Poltech

• Świerklaniec
  • Laryszów
  • Radzionków

3. Opinie o pracodawcach Tarnowskie Góry
  5. Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Opinie o Poltech Tarnowskie Góry

Nie przegap nowości o Poltech Sp. z o.o.!

Nowy pracownik

02.08.2018 09:41

3 tysie w Gliwicach:)? Na pewno... Kierownik na rozmowie obiecuje zlote gory 2500zl na poczatek plus premia za przerób plus premia jakas uznaniowa wszystko elegancko ci rozpisze efekt końcowy taki ze przyszedł po miesiacu i mowi nam ze przez pierwsze dwa miesiące nie mamy żadnej premi tko gołą podstawę. Jednym słowem zrobił nas w (usunięte przez administratora) Warunki pracy fatalne, kusz,pył i opary spawalnicze zero jakiejs wentylacji a zapierd....c trzeba bo normy sa tak zawyżone ze jeszcze nikt z nas nawet do niej sie nie zbliżył... brygadzista tylko mordę wydziera i cwaniaka zgrywa a przez pierwsze dwa tygodnie to jakis Ukrainiec mi pokazywal jak robic... Nie polecam...chyba ze lubisz byc ladowany w konia:)
    Cong Le Mao

28.07.2018 12:51

"Podstawowym obowiązkiem pracodawcy w takim okresie jest zapewnienie pracownikom nieodpłatnie zimnych napojów do picia. W odniesieniu do osób pracujących na otwartej powierzchni pracodawca ma obowiązek zapewnić napoje w momencie, gdy temperatura przekracza 25 stopni Celsjusza, a pracownikom biurowym, kiedy temperatura przekroczy 28 stopni. Niezależnie od tego, czy praca jest wykonywana w pomieszczeniu czy na otwartej powierzchni, napoje powinny być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej. Co ważne, nierespektowanie przez pracodawcę tego obowiązku stanowi wykroczenie zagrożone karą grzywny od 1 do 30 tysięcy złotych Według przepisów pracodawcy mogą również poprawić komfort pracy w czasie upalnych dni na przykład wydłużając przerwy lub odpowiednio skracając czas pracy. Pracodawca może to zrobić z własnej inicjatywy lub na wniosek pracowników - nie ma jednak takiego obowiązku. Co ważne, jeśli się na to zdecyduje, nie może obniżyć pracownikom wynagrodzenia." Autor: mb//bgr / Źródło: tvn24bis.pl

11.07.2018 19:38

Polecam gelsenkirchen można pić bo majster co drugi dzień pijany
    Bogdan

11.07.2018 10:00

Jakie zarobki na produkcji w gliwicach, tak jak w ogłoszeniu 3tys na rękę?
    Były ludź

02.07.2018 22:19

Nie polecam firmy! Prezes chyba nie wie co sie dzieje w niemczech! Warunki mieszkalne słabe! Chodz fakt zakwaterowanie na koszt pracodawcy Stawka rzekomo 12 16 e za godz po czym na umowie ukazuje sie 8.24e brutto !! Na zakwaterowaniu alkoholizm konkretny !!! Ogromny przemiał ludzi Nie polecam ! Lepiej poszukać czegoś lepszego.
    Cong Le Mao

26.06.2018 18:34

Stanowczo odradzam, nie zapłacone nadgodziny, praca na akord za stawkę godzinową. Zorobki w porównaniu do wykonanej pracy słabe. Duża rotacja pracowników. Plusem są zapewnione kwatery opłacone przez pracodawcę, niestety niezbyt komfortowe.
    Luis

12.06.2018 21:25

Pracuje tam juz pare lat i nie jest tak do konca prawda to co pisza goscie nieudaczniki jak znasz sie na swojej robocie i wiesz po co tam przyjezdzasz to robota nie jest taka zła oczywiscie wynagrodzenia mogłyby byc lepsze ale polowa gosci ktorzy tam jada to jedyne co umia to dlubac w nosie i narzekac czasami sa nawet tacy ze niewiedza do czego słuzy jakies narzedzie i pozniej na tych nieudacznikow trzeba robic a za godziny firma musi im wyplacic i tak wiec jak moge w czyms pomoc to tu potrzeba tylko ludzi co znaja sie na robocie reszta niech wsiada w żuka i jedzie w przeciwnym kierunku

07.06.2018 18:55

Pracowalem w tej firmie długo i szkoda ze że dają zarobić tylko swoim (usunięte przez administratora) opierając wszystko na ich wizjach i opiniach starsi pracownicy odchodzą a dla kadry kierowniczej to. Normalne. Więc będzie coraz gorzej panie Pawle pozdrowienia i powodzenia
    Nieznany

18.05.2018 10:02

Witam chciałem się zapytać o warunki które zapewniał mi kierownik czyli 1500-1600na renke bez nadgoczin zjazdy co 2 tygodnie i 100 euro za zjazdy.Nie jesteś pewny gdzie mam wyjeżdżać ale prawdopodobnie Magdeburga
    Pol

24.05.2018 16:25

Nic takiego niema napewno tyle niezarobisz niedostaniesz nic za zjazd a co 2 tyg do pl zapomni niema ludzi trzeba (usunięte przez administratora) za dwóch
    GRAFI

18.05.2018 17:42

Chciałem wyjechać z tą firmą,ale jeżeli poltech się sypie to wybieram budimex
    Prorok

15.05.2018 12:50

Nie wiem w którą stronę podąża Poltech pod wodzą wszystkonicniewidzącego miłościwie nam panującego J. Pawła , ale mam wrażenie że ku powolnemu upadkowi!!! A jeszcze jako doradca osobisty R. Paweł to już mistrzostwo wszystkiego. Mam wrażenie że P. Kornek zbyt ufa tym osobom i dała im zbyt duży kredyt zaufania. Na kontrakty przyjmują już każdego , byle chciał wyjechać , biuro obiecuje gruszki na wierzbie ,a po przyjeździe rozczarowanie. Trzeba tyrać za dwóch bo ciągle mało ludzi, mieszkania (usunięte przez administratora) a pomimo kolosalnych zysków woda się pracownikom nie należy! Pani Lucyno nikt nie zagląda Pani do portfela , ale czy firmy nie stać na tak śmieszną sprawę jak woda mineralna za 14 eurocentów? Może chociaż to poprawiłoby minimalnie morale pracowników.Cóż nie mi to oceniać , a Budimex zaciera ręce i wabi pracowników Poltechu !!! Nie chcę być prorokiem ale niedługo p. Janeczek , p. Dusza będą musieli zakasać rękawy i przebrać się w ubrania robocze , bo ludzie którzy chcą pracować ale nie daje im się szans na normalność pójdą szukać szczęścia gdzie indziej .
    Ktoś

17.03.2017 19:58

Pan P.Ranos zastrasza ludzi. W tej firmie
    MM

06.05.2018 00:10

Tylko nie pan! Nie zasługuje żeby tak do niego mówić. Brak kultury mówiąc najdelikatniej!!!
    KRANISTA

05.02.2018 16:12

W 2011 roku pracowałem w tej firmie. Na umowie miałem 12 €. Owczesny Kierownik pierwszego dnia powiedzial cyt." Nie wiem ile mieliście na umowie ale napewno tyle nie dostaniecie". Teraz kierownikiem jest Spiner. Gość który wygryzł poprzedniego. Mam kontakt z kolegami z tej firmy. Mówią że w/w brakuje już miejsca na ordery.
    Boryna

15.03.2018 20:07

Nigdy nie mogłeś mieć takiej stawki "kranisto" nie bajeruj
    staryspawacz

24.04.2018 19:13

ja tez tak miałem, to nie bajera
    puzer

20.04.2018 11:34

powie mi ktoś jakie zarobki w miejscowości neubrandenburg jako betoniarz i jaka atmosfera pracy
    GoWork

26.03.2018 13:47

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie
    true

19.04.2018 11:37

Nie podszywaj się z łaski swojej pod goworka. Gowork wypowiada się na szarych nikach.
    Ciekawski

28.03.2018 12:14

Witam. Może ktoś powiedzieć coś na temat stanowiska betoniarz/operator suwnicy ? Jak wyglądają zarobki, atmosfera w pracy, zjazdy itp ? Zakład w Spelle.
    Pracownik.

20.03.2018 07:47

Pracowalem w Spelle jako zbrojarz I odradzam przyjscia z wielu powodow pierwszy z nich to nowy brygadzista. Chce sie wybic ponad wszystko stosuje zastraszanie I wymusza od Ciebie wiecej I wiecej a jak sie nie da to do polski. Spoufala sie z tymi co pije. Jak juz przyjdziesz mieszkac to w jednym domu razem z nim. Szpiegowany jestes w pracy I po pracy.
    Karamba

22.03.2018 11:42

Zawsze możesz się przenieść do Magdeburga,albo spróbować pracować w tandemie z Witkiem.Wykończył by Cię pierwszego dnia.
    Poltech

21.03.2018 11:17

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin
    Kanio

12.03.2018 21:03

Witam mam pytanie jak praca w Gliwicach ? Warto iść ? Generalnie chodzi mi o zarobki jak to wyglada ?
    Karamba

01.03.2018 18:31

Pozdrowienia dla zbrojarzy w Spelle i Sołtysa w Magdeburgu.Cieszę się że Was poznałem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Poltech?

Kontakt - Poltech Sp. z o.o.

Zagórska 83 42-680 Tarnowskie Góry

Branże: Materiały i narzędzia budowlane
    Wuj

14.02.2018 14:53

Kolego daj sobie spokuj z ta firma haruwa soboty nie zaplacone i atmosfera w pracy do du......
    Ba

14.02.2018 21:37

Pracowalem tam nie bedziesz zadnym kranista a jak sie nie spodobasz kierownikowi to wyladujesz na dachach albo na bodenach
    Bajaa

14.02.2018 22:43

No to nie dobrze... Jest jeszcze jakaś agencja pracy w polsce w której mozna pracować w ludzkich warunkach i za przyzwoite pieniądze???
    Bajaaa

14.02.2018 10:52

Witam. Czy pracował ktoś w Niemczech przy produkcji prefabrykatów betonowych obsługa suwnicy itd..? Jakie warunki pracy jaka atmosfera?? Czy praca jest bardzo ciężka? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
    Regulamin gowork

06.02.2018 11:51

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.
    ktoś

11.02.2015 23:39

domylacie sie czemu wysyła nas na tak zwane kadencje
    anonymous

30.01.2018 21:12

poziom kultury osobistej tej baby rowny zero
    TG

04.02.2018 08:03

Pani Lucyno, nie warto tłumaczyć niektórym ludziom dlaczego , co i jak . Ważne żeby firma przyjęła i dała zarobić na długi w Polsce, wtedy jest super , taki koleś lata biegiem i jak by mógł to 12 godz. dziennie.Po jakimś czasie problemy znikają , komornicy i banki zostają spłacone i zaczyna się ! Wszystko co do tej pory było ok. nagle nie jest . Myślę że każdy z nas ma prawo wyboru,jeżeli ktoś uważa że jest źle powinien odejść i tyle.Pracuję w Pani firmie prawie 7 lat, też wyjechałem z Polski z bagażem długów i zaległości które dzięki Poltechowi spłaciłem bardzo szybko . Znam tę firmę od "podszewki" i znam ludzi którzy tu pracują, te oczerniające wpisy robią nieudacznicy którzy myślą że przyjadą do Niemiec, napiją się piwka (na które w PL może nie było ich nawet stać) i będą się obijać , a gdy nagle nie zostanie im przedłużony kontrakt zaczyna się lament i plucie na firmę.Pozdrawiam serdecznie.

30.01.2018 21:08

Za żadne dojazdy nieplaca sobota na siłę teraz jak wol i nic poza tym a brygadzista alkoholik
    jacuś

28.01.2018 21:15

nie polecam tej pseudo firmy
    Rychu

29.12.2017 21:37

Witam jak aktualnie pracuje się w Gliwicach, ponoć stawiacie nową hale

10.01.2018 17:46

Nie polecam,pracowałem i szkoda słów. Jak lubisz zapierniczac to tam na brak pracy i ból pleców narzekać nie będziesz. Jeszcze ten brygadzista ktory sam na pracy sie nie zna a innych sie czepia. Nigdy więcej
    Andreas

25.12.2017 00:15

Wesołych Świąt :)
    Maniek

17.10.2017 10:33

Niektórym bardzo się nudzi i piszą jakieś informacje wyssane z palca. Poltech spokojnie sobie działa i nic na razie się nie zmieni. Robienie czarnego pijaru wokół firmy może być inspirowane przez konkurencję!
    ANNA

15.10.2017 11:31

Zbrojarzu,chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś!
    zbrojarz

15.10.2017 08:56

pozdro z Maagdeburga dla P Anny
    Ewelina

25.08.2017 08:31

Poltech się podzielił? Jakieś dziwne informacje piszecie, może ktoś puszcza zwykłą plotkę? Napiszcie coś więcej.
    Bond

24.08.2017 16:05

Prokop to wtyczka.Poczytajcie!
    Waldi

15.08.2017 14:28

Chciałam poczytać coś na temat tej informacji o podziale firmy ale nie znalazłam. Może ktoś coś dodać w tym temacie?
    Prokop

01.06.2017 10:40

Czy Poltech ma zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Nie mogę namierzyć nigdzie ich aktualnej oferty, gdyby ktoś wiedział proszę podzielić się na forum wiedzą. Słyszałem sporo dobrego o firmie i jak poczytałem niektóre opinie to myślę, że są osoby, nie nadające się do firmy.
    Ty

13.08.2017 23:25

Proszę szukać pod nazwą avacore firma się podzieliła.

30.05.2017 22:54

praca ciężka, niech pan panie Pawle chociaż wodę kupi bo ciepło tego lata a dwie zgrzewki na sezon na 15-tu ludzi to wstyd!!
    Felicja

16.05.2017 20:02

Żadna prac a już szczególnie ta za granicą do lekkich nie należy,Ci którzy mają tego świadomość nie są rozczarowani. Jak chodziłam do szkoły to słyszałam,że kto nie nosi teczki będzie nosił woreczki.
    Whatever

15.05.2017 14:04

Witam, mam propozycje podjęcia pracy jako operator żurawia. Pytanie zasadnicze: Warto?
    pucer

11.05.2017 12:36

czesc chłopaki interesuje mnie werk w miejscowosci Neubrandenburg jak tam jest jakie są zarobki obecnie pracuje na bawarii w niemczech ale pomału szukam czegos blizej granicy tez pracuje przez polska firme jestem ze sczecina i ten werk pasował by mi idealnie 100km do domu

10.05.2017 11:20

1500 euro na rękę ? Chyba raczej kiepski żart. 1240 euro, na tyle mogą liczyć ciężko pracujący. Więc obietnice firmy o 1500 euro na rękę można między bajki włożyć i się wyśmiać.

Zostaw merytoryczną opinię o Poltech Sp. z o.o.