WRO-LOT Usługi Lotniskowe

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 79 ocen.

WRO-LOT Usługi Lotniskowe
279

Opinie o WRO-LOT Usługi Lotniskowe

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WRO-LOT Usługi Lotniskowe

Samochodzik

Nie wiem jak w innych działach ale na sortowni stawki 2300-2500 + dodatki i premie(max 300-500). Kierownik to porażka, poza grafikiem nic nie robi ( przegląda jeszcze allegro, Kwejk itp). Chłopaki żeby dorobić przychodzą na 30-50 nadgodzin. Nikt z kierownictwa tego nie szanuje, ale co się dziwić jak większość zajmuje stanowiska po znajomości...

Samocodzik
@Samochodzik 20.05.2018 22:25

Stawki brutto

Olek

Takie smutki piszecie na forum!!

M. JONES

Panowie i Panie dzis dzien wyplaty, wiec licze na jakies ciekawe uwagi :) Ps. Opinie o firmie sa ostatnio ciekawsze niz memesy na kwejku.

Zwykły robol

Ludziska! Firma WRO-LOT jak i inne spółki są stworzone po to, aby ukryć straty miasta Wrocław czy LOT-u. W firmie WRO- LOT nigdy nie będzie dobrze dla pracownika bo to wtym wszystkim nie oto chodzi aby pracownik był zadowolony, a oto aby cyfry się zgadzały. Taki człowiek jak "TORCIK" nadaje się idealnie na prezesa bo nie ma godnosci i szacunku dla innych, a tylko widzi cyfry na swoim końcie ale pamiętajmy, że "KARMA ZAWSZE WRACA"

Olek

Dlaczego piszecie takie przykre opinie? Jeśli praca nie odpowiada to odejdźcie

Niezadowolony pracownik
@anonymous 30.04.2018 13:08

Już niedługo wyjście "ŚWISTAK" ze swojej nory

Borsuk

KTO MA KSIĘDZA W RODZIE TEGO BIEDA NIE UBODZIE

swistak

Trzeba było chodzić do szkoły a nie siedzieć na ławce pod blokiem. Kwalifikacji żadnych a oczekiwania z górnej półki. Podnieś kwalifikacje, poszukaj innej pracy. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Zwolnienie lekarskie - brak premii (Premia jest za dobrą pracę, jesteś na zwolnieniu to za co chcesz premię ?). Urlop - brak premii (a za co chcesz dostać premię skoro jesteś na urlopie ? Premia jest za dobrą pracę a na urlopie odpoczywasz a nie pracujesz.) Żeby zarabiać trzeba wykazać się inicjatywą a nie tylko przychodzić i żądać bo mi się należy. Na rynku pełno ofert pracy ale pracownika znaleźć ciężko bo za siedzenie w domu 500+ dają. A jak ma już się ruszyć to chciałby 10 k za samo przychodzenie do pracy. Do tego ta praca jest falowa pół dnia robisz i pół dnia siedzisz i nic nie robisz. Wszyscy dobrze o tym wiemy.

Gronostaj
@Wrózbita 09.05.2018 11:34

Swistak zaklina rzeczywistość, a sam wie jaka jest beznadzieja

Była pracownica

W tej firmie płaci sie z roku na rok coraz mniej , wczesniej osoba pracujaca pare lat ocierała sie o srednia krajowa wliczajac wszystkie dodatki. Obecnie przy tym samym stazu jest to duzo mniej. Jeśli przez 4 lata najnizsza krajowa rośnie o 400 zł a srednia o 300zł a twoje wynagrodzenie nie rośdnie wcale to znaczy ze pracujesz we wrolocie.

Forsy krocie we Wro- Locie

Ludzie tam jest na prawde dobrze wystarczy spojrzec w grafiki na Check -in pracuje około 50 -60 osob po 2 latach 3/4 sie wymienia pozostaje 20. W bagazoni jest jeszcze lepiej. Płyta torche mniej ale tez sa spore zmiany . Za to w "12" od 8 lat zmieniła sie sekretarka i przybył jeden vice prezes. To chyba mowi samo za siebie.

MESCALERO

Panowie, Wszystko ok, ale osobiste wycieczki możecie sobie darować, opisujcie życie zawodowe...

88
@MESCALERO 08.05.2018 10:07

popieram

Jacek B.

A ksysiu siedzi zawija sreberka i myśli: o co im chodzi przecież miesiąc w miesiąc dostają jałmużnę.

Jan

Nie mają nic konstruktywnego do napisania to szukają sensacji.

śmiejący_się_z_pajacy_z_12

Teee Stanik z Gitarą nie dziwie się, że baba kopnęła Cię w (usunięte przez administratora) co za flet...!!

anonymous

Powiem tylko raz, nie podoba się to won z roboty ... jest stu na wasze miejsce ....

K.M.K

Boże, ale W y wszyscy uprawiacie demagogię, pracujcie i ciiicho sza, bo się zdenerwuję w końcu i nici będą z nagrody, bo premii przecież u nas nie ma, no nie chłopaki???

Gitara
@K.M.K 07.05.2018 21:00

Niech żyje krul !

LORD

Będziecie chodzić jak w zegarku.

anonymous
@LORD 04.05.2018 21:21

Chyba lordoza a nie lord

igor

Pany, Zostawcie Torcika w spokoju, przecież jemu zostały tylko dwa lata do emerytury, niech w spokoju odlicza dni do odpoczynku, przecież za totalne rozwalenie firmy, niedouczenie w zarządzaniu zasobami ludzkimi i służalczość portową zasłużył sobie na pomnik i medal (tylko z czego???). Kiedyś jeden prezes powiedział: nigdy nie pozwólcie, żeby Torcik był prezesem. Może czasy PiS powrócą do handlingu. Jest jeszcze przecież jeden pan Mika/ Mickey Mouse chyba, tylko od czego??? Prezesi głowią się się co zrobić, żeby wszystko grało przy takim odpływie/ rotacji pracowników??? Nie trzeba brać pensji prezesowskiej, żeby wiedzieć, że ludziom chodzi o dobrą podstawę netto, bez nadgodzin z odpowiednim socjalem i zrozumieniem problemów, które trawią terminal/płytę... ale cóż mamy co mamy i każdy z nas ma wolny wybór....

wie lat tam spedziłem
@igor 23.04.2018 19:33

To co piszesz to takie smutne i prawdziwe.

Wamsik już niedługo

Dla WRO-LOT już nie ma ratunku !!! To już jest KONIEC !!! Torcik czy Gitarzysta....... trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść !!!

wieloletni pracownik

10.04.2018 Dzień wypłaty ! Niedowierzanie!!!! Nikt z nas !!! Naprawdę nikt nie dostał nawet podstawy!!! Dziwnym zbiegiem okoliczności wyparowały przepracowane nadgodziny !!! ale to pewnie wina systemu komputerowego !!! żenada !!! Wstyd i Hańba !!! Kogo by nie zapytać odchodzi z pracy bo ma już tego dość ! Wszyscy mamy nadzieję że to wszystko upadnie !!!! Że całym tym bałaganem zajmą się odpowiednie służby i prokuratura ! Nas niestety już tu nie będzie aby się wtedy śmiać z tych co nas przez tyle lat tak traktowali... Oczywiście wszystkim gorąco polecam pracę w tej firmie !!! Proszę przyjść przekonać się na własnej skórze !!!

Wrolot Empire
@wieloletni pracownik 13.04.2018 10:11

Tu panuje zasada ...więcej roboty , mniej kasy ! Ktoś nie umie zarządzać tą firmą , moze czas zrezygnować ze stanowiska Torcik !

Stanik

Gitarzysta z "12" zakłamany pajac !

Stefan

A ja robię tu i jakoś żyję ! Kultura pracy !

anonymous
@Stefan 01.04.2018 14:35

STANEK NIE STEFAN

Magda

Łosiek sra w majtki jak trwa bording Lufy.

Robert

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Wolne niedziele nie dla Wrolot
@Robert 24.03.2018 14:24

Mozna , teraz temat na czasie wolne niedziele , we Wrolocie pracuje sie po 4-5 pod rząd. Np 3 ostatnie marca i dwie pierwsze kwietnia , nie mozna ?? mozna wedlug kadr to inny okres rozliczeniowy. Polecam i tak sklepy sa pozamykane :).

Miłośnicy Wro-lot

Wszyscy tutaj piszący opinie są słabi psychicznie i fizycznie !!! TO JEST INTERNATIONAL WROCLAW AIRPORT !!! a odzież i sprzęt nie jest taki zły (sami niszczą a potem płaczą na forach) Pozdrawiam stalą zdrową na ciele na umyśle nie koniecznie EKIPE ;-). A jak pesia się nie podoba to do LIDLA pracować za 4000brutto(info z wczoraj) na kasie robic 8 godzin tik-tik-tik

podejmij wyzwanie
@Miłośnicy Wro-lot 23.02.2018 10:57

zapraszamy MOCARZU !!! wstąp do grona wybrancow, zadowolonych z zycia i pracy za 6ciu.... w nagrode cie czeka rewelacyjna pensja, 13stka, premia co 2 tyg w wysokosci 2 pensji, wczasy pod grusza co miescia, prace godzienę dziennie, ale uwaga , w bonusie zapłacą ci za całe 8 godzin, samodzielnie grafik bedziesz sobie pisal, dostaniesz nawet auto sluzbowe, wszyscy na porcie beda ci sie klaniac i pytac, czy moze nie pomoc, bys sie nie przemeczyl, masaz stópek co 15 min, wejscie przez strefe vip za kazdym razem gdy bedziesz uprzejmie wchodzil do pracy, fanfarty i panie z drinkami na powitanie codziennie rano w ramach podzieki za przyjscie do pracy, przejscia przez bramki bokiem, bez przepustki, kawka codziennie na balkoniku u prezesika.... zapraszamy, nigdzie nie bedziesz miec tak dobrze jak w porcie

Kuba

Idealnych firm nie ma. Wszędzie mogą być okresy lepsze i gorsze.

zapraszamy chetnych na wyzysk
@laco 26.01.2018 10:39

przyjdz i sam popracuj, przekonaj sie na wlasnej skorze, zapraszamy goraco! a ta cala masa ludzi w budynku to wynik ciaglej rotacji ludzi, lataja dziury po dobrych pracownikach kazdym kto laskawie przyjdzie i wyrazi chec pracy, tyle ze po miesiacu ucieka jak zobaczy rzeczywistosc i stan swojego konta

KACZY

naprawdę jest aż tak źle ? Czy to tylko opinie tych strasznie wkurw..... co odeszli? niech ktoś kto tam pracuje coś powie na temat WRO-LOT!

nie polecam tego miejsca
@KACZY 09.01.2018 10:46

jest zle, a nawet gorzej! opinie mowia same za siebie! przyjdz i sam na swojej skorze sie przekonaj jak moze smakowac najnizsza krajowa w zamian za brak zycia osob, dostepnosc 24h , wstawanie w srodku nocy i ciagly opier.. za to za nie wyrabiasz normy za 10ciu

anika

podpisuje się pod zlymi opiniami, odradzam to miejsce, bardo nie ladnie traktuja ludzi, za kazda (usunięte przez administratora) uwalaja premie, ktora i tak jest smiesznie niska, kierownictwo o wszystkie bledy obwinia personel, w calym porcie panuje zla atmosfera, co wpywa na prace, ale to zrozumieja tylko osoby, ktore tam pracuja lub szczesliwie pracowaly! ludzie z zew mysla, ze tam jest cudownie, niech przyjda i sami sie przekonaja! praca w nieludzkich godzinach i multum obowiazkow, masz robic za 5ciu i siedziec cicho!

WŁODI

WRO-LOT Prawda jest taka, że nie wiadomo czy śmiać się czy może płakać. Praca dla tych, którzy na rozmowie o pracę lubią być OSZUKANI mowa oczywiście o wynagrodzeniu ( w moim przypadku działał wzór matematyczny: to co obiecali brutto podzielić na dwa i wyjdzie netto na rękę ). Praca dla ludzi, którzy lubią nic nie robić, ludzi którzy lubią spać w pracy, lubią plotki, aferki, donosy. Praca dla tych którzy nie przywiązują wagi do jakości świadczonych usług. ( totalna wyjebka). Praca dla tych którym nie przeszkadza praca na zdezelowanym sprzęcie ( oczywiście do momentu kiedy coś się stanie bo wtedy jest afera i wszyscy udają że nie wiedzieli że pracujesz niesprawnym sprzętem ) oczywiście wina jest twoja ! Praca ogólnie lekka oczywiście jak to się głośno mówi to Cię uciszaja ( Trzeba mówić że jest masakra ciężko i udawać zmęczenie) ogólnie chora atmosfera, praca bez uprawnień, szkolenia z wsteczniejszą datą ( nic nie trzeba potrafić podyktuja ty wpisujesz i podpisujesz) od tego momentu odpowiadasz. chore jest podpisywanie się że zapoznałem się z jakaś nowa dyrektywa, która jest napisana po angielsku ma 100 stron i nikt nie chce aby to czytać tylko aby potwierdzić zapoznanie się z nią na wypadek jak coś nawywijasz . wtedy oczywiście wszystko jest twoja wina. po lotnisku poruszasz się na czasowej przepustce ponad 3 miesiące nie wolno ci samemu nic i nie masz prawa być bez opiekuna oczywiście wszyscy mają to gdzieś! ogólnie wszystko tu jest źle ! pieniędzy żadnych tu się nie zarabia ! szkoda czasu aby tu przychodzić i patrzeć na własne oczy co tu się dzieje! DRAMAT!!!

Anetta

Na tej stronie znajduje się 50 parę opinii na temat Firmy Wro-Lot (ta pisownia dla Ciebie Krzysiu :) Żadna z nich nie jest pozytywna, za to chyba o czymś świadczy. Ludzie omijajcie to miejsce szerokim łukiem bo za te pieniądze w takim stresie w tych godzinach i z tym kierownictwem lepiej nie zaczynać

były

Pracowałem spory okres... nie spóźniłem się, zostawałem dłużej jak prosili, człowiek przychodził na nadgodziny jak chcieli... przymykałem oko na wszystko. przecież nie mieli skrupułów dzwonić do mnie w niedzielę żeby przyjść do pracy bo nie ma ludzi ... ok myślałem... dorobić sobie mogę na nadgodzinach... rzeczywistość jednak inną okazała się być... masz dużo nadgodzin uwalą Ci premie... nie możesz za dużo zarobić... cały czas nakaz pracy bez uprawnień i wymaganych szkoleń ... prośba o urlop !! wyśmiali mnie... jedno jest pewne jak coś się dzieje zawsze jest to twoja wina i po premii masz jak w banku ... sprzet w opłakanym stanie ... kazdemu się wydaje że to taka super firma ale jest rozczarowanie!!! najgorszemu wrogowi nie polecam .....

Cepa
@były 20.12.2017 22:22

hmm...

Zostaw opinię o WRO-LOT Usługi Lotniskowe - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WRO-LOT Usługi Lotniskowe