Poltech

• Świerklaniec
  • Laryszów
  • Radzionków

3. Opinie o pracodawcach Tarnowskie Góry
  5. Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Opinie o Poltech Tarnowskie Góry

Nie przegap nowości o Poltech Sp. z o.o.!

Karol

03.05.2017 14:44

Zawsze jest tak, że jednym się podoba a drudzy są niezadowoleni. Ogólnie Poltech spisuje się dobrze, organizacja pracy i wszystkich innych spraw jest dobra. Niestety przykro mówić ale są osoby, które nigdy nie powinny wyjeżdżać . To jest poniżej krytyki.
    Pegaz

24.04.2017 19:03

Poltech gliwice to jak tenecco...zapierniczaj i nie pytaj a jeden glupszy od drugiego pracowalem tam ponad rok i tylko zlote góry obiecywał kierownik wiecej zrobisz to zarobisz.Wiecej niz 2,5 nie zarobilem a praca do lekkich nie na leży.Nie polecam.
    Paweł

24.04.2017 09:17

Pracował ktos w Gliwicach? jak zarobki-praca?
    Luidzi

11.04.2017 13:02

@kuki Zgadzam się z Tobą w zupełności. Jeżdżę z nimi do pracy już od dawna i widziałem co się dzieje w mieszkaniach. Następnego dnia zdechlaki nie nadają się do pracy a na uwagi od brygadzisty tylko stek pretensji leci. Poltech to fajna agencja dla chcących pracować.
    Jack

31.03.2017 12:13

Jakie opinie na temat pracy w Gliwicach? zarobki atmoswera?
    kuki

28.03.2017 09:01

Jak czytam te bzdury co niektórzy wypisują to ręce opadają.Zwłaszcza jeśli ktoś jedzie do pracy na której się nie zna ,a potem ma pretensje że wszystko do du....!Z mojego doświadczenia brygadzista kolo Magdeburga super facet ,ustala wszystko z pracownikami , kto kiedy,co ma do załatwienia.Daje szanse się wykazać i dopiero podejmuję decyzje czy dasz radę z reszta brygady.Jest surowy,owszem wtedy kiedy trzeba,a przy tym zawsze na jego kontrakcie jest praca i wszystko poukładane .Ale jeśli ludzie w domu są nie pijący (bo żona pilnuje)a jadąc do pracy na kontrakt zachowują się jakby z łańcucha spuszczeni i wtedy popijawa- to co się dziwić.Nikt się nie będzie użerał z takimi osobami.Ogólnie byłem zadowolony,niestety sprawy rodzinne nie pozwoliły na dalsza współpracę. Pozdrawiam wszystkich z kontraktu
    Jerzy

26.03.2017 11:39

Poltech potrzebuje w chwili obecnej zbrojarza jako majstra do pracy w Niemczech. Czy dowiem sie czegoś więcej? Na jakie zarobki można liczyć, jak z mieszkaniem?
    Rafał

22.03.2017 18:22

Jeszcze kilka lat temu poltech był dobrą firmą.teraz to coraz większe dziadostwo
    Ty i ja

23.03.2017 08:22

Też się zgadza z tą opinią coraz gorzej

21.03.2017 18:03

Poltech Sp. z o.o. to bardzo fajna firma, pracuje mi się tu dobrze i to juz od dawna. Nie moge czytać tego biadolenia, denerwuję się bardzo . Jeszcze nie słyszałam żeby w jakiejś firmie wszyscy byli zadowoleni. Marudy zawsze będą pisać bzdury zamiast pracować
    młody

22.03.2017 15:55

To napisz czym się zajmujesz jak ci tak dobrze
    on

18.03.2017 00:31

Pani Lucyno, podwyżkę proszę . Pani coś z tym zrobi. Dziękuję
    młody

21.03.2017 11:25

O nie wiedziałem że na forum można o podwyżkę pytać ha ha
    Ktoś

17.03.2017 19:59

Pani Lucyno proszę coś z tym zrobić.
    Ja i ty

15.03.2017 11:07

Jak firmę prowadziła szefowa było lepiej szefowa była dla ludzi od kiedy jest pan J.... jest już gorzej bo traktuje ludzi przedmiotowo masz jechać robić i o nic się nie pytać (pan i władca )stratach pracowników w ogóle się nie docenia maj mniej do powiedzenia niż nowo przyjęci albo ci którzy piją,zarobki na poziome około 1400euro albo mniej za cały miesiąc z sobotami i nad godzinami których nie wypłacają (norma 8 godzin do wypłaty a zresztą to nie wiadomo co się dzieje) 100 e do wpłaty za dojazdy to ściema żeby firma nie płaciła podatku a wypłata taka sama , wypłata na czas,mieszkanie za darmo o zjazdach możesz zapomnieć chyba że coś się wywalczy trzeba jechać i się przekonać jak jest ale z tego co widać to ludzi się zatrudniają czekają do pierwszej wypłaty się zwalniają
    Ty i ja

16.03.2017 17:13

Trzeba udać się do firmy tam panu wszystko powiedzą ja robiac w firmie dobrych pare lat zarabiam w granicy między 5 tys zł a 6 tys zl (to są kwoty z premia)zależy ile się godzin przepracowalo w danym miesiacu uważam, że na tyle lat pracy i doświadczenia należy się jakaś podwyżka
    stary

16.03.2017 19:46

Ok dzięki.
    Andrzej

12.03.2017 09:05

He,he!Jeżeli szefowa musi już naganiać jeleni do pracy,to widocznie jest już naprawdę bardzo źle.
    Maciek

11.03.2017 18:30

BZDURY!!!!!!!
    stary

18.02.2017 13:31

kolego musisz przepracować ponad 210 godzin i wszystkie soboty a 8.5 to nie jest na reke tylko 6,6 wiec sobie policz tak na marginesie na 5 do 15 min atmosfera jak w barze hahahahah zawsze ktoś pijany zapraszamy
    Hubispawacz

18.02.2017 22:18

I wy za tyle pracujecie a jakieś premie dodatki za nadgodziny a za soboty jak płacą przecież przy tyłu godzinach to w Polsce się wyciągnie
    JAREK.

12.02.2017 21:17

Antek skacze podskakuje tutaj cwaniakuje!!
    JAREK.

12.02.2017 21:16

Antek skacze podskakuje tutaj cwaniakuje!!
    pako

09.01.2017 12:59

kolego tylko nie spelle brygadziscie jak nie wpadniesz w oko to zaraz odpadniesz a wierz mi ze fałszywa (usunięte przez administratora) rozpoczelismy nowy rok a ten juz zaczyna szalec co drugiego chce zwolnic ale ja poczekam na niego tez przyjdzie czas

18.01.2017 09:36

Też tak uważam, kiedyś go przejrzą a teraz potrzebuję pracy i nie dam się sprowokować. Myslę że w Poltech-u będzie ok.

08.01.2017 14:29

Chciałbym pracować w Poltechu czy ktoś może mi pomóc. Potrzebuję informacji czy mają obecnie przyjęcia.
    antek

08.01.2017 20:48

Z tego co słyszałem potrzebują jeszcze zbrojarzy do Niemiec.
    Nowy

28.12.2016 21:07

Witam,otrzymałem ofertę -pomóżcie dobrzy ludzie wybrać werk Magdeburg czy Spelle-pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Poltech?

Kontakt - Poltech Sp. z o.o.

Zagórska 83 42-680 Tarnowskie Góry

Branże: Materiały i narzędzia budowlane

06.12.2016 12:40

pytanie co mowia czego nie mowia, zastanowilbym sie czego nie mowia
    miro666

06.12.2016 13:16

chodzi o umowy czy sa na stałe i po jakim czasie czy faktycznie stawka taka na reke jak mowia i jakie sa premie uznaniowe mniej wiecej
    miro666

03.12.2016 19:53

a w Gliwicach jaj jest jesli chodzi o kase i warunki pracy i czy to co mowia na rozmowie jest prawda ?
    darek24dm

16.11.2016 17:44

szczere kondolencje w intencji majstra ze Spelle i pozdrowienia dla chlopakow. Prosze nie wypowiadac sie w mojej opinii Panie E... To jest moja sprawa.

14.11.2016 10:13

Kolego o pseudonimie Ja. Co do Twojej opinii chciałbym sprostować pewne informacje, to ze macie pokoje 3 osobowe czy więcej to nie należy się dziwić ponieważ jesteście na kontrakcie nie na wycieczce w hotelu czy w domu. To ze pracujecie na zmiany to nie jest taka zła opcja ponieważ masz więcej czasu dla siebie a nie musisz zasuwać po 12 godzin by wyrobić normę. Co do firmy również czuje lekki dystans ponieważ jak się dowiedziałem zwolnili niedawno mojego Kolegę, a nawet nie zwolnili tylko po prostu nie przedłużyli umowy ponieważ wybrali zamiast niego jakiś nowych czy pijaczkach co w sumie nie znają się na rzeczy a teraz muszę się z nimi użerać. Co do pseudo brygadzisty przepraszam jak to napisałeś: ,,pseldo brygadzisty,, wybacz ale tylko od nich zależy praca w tej firmie nie na opiniach firmy, ponieważ firmy nie interesuje Twoja wypowiedz ale wypowiedz tegoż Brygadzisty oraz paru gości którzy zazwyczaj uwielbiają opowiadać różnorakie historie nie będące faktem na hali.
    Braksłów

06.11.2016 17:23

Powodzenia jeżeli traficie w okolice Magdeburga, brygadzista tak super że pilnuje swoich pracowników lepiej niż wychowawcy w internatach... Zero własnego życia, nawet w weekend patrzą Ci na ręce co robisz i pilnują... Jak trzeba jechać busem firmowym po brygadziste 100km to super, jak chcesz prywatnym samochodem jechać sobie do sklepu albo gdzie kolwiek to jest problem... Ale spokojnie, urlop raz w miesiącu (obowiązkowy , bo za dużo godzin wychodzi i firma by straciła ) także napewno uda Ci się zaoszczędzić. Piwo po pracy chociaż raz w miesiącu też jest, módl się tylko żeby tobie nie wypadło kupić kilku krat żeby wszyscy mogli się napić ;) nie miłe doświadczenia z brygadzista... Jak w innych miejscach to nie wiem.

14.11.2016 10:57

kkk- jeżeli wybrałeś ta firmę zależy jakie wyzwania lubisz podejmować, jak się przyjrzeć dokładnie na internecie do pracy w Niemczech jest wiele więcej firm poszukujących ludzi przynajmniej z wykwalifikowanymi brygadzistami którzy przynajmniej z kultura podchodzą do pracownika. Nigdy do końca nie wiesz czy przedłużą Ci umowę bo jak zwykle bywa możesz pojechać do domu z biletem jednostronnym o czym dowiesz się dopiero w kraju- tez bywa ale to rzadkość, zazwyczaj mogą cie poinformować wcześniej byś mógł się spakować, chyba ze będziesz takim lizusem i łatwy w urabianiu. Jak wczoraj się dowiedziałem ze zwolnili mojego kumpla co niezłe zna się na budowlance a tym bardziej już wcześniej pracował w tej firmie to mnie zdziwienie ogarnęło, tym bardziej ze poinformowany został we czwartek a w piątek miał planowany zjazd do kraju. On to totalnie olał ponieważ się domyślał próbując się dowiedzieć wcześniej-miesiac (oczywiście bez rezultatu) ja bym tego tak łatwo nie przepuścił ale to jego sprawa. Zwolnili chm, po prostu nie przedłużyli mu umowy :D Z pozdrowieniem: Stary pracownik z ponad 6 lat

14.11.2016 18:22

dzieki Ernesto za napisaleś jak jest pozdrawiam i moze do zobaczenia:)

28.10.2016 11:40

czesc mam pytanie interesuje mnie wyjazd do niemiec ale tak po nowym roku am uprawnienia na suwnice i na zbrojeniach tez sie znam pracowalem w niemczech przy przeprowadzkach takze fizycznej pracy sie nie boje tylko wlasnie chcialbym sie zapytac osib co tam pracuja lub pracowali jakie warunki sa kwater po ile osob w pokoju i po jakim czasie jest wyplata no i po ile godzin dziennie sie pracuje z gory dziekuje pozdrawiam
    antek

09.11.2016 18:59

a na jakich zbrojeniach ty się znasz? prawdziwy zbrojarz nie pracuje przy przeprowadzkach. obawiam się , że i tak cię nie przyjmą, bo u nas liczy się fachowość. Jak się jest dobrym zbrojarzem to u nas ma się pracę stałą i dobrze płatną.

11.11.2016 20:10

Antek sluchaj jestem po szkole budowlanej i duzo czasu pracowalem przy wylewkach fundamentow i posadzek od domkow jednorodzinnych jak i hipermarketow nie pisalem ze jestem zbrojarzem tylko ze znam ten temat pracowalem tez na polu jak i przy przeprowadzkach a teraz na magazynie od ponad dwoch lat nie wiem co Cie tak zdenerwowalo czyzbys byl tym pseudokierowniczkiem? aha chyba miejsce jest tam dla mnie bo wlasnie mialem sie zglosic po skierowanie na badania ale ja dopiero po nowym roku takze do zobaczenia Antuś :)
    iedra

16.10.2016 15:20

ale zbrojarz co?... jak niektórym nie pasują szeregowe stanowiska jak widzę i mają znacznie większe ambicje to przecież firma prowadzi często też rekrutacje na stanowiska wyższe jak np. regionalny przedstawiciel handlowy, tylko musi mieć kwalifikacje

11.10.2016 16:52

Powiem jedno firma jak firma jest ok, współpracownicy inna historia. Pamiętaj jeżeli praca nie pasuje można zawsze zmienić firmę, za to nikt nie bije.

29.09.2016 19:59

zibi

16.10.2016 15:18

zbrojarz
    jagoda111

27.09.2016 17:23

witam was wszystkich czy moze mi ktos powiedziec jak tam jest naprawde bo pisze tutaj wiele osób i wszystkie wypowiedzi sie róznią. planuje wstapić w ta firme i chcialbym sie dowiedziec ja tam jest?
    jagoda111

29.09.2016 20:05

czy sa problemy ze zjazdami do domu i co ile sie zjezdza ile wychodzi na czysto i po ile godzin dziennie sie pracuje?
    Hubispawacz

18.02.2017 10:08

Do ecik te 8,50 to na rękę i ile wynieśli średnia pensja na miesiąc jako zbrojarz i przy ilu godzinach pracy np przy 200 godz ile da się wyciągnąć srednio

22.09.2016 18:43

8,50euro na godzine, nigdzie tak mało nie dostaniesz, powiem latwiej dostać już u Niemca prace za 9.80euro, w poltechu to tylko elita, czyli wybrańcy maja coś do powiedzenia, reszta to jesteś nie wiedzącym słabym pracownikiem przez którego nie idzie przerób bo Twój prowadzący wypił za mało kaw albo musi pogadać z kolega. Nawet po studiach inżynierskich nie znasz projektów i jesteś ciemny.
    mirek

19.08.2016 10:38

witam czy możecie mi napisać na temat pracy Zbrojarz – Betoniarz jakie stawki , ile godz i jakie warunki pracy bo jak dzwoniłem do firmy to obiecują 1500 & 1600 na rękę
    ecik

19.08.2016 20:26

Można tyle zarobić, a jak jest dobry przerób to i więcej. Od jakiegoś czasu płacą nawet za dojazdy do domu.
    ekipa ze T.świnia z hammu

14.08.2016 16:43

JESTEM BRYGADZISTA I PRAWIE NIC NIE ROBIE.
    Parol

19.08.2016 16:06

W ekipie to trzeba byc obsrolku a nie sie nazywac może bylo ci lepiej za starych rządów polecam każdemu wyjazd na werki do panów R.tam trzeba (usunięte przez administratora) w przeciwieństwie do hamm
    Hamm?

08.01.2017 07:35

Robisz świństwa innym które wrócą do Ciebie

26.03.2016 20:39

a zapomniałes jak na innym werku tez go złapali i co sam to robil a teraz przyszedł na nowy i co sam sobie to wymyslił człowieku to od dawna i to bardzo dawna mozna był zobaczyc

26.03.2016 20:37

no a jak inaczej kto sie przyzna.....on zawsze był najlepszy .....moze kiedys pan Jan. otworzy oczy pozdrawiam Zycze miłego odpoczynku dla nas wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia we wtorek
    ecik

22.03.2016 15:16

chyba nie tak całkiem skoro cila wywalyli

20.03.2016 22:09

ja dodam do tej opini ze jest bardzo fajnie mozna pape wyniesc narzedzia farby wystarczy z brygadzistą pogadac pozdrawiam
    byly

20.03.2016 12:51

Jak masz duzo sily i malo rozumu to sie nadajesz do pracy. Jak myslisz i pytasz to wylatujesz . W pracy jestes sztuka nie czlowiekiem. Wyplata zaczyna sie po 200 godzinach przepracowanych miesiecznie. Jestes chory jedziesz do PL. masz malo godzin to pokrywasz urlopem. Premia to nadwyzka produkcji wypracowana w normalnych godzinach.Akord placony na godziny oczywiscie min stawka w DE W tej pracy sa dwa fajne dni pierwszy i ostatni.Pozdrawiam
    chcę

12.02.2016 10:28

TOM dzięki za opinie dobry człowieku, bo znowu bym trafił na Polską firmę która poszukuje wszystkowiedzącego a w pracownika nie zainwestuje ani złotówki
    TOM

12.02.2016 09:26

Jeżeli wymagają biegłej znajomości języka, to chyba znaczy, że już ten język musisz znać, a więc nie powinieneś potrzebować kursu dokształcającego.

Zostaw merytoryczną opinię o Poltech Sp. z o.o.