InPost
4 100 6 1

Opinie o InPost

Filtruj opinie po kryteriach:

ULIK
 Opinia

Na jakie zarobki może liczyć chętny? Jak z godzinami?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Nigdy więcej inpost
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ULIK 24.07.2018 15:12

2-2.6tys. Gosziny od 6 do 19.

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

Niestety nie jestem zadowolona z usługi InPost Kurier , paczki nie otrzymałam mimo , iż powinnam ja dostać , kontaktu z kurierem brak , a dzwoniąc na infolinię bądź wysyłając wiadomość zostaje odesłana z kwitkiem, nie chciano udzielić mi informacji z nr telefonu do kuriera... jestem zniesmaczona podejściem i zachowaniem do całej sytuacji. Pierwszy raz spotykam się z problemem podania i dowiedzenia się co się dzieje z moją paczka ! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY , TYLKO TUTAJ JEST PROBLEM Z JAKIM KOLWIEK KONTAKTEM DO KURIERA, INNE FIRMY NIE ROBIĄ PROBLEMU. To jest jakaś MASAKRA.... Moje sugestie dla InPost: niech zatrudnia kompetentnych ludzi, popracować nad kontaktem

Pomocna?
TakNie
Czarek
 Opinia

Szkoda, że na forum piszą jedynie klienci. Może ktoś napisze czy potrzebujecie ludzi do pracy?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
zolza
 Opinia
@Czarek 15.08.2018 13:09

lepiej tam nie idz. paliwo i eksploatacja auta we wlasnym zakresie - czy mowic cos wiecej? hahahah pracownik musi robic na firme i jej placic, a nie firma jemu... zalosne... a najlepsze posadki po znajomosci ofc

Pomocna?
Izabela
 Opinia
@zolza 05.12.2018 00:54

Czy na pewno jest aż tak źle, jak mówisz? W końcu firma w dalszym ciągu ma pracowników. Co chcesz przekazać poprzez sugestie "pracownik musi robić na firmę i jej płacić, a nie firma jemu"? Niektórzy użytkownicy mogą nie zrozumieć, co masz na myśli.

Pomocna?
TakNie
Łukasz
 Opinia
@Czarek 15.08.2018 13:09

tak potrzebują dużych przewoźników z dobrymi kurierami. atmosfera ok robisz swoje i masz spokój. atmosfera ok szefostwo ok a najważniejsze faktury na czas. sam jeżdżę wiec mogę polecić

Pomocna?
TakNie
Wojtek
 Opinia

zaginęła przesyłka z paczkomatu na trasie z Pruszcza do Torunia. Informacja na infolinii, że sporadycznie odklejają się etykiety. Opisałem, podałem kilka szczegółów, które były na kartonie, opakowaniu, m.in. nr telefonu. Dla tej śmiesznej firmy to wciąż za mało. Muszą znać więcej szczegółów a najlepiej zawartość paczki. Jeżeli to się dzieje sporadycznie to dlaczego taki problem z odnalezieniem przesyłki. Szef firmy wypowiada się że są gotowi do przesyłek w okresie śwątecznym. śmiechu warte . NIE POLECAM I OSTRZEGAM.

Pomocna?
piotr
 Opinia

firma żart, beznadziejna obsługa, kurier chamski, obsługa telefoniczna kpina, przesyłka wróciła do nadawcy bo nie będę jeździł 60 km, aby ją odebrać osobiście, ktoś zapłacił za doręczenie, a nie za pozorowanie doręczenia.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Izabela
 Opinia
@piotr 15.11.2018 08:02

Jak rozumiem, wypowiadasz się z perspektywy klienta. Czy w opisanej sytuacji, próbowałeś skontaktować się z firmą inną drogą, niż telefoniczną? Napisałeś, że "obsługa telefoniczna to kpina", zatem zakładam, że obrałeś inny sposób nawiązałeś kontakt z InPostem? Podziel się z nami informacjami na temat tego, jak rozwiązała się opisana sytuacja.

Pomocna?
TakNie
Ada
 Opinia

Parę razy odbierałam już paczki w Baninie od Pana Mateusza z firmy InPost i naprawdę uważam, że jest porządnym pracownikiem. Oby więcej takich kurierów! Lubię atmosferę w InPost za: Bardzo podoba mi się miłe nastawienie kuriera (Pana Mateusza, jeżdżącego po Baninie), bo od niego dostaję paczki. Spotykałam wielu kurierów z innych firm i nie byli tak życzliwi jak właśnie ten Pan.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Izabela
 Opinia
@Ada 09.11.2018 13:39

Opinie klientów są bardzo istotne na forum. Szczególnie, jeżeli mogą być dobrą podpowiedzią dla pracowników firmy. Jak rozumiem, twierdzisz, że nastawienie do pracy jednoznacznie wpływa na jakość usług?

Pomocna?
TakNie
Xxx
 Opinia

Krętacze, (usunięte przez administratora) kłamcy. Jak z czymś nie mogą sobie dać rady to dzwonią do klienta, składają propozycje i nie wywiązują się z niej!!! Osobiście się fatygujesz i też Cię mają w (usunięte przez administratora) Kłamią a potem przepraszają. Rekompensaty żadnej, mają klienta głęboko w poważaniu jak stworzy się problem. Nigdy więcej!!!

Pomocna?
TakNie
Wściekły na Inpost
 Opinia

Żenada!! Czekam od 4 dni na umowę, dostaje tylko codziennie smsa z firmy Inpost że nie udało się ze mną skontaktować i proszę o kontakt z nr tel. 723260256 . Niestety nr ten jest nieaktywny, a ja nie ruszam się z biura, wiec kurier się nie pofatygował !! Bank nie podaje nr przesyłki, a Inpost bez nr tejże przesyłki nic nie może zrobić!! Nie mieści mi się w głowie jak poważna firma może pozwolić sobie na takie podejście do klienta?!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
były pracownik
 Opinia
@Wściekły na Inpost 26.07.2018 09:05

Numer Marka Czerniaka

Pomocna?
TakNie
emerytowany stoczniowiec
 Opinia

Jestem tak wściekły , że jak dotrze wreście kurier to nie wiem co mu powiem.Dwa dni temu o godz. 9 otrzymałem telefon , że kurier będzie za godzinę z przesyłką.Ponieważ byłem poza granicami miasta, poprosiłem o przybycie od godz. 16.Usłyszałem, że jeśli chcę otrzymać paczkę to muszę go szukać po dzielnicy.Myślałem że to jakiś żart.Wróciłem o godz. 15.30 i telefonicznie powiadomiłem o swojej obecności w domu i usłyszałem że pan kurier kończy pracę i już u mnie nie będzie.Na portalu firmy kurierskiej , że kurier wczytał dwukrotną swoją obecność u adresata co jest kłamstwem i beszczelnością bo my byliśmy w domu.Pomimo wysłania reklamacji i dwukrotnej rozmowy na infolini firmy nikt do dnia dzisiejszego nie zadzwonił, nie wysłał sms czy maila.Co można sądzić o takiej firmie? Czas najwyższy ,aby w takich firmach wprowadzić procedury ISO !W dalszym ciągu oczekuję na odzew ze strony firmy kurierskiej i od strony nadwcy paczki , którego również poinformowałem o zaistniałej sytuacji. Jednym słowem to skandal!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
dr
 Opinia
@emerytowany stoczniowiec 11.05.2018 14:34

.....nie wiesz co mu powiesz ???? A może Pan kurier pracujący od 6 rano naprawde kończy prace o normalnej godzinie .... Bo chce dożyć do emerytury ;)

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Opinie dotyczące zatrudnienia w InPost to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Pomocna?
TakNie
Henry
 Opinia

Praca do przyjemnych nie należy. Klienci bardzo znerwicowani ciągle narzekają!

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Gdańsk.

Pomocna?
TakNie
Daniel
 Opinia

To jest forum dla pracowników firmy a wszelkie skargi kierować na adres firmy. Najłatwiej jest oskarżać

Pomocna?
TakNie
ANONIMOWY
 Opinia

INPOST ,,NAJGORSZA I NIE UCZCIWA FIRMA KURIERSKA Z GDANSKA ,NIE WYWIAZUJA SIE ZE SWOICH OBOWIAZKOW,MAJA GDZIESZ KLIENTOW,.

Pomocna?
Remek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
ululululu00
 Opinia
@Remek 24.01.2018 19:47

musisz sobie sprawdzać stronę Integeru, tam są ogłoszenia ze wszystki miast. z gdańska chyba tez widziałem, więc pewnie robota sie dla ciebie znajdzie.

Pomocna?
TakNie
toto
 Opinia

Moja opinia o INPOST GDAŃSK jest jak najbardziej pozytywnaaaaaa.

Pomocna?
TakNie
Zach
 Opinia

pracowałem dla IT. super atmosfera przede wszystkim, nie korporacyjna. młody zespół, zgrany. kupa roboty, to nie zaprzeczę, ale ciekawe projekty. zarobki na poziomie.

Pomocna?
Chcę śniegu
 Opinia

Nie szykuje się jakiś wakat na centrali? Ktoś coś wie?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
setrus
 Opinia
@Chcę śniegu 09.01.2018 14:11

w gdańsku? nie słyszałem, ale dużo ofert widziałem z krk i wawy. pewnie cię to nie urządza, ale jak coś daję znać, bo się przeniosłem pół roku temu właśnie do wawy i dalej w inpoście robie.

Pomocna?
TakNie
jeloł
 Opinia

wiem, że niektórzy nie mówili przez pewien czas dobrze o INPOŚCie, ale myślę, że to już minęło. pracuję od kilku lat i muszę powiedzieć, że teraz wracają do gry. kurier to nie jest łatw a praca, ale ktoś te paczki musi dostarczać, a warunki są good.

Pomocna?
Mieszkaniec
 Opinia

nie wiem jak w innych inpostach, ale tu nie ma tak, żeby dużo ludzi marudziło na cokolwiek. a to dobrze świadczy o firmie. trochę tu już pracuję, sporo się nasłuchałem, więc zdążyłem poznać, co ludzie sądzą. ja też nie narzekam.

Pomocna?
TakNie
sam jak palec
 Opinia

nie jest tak źle jak wszyscy mówią o kurierowaniu. no roboty jest mnóstwo, ale za to czas szybko leci. robisz swoje i dostajesz pieniądze. stawki normalne, ludzie i kierownictwo w miarę także spoks

Pomocna?
TakNie
Nope hope
 Opinia

W sumie jest ok. Od jakiegoś czasu zaszło sporo zmian, trochę ludzi odeszło, przyszło sporo nowych, ale na dobre to wyszło jak tak teraz patrzę...

Pomocna?
TakNie
Azulll
 Opinia

ogólnie to normalne warunki. nie zawsze było różowo, ale teraz zdaje sie inPost wychodzi na prostą. jest całkiem dobrze. kasa standardowa za tego rodzaju robote.

Pomocna?
TakNie
masleniczekk
 Opinia

robiłem dla inpostu dosyć długo, mój przyjaciel też i obojgu nam się podobało. tzn wiecie, praca jak praca, nikt tego nie chce i nie lubi, ale jak trzeba, to lepiej tu niż gdzie indziej. fajna robota dla młodych!

Pomocna?
TakNie
Puffy
 Opinia

Pracowałem w tym inpoście na centrali i z ludźmi bywało różnie oczywiście, no ale da się strzymać, a niektórzy to byli naprawdę w dechę! Pensja przyzwoita + dodatki. Polecam!

Pomocna?
TakNie
Jajko
 Opinia

lubię inpościk, paczkomaty to cudo! kolega pracował w tej firmie i był całkiem zadowolony, nigdy na nic nie marudził. jak zamawiam to tylko tak :)

Pomocna?
TakNie
wpis
 Opinia

w Gdańsku zaczynałem pracę i nikt mnie nie chciał przyjąć aż trafiłem do inposta. przeszkolili, nauczyli i dość długo sobie popracowałem. happy byłem, no chociaż kupa roboty była, ale wszyscy wysyłają przez inposta to normalne.

Pomocna?
TakNie
Zegarro1234
 Opinia

pracowałem tu kiedyś!!! supcio fajna firma, na prawde.

Pomocna?
TakNie
Lowpop
 Opinia

w Gdańsku się dobrze pracuje w inpoście. Pracowałem też w innym mieście i było równie dobrze, ale taka ekipa jak jest tutaj, to nigdzie! Warunki dobre, jak wszędzie, nie ma co złego opowiadać.

Pomocna?
TakNie
Backspace
 Opinia

dużo jeżdżenia, pewnie jak w każdym inpoście, ale da sie wszystk o ogarnąć. stawki normalne, można sobie wybrać kiedy się chce pracować. ogólnie spoko.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o InPost - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.