Szukają oszczędności a TL-y z IPS przychodzą na montaż DACIA w niedzielę zamiast operatorów i monterów .... To jest chore, dlaczego kierownictwo na to pozwala, gdzie dyrektor .... przecież oni zarabiają dużo więcej niż operator czy monter i zabierają pracę innym, a w niedzielę muszą takiemu zapłacić jak za 2 operatorów, gdzie oszczędności których tak bardzo szukają - teraz chyba jedynie w odbieraniu prami pracownikom bo na to stawia zakład i dyrekcja szukają byle powodu, żeby odebrać premię.... hm zastanówmy się... ja Ci wszystko wytłumaczę.. wiesz dlaczego nie możesz pójść na Dacię? Bo jesteś leserem z linii automatycznej, i nie dałbyś rady bo Ty (usunięte przez administratora) siedzisz 8 godzin nakładając uszczelkę kwadratową a ja zasówam na Lini manualnej. i nie wstaniesz nawet do awari, masz od tego Ustawiacza, na daci potrzebni są ludzie ogarnięci manualnie, chcę Ci powiedziec jeszcze że gdy był odpalany projekt PQ to na tej linii pracowali wszyscy TL, z całego zakładu łącznie z Dyrektorem Fabryki, mało tego leserku z linii automatycznej, Na Linii IPS pracowali wszyscy TL, ustawiacze Inżynierowie, MQ, ale ty o tym nie wiesz bo jesteś młodym gnojem który pracuje Tu najdłużej jeden Rok. A soboty spędzasz w domu bo mama ugotuje, a jeśli chcesz oszczędności to zgaś światło (usunięte przez administratora) w toalecie.Nigdzie nie zasuwasz skoro bronisz TL to napewno jesteś jednym z nich,skoro znasz doskonale sytuacje na lini PQ i na IPSie to chyba wiadomo o kogo chodzi,do tego twoje (usunięte przez administratora) uziemiony na automacie na wygodnym krzesełku podczas gdy ja za taką sama kasę przerzucam tony.Tak czytam Twoje wypowiedzi i zastanawiam sie o czym piszesz bo co chwile zmieniasz pogląd i piszesz o czymś nowym...Najpierw dowalileś sie do kolesia który manifestuje to że liderzy przychodzą na nadgodziny kosztem operatorów,potem opisujesz sytuacje na zakladzie ktore mialy miejsca kilka lat temu,następnie masz pretensje do osob ktore siedzą i 'nic nie robią"-oczywiście Twoim zdaniem a 'Ty przerzucasz tony'...No i oczywiście wedlug twojej skromnej osoby nikt nie nadaje się do pracy,bo tobie sie wydaje że jestes taki zajebisty...Acha no i wszyscy bez wyjatku są glupkami albo gejami...Chlopie nie wiem po czyjej jesteś stronie ale masz chyba jakies problemy natury emocjonalnej i w dzieciństwie ktos Ciebie mocno skrzywdzil,a teraz wszelkie frustracje i niepowodzenia zyciowe uwidaczniasz na tym forum,które jest dla twojej skromnej osoby calym zyciem...Nastepnym razem jak bedziesz mial coś 'mądrego do napisania' to zastanów się nad tym glęboko zanim przepiszesz kod z obrazka...Pozdrawiam normalnych...Cześć, zadanie było proste, jak można, odciągnąć ludzi od tematów istotnych, cała strona poświęcona szczeniackiej pyskówce, nikt w między czasie nie przeszkadzał, wiesz dlaczego? Bo ludzi nie obchodzi zakład, trzęsą teraz dupami by nie stracić pracy zresztą uważam że całkiem niezłej, (nie mam pretensji sam się boję) a to forum nie służy wymianie poglądów, skoro ludzi interesuje kto został zwolniony za napój, który lider gdzie chodzi, czy kto z kim śpi, zauważ że wiele postów, nie ma kontynuacji są wrzucane nazwiska z pianą na ustach licząc że cała reszta będzie jechała po tych ludziach. Pozdrawiam.