PMiW Łukosz

• Strumień
  • Landek
  • Wisła Mała
  • Iłownica
Chybie - PMiW Łukosz sp. z o.o.
Czerwionka-Leszczyny - PMiW Czerwionka- Leszczyny
Ostróda - Ubojnia Drobiu

3. Opinie o pracodawcach Chybie
  5. Opinie o PMiW Łukosz sp. z o.o.

Opinie o PMiW Łukosz Chybie

Nie przegap nowości o PMiW Łukosz sp. z o.o.!

olooooooooo

31.05.2013 16:33

pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej natrzaskac taka wredna.Chcesz sie meczyc zapraszam do łukosza
    ariel [email protected]

22.04.2014 20:36

ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
    ariel [email protected]

22.04.2014 20:39

ZERO SWIERZEGO POWIETRZA
    Wrzasky

18.04.2013 19:38

jak to przeczytałam chce się tam zatrudnić sa przyjęcia? i jakie trzeba spełniać warunki by sie tam dostać ???

30.01.2012 10:59

Znacię Łukosza? każdy go zna! Łukosz fajne pomysły ma!:D "zwiekszamy produkcje pracujemy wszyscy przymusowe nadgodziny a komu sie nie podoba to wie gdzie sa drzwi" .. [usunięte przez moderatora]

26.01.2012 17:10

Wszystko to, to dopiero początek prawd, które ujrzą światło dzienne! ! Cierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie, ale słodkie owoce.
    JŁ 100%!

25.01.2012 15:53

od kiedy nie pracuje w tym[usunięte przez moderatora] jestem szczesliwym czlowiekiem. Tylko naiwni ludzie pracuja tam z nadzieja ze jakos to bedzie.. otoz nie zdziwcie sie ze za 10 lat jak bedziecie mieli rodziny na utrzymaniu pan [usunięte przez moderatora] ktorego duma i poczucie wladzy na zakladzie nie zna granic, wyrzcui was na zbity ryj bo musialby wam dac umowy na stale albo poprostu jako pracownicy mu sie znudzicie i bedzie was gnebil.. Wasza sprawa ! nie wiem jak mozna byc tak glupim i cieszyc sie jak dziecko ze "zarobilem 2400 zl ale bylem wszystkie soboty i 70-80 nadgodzin" przy super "lewej" umowie! JAkas kontrola Pip-u i sanepidu by sie przypadala na zakladzie

24.01.2012 16:48

Chciałem się juz nigdy tutaj nie wypowiadać..ale moja cierpliwość ma swoje granice :P .Do Pana [usunięte przez moderatora]. Widzę,że Pańska \\\\\"duma\\\" i chamstwo jest jeszcze na wyższym poziomie niż kiedyś. .Grozi Pan ludzia zwolnieniami dyscyplinarnymi za błahe powody, ludzie mają mniejsze wypłaty niz powinni, poprostu nas Pan [usunięte przez moderatora]! Gdzie premie? Kobiety z ok 1,5-2 letnim stażem ledwo osiągają najniższą krajową.Zmniejszasz stawki chłopakom którzy pracują ponad 2 lata z 14 brutto na 10 brutto, 3 misięczne umowy próbne na inny zakład, zeby tylko nie dac umowy na czas nieokreslony. Totalne [usunięte przez moderatora]!! Ludzie cieszycie się,ze dostaliscie premie na świeta 200zł. Teraz przypomnijcie sobie czemu mieliscie takie daremne wypłaty w grudniu..ponadto pan D wypoczywal sobie w alpah za nasze pieniądze! Powiem krótko,skończ Pan z tymi groźbami i cwaniactwem ..znasz przysłowie :Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka\"? no, więc uwazaj na plecy..jest wiele haków ,zeby Cie utemperować, przekonasz sie o tym. Teraz temat coachów,czyli co tygryski lubia najbardziej :P (staram sie nie używać pełnych imion, oraz nazwisk) Produkcja...: [usunięte przez moderatora] to chyba awansowal na dyrektora,pokazuje chlopakom tylko palcem co mają robić,a sam spaceruje..widocznie brzuszek mu przeszkadza :) Wujek [usunięte przez moderatora]- człowieku,nie wiem co Ty zażywasz..jakieś środki przeczyszczające czy co? kum stoperan .Minimum 1/2 szychty przesiedzisz w kiblu :) Pakownia..:( TZW . ZOO) [usunięte przez moderatora]- zrobił ogromne postępy w moich oczach,stał sie porządnym facetem:P jedyny opanowany i ogarnięty gość na tym dziale . 4+ :P [usunięte przez moderatora]- Jak się tak przyglądam..za bardzo przejmuje się pracą i tym czym mówią inni przez co traci nerwy. Weź przykład ze [usunięte przez moderatora] i bedzie dobrze. Ogolnie ok kobitka,..nie wadzi mi:P [usunięte przez moderatora] podobno zaczął juz przemycać koks prosto z kolumbii, bo jak zobaczył na fleksie ile jest smażenia na ten tydzień to mu bania zeszła po zwykłej fecie.:) Tenże gość twierdzi, że tylko jego zmiana pracuje, inni stoją i nic nie robią. Dalej rozsiewasz ploty i siejesz niepotrzebną panike po calej pakowni..siedzisz ciągle u [usunięte przez moderatora] na marmurach i mu historie opowiadasz.To samo tyczy się jego kompana [usunięte przez moderatora] . Z jego opowieści mozna wywnioskować,ze jest lepszy od [usunięte przez moderatora] . Bajkopisarz,kapuś i do tego psychopata. Podobno pracowałeś w psychiatryku...ale mi wydaje się,ze to sam byłeś tam leczony. Przed wyjściem do pracy zaparz sobie herbatke z ziół uspokojających, bo jak widze czasem twoją mine kiedy wchodzisz na hale to wyglądasz jakby minute wczesniej dopadło sie trzech wielkich [usunięte przez moderatora] :) zapisz sie na kurs komunikacji międzyludzkiej a potem szukaj pracy.:) [usunięte przez moderatora] : Większość jej cech musiałbym skopiować od kolegów powyżej ,więc uznam to za niepotrzebne. Nic się nie zmieniła..fałszywa wieśniara z PGRów :) totalny brak kultury i wychowania...blee. [usunięte przez moderatora]

02.01.2012 18:11

No raczej się nic nie poprawi (a sądzę że będzie jeszcze gorzej bo szykuje się kolejna fala stażystów). Chyba będzie trzeba założyć związek zawodowy i może wtedy tym ludziom na górze się oczy otworzą.

28.12.2011 17:13

Kochani ludzie - dziś takie wszawe czasy, że tonący brzytwy się chwyta. Łatwo powiedziec - znajdzcie inna prace, kiedy dzieci jeść wołają, składki w szkole czekają, czynsz się upomina do zapłaty. Ale gdzie indziej też pracowników traktują jak bydło. Poczytajcie o tesko w Czerwionce, o sklepach barbórka czy firmie mirko z czerwionki. Też takie bagno. Takie samo traktowanie ludzi - w myśl zasady rób na mnie i pysk trzymaj , bo cie wyleje. Ale ponoć tak długo po człowieku jeżdża i go wykorzystują dopuki się da. A my - pracownicy lukosza mamy nad wszystkimi innymi te przewage, że jest nas dużo i mimo wszystko jesteśmy solidarni i trzymamy sztamę. Góra chce super zyskow, my chcemy pracować w godziwych warunkach i przyzwoicie zarabiac. I tu następuje sprzeczność interesó na linii gora-dól. Może z nowym rokiem coś się poprawi na lepsze

27.12.2011 20:09

ludzie widocznie wam to pasuje takie traktowanie bo jak czytam wasze opinie to wam to pasuje ja bym już dawno nie pracowała

27.12.2011 20:02

czyste bydło

23.12.2011 09:22

stary źle to mało powiedziane, jest tragicznie
    boles

01.12.2011 21:44

******* - 2011-10-16 21:45:16 Pracowałem tam kilka miesiecy temu ale żałuje że weszłem na tą stronę: (usunięte przez administratora). Czytając to pomyśl bo następnym tematem możesz być ty. Może przez moment zastanowicie sie nad tym że nad mądrością trzeba pracować a głopotą człowiek się rodzi... co jest chlopaki tak zle??

13.11.2011 13:53

spoko??? to ile tu robisz??? miesiac??? stary ja robie ponad rok i przy pierwszej okazji spieprzam stad jak najdalej i tobie radze to samo
    :):)

08.11.2011 19:26

haha macie problemy a tam jest spoko ;@

24.10.2011 16:02

Może skoczy z mostu lub wpadnie pod rozpędzony samochód!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kamillll

24.10.2011 16:00

Może skoczy z mostu lub wpadnie pod rozpędzony samochód!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mściciel

18.10.2011 17:06

A ja będę śliskiego dalej smarował i mama nadzieję że w końcu coś sobie zrobi. Może skoczy z mostu lub wpadnie pod rozpędzony samochód hahahehe
    myśliciel

17.10.2011 18:08

anonim - 2011-10-17 07:38:22anonim - 2011-10-16 13:31:49Ludzie dajcie im spkój czy wy naprawdę nie macie ważniejszych problemów ?(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) bede pisał cały czas teraz jak sie wydało to głupio mu i siedzi w akwarium haaa karzdy sie śmieje z niego ha ha

17.10.2011 07:38

*******

16.10.2011 21:45

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PMiW Łukosz?

Kontakt - PMiW Łukosz sp. z o.o.

Bielska 69 43-520 Chybie

Branża główna: Przetwórstwo mięsne

16.10.2011 16:48

Zgadzam się z moim przedmówcą. Robicie z czyjegoś życia tanią sensacje. Żal mi was!!! Może powinniście zacząć oceniać samych siebie zanim wejdziecie w czyjeś życie z butami, bo to co tu wypisujcie jest Żałosne!!!

16.10.2011 13:31

Ludzie dajcie im spkój czy wy naprawdę nie macie ważniejszych problemów ?
    hehehe L.P.

15.10.2011 15:55

Przepraszam za głupi zart
    Alex

12.10.2011 19:53

i twoja mama tez ma problem z glowa , jestes kretin .
    eheheheh

12.10.2011 19:50

co on robi???? w pracy nie widziałem go juz 2 tygodnie chyba wyjechał ale nic nikomu nie powiedział

12.10.2011 18:06

Alex podziwiam cie za odwage ja znam ta sytuacje od podszewki poniewaz tam pracowalam i wiem co sie dzialo jezeli tam JESZCZE pracujesz to radze szukac innej pracy bo przy najblizszej okazji wylecisz tak jak zrobil to zemna Z.O
    filemon

09.10.2011 11:21

Panowie i Panie, wszystko jest widoczne Waszymi oczami żle i strasznie, jakbym tam pracował też bym tak sądził. sam Dyrektor wie jak jest. a teraz pomyślcie że.... jego Szef czyli ten Najwyższy mówi że chce osiągnąc wiekszą norme ileś tam ton na dobe (nie znam sie nie pamiętam ile to było, b(usunięte przez administratora) o niektórych rzeczach,) i ten cały szef każe mu zwolnic te 35 osob a podnieśc norme. niewazne jakim sposobem i niewazne czy ta(usunięte przez administratora)pozdrawiam
    wierny kibic

04.10.2011 23:11

Moi drodzy!!! Nie jestem pracownikiem tego zakładu, ale od bardzo dawna WAM kibicuję i z całego serca życzę, aby WASZE problemy wreszcie się skończyły. Pracowałem za to w firmie budowlanej MIRCO w Czerwionce. Też tak szef traktował pracowników jak ten Wasz dyrektor. Ale nie łudźcie się - takich złych ludzi licho nie bierze!!! Po trupach osiągją swoje cele. A pracownik dla nich to nie człowiek - tylko pospolity gamoń i parobek. Szkoda mowic. poczytajcie sobie opinie o firmie mirco - tak samo jak u Was, tylko branża inna. ŻYCZĘ WAM POWODZENIA i na bieżąco będę śledził WASZE losy.

25.09.2011 20:44

Miesny boy jeszcze sie nie raz spotkamy nie martw sie....:):)pozdrowionka

23.09.2011 18:41

Witam wszystkich pracowników tego jak że zjebanego zakładu pracy, współczuje tym którzy jeszcze tam pracują tak przy okazji, ale coś robic trzeba, zarobic, wiadomo! Pracowałem tam jakiś czas niestety, ale powiem wam że sytuacje wyczułem w pierwszy dzien, co tam sie dzieje, i jaka patologia sie szerzy w tym biurze, wiec długo nie musiałem sie zastanawiac nad niczym... Odrazu przeszłem do rzeczy, a robienie psikusów to moja specjalnośc!!!! Myśleliście sobie że tylko wy tam możecie pic mleko w biurze, masełko, musztarda , ketchup, taaaak, takim to(usunięte przez administratora)dobrze nie! Wypijałem wam hekto litry jak tylko miałem ochote na te mleko,(usunięte przez administratora)
    mięsny boy

22.09.2011 22:47

a wy tylko praca i kasa wazniejsze jest to (usunięte przez administratora)mnie to kreci mam nadzieje ze sie wkącu spotkamy pozdrawiam cie(usunięte przez administratora)

20.09.2011 12:33

tak czytam te posty o tej firmie , ludzie dlaczego Wy nie zgłosicie tego do odpowiednich instytucji , które chronią pracownika , przecież pracownik też ma swoje prawa ! pracownika trzeba szanowć!
    Po sąsiedzku

13.09.2011 17:06

Pracuję w sąsiednim zakładzie-Dynamic Technologies.Parę dni temu unosił się w powietrzu fetor,gdy wiatr zawiał od Łukosza...Mam pytanie,czy u Was w zakładzie też tak śmierdzi?Koszmar i wyrazy współczucia.
    Jelitko :P

08.09.2011 19:17

A ja to bym tylko chciał żeby(usunięte przez administratora)w robocie hehehe
    Mędrzec Sześciu Scieżek

05.09.2011 12:52

Ludzie,Mędrzec szykuje coś specialnego . Vol.2 juz niebawem. Pozdrawiam

28.08.2011 13:06

zobaczycie jak zamontuja kamery to poleci tyle samo osob pewnie dyrektor bedzie caly czas siedzial i patrzyc w monitor zebys kogos uwalic.. ci co zostali teraz beda uczyc nowych na stazu . jestem ciekawy co zrobi z pracownikami ktorym koncza sie umowy w przelomie grudnia i lutego. wyrzuci czy nie wyrzuci o to jest pytanie
    segenege

04.08.2011 07:28

Podsumowując praca jest OK tylko niektórzy ludzie w większości z biura mnie słabią

18.07.2011 15:31

powiem krótko. Ludzie trzymajcie się z dala od tego zakładu. Jest źle a podejrzewam, że będzie jeszcze gorzej. Na razie nic się nie zapowiada żeby miało się zmienić na lepsze. Już robimy po 10 godzin dziennie. A co następne?? Może po 12 na dzień i weekendy?? Pozdro for all cool guys:))
    Zawiedziona

14.07.2011 09:05

Ach gdzie te stare dobre czasy gdy na pakowni coachem był [usunięte przez administratora]. :((
    Bartłomiej B

13.07.2011 20:15

Drogi Mędrcu Sześciu Ścieże, miło Mi bardzo że zostałem Tu wyróżniony z innymi, choć przyznam szczerze słowo (usunięte przez administratora), wystarczyło napisać puszysty bądź otyły było by bardziej prawdziwie i adekwatne do mojej nadwagi. Z wyrazami szacunku (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o PMiW Łukosz sp. z o.o.