Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

• Nerwiki
  • Gruszyny
  • Pawły

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

kowawek

28.02.2017 20:57

Odbiło mi się że na na początek probnie dawają ok 2600 netto jako tapicer, a potem nawet 5 koła jak słyszałem . Nie wiem czy to prawda....
    Dek

12.12.2017 10:13

hahahahahaha tu jest akord, jakie 2600?? chyba brutto. na poczatek dostaniesz najnizsza a jak po paru latach sie wprawisz dostaniesz 3000 jak osiagniesz 100% 5tys to tylko kilka osob zarabia przy wydajnosci 190-200%
    Wezyr

09.02.2018 09:31

po co bzdury piszesz jak nic na ten temat nie wiesz. Długo pracuję w tej firmie i wiem jak można wyliczyć pensję-prosta matematyka. A podwyżki były znów w maju plus dodatkowa premia i od maja 2018 znów bedzie podwyżka. Nie pisz bzdur bo Cię do Sądu podadzą - tak jak Leosia.
    Były tapicer

09.01.2018 10:23

Tapicerek ma racje. Zaklad jest jednym z nielicznych zatrudniajacych tyle osob ale pod wzgledem socjalu wyplat, ilosci jaka trzeba zrobic zeby jakos wyjsc z wyplata to masakra. Jak można zrobić jakość na akordzie????????????? przecież jedno drugiemu przeczy... I tak jak napisał Tapicerek jest jeden kajot ktróry nie rozumie tego... Myśli że umie wszystko a nie umie nic - na drugiej nitce od okna - MS (chyba wszyscy wiemy o kogo chodzi). Pracownikow trakuje sie jak murzynów. Podobno kupili nowy zaklad gdziez nad morzem bo tu juz nikt nie chce przychodzic a pieniedzy na podwyzki dalej mowia ze nie ma... dobrze ze tez sie zwolnilem
    StaryPracownik

26.01.2018 11:50

Jest to prawdą co piszesz ,kupili jeden z zakładów z rodziny Ims dawniejszy Flair na pomorzu .Nie doszło jeszcze do podpisania umowy sprzedaży ale juz widać chore zarządzanie ,nie widzę tu przyszlosci.

16.01.2018 16:58

Słyszałem o firmie, że to dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy warto aplikować?

25.01.2018 10:38

Jak najbardziej się opłaca do tego zakładu przyjść ,choć jest to praca dla ambitnych,a wszystkie negatywne komentarze to piszą młokosy co dopiero wyszli z pod spódnicy mamusi.Mamusia nakarmi ,wypierze ,a takiego jedynym obowiązkiem przez całe życie było wynieść śmieci i to też pewnie robił z fochem, a teraz zdziwieni kto by pomyślał żeby dostac wypłatę trzeba coś robić.Takich własnie życiowych nieudaczników przewija się teraz najwięcej,miesiąc ,a nawet dwa dni sie zwalnia taki ,a pozniej pisze bzdurne opinie.
    anonymous

25.01.2018 12:50

Święta prawda BRAWO...

12.12.2017 10:23

NIe polecam pracy w tym zakladzie. Dzial tapicernia. Przyuczenie do zawodu - idiota który niby "uczy" tapicerowac sam nie potrafi nic. czlowiek ktory zostal zdegradowany z wysokiego stanowiska. nigdy w zyciu nie tapicerowal a uczy innych - smiech. traktowanie pracownikow jak smieci. Kajoci, brygadzisci - przydupasyu kierowników - nie potrafia sie odezwac tylko głowa w dól. kazdy (procz kierownikow) dotaje po (usunięte przez administratora) co do zarobkow trzeba sie cholernie narobic zeby wypracowac 100% (2900-3000zł netto) ale nie jest łatwo. szczególnie z jednym kajotem - kazdy wie o kogo chodzi... gosc jest nienormalny... dobrze ze juz tam nie pracuję... nie polecam nikomu

14.01.2018 21:56

pokaż mi tapicera ktory przy 90% bez premii ma 300zł (hahaha)

14.01.2018 21:57

3000zł mialo byc
    wideł

12.12.2017 18:17

a potrzebują fachowców na widlaka
    szukająca pracy

08.12.2017 12:16

ponawiam moje pytanie jaki system zmianowy?
    Weteran

06.12.2017 20:26

masowe zwolnienia z tapicerni, to tylko skutek, a przyczyna nadal sobie spaceruje z założonymi rękoma na pasie i zastrasza pracowników! jak długo jeszcze?!!! Panie A. J. w Tobie nadzieja dobry człowieku.
    szukająca pracy

07.12.2017 17:35

Jaki system zmianowy jest na produkcji ...I dla szwaczek?
    Wezyr

08.12.2017 08:44

jakie masowe zwolnienia?? o czym Ty piszesz????
    Bartek

05.10.2017 17:41

witam chciałem się zapytać czy można przyjść do pracy
    do bartka

21.10.2017 23:24

siema, no pewnie ze mozna, jak sie wyspisz to przyjdz ;)
    Patryk

17.08.2017 11:14

Witam ile obecnie zarabia w Janipolu pakowacz wyrobów gotowych? Mam przyjść od 2 października i nie wiem czy warto
    Lajkonik

22.08.2017 23:18

2200 2800 z nadgozinkami. Zalezy kto jak zasowa.
    Patryk

24.08.2017 09:21

A to jest na czysto czy brutto?
    Michał

02.07.2017 14:55

A ile zarabia elektryk w tej firmie?
    orka

03.03.2017 22:14

Witam chciałem się dowiedzieć ile tak na miesiąc można zarobić w Janipolu chodzi mi o koncowke rok 2016 a początek 2017 i na jakich dzialach jaka atmosfera.
    młoda mama

13.12.2016 12:34

Witam mam pytanie czy jak się ktoś zwolni z Janipolu to jest szansa żeby wrócić sportem?
    Nie-pływak

05.12.2016 20:19

Możesz go zapytać skąd pozyskuje pieniądze na płynięcia, anonimowym pływakiem nie jest jeżeli wiesz że pływa. Mogę Ci powiedzieć że jego hobby rocznie kosztuje 250 tys zł .
    Danek

24.11.2016 09:45

W Janipolu praca jest ciężka i wszyscy o tym dobrze wiemy, kontrola czasu, akord itp. Dają się we znaki. Ale są u nas tacy, którzy mają rewelacyjnie, czyli szefowie związków zawodowych, do pracy chodzą kiedy chcą, ciągłe wyjazdu, podobno do centrali albo na szkolenia, pensja prawie za nic. Kilka razy do roku załatwią paczki z socjalu i hulaj dusza piekła nie ma. Tacy to u nas maja rewela! A my musimy na takich harować.
    RDP

25.11.2016 10:03

To fakt, jest u nas taki jeden, w pracy żadko jest, ciongle go niema. Bawi sie w jakieś plywanie na jeziorach, ciekawe skond ma kase na takie rzeczy. Ale jak bendom wybory to chętnie wystartuje bo to łatwa kasiora, nic nie robisz a kasa na koncie jest i można się bawić w różne hobby.
    jacek

13.10.2016 15:37

Nie widze, żeby oferty się pojawiały.. ale i rotacji nie ma za dużej chyba.
    XXXL

09.10.2016 20:20

BURAKOWO
    mały 84

19.09.2016 18:50

a jak wyglada sprawa pracy na montazu stelazy ? wie ktos ???
    Norbert

20.09.2016 09:34

Też się wczoraj dostałeś ? :D :D broniewice pozdrawiają
    mały 84

20.09.2016 14:06

hahha no tak tak , daj namiary na siebie na fb :) pozdroooo
    RPS

02.06.2016 09:53

ha ha ta robota to śmich na sali
    hej

04.05.2016 19:51

witam, zlozylem cv jskies 2 tyg temu i sie nie odzywaja. potrzebuja ludzi do pracy?? przyjmuja? wie ktos moze ?

14.04.2016 12:54

15.04.2016 10:04

Socjal słaby, premie tylko jak wyrobisz normy. Monter 1600-2300 bez nadgodzin tapicer 1800-2500 bez nadgodzin. oczywiscie na poczatek licz te najnizsze stawki albo i mniej gdyż wyrobisz z 60-80% w pierwszych miesiącach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble
    nowy

06.04.2016 20:08

witam zlozylem cv do janipolu w poniedzialek ide na rozmowe kwalifikacyjna. Moze ktos napisac na jakie zarobki moge liczyc na jakich dzialach? na okresie próbnym i po?
    janipol

07.04.2016 02:16

12 zł brutto/h
    bbb

29.02.2016 21:52

Ja pracuje w Janipolu od sierpnia 2015r.na dziale tapicernia.Miałem 2 tygodnie godzinówki ,potem przeszłem na akord , moja pierwsza wypłata na akordzie to 2100 netto.Teraz przy nadgodzinach mam 2900zł,3000zł,w każdym miesiącu mam max premii czyli 450zł.ja sobie bardzo chwale firmę.
    bbb

02.03.2016 18:50

bbb dwa tygodnie godzinówki,a potem akord? Musisz być bardzo dobrym tapicerem.

04.02.2016 11:45

A wie ktoś może jak wygląda praca kierowców w Janipolu? Ile trwają wyjazdy, jak wygląda płaca, czy soboty i niedziele kierowcy tez pracują? Sa wyjazdy tylko do Niemiec czy gdzieś indziej też?
    PR

20.12.2015 17:56

Warunki z płacami i dniami wolnymi są okej, ale nieźle trzeba sie narobić. Na tapicerni jest niezły zapierdol. Na magazyn mebli też by mogli zatrudnić więcej osób. Pracuje tu już jakiś czas i rozmyślam na zakończeniem pracy w tym zakładzie.

10.12.2015 10:00

Są wszędzie informacje na tablicach powywieszane. poza tym kazdy majster chyba przekazal wszystkim. 23 ost dzien pracy wracamy 4. chyba ze ktos magazyny no to inwentura
    xxxxxx

10.12.2015 05:59

Przerwa będzie od 24 grudnia do końca roku
    Średniak

09.12.2015 17:51

Witam. I coś już wiadomo czy jest jakaś przerwa świąteczna czy coś w tym stylu. Za długo nie pracuje w Janipolu i nie znam jest wszystkich zwyczaji. Ile dni jest przerwa i od kiedy do kiedy?
    od niesawna

08.12.2015 11:24

Moze mi ktoś wytłumaczyc i napisac jak to jest z tymi zwiazkami zawodowymi wiem ze sa 2. Jakie są korzyści z przynaleznosci? biora jakies pieniadze za przynaleznosc? Sa jakies paczki wycieczki?

25.11.2015 11:11

Wie ktos do kiedy pracujemy? Kiedy ostatni dzien idziemy do pracy przed swietami
    Pyzdra

08.11.2015 19:01

Najgorszy zakład w jakim pracowałem!A te pieski pana kierownika masakra zero jaj!
    premia

03.11.2015 18:12

Jakie 200 zł brutto? Generalnie premia na tapicerni to 400 zł, ale mozliwe jest więcej. Niestety to kto dostanie premie to często kwestia układów... Te 200 zł to pewnie chodzi Ci o to że TY TYLE DOSTAJESZ, chyba logiczne że nie każdy dostaje max premie. Logika.
    yyyy

02.11.2015 18:04

No jest przerwa, oczywiscie narzucona zwlaszcza akrod magazyny ida na inwenture wiec maja troche mniej wolnego. Ale akordowka wolne sporo czesto bywa ze wiekszość na bezpłatnym bo mało komu zostanie 5-10 dni urlopu

26.10.2015 10:24

Ktos moze wie jak bedziemy robić w przerwę swiateczną? Robimy do 18 grudnia czy moze pozniej? Do kiedy jest produkcja? I kiedy wracamy?
    do tomek

15.10.2015 13:37

ta premia to 200zł brutto
    do tomek

11.10.2015 15:15

Ta wysoka premia to ile? Tez chce jechac złożyć tam cv. Pracujesz tam na 2zmiany i soboty tez?
    Tomek

10.10.2015 23:19

Jestem na okresie próbnym na tapicerni. Co do mojej opinii - jest całkiem dobrze. Okres próbny jest tak w prawdzie kursem za który wam płacą. Brygadzista jest bardzo miły, nie ma nigdy sytuacji że drze mordę, nawet jak coś spierdolisz. Oczywiście zależy jak trafisz. Zarobki hmmm dużo nie powiem. Początek jak to początek. Pierwsze 3 miesiące za krajówkę + całkiem niezła premia. Potem akord który jednak jest dość ciężki, żeby wyrobić te 100% potrzeba pewnie z rok doświadczenia. Większość opinii tutaj to zapewne wpisy ludzi którzy po tygodniu spierdolili, bo myśleli że ktoś im będzie płacił za siedzenie. Trzeba zrozumieć, że nie ma łatwej i dobrze płatnej pracy dla ludzi bez doświadczenia. Jeśli ktoś młody potrzebuje doświadczenia - jak najbardziej w Janipolu je znajdzie. Nigdzie w okolicach nie znajdziecie zakładu w którym zatrudnią was bez doświadczenia na umowę o prace :) Musicie jedynie być odpowiednio zmotywowani!
    do ???

07.10.2015 20:43

13, 14, 15 a nawet 24... boze narodzenie kasa w zaleznosci od dochodow ok 400zl brutto, paczki na wielkanoc i karnety/bilety do kina/kosmetyczki, we wakacje wczsay pod grusza
    gosc

02.10.2015 12:24

również nie polecam wyzysk mobbing ludzie są traktowani jak debile odradzam
    ???

02.10.2015 11:48

jak w janipolu wyglada socjal? na co ile? i czy sa 13?
    do robol

01.10.2015 08:59

To chyba w przerwy tez robisz

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.