Klimas Wkręt-Met

Adres: Wincentego Witosa 170/176, 42-233 Częstochowa

NIP: 5730303974 KRS: 0000408340

Klimas Wkręt-Met
3 2755 282 5 1

Opinie o Klimas Wkręt-Met

Filtruj opinie po kryteriach:

Bob
 Opinia

Cześć Jest ogłoszenie o pracy w imporcie. Jakieś szersze info? Na jakie zarobki można liczyć na starcie? Mam doświadczenia około 15 lat w kontakcie z chinami.

Pomocna?
TakNie
Qwerty
 Opinia

Pracą w dziale handlowym to porażka. Osoba która nim zarządza jest zatrudniona po znajomości i nie ma pojęcia o tym co robi. Rotacja pracowników praktycznie co miesiąc. Pieniądze słabe jak barszcz, chyba że jesteś lizusem przełożonego to masz więcej. Pracownicy są monitorowani w każdy możliwy sposób i niedługo nawet pierdniecia będę odejmowane od pensji. Paranoja. Jedna z gorszych firm w jakich pracowałam.

Pomocna?
TakNie
OlgiertUK
 Opinia

Chce się przyjąć na linię zjechałem z UK i nie mam pomysłu no polska jest nadal trudnym miejscem do życia jak tam jest na linii u was ?Napiszcie

Pomocna?
Tak2Nie1
Radzio
 Opinia
@OlgiertUK 02.06.2019 10:26

SJa tam miałem iść robić ale kumpel z klatki mi odradził Podobno głośno i dużo kapusiów i wieśniaków On się zwolnił i poszedl robić przy pasach na legionow

Pomocna?
Tak2Nie
DarekGlauchester
 Opinia
@Radzio 02.06.2019 10:29

Ja robiłem w podobnej firmie i tak się stało że się w pracy wywróciłem jak się wdrapywalem na pasach po ściance nie było to bardzo wysoko i nie stało mi się nic ale noga jest trochę polamana jestem od 3 Miechów na L4 mam spoko benefit z urzędu. Jak robiłem w UK na takich samych magazynach to tam ziomek z Litwy też tak miał i ma beneficie z councilla siedział chyba cały rok i nie robił. Teraz się zastanawiam jak ten benefit przedłużyć ktoś coś ?

Pomocna?
Tak2Nie
Magazynier
 Opinia
@OlgiertUK 02.06.2019 10:26

Hej. Patrzę właśnie na linie i ... lipa. Tam nie zarobisz. Jak masz uprawnienia to dawaj na magazyn. Tylko ostrzegam - jak nie umiesz się podporządkować to nawet nie przychodź.

Pomocna?
Tak1Nie1
Darek
 Opinia

Dobry pracodawca ale trzeba pracować a nie tylko stwarzać pozory pracy!

Pomocna?
TakNie2
Sfrustrowany
 Opinia
@Darek 11.06.2019 10:14

Trzeba, trzeba. Bo nierobów i cwaniaków to jest cała masa - RODO nie pozwala wymieniać. Byłem, zobaczyłem i odeszłam. Kierownictwo problem zna ale ma to gdzieś, bo robota się robi. A szlachta tylko czeka na fajne zlecenia a nowi muszą zapie... bez premii.

Pomocna?
Tak1Nie
Nick
 Opinia
@Darek 11.06.2019 10:14

Wierutne kłamstwo, dobry pracodawca... więcej tam chaosu i przypadkowych decyzji niż rozsądnych działań

Pomocna?
Tak2Nie
lika
Nazwa działu: recepcja
 Opinia

Witam czy ktoś pracował na recepcji w tej firmie? Jest teraz ogłoszenie i zastanawiam się jakie warunki pracy są na tym stanowisku i ile płacą?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary człowiek
 Opinia

witam, Jak wygląda użytkowanie samochodu służbowego na stanowisku PH? Możliwa jest jazda po pracy i w weekendy? Jakie są samochody? Ile wynosi realna podstawa netto na tym stanowisku? jak wyglądają premie?

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Rekomendacja

Witam, chciałabym zapytać o oferowane wynagrodzenie w kadrach? Pozdrawiam, Os Katarzyna

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karol 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

jaki jest zarobek dla wózkowego na produkcji w 2019r

Pomocna?
Tak12Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
N.Nati
 Opinia

Witam. Na jaki okres daja umowe nowym pracownikom?

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pati
 Opinia
@N.Nati 17.01.2019 10:47

Pierwsza umowa zawsze jest na 3 miesiące, tzw. okres próbny a drugą kiedyś dawali na 1,5 - 2 lat, jednak teraz się pozmieniało i starzy pracownicy dostają umowy na 5 miesięcy. Taka firma.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karol 2
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@N.Nati 17.01.2019 10:47

chciałbym się dowiedzieć ile zarabiają wózkowi na produkcji w kuznicy kiedrzyńskiej 2019r

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziona
 Opinia

Odradzam pracę w Klimas Wkręt-Met. Osoby będące na stanowiskach kierowniczych nie mają pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Jeśli zrobisz coś źle będzie o tym wiedziała cała firma. Cały czas jesteś w pracy kontrolowany i o ile kontrola pracownika ma swoje racje, to niestety nie w tym przypadku. Nadmierna kontrola to zastraszanie i podcinanie pracownikom skrzydeł. Tak właśnie się czujemy. Nie ma chyba osoby która nie szukałaby innej pracy. W takiej formie, z tak chorymi zasadami zawsze będzie rotacja pracowników, a co za tym idzie wieczny brak profesjonalizmu firmy jako marki.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Zawiedziona 12.10.2018 18:28

@Zawiedziona, możesz powiedzieć, na czym ta kontrola polega? Dlaczego sądzisz, że zatrudnione osoby są zastraszane? To poważny zarzut. Postaraj się podać więcej szczegółów, aby Twój wpis był wiarygodny. Czy pracownicy rozmawiali z kierownictwem na ten temat? Warto byłoby iść całą grupą i opowiedzieć o swoich zastrzeżeniach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeden z wielu
 Opinia
@Paulina 24.10.2018 13:40

Kontrola ma w tym wypadku wiele aspektów. Można wymieniać i wymieniać. Potocznie przez pracowników firma jest nazywana "(usunięte przez administratora)" i na pewno nie myśli się o niej w kategorii miejsca, do którego chce się pójść/wracać. Dochodzi do tego jeszcze słaba płaca, albo może bardziej jałmużna. Z tego co widzę po wpisach to na magazynie można zarobić więcej niż w biurze...a dojazd dla pracowników biurowych nie jest finansowany przez pracodawcę.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mrs Always Right
 Opinia
@Zawiedziona 12.10.2018 18:28

"Zastraszane" chyba miało się odnieść do tego jak ludzie się tutaj czują, bo niekoniecznie takie sytuacje mają miejsce. Faktem jest, że atmosfera w firmie jest bardzo kiepska i raczej nie ma się do kogo odezwać, żeby cokolwiek poprawić. Jedynym wyjściem jest po prostu zmiana pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Mrs Always Right 23.11.2018 15:00

Atmosfera jest w dużej mierze tworzona przez pracowników. Czy relacje między nimi są dobre? Rozumiem, że problemy z komunikacją dotyczą głównie linii pracownicy-kierownicy, czy ze wszystkimi przełożonymi trudno się dogadać?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karol 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Paulina 24.10.2018 13:40

Zawiedziona ma racje a pani niech nie gra greka cała praca polega na fałszywym dostarczaniu informacji do kierownika przez psełdo brygadzistów i wieśniaków z rodziny w miare dobre zarobki ale nie za taką pracę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pimpek
 Opinia

Ciekawe co zrobicie jak Niemcy otworzą rynek pracy dla Ukrainy kto będzie tyral u nas a Polacy też za granicą

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak jest w świecie
 Opinia
@Pimpek 20.09.2018 23:51

Jedyny ratunek, podnieść pensje! Jeśli firma zarabia kokosy, to powinna się kokosami dzielić z pracownikami, dzięki którym kokosy ma.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pimpek
 Opinia
@Tak jest w świecie 30.01.2019 00:48

Oj to podwyżki dla Ukraińców a Polacy znów nic .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arturo
 Opinia

ile zarabia PH W waszej firmie wyrabiając 200% planu,czy powyżej 3 tys jest w stanie osiagnąc

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak jest w świecie
 Opinia
@Arturo 13.03.2018 22:55

Za 100% powinien tyle dostać!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktosiek
 Opinia

witam, prosze o informację nt pracy w dziale handlowym tej firmy. Jako lider interesuje mnie ten producent a widzę, że poszukiwani są PH na terenie całego kraju. Jak zarobki, atmosfera, sama praca i ogólnie firma. Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roberto
 Opinia
@ktosiek 24.01.2017 17:28

Jako lider załóż sobie firmę u nas sami liderzy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktosiek
 Opinia
@Roberto 27.01.2017 15:22

@Roberto może wykaż minimum inteligencji i jeśli masz już coś do powiedzenia odpowiedz zgodnie z pytaniem Zamiast idiotycznego czepiania się, durnego odpowiadania i pokazywania swojego na to wychodzi niezbyt wysokiego pomyślunku ;) . niesamowite, że niektórzy próbują udawać kogoś wybitnie inteligentnego, dowcipnego czy inne dziwne rzeczy a w ogóle im to nie wychodzi. pozdrawiam i czekam mimo tego na konstruktywną odpowiedź.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ba
 Opinia
@ktosiek 31.01.2017 16:48

na to ze jesteś lider to wpadłeś sam czy rodzice ci powiedzieli?? Jak przyjdziesz do WM to cie szybciutko wyprostują ze będziesz wiedział które pół dnia jest krótsze.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@ba 09.03.2017 20:53

Następny... "Jako lider..." - miał na myśli pracodawcę jako lidera w branży. Naprawdę, trudno się domyślić... Nie najlepiej to świadczy o czytających. Tak, wiem, że mógł sformułować to zdanie lepiej, niemniej da się zrozumieć kontekst wypowiedzi, naprawdę. Troszkę dobrej woli tylko i mniej złośliwości.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mag
 Opinia

A te nadgodziny to za darmo sie zostaje czy dostajesz 50% lub 100 % . Stasiu może ci się nie chciało robić i lepiej siedzieć na bezrobociu bo ja jestem zadowolony. W tym miesiącu dostaliśmy podwyżkę wiec obecnie jest 2500zł netto plus możliwość wyrobienia 800 zł netto premii Ja w tym miesiącu zarobiłem 3600 netto Mi taka wypłata pasuje !

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
s
 Opinia
@Mag 07.08.2018 09:28

a i dostales podwyzke tylko dlatego bo kupe osob sie zwalnialo (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stasiu
 Opinia
@Mag 07.08.2018 09:28

Drogi Megu tutaj Stasiu tak z ciekawości sprawdziłem co tam piszą o wkrecie i widzę że odpowiedziałeś na moja opinię a jest ona tak negatywna ponieważ uważam ze kierownik magazynu sam wiesz kto traktuje ludzi jak bydło i swoją własność propo nadgodzin fajnie było wziąć lepsza kasę ale zostawać codziennie po 10 i wysłuchiwać jak kierownik robi z ciebie oszusta bo raz czy dwa nie możesz zostać i jeszcze wysłuchiwać na zebraniach ze komuś zabrakło 2 pozycjie to jest chore może zbyt negatywnie wyraziłem się o całej firmie ale sam przyznasz ze coś jest nie tak na magazynie a co do mojej roboty to chciało mi się robić bo przeważnie brałem 700 czasem 800 premi tylko same pieniądze to nie wszystko liczy się szacunek do pracowników przyznam że kasa spoko ale dobija mnie jeszcze ten wyścig szczurów i przypisywanie palet ale i tak uważam ze po zmianie kierownika magazynu pomyślał bym o powrocie do firmy czekam na odpowiedz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stasiu
 Opinia
@Mag 07.08.2018 09:28

Drogi Magu miało być sorry za pomyłkę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ela
 Opinia

Jak wygląda praca przedstawiciela w waszej firmie, jaka umowa, zarobki?.Czy z auta można korzystać w weekendy. Jakie plany, i godziny pracy? Słyszałam że plany można spokojnie przekraczać po 200%

Pomocna?
Tak66Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leonardo
 Opinia
@ela 28.12.2017 13:18

Błędne informacje

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@ela 28.12.2017 13:18

Wkręty słabe jakościowo, więc można nabić klientów ceną.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cze-wa
 Opinia

Pracuję w firmie od kilku lat na wydziale Pakownia w Wanatach. Firma rodzinna, właściciel ma hopla, na punkcie czystości i dbałości o środki produkcji, ale tu akurat trzymam jego stronę. Z niewielkiego zakładziku, stworzył dużą firmę, zatrudniającą ponad 800 osób i należy mu się za tę pracę szacunek. Niestety we wcześniejszych latach, firma nie liczyła się w żaden sposób z pracownikami, byli zwalniani za bzdury, a pensje stały w miejscu od kilku lat. Dzisiaj zbierają żniwo takiej polityki, pomimo tego, że warunki pracy nieco się poprawiły, chętnych do roboty nie widać, a ci którzy przychodzą pozostawiają wiele do życzenia. Sprawę ratują Ukraińcy, ale i wśród nich jest coraz więcej (usunięte przez administratora) Socjal jaki gwarantuje firma, to dostęp za 5zł miesięcznie do lekarzy specjalistów, umawianych telefonicznie, ubrania robocze, zwrot za pranie, bony na święta(w tym okresie można zapomnieć o premii). Praca w systemie 3 zmianowym, nie wymaga IQ 160, ale należy uważać, aby się nie pomylić zwłaszcza na stołach lub nabijarkach. Na stołach praca jest najbardziej żmudna ze wszystkich, to 8 godzin odważania kołków i wkrętów, pakowania i naklejania naklejek w jednej pozycji i miejscu. Na sortownicach i nabijarkach, wymagany jest zmysł techniczny, pomagający utrzymać maszyny w ruchu i ich ustawianiu, oraz usuwaniu usterek. Na sortownicach dochodzi obsługa komputera. Przy nabijarkach praca jest nieco cięższa i brudniejsza, niż na sortownicach, ponieważ trzeba zadbać również o ich napełnienie komponentami. Na pakowni są jeszcze paczkarki, a intensywność pracy jest również uzależniona od asortymentu. Na zarobki składają się pensja+20% premii motywacyjnej+premia uznaniowa. Zarobki uzależnione są od stanowiska pracy, np; wózkowi ok.(usunięte przez administratora) jest dość duży hałas i bez środków ochrony słuchu, ciężko jest wytrzymać, do tego latem jest słaba wentylacja i wysoka temperatura z wtryskarek, daje się mocno we znaki. Darmową wodę zapewnia pracodawca, a oprócz tego są ustawione płatne automaty z napojami i żywnością. Firma gwarantuje bezpłatne dojazdy do pracy na Wanaty i do Kuźnicy Kiedrzyńskiej. . Na Kuźnicy Kiedrzyńskiej zarobki są nieco wyższe na produkcji, ale warunki pracy są tam gorsze. Obecnie powstają dodatkowe hale produkcyjne w Wanatach, więc firmę czeka reorganizacja. Małe zarobki są istotną zaporą w pozyskiwaniu nowych pracowników, a również sporo starych, rozważa rozstanie się z firmą, ponieważ między ich zarobkami i nowo zatrudnionymi jest różnica (usunięte przez administratora). Trzeba wiedzieć, że wiele osób pracuje tam po kilkanaście lat.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wania
 Opinia

Po kilku dniach zadzwoniono z wyjaśnieniem i przeprosinami sprawę uważam za niebyłą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wania
 Opinia

Byłem dzisiaj umuwiny na rozmowę w sprawie pracy na magazynie po 20 minutach oczekiwania na portierni zrezygnowałem , dalej mogło być tylko gorzej

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pimpek
 Opinia
@Wania 26.09.2018 21:35

Co się dzieje nie ma kto przyjść na rozmowę to ja pójdę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Pracownik produkcji, rozumiem zatem, że zaangażowane osoby mogą liczyć na wyższą wypłatę? Czy często zostając dłużej można też otrzymać premię? @Pimpek, Twój komentarz nie wnosi zbyt wiele do dyskusji. Napisz proszę coś więcej o swoich osobistych doświadczeniach związanych z Klimas Wkręt-Met.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Kamil, czy pracodawca zapewnia transport także z innych miejsc? Jest on bezpłatny? @Pracownik produkcji, rozumiem, że nadgodziny są dla chętnych? Możesz powiedzieć, czy za nie wynagrodzenie jest wyższe? @s, zapoznaj się z regulaminem forum. Nie wolno tu nikogo obrażać! @Kierownik, czy próbowałeś wyjaśnić tę kwestię? Pytałeś, z czego to spóźnienie wynikało?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik produkcji
 Opinia
@Paulina 13.09.2018 13:45

Nie znam się za bardzo na stawkach, ale to chyba kodeks pracy reguluje, z tego co mi w Kadrach tłumaczyli to jest to tzw. 50 albo 100 i to chyba procent od podstawowej stawki godzinowej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownik
 Opinia

Miałem przyjemność uczestniczenia w procesie rekrutacyjnym w Wanatach na stanowisko magazynier. Po przybyciu na wcześnie umówioną godz.zaproszono mnie do środka i kazano czekać na pana kierownika. Czekałem ponad godzinę i wyszedłem (usunięte przez administratora) ,prostactwo, brak szacunku. Jak to jest możliwe że na stanowisku kierowniczym ludzie nawet nie znają się na zegarku. Widocznie jest to standard Wkręt-met dobrze lizał to został ... Szkoda wszego czasu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Czy jest dowóz z zawiercia ?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pimpek
 Opinia

70 procent zalogi ukraina pracują po12 godzin i olewają jakość pracy .Ukraina dostanie za swoją robotę nawet do 3400 na rękę plus darmo spanie darmo dojazd a Polacy fige 2200 na rękę nadgodziny dla Ukraińców i 0 uszanowania czyli kicha zapraszamy do pracy.kierownictwo zakladu ma w nosie czy Polacy przyjdą do pracy za ukrainca mają dopłatę z unii

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik produkcji
 Opinia
@Pimpek 24.06.2018 20:37

Pracownicy z Ukrainy pracują bo chcą zarobić i nic w tym złego. Wielokrotnie były prośby do Polaków o pozostanie w nadgodzinach, ale niewiele osób chce, więc nie ma co się dziwić.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia

Czy jest dowóz z Myszkowa na Wanaty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@Ela 20.08.2018 20:05

Tak, jest taki dowóz bezpośrednio z Myszkowa

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Stasiu, dlaczego masz taką negatywną opinię o firmie? Nadgodziny są ważne dla wielu osób, i możliwość ich przepracowania to raczej zaleta. Czy stawka za nie jest wyższa? @Mag, a jakie są zasady otrzymywania premii? Czy ciężko ją zdobyć? Czy poza tym są jakieś dodatki pozapłacowe, albo może dofinansowanie wakacji?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia

Słyszałem, że firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca. Podpowiedzcie czy potrzebują aktualnie pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beti
 Opinia

PH z Ostrowa Wlkp spokojnie robi plany, na luzaka po 200%,autkiem służbowym sobie jeździ prywatnie, kiedy chce w weekendy rodzinkę do samochodu i hejka i na spokojnie plany realizuje. Czyli można się cieszyć życiem w dobrej firmie i uśmiechniętym chodzić..

Pomocna?
Tak32Nie1
Ja
 Opinia
@Beti 28.03.2018 00:22

Haha ale kit

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Pracownik, jakie zmiany zaproponowałbyś w Wkręt-Met żeby pracowało się wszystkim lepiej? Które obszary powinny być według ciebie poprawione? A może widzisz też pozytywy zatrudnienia w Klimas Wkręt-Met? Jak oceniasz, na przykład, atmosferę panującą w relacjach między pracownikami?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

(usunięte przez administratora) i wyzysk pierwszej kategorii. Maja ludzi za śmieci. Można śmiało napisać (usunięte przez administratora). Trzeci zakład będzie budowany za wyzyskiwanie ludzi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arturo
 Opinia

PH z wielkopolski spokojnie robi po 200%,jezdzi sobie autkiem kiedy chce i gdzie,na spokojnie realizuje plany sprzedażowe...czyli spokojnie można zarobic

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leonardo
 Opinia
@Arturo 13.03.2018 22:59

Ale się uśmiałem. Bzdura na resorach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Klimas Wkręt-Met - Częstochowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny