Crist S.A.
3 288 6 1

Opinie o Crist S.A.

135

Witam, na jakie zarobki moze liczyć spawacz z trzy letnim doświadczeniem w metodach 136,111? DG i umowa

Witold
@135 09.11.2018 19:34

Może warto skontaktować się z działem Personalno-Administracyjnym firmy Crist S.A. pod numerem +48 58 778 67 52 albo napisać administracja@crist.com.pl ? Być może uda Ci się w ten sposób uzyskać informacje o proponowanym wynagrodzeniu oraz warunkach pracy.

Lidia

@P[...]z z W 1, proszę Cię o zwracanie uwagi na język wypowiedzi. Prosze Cię również o zmianę nicka na forum przy kolejnym komentarzu. Wulgaryzmy nie będą tolerowane na forum GoWork.pl Twoja opinia zawiera poważne zarzuty wobec firmy Crist. Czy masz na nią odpowiednie dowody lub znasz jakieś argumenty?

Lidia

@ad, czy zapoznałeś się ze wszystkimi komentarzami w tym wątku? Niektóre z nich zawierają przydatne informacje na temat pracy w firmie Crist. Oczywiście każdy pracownik będzie miał własny punkt widzenia i dokonuje oceny w oparciu o własne wymagania. Niemniej warto zapoznać się z tymi komentarzami. W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, będziesz wiedział o co warto zapytać. Może warto skontaktować się bezpośrednio z tą firmą?

ad

Na jakie zarobki może liczyć mechanik bez doświatczenia, czy są jakieś dodatki to wynagrodzenia (premie,dofinansowania itp.), jak wygląda park maszynowy?

Lidia

@anonymous, proszę Cię o stonowanie emocji i nie obrażanie innych pracowników na forum. Na forum GoWork.pl każdy ma prawo do swobodnego wyrażenia własnej opinii, niezależnie czy jest to opinia negatywna czy pozytywna, ale należy to robić zachowując kulturę wypowiedzi. Rozumiem, że jesteś niezadowolony z zarobków, czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z przełożonym w firmie Crist?

Lidia

@pracownik Crist, czy firma Crist oferuje pracownikom premie lub dodatkowe świadczenia pozapłacowe? Na jakie stanowiska w tym momencie trwa rekrutacja? Czy osoba bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie w tej firmie? Aktualnie na rynku pracy istnieje duże zapotrzebowanie na pracowników.

pracownik Crist

jak ktoś chce pracować to zarobi praca jak każda inna tylko tutaj jest długoterminowa potrzeba rąk do pracy stare stereotypy juz są wygasłe firma pnie się w górę coraz więcej jednostek coraz więcej inwestycji nowe hale itp. praca jest stabilna i dobrze płatna.

Wiktor

Crist jest firmą z opinia dobrego pracodawcy. Jeśli widzicie , że coś nie funkcjonuje prawidłowo rozmawiajcie z szefostwem.

Lidia

@Produkcja., użytkownik @Zmęczony stoczniowiec wspomniał, że od 2 lat zaszły w firmie Crist zmiany. Czy podzielasz jego opinię? Rozumiem, że jesteś niezadowolony ze swojego wynagrodzenia. Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat ze swoim przełożonym? Jeżeli udowodnisz, że jesteś wartościowym pracownikiem dla firmy łatwiej będzie Ci wynegocjować odpowiednią podwyżkę.

Lidia

@Maras Bardzo dziękuję za Twoja opinię. A mógłbyś, proszę, opisać coś więcej o warunkach jakie oferuje Crist S.A.? Czy poziom wynagrodzeń jest satysfakcjonujący? Czy firma daje możliwości rozwoju/awansu? Jakie formy umowy proponuje Crist S.A.? Każda, nawet najdrobniejsza informacja z pewnością będzie bardzo cenna dla potencjalnych kandydatów do pracy.

Lidia

@Spaw Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź. Myślże, że jest wiele osób zainteresowanych każdą obiektywną merytoryczną informacją na temat pracy w Crist S.A. Może to im np. pomoże podjąć decyzję czy aplikować do firmy. @Maras Ta sama prośba do Ciebie. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś obecnym pracownikiem Crist S.A. Czy mógłbyś się z nami podzielić jakimiś obiektywnymi informacjami na temat warunków pracy oferowanych przez Crist S.A.?

Maras
@Lidia 17.06.2018 22:59

Jak dla mnie najbardziej marudzą Ci którym nie chce się pracować i myślą że ktoś za siedzenie na tyłku im będzie płacić kasę. Wiele zależy od tego co sobie wynegocjujesz i przede wszystkim co potrafisz - ja jestem zadowolony.

Norbert

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy

Maras
@Norbert 06.06.2018 13:22

Jak dla mnie praca w porządku i faktycznie można zarobić. Trzeba się tylko nie bać roboty.

Dariusz

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Marek
@Dariusz 17.05.2018 22:26

Szukają spawaczy, szlifierzy i monterów rurociągów - na ich stronie masz kontakt do kadr.

Spaw
@Dariusz 17.05.2018 22:26

(usunięte przez administratora) Wszędzie tylko nie do Crist.

Mietek

Jak ktoś ma chęć do pracy, a nie dwie lewe ręce, może zarobić.

ss

jakie są zarobki mechaników

rycek

Ata pani Lidia kto to?

zzz

Czy faktycznie firma nie zatrudnia do Gdańska?

Zenon
@zzz 22.04.2018 19:25

Mają zakład tylko w Gdyni więc zatrudniają tylko tam

stoczniowiec

Witam, z news jest jeden ze na Lidki miejsce przyjedzie Lena albo Julia, z historii to bedzie z 5 albo lepiej lat jak widziano podwyżkę, reszta po staremu. Trzymaj się Lidka bez Ciebie tu nudno

Piotrek

Czy Crist zatrudnia tylko do Gdyni? Czy Czy do Gdańska również?

Robol
@Piotrek 23.03.2018 18:18

Crist zatrudnia tylko Ukraińców i Wietnamcow. Polacy są za drodzy.

Lidia

@stoczniowiec Twój wpis nie jest na temat i może zostać usunięty przez administratora lub elementy nie związane z firmą Crist S.A. mogą zostać zmoderowane. @Monter w sensie, że jest za dużo pracowników zatrudnionych?

Monter

Firma tragedia. (usunięte przez administratora) Że względu na krótkie terminy jeden na drugim, ciągle mało. A pieniądze bardzo słabe.

Lidia

@G 502 nie rozumiem czemu nie możesz odpowiedzieć na moje pytania skoro jesteś w firmie Crist S.A. na miejscu i wiesz jak sytuacja wygląda. Nie wydarzyła się żadna przykra sytuacja spowodowana zachowaniem pracowników?

Lidia

@G 502 czyli pracownicy z Ukrainy nie pracują dobrze, ale są tańsi? Nikt nie zauważa, że pracownicy piją alkohol w pracy czy jest to właśnie przymykanie oczu mimo, że wszyscy wiedzą jak jest? Czy firma Crist S.A. nie boi się, że ktoś przez to zrobi sobie i innym krzywdę?

G 502
@Lidia 19.02.2018 15:37

Czego Ty jeszcze chcesz.Masz tematy. Weź się do roboty i dowiedz się na produkcji jak to wygląda.

Lidia

@W Crist od dawna. a co się dzieje w firmie Twoim zdaniem? Możesz opisać te sytuacje? Skoro uważasz, że to wina pracowników to może zwróć uwagę prezesom o tym. Myślę, że zależy im na rozwoju firmy i zareagują na takie zawiadomienie.

G 502
@Lidia 07.12.2017 08:54

Na przykład nacisk na pracowników z zagranicy. Nie ważne jak robią, aby byli tani.

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Crist S.A.? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Technik Budownictwa okrętowego

Jako że Miałem praktyki ze szkoły w Firmie Crist i zaraz po szkole podjąłem pracę w tej firmie denerwuje mnie tylko fakt że z wykształceniem średnim technicznym na sam początek dostałem 13 zł/h fakt faktem teraz jest trochę lepiej ale też bez fajerwerków mogli być trochę lepiej płacić i byłoby idealnie jako że wiąże przyszłość z Tą firmą wiele się nauczyłem dzieki tej Stoczni pozdrawiam B.

W Crist od dawna.

Przykro patrzeć co się dzieje z tą kiedyś bardzo dobrą firmą. Gdyby tak prezesi zobaczyli co się dzieje na produkcji to kilka kolorowych kasków na zbity pysk by wyleciało.

Lidia

@spawacz 136 ja rozumiem, że masz prawo być zły, ale dobrze, że się zrozumieliśmy i nie będzie więcej takich sytuacji na forum. Mam również nadzieję, że inni użytkownicy wątku firmy Crist też wezmą przykład z Twojej postawy.

Schweiser
@Lidia 22.09.2017 10:18

Weź się Lidia do roboty.

Lidia

@spawacz 136, @JA czy mogłabym Was prosić o nie obrażanie innych użytkowników i pracowników? Na forum obowiązuje regulamin i prosiłabym się z nim zapoznać: http://www.gowork.pl/regulamin.

spawacz 136
@Lidia 07.09.2017 12:57

Lidio, czasami niestety emocje wezmą górę nad wywarzonym językiem, szczególnie wtedy, gdy masz świadomość, że twój interlokutor szydzi z twojej pozycji społecznej. To zwykły cynizm i brak szacunku do drugiej osoby. Cóż że nie użył inwektyw. Sam post był zdecydowanie obraźliwy. Nie trzeba używać wulgaryzmów, aby kogoś obrazić. Pewne postawy i zachowania nalezy pietnować, a w szczególności te które niosą w swoim przekazie pogardę do drugiego człowieka ze względu na pozycje społeczną, narodowść czy kolor skóry. Słowo "ciołku" to rubaszne minimum na które zasługiwał ten tuz intelektualny. :) Pozdrawiam.

Lidia

http://www.dziennikbaltycki.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/gdynia-stocznia-crist-sa-zbuduje-najwiekszy-prom-hybrydowy-swiata,12272825/ Czy w związku z tym planowane są nowe oferty pracy w Crist?

Zostaw opinię o Crist S.A. - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crist S.A.