caterpillar poland

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 732 ocen.

Opinie o caterpillar poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie caterpillar poland

Koło

Poziom komentarze adekwatny do stanu w jakich zostawiacie po sobie sanitariaty w Waszej firmie. Panowie, czy też tak robicie we własnej toaletach w domu i tak samo się zachowujecie pod prysznicami? Co na to Wasze żony? Wstyd !!!!

Łaka Maka Fą
@Koło 16.02.2018 00:02

Skoro zatrudniacie ludzi którzy nie potrafią załatwić sprawy do kibla, to jak możecie wymagać od nich poprawności położenia spoin?

Łukasz

Jak się Was wszystkich czyta to się nie dobrze robi. 1. Skoro tak jest źle to po co jeszcze tu siedzicie ? 2. Skoro mała stawka to jest wolny rynek tak? - patrz punkt 1. Stawka adekwatna do "umiejętności"? 3. Skoro tak Was kroją to- patrz punkt 1. 4. Pokażcie paski skoro jest tak źle, skoro źle - patrz punkt 1. 5. Ile osób już wróciło? Bo ja wiem- jednak nie jest tak źle tak? 6. Jestem w CAT bo mnie nigdzie nie chcą? Przecież tutaj jest xx zł/h inni nie dają więcej? Dziwne. Jestem tam gdzie mi płacą adekwatnie do moich umiejętności, nie satysfakcjonuje mnie- patrz punkt 1. 7. Anonimowo bardzo łatwo pisać "prawdę". 8. Fakty o CAT Poland: -Skoro droga zła (ok nie jest idealna, to może zostawiaj auto przed CAT i na piechotkę? Autobusy nie istnieją, aż tak daleko jest? Mamy 3 parkingi każdy jest zły? Może CAT ma Ci jeszcze za zdarte buty oddawać? Pracodawca musi Ci gwarantować miejsce parkingowe? -Czajniki - a nie ma dystrybutorów wody gdzie można podgrzać? Nie ma na stołówkach czajników - mamy dwie z tego co kojarzę i zawsze jest min. jeden czajnik. -Diety itp - masz korporacyjną kartę? To jaka dieta? Gdzie byłeś na delegacji? Ograniczałeś się? Dieta = twoje własne wyżywienie + usługi, brak diety płacisz kartą. -5 lat-jakoś nie kojarzę kogoś kto 5 lat tu pracował, odszedł i dojeżdżał do biura północnego! Pracownik biurowy spawacz? No to już fantazja. Od kiedy pracuje to nie widziałem takiej a jestem dłużej niż Ty "byłeś/byłaś" -Cytat "inżynierowie pytający spawaczy z jakiego materiału ma być część bo nie wiedzą co dać na rysunku" Czy my mamy biuro konstrukcyjne? Coś mnie ominęło? Masz jakieś dowody? Mój wpis nie ma zamiaru nikogo obrażać po prostu nie mogę się zgodzić z wpisami które są niezgodne z prawdą. Jeżeli jest mi aż rak źle- patrz punkt 1 :)

Jon lemon

Błagam Was pierdoły piszecie na temat Cata zarobki złe a ci którzy poszli do hagsa będą wracać na kolanach kwestia czasu. A normy? Hmm... ;-) orka orka i orka :-)

Kulfon
@Ja 14.02.2018 20:15

A będzie jeszcze lepiej, ale to juz bez was i Ferdka.

lolo
@Ja 14.02.2018 20:15

A kto z hagsa wrocil???????????

pracownik

Nie pieprzcie glupot ze zarobki 18 brutto.....Na rozmowie sie pytaja ile sie chce zarobic powiedzialem im 20,50 i jakos sie zgodzili a nie mam specjalnie doswiadczenia.....Gdzie indziej dostalem wiecej dlatego sie nie zdecydowalem ale ogolnie jesli chodzi o zarobki na start to nie jest zle ...idzcie do brembo na 4 brygady zapieprz jak skur;;syn i 2350 wezmiecie

spaw
@Working class 25.01.2018 16:49

to czemu starszy nie maja np 30???? nie potrafia sie jakos do kupy ogarnac????nie kazdy wyjedzie ja wiem ale ci co zostali niech nie daja soba pomiatac strajk czy cos i w 10 sekund by 30 dostali....ten zaklad stac na to zeby nawet 50placil i tak by zysk mieli...w jednosci sila ale pewnie co drugi mocny w gebie tylko...to potem takie efekty ze nowy za zwijanie weza ma 23 na godzine

Liściu
@spaw 29.01.2018 16:45

Potrafią się zorganizować i dlatego wszczęta jest procedura sporu zbiorowego, oraz poproszone Ministerstwo Pracy o wyznaczenie negocjatora, nie można sobie ot tak zastrajkować, ale wygląda na to że będzie musialo do tego dojść.

Fakty o CAT Poland

1. dzwonią z ofertą z konkretną stawką - dostajesz gorszą stawkę na umowie - już kilka osób 2. jak masz te 50gr podwyżki, to super - inni dostają i po 3 miesiącach od obiecanek jeszcze grosza nie widzieli bo to oczywiste, że tyle trwa przeprocesowanie tego przez kadry 3. przyjmujesz się do biura - to nic nie znaczy - w każdej chwili szlony belg u sterów może uznać, że brakuje spawaczy i tam cię przenieść 4. w maju informują pracowników, że właśnie zmienili regulamin pracy i obowiązuje od poprzedniego stycznia - jak wziąłeś opiekę na dziecko to przepada ci premia za brak L4 (tak, opieka jest traktowana jak l4). na uwagę, że zasady nie mogą być zmieniane wtecz - dostajesz wyjaśnienie, że mogą bo to ich regulamin 5. zasada "dla wpisu w CV" już mało aktualna - CAT jest szkołą jak nie powinna działać firma i niestety większość pracodawców na śląsku już o tym wie - kompletny brak przestrzegania zasad - nawet tak elementarnych jak zasady bezpieczeństwa (zastawione drogi ewakuacyjne itp), inżynierowie pytający spawaczy z jakiego materiału ma być część bo nie wiedzą co dać na rysunku, spawacze robiący złe spawy tak, że kilkadziesiąt koparek jest cofana z rynku 6. na rozmowie obiecują home office, elastyczne godziny pracy, brak wyjazdów - wszystko kłamstwo 7. socjal: prywatnie musisz przynieść sobie czajnik do grzania wody na kawe, do biura północnego co pół roku remont podwozia (na drodze dojazdowej są uskoki wys. ok. 17cm, ale założono na nie dodatkowo progi zwalniające), własne kartki i długopisy - ale za to raz na rok dostajesz dla dziecka 1 szt. kinder bueno, 1 paczkę ptasiego mleczka - ale tylko jeżeli dziecko ma powyżej roku 8. brak diet za wyjazdy służbowe

Dobry duch
@Fakty o CAT Poland 06.12.2017 19:06

Bzdura. Widać, że długo nie popracowałeś/ popracowałaś. Diety są ale trzeba wiedzieć do kogo się zgłosić - od tego jest kierownik żeby Cię poinformować, Home office funkcjonuje cały czas. Prywatny czajnik? Widać, że nie słuchałeś na szkoleniu - w Cat jest zakaz używania prywatnych czajników. Czajniki są i to nie jeden zakupione przez CAT. Inżynierowie pytaja, bo chcą aby pracownicy brali udział w opracowywaniu instrukcji - to chyba dobrze prawda? Nikt nie zmieniał żądnego regulaminu - uwierz mi że to nie takie proste. I powiem coś jeszcze! W życiu się nie zdarzyło, żeby kogoś z biura na halę rzucili. Widać, że jesteś sfrustrowany/a bo pewnie Ci umowy nie przedłużyli. Ale po co pisać takie bzdury?????

Fakty o CAT Poland
@Dobry duch 12.02.2018 21:00

Pracowałem 5 lat.. widzisz, diety powinny być z zasady, nie jak musisz chodzić po kierownikach i błagać, załatwiać... H/O funkcjonuje w jednym dziale. O ironio -tam gdzie nie działa, wytłumaczeniem jest fakt, że to nie jest standard w CAT. Regulamin pracy - autentyk, zminiono na poczatku 2017 - wstecznie, obcinając ludziom premie, ze branie opieki nad dzieckiem.. nazwisk ludzi nie bede używać - ale tak zostali przerzuceni.. chyba piszesz z kadr - bo sądząc po wielkim banerze na płocie, macię permamentny problem ze znalezieniem pracowników.. czyżby fama o tym jak jest w CAT się rozniosła? Czy może problem polega na tym, że jak są zatrudnieni na umowie z kwotą 1000pln mniejszą niż na liście intencyjnym, zwalniają się szybko?

Dominika

@Killer macie prawo, ale to zawsze znajdzie się ktoś/coś z kim można byłoby porównywać naszą firmę. Ja myślę, że fajnie, że można dostać cokolwiek, bo wiem, że są w firmy, w których nic się nie dostaje, a o Was jednak firma caterpillar poland chociaż symbolicznie pamiętała. @taki jeden uwierz, że nie wszędzie daje się pieniądze. @swinioty zachowaj kulturę wypowiedzi, jeżeli się wypowiadasz na forum. Twój wpis zostanie usunięty przez admina.

kilerr
@Dominika 08.01.2018 16:19

Obrażasz nas. Tu leży właśnie problem. Uważasz , że jesteśmy idiotami, wpierając nam, że jesteś administratorem. Take właśnie jest podejście pracowników biurowych, wydaje się wam, że jesteśmy zwykłymi imbecylami i można nam wciskać ciemnotę. Dyskusja z Tobą nie ma sensu.

Me
@Dominika 08.01.2018 16:19

Moderatorem z ramienia CAT ?

@Dominika

Dominika serio będziesz zaśmiecać forum broniąc paczki ptasiego mleczka, a nie odniesziesz sie do zarzutów o oszukiwanie nowych pracowników? Wydaje mi sie, że żadne słodycze nie osłodzą nikomu faktu, że firma oszukuje nowoprzyjętych. Już min7 osób dostało "list intencyjny" ze stawką wyższą, a jak już przyjdziesz do pracy, po zwolnieniu się z poprzedniej, okazuje się, że na umowie masz 1000pln na rękę mniej... wybór tak, albo nie masz pracy... tylko potem efekt jest taki, że w teamie Gribergen od 2 lat nie ma ani jednej osoby, która zostałaby w firmie dlużej niż pół roku - albo zwalniają się, albo idą na macierzyńskie..

Mirek

A mnie najbardziej się podobają bzdurne opinie wyssane z palca :D fajnie się tego czyta ;) Szkoda, że normy są takie straszne, że o 13:30 na hali już nikogo nie ma ;) I szkoda, że taka ciężka praca a 20% ludzi wraca jednak do Cat ;)

Lutmistrz
@Mirek 12.02.2018 21:06

To musiało coś się popsuć na początku, ze się pierdzielił z robotą do 13:30.

Dominika

@Robilem tam już wcześniej napisałam, że nie mam związku z firmą caterpillar poland. Jestem tu moderatorem forum i uczestniczę w dyskusji obiektywnie jak każdy z użytkowników. Nie powinieneś mnie zatem obrażać, szczególnie mając na względzie zasady obowiązujące na forum. @spaw ma rację. W sytuacji, gdy zauważyliście, że nowi pracownicy nie są od Was lepsi, a mają mimo wszystko lepszą pensję to powinniście swoje argumenty szefostwu przedstawić za tym, żebyście i Wy więcej zarabiali.

Dominika

@my nie jest to miejsce do pisania personaliów pracowników. Odsyłam do regulaminu. @Fakty o CAT Poland a słyszałeś, żeby w innych firmach były większe paczki? Ja nie wiem jak wygląda paczka dla dziecka, dlatego pytam. Moim zdaniem zawsze fajnie, że firma dała cokolwiek, a pudełko ptasiego mlecza to i tak dużo na jedno dziecko. Czyli jak według Ciebie powinna wyglądać taka paczka?

taki jeden
@Bialy 25.01.2018 14:50

No jasne-ze pojde. BIALY IDIOTO.Wpisz swoją odpowiedź

on
@Bialy 25.01.2018 14:50

A gdzie indziej bede mial taka beke z bialych kaskow????? Na slowo fred, trzesiecie sie jak male rozowe swinki, przed pytonem. hahahahaha

Robilem tam

Dominika.Na wstępie powiem tak ze Ty chyba robisz w tej chwili za Mojzesza abo jakiegoś patrona tej firmy.Robilem tam i z tego co widze nic się nie zmienilo.Nie wiem jak z pieniędzmi ale domyślam się ze normy sa większe.To jest normalne na takiej robocie normy?Styczen jakosale srodek lata?12,fazy 120?Za 2.5tys?No Dominika dużo slyszalas ale tak naprawdę glupia jesteś.Jak i Lesiu i reszta jego przydlupasow.A jest ich masa w tym zakładzie.Pozdrawiam caly zarząd.Oczywiscie panie prezesie pan tez jest uważany za boga przez p.Dominike.Pania która chyba nigdzie nie pracowala wcześniej,a to widze po wpisac.Pochwaly i inne pierdoly.Panowie spawacze.Ten zawod jest dobry ale nie w takim zakładzie jak ten.Polecam inny kraj.Pozdrawienia z europy

Dominika

@kilerr nie obrażam i nie wpieram, że jestem administratorem, bo nim nie jestem. Jestem moderatorem. Chcę Wam tylko uświadomić, że czasem warto porównać różne perspektywy. @Byly spawacz CAT na forum nie można nikogo obrażać. Rozumiem, że może Ci przeszkadzać zachowanie kolegów z biura firmy caterpillar poland, ale nie upoważnia Cie to do ich wyzywania.

Gość.....

Robota śmieszna , liderzy i managerowie ostre tlumany, oczywiście nie wszyscy. Co nie którzy z gadki fachowcy jak skorczybyk . Idźcie na normalne spawanie i połóżcie spoinę 12 to się przekonacie jacy z Was fachowcy. Wasze spawanie jest śmieszne bez kitu. Zarobki słabe jak na taką prestiżową firmę. Na dodatek za dużo tych całych umysłowych darmozjadów. Pozdrawiam normalnych.

Mucha Dżo
@Gość..... 23.01.2018 21:33

Prestiż Cata w Sosnowcu kończy się na napisie CATERPILLAR na budynku fabryki

Michał

Brak podstawowych narzędzi szlifierek tasmowek frezow. Latarki to prywatne albo wcale, a wymagania jakościowe wysokie.

Szymek

Lutujecie coś tam?

Nick
@Szymek 23.01.2018 01:08

Tak czasami se lutnę cwiartke a czasami połówkę

Pedro

Zarobki slabe (18.50-19 brutto). Brak mozliwosci, czy jakichkolwiek perspektyw rozwoju (najwyzej kurs na suwnice). Duza rotacja nowych pracownikow (ktorzy i tak czesto maja stawki wieksze niz wieloletni pracownicy). Czeste wizystacje, audyty, rozmowy z "bialymi kaskami" ktorzy nie maja wiekszego pojecia o pracy na hali. Bezpieczenstwo pracownika na ostatnim miejscu - praca w oparach z innych stanowisk

Nowy

Totalnie głupia firma normy z (usunięte przez administratora) podnoszone bez uzasadnienia, dlaczego? A bo tak. Liderzy osoby nie kompetentne bez pojęcia o robocie. Nie polecam. O zarobkach nie wspomnę bo to totalne żenada. Lepiej do biedronki na kasę iść pracować.

Dominika

@Prawda w oczy kole dziękuje za odpowiedź i szczegółowe wyjaśnienie.Ty byłeś pracownikiem na hali i masz złą opinię o pracownikach z biura, ale jednak może nie ma co skreślać tych osób, skoro dobrze się ich nie poznało. No ale skoro stanęliśmy na tym, że warto pójść do pracy po zdobycie doświadczenia to możesz polecić zaaplikowanie do caterpillar poland użytkownikowi @Zainteresowany?

irek
@Krystian J. 08.01.2018 11:43

ten co ma różowe spodenki

ja to ja
@irek 15.01.2018 08:46

no wlasnie,i takie tam jeszcze kororowe innosci.Wpisz swoją odpowiedź

Spawacz

Dla tych co chcą się przyjąć. Premia w swiateczna 160pln!!!!!!!!! KPINA!!!!!!

Carlitto
@Spawacz 21.12.2017 17:29

To nie jest premia świąteczna, to jest zapomoga z funduszu socjalnego. "WIELKI" caterpillar nie daje premii tylko nagrody.

Mamałyga

Co tam się spawa na próbkach?

,,,,

Do Nowego!Dla niektórych Grodzka też jest piękna.Pewnie takich jaj nie widziałeś.A tu są jaja.Ponoć Santa Klałs się spóźnił ale postanowił zatkać ryja plecakiem i ręcznikiem przed rozmową z mediatorem.Pomyślcie ile już lat Was rolują,chyba czas zmienić coś na lepsze.Opowieści o zamknięciu tej pięknej firmy znów na tapecie.Kto na tym najbardziej straci?Czy my niedoceniani finansowo za swą ciężką pracę?Czy Ci którzy się boją że im się dobrze płatna praca,układy,ambicje skończą?Pomyślcie o tym zanim napiszecie"dobry"pomysł!!!Zanim znajdą wzór na obliczenie premii itp. Panie przebrane za jelonki? To o Was!!!Jak owce przed goleniem,tylko beczą!!!

Nowy
@,,,, 09.12.2017 15:23

Szkoda ze nie wyczules ironi jak o tej firmie pisałem.

Nowy

Naprawdę piękna firma aż się pracować chce.

,,,,

Our values in action you try to fix up"under table".You know what I mean Mr.Kris B from small village.The final sentence on meeting.

superuser

witam, mam pytanie odniosnie maszyn cnc, jakiej stawki sie mozna spodziewac na start , czy wymagaja programowania na obrabiarkach

Zielony
@True 09.10.2016 23:54

Witam a ogólnie trudna ta robota na cnc jest? Ja pracowałem na tokarce cnc jako guzikowy nic więcej i czy się tam sens się pchać...

Carlitto
@superuser 02.10.2016 08:08

Mam 12 lat doświadczenia na maszynach CNC, sterowania: Siemens Sienumeric, Fanuc, oraz Heidenhein. Wykonuje przezbrojenia maszyn, ustawianie narzędzi, edycja programow, drobne naprawy. Frezer, tokarz, wytaczarz. Na jakie wynagrodzenie można liczyć w waszej firmie?

AA

Chcę się zatrudnić w tej firmie ale po tych komentarzach nie mam odwagi złożyć podania. Ile dają teraz na początek ? Słyszałem że nowy spawacz może dostać więcej od spawacza który robi nawet 5 lat czy to prawda ?

Ja to ja
@AA 06.10.2017 12:57

Tak to prawda 17.50 a po roku podwyzka 30-40 gr. Brutto o ile nie bedziesz chorowal max 2 dni :-)

robol
@Ja to ja 31.10.2017 09:55

17.50-20brutto

ja

preeeecz z komuna!!!!

Zainteresowany

Witam, Jestem stosunkowo świeżym absolwentem studiów technicznych z rocznym doświadczeniem zawodowym. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? jakie są perspektywy rozwoju? oraz dosyć istotna kwestia zarobków? ( ile można dostać na początku i jaka jest szansa, że zarobki będą wzrastać wraz z doswiadczeniem). Liczę na poważne komentarze i z góry dziękuje za informację. Pozdrawiam,

anonymous

to pomyśl ile będziesz zarabiał za pięć lat?

kandydat

Jakie stawki oferyja w kontroli jakosci teraz?

Dominika

@ferdek kiepski to czemu @Przystojny Rocco właśnie poleca pracować choćby dla samego wpisu w CV, który się przyda? @padłem nie pracuję w caterpillar poland. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w uzyskaniu jak największej ilości informacji o pracy w firmie dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w caterpillar poland?

Prawda w oczy kole
@Dominika 29.09.2017 12:29

Dominiko, Ferdek pracował pewnie na hali. Przystojny Rocco w biurze. Przynajmiej tak mozna wywnioskować, ale moge sie mylic. Biuro, a hala to 2 rozne rzeczywistosci. Osobie swiezo po studiach rzeczywiscie wpis caterpillar w CV moze pomoc. Rocco pisze, ze nie mozna sie niczego tam nauczyc i taka jest niestety prawda. Ludzie w biurze nie wiem w jaki sposob pokonczyli studia. Oczywiscie nie pakujmy wszystkich do jednego worka, moze wsrod umyslowych pracownikow znajda sie kumaci, ale co z tego jak skutecznie sa tłamszeni przez niekompetencje innych pracownikow biura. Co do pracy fizycznej. Szczerze, wstyd sie przyznac, ze spawalo sie w Caterpillerze. Bogu dzieki, ze jest cos takiego jak weryfikacja umiejetnosci, potocznie probki. Wtedy juz nie ma znaczenia gdzie sie robilo. Praca na hali w cacie jest do bani. Ciagle poganianie, uklady ukladziki, a co najwazniejsze, smieszne pieniadze. Wiekszosc narzeka zamiast sie zwolnic i znalezc nowa lepsza prace. Tylko jak sie nic nie umie to jak tu prace znalezc. Niestety jak ktos tu popracowal dluzej niz 5 lat to juz tendencja wsteczna go dopadla, dokladnie ten zaklad cofa w rozwoju zawodowym, a powinno byc na odwrot. W sumie ciemnota sie latwiej steruje. Zgadzam sie ze wpisem granat radziecki. Niech kazdy pracownik cata wydrukuje sobie co on napisal i powiesi nad lozkiem. Mam nadzieje, ze w jakis sposob wyjasnilem ci Dominiko wszystko. Pozdro dla kumatych, a dla niekumatych tez pozdro i kubel zimnej wody na glowe, tak na ogarniecie

padłem

hahaha HR widzę,sam ze sobą pisze.

Dominika

@Dobra Rada wstawiłeś tutaj link do ofert pracy na spawacza w całym śląsku. Czy to miała być dla kogoś adresowana wypowiedź? @Przystojny Rocco czyli z Twojej wypowiedzi wynika, że to prestiż pracować w Caterpillar Poland i pracodawcy dobrze patrzą n pracowników z tej firmy? Dlaczego tak jest? Piszesz, że nie można się nic nauczyć, a przecież inni pracodawcy raczej chcą pracowników dobre wyszkolonych. Więc jaka jest opinia ogólna o firmie, że pracownicy z niej są pożądani?

Zuzanna
@Dominika 22.09.2017 09:57

Nikt nie napisał że to prestiż pracować w CAT. Jest napisane że to rozpoznawana marka i z racji tego taki wpis w CV może zostać zauważony u potencjalnego pracodawcy.

ferdek kiepski
@Dominika 22.09.2017 09:57

To jakiś żart chyba . Jak się zwolniłem z ...nie będę robił kryptoreklamy i nowy pracodawca zapytał gdzie wcześniej spawałem powiedziałem z uśmiechem na twarzy że w .... to jak zobaczyłem jego minę to już wiedziałem że o tej pracy mogę zapomnieć i się nie pomyliłem. Radze też innym spawaczom nie pisać w cv że w ... się pracowało bo się tylko z kompromitujecie. He a tak przy okazji czy dalej macie okres rozliczeniowy 3 miesięczny ?

Dobra Rada

http://www.gowork.pl/praca/spawacz-;st/slaskie-;l

Dominika

@135/PF/PC, @Freta czyli uważacie, że pracownicy powinni żądać podwyżek to płace w firmie, by się zwiększyły? A może komuś odpowiada taka pensja? Nie jest to miejsce do oceniania pracowników. Szczególnie jeżeli chodzi o płacę, bo każdego może coś innego satysfakcjonować. Zatem może powiecie coś ogólnie o samej firmie? Wy pracowaliście i odeszliście? Czy nadal pracujecie?

Przystojny Rocco
@Dominika 07.09.2017 12:49

Caterpillar jest firmą w ktorej robi się punkt w CV, tylko i wyłacznie dlatego ze jest rozpoznawana marką. 2 lata i uciekać. Nie można tam nauczyć się niczego i nie ma od kogo.

Freta

Jedyna wina pracowników którzy tam pracują i zgadzają się na takie zarobki mi się nie podobało podziękował do widzenia. Klimat na zakładzie ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden drugiego masakra jakaś. Takie oficjalne niewolnictwo w Polsce.

135/PF/PC
@Freta 31.08.2017 12:52

I masz racje.Pracuja za drobne pieniadze i najwiecej na forum maja do powiedzenia a w pracy kierownik jak sie pojawi to gęba w kubeł i stoja na bacznośc.Dziwni ludzie naprawde.

Dominika

@Fifek Czy jako pracownik firmy Caterpillar Poland możesz napisać coś więcej o warunkach, jakie panują w tej firmie? Na jakim stanowisku pracujesz?

Fifek
@Dominika 19.07.2017 14:05

Dominika ja w higiena system papier w kiblach uzupelniam

135/PF/PC

Chłopaki idą jeszcze pusch arm na tym duzym obrotniku? Kiedys je spawałem u Mackowskiego.Pozdro dla spawacza od długiej nogi 20 m posów drutu a potem żlobienie bo same przyklejenia.NORMA MUSI BYĆ POŁOWE DNIÓWKI PRZED CZASEM haha.

ja to ja
@135/PF/PC 07.07.2017 06:13

musisz być nie złym kapusiem idioto.kto ty jesteś,. misu malutki.,

135/PF/PC
@ja to ja 16.08.2017 10:30

To ty Lesiu fajansie? Może na solówke wyskoczysz haha

granatradzieck

Kurna narzekacie i narzekacie jest tyle firm nowych wystarczy się rozejrzeć Nie macie odwagi i JAJ żeby się zwolnić jesteście pośmiewiskiem dla innych szanujących się spawaczy na śląsku. Każdy z nas ma wpływ na to jak będzie żył i jaki będzie jego los nie dajcie sobą manipulować Ja się zwolniłem i mam inną pracę i powiem wam jestem Mega szczęśliwy kurna :):):)

Związkowiec

Proponuję rozpocząć strajk włoski. Data rozpoczęcia strajku 10.07.2017. Akurat w miesięcznicę smoleńska. Druga opcja- niech każdy pracownik fizyczny wezmie w poniedziałek na szychtę taczkę. Wywieziemy białe kaski. Może nawet w Fakcie o tym napiszą

Zezowaty

Znajdzie się pała na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szymusia

SWS

20.60 zł/h brutto dają nowym na start... pracownicy ze stażem ok 5 lat tyle nie mają... ze stażem 7 lat mają jakoś o złotówkę więcej... więc roboty w CAT będzie dużo bo dużo ludzi się !@#$%^&* i zwolni. W końcu motywacja do szukania lepszej roboty.

135/PF/PC

To jest fabryka przyszłosci.Nigdzie nie ma tak dobrej wypłaty jak w cat Sosnowiec hahaha

spawacz

ha ha ha znów przyjmują do tego obozu pracy za gówniane pieniądze tam juz nikt nie chce pracować nawet ukraińcy żenzda

135/PF/PC

Może niech wietnamców przyjma albo hindusów oni spawaja w krótkich spodenkach,klapkach i bez przyłbicy

wyluzowany

oj znowu przyjmują spawaczy czyżby nawet ukraińcy nie chcą pracować w tym obozie ha ha ha

Jacki

Z ciekawosci

anonim

(usunięte przez administratora)

Symulant

Dlaczego pytasz?

Jack

A pan r. Latose.. .. Co możecie powiedzieć?

Anty utrzymanie ruchu
@Jack 25.05.2017 09:14

Pan L to gamoń i tyle. Króciutko

jaro

witam pojawiła się oferta na inżyniera wsparcia technicznego . Warto aplikować bo po opisach wyżej raczej nie wygląda to kolorowo? ile taki inżynierek może tam zarobić? i jak tam wyglądaja relacje miedzy ludzkie?

kRak

Ten pijak jedzie do Francji???????????

Zezowaty
@kRak 21.05.2017 13:51

Nie jedzie. Fallus jego kierownika nie wyraził zgody na wyjazd stała.

Zostaw opinię o caterpillar poland - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie caterpillar poland