Grupa Farmacol

Poznań - Farmacol S.A.

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Żerniki Składowa

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

mamy sukces

17.09.2014 21:19

obroty wzrosną. Brawo maśloki (2 dyrów i cygan) - udało wam się coś wreszcie. Ale ..... to chyba początek szkoły Was ratuje. Żadna w tym wasza zasługa. Ile musicie w 3 jeszcze spie.rdo.lić aby was wreszcie za pysk wzięli i na taczkach wywieźli No kurna ILE?
dość

14.09.2014 15:35

Doopa, kochajacy inaczej oraz cygan z pozłacaną obrożą. Jeżeli lubisz mieć takich przełożonych to zapraszamy. Ja mam dość. W tym tygodniu się zwalniam. Szkoda zdrowia na takich tłumoków.
wódz

15.09.2014 22:23

W ich przypadku słowo przełożeni znaczy jeden na drugim cokolwiek to znaczy. Fakt to, że jeden z nich położył już wiele firm, ale pie do li jak poparzony co słowo to skrajna głupota powtarzana z tego co wcześniej usłyszał.O drugim wiele tu wpisów już jest. Dodam tylko, że w Herbapolu do dziś z niego leją.Wy je bali go i trafił do nas.........:(. To wystąpienie przed nami, że Farmacol docenił go i dlatego został dyrektorem było żenujące. Synku koleją losu trafiłeś na ten stołek i koleją losu ciebie wy pier do lą, ku uciesze wszystkich Poznaniaków.

14.09.2014 06:43

No to jak??? Już w poniedziałek sprzedawać akcje grupy Farmacol na WGPW w Warszawie czy jeszcze trochę poczekać??? (nie mam zamiaru mrozić bez sensu pieniędzy)

13.09.2014 05:51

Exume me... że się wtrącam. Zdaje mi się, że jednak kobieta jest u Was dyrektorem. No cóż, bywa.... Ja jednak uważam, że dyrektorem powinien być mężczyzna z klasą. Wojskowy dryl, porządny (usunięte przez administratora) z rana i tak dalej...
magazyn

13.09.2014 21:53

Może warto rozliczyć naszych dyrków. Co się zmieniło na lepsze od kiedy oni są?? Co wnieśli za nowości do firmy ?? Co dzięki nim uzyskaliśmy w logistyce , lub ile zysku mamy w handlu dzięki ich osobą ?? Jaki jest w ogóle plus do Grupy FCL, iż ich trzymają na tych stołkach i wydają kasę na ich pensje ?? Niestety nie widzę żadnych pozytywnych odpowiedzi. Bez względu czy są , czy ich nie będzie to jakoś się kręci to samo , niestety coraz gorzej , może nie raz ciut lepiej ale oni palca nie przyłożyli aby było coś lepiej , żeby większe zyski uzyskać .Niestety z nich żadnych pozytywów nie ma więc pytam po co oni , po co kasa idzie na ich wypłaty . Jedynie psują to co było i co jeszcze pozostało .Mamy niestety coraz mniej linii i chęci pracy w tym zakładzie dla zbłąkanych na stołkach. Pamiętaj , nie masz co ze sobą zrobić , nic nie potrafisz oprócz stwarzania pozorów , nie masz za sobą ludzi to przyjdź jako władza wyższa do FCL oddział Poznan - przygarniemy cię na około rok. Zawsze lepiej niż bezrobocie .
wysoka góra

14.09.2014 12:17

Samo się nie kręciło, lecz dzięki ludziom, którzy tworzyli ten oddział. Ale to było wtedy jak dyrektorek w za krótkich spodniach i skarpetkach w paski chodził w pieluchach.
wie

12.09.2014 09:09

Teraz szczerze możecie rozmawiać z panią K.K.kierownik i z pewnością nic do Katowic nie trafi............:)
kolega

12.09.2014 00:37

Asiu szkoda, że odeszłaś z pracy. Byłaś jedną z nielicznych osób z którymi można było spokojnie i normalnie porozmawiać o wszystkim. Bez obawy, że to co zostanie Tobie przekazane trafi do Katowic. Powodzenia na dalszą drogę życia. Abyś już nigdy nie trafiła do takiej firmy jak ta. W sumie to dobrze zrobiłaś. Z tym duetem a nawet tercetem egzotycznym ludzie , którzy się cenią za długo nie popracują. Nie można mieć za szefów osoby, które nie mają pojęcia o zarządzaniu i kierowaniu ludźmi. Jeszcze raz: POWODZENIA
dede

11.09.2014 16:28

Pierdu , pierdu....bitwa o stołki :)A co Wy możecie mieć za pojęcie o ciężkiej pracy ...każde z Was umarłoby po tygodniu nocek biegając między regałami albo ślęczeć przy kompie po 10 godzin dzwigając paro kilowe pojemniczki z gleby żeby Wam nabijać kieszenie tak ...taka prawda nic lepiej ..a ludków coraz mniej:(
ihaha

10.09.2014 22:33

Jak będzie kobieta to lepiej będzie widać słomę ?

10.09.2014 13:05

stęskniony normalności

10.09.2014 17:46

Nie polecam , firma marna nie rozwijająca się , kadra zarządzająca niestety bez jakichkolwiek kwalifikacji i wiedzy , brak prawidłowego podejścia do pracowników . Nie mają pojęcia o GREAT PLACE TO WORK gdzie w normalnych firmach jest na porządku dziennym więc z daleka od tego oddziału . Kadra Dyrektorów nawet nie ma minimalnej wiedzy o zarządzaniu ludźmi i jak budować prawidłowe relację a co dopiero prowadzić taką firmę , polecam lekturę "No Excuses" autorów Jennifer Robin i Michael Burchell . Niestety Dyrektorzy są tu z przypadku i na to stanowisko chcemy wreszcie kobietę , może coś zdziała.
ważny Klient

10.09.2014 00:23

Panowie Dyrektorzy. Coś Wam powiem w tajemnicy: ubranie się w garnitur nie czyni z Was biznesmenów! Podobno słoma z kapci wystaje przez 5 pokoleń od pierwszego wbicia się w garnitur! I jest i druga strona medalu: człowiek ze wsi wyjść zawsze może, ale wieś z człowieka już nie zawsze. Udaje się to nielicznym. A i powiązania też nic nie dają - jak leci sznurek to i pętelkę za sobą pociągnie!
woźnicka

09.09.2014 21:58

Niektórych z Was jest mi Żal.
Zdrowszy

09.09.2014 17:23

Fakt, ładna buzia przydałaby się na wejściu, ale to już nie Pani Joanna, bo zrezygnowała z pracy w tej chorej firmie.
smutny

08.09.2014 23:46

czy to prawda, że pod rządami naszych cudownych cudaków jesteśmy najgorszym oddziałem? Czy nie było błędem wyrzucenie poprzedniego dyrektora ? Czy magazyn już nigdy nie osiągnie maksimum zdolności przerobowych? Przecież tak się nie da pracować! Nie było gorszej ekipy zarządzającej od początku firmy! Nie było! Najstarsi górale i koleżanka A. nie pamiętają takich ludzi! A mają oni pamięć dobrą! Dlaczego nikt nie potrafi uderzyć się w piersi i przyznać do błędu? Zapraszamy na audyt do Jaryszek. Ale nie taki w którym pracownicy boją się powiedzieć o dokonaniach swoich dyrektorów! Taki, w którym powiedzą wszystko jak na spowiedzi! Może wówczas ktoś odpowiedni otworzy oczy .... zanim będzie za późno!
nie

07.09.2014 14:32

Jak przyjdzie to niech zrobi zdjęcie tym co jeszcze pracują na pamiątkę
Kat

06.09.2014 18:51

Niedługo do panów przyjedzie fotograf.
łowca głów

06.09.2014 14:01

W oddziale nie ma kady zarządzającej. Są tylko osoby posiadające pieczątki: dyrektor, handlowy, kierownik. Z zarządzaniem niestety to nie ma nic a nic wspólnego. Stan oddziału, jego wyniki i ilość ludzi rzucającej prace w oddziale tylko to potwierdzają.
K

06.09.2014 13:10

Dzień Dobry.Pragnę zauważyć, że rozdają Państwo karty, które nie należą do Was. Najbardziej niepokojące, a wręcz niedopuszczalne jest zaangażowanie Poznańskiej Kadry Zarządzającej w tych dyskusjach. Stąd jasno widać gdzie należy szukać przyczyn Państwa niepowodzeń.Warto skupić się na aktualnych zadaniach, bo są kierunkiem uzyskania dobrych wyników.
nikt

05.09.2014 16:31

Tak patrzę i zastanawiam się czy w tym misternym planie jest miejsce dla nizin magazynowych?bo piszecie o zmianach przetasowaniach i takich tam a czy i nam sie poprawi?bo jak na razie to coraz gorzej .Ciągle jakieś nowości zeby umilić mam życie .Może Nowa Pani Dyrektor pomysli równiez o nas .Może tak będzie więcej umów nie śmieciowych np.?Może ułatwi ludziom pracę (kontrola)...coraz więcej serii a coraz mniej w pojemnikach.Może ukróci niektórych ludków bo sie troszkę rozpanoszyli .Nie jesteśmy na polu bawełny !A tak czasami się czujemy.Pani Joanno troszkę człowieczeństwa a będzie nam wszystkim lepiej .I prosze pamiętać że może wszystko zaczyna się w Handlowym ale to nasze ręce napędzają tę całą maszynę Farmacolowską!
jest niedziela jest impreza

05.09.2014 08:19

ale szok. W niedzielę wielkie party dyrektorów. Z tego co donoszą poinformowane źródła ich pożegnalne! A więc bawcie się chłopaki do upadłego! I szukajcie pracy od poniedziałku. I tak dziwne, że wam pozwolono wydać taką kasę na pożegnanie. A więc: na pożegnanie wszyscy razem hip hip hurra nie ma w oddziale nielubianego dyra hip hip hurra
sru

04.09.2014 22:14

Czy Joanna też będzie na tej niedzielnej imprezie?To pytanie do Marlenki.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Składowa 62-023 Żerniki

Grupa Farmacol
wow

04.09.2014 21:57

Zadałam pytanie,proszę o odpowiedź.Rozumiem że na odpowiedź mogę liczyć po imprezie w Delicjuszu.Chyba że się czegoś obawiasz mój pedalski dyrektorku.
wow

04.09.2014 12:29

O jaką Joannę chodzi?Czy nie przypadkiem tą z faktur?Ona ma być dyrektorem?a co z tym zarozumiałym możecie wyjaśnić co się dzieje?
zdrowy

03.09.2014 15:50

Tak jest: WielkieCycki na Dyrektora. Nic to, że inteligencji tyle co w spłuczce klozetowej. Grunt to mieć aspiracje poparte wykształceniem i doświadczeniem. Widać tylko, że wystarcza tego na autoreklamę - a nuż Katowice tu zaglądają? Nic to już byłam wyp***. Kurz otrzepany i stoimy w pierwszym szeregu do koryta.
były z Katowic

09.09.2014 17:55

Jeżeli Pani Joanna odeszła z pracy to nie ma kompetentnych osób w Jaryszkach. A przekonacie się o tym niebawem.
śliczna

09.09.2014 23:37

tey Zdrowy, Czy ty jesteś kochający inaczej czy masz problemy ze wzwodem? Czy jedno i drugie? Człowieku (choć zapewne obrażam teraz ludzi) czy jeżeli ma się problem małego wacka to wówczas nie cierpi się kobiet? I uważa się je za osoby gorsze? Mam nadzieję, że nasz nowy program działa i zadziała: całość twoich wypowiedzi wysyłam na zaufany@farmacol ! Może nie jest za późno i nie będziesz więcej obrażał dziewczyn we firmie! A teraz do Dareczka po Braveran i się trochę pobaw sam ze sobą! Może jak jak to się mówi spuścisz ciśnienie z kija to zaczniesz myśleć. Bo teraz to za przeproszeniem sperma tobie łeb zapchała. Ja mogę zapłacić za ciebie jak cię nie stać dooopku. A teraz spocznij synku.
ostatki

03.09.2014 10:48

Hura Hura !!! Tak Tak Joanna na Dyrektora !!! Niech nam żyje !!! Hura Hura !!! Sorki Farmacolowicze,ale czas na badania okresowe.I tak już jest nas garstka a po badaniach Was odsieją i dyrektor nie będzie potrzebny.
gazer

03.09.2014 11:16

garstka juz od roku nie pracuje. A Joanna jak najbardziej na Dyrektora!
miszel ma dzwonek

02.09.2014 13:39

(usunięte przez administratora)Jak najbardziej TAK! 5 x TAK: kompetentna, uczciwa, sprawiedliwa, pracowita i uśmiechnięta. Jeżeli Zarząd tego nie widzi to jest bardzo krótkowzroczny.

01.09.2014 19:24

Jeśli mogę coś Wam doradzić to powiem Wam, że na stanowisku dyrektora handlowego kobieta się nie sprawdzi. Dlaczego? A dlatego, że.... na wysokie stanowiska nie powinno zatrudniać się kobiet, a jedynie przystojnych mężczyzn z kulturą oraz klasą, którzy to godnie będą prezentować wizerunek korporacji. Paniusie na wysokich stołeczkach swoim kochasiom rozdają awansy niczym dzikie karty. Ci kochasie z reguły nie mając pojęcia o robocie zarabiają duże pieniądze za udany seks. Przychodzi ci taki do roboty, sadzi się niczym super fachowiec, a ty musisz za niego zrobić całą robotę za minimalną krajową. Dyrektorem powinna zostać osoba o ciężkiej oraz sprawiedliwej dłoni, a zapewniam Was, że korporacja na pewno na tym nie straci, a nawet sporo zyska. Dyrektorem na pewno nie możne być osoba lubiąca skoki w bok, bo często tacy ludzie stają się ofiarą szantażu od strony osoby z którą to uprawiali seks. (taki dyrektor nie jest w stanie podjąć ważnych decyzji dla firmy bądź korporacji, bo jest po prostu szantażowany!) Takie jest moje zdanie.
yero

01.09.2014 22:37

Hmm......i jak tu Ci nie przyznać racji? Ja nie mam nic do kobiet, lecz wiele do homoseksualistów i zniewiaściałych eunuchów, a to niestety jest prawda że to nasza dyrekcja.Pseudo men, który boi się w ry....j dostać, a jaki ku.wa zarozumiały.To wolę kolego Merkel niż takich pseudo mężczyzn.A czy Joanna się nadaje to już ina sprawa.
lastminute

01.09.2014 23:45

jeżeli Joanna się nie nadaje to w tym oddziale nie ma nikogo, który się nadaje. A Ty szowinistyczne sadysto spod Berlina (kanały ??? ) może trochę wyluzuj. Nie mierz wszystkich swoją miarą! A może Dariusza na Dyrektora? Nikt tak jak on nie denerwuje reszty współpracowników. Czasem się dziwię, że jego facjata nie jest sina - codziennie powinien dostać z prawej i z lewej za to jak pomiata ludźmi. PAni Kierownik jak się mu Pani raz i drugi postawi to się Dareczek w Pampersa zsika - on jest tylko mocny jak się wydziera. Chyba był bity w dzieciństwie albo nie kochany. Albo jedno i drugie. Życząc wszystkim miłej nocy czekam na zmiany w tej firmie! Mały bierny,ale wierny się nie sprawdził - mamy obroty jak wiejski dyskont spożywczy zwany Giesem !!! Pa Tomciu ;-) Na zawsze Twoi ignoranci. BUHAHAHAHAHAHAHAHA

29.08.2014 04:01

Meine Damen und Herren... szykujecie jakąś imprezę integracyjną w firmie??? Jakieś ognisko lub coś w tym stylu??? Chętnie wpadnę do Poznania. Czy osoba towarzysząca jest wymagana???
dd

28.08.2014 23:11

Nic mi nie wiadomo
yy

30.08.2014 12:35

Bo ty dyrektorku zawsze mało wiesz oczywiście w kwestii robienia lub zarządzania biznesu.Odnośnie dodatkowej kaski sporo wiesz,miło że się znowu uaktywniłeś.
mag - stara kadra

27.08.2014 18:22

Czytam ostatnio wpisy i jestem przerażony.Widać i czuć że coś się niedobrego dzieje.Może ktoś z Was wie co na górze kombinują? trochę obawiam się i nie ukrywam że rozglądam się za nową pracą.
obserwator

28.08.2014 22:31

Kombinują, kombinują. Niedługo imprezka (piknik). Znowu lewa kaska poszła. Myślą że tego nie widać.Powinni polecieć na zbity r.j
dziurka od klucza

26.08.2014 08:12

srutututu. Jeżeli to jest firma handlowa to dlaczego od czasu dyrka (to już rok), który podobnież zna się na handlu najlepiej ze wszystkich notujemy co kwartalne spadki w oddziale? Z tego wynika, że lepsza będzie Pani Dyrektor, która będzie potrafiła powiedzieć dzień dobry od pana , który tego nie robi. Nie robi zresztą też nic innego - po prostu zalicza kolejne dni i miesiące "pracy" na stanowisku dyra. Prawda jest taka, że w żadnej innej firmie nie trzymali by tegoż pracownika nawet miesiąca. Poleciałby od razu. I nie można zakładać, że lepiej już było - inaczej właściciel powinien zamknąć firmę. A Pani czy posiada umiejętności sprzedażowe - zapytaj. Podobno to nie boli. Myślę, że większe od większości z Was. Ale tylko Wam się wydaje, że jesteście najlepsi i bez Was tej firmy nie będzie! Ale to tylko (na szczęście) Wasze myślenie.
zwiastun

25.08.2014 15:42

Pierdu, pierdu. To jest firma handlowa i ważne jest żeby sprzedać bo dzięki temu macie pracę.Jak chcemy sprzedać to trzeba wiedzieć jak i komu.I tu pojawia się pytanie : Jakie umiejętności sprzedażowe Pani posiada ? Odpowiedź - żadne. Macie nadzieję, że Wasze wpisu coś zmienią ? Odpowiedź - nie.Macie nadzieję na lepsze ? Niestety lepsze już było, a umiejętność powiedzenia dzień dobry nie ma tu znaczenia.Raczej przyzwyczajcie się do żegnam.
ja

25.08.2014 12:40

Ciekawe czy będzie umiała powiedzieć dzień dobry nam z nizin magazynowych
Maria_99

25.08.2014 12:12

Tak mi przyszło do głowy: lepsze jutro będzie jutro! A koleżanka jak najbardziej nadaje się na Dyrektora Oddziału! Myślę,że wszystkie osoby z nią współpracujące poprą tę kandydaturę! No i nie jest zepsuta układami! A więc ????
wiedzmin

20.08.2014 07:06

dni obu są policzone. Może wreszcie pójdą po rozum do głowy i zatrudnią na stanowisko Dyrektora oddziału dziewczynę, którą zatrudniła Pani Dyrektor przed odejściem z firmy! Przecież wiadomo, że nie ma nikogo lepszego na to stanowisko! Chyba, że chodzi o to, aby oddział pogrążyć. To wówczas Ona zdecydowanie się nie nadaje! Za porządna jest Kobieta! Ale to co teraz panuje w Poznaniu to ..... A zresztą każdy widzi! Tak więc droga RADO NADZORCZA - może czas zmienić coś na JAKOŚĆ???
buźka

16.08.2014 22:36

Źle myślisz siostro. Eunuch to dyrektor tego oddziału, ten który kocha inaczej to jego zastępca, a ty rozglądaj się za nową pracą, bo z takim duetem co na dodatek walczy ze sobą nie popracujesz. Wszystko wokół się zmienia, nawet TY.
maryna

15.08.2014 21:56

Ten Eunuch to na kontroli czy dobrze myślę
koleżanka

15.08.2014 19:25

Eunuch to wykastrowany facet.Eunuchów wykorzystywano jako strażników haremów w starożytnych Chinach, a także na dworach egipskich, perskich, bizantyjskich czy osmańskich. Eunuch bywał szarą eminencją dworu, czasem obejmując wysokie urzędy.
ble ble

15.08.2014 19:29

To to wiem ale mi chodzi o konkret ..patrz wyżej post.
dark

15.08.2014 00:29

A może ten,który kocha inaczej ?
ble ble coś tam

15.08.2014 19:09

Kto to Ta czy Ten Eunuch bo nie kumam?
pytek

15.08.2014 21:29

A kto to ten, który kocha inaczej ?
walcz

13.08.2014 20:34

Hmm..... nie poddawaj się.Daj z siebie wszystko, cel jest tak blisko, reprezentuj zawsze swe nazwisko.............................................................. zostaw tu pobojowisko.
no

12.08.2014 23:42