Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

• Nerwiki
  • Gruszyny
  • Pawły

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

robol

01.10.2015 06:12

a ja zapieprzam na akordzie i wychodzę ponad 30 zł na godzinę i gdzie więcej dostanę za godzinę pracy ?
    wodka

30.09.2015 22:33

robol dobrze prawi, polac mu!
    kaźmirz

30.09.2015 21:22

koles pieprzesz trzeba zarobic to trzeba zapindalac taka teraz jest obecnie sytuacja na naszy rynku pracy jak chcesz sobie sobie lekko robic to prosze 1300 zl zawsze zostaje anglia To jest Polska ... panstwo a dorobku Rob zeby twoje dzieci mialy dobrze
    robol

30.09.2015 11:18

Jak ktoś chce złożyć cv, nie warto. Praca na poczatek za najnizszą. Niby ludzi potrzebuja a często 3 miesiące i nara. Jesli komus się uda zostać znaczty mu przedluża. to na akordzie zarobi 1600-2000 (klejenie, stolanrnia,okuwanie, pakowanie) na tapicerni 1800-2500. Z tym ze najwyzsze zarobki przy sporym doswiadczeniu i ostrym zasuwaniu, nie ma lekko. Godzinowka czyli magazyny itp. 1300-1500 po przedłuzeniu umowy. Pracownicy z większym stazem 1500-1800. Przychodza mlodzi ledwo po szkole i tydzien, dwa pracy i chorobowe bo nie mogą dac rady taka cięzka praca. Ciagla rotacja jest w zakladzie. Ludzie nawet z Janikowa nie przychodza bo sie nie oplaca i nie chce. to jest janipol w paru zdaniach. Gorąco nie polecam. Robię już 7 lat i nieczego sie nie dorobiłem. Nie ma tu przyszlosci.
    Kolal

12.10.2016 19:38

To dlaczego pracujesz tak długo skoro się nie opłaca? LOL
    luki88

28.09.2015 14:08

Jest trochę ogłoszeń o pracy w tej firmie. Mam ZERO pojęcia o pracy przy prod. mebli, tapicerowaniu, itd. Piszą "przyuczamy do każdego stanowiska pracy". Może mi ktoś napisać jakie elementy tam tapicerują, ile tego trzeba wykonać (jestem leworęczny) bo praca jest na akord? Wolałbym chyba godzinówkę...
    nowy

28.09.2015 10:45

Witam, przyjmuja do pracy? Na jaki dzial potrzebuja? Ile mozna zarobic na start? Chce zlozyc cv i sie zastanawiam.
    nie ma logowania

20.09.2015 08:23

A ja myślę że dostanie każdy Premie bo inaczej tapicerowac meble będą sami Dużo ludzi do pracy dojeżdża zawsze można szukać sobie pracy bliżej domu To tez trzeba brać pod uwageC
    szambo

06.09.2015 21:46

ta comiesieczna to pic, myslicie ze kazdy dostanie zawsze co miesiac 300? moze na poczatku tak ale potem pewniepo 100

02.09.2015 23:37

Ciężko- pojecie względne. Jeśli nastawiasz się na "się nie narobić a zarobić" to gwarantuję rozczarowanie. Jest znosnie, jeśli nie jest ci obca ciężka praca.

02.09.2015 18:58

No ale ogólnie ciężko jest?
    szambo

01.09.2015 12:20

Tylko nie Janipol. Ludzie stad uciekają, co chwile przychodzi swieza nowa krew porobi taki tydzien i ucieka. Ciagle brakuje ludzi nikt nie chce robic tak cięzkiej pracy za takie pieniądze. a do tego zabrali nam kwartalną. Nie polecam!!

02.09.2015 08:54

Prawda, zabrali kwartalną, ale w zamian dali motywacyjną comiesięczną. Jak to będzie wyglądało w praktyce okaże się w "praniu".
    michal

31.08.2015 16:57

Do ktosia- dziekuje . To taki początkujący tapicer ile może zarobic? I jesli moge zapytac ile jest tych pieniędzy na święta itp? Oj święte słowa ze pensja na czas!

01.09.2015 08:50

Początkujący tapicer zarabia jak każdy początkujący pracownik w firmie. Umowa próbna trwa trzy (około) miesiące i wtedy stawka równa się minimalnej krajowej w przeliczeniu za godzinę pracy. W związku z tym, pensja równa się stawka razy przepracowane godziny i oczywiście minus potrącenia standardowe (zus, podatek). W sumie, mówiąc prosto wychodzi najmniejsza krajówka, ewentualnie trochę więcej, jeśli miesiąc pracy jest dłuższy.Trzeba trochę poczekać na zarobki, o których się wspomina. Akord obowiązuje każdego po okresie próbnym ale to kiedy zaczniesz wyrabiać "procenty" zależy od Twoich predyspozycji osobistych. Socjal mieści między 200 a 450 zł. Kwoty orientacyjne, bo nie zaglądam nikomu w kwitki, nie wnikam ile kto i co i za co ;) Pozdrawiam :)

31.08.2015 07:13

Taka jest opinia, ze tapicer zarabia dobrze. Jednak trzeba czasu by dojść do wprawy i stawki zarazem. Pakiet socjalny owszem- premia w grudniu na święta, wczasy pod gruszą, paczki wielkanocne i dodatkowo karnety dla pracowników (kino,basen itp). Najważniejsze-pensja jest ZAWSZE na czas.
    xxx

30.08.2015 21:56

na 100% wydajności to ale musisz zasuwać,nie ma w ogóle takiej opcji zebys robił to przez najblizszy rok,marzenie.To jest po 8-9 elementów z dobrymi czasami.ogólnie nie polecam,to jest (usunięte przez administratora)
    michal

30.08.2015 16:41

Czy najlepiej zarabia tapicer? I czy wyplaty sa na czas? Słyszałem tez o jakims pakiecie socjalnym jak to wygląda?

30.08.2015 14:29

O wysokości zarobków mało kto się wypowie. Mieszczą się w przedziale od najniższej krajowej do około 3 tyś. Oczywiście lepiej zarabia się na akordówce niż na godzinowce, jednak i to pierwsze nie zawsze przekracza "dwójkę". Wpływ maja również premie- kwotowe ( tzw uznaniowe) i kwartalne- te za frekwencje. Atmosfera...różnie bywa. Wszędzie tam, gzie są ludzie, są również napięcia. Dużo zależy od Twojego nastawienia, odporności na stres i motywacji do pracy. Moja ogólna ocena - dobry.
    Piotr

27.08.2015 17:50

Mógłby ktos konkretnie napisać ile sie zarabia w tej firmie na każdym dziale???

25.08.2015 23:12

Dzieki za info

25.08.2015 18:02

Akurat teraz przyjmuja, więc sprobuj. Mysle ze z doswiadczeniem to bardzo krótki czas.

25.08.2015 17:53

To spoko no pracowałem w takiej formie gdzie odprowadzane bylo od najniższe krajowej i zero jakiegokolwiek socjalu chce wlasnie kontynuowac prace na tapicerni i przyjechać do was złożyć podanie. Nie orientujesz sie czy jest dlugi czas oczekiwania o prace po złożeniu cv?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble

25.08.2015 15:53

do tapicer- Jest umowa o prace, skladka od tego co zarobisz. do franek- jasne ze przyjmuja
    franek

24.08.2015 18:15

A ja chciałem zapytac czy na tapicernie przyjmują ludzi z dużym doświadczeniem?

24.08.2015 17:56

A czy umowa o pracę jest? I sklada zus odprowadzane sa od tego co się zarobi czy od najniższe krajowej?
    janipol

24.08.2015 17:16

nie idzcie tylko do janipolu, masakra, tapicernia najgorsza. Ciagle gonią ciagle cos nie tak ciagle za malo, ciazgle zle. Minuty obcinaja, ostatnio jest coraz gorzej caly janipol schodzi na psy. 5 lat temu zarabialem tu tyle samo co teraz. Mlodzi przychodza tydzien gora 2 i odchodza nikt nie wytrzymuje tego tempa pracy. tylko szybko i do przodu. Nie polecam trzymajcie się z daleka. szkoda waszego czasu i tak najnizsza krajowa na poczatek a potem out dziekujemy nie nadaje sie pan i tyle w temacie. Ludzie uciekaja stad a nie tu przychodza więc to jest chyba najlepsza rekomendacja dla tego zakladu. dobrze to tu maja tylko zieloni i reszta byle zasuwac.

24.08.2015 17:10

prawda, albo lepiej nawet,

23.08.2015 00:57

Słyszałem ze tapicer moze zarobic ok 3tysiecy to prawda?

21.08.2015 13:45

Rozumiem mimo wszystko dzięki za info. Ale ogólnie w miare przyzwoite zarobki?

21.08.2015 10:08

a jest jeszcze jakas jakosciowa, ale tez nie wiem jak co. niech sie wypowie jakis tapicer

21.08.2015 10:05

nie pracuje na tap więc dokładnie nie wiem, jest premia kwartalna co 3 miesiace oczywiscie jak nie chorujesz, socjal na wczasy i swieta, premia uznaniowa w zaleznosci w sumie od nie wiem i wydajnosciowa jak masz 90% wydajnosci

20.08.2015 22:10

Głównie mi chodzi jak wygląda na dziale tapicerni???
    młody

20.08.2015 13:10

witam czy może ktoś napisać kiedy mają być nowe auta ciężarowe ponieważ czekam za pracą w charakterze kierowcy.pozdrawiam

20.08.2015 12:24

zależy wszystko od działu, jest różnie.

19.08.2015 12:50

To jest praca na akord tak? A ge wszystkie premie dodatki to od czego zależą ze sa badz ich nie ma? I

19.08.2015 10:31

Bez nadgodzin bez premii, bez dodatków bez soboty. przy 100%. 2100-2600 w zależności od długości miesiąca gdyż płacone jest za minuty a nie za wydajność. Jest miesiąc że jest 19 dni pracujacych a jest ze 23, więc stąd ta różnica. wbrew pozorom 100% wcale nie jest tak łatwo osiągnąć.
    radiomagnetofon

19.08.2015 08:08

Może ktoś napisze ile wynosi prawdziwe wynagrodzenie na tapicernii Czyli wynagrodzenie za miesiąc bez nadgodzin i dwóch premii ( przy 100%) bo te nadgodziny i premie to trochę mydlenie oczu

19.08.2015 00:03

soboty tylko jak na ranki. Nie wszystkie, jest róznie, czasami sa czasami nie zalezy od zamowien. zazwyczaj jesien zima są, wiosna lato trochę mniej pracy. Na początek 3 miesiace najnizsza krajowa plus drobne premie, ewentualnie soboty nadgodziny, okolo 1300-!800

17.08.2015 13:16

Rozumiem i wtedy wszystkie soboty? Na pierwszą zmiane czy w soboty tez popołudniówka? A taki początkujący tapicer ile jest w stanie zarobić? Dzieki za info

17.08.2015 12:34

Tak potrzeba ludzi. Soboty obecnie nie ma, ale myśle że może jeszcze w sierpniu a we wrzesniu na pewno sie zaczna.

14.08.2015 07:08

A soboty wszystkie? Otientujecie się czy potrzeba ludzi do pracy na tapicerni?
    do on

13.08.2015 20:10

na 2 zmiany.

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.