Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet

Oświęcim

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet
211

Opinie o Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet

Filip

Ludzie często zmieniają pracę z bardzo rożnych powodów!!

Tomasz

Generalnie osoby, które jucz są poza firmą mają najwięcej zastrzeżeń i uwag. Może trzeba spojrzeć w lustro?

Rene
@Tomasz 13.05.2018 18:00

Generalnie to gdyby była dobra atmosfera w pracy to nie szukali by ciągle nowych pracowników!

Pracownik

Mimo to że jest nowa Hala to i tak się nic nie zmieniło (usunięte przez administratora) wszędzie lepiej żeby szef dobrze płacił bo ludzie się coś naucza i idą za lepszą kasę do bobrku bo tam lepiej płacą I proponuję szefowi się zastanowic nad panem G.Z. bo przez niego dobrzy ludzie odchodzą a jak gnoji kierowników to jest przegięcie i wprowadza okropna atmosferę Zła opinia tak dobrego zakładu jest głównie przez Pana G.Z.

Były pracownik
@Pracownik 09.05.2018 10:43

To prawda że pan G.Z jest bardzo słynny z braku szacunku i gnojenia pracowników. Pracowałem tam do niedawna na nawoj hali ale to co odprawia pan G.Z to wykończy nawet najmocniejszego twardziela. Szczerze nie polecam pracy w tej firmie (usunięte przez administratora) i wyzysk !!!!zero szasucnku

Magdalena

@były pracownik, Twoja wypowiedź jest bardzo ogólna. Czemu masz takie zdanie? Co wpłynęło na Twoją opinię? Może są jakieś plusy pracy w Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet? Myślę, że wszystkie niedogodności w pracy można zawsze wyjaśnić i dzięki temu zmienić coś na lepsze. To samo dotyczy warunków pracy, które również podlegają negocjacji.

kPa
@Magdalena 17.04.2018 14:42

Magdaleno=zweryfikuj to sama zatrudniając się tam...A potem napsiz tutaj swoje spostrzeżenia

Magdalena

@kPa, dlaczego tak uważasz? Napisz bardziej merytorycznie czym poparta jest Twoja opinia. Na stronie internetowej Przedsiębiorstwa Przerobu Złomu Nicromet jest kilka ofert pracy. Może ktoś przybliżyć jak wygląda rekrutacja oraz z ilu etapów się składa?

były pracownik
@Magdalena 26.03.2018 16:54

pracowałem tam przez 3 miesiące ,szczerze odradzam tego pracodawce

anonymous

Witam. Szukam transportu tylko na pierwsze zmiany z Oświęcimia. Jeśli jest ktoś kto jeździ na Pławską 1 i ma miejsce dajcie znać.

anonymous
@kPa 21.02.2018 12:30

Odpowiedź jest na górze od Anty W.

Anty W.

W firmie dzieją się rzeczy dziwne z powodu niewykwalifikowanej niewyszkolonej kadry kierowniczej na nowej lini. Z 3trzech kierownikow zm.zatrudnionych w 2017r.na dzień dzisiejszy został jeden. Zwolnił ich Jarzyna ze Szwajcarii,który siedzi w swojej willi w Alpach i ogląda ludzi przez kamery. Zakaz uzywania prywatnych telefonów,zakaz palenia,zakaz spotkań dłuższych nich godz. Za niedłgo będą wyznaczone godziny w ktorych mozna iść do kibla !!!! Taki jest bum pracownikow na tą firmę ze musieli zatrudnić Ukraińców i Gruzinów...bo nie ma zasobów ludzkich w postaci Polaków. Brak szacunku do pracowników od prezesa firmy.Facet ot tak potrafi zwolnić osoby pracujace po kilkanaście lat i jeszcze na odchodne nawtykac im niecenzuralnych zwrotow i epitetów. Takie zachowanie nie przystoi osobie na stanowisku prezesa firmy. Szacunku do ludzi się pan naucz bo Ci ludzie pracowali pracują na to zeby codziennie panu konto rosło,kosztem ich zdrowia i niejednokrotnie wolnego czasu,ktory mogliby spędzić np.ze swoimi rodzinami a nie na nadgodzinach w firmie bo awarie na nowej hali a towar do klienta musi byc wyslany bo jak nie to będą kary. Robiłem prawie 4miesiące (chaos,syf,smród,praca w stresie na całym zakładzie)acha ostatnio podobno zwolnili kierownika kontroli jakosci z prawie 20letnim starzem. Zakończe to dygresją w str zarządu oraz prezesa - ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ ....

Henryk

Czy jesteście pewni, że ta firma nie zasługuje na pozytywne opinie? Może to chwilowe kłopoty?

anonymous

witam a jak wygląda praca w nicromet w Oświecimiu na stanowisku operatora ładowali kołowej bo dostałem ofertę podobno mają nowe maszyny liebherr.?

kPa
@anonymous 17.01.2018 13:46

Mają też dar do obiecanek

Daniel

Jak wygląda praca w nicromet oraz jakie zarobki i dodatki czy są jakies

młody

dramat

Rocki

Moi drodzy, pracowałem w tej Firmie parę miesięcy i z perspektywy czasu myślę że i tak za długo tam byłem. Zarobek kiepski a w umowie o pracę masz napisanych siedem stanowisk pracy…jednym słowem nic dodać nic ująć. Koledzy-współpracownicy są fajnymi ludźmi lecz złudne jest myślenie że dorobisz się w tej Firmie czego kol wiek. Przy okazji pozdrawiam Pana Kierownika (fajny z niego gość i też nic nie poradzi na ten wszech obecnie panujący tam bajzel) Pozdrawiam.

NieKrytyKRytyK

Pracowałem tam 4 lata temu przez Adecco jako wytapiacz , widząc wpisy które pojawiają się tutaj stwierdzam że nic się nie zmieniło . Ludzie którzy tam pracują tam pracują rok too desperaci iii osiołki po podstawówce których nigdzie nie chcieli więc taka praca musi im wystarczyć i są zmuszeni tyrać za taką marną stawkę z podkulonym ogonem . Zacznę od opisu swojej sytuacji , udałem się na rozmowę do agencji obiecywano wiele stawkę w miarę dobra jak na 2013 r plus premię wydajnościowe zgodziłem się na takie warunki . Następnego dnia po badaniach udałem się do firmy na szkolenie BHP , Pan BHP owiec jeśli go tak można nazwać to chyba pomylił się z powołaniem , zamiast opisać jakie warunki są na zakładzie czego unikać itp tooo straszył wyśmiewał ludzi ii mówił że zaraz przeżyje coś czego nie doświadczyłem w swoim życiu w pracy . Pomijam fakt że Szkolenie skończyło się po godzinie , ii po tym dostałem strój i ruszyłem do pracy. Praca to jakaś żenada temperatura nie do wytrzymania , brud , śmierdzi , już nie mówię oo szkodliwości tego zakładu w postaci utlenionego aluminium . Ludzie nie zbyt normalni tak samo brygadzista który tam był i kierownik , maszyny które non stop się psują . Wytrzymałem tam 3 tygodnie straciłem dużo nerwów ,a tak że zdrowia przez różne poparzenia po których został ślad do dzisiaj , wynagrodzenie jakie dostałem za te 3 tygodnie wynosiło 980zł i była to najgorsza praca w jakiej kolwiek pracowałem nie polecam nikomu !!!!

Robert

Byłen na rozmowie w tej firmie. Jednak jako osba nadal pracujaca w innej branży zaproponowałem w celu obustronnego sprawdzenia czy Ja jako pracownik im odpowiadam oraz czy firma/praca mi odpowiada-chciałem świadczyć pracę podczas urlopu .Nie zgodzono się , że nie ma takiej opcji. Ogólnie nie można było nawet zerknac na czym praca polega. Z racji zbyt wielu tajemnic oraz systemu 4brygadowego -zrezygnowałem z oferty.Pani prowadząca rozmowe bardzo miła-ale inne osoby dozór z produkcji ,obecny podczas rozmowy hmmm jacyś dziwni-nie można sie było konkretnie dowiedzieć. Wynika z tego, że przyjmujeszsie na dane stanowisko a robisz wszystko.

Kolega

Kolega tam kiedys aż 4dni przepracował. Przyjmował sie na odpowiednie stanowiski a robił zupełnie inne rzeczy...gdy zapytał kiedy bedzie wykonywał pracę takajaką miał wykonywać =otrzymał odpowiedź że na takie stanowisko trzeba sobie zasłużyć..tak wieć 5dnia nie przyszedł do pracy.

prezydent

A jak zarobki?? Napisze ktoś coś?

prezydent
@anonymous 22.10.2017 20:12

22 brutto ? czyli netto jakieś 15zł z małym haczykiem. I dobrze i źle =a pracujesz tam ?? jak atmosfera pracy ?

Darek

Porównać można do traktowania pracowników marketów jak było 20 % bezrobocia . Jest wiele normalnej pracy i normalnych firm . Szkoda zdrowia , zwłaszcza psychicznego

Nicroedek

No i lata mijają w a nicromecie nic się nie zmienia . No może jedynie poza monitoringiem . W pokoju socjalnym podglądają z czym fizyczni mają kanapki , na jakie strony internetowe wchodzą

ciekawy

są rozmowy i potem czeka się na telefon- jakaś nowa hala i szukają, ja idę na rozmowę, monx wyjij cvalke http://www.nicromet.pl/pl/praca

jy
@ciekawy 25.04.2016 09:34

jaka kasa na początek

Waldi

TO fikcja ,zarobki marne ,na hali mniej niż 15 st.woda zimna do mycia rąk w ub.Ogolny haos ,wyśrubowane normy i mierzenie czasu za plecami.Praca dla desperatów,i polarnych niedzwiedzi.Znów firma kombinuje z premiami ,szkoda naszego czasu .

Rysiu

No cóż firma nastawiona głównie na wyzysk (bo płacenia 1500zł netto inaczej nazwać nie można...). Co do mistrzów to nie ich wina, sami o siebie dbać muszą, nie wykonają polecenia to polecą ze stanowiska, a może i z roboty. Gdy kierownikiem był pan (usunięte przez administratora) było pociesznie, pracowników za wszelką cenę zatrzymywał, ale i sam skapitulował;] Jw. maszyny stare, głośno, zimno, a w lecie o wodę doprosić się ciężko, syf na hali, jedyna zaleta tej firmy to ludzie w niej pracujący i to też nie wszyscy:) Jeśli ktoś lubi robić jak robot, za grosze, w hałasie i jego celem jest odbębnienie 8h i lotka do domu to jest to firma dla niego!

Stachu

W Nicromecie nic się nie zmieniło ,zarobki marne ,wymagania wielkie .Kręcąca głowa chodzi po hali i nic mu się nie podoba ,rozprasza pracowników ,ludzie mają stres jak go widzą czepia się wszystkiego .Jednym słowem KRETYN. Praca ciężka -duży hałas stare i nie bezpieczne maszyny, zarobki małe ale obietnic wiele ciągłe pretensje i brak stabilności . Dyrektor o niczym nie decyduje .Mistrzowie ślepo wykonujący polecenia a jeden przesadnie ambitny .Z dachu kapie , pod nogami olej mizerne warunki socjalne .

Jan

Robilem jakis czas temu w tej firmie jako piecowy lub odlewniczy,obiecano mi dobre pieniadze za robote i przyszla wypłata a tu sie okazalo ze za taka prace dali mi 1800 zł na renke i to jeszcze robilem na zmiany a jak sie mnie pytali w biurze ile pan chce zarobic to powiedzialem ze z 2000 tys lub 2500 zl to mnie wysmiali,to wiec przerobilem okres probny i podziekowalem tej firmie a praca w najgorszych warunkach co sie widzialo na wlasne oczy.

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet - Oświęcim

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet