ZEC SERVICE

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o ZEC SERVICE

Opinie o ZEC SERVICE Wrocław

Nie przegap nowości o ZEC SERVICE!

name

03.01.2019 12:26

Anonim na ważną rzecz zwrócił uwagę, że praca jest cały czas. W poprzedniej było super ale co z tego jak po 3 miesiącach kończył się kontrakt i nie wiesz czy będzie jakieś zlecenie czy nie
    Frezer

13.02.2019 14:02

W Zec szukają teraz sporo ludzi. Wysłałem się na Frezera, dzwoniła do mnie Pani i umówiła z kierownikiem na Wagonowej. Spotkanie jeszcze w tym tygodniu. Popytałem po znajomych, wychodzi że to stabilna firma
    chaps

19.02.2019 14:03

No i jak ta rozmowa? powiedz cos wiecej co zaproponowali?
    Tymon

08.01.2019 15:11

przymierzam sie do zmiany firmy bo tu gdzie robie jest coraz gorzej, zalegaja z wyplatami, a to wiadomo nie wrozy dobrze stad pytanie, nie szukaja kogos u was? jakie warunki?
    Asystentka ds. rekrutacji

31.01.2019 09:28

Witam serdecznie, Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. :) Obecnie pojawiły się u nas oferty pracy. Jeśli byłby Pan zainteresowany, miał jakieś pytania, uprzejmie proszę o przesłanie maila na adres: [email protected], tak będzie nam po prostu łatwiej utrzymać kontakt. :) Pozostaję do dyspozycji. Życzę miłego dnia. Asystentka ds. organizacji i kadr
    Asystentka ds. rekrutacji

31.01.2019 09:34

Witam serdecznie, System pracy zależy od obejmowanego stanowiska. Może być 1-zmianowy jak i 3-zmianowy, zależy o jakie konkretnie stanowisko Panu chodzi :). Zachęcam do kontaktu na adres: [email protected] , zapewni nam to sprawniejsze odpowiadanie na pytania. Pozostaję do dyspozycji. Życzę miłego dnia. Asystenka ds. organizacji i kadr
    obserwatorium

14.12.2018 20:34

Widzę, że sporo jest wypowiedzi, które są nieprawdziwe i mają na celu tylko oczernienie firmy ZEC. Ludzie to forum jest po to by wymienić się informacjami jak się pracuje, a nie kto z kim sypia, kto gdzie z kim pije, kto czym jeździ, czy kto jest czyim wójkiem ciotką bratankiem. Te informacje tylko dezinformują i wprowadzają zamęt. A widać, że niektóre wypowiedzi mają tylko taki cel.

02.01.2019 19:41

stawka jest przyzwoita, gdyby nie była to większość zamiast mówić jak im źle by się zwolniła bez skrupułów mi bardziej chodzi o to że praca jest cały czas, nie ma okresów przestoi że jesteś w lesie
    JJ

25.01.2019 08:50

ludziom sie nudzi i sensacji szukaja a po drugie tak latwo pomylic forum z blogiem wiec co sie dziwisz
    Piotr

01.01.2019 19:59

Jak zarobki? Ktoś podpowie.
    nik

19.12.2018 08:25

wydaje mi sie ze taka sama umowe podpisywalem jak kazdy inny. to ze umowa z siedziba i praca na miejscu moze nie jestem jakis edukowany ale co bysmy wszyscy w jednym budynku robili? a codo zarabiania biore tyle co inni chlopacy z ktorymi robie i nie gloduje a jak to jak ktos napisal "dla zachowania resztek godnosci pierzemy sobie w rekach ubrania" to ja dla zachowania resztek godnosci tego nie skomentuje, resztek bo az sie we mnie gotuje jak czytam takie cos, ale to sa uroki mlodych pracowniko. werwe maja, sile maja ale wszystko pod dziub by chcieli

12.12.2018 20:56

13.12.2018 21:41

Dzień dobry, niestety, ale sofistyka zawsze bazowała na sofizmach, a i względem swojej elokwencji myślę, że mam się całkiem dobrze. :) To tak gwoli ścisłości. Mój pseudonim nie odwołuje się jednak do prawdziwej sofistyki. Jest to najzwyczajniej w świecie gra logiczna mająca na celu ukazanie paradoksu dwulicowego oblicza niektórych... . Tak to bliżej mi do Platona. :) To też tak nawiasem mówiąc. Po drugie, zawsze byłam pełna szacunku dla ludzi pracujących fizycznycznie i nigdy moje komentarze im w żaden sposób nie ubliżały. One odwołują się jedynie do co poniektorych Państwa - zwłaszcza sumień, bo każdy kij ma dwa końce. Łatwo wylewa się falę hejtu w jedną lub w drugą stronę niczego nie rozumiejąc, wyłączając się przy okazji z przyzwoitości i empatii do drugiego czlowieka. Stąd nie rozumiem ludzi, którzy uśmiechając się do kogoś na korytarzu, tak na prawdę go nie szanują i po cichu knują plan jakby to móc go zgnębić (w każdym tego słowa znaczeniu). A jeśli już to robią na "anonimowym" forum publicznym to prosiłabym mieć na tyle cywilnej odwagi, by robić to z imienia i nazwiska i podawać na to rzetelne argumenty, tylko tyle. Odnosząc się do kolejnej kwestii, nigdy nie twierdziłam, że mi ciężko czy lekko, ponieważ mój niedawny komentarz nie dotyczył mojej osoby, więc musi Pan zgadywać dalej. Jestem jedynie postacią, która stara się zrozumieć zarówno fizycznego robotnika jak i kadrę. Jestem wiec otwarta na dialog, co nie znaczy, że będę co chwilę zaśmiecała ten portal podobnymi do powyższego sprostowaniami, nieprzydatnymi dla ludzi szukających konkretnej pracy. :)

17.12.2018 16:00

Sofokles daj się zweryfikować jak sofistka to może ci uwierzymy. Nie rozumiem tego waszego hejtu. Praca w energetyce jest ciężka. Ale jeśli wam to tak dolega to może warto zmienić branżę. Można zawsze cos zarzucić ale nie to że się ZEC nie rozlicza za wykonaną pracę płacąc przy tym zusy i podatki i kasa jest zawsze w terminie. Nadgodziny tez są, ale pokażcie mi gdzie ich na remontach nie ma. Poza tym na miejscu to ulubiony sosob niektórych żeby dorobić. Najpierw praca nie wre, a potem trzeba przyjść w sobotę bo placą wtedy setki. A tak w ogóle to niestety niektórzy to nawet 8 h nie pracują tylko najpierw o 6 do szatni (zamiast w miejscu pracy) potem na rozprowadzenie tak do 6.45 , za kwadrans 9 na śniadanko tak co najmniej do 9.30 potem od za kwadrans 10 z powrotem do pracy i byle do13-13.30 bo potem migiem do szatni pod prysznic (byle o 14 już 10 metrów za bramą być)… Do roboty się wezcie to nie trzeba będzie stale w nadgodzinach nadganiac

10.12.2018 11:27

Na Malcie wszystko zgodnie z planem jest czas na pracę i relaks po pracy . Nadzór wie co powinien wymagać i realizuje założone cele . My pracujemy na wysokim poziomie rzadko ktoś stoi. Po pracy bawimy się razem przez co wpływa to pozytywnie na atmosferę. Firma zapewnia nam pełne wyżywienie i godny hotel.

10.12.2018 21:55

Witam, zacznę od razu w prost... Nie wstyd Wam ludzie? Opieracie swoją wiedzę na domysłach i dopowiedzeniach, jeżeli nie, to proszę o fakty, daty, nazwiska. Żadnych konkretów... tylko dwulicowość, zawiść i nienawiść. Lepiej przecież patrzeć z klapkami na oczach niż myśleć perspektywistycznie. Lepiej oczerniać kogoś, kogo się tak na prawdę nie zna. I stanę tu w obronie "góry" , tych złych dyrektorów i prezesa, którego besztacie Szanowni Państwo na lewo i prawo (pomijając postacie p. Demianiuka i Oglozy). Czy zastanowili się Państwo, ile nerów, ile wyrzeczeń kosztuje Waszych przelozonych kierowanie zespołem? Niektórzy wychodzą po ośmiu godzinach pracy. Wasi przełozeni siedzą nieraz dluzej lub przenoszą pracę do domu, jeżdżą po klientach itp. , by te 300/400 zatrudnionych osób nie wylądowalo na bruku przez "krety" działające w niezrozumiały mi sposób na niekorzyść firmy. O tym nikt nie myśli. Macie Państwo przed oczami zachowania z Malty 2 osób (zresztą przeze mnie wyżej nadmienionych) nieodpowiedzialnych, którzy nigdy nie powinni znaleźć się na stanowiskach, na które trafili, którzy powinni zostać zwolnieni dyscyplinarnie, ale, że ludzie są tylko ludźmi, zatem przyjmując kogoś do pracy Wasza tzw. Góra patrzy się na kompetencje, dając kredyt zaufania, który został poważnie ostatnio nadwyrężony. Zwolnienia? Redukcje? Czy Państwo zdajecie sobie w ogóle sprawę, że gdy Wy wyzywacie ludzi od Drekulcow, od najgorszych, Ci właśnie ludzie pracują na to, aby te 300/400 zatrudnionych miało dalej swoją pracę? Wstyd! Wstyd mi za tych z Państwa, którzy patrzą się jedynie na czubek własnego nosa i robią wszystko, aby tych ludzi zmieszać z błotem. I drugie, co mnie zastanawia, czy myślą Państwo szerzej, pisząc o przekretach, łamaniu prawa przez firmę? M. In. Czy zdają sobie Państwo sprawę z tego, że takie sugestie podchodzą pod odpowiedni paragraf? Więc, powtórzę się, jeżeli mają Państwo fakty, które sugerują czynności przez Państwa sugerowane, sama sugerowałbym skierowac się do odpowiedniego organu niż wpisywać bzdury na forum do osób z firmą nie związanych, szukających pracy, którym nie chce się patrzeć na co poniektóre słowne przepychanki. Reasumując, jeżeli Państwo macie swoje zdanie w tej kwesti to takie jest moje. Pozdrawiam.
    zaniepokojony

14.12.2018 19:50

dobrze, że ostrzegasz ... to (usunięte przez administratora). Czy (usunięte przez administratora)nie dotarła jeszcze do Wrocławia? Chyba wszystkie(usunięte przez administratora) zostały oswobodzone? Jak nie to może trzeba zadzwonić do (usunięte przez administratora), by wysłał jakiś oddział (usunięte przez administratora)
    Krrejg

11.12.2018 23:20

To jest właśnie gowork, ahoj bezkarna anonimowosci! i wlasnie dlatego wolnosc slowa konczy sie na 212 art kk, a i ztą anonimowoscia tez bym sie tak nie spieszyl.pozdrawiam
    AntyOla

07.12.2018 22:50

Czytając opinie, od jakiegoś czasu wydaje mi się, że część z nich piszą osoby spoza ZEC Service. A wręcz ludzie, którzy chcą oczernić naszą firmę. Może czasami są problemy i zdarzają się sprawy, które mi się nie podobają, ale z pracy i atmosfery jestem zadowolona.

10.12.2018 23:34

Widzę, że lajków robi się tyle, co na f-b... Przedstawienie trwa... Skoro więc wszyscy Państwo sądzicie, że jesteście anonimowi to proszę o konkrety... Proszę podać nazwiska tych osób, o których piszecie, jeśli z taką łatwością przychodzi Państwu osądzanie. A może mamy tu do czynienia z Sądem Absolutnym w postaci Państwa, bez możliwości obrony stron, o których mowa? Nasuwa mi się pewnien tekst: "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem", ale Państwa to przecież nie dotyczy....
    Szzz

07.12.2018 20:02

Pracuje w firmie od kilku lat i mam wrażenie, że @Olga nie masz pojęcia co się dzieje w naszej firmie.
    Olga

07.12.2018 23:00

Tak a przenoszenie 2 kobiet do zupełnie innego działu po urlopach macierzyńskich na pracę poniżej swoich kompentencji? Zresztą 1 miała już wypowiedzenie.
    Zorientow

08.12.2018 16:06

Jeda znich to Pani "pracuje pól roku..." Przed macierzyńskim non stop była na bezpłatnym urlopie i zwolnieniu. Z innej firmy by ją wylali jeszcze przed ciążą. A druga przepraszam tylko przez ciążę wróciła do pracy więc ja Drakulec musiał gdzieś dać.. Przez takie nie chcą zatrudniać dziewczyn.
    tylko śmieszek

06.12.2018 11:37

Sory, że osobno @smieszekchichotek ale nie da się tego nawet skomentować pod postem. Podciotek? Nadwujkiem jest podciotek ? jak tak nagadałeś to pozdro.

04.12.2018 07:44

Jakto

06.12.2018 00:49

Podwyżki ? Chyba w DT bo w DH raczej nie... jedynie Ci co poza pracą też się koleguja.
    zadowolony

16.10.2018 06:00

Ja pracuje w firmie od trzech lat. Wcześniej były różne firmy. Nigdzie nie pracowało mi się tak dobrze jak tu. Koledzy są otwarci i znaj się na robocie. Social na porządnym poziomie. Zarobki mogły by być wyższe ale to jak wszędzie. Ja jestem zadowolony, jest spokojnie.
    kali

03.12.2018 12:53

noi płynność zleceń, ze nie ma przestoi. lepiej jak za dużo roboty niż za mało
    zainteresowany

23.11.2018 10:43

zastanawiam sie czy do was nie przejsc tylko jak u was z urlopami, robia problemy są czy da sie dogadac no i jak macie z nadgodziny?
    Jasio

23.11.2018 12:55

Urlop poza okresem remontów czyli zima jak idziesz w wakacje to nie utozsamiasz się z firmą i będzie to zapamiętane. Nadgodziny są zawsze :) rzadko ale zdarza się że nie wypłacane w całości tylko obciete. Jak czasem "sypiesz" w szczegolnosci na przełożonego masz wszystko na czas i można się dogadać.
    oficer

20.11.2018 13:15

co tu się dzieje ? ktoś tu jeszcze pracuje czy cały biurowiec siedzi i tylko bierze służbowy samochód i jedzie w służbowej sprawie to tu to tam ? Wyjazd na budowę odkąd wprowadzono samochody służbowe to w poniedziałek a powrót w piątek o 11.00. Panowie to wszystko widać na GPS- poczekajcie aż rynek się skurczy .
    pilnie

09.11.2018 11:11

orientuje sie czy nie szukają kogoś na już?
    pilne

09.11.2018 13:19

Dominika podesłać ci CV, bo rozumiem, że zajmujesz się rekrutacją?
    brudny harry

26.10.2018 10:08

Pracuje od lat, od kiedy zaczolem dużo się zmieniło ale to chyba wszędzie czas nie stoi w miejscu
    monter

31.10.2018 10:50

dobrze się robi (usunięte przez administratora) nie ma sprzeczek bo ich nie rozumiem
    monter

07.11.2018 14:39

pracuje tu przeszło dekade , po prostu musimy mieć kolegów zza granicy którzy tylko na zegarek patrzą i liczą ile już zarobili, tak na nas pracują żeby tylko godziny biły, pokaż mi ktoś chociaż 1 z nich który sam jakiś mały temat po prowadzi jak oni mowią po pare słówek w naszym języku i wole już sam coś zrobić niż godzinę o tym gadać, już każdy ma to gdzieś i nawet się nie sprzeczamy po prostu nie tworzymy 1 grupy , polityka odkad pracuje bardzo sie zmienila i jest nastawiona tylko na zysk a nie na pracownika i jego poczucie w pracy
    rosko

05.11.2018 09:38

Praca jak praca nie ma co sie gorączkowac, nie jest zle. wyplakiwanie zali na forum nic nie zmieni.
    Zadowolony

05.11.2018 12:47

zaczynasz robotę jak dzisiaj w turowie nie ma rano nikogo mowisz o 12 że nocleg zalatwic i szkolenie trzeba zrobić i zaczynasz jutro a tak naprawdę w środę bo jutro szkolenie w sob zrobisz setki i tydzień minął dasz do podpisu km i kasa wlatuje a białe kaski się tłumaczą więc nie ma na co narzekać
    vilko

29.10.2018 14:45

Eee nie ma co tak wieszac psow, czlowiek wie co ma robic i leci i ja tam nie jestem niczym zaskoczony.
    ja

30.10.2018 10:30

Prawdę godosz, mówisz że się zwolnisz albo idziesz do konkurencji nawet jak nie idziesz i dostajesz podwyżkę. Znam takich co się zwolnili i wrócili za pół roku za dobrą stawkę większą niż chcieli podwyżkę jak pracowali . Zarobki idą w górę a praca ta sama albo mniej .
    biurowy

30.10.2018 14:54

Może Wy to macie możliwości tak jak się słyszy " tam złom sprzeda, tu rękawice , tarcze , druty a czasem i szlifierka wpadnie " i premia jest. Po to ten system jest wprowadzany aby każda para rękawic miała swojego posiadacza. Koniec ze starymi nawykami że robota nie udana jak spawarki czy szlifierki nie wyniósł ! Każdy jest prześwietlony ile miesięcznie tarcz zużywa i czy nie ponad normę.

24.10.2018 11:47

24.10.2018 17:57

Jaki rym, taki pracownik... albo zapewne były pracownik (licho przecież nie próżnuje) . Szanowny Panie tu jest Polska, a nie Ameryka, żeby tak na każdym kroku wysuwać teorie spiskowe. Proponuję wybrać się na casting do Mam Talent, gdyż mają Panowie talent wybujałej wyobraźni. Mimo wszystko radzę na przyszłość bardziej trzymać się ziemi niż bujać w obłokach, a informacji szukać u źródła. P. S. Kapitan i jego statek, z tego, co mi wiadomo, mają się dobrze. Pozdrawiam. :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZEC SERVICE?

Kontakt - ZEC SERVICE

Łowiecka 24 50-220 Wrocław

Branża główna: Usługi budowlane
    Serek

12.10.2018 10:58

Ja pracuje juz jakis czas. Nie mam z nikim zadnych zgrzytow, wiem co mam robic i czuje sie tam dosc swobodnie. Wiadomo ze czasem sa rozne dni ale generalnie ja nie narzekam.
    Zorientowany

15.10.2018 15:05

Bredzisz gabinet dostał już dawno, a dacia to jednak nie jest auto dla (usunięte przez administratora);))))
    Krzysiek

16.10.2018 10:30

To prawda. Duster to auto do obory a nie do biura. Jedynie auta klasy premium są akceptowane.
    Fidbak

12.04.2018 12:09

Przepraszam czy nie ma teraz jakichś ofert pracy? Nie szukają kogoś? Chętnie bym się zatrudnił, bo słyszałem dobre opinie o tej firmie.
    Dominika

11.10.2018 13:48

Polecam zatrudnić się w grupie elektrycznej. Cała grupa dostała od tego miesiąca podwyżki 300 zł wyróżniona za efektywną działalność .
    Niedowiarek

15.10.2018 18:50

To chyba żarty? (usunięte przez administratora)tamzaczynał i widocznie ma sentyment. A na Siechnice robie awarie za marne grosze
    Dominika

14.10.2018 13:58

@Serek Cieszy fakt, że jest tu osoba, która ukazuje nam firmę ZEC SERVICE w nieco pozytywniejszym świetle. Ale proszę, żebyś zdradził nam, jak długo konkretnie jesteś tam zatrudniony, gdyż jest to dosyć istotne. Jaki rodzaj umowy Ci zaproponowano - masz umowę o pracę razem z jej przywilejami, czy pracujesz na zleceniu?
    Adik

15.10.2018 14:55

No normalnie umowa o prace jest.
    Info

09.10.2018 18:54

A na rynku wróble ćwierkają, że zre może być już niedługo na sprzedaż
    mily

11.10.2018 13:58

on teraz budowlanka i księgowość bo jak masz tyle to trzeba wiedzieć gdzie upychać

11.10.2018 15:25

Poki da sie w pracy wyspac na miejscu i dorobic po pracy u znajomych to ja tu dalej zostane. Zaczną gonić to ucieknę
    Elita

11.10.2018 13:40

Jak to jest że w Zecu są elity i dostają propozycję wyjazdu po 4 tysiące nagrody dodatkowo (miesiąc pracy ) oprócz nadgodzin do Gorzowa czy teraz Rybnika. (usunięte przez administratora)
    spawacz

11.10.2018 13:56

Zapytaj w toruniu ile obcy spawacz maja i to mlode byki a my to co mamy logo zec to logo do miski sobie wloze i dzieciom dam ?
    obserwator

06.09.2018 18:03

@nikt na szczęście kolesiostwo się skończyło z wywaleniem technicznego i jego protegowanego młodziana teraz oczekują wiedzy technicznej
    As

03.10.2018 19:48

Kto i czemu możesz powiedzieć coś wiecej
    Auris

10.10.2018 17:26

Szanowna Pani. (usunięte przez administratora)w ujęciu potocznym oznacza "mieć kogoś za plecami". Pani skromne zdanie ma podłoże naukowe i jest to zrozumiałe dlaczego akurat Pani przywołuje tu słownik filozofii. Myślę, że nikt nie chce szargac opinii firmy, tylko po prostu wyraża swoje zdanie na temat panujących obyczajów i niesmacznej atmosfery.

08.10.2018 10:14

Jestem po rozmowach z byłym technicznym , dostałem propozycję pracy w nowym oddziale zre we wrocławiu na terenie kogeneracji na dobrych warunkach . Myślę że będą poszukiwali więcej osób z moich informacji wiem że jest duże zainteresowanie , więc kto chce nich się zgłasza bo wiem że mają póki co ograniczone miejsca.
    Mar

09.10.2018 11:52

To podpucha jest... Ale idzcie i czekajcie aż was (usunięte przez administratora) albo wyslą po Polsce. Zre musiałoby doplacac do tego interesu jeśli miałoby to być tylko na miejscu. Pewnie mają to wkalkulowane na początek ale potem (usunięte przez administratora)będzie się musial wykazac czyms więcej niż przechwałkami przy konsumpcji.
    biedra

09.10.2018 15:06

UWAGA!!! wielka promocja w nowym oddziale wrocławskim zre, ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA, możliwe że pierwsze pierwsze 10 osób otrzyma samochód służbowy, pensje i dodatki, druga 10 pensje i dodatki, trzecia 10 tylko dodatki. Promocja jest ograniczona w czasie do 30.09.2018 r.
    look

09.10.2018 14:47

Tak czytam te posty i z tym oddziałem to tak jak z krową. Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. Dyskusja się toczy na temat jednej czy dwóch osób?
    niezależny

08.10.2018 19:12

Nowy oddział w ZRE? To dziwne działanie. Z oddziału warszawskiego odchodzą ludzie tak jak z gdańskiego a do tego utrata grupy turbinowej, to nie są dobre czasy dla ZRE.
    Informator

09.10.2018 14:17

ZRE Katowice gamonie przecież wiem gdzie robi i wiem że W Berlinie i Danii też robia i Jaworznie i Opole stawiali. Komuś tu długi nochal rośnie komuś płacą za te kłamstwa. Rynek mały ale na fajne fury jakoś wystarcza
    nowy

09.10.2018 14:45

Ale Tobie Kolego mylą się różne oddziały ZRE i firm, które podobnie się nazywają. Zdarza się, trudno.
    go work .

09.10.2018 12:04

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,20148 https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,36635 polecamy dla zainteresowanych ZRE od strony pracowników
    Nik

09.10.2018 13:11

Tam chyba nie ma takiej aktywności jak tutaj patrząc na wielkość
    tłoczno

08.10.2018 21:28

ZEC jeździ po Polsce bo nie ma pracy przez cały rok we Wrocławiu, to jak ma się utrzymać jeszcze jedna firma na tak małym rynku?
    2zmiana

09.10.2018 00:53

Pewnie jakiś cel mają jak atakują nie jest to firma krzak a troche się dzieje i będzie działo niedługo wkoło wocławia patrz u nas siechnice
    1zmiana

09.10.2018 11:22

a co się ma dziać w zimie, żadnych prac, tylko utrzymanie ruchu
    orlik

05.10.2018 09:58

praca jak praca. grunt to skupic sie na robocie i leci. kto juz troche siedzi to wie jak wyglada robota i nie jest niczym zdziwiony
    foksa

01.10.2018 11:43

Tak jak ktos pisal fachowcy sie tu sprawdza to napewno! potwierdzam.
    Szczery

01.10.2018 23:04

(usunięte przez administratora) który go bronił bo już dawno liście powinny na Malcie odfrunąć a nie jeść chipsy i narzekać a teraz uśmiechnięty chodzi - taka to fachowość!
    spoglądacz

14.09.2018 10:41

Dostali dzisiaj informację że jest awaria na Malcie , cały korytarz biega, całkowite poruszenie jakby wojna wybuchła. Czy naprawdę jesteśmy tak słabo przygotowani ?
    lada

24.09.2018 14:17

ale żadnego wyjazdu na Maltę nie było
    zaangazowany

25.09.2018 06:58

Dostaliśmy informację w piątek przed południem, że ludzie muszą pojawić się wieczorem na Malcie. Kilka osób było zajętych organizacją wyjazdu. Trzeba było poinformować ludzi i nadzory, zarezerwować hotele, bilety lotnicze, transporty w Polsce i na Malcie, zgłosić wszystkich w ZUS i dodatkowo ubezpieczyć. Na fajrant wszystko było dopięte. W 4 godziny wykonać te wszystkie działania to dobry wynik. A inwestor odwołał wyjazd w sobotę. Bo usterka nie była na zakresie mechanicznym. I nikt nie poleciał.
    bunia

20.09.2018 14:14

Jak ktos jest nauczony pracy to nie bedzie raczej niczym zdziwiony. kazdy raczej wie jakie ma obowiazki i miesiac za miesiecem juz leci. no bez owijania w bawelne zwykla robota pzdr.
    zainteresowany

13.09.2018 22:09

Widzę że ostatnio wymiana poglądów duża a chciałem poznać opinię zwykłego pracownika, szukam miejsca w renomowanej firmie. Jaka jest atmosfera w zespole?
    SONI

18.09.2018 10:44

wedlug mnie normalna, bez wiekszych zgrzytow
    Gusterius

12.09.2018 11:08

Nie wiem co się dzieje ale jest coś nie tak. Korytarz widzi wszystko i nie ma czegoś takiego jak demokratyczna dyktatura jest po prostu dyktatura. Nie chce mówić źle ale proszę zmiencie swoje nastawienie ponieważ niektórzy mają do emerytury ponad 10 lat i chcieliby pracować w normalnej organizacji.
    Marcin Anzorge

12.09.2018 21:55

O tym wszystkim co sie działo ,i prawdopodobnie zostało teraz "odkryte" pisałem już kilku krotnie na tym forum. (usunięte przez administratora) Mam nadzieję ze to tylko początek zwolnien dyscyplinarnych kadr kierowniczych ponieważ to jeszce nie wszyscy ,którzy powinni polecieć . Przepracowałem w tej firmie ponad 5 lat i znam wiekszosć mechanizmów jakimi (usunięte przez administratora): , pracowników, zleceniodawców ,insepkcje pracy, zus a nawet (usunięte przez administratora)tej firmy. Powiem tylko tyle ,że dużo informacji jest w dziale ksiegowosci to własnie tam można zidenyfikowac wszystkich z układu. (usunięte przez administratora) - ucho od śledzia ;)
    xyz

13.09.2018 21:35

Ani w wojsku ani w biznesie nie ma demokracji. Jest dowódca, który wydaje rozkazy/polecenia, aby oddział sprawnie działał.
    prac

08.09.2018 05:47

a ja jestem zadowolony, kasa zawsze na czas i ostatnio coraz większa, czasami coś wk...wia tak jak wszędzie
    Donek

11.09.2018 11:33

Rodzina na utrzymaniu to terminowo musi byc bo rachunki same sie nie zaplaca.
    weron

13.09.2018 15:05

no na to tez sie patrzy wiadomo
    kierownik

07.09.2018 00:23

@nikt w dolnej odrze był stały skład a koledzy w głogowie są miejscowi, wyglada jakbyś nie wiedział, co się u nas dzieje
    nikt

07.09.2018 16:35

Wiem wiem co się dzieje i co się wyprawia w dolnej Odrze jak się nie przewrócisz to przez bramę przejdziesz a kiełbasę też z grilla wciagniesz fajnie tam się bawicie
    niepracus

07.09.2018 22:26

@nikt pomyliłeś czasy, tak było rok temu, teraz są kontrole i bhp pilnuje i mistrz goni do roboty
    Zycio

28.08.2018 13:59

co tu sie rozdrabniac po prostu normalna robota.
    nikoś

06.09.2018 11:17

w rybniku i gorzowie zec nie pracuje
    robotny

07.09.2018 16:31

W Gorzowie robimy z Elmarem jak woly po 12h sobotami i niedziela bez przerwy potem dadza wyrownania w ryczalcie bo nadgodzin nie wolno tyle wpisywać. O tyle dobrze że robota się nie pali tylko każdy mówi że trzeba robić jak nadzoru nie ma

Zostaw merytoryczną opinię o ZEC SERVICE