jar31.07.2025 12:07
"Umowa podpisana w lutym na balustradę szklaną na klatce schodowej , termin realizacji miał być do końca kwietnia , niestety panowie się nie wyrobili. Po wielu telefonach przyjechali robić dopiero w połowie czerwca i jak się okazało źle pomierzyli szkło i nie pasowało im ,poza tym miało być hartowane laminowane(klejone, bezpieczne ), a próbowali zamontować samo hartowane ,które przy stuknięciu rozsypało w drobny mak. Otwory które porobili nie miały nawet pionu, wszystko robione ,,na oko ,, . Partacze jakich mało , pół roku mnie zwodzili, że to zrobią, a tak na prawdę nie mieli pojęcia o tym jak to wykonać , poza tym (usunięte przez administratora) z terminem i szkłem jakie miało być. Kto normalny montuje do domu takie szło przy małych dzieciach !!! Proszę uważać na nich , na szczęście oddali zaliczkę, ale już po szkło które zostawili nie przyjechali , sprawa możliwe że skończy się w sądzie. BARDZO nie polecam. Na szybko musiałem szukać innej ekipy i jestem przez nich 2-3 miesiące w plecy z przeprowadzką."