ITC SA

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 139 ocen.

ITC SA
2 139 6 1

Opinie o ITC SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Iza

@ja Jak się to dokładniej objawiało i jak tego Ty uświadczyłeś? Jest to zarzut wobec firmy ITC, który warto byłoby podeprzeć argumentami. Bez nich Twoja wypowiedź pozostanie nie do końca wiarygodna. Zatem, czy możesz przybliżyć więcej szczegółów dotyczących tego, o czym piszesz? Będę zobowiązana.

Summer

NIE POLECAM pracy w tej firmie - bardzo duża rotacja pracowników, ludzie wytrzymują max 2-3 miesiące i sie zwalniają (usunięte przez administratora) - to nie jest praca 8 h(usunięte przez administratora)

ja
@Summer 22.08.2016 10:29

"kadra kierownicza" żenująco arogancka!!!

Iza

@kandydat Co przez to rozumiesz? Jeśli dobrze rozumiem, to miałeś rozmowę kwalifikacyjną patrząc na Twój nick, jednak nie zdecydowałeś się na pracę w firmie ITC, tak? Czy byłeś pracownikiem? I czy możesz podać więcej informacji na temat tego, co opisujesz? Sprawi to, że Twoja opinia będzie bardziej rzetelna.

Jasiek

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Aaa
@Jasiek 05.07.2018 21:56

serio, jestes zainteresowany współpracą na ŚMIECIÓWCE? :D

kandydat

Zaniżanie zarobków kilka razy, chęć zatrudnienia na stanowisko a robota za kilka osób. Dyrektor niby prowadzi wielomilionowe projekty a jeszcze nie podjął leczenia psychiatrycznego, które jest mu niezbędne, żeby normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Firma wydmuszka, robią tylko kasę, wszyscy latają i głośno krzyczą, a kasa wpada i jest git. Towarzystwo wzajemnej adoracji.

JA.
@kandydat 05.07.2018 20:21

DOKŁADNIE. Do tego ilość chamstwa i arogancji przypadająca na metr kwadratowy biura przechodzi ludzkie pojęcie.

Iza

@BURY a Ty jesteś pracownikiem ITC SA? Wszelkie opinie są cenne dla forumowiczów, którzy poszukują możliwości zatrudnienia w Warszawie w tym właśnie obszarze. Jak osobiście oceniasz swoją współpracę i dotychczasowe doświadczenia z tym pracodawcą?

Witold

Nie rozumiem niektórych osób. jeśli jest tak źle to dlaczego jeszcze tu siedzą i pracują?

anonymous
@BURY 24.04.2018 22:24

taka specyfika naszego spoleczenstwa

Iza

@uciekaj możesz napisać konkretne przykłady sytuacji, które potwierdzałyby Twoje słowa? Szczegóły pozwalają zrozumieć, co dokładniej masz na myśli. ITC SA prowadzi swoje profile na różnych portalach społecznościowych, więc wygląda na to, że ciągle aktywnie poszukuje pracowników. Wszelkie informacje będą więc pomocne.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w ITC SA? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly UK z iME
@Marek 06.10.2017 11:22

czyli bez zmian w straszeniu dalej są dobrzy ;]_ Nerwy puszczają a kompetencji brak ! Nikt do UK nie jeździ chyba że zarząd na wycieczki hahahah

Na śmieciowej umowie UK

To oszustwo! Patrzcie zmienili nazwę iME Polska S.A. Firma ITC S.A. juz nawet nie ma strony internetowej? ... o co chodzi?

anonim

(usunięte przez administratora)

Adam
@Marek 18.09.2017 13:58

Jakie działa? Tam jest inna firma w danych kontaktowych - iMe Polska S.A

Iza

@Były pracownik itc - czy sytuacja ze składkami wyjaśniła się? Dział HR firmy ITC SA zapewniał o wszelkich prawidłowościach.

anonim

(usunięte przez administratora)

Konkurencja
@Były pracownik itc 07.05.2017 11:44

A świstak siedzi i zawija w te sreberka ;)

świat biznesu

Sytuacja z kontrolą z Urzędu jest prawdą - wszyscy chodzili jak na rzęsach i chowali dokumenty, po drugie kilka dni później sprawa ucichła. W końcu była Pani Prezes ma swoje narzędzia na załatwienie tego typu spraw. Pytanie jest jedno - jak osoba karana za fałszowanie dokumentów może kierować spółką? Biorąc pod uwagę, że uciekła z firmy otwierając nową spółkę w centrum Warszawy. Kilkakrotnie osoby spotkały się z brakiem wynagrodzenia za pracę, nie mówiąc już o podwykonawcach z działu marketingu. Świat biznesu jest mały a karma wraca.

ITC
@świat biznesu 12.12.2016 14:47

Osoba, którą anonimowy (szkoda) autor ma na myśli nigdy nie była "Prezesem" i nie kierowała spółką. Dalsze losy tej osoby nie mają żadnego związku z naszą firmą. Pomówienia o chowaniu dokumentów podczas audytów organów państwowych to absurd - albo wybujała fantazja albo zła interpretacja działań, w których się nie uczestniczy. Podobnie jak brak wynagrodzenia za pracę. Jeżeli praca jest zrobiona - to zapłata jest. Jeżeli ktoś przez cały miesiąc przemyka z kąta w kąt i de facto zupełnie niczego nie zrobił - to trudno za to płacić :-) A podwykonawcy z marketingu - to już dzieci z podstawówki potrafią fajniejsze rzeczy robić na domowych komputerach, niż te pseudo agencje. jeżeli materiał nie jest przygotowany zgodnie z oczekiwaniami i nie jest zaakceptowany to trudno za niego zapłacić. Życzymy sukcesów z takim podejściem ;) Najłatwiej mieć żal do innych nie widząc swoich niedociągnięć. U nas są tylko najlepsi.

leszek

Na pewno wypłata jest terminowa, co oznacza, że o stabilne zatrudnienie wcale nie jest tak trudno. Umowa jest w pełni respektowana, więc stabilność jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

Truskawka :)

Hehe dobre ciekawa jestem jaki urzędnik ZUS-u weźmie pod stołem i podpisze że kontrola jest ok, jak oni maja systemy i niejasności są ewidencjonowane w systemach, a kontrola jest 3 poziomowa... Dość odważne oskarżać Bogu ducha winnego pracownika urzędu o łapówkarstwo...

rozbawionyokrutnie

hahahahahaha :) a to dobre! nikt sie nie zwalnia bo juz tam prawie nikogo nie ma z tego co wiem. Te osoby na pewno nie sa na tych stanowiskach bez powodu- to fakt :P szkoda czasu :)

rozbawionyokrutnie
@Nick 15.09.2016 11:15

hahahaah właśnie wiem bardzo dużo, bo sprawdziłem to na własnej skórze :P i baaaaaaaaaardzo dokładnie wiem, o czym piszę i niestety wiem też, skąd się biorą te pozytywne komentarze :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Niestety takie komentarze jak powyższy wystawiane są przez osoby, których kompetencje = 0. Osoby, które opuściły naszą firmę , ponieważ znalazły "coś lepszego" lub po prostu nie nadawały się i ich ego nie pozwala odejść z podniesioną głową tylko trzeba wszystkim publicznie wytknąć co się nie podobało. Szkoda tylko, że nie zrobili tego osobiście jak jeszcze z nami pracowali. Niestety takie osoby jak ta, która wystawiła ten komentarz nie są na poziomie aby z nami pracować. P.S. Pozdrowienia dla CHAMSKIEGO kierownictwa z Lublina :)

Andrzej

Firma widmo tam ludzie nie pracują tylko formularze i telefony potworzyli dziesiątki stron na jedną modłę z których nic nie wynika

edex

no to fakt :) wiarygodnie to nie brzmi :)

olivka

nie wiem kto wypisuje te bzdury - hr albo zarząd. Niestety pracowałam dla nich 4 miesiące i nawet klienci doradzają, żeby uciekać z tej firmy. Brak profesjonalizmu. Niestety.

Marika

nic dziwnego, że robi wrażenie. renomowana firma musi się dobrze prezentować. ja bardziej docniam pracę jaką robią. ogarniają wiele rzeczy i są mega ambitni, duże cele mogą prowadzić w fajnym kierunku. stąd pewnie te trudne rekrutacje, by zebrac jak najbardziej ogarnięty zespół ;)

ogi

fajne biuro mają, no i lokalizacja generalnie mega, wszędzie blisko. byłem kiedyś odwiedzając znajomego. firma robi wrażenie

ala

parę etapów rekrutacji to dzisiaj przecież norma, nie przesadzajcie że takie trudne :P

Błażej

od lutego jak tu pracuję to wszystko mi się zgadza. najbardziej jestem happy że poza tym natłokiem pracy, sama atmosfera jest dobra i warunki i dodatki tak ogólnie są bardzo spoko. elastyczny grafik też bardzo zacząłem doceniać.

komandos

dobrze że są osoby w firmie od których można się zawsze czegoś nauczyć, w wielu firmach brakuje takich mentorów albo może nawet liderów

natalia

no tak, wymagający są ale i warunki dostaje sie fajne, zacyznając od prestiżu pracy w świetnym miejscu z dobrym zespołem, a na benefitach kończąc

maxymilian

jak się nie chcesz trochę na początku wysilić i pokazać że warto cię wybrać do pracy, to co firma sobie może pomysleć, nie będą chcieli ludzi bez motywacji ani ambicji zatrudniać, bo im się nie opłaci.

ago

no jak sie chce w renomowanej dużej firmie pracować, to oni też byle kogo nie wezmą więc muszą kandydatów trochę przemaglować.

Zostaw opinię o ITC SA - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITC SA