Poltech

• Świerklaniec
  • Laryszów
  • Radzionków

3. Opinie o pracodawcach Tarnowskie Góry
  5. Opinie o Poltech Sp. z o.o.

Opinie o Poltech Tarnowskie Góry

Nie przegap nowości o Poltech Sp. z o.o.!

31.07.2018 14:32

Witam. Rozgladam sie za zmiana pracy. Aktualnie na olx jest oferta pracy na magazyniera na TG, czy moze ktos z aktualnie pracujacych wypowiedziec sie o firmie? czy warto wysylac cv i jakie sa zarobki?
    Bartek

01.08.2018 12:38

O wózku zapomnij, będziesz na produkcji, praca na akord. Więcej Ukraińców niż Polaków, tak zawyzaja normy że nie sposób ich wyrobić.
    disgusted

15.08.2018 17:41

gdzie poltech w TG ma produkcję? naucz się proszę czytać ze zrozumieniem @Bartku.
    Iza

09.08.2018 15:33

@Nowy pracownik, bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi na forum. Przypominam, że obowiązuje tu regulamin, a w nim jasno określone zasady. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Poltech? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży?
    stary pracownik

10.08.2018 14:35

Droga Izo, o Poltechu to już się tyle nadowiadywałaś, może choć raz porozmawiamy o twoim pracodawcy ? Wygląda na to, że jest nim GOWORK. Co się stało, że GOWORK musi zatrudniać ludzi do nakłaniania do wpisów. Czyżby ludzie się już z orientowali, że tych bzdur nie warto czytać i mało kto tu zagląda ?
    ozas135

19.02.2017 11:46

Witam panowie dostałem ofertę jako zbrojarz spawacz obiecali 1500euro na czysto bez godzin nadliczbowych czyli po 8 dziennie 160170 godz napiszcie szczerze jak to jest ile można zarobić średnio
    Xxx

07.08.2018 23:33

Zalezy od brygadzisty. Ale jak jestes kumaty w robocie to te 1.5 1.6 bedziesz mial . zalezy tez od werku
    Androsss

21.05.2018 16:29

Mam propozycje wyjazdu do Niemiec jako betoniarz z firmy Poltech.Chcialem sie dowiedziec od kogos kto wyjezdzal z tej firmy jako betoniarz i jak tak naprawde wyglada sytuacja na miejscu.Chodzi mi o zarobki na czysto i jak jest z zakwaterowaniem zapewnionym bezplatnie przez pracodawce.Prosze o odpowiedz.
    Xxx

07.08.2018 23:27

... Tyle w temacie
    Nowy pracownik

02.08.2018 09:41

3 tysie w Gliwicach:)? Na pewno... Kierownik na rozmowie obiecuje zlote gory 2500zl na poczatek plus premia za przerób plus premia jakas uznaniowa wszystko elegancko ci rozpisze efekt końcowy taki ze przyszedł po miesiacu i mowi nam ze przez pierwsze dwa miesiące nie mamy żadnej premi tko gołą podstawę. Jednym słowem zrobił nas w (usunięte przez administratora) Warunki pracy fatalne, kusz,pył i opary spawalnicze zero jakiejs wentylacji a zapierd....c trzeba bo normy sa tak zawyżone ze jeszcze nikt z nas nawet do niej sie nie zbliżył... brygadzista tylko mordę wydziera i cwaniaka zgrywa a przez pierwsze dwa tygodnie to jakis Ukrainiec mi pokazywal jak robic... Nie polecam...chyba ze lubisz byc ladowany w konia:)
    Cong Le Mao

28.07.2018 12:51

"Podstawowym obowiązkiem pracodawcy w takim okresie jest zapewnienie pracownikom nieodpłatnie zimnych napojów do picia. W odniesieniu do osób pracujących na otwartej powierzchni pracodawca ma obowiązek zapewnić napoje w momencie, gdy temperatura przekracza 25 stopni Celsjusza, a pracownikom biurowym, kiedy temperatura przekroczy 28 stopni. Niezależnie od tego, czy praca jest wykonywana w pomieszczeniu czy na otwartej powierzchni, napoje powinny być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej. Co ważne, nierespektowanie przez pracodawcę tego obowiązku stanowi wykroczenie zagrożone karą grzywny od 1 do 30 tysięcy złotych Według przepisów pracodawcy mogą również poprawić komfort pracy w czasie upalnych dni na przykład wydłużając przerwy lub odpowiednio skracając czas pracy. Pracodawca może to zrobić z własnej inicjatywy lub na wniosek pracowników - nie ma jednak takiego obowiązku. Co ważne, jeśli się na to zdecyduje, nie może obniżyć pracownikom wynagrodzenia." Autor: mb//bgr / Źródło: tvn24bis.pl

11.07.2018 19:38

Polecam gelsenkirchen można pić bo majster co drugi dzień pijany
    Bogdan

11.07.2018 10:00

Jakie zarobki na produkcji w gliwicach, tak jak w ogłoszeniu 3tys na rękę?
    Były ludź

02.07.2018 22:19

Nie polecam firmy! Prezes chyba nie wie co sie dzieje w niemczech! Warunki mieszkalne słabe! Chodz fakt zakwaterowanie na koszt pracodawcy Stawka rzekomo 12 16 e za godz po czym na umowie ukazuje sie 8.24e brutto !! Na zakwaterowaniu alkoholizm konkretny !!! Ogromny przemiał ludzi Nie polecam ! Lepiej poszukać czegoś lepszego.
    Cong Le Mao

26.06.2018 18:34

Stanowczo odradzam, nie zapłacone nadgodziny, praca na akord za stawkę godzinową. Zorobki w porównaniu do wykonanej pracy słabe. Duża rotacja pracowników. Plusem są zapewnione kwatery opłacone przez pracodawcę, niestety niezbyt komfortowe.
    Luis

12.06.2018 21:25

Pracuje tam juz pare lat i nie jest tak do konca prawda to co pisza goscie nieudaczniki jak znasz sie na swojej robocie i wiesz po co tam przyjezdzasz to robota nie jest taka zła oczywiscie wynagrodzenia mogłyby byc lepsze ale polowa gosci ktorzy tam jada to jedyne co umia to dlubac w nosie i narzekac czasami sa nawet tacy ze niewiedza do czego słuzy jakies narzedzie i pozniej na tych nieudacznikow trzeba robic a za godziny firma musi im wyplacic i tak wiec jak moge w czyms pomoc to tu potrzeba tylko ludzi co znaja sie na robocie reszta niech wsiada w żuka i jedzie w przeciwnym kierunku

07.06.2018 18:55

Pracowalem w tej firmie długo i szkoda ze że dają zarobić tylko swoim (usunięte przez administratora) opierając wszystko na ich wizjach i opiniach starsi pracownicy odchodzą a dla kadry kierowniczej to. Normalne. Więc będzie coraz gorzej panie Pawle pozdrowienia i powodzenia
    Nieznany

18.05.2018 10:02

Witam chciałem się zapytać o warunki które zapewniał mi kierownik czyli 1500-1600na renke bez nadgoczin zjazdy co 2 tygodnie i 100 euro za zjazdy.Nie jesteś pewny gdzie mam wyjeżdżać ale prawdopodobnie Magdeburga
    Pol

24.05.2018 16:25

Nic takiego niema napewno tyle niezarobisz niedostaniesz nic za zjazd a co 2 tyg do pl zapomni niema ludzi trzeba (usunięte przez administratora) za dwóch
    GRAFI

18.05.2018 17:42

Chciałem wyjechać z tą firmą,ale jeżeli poltech się sypie to wybieram budimex
    Prorok

15.05.2018 12:50

Nie wiem w którą stronę podąża Poltech pod wodzą wszystkonicniewidzącego miłościwie nam panującego J. Pawła , ale mam wrażenie że ku powolnemu upadkowi!!! A jeszcze jako doradca osobisty R. Paweł to już mistrzostwo wszystkiego. Mam wrażenie że P. Kornek zbyt ufa tym osobom i dała im zbyt duży kredyt zaufania. Na kontrakty przyjmują już każdego , byle chciał wyjechać , biuro obiecuje gruszki na wierzbie ,a po przyjeździe rozczarowanie. Trzeba tyrać za dwóch bo ciągle mało ludzi, mieszkania (usunięte przez administratora) a pomimo kolosalnych zysków woda się pracownikom nie należy! Pani Lucyno nikt nie zagląda Pani do portfela , ale czy firmy nie stać na tak śmieszną sprawę jak woda mineralna za 14 eurocentów? Może chociaż to poprawiłoby minimalnie morale pracowników.Cóż nie mi to oceniać , a Budimex zaciera ręce i wabi pracowników Poltechu !!! Nie chcę być prorokiem ale niedługo p. Janeczek , p. Dusza będą musieli zakasać rękawy i przebrać się w ubrania robocze , bo ludzie którzy chcą pracować ale nie daje im się szans na normalność pójdą szukać szczęścia gdzie indziej .
    Ktoś

17.03.2017 19:58

Pan P.Ranos zastrasza ludzi. W tej firmie
    MM

06.05.2018 00:10

Tylko nie pan! Nie zasługuje żeby tak do niego mówić. Brak kultury mówiąc najdelikatniej!!!
    KRANISTA

05.02.2018 16:12

W 2011 roku pracowałem w tej firmie. Na umowie miałem 12 €. Owczesny Kierownik pierwszego dnia powiedzial cyt." Nie wiem ile mieliście na umowie ale napewno tyle nie dostaniecie". Teraz kierownikiem jest Spiner. Gość który wygryzł poprzedniego. Mam kontakt z kolegami z tej firmy. Mówią że w/w brakuje już miejsca na ordery.
    Boryna

15.03.2018 20:07

Nigdy nie mogłeś mieć takiej stawki "kranisto" nie bajeruj
    staryspawacz

24.04.2018 19:13

ja tez tak miałem, to nie bajera
    puzer

20.04.2018 11:34

powie mi ktoś jakie zarobki w miejscowości neubrandenburg jako betoniarz i jaka atmosfera pracy
    GoWork

26.03.2018 13:47

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie
    true

19.04.2018 11:37

Nie podszywaj się z łaski swojej pod goworka. Gowork wypowiada się na szarych nikach.
    Ciekawski

28.03.2018 12:14

Witam. Może ktoś powiedzieć coś na temat stanowiska betoniarz/operator suwnicy ? Jak wyglądają zarobki, atmosfera w pracy, zjazdy itp ? Zakład w Spelle.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Poltech?

Kontakt - Poltech Sp. z o.o.

Zagórska 83 42-680 Tarnowskie Góry

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Pracownik.

20.03.2018 07:47

Pracowalem w Spelle jako zbrojarz I odradzam przyjscia z wielu powodow pierwszy z nich to nowy brygadzista. Chce sie wybic ponad wszystko stosuje zastraszanie I wymusza od Ciebie wiecej I wiecej a jak sie nie da to do polski. Spoufala sie z tymi co pije. Jak juz przyjdziesz mieszkac to w jednym domu razem z nim. Szpiegowany jestes w pracy I po pracy.
    Karamba

22.03.2018 11:42

Zawsze możesz się przenieść do Magdeburga,albo spróbować pracować w tandemie z Witkiem.Wykończył by Cię pierwszego dnia.
    Poltech

21.03.2018 11:17

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin
    Kanio

12.03.2018 21:03

Witam mam pytanie jak praca w Gliwicach ? Warto iść ? Generalnie chodzi mi o zarobki jak to wyglada ?
    Karamba

01.03.2018 18:31

Pozdrowienia dla zbrojarzy w Spelle i Sołtysa w Magdeburgu.Cieszę się że Was poznałem.
    Wuj

14.02.2018 14:53

Kolego daj sobie spokuj z ta firma haruwa soboty nie zaplacone i atmosfera w pracy do du......
    Ba

14.02.2018 21:37

Pracowalem tam nie bedziesz zadnym kranista a jak sie nie spodobasz kierownikowi to wyladujesz na dachach albo na bodenach
    Bajaa

14.02.2018 22:43

No to nie dobrze... Jest jeszcze jakaś agencja pracy w polsce w której mozna pracować w ludzkich warunkach i za przyzwoite pieniądze???
    Bajaaa

14.02.2018 10:52

Witam. Czy pracował ktoś w Niemczech przy produkcji prefabrykatów betonowych obsługa suwnicy itd..? Jakie warunki pracy jaka atmosfera?? Czy praca jest bardzo ciężka? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
    Regulamin gowork

06.02.2018 11:51

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.
    ktoś

11.02.2015 23:39

domylacie sie czemu wysyła nas na tak zwane kadencje
    anonymous

30.01.2018 21:12

poziom kultury osobistej tej baby rowny zero
    TG

04.02.2018 08:03

Pani Lucyno, nie warto tłumaczyć niektórym ludziom dlaczego , co i jak . Ważne żeby firma przyjęła i dała zarobić na długi w Polsce, wtedy jest super , taki koleś lata biegiem i jak by mógł to 12 godz. dziennie.Po jakimś czasie problemy znikają , komornicy i banki zostają spłacone i zaczyna się ! Wszystko co do tej pory było ok. nagle nie jest . Myślę że każdy z nas ma prawo wyboru,jeżeli ktoś uważa że jest źle powinien odejść i tyle.Pracuję w Pani firmie prawie 7 lat, też wyjechałem z Polski z bagażem długów i zaległości które dzięki Poltechowi spłaciłem bardzo szybko . Znam tę firmę od "podszewki" i znam ludzi którzy tu pracują, te oczerniające wpisy robią nieudacznicy którzy myślą że przyjadą do Niemiec, napiją się piwka (na które w PL może nie było ich nawet stać) i będą się obijać , a gdy nagle nie zostanie im przedłużony kontrakt zaczyna się lament i plucie na firmę.Pozdrawiam serdecznie.

30.01.2018 21:08

Za żadne dojazdy nieplaca sobota na siłę teraz jak wol i nic poza tym a brygadzista alkoholik
    jacuś

28.01.2018 21:15

nie polecam tej pseudo firmy
    Rychu

29.12.2017 21:37

Witam jak aktualnie pracuje się w Gliwicach, ponoć stawiacie nową hale

10.01.2018 17:46

Nie polecam,pracowałem i szkoda słów. Jak lubisz zapierniczac to tam na brak pracy i ból pleców narzekać nie będziesz. Jeszcze ten brygadzista ktory sam na pracy sie nie zna a innych sie czepia. Nigdy więcej
    Andreas

25.12.2017 00:15

Wesołych Świąt :)
    Maniek

17.10.2017 10:33

Niektórym bardzo się nudzi i piszą jakieś informacje wyssane z palca. Poltech spokojnie sobie działa i nic na razie się nie zmieni. Robienie czarnego pijaru wokół firmy może być inspirowane przez konkurencję!
    ANNA

15.10.2017 11:31

Zbrojarzu,chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś!
    zbrojarz

15.10.2017 08:56

pozdro z Maagdeburga dla P Anny
    Ewelina

25.08.2017 08:31

Poltech się podzielił? Jakieś dziwne informacje piszecie, może ktoś puszcza zwykłą plotkę? Napiszcie coś więcej.
    Bond

24.08.2017 16:05

Prokop to wtyczka.Poczytajcie!
    Waldi

15.08.2017 14:28

Chciałam poczytać coś na temat tej informacji o podziale firmy ale nie znalazłam. Może ktoś coś dodać w tym temacie?
    Prokop

01.06.2017 10:40

Czy Poltech ma zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego? Nie mogę namierzyć nigdzie ich aktualnej oferty, gdyby ktoś wiedział proszę podzielić się na forum wiedzą. Słyszałem sporo dobrego o firmie i jak poczytałem niektóre opinie to myślę, że są osoby, nie nadające się do firmy.
    Ty

13.08.2017 23:25

Proszę szukać pod nazwą avacore firma się podzieliła.

30.05.2017 22:54

praca ciężka, niech pan panie Pawle chociaż wodę kupi bo ciepło tego lata a dwie zgrzewki na sezon na 15-tu ludzi to wstyd!!

Zostaw merytoryczną opinię o Poltech Sp. z o.o.