Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

Praca dla kierownika

Wspieramy kształcenie zawodowe

Kogo poszukujemy

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

tepcio

29.06.2019 14:25

Jak wygląda dział pakowania w firmie janipol ? Ile płacą za element czy jest akord czy jak?
    HR Janipol Meble Polska

13.09.2019 13:02

Zachęcam do przesłania swojego CV na adres (usunięte przez administratora) Na wszelkie nurtujące pytania odpowiemy w trakcie rozmowy rekrutacyjnej.
    Pozdro600

16.09.2019 01:23

Pani Lidio F. Pani przecież wie.jak jest w tej firmie :)

01.07.2019 17:34

Jakie to są faktyczne zarobki netto na tapicerni? Zarabiają tam ludzie 5/ 6tysiecy? Jak jest z zwracaniem kosztów dojazdu? Wiem że powyżej 25km od zakładu ale zwracają od kilometra czy jak? Pracuje się po 8 godzin od poniedziałku do piątku czy często są nadgodziny?

08.07.2019 18:08

Pytanie miało a celu poinformowania mnie czy takie osoby są w tym zakładzie. Bo jeśli są takie osoby to logiczne że da się zarobić 3/4 tysiące, a odpowiedź na te dojazdy zostawię bez komentarza widać że inteligencja tam pracuje
    Onaion

12.09.2019 15:53

Zapomniałeś dodać że jest jeszcze premia hahahhaa
    Paweł

04.08.2019 13:07

Właśnie czytałem ogłoszenie na olx Matex ze Starczanowa zatrudni Tapicerów i proponuje Nowe Mieszkania!!! Wysłałem CV Wam tez polecam
    LuckyLuck

05.08.2019 08:33

No to bierz walizki i migiem do matexu ! hah jaka to musi być wspaniała firma skoro prubuje ludzi ściągać do pracy "nowymi mieszkaniami" ....i robi sobie auto reklamę na obcych portalach...nono normalnie las rąk do pracy a przed "Matexem" kolejki jak po 500 plus ,ba nawet oferują Mieszkanie plus ,
    Paweł

10.09.2019 21:49

Witam Byłem w Matexie Oglądałem mieszkania Naprawdę ciekawa oferta Polecam
    Lidia

30.08.2019 10:40

Czy polecacie pracę w tej firmie? Jak wyglądają zarobki? I czy oprócz pensji są jeszcze jakieś dodatki? Premia/ opieka medyczna, karta multisport?
    Byly pracownik

06.09.2019 22:58

Zarobki spoko jak nasz region. Jak robisz 100% normy a 80% tapicerow tak robi to zarobisz co najmniej 3,5k. Szwalnia mniej z 2,5k przy 100% stolarnia troche lepiej niz szwalnia. Najgorzej ci na gk bo najniższa krajowa.
    K

13.06.2019 12:39

To co się teraz dzieje w tej firmie to jest jedna wielka hała. Pracy nie ma - kupili zakład w Słupsku który generuje straty - oddają im dziennie masę kompletów żeby mieli co robić a tymczasem sami wywalają tak wywalają ludzi na urlop i postojowe które jest płatne 60% normalnie masakra W czerwcu maja tylko 12 dni pracujących - reszta to postojowe - pomyślcie jak wyglada wypłata - 500-1000zl mniej niż normalnie maja - czy to jest normalne??? Jak zakład (Słupsk) przynosi straty to trzeba się go pozbyc - proste? a nie kosztem pracowników latać dziury. Kolejna sprawa obcinanie czasów na elementy- rok temu żeby zrobić 600min trzeba było zrobić ok 8 elementów, teraz trzeba 12-13. To jest normalne?? To jest chore ze ciagle czasy są pomniejszane. Człowiek zapier... a ma tyle samo albo i mniej pieniędzy zarobionych. Socjalne - 500zl brutto - śmiech. Międzynarodowa firma a socjal jak mikrofirmach która ledwie przędzie- skandal. Kadra zarządzająca tez nie jest najwyższych lotów (choć za takich się uważa). Traktowanie pracownika - jak najgorszego robola. Masz robić i się nie odzywac. W upalne dni tak jak teraz klimy nie Ma na tapicerni- jest sauna powietrze stoi w miejscu żadnej cyrkulacji. Jeszcze ktoś mądry cała skrzynie od klimatyzacji (biura kierowników) zamiast zamontować na zewnątrz to założył na tapicerni i dmucha gorącym powietrzem na hale - brawo za pomysł. Dofinansowania za dojazdy - nie ma, chyba ze mieszkasz powyżej 25km od firmy ale to kilka osób jest - tak dbają o pracowników. Jest wielu pracowników - szczególnie w zielonych bluzkach którzy nie maja jakiegokolwiek pojęcia o pracy w tej dziedzinie a są na stanowisku bo tak. Ogólnie firma kiedyś była porządna firma. Teraz od tej firmy trzymać się jak najdalej.... nie jest warta żeby tam pracować. Chyba ze ktoś lubi być wykorzystywany i oszukiwany bo tak jest w janipolu. Nie polecam i teraz jak się zwolniłem stwierdzam ze nigdy tam nie wrócę- za dużo nerwowymi zdrowia straciłem.
    Olo

24.06.2019 16:08

A w Słupsku na 600 min starczą trzy elementy i jest klima
    Lila

09.06.2019 15:12

Wolne piątki niedługo wolne czwartki wszystko za 80% pensi oj chyba zakład oddaje pole na rzecz tego drugiego
    K

13.06.2019 12:40

80%??? Chyba 60% kto Ci wmówił ze dostaniesz 80%????

24.08.2018 12:26

Zarobki w janipolu ok ale jeżeli chodzi o zastępce kierownika na dziale stolarnia 'Zenek ' to jest masakra ten człowiek wszystkim robi pod górkę zabiera premię za np. min spóźnienia się z przerwy to jest śmieszne czepia się każdego o byle co udaje Pana a jest zwykłym człowiekiem jak każdy. Już dawno powinni zrobić z tym porządek tam nie idzie normalnie pracować. Powinni zmienić go bo się nie nadaje na swoje stanowisko a najlepsze jest to że nie zna się na pracy robionej na jego dziale.
    Lenox

20.11.2018 12:34

Nudzi mu się... co ma robic... dajcie mu gitare może coś zagra...

11.06.2019 21:40

Oj zna się, zna. Wcześniej robił ze mną w stolarni. Może wymagający ale dobry z niego chłop. Ciesz się że nie tragiłeś gorzej. To co było wcześniej to porażka

16.03.2019 13:21

A ludzie jacy są ogólnie atmosfera itd. Czy jest klika z wiocha czy małych miasteczek czy normalnie spokój.

11.06.2019 21:30

Ludzie Ok. Pełna kultura. Trochę się narobić trzeba śle wiadomo za co. Jak jesteś robotny - zarobisz- bez dwóch zdań
    Jaś fasola

06.05.2019 19:00

Ale (usunięte przez administratora) ta firma tam robią tylko nieudasy co nauczą ich jednego i robi to samo firma dobra dla ludzi mało kumatych i zwykłych roboli. Wstyd mi tam było robić i odszedlem. Pa nieuki.
    LuckyLuck

09.05.2019 11:41

Ale wstyd Ci było ,że byłeś mało kumaty i dlatego Cię przyjeli? czy że nie pykło i byłeś jak to nazwałeś"zwykłym robolem"?, i dlatego odszedłeś?...hmmm ps nie ubliżaj pracownikom bo to właśnie oni są motorem napędowym tej firmy..

11.06.2019 21:27

Brawo! Pracuję tu 8 lat ! Fakt ! Robota do lekkich nie należy ale poza tym minusów nie widzę. Wcześniej pracowałem w innej firmie i raz płacili dobrze ale częściej źle. Tu jest wszystko jak w zegarku nawet zarobki sobie wyliczę i o dziwo się zgadzają.
    Jest OK

24.05.2019 14:12

Praca do lekkich nie należy i na hali gorąco ale jest ok ale gdzie w okolicy znajdę pracę gdzie mi zapłacą za wolne piątki . Pan (usunięte przez administratora)nie jest zły ale za to niektórzy koledzy są bardzo upszedzeni i wymyślą różne bajki byle ktoś w to uwierzył a niektórych to nawet nie chce się słuchać takie bzdury opowiadają . Ja jestem zadowolony 8 godzin i do domu i kasa niezła

24.05.2019 08:23

Witam .Pracuję tu już kilka lat i jestem zadowolony praca jest ciężka ale zarobki dobre i co rok podwyżka ci którzy są niezadowoleni niech sobie przypomną jak było kilka lat temu teraz to jest luzik . A co do radia to nie rozumiem po co kłamać i bzdury wypisywać ja pracuje przy głośniku i gra non stop czasem nawet zbyt głośno a rządzący też się zmienili na plus
    mam robodepresje

17.05.2019 14:33

Witam wszystkich pozytywnie wypowiadających się współpracowników firmy. Skoro już tak strajki wzięły górę w naszym kraju, to co powiecie, żeby w czasie największej produkcji zalogować się na GK i stać beztrosko na stanowiskach, gdzie głównym postulatem będzie odsunięcie od władzy najpotężniejszego półkownika zakładu Człowiek ten powinien mieć swoje miejsce na prasie, a nie przy masowej produkcji gdzie wykazuje się swoją wyższością wskazując palcem. Pani Prezes,szanujemy i bardzo lubimy kiedy z uśmiechem na twarzy przechadza się Pani po działach, ale raczej nie chce Pani widzieć i wiedzieć, co wyprawia Pani pupil. Zakaz włączania muzyki z polecenia pana S.wpływa niekorzystnie, wręcz depresyjnie na komfort pracy ps. Ciekawe czy nasze ankiety będą miały jakikolwiek wpływ na poprawę nastroju w pracy
    Pilat

22.03.2019 23:48

To najgorsza firma

16.03.2019 10:48

A ile godzin dziennie i ile idzie zarobić netto na godzinę na wózkach?

14.03.2019 13:15

Chcą mnie przyjąć na widlaka na magazyn może mi ktoś napisać jak tam jest ile się zarabia i co konkretnie trzeba robić. Proszę miło o opinię.
    Weteran

15.03.2019 20:14

Dostałeś się na jeden z lepszych działów napewno nie napracujesz się fizycznie.Ogolnie rozwozisz wózkiem z technicznego na tapicernie i inne magazyny
    Otapicerowany

30.01.2019 14:56

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić zarząd działów
    Doświadczony

13.01.2019 22:49

Pracownicy na magazynie pracujący na godzinę są podzieleni pod dwóch kierowników jeden daje podwyżki ale drugi twierdzi że nie może dzięki czemu różnica w stawce godzinowej to prawie 3 zł. Gdzie sprawiedliwości
    Doświadczony

13.01.2019 22:35

premię w janipol są po to żeby było co zabierać jak ktoś odważy się odezwac

20.11.2018 12:29

Deeejay

20.11.2018 12:54

To ludzie sami sobie tworzą odpowiedni klimat..chyba z Pracodawcą cię troszke poniosło teraz, puenta jest jedna i wszystkim doskonale znana, "Jak sobie poscielisz tak się wyśpisz"
    monteros

13.11.2018 10:44

Czemu na brode mowicie kuń :) ihhhhhaaa haha haha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble

08.10.2018 17:24

Witam. Chciałbym złożyć cv do Janipolu ale widzę że opinie są różne... Może któż poleci jakiś dział na którym się zarobi trochę ale bez akordu.
    Vinyard1125

19.10.2018 00:30

Bez akordy niestety nie ma szans na dobrą kasę, spróbuj zaczepic się na jakimś akordowym stanowisku na tapicerki. Kasa jest spoko, zawsze można się zwolnić. Nikt Cię tam łańcuchem nie pzywiaze (wbrew obiegowe opinii :P) pracę można zawsze zmienić a kto nie ryzykuje...
    monteros

13.11.2018 10:39

premie zabieraja za byle co

25.09.2018 16:33

Rozkroj pianki też nie jest słodki Rozplanowanie pracy przez brygadziste jest po prostu żałosne. Kompletnie nie nadaje się na swoje stanowisko.. nic od siebie nie daje ..potrafi tylko krzywo się patrzeć i stać godzinami przy maszynie CNC rozmawiając ze swoimi "pupilkami" którzy też za wiele nie robią.. Pomoc? Gdzie? Kobiety na rozkroju pianki same muszą przesuwać bloki pianki na stanowisko A owe bloki naprawdę sporo ważą gdzie kobieta nie daje rady, wtedy brygadzista I wspomniane "pupilki" patrza z zaciekawieniem czy da radę czy nie da rady. Nie wiem z jakiego powodu został brygadzista I chyba nie chce wiedzieć. Było wspomniane o podwyżkach, okey były jak zaplanowano ale 50 gr co to Ku.wa za podwyżka względem pracy na 3 zmiany nie mieć 2 tyś. Na koncie Ogólnie pracowałem nie polecam. Brak perspektyw.. rozwój? Hm. Bez lizania du.y brygad.... zapomnij o jakim cokolwiek rozwoju..
    anonymous

27.09.2018 20:45

Może czas zmienić okulary ???? ????
    Janikowianka

27.09.2018 22:23

Z tego co usłyszałam od znajomego z klejenia to Panie z komisjonowania kompletują piankę 4-5h na dzień. Pozostały czas to ściema, więc nie dziwię się że jest czas na obserwację innych. Tak jak ktoś wyżej napisał, łatwo jest pisać o innych nie widząc własnych grzechów... Proponuję żebyście zakończyli tę dyskusję i wyjaśnili problemy we własnym gronie.
    Aga

05.09.2018 14:43

Byłam dzisiaj na rozmowie w tej firmie pani zapytała czy chcę iść na szkolenie szwaczki to mnie zapisze i nic po za tym ni nie powiedziała co o tym myśleć czy są tam takie szkolenia
    juz nie pracujaca

17.09.2018 10:37

żadnych - idziesz normalnie do pracy i 3-6miesiecy masz godzinówke placona zebys sie nauczyla szyc dane komplety i to wszystko potem akord i zapier..... zeby dostac 1900-2200 na reke

11.09.2018 10:13

@Aga, jak poszła Ci rozmowa o pracę? Masz pozytywne spostrzeżenia? Może mogłabyś przybliżyć innym użytkownikom szukającym zatrudnienia, jakie warunki pracy zaproponował Ci pracodawca i jakich kwalifikacji wymagał? Na stronie firmy w zakładce kariera https://janipol.polipol.pl/pl/kariera/kogo-poszukujemy są oferty pracy na stanowiska: szwaczka, tapicer, monter stelaży, mechanik maszyn szwalniczych. Pracodawca oferuje stabilność zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę, możliwość podniesienia kwalifikacji zawodowych z uwzględnieniem przyuczenia do zawodu, czytelny i atrakcyjny system premiowania, bogaty pakiet socjalny. Można aplikować bezpośrednio na stronie firmy.
    Eltapicerro

17.09.2018 10:35

nadal mam wrażenie że jesteś pracownikiem administracji janipolu i próbujesz wykreować piekny wizerunek firmy który taki piękny nie jest
    ktoś

31.08.2018 22:29

UUUUUUUUUUUU jacy biedni i pokrzywdzeni tu sie wypowiadaja.
    Praca

27.08.2018 13:04

Zgodze się z opinią o nicku Pracownik. Taka jest przykra prawda.Jeśli chodzi o zastępcę kierownika to prawda.Człowiek nie znający się na dziale nim rządzi .Psujac atmosferę w zakładzie zniechęca ludzi do pracy. Minuta spóźnienia i premia zabrana.Kiedyś było zupełnie inaczej, a teraz wprowadza swoje przepisy i ciągle jest źle i ciągłe narzekanie, jeśli się to nie zmieni to ludzie zamiast przychodzić do pracy to będą z niej uciekać. Oby władza z tym coś zrobiła zanim nie jest za późno.
    Ważniak

28.08.2018 01:27

Dokładnie praca w tej firmie jest przeznaczona dla osób, które ciężko przysfajają wiedzę jak "człowiek który jeździł koleją" lub dla osób, które swoje 10 min przerwy poświęcają pracy.
    Wrong turn

28.08.2018 11:09

To po co się przyjmowałeś?wychodzi na to że ciężko przyswajasz więdzę...nie ubliżaj innym.
    Gość

30.07.2018 16:55

A jak tam daje radę marcino don pelikano robi tam u Was jeszcze???

25.07.2018 19:14

@Robert, piszesz że według Ciebie atmosfera w pracy nie jest najlepsza. Starsi pracownicy pracują we własnym towarzystwie. Czy próbowałeś naprawić te relacje? Zgrany zespół to już połowa sukcesu. Twoi poprzednicy piszą, że praca jest na akord, ale dzięki temu można otrzymać większe wynagrodzenie, Czy się z tym zgadzasz? Napisz coś o dodatkach do wynagrodzenia. @Sprawiedliwy napisał, że jest bogaty pakiet socjalny. Czy mógłbyś wyszczególnić co jest w nim zawarte? Czekam na Twoją opinię.
    Kieras

27.07.2018 10:30

@Weronika a Ty czasem nie jesteś z adninistracji Janipolu że tak wsyztskich wy[ytujesz i zchecasz do pracy tu?
    Szczęścliwie uratowany

26.07.2018 10:38

A na tapicerni pracuje jeszcze największy ściemniacz Jarosław G.??? Gośc wymyśla takie historie o sobie, co przeżył itd., że Baśnie braci Grim sie mogą schować. Taki z niego cwaniak... (hahaha) zarobki nadal takie śmieszne jak były? ciagle nadgodziny robicie? ciagle was w hu...a robia? słyszałem że nowy zakład gdzies nad morzem kupili a pieniedzy na porzadne podwyzki to do dzi nie ma... ta firma to porażka... szczęście że sie wyrwałem z tego (usunięte przez administratora)....

08.05.2018 09:01

Witam. Interesuje mnie praca w janipolu, z tego co wyczytałem jest w tej firmie akord? Chciałbym się dowiedzieć jakie średnie zarobki można mieć po np. 3 miesiącach? Wprawienie się zajmie mi chwilę bo jakieś doświadczenie małe w tapicerstwie mam. Jak wygląda system pracy? 3zmiany? Pozdrawiam

29.05.2018 22:42

Super mi odpowiadało by mi. Orientujesz się czy potrzebują nowych, młodych, chętnych do pracy ludzi? :D
    Tapieros

26.07.2018 10:28

po 3 miesiacach to sam stwierdzisz ze wdepnąłeś w niezłe gó...no to ze masz doświadczenie nic Ci nie da. są pracownicy na tapicerni z papierami czeladniczymi tapicera a wypychają wózki albo pakuja elementy

05.07.2018 21:24

@Dragon, w każdej firmie trzeba się wykazać i ciężko pracować, żeby zarobić godne pieniądze. Ten pracodawca nie stanowi wyjątku. Dlaczego masz taka opinię o firmie? Co Ci w niej nie odpowiada? Piszesz, że pracując na akord, wynagrodzenie jest całkiem dobre. Czy są do niego dodatki w postaci premii lub pakietu socjalnego? Jak wygląda atmosfera w pracy i relacje między współpracownikami? Każde dodatkowe szczegóły pomagają osobom poszukującym pracy.
    Tapiceros

26.07.2018 10:24

Premia jest przyznawana od "dobrego humoru kierownika" 400zł butto socjal śmieszny - 450zł brutto na wakacje i 450zł brutto na swieta (oczywiscie to maksymalny socjal -smieszny nie sądzisz?) atmosfera w kratke czasem dobrze czasem źle ogolnie szukaj czegoś innego bo wyzysk jest spory a na akordzie trzeba sie napier....lic zeby zarobic bo akord+ jakość (tego wymagaja) a to sie jakosc gryzie

19.07.2018 09:19

@Zenek, mógłbyś napisać jakiego rodzaju umowy są podpisywane z pracownikami? Zlecenie, czy na czas określony? Co napisałbyś o atmosferze w pracy? Czy starsi stażem pracownicy trzymają się razem, czy też nie ma problemu z włączaniem nowo zatrudnionych do zespołu? Jaka jest Twoja opinia?
    Robert

24.07.2018 22:56

Jak w kazdej pracy starsi stażem trzymają się ze sobą, czy ktoś ze świerzaków się wkupi w laski to zelży tylko od nich :)

12.07.2018 18:58

@Sprawiedliwy, dziękuję za Twoją szczegółową opinię. Masz zupełnie inne zadanie niż @ Dragon, który pisze, że zarobki są małe, a praca ciężka. Ty dobrze wypowiadasz się o firmie. Według Ciebie pracując na akord można nieźle zarobić, a miłym dodatkiem do wynagrodzenia jest rozbudowany socjal. Atmosfera w pracy się poprawiła, a czy relacje z przełożonym także stały się satysfakcjonujące? Czy poleciłbyś tą pracę innym osobom, które poszukują pracy?
    Zenek

12.07.2018 20:27

Tylko nie Janipol. Ludzie stad uciekają, co chwile przychodzi swieza nowa krew porobi taki tydzien i ucieka. Ciagle brakuje ludzi nikt nie chce robic tak cięzkiej pracy za takie pieniądze. a do tego zabrali nam kwartalną.
    Sprawiedliwy

07.07.2018 00:17

W Janipolu pracuję już blisko 10 lat wiadomo jak wszędzie są jakieś minusy typu praca na akord badz kierownik kawał chu...,ale nie przesadzajmy.. fakt akord nie należy do najprzyjemniejszej formy wynagradzania pracownika,ale zasada jest prosta ile wyrobisz tyle zarobisz ...., a zarobić na akordzie się da i to wcale niemało . Pamiętajmy że w firmie zatrudnionych jest ponad 1000 osób i to sami Polacy ,więc jak by był taki koszmar to połowa zakładu była by obłorzona Ukraińcami ,a jak widać tak się nie dzieję ....co jeszcze mogę dodać na plus to niemały socjal i urlopik od dwoch do trzech tyg zawsze w okresie letnim więc nie ma z tym problemu . A jeśli chodzi o atmosfere w zakładzie to od paru lat jest całkiem przyzwoicie
    Wojtek

02.07.2018 17:03

Jeśli ktoś chciałby dobrze zarabiać lekko pracując to niestety nie jest możliwe!!
    Stary

02.07.2018 17:53

Zgodziłbym się gdyby w Janipolu gdziekolwiek lekko się pracowało !!!.Musisz być ślepy skoro tego nie widzisz ;)
    Dragon

02.07.2018 15:34

Nie polecam tam pracować.Ciągła kontrola a żeby coś zarobisz musisz się sporo narobić.Nie polecam monterki i "działu reklamacji".W tym drugim się narobisz a (usunięte przez administratora) zarobisz,zwłaszcza że chłopakowi który tam pracuję dali drugą umowę za "najniższą" co jest śmiechem na sali za taką pracę.Na monterce zarobicie ale tylko na akordzie po "wprawieniu".Sam jestem tapicerem i ogólnie polecam bo tylko na tym dobrze się wyjdzie ale trzeba też zapieprzać ostro.Co do kierownictwa to sami się przekonacie jak przyjdziecie ;)

18.05.2018 21:09

@Nowy, rozumiem, że pytasz, bo chciałbyś pracować w Janipol, tak? Aplikowałeś już? @Bartosz, raz, że od wielu czynników, a dwa, że takie dane objęte są tajemnicą handlową. Wiele osób pyta o warunki oferowane przez pracodawcę ogólnie. @ElPracowniko, a jak tam Twoja sytuacja? Bierzesz już udział w procesie rekrutacyjnym w tej firmie?
    Maniu

24.05.2018 14:48

System pracy to 8h,na magazynie często nadgodziny.Na dwie zmiany praktycznie jest.Nim przejdziesz na akord to minie kilka miesięcy jeżeli chodzi Ci o tapicera.Tapicerzy też pracują średnio 2 soboty w miesiącu po 6-8 godzin,oczywiście na rano.Pozdrawiam :)

25.05.2018 13:09

Na taką odpowiedź czekałem. Dziękuję bardzo :D

14.05.2018 05:11

Witam. Jaki system w pracy jest w firmie? 8h? 10h? 3zmiany? Dwubrygadówka?
    Bartosz

08.05.2018 09:03

Wysokości wynagrodzenia nikt nie poda. To zależy od wielu czynników!!

08.05.2018 12:50

Bardziej by mnie interesowało ile jest zmian, system 8 czy 10h? Czy można robić nadgodziny? O wynagrodzenie się nie martwię bo jeżeli jest akord to wyszedł bym na swoje ;)
    Ciekawa 29

16.02.2018 14:16

Witam. Mozecie mi powiedziec ile zarabia sie na pakowni? Mam doswiadczenie w zakladzie drewnym na pakowni.

20.02.2018 08:53

kumpel pracuje dopiero kilka miesięcy na pakowni i wszystkiego ma 3200 brutto, jak sie wprawi to więcej. Na próbnym miał ok 1600 na rękę.

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.