Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

Czerwionka-Leszczyny

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ

zainteresowany

witam, ktos orientuje sie jak wyglada praca w jakosci? na jakie zarobki mozna liczyc? pozdrawiam

kama

Witam wszystkich, jak oceniacie nową Panią dyrektor?

Edyta
użytkownik zarejestrowany

@nowy pracownik, piszesz, że słyszałeś, że tyle się zarabia ale może to kwoty jakie każdy dostaje na początku? Zapytałeś czy ważne są uprawnienia? Praca na magazynie ma różne stanowiska, pewnie każde jest inaczej płatne?

nowy pracownik

jak wyglada praca na magazynie i jak z zarobkami na rozmowie gadka ze chlopaki nie schodzą poniżej 2500zł a na umowie 13,30 zł BRUTTO wiec ta premia to chyba WIELKA skoro na godzine sie tak malo zarabia( albo walą wiele nadgodzin?) prosze o info bo mam rozmowe o prace w tej firmie, a i czy nastepna umowa to podwyzka?

XYZ

Powie ktos jak wyglada praca zarobiki itp na stanowisku dzialu technicznego?

Ktoś

Narzekać każdy umie a wywalczyć swoje zjednoczyć się i przeciwstawić to już problem... Dużo gadki a jak przychodzi co do czego to nikogo nie ma żeby się odezwać. W tej chwili zatrudnione osoby na stanowisku dyrektorskim dobrze rokuja największy problem to niezmienna od dawna załoga kierownicza robiąca wszystko żeby im wypłata się zgadzała kosztem pracowników fizycznych. Szczególnie jedna osoba która swoimi pomysłami co chwile wszystko miesza wprowadzając totalny chaos. Trochę przeraża mnie ilość obcokrajowców na zakładzie którzy pracują po 12 godzin za 6zl/h nie wiadomo czy nie zastąpią nas za niedługo kolejny powód by czuć się niepewnie i niekomfortowo w pracy. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie przy trzeciej Pani dyrektor bo za wcześnie jeszcze by oceniać. Oświadczenie chęci zmian było deklaracja że będzie lepiej zobaczymy jak w tym przypadku będzie wyglądać to w pranooktyce

ZNESMACZONA

NA ZAKŁADZIE PANUJE SYF SPRZĄTANE JEST DO PORZĄDKU JAK SA AUDYTY NA PAKOWNI PANUJE TAKA ATMOSFERA ZE LEPIEJ NIC SIĘ NIE ODZYWAĆ NIEKTÓRZY LIDERZY MAJA SIĘ ZA BÓG WIE KOGO OBRAŻAJĄC GROŻĄC NAGANA PANI PSEUDO LIDERKA Z PAKOWNI TO ZAROZUMIAŁA WREDNA MAŁPA Z SWOIM BŁAZNEM GÓWNIARZEM Z WIELKIM EGO CO SIĘ PANOSZY, A PANI DYREKTOR GRATULACJE. STANOWISKA NA PEWNO SIĘ NA TO STANOWISKO NADAJE PANI CHYTROŚĆ I OSZCZĘDNOŚĆ ORAZ WYZYSK I TRAKTOWANIE LUDZI KIEDYŚ SIĘ NA PANI ZEMŚCI BO KARMA ZAWSZE WRACA,POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH W TYM OBOZIE.

anonim

na dzień dzisiejszy z zakładu pracy robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] karny, groźby ze sie nie wyjdzie z pracy jak cały towar nie zostanie spakowany. Harów po 10 godzin dziennie, i jeszcze źle bo podobno za dużo zarabiamy , co jest absurdalnie i śmieszne w tych czas, żeby godnie żyć z takiej wypłaty. Nagany i brak premii za nieumyte ręce czy wystający mały kosmyk włosów. Zakaz malowania się, czyli zero make-up. Nie wolno brac swojego jedzenia z domu, a na stołówce pustki albo trzeba jeść co sie pakuje czyli faszerowane chemią z najgorszego parówki czy kotlety, po których nie jedną z dziewczyn boli pózniej brzuch, Bo dziennie jedo i to samo jeść to jest niedorzeczne. Nowa Pani dyrektor bardzo przesadza, nie docenia naszej pracy. Nie rozumu jak my ciężko pracujemy za marne grosze, a jeszcze nam chce obcinać wypłaty. Musze wspomnieć o licznych kamerach na każdym kroku, Czujemy sie jak w jakimś show. zero prywatności, jeszcze w łazienkach niech zamontują. Zamiast zakupić krzesła na stołówke, bo czasami nie ma na czym usiąść, to kamery są najważniejsze. Maszyny na zakłdzie nie są na bieżącą konserwowane, psują sie co chwile, co spowalnia naszą prace. ale oczywiscie to jest nasza wina, pracowników i potem my obrywamy. Nie polecam nikomu tam pracować,

maczo

nie nie pasuje tylko sami nie wiedzielismy w co sie ładowalismy

puk puk'
użytkownik zarejestrowany

a co to są konkretnie za nowe produkty możesz napisać? jako smakosz jestem fanem wyrobów mięsnych tej firmy i chętnie spóbuję jakichś nowości, pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Klops

Pracuję w innym dziale ale słyszałem, że pracują nad nowymi bardzo dobrymi produktami, może załapiemy się na degustacje.

zibi 01

Klops to ty tam nie pracowałeś poprawę hahahahah z tą dyrektorką złodziejką co uwala za wszystko a teraz jak 47 kamer zamontują to nawet wysrać człowiek nie będzie się mógł . To jest najgorszy zakład z jakim miałem do czynienia .

Klops
@zibi 01 17.09.2016, 09:55
Klops to ty tam nie pracowałeś poprawę hahahahah z tą dyrektorką złodziejką co uwala za wszystko a teraz jak 47 kamer zamontuj...

Moja wypłata się zgadza i nikt nie mam mi za co uwalić, nawet na ostatnim pasku miałem więcej. Zamiast zajmować się wypisywanie glupkowatych komentarzy patrz swojej roboty to nikt ci nic nie uwali. A skoro tak ci źle to zawsze możesz prace zmienic.

klops

Jasne, jeśli za dyrektora Daniela było lepiej to chyba nigdy tam nie pracowaliście. Za jego czasów nigdy nie wiedzielismy kieyd do roboty pojdziemy na ile godzin i za ile dostaniemy zapłacone. Teraz przynjmniej wypłaty sie zgadzaja i nie ma cyrków z sobotami i niedzielami. Widac poprawe, oby tak dalej.

Zibi 01

Pracowałem tam 2 lata i masakra nie wieże co tam widziałem non stop jakieś nieogarnięcie zero organizacji pracy kompletne dno .Kierownicy na nockach śpią w Akwarium .Zero jakiejś motywacji do pracy po 12 godzin masakra jednego miesiąca miałem przepracowane 77 nadgodzin jakaś Masakra.A widziałem take rzeczy ze zgroza co i jakie mięso dają do hod dogów , fuj nawet pies z ochrony nie chce tego jeść a ludziom na stołówce dają jakieś jedzenie co ich ala technolog zrobił co o niczym nie ma pojęcia dno ,dno i jeszcze raz dno nikomu nie życzę tam pracować nawet Ukraińcy nie chcą tam robić w tym chlewie , kto ma choć trochę oleju w głowie to nie będzie szukał tam pracy

anonim
@Zibi 01 10.09.2016, 10:06
Pracowałem tam 2 lata i masakra nie wieże co tam widziałem non stop jakieś nieogarnięcie zero organizacji pracy kompletne dno...

Masz całkowitą racje

Czarna mamba

pracowałem długi czas i nie polecam nikomu obóz pracy .A dyrektorka to zasrana Złodziejki tylko tam wykorzystuja na początek człowiek zarobi tam 1200zł i jak w tych czasach ktoś ma wyżyć razem z rodziną paranoja. A co o brygadzistach to nie umieją nic w szczególności Produkcja Zbyszek O jest tak głupi i kompletnie nic nie umi z kont się ci ludzie biorą . Na tym zakładzie nie ma żadnych szkoleń w pierwszy dzień człowiek przychodzi do pracy i już musi zapie........ wyzysk jakich mało tylko głupek jeszcze tam robi za 8 zł na godzinę zgroza . A o szacunku to szkoda gadać nowa dyrektora tego zakładu nie ma pojęcia o niczym zero zainteresowania zakładem kompletne dno za czasów Pana derektora Daniela było o wiele lepie nikomu nie polecam tej pracy i tego towarzystwa

anonim
@Czarna mamba 10.09.2016, 09:02
pracowałem długi czas i nie polecam nikomu obóz pracy .A dyrektorka to zasrana Złodziejki tylko tam wykorzystuja na początek c...

Masz rację , nowa pani dyrektor to ****brak słów, tylko same wulgaryzmy mi sie cisną na język, niech w końcu ktoś z tym coś zrobi, bo my jesteśmy ludzmi, nalezy nam sie szacunek, bo harujemy równo, a jesteśmy traktowani jak śmieci, na zakładzie brak osoby która by broniła praw pracowników, ale oczywiście to by nie przeszło. wszyscy cicho będą siedzieć, bo boją sie stracic prace, a mają rodziny na utrzymaniu, rozumiem to, ale coś w końcu sie musi zmienic bo sie brzydnie pracowac tam

kat

mam doświadczenie pracując w zespole IT, informatycy - dramat, zero jakichkolwiek kompetencji, nie mówiąc o "cudownym" managerze, który powinien się wrócić najlepiej do epoki brązu bo to prostak i nic sobą nie reprezentuje. Cała świta "intelektualna" gardzi zwykłymi pracownikami na produkcji, to żałosne. Absolutnie odradzam a osobom zatrudnionych przy pracy fizycznej życzę duże wytrwałosci, bo tylko dzięki nim ta frima przędzie, chociaż inni pracownicy tego nie doceniają, szkoda życia

Armani

Nie będę złośliwy. ...ale odradzam pracy w tym zakładzie Jak zobaczysz produkcję wędlin to zostaniesz wegetarinem☺

olek

A jak jest w oStródzie? wie ktoś coś

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

byla

wpisujesz 8 godzin siedzisz 14 ot co

weteran

tragedia. Praca po 12-14 godzin placone za 8.Nigdy nie wiesz kiedy wyjdziesz. Zero szacunku.Masz byc wdzieczny ze jest praca.Za smieszna kase wymagania ze kon by sie usmial. Dzieki bogu czlowiek sie w pore obudzil znalazl prace w normalnych godzinach za normalna kase i z super ludzmi.

Dizel

Praca na stanowisku Przedstawiciela kierownika Handlowego w firmie Łukosz nie godna polecenia. Plusy: wypłata na czas i to co uzgodnione. I to jedyna zaleta tego pracodawcy. Minusy: Przy obecnym układzie dyrektorskim to tylko chaos. Często komunikaty sprzeczne z rzeczywistością. Dzisiaj masz robić tak jutro całkowicie inaczej. Kompetencje poszczególnych handlowców, kierowników i dyrektorów się nakładają, co powoduje chaos. Jeżeli lubisz „rzucać mięsem” to praca dla Ciebie. Jeżeli lubisz sprzedawać poniżej kosztów zakupu, towaru z krótką datą za grosze, to również praca dla Ciebie. Na przełomie 2015/2016 roku poleciało pięciu handlowców na siedmiu. O czymś to świadczy? O narzędziach pracy nawet nie wspomnę, brak katalogów handlowych, dostęp do programów informatycznych w pełni uzyskałem po dwóch miesiącach, telefonu musiałem używać prywatnego bo służbowy nie działał…!!!! Podsumuję: Poznałem właścicieli są ok. Poznałem dyrektorów Pan J.J. i Pan Z.P. żenada, trzymają się stołków za każdą cenę, w łyżce wody mogą zatopić!

lutek

Wez gosciu checia awansu przestan pieprzyc glupoty bo sie czyrac nie chce ta firma to jest czysty wyzysk ludzie pracuja tam po 13 godz za 1644 bo tyle mają na umowie idziesz do pracy i nie wiadomo o ktorej wrocisz jeździsz w delegacje nie ma cie po pare dni za frajer nawet zlamanego grosza nie dadzą ludzie nie zatrudniajcie się w tej firmie bp nie warto jeszcze dyrektor jak przychodzi co do czego to zawsze umyywa ręce i drze kopare i zawsze jest na innych choc pn mącismiech na sali

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

erwin

Tak, ale trzeba się wykazać szczególnym zaangażowaniem i solidnością w pracy, a nie tylko "chęcią awansu".

erwin

Jest też druga strona medalu - są ludzie, którzy pracują w Łukoszu po 12 lat i dłużej, także różnie jest, nie zawsze tak jak BYŁY opisuje.

BYŁY

Witam pracowałem tam przez pewien czas i powiem tak mało płacą a praca jest ciężka i nie wiadomo ile godzin dziś przyjdzie ci pracować,wycisną z ciebie wszystkie soki i wywalą na zbity pysk.Dyrektor tylko chodzi i sie przypierdala za byle co jak cos to -500 zł od wypłaty albo won z pracy,dziwie sie ludzią że tam pracują przecież mozna pracować w lepszych warunkach.zero warunków do pracy

zico

Wszystko jest a po posiłku jelita masz napewno wyczyszczone ***

erwin

woda, posiłek, kawa, herbata, cukier jest :)

indor

Pewnie że woda jest w końcu to podstawa do wędlin tam gdzie się schładza towar tam to leci woda pod dostatkiem

jo

może mi ktoś powiedzieć ile sie czeka na przyjęcie , badania zrobiłem i wszystkie papiery oddałem już w piątek na ''bramie'' mija juz tydzień i nikt nie dzwoni ...

tina

Dziękuję :-) Moze nie będzie tak strasznie.

tina

Miko, zastanawiam się nad złożeniem podania, ale bladego pojęcia nie mam jak ta praca wygląda. Dlatego chciałabym, żeby mi ktoś przybliżył jakie tam są stanowiska/działy, czy jest się przypisanym do jednego konkretnego czy też zmienia się stanowiska? Są jakieś normy do wyrobienia w ciągu zmiany czy jak to wygląda? Byłabym wdzięczna za wszelkie odpowiedzi :)

miko
@tina 03.02.2015, 17:20
Miko, zastanawiam się nad złożeniem podania, ale bladego pojęcia nie mam jak ta praca wygląda. Dlatego chciałabym, żeby mi ktoś...

Działy produkcyjne są różne, w zależności od zakładu (firma ma 4 zakłady!). Zazwyczaj jest się przypisanym do jednego stanowiska, ale w zależności od potrzeb zakładu/ zdolności i chęci pracownika można zmieniać działy. Co do norm to Ci nie powiem, każdy szef ma swoje zasady, na pewno jest konkretna praca, którą trzeba wykonać, żeby zrealizować zamówienie klienta.

tina

Witam. Szukam kogoś kto poświęciłby mi chwilę i porozmawiał (np. GG) o tym, jakie obecnie panują tam zasady i warunki. Moje GG 6650711

miko
@tina 31.01.2015, 14:25
Witam. Szukam kogoś kto poświęciłby mi chwilę i porozmawiał (np. GG) o tym, jakie obecnie panują tam zasady i warunki. Moje G...

Tina złóż podanie, popracuj, nie ma się czego bać. Może się okazać, że Ci się spodoba. Nie każdemu każdy charakter pracy odpowiada, wiadomo. Jednak każde doświadczenie cenne i zawsze można się czegoś nowego nauczyć.

anonim

uwaga na dział eksportu a to za sprawą Pani Grzegorzek, kto zna wie oczym mowa koto nie zna niech się cieszy

Ciekawa

Widzę, że Łukosz stawia nowe budynki z tyłu. Czyżby nowe miejsca pracy?

anonim

Pracowałam tam kilka miesięcy koszmar!!!Kierownik bez wykształcenia,przymusowe godziny pracy,a pracownicy 7 złoty na godzine od kilku lat.

lokata

powiem ci tak ze super tam nie ma dyra ino szuka pretekstu aby ino dysciplinarnie zwalniac wogóle jakies zakazy robi chodzby my w przeczkolu byli nie dojze tel. nie wolno miec to szatnie zamyka no no tragedia gorzej niz w wiezieniu pomału wszyscy odchodzą bo on traktuje ludzi choby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale wkącu dyra sie przekona

jasiek

te a wogóle macie tam jakies fajne laski bo ino narzekacie a nic nie piszecie czy sa jakies dupeczki fajne bo to potem inaczej robota idzie :)pozdro i czekam na odp bo moze sie tam przyjme

farbowana

Co do tej firmy to powiem tak że jak bym miała drugi raz tam iść i pracować to wolałabym se strzelić w łep pracownik pracownika gnoi w szczególności na produkcji szkoda gadać pracowałam tam rok i dziękuje za takom prace wiem że robią tam takie wredne osoby w szczególności na zwyczajnej współczuje dziewczynom z jelit odbija się to na nich [usunięte przez moderatora] trzymajcie się tam jakoś nie ma to jak byłyście na myjce zawsze uśmiechnięte a teraz poddenerwowane nie wyspane nie zdziwię się jak jesteście na tabletkach. Najfajniej jest na myjce cisza spokój fajna atmosfera dobre traktowanie Ci co tam pracują wiedzą o kogo mi chodzi o [usunięte przez moderatora] spoko dziewczyna tzn kobieta z dużym poczuciem humoru dużo nauczy człowieka przede wszystkim daje szanse i nie idzie kapować jak komuś coś nie wychodzi :) pomaga bardzo dużo daje otuch i nakręca do pracy za to jej dziękuje super się z tobą pracowało nienawidzę [usunięte przez moderatora] z pakowni jest wredną małpom która myśli że jej wszystko wolno traktuje ludzi jak śmieci tak jak [usunięte przez moderatora] z produkcji myśli że co ona jest kierownikiem albo dyrektorem pozostałe dziewczyny takie sobie lubią docinać i żadzić każdym kto tam robi?? Ciesze się że już tam nie pracuje bo do głowy szło dostać jedzenie ble atmosfera po części fatalna każdy pod każdym dołki kopie nie ma zgrania same kłótnie najwięcej na produkcji na zwyczajnej o głupie cym-bry i jelita [usunięte przez moderatora] wiedzą o co chodzi. Najlepszy z tego działu je [usunięte przez moderatora] z nimi zawsze jaja były a co do pozostałych kierowników i kołczy unikać jak ognia. Życzę powodzenia tam u Łukosza i miłego dostawania do głowy mam nadzieje że nikt nie wyląduje na gliwickiej w Rybniku :P

kolo

olooooooooo - 2013-05-31 16:33:53 pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej natrzaskac taka wredna.Chcesz sie meczyc zapraszam do łukoszaPracowałem tam kilka lat i wszystko było ok dopóki się nie zmieniła kadra i co najgorsze to dyrektorka na piwie to się może i zna ale nic poza tym!!!

olooooooooo

pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej natrzaskac taka wredna.Chcesz sie meczyc zapraszam do łukosza

ariel nowak@wp.pl
@olooooooooo 31.05.2013, 16:33
pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej...

ZERO SWIERZEGO POWIETRZA

ariel nowak@wp.pl
@olooooooooo 31.05.2013, 16:33
pracowałem tam pół roku na pakowni i wiesz co dzieki bogu mnie zwolnili.Jest tam taka baba kołczem tępa jak but każdy chce jej...

ZERO SWIERZEGO POWIETRZA

Wrzasky

jak to przeczytałam chce się tam zatrudnić sa przyjęcia? i jakie trzeba spełniać warunki by sie tam dostać ???

Mędrzec Sześciu Ścieżek

Znacię Łukosza? każdy go zna! Łukosz fajne pomysły ma!:D "zwiekszamy produkcje pracujemy wszyscy przymusowe nadgodziny a komu sie nie podoba to wie gdzie sa drzwi" .. [usunięte przez moderatora]

Mędrzec Sześciu Ścieżek

Wszystko to, to dopiero początek prawd, które ujrzą światło dzienne! ! Cierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie, ale słodkie owoce.

JŁ 100%!

od kiedy nie pracuje w tym[usunięte przez moderatora] jestem szczesliwym czlowiekiem. Tylko naiwni ludzie pracuja tam z nadzieja ze jakos to bedzie.. otoz nie zdziwcie sie ze za 10 lat jak bedziecie mieli rodziny na utrzymaniu pan [usunięte przez moderatora] ktorego duma i poczucie wladzy na zakladzie nie zna granic, wyrzcui was na zbity ryj bo musialby wam dac umowy na stale albo poprostu jako pracownicy mu sie znudzicie i bedzie was gnebil.. Wasza sprawa ! nie wiem jak mozna byc tak glupim i cieszyc sie jak dziecko ze "zarobilem 2400 zl ale bylem wszystkie soboty i 70-80 nadgodzin" przy super "lewej" umowie! JAkas kontrola Pip-u i sanepidu by sie przypadala na zakladzie

Mędrzec Sześciu Ścieżek

Chciałem się juz nigdy tutaj nie wypowiadać..ale moja cierpliwość ma swoje granice :P .Do Pana [usunięte przez moderatora]. Widzę,że Pańska \\\\\"duma\\\" i chamstwo jest jeszcze na wyższym poziomie niż kiedyś. .Grozi Pan ludzia zwolnieniami dyscyplinarnymi za błahe powody, ludzie mają mniejsze wypłaty niz powinni, poprostu nas Pan [usunięte przez moderatora]! Gdzie premie? Kobiety z ok 1,5-2 letnim stażem ledwo osiągają najniższą krajową.Zmniejszasz stawki chłopakom którzy pracują ponad 2 lata z 14 brutto na 10 brutto, 3 misięczne umowy próbne na inny zakład, zeby tylko nie dac umowy na czas nieokreslony. Totalne [usunięte przez moderatora]!! Ludzie cieszycie się,ze dostaliscie premie na świeta 200zł. Teraz przypomnijcie sobie czemu mieliscie takie daremne wypłaty w grudniu..ponadto pan D wypoczywal sobie w alpah za nasze pieniądze! Powiem krótko,skończ Pan z tymi groźbami i cwaniactwem ..znasz przysłowie :Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka\"? no, więc uwazaj na plecy..jest wiele haków ,zeby Cie utemperować, przekonasz sie o tym. Teraz temat coachów,czyli co tygryski lubia najbardziej :P (staram sie nie używać pełnych imion, oraz nazwisk) Produkcja...: [usunięte przez moderatora] to chyba awansowal na dyrektora,pokazuje chlopakom tylko palcem co mają robić,a sam spaceruje..widocznie brzuszek mu przeszkadza :) Wujek [usunięte przez moderatora]- człowieku,nie wiem co Ty zażywasz..jakieś środki przeczyszczające czy co? kum stoperan .Minimum 1/2 szychty przesiedzisz w kiblu :) Pakownia..:( TZW . ZOO) [usunięte przez moderatora]- zrobił ogromne postępy w moich oczach,stał sie porządnym facetem:P jedyny opanowany i ogarnięty gość na tym dziale . 4+ :P [usunięte przez moderatora]- Jak się tak przyglądam..za bardzo przejmuje się pracą i tym czym mówią inni przez co traci nerwy. Weź przykład ze [usunięte przez moderatora] i bedzie dobrze. Ogolnie ok kobitka,..nie wadzi mi:P [usunięte przez moderatora] podobno zaczął juz przemycać koks prosto z kolumbii, bo jak zobaczył na fleksie ile jest smażenia na ten tydzień to mu bania zeszła po zwykłej fecie.:) Tenże gość twierdzi, że tylko jego zmiana pracuje, inni stoją i nic nie robią. Dalej rozsiewasz ploty i siejesz niepotrzebną panike po calej pakowni..siedzisz ciągle u [usunięte przez moderatora] na marmurach i mu historie opowiadasz.To samo tyczy się jego kompana [usunięte przez moderatora] . Z jego opowieści mozna wywnioskować,ze jest lepszy od [usunięte przez moderatora] . Bajkopisarz,kapuś i do tego psychopata. Podobno pracowałeś w psychiatryku...ale mi wydaje się,ze to sam byłeś tam leczony. Przed wyjściem do pracy zaparz sobie herbatke z ziół uspokojających, bo jak widze czasem twoją mine kiedy wchodzisz na hale to wyglądasz jakby minute wczesniej dopadło sie trzech wielkich [usunięte przez moderatora] :) zapisz sie na kurs komunikacji międzyludzkiej a potem szukaj pracy.:) [usunięte przez moderatora] : Większość jej cech musiałbym skopiować od kolegów powyżej ,więc uznam to za niepotrzebne. Nic się nie zmieniła..fałszywa wieśniara z PGRów :) totalny brak kultury i wychowania...blee. [usunięte przez moderatora]

gal anonim

No raczej się nic nie poprawi (a sądzę że będzie jeszcze gorzej bo szykuje się kolejna fala stażystów). Chyba będzie trzeba założyć związek zawodowy i może wtedy tym ludziom na górze się oczy otworzą.

anonim

Kochani ludzie - dziś takie wszawe czasy, że tonący brzytwy się chwyta. Łatwo powiedziec - znajdzcie inna prace, kiedy dzieci jeść wołają, składki w szkole czekają, czynsz się upomina do zapłaty. Ale gdzie indziej też pracowników traktują jak bydło. Poczytajcie o tesko w Czerwionce, o sklepach barbórka czy firmie mirko z czerwionki. Też takie bagno. Takie samo traktowanie ludzi - w myśl zasady rób na mnie i pysk trzymaj , bo cie wyleje. Ale ponoć tak długo po człowieku jeżdża i go wykorzystują dopuki się da. A my - pracownicy lukosza mamy nad wszystkimi innymi te przewage, że jest nas dużo i mimo wszystko jesteśmy solidarni i trzymamy sztamę. Góra chce super zyskow, my chcemy pracować w godziwych warunkach i przyzwoicie zarabiac. I tu następuje sprzeczność interesó na linii gora-dól. Może z nowym rokiem coś się poprawi na lepsze

anonim

ludzie widocznie wam to pasuje takie traktowanie bo jak czytam wasze opinie to wam to pasuje ja bym już dawno nie pracowała

anonim

czyste bydło

gal anonim

stary źle to mało powiedziane, jest tragicznie

Zostaw opinię o Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ - Czerwionka-Leszczyny

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklad Przedworstwa Miesnego LUKOSZ