i włażeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niczego nie osiągniesz.

MŁODY

Mam apel do liderów z sandvika aby bardziej pilnowali jakości a nie ciągle chowali się po dziurach i palili fajki .Ja chcę dostać bonusa bo uczciwie pracuje

Zostaw opinię o Fortaco JL Sp. z o.o. - Janów Lubelski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco JL Sp. z o.o.