Grupa Mokate

Ustroń - Grupa Mokate

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Grupa Mokate

Opinie o Grupa Mokate Żory

Nie przegap nowości o Grupa Mokate!

Pomocna

23.12.2024 20:00

Może ta pani powinna złożyć pozew przeciwko wam Co boisz się że będziesz się musiał wziąć do pracy
    Sylwia

23.12.2024 14:50

Poznałam ją ona tam była nie wygodna. Bardzo dobrze ja lubię Dobrze ze mamy że sobą kontakt Tam nawet nie panie co pracują parę lat nie wynoszą worków na (usunięte przez administratora) i bo szukają naiwnych żeby za nich wynieść (usunięte przez administratora) nawet podłóg nie chcą myć
    Pozew

23.12.2024 13:50

Drodzy państwo może jakiś pozew zbiorowy przeciw pani która rozpętała całą burzę. Pomówienia, oczernianie itp niesie za soba konsekwencje prawne .

19.12.2024 12:00

Firmie Mocate robi się co chce nie dziwię się że nowi pracownicy odchodzą Najeżdżali na P Agnieszkę Brygadzistęk z zmiany C a tak naprawdę jest bardzo dobra Brygadzistka z powołania nie to co na zmianie A i B Porażka te Brygadzistka powini iść pracować na maszyny nie wspomnę o Brygadziscie P Dawid porażała dziwię się że jest na takim stanowisku jak nic nie potrafi zrobić dobrzy mechanicy odchodzą bo oni wola robić nad godziny a tak naprawdę nic nie robią Nie wspomnę o Mechaniku Adam dwu licowa osoba . Tam powinny być duże zmiany bo panie nie które chodzą sobie na lajtowe maszyny nawet ich nie pilnują bo zajmują się plotami A jak prezes ma chodzić bo zakładzie bo wcześniej dostają cynk to wielce robią dziwię się Prezesowi że nic nie robi ze swoją Firmą bo tak naprawdę to tam jest połowę łudzi do wymiany

23.12.2024 10:08

Uważam to jest twoja opinia To ze nie da sobie weź na głowę to bardzo dobrze. Takie powinny być Brygadzistki tam przynajmiej Pracują. Ja ta kobietę będę dobrze wspominać bardzo Wartościowa osoba.

23.12.2024 10:35

Mam pytanko czy ta piszesz o Brygadzisce z zmiany C to dlaczego te panie tam pracują. Skoro o taką jest. Ja do kierownika zmiany C i i Brygadzistki nic nie mam Gdyby nie oni to każdy robił sobie co chce i nie do Kierownika i z zmiany B też nic nie mam bo jest nowy. I najwny ale on się z czasem się przekona pamiętam sytuację jak pani z maszyny nr 1 po mówiła mechanika P Grzegorza. Co nie była jego wina to kierownik kazał napisać na karcie zwrotek anotacje A nie jaka (usunięte przez administratora) po jakimś czasie zobaczyła ze puszczają saszetki Bo wiedziała że na pewno nie będą zwroty to zwaliła winę na mechanika. Co cały czas był przy maszynie niech sobie kamery cofną i niech zobaczą jak ta pani pracuje
    Pracownik c

22.12.2024 15:42

Czytam że głupoty że ona była leniem człowieku może ty byłaś leniem Każdy sądzi według siebie A lustro może pęknąć jak ty do niego będziesz zaglądać W porównaniu do ciebie bardzo fajna dziewczyna Powinnaś jej buty czyś Ile tam pracujesz że oniej tak piszesz może chcesz się Przychlewić bo normalny człowiek który ma trochę oleju w głowie to nie będzie takich głupot pisać Mam pytanie czy lustro masz pogrubione Bo tak się ino pytam bo jak będziesz zaglądać czy nie pęknie

22.12.2024 15:09

HaHa tam jest taka sprawiedliwości że jak Monika nią poszarpała to Brygadzistka rzucała ja na różne maszyny szukała dziury w całym tak ja podziwiam że nie poszła na nią nigdzie każdy wie jak była traktowana Nie wspomnę że za plecami się śmiała Może się kiedyś zmieni jak wyjdzie za mąż A tak Agnieszka ja chwaliła że jest dobrym pracownikiem Pani Agnieszki z zmiany A Powinna się pani wstydź co zrobiła pani z tą dziewczyną Mam nadzieję że kiedyś Dyrektor pozmienia Brygadzistiki na Zmianie A
    Sprostowanie

21.12.2024 13:14

Niechcąco przeskoczyły mi litery Wlasciel firmy jest uczciwy bo regionalnie płaci pracownikom ma swojch podwładnych on pewnie dużo rzeczy nie wie bo to jest duży zakład. A każdy kto tam pracuje .to wie że tam żądza pracownice i Brygadzistiki Wiem jak przyszła taka pani 2 dni pracowała to od razu dali ja na wagę prosiła że ona musi wszystko poznać Porostu chcieli się ja pozbyć bo była ładna kobieta tak jak nie ostrzegała przed P Ewelina też z jej powodu się zwolniła powini się wszyscy zastanowić czemu nowi pracownice odchodzą ?
    Nikola

22.12.2024 11:11

Pisze szczera prawde A wy się boicie że będzie się musieli wziąć się do pracy

22.12.2024 13:58

Mam pytanie co wy od nie chcecie dajcie jej spokój . Wiecie że klmaliscie na nią a teraz taki coś piszecie za plecami ja obgadawliscie że Zmianą A dajcie jej żyć Wiem że chcieliście się ja pozbyć bo była jak powiedział Ukrainiec najladjjesza dziewczyna Mokate a co zaprzeczasz

22.12.2024 12:42

Boją się że w końcu panie będą się musiał wziąć do pracy a nie zajmować się płotami uchodzić na papierosa . Tam powinny być duże zmiany a co do nie Bardzo fajna grzeczna osoba tak jak ktoś napisał że nie miała koleżanek to jak mogła ona obgadywać skoro ich nie miała sami się plą tacie kłamstwami dobrze że nie miała koleżanek bo tam same żmije zawisne są Zastanówcie się co piszecie

22.12.2024 12:33

Zgodzę się Pani Asia bardzo fałszywa osobą Jest chciała się ja pozbyć celowo ja dała na ta maszynę wiedziała że jest nie sprawna . Powinna wrócić na maszynę a nie na takim stanowisku być a maszyny stoją bo każdy ma tam wygodne pozycję albo idą na wagi albo idą za referentki dużo wam to inteligencji brakuje i nie piszcie takie bzdury Zawsze była pomocna i zyczliwia ani razu nie była na chorobowym a wy takie głupoty piszecie zastanówcie się ludzie co piszecie
    Pomocna

22.12.2024 12:06

Tak Bardzo grzeczna osoba tak się dziwię że długo wyczymala z tymi babami to wy się zajmujecie płotami nie słyszałam żeby kos obgadywała chodziła po najgorszych maszynach Bo panie które mają dobry układ z Brygadzistkami to idą na lajtowe maszyny I nie piszcie że jest fałszywa bo chyba piszecie sami o siebie A Szczególnie P Asia zmiany A okropna osoba Ona zawsze chciała ją się pozbyć pamiętam ten wypadek nie chciał bym żeby robiła mi opatrunek Ona powinna wrócić na maszynę Strasznie ja obgadywała a nie powinna jako zastępczyni Brygadzistiki . śmiechu Warte Asia widziała jak Monika nią szarpie to latała po chali i się śmiała Jedynie Agnieszka na drugi dzień ja wzięła gdzie indziej Uważam że powinna ponieść Monika koskwencje a jej nic nie powiedzieli Każdy wstanie w jej obronie bo bardzo fajna osoba nawet filipki ja bardzo lubią i nie raz widziałem jak Ukraińcy ja Tula a wy takie głupoty piszcie zastanówcie się ludzie

21.12.2024 19:48

Jeszcze chce dodać za te oszczerstwa co pan napisał jak pan chce wiedzieć powinien pan ponieś koskwencje powini sprawdzi kamery jak pracowałam ja a inne panie wtedy by zobaczyli jaki pan jest wiarygodna Osoba mam Nadzieję że Właściciel firmy wyciągnie Ot pana koskwencje za pomówienia

21.12.2024 18:56

Szanowny Panie chciałam jeszcze dodać że prostej osłony nie umiecie założyć. Dobrze Że przyjęli Bo Kamil i Łukasz z zmiany A i Maciek to są dobrzy mechanicy jak by byli wszyscy tacy mechanicy jak oni to Firmie przychodziły by zyski ale nie stety tam takich dobrych mechaników brakuje pan mi się zawsze kojarzył z Bajka Sąsiedzi Bo jak pan się czegoś chwyci to pan popsuje I naciąga pan firmę na koszty bo tyle co pan tam popsuł to tego nie idzie zliczyć

21.12.2024 18:22

Szanowny Panie Mam Pytanie, skoro pracownicy tak dobrze pracują to czemu są zwroty towaru. Nie dziwię się że dobrzy mechanicy odeszli . A pan jak się chwyci maszyny to są bardzo długie postoje . lepiej żeby pan tych maszyn nie ruszał bo wiecznie pan na telefonie komórkowym jest a nie interesuje się pan pracą z całego serca proponuje się dokształcić Bo bardzo mało wiedzy pan ma pisze pan tak bo dobrze pan wie że tych kamer nie ogląda a szkoda bo może lepiej produkcja by ruszyła Pozbywacie się mechaników bo nie było by nad godzin a sto razy lepsi od was byli szkoda że wasz kierownik tego nie sprawdza tylko wierzy nie wiarygodnym brygadzistów Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

21.12.2024 17:50

Szanowny Panie . Pam pytanie skoro tak dobrze uni pracują to czemu zwroty Ach tak przypominam sobie jak pan się chwycił Maszyny to od razu pan ja zepsuł Faktycznie bardzo dobry pracownik Dziwię się Detektorówi że nie podjął decyzji w pańskiej sprawie Proponuję do szkoły się jeszcze douczyć ma za mało ma pan wiedzy Pozdrawiam serdecznie

20.12.2024 12:59

21.12.2024 12:54

Niech sobie usuwają każdy kto tam pracuje i jest dobrze wie że tam żądzą pracownice i Brygadzistki Wiem jak przy mnie się pani z zmiany B zwolniła kobieta z pracując tam 2 dni dali ja na wagę prosiła że musi wszystko wiedzieć poznać Poprostu brygadzistka chciały się jej pozbyć się bo była lada kobietą Rośniesz się zwolniła taż tam taka pani też mnie ostrzegała przed P Ewelina wiem że nie Wlasciel firmy i jest uczciwy bo daje ludziom pracę Ale to jest duża firma ma swoich podwładnych wiec on dużo rzeczy nie wie bo jak by wiedział to by na pewno zareagował są tam kamery Zobaczyli by jak pracownicy nie pracują jak nawet pani że szkoleń Agnieszka nie mówiła że kierownicy mają zakaz oglądania kamer

20.12.2024 17:53

Chciałam dodać jak P Monika szarpie na Stawisku pracy koleżanka nie ponosi żadnych konsekwencji mało tego Ja satepczyni Brygadzistęk chodzi mi O P Asię Z Zmiany A . Jak (usunięte przez administratora) protokół powypadkowy myślała że się nie dowiem Mechanicy nawet dobrze osłony na maszynie nie umią zrobić tylko na telefonach są i w palarniach przesiadują Najgorszy Mechanik to z Ukrainy Leon specjalnie maszyny psuje żeby były nadgodziny

20.12.2024 16:38

Chciałam dodać że filipinki się najwięcej na pracują bo panie z Ukrainy się wycwanily Kierownik powinien dzielić praca (usunięte przez administratora)że te same panie chodzą na lajtowe maszyny i nic nie robią szkoda mi tylko filipinek bo naprawdę dobrze filipinki pracuja tam (usunięte przez administratora)po studiach pracuje maszynach że zmiany(usunięte przez administratora)e

20.12.2024 13:35

Chciałam dodać że pani Agnieszka od szkoleń tak naprawdę nie wiem po co ona tam jest niby sprawdza porządki a tak naprawdę niby nic nie widzi jak panie mają pochowane ścierki do podłóg pod maszynami gdzie idzie fola na kawę A jak jest audyt to panie wielce w rękawiczkach pracują pisze nie prawdziwe pojawiające meile . Ale jak oni chodzą w prywatnych rzeczach i pomalowanych paznokciach i noszą kosmetyczki to nawet im uwagi nie zwróci A kierownik chodzi ale on jest nowy więc się jeszcze uczy ale przekona się bo na razie za plecami się z niego śmieją i mówią że jest naiwny Tam powiem być co tydzień inspekcja pracy A co 2 dzień sanepid żeby nauczył panie higieny bo w końcu ta kawa idzie do ludzi Bo panie z jakości też z tym nic nie robią
    @lolo

19.12.2024 15:28

Do kiedy płacą wynagrodzenie ? Do ostatniego czy 10go?
    Chętna

03.12.2024 20:37

Są nocki?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Mokate?

Kontakt - Grupa Mokate

Strażacka 48 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze

Zainteresoway

28.11.2024 17:17

Jaki jeste system pracy. 8h czy 12h? Zwalniają czy ludzie sami odchodzą?

24.10.2024 23:27

zastanawiam się czy sa jakieś premię, wczasy pod grusza , stażowe , jubileusze.
    Są

25.10.2024 22:13

Są. Wszystko na rozmowie powiedzą
    Były

19.11.2024 20:38

Premia jest co miesiąc... jak idziesz na L4 to ja tracisz wczasy pod gruszą nie ma. stażowe śmiechu wartę po 6 latach wskoczy 100 a jubileusze po 20 latach pracy szkoda gadać szkoda że firma nie docenia pracowników Starszych co pracują lata i starają się.
    Dżejson

28.02.2023 23:40

Wypowiem się jako pracownik wieży. Jeśli chodzi o rodzaj wykonywanej pracy, zależy od stanowiska. Pakowacze prosta robota ale najniższe zarobki. Mieszacze trochę lepsze zarobki ale duża odpowiedzialność. Czasem mają luz a czasem pot z (usunięte przez administratora) leci, że aż się odechciewa. Mechanicy mają fajna fuchę, zarabiają jeszcze więcej, ale trzeba się znać. Operatorzy to już wyższa szkoła jazdy, ale trzeba parę lat porobić żeby się wyszkolić. Atmosfera między ludźmi jest spoko, normalni goście, idzie się doagadaj, kierownik tak samo, w porządku facet. Zarobki ogólnie słabe, naprawdę tu firma mogłaby się postarać. Największa bolączką to brak jakiegokolwiek socjalu. Przypominam, że Pani T. Jest najbogatsza kobieta na Śląsku, a jedyne co jest to Multisport i i ubezpieczenie za które sami płacimy. Ludzie uciekają, sa spore braki w brygadach i będą jeszcze większe. Nagminnie się słyszy że ktoś szuka innej pracy. Nie ma się co dziwić.. Inne firmy nawet jeśli dają podobna stawkę to zapewniają stołówkę, karty przedpłacone, regularne deputaty produktowe, KONKRETNE premie świąteczne, a nie 200zl BRUTTO. Wystarczyło by tak niewiele żeby poprawić komfort pracy. Ale polityka firmy jest jaka jest, więc ludzi coraz mniej. Sporo osób odchodzi choćby do prymatu, czy innych firm gdzie opinia na portalu sięga opinii ledwo 2. To daje do myślenia..
    Ciekawy

06.11.2024 12:23

A jak oceniasz pracę na wieży? Warto iść na ten dział?
    ANONIM

03.10.2024 21:35

Jaka stawka godzinowa ?
    Ale gdzie?

25.10.2024 22:19

Zależy na jakie stanowisko. Chcesz na prezesa, dyrektora, kierownika, brygadzistę, szaraczka, kierowcę, ochronę? :-)

19.09.2024 18:58

Jakie widełki wynagrodzenia dla stanowiska mechanik UT?

12.09.2024 11:00

Wypowiem sie jak wygląda praca szarych pakowaczek bo widzę że ze dalej nic sie nie zmieniło w tej sprawie jest nawet gorzej Przyjęto nowych kierowników żeby co ulepszyć produkcje? No właśnie widać większa presja na ludzi super strategia. Pracownicy chodzą przez was zestresowani a na dłuższą mete to nie jest dobre dla firmy bo źle traktowany pracownik no to pewnie sami wiecie a tymi owockami i tu zdrowie itp. to niestety nie jest dobre rozwiązanie. Pracodawco i kierownictwo zmieńcie nastawienie i postępowanie do reszty pracowników! Prawdziwy wzajemny i pełne szacunku traktowania i o wiele lepiej bedzie sie współpracowało.
    @JanK

11.09.2024 13:14

Jak wygląda praca na magazynie na wózkach? Da się przeżyć te 12 godzinne zmiany? Plusy i minusy pracy w Mokate? Jakie zarobki?
    @inna

22.07.2024 11:04

Ktoś może powiedzieć jakie opinie na stanowisko pakowacz? Jak tam się pracuje? Warto tam iść?

02.09.2024 21:35

jest OK, polecam
    nowypracownik

09.09.2024 19:30

czy praca jest ciężka, czy całkiem przyjemna, za niedługo zaczynam i lekko się obawiam.

24.10.2023 10:12

Jaki jest wkład kierownictwa Grupa Mokate w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

01.02.2024 21:45

tak jak w większości normalnych firm, szału nie ma, ale też nie jest źle - na pewno nie ma oszołomów, są normalni ludzie i da się tam spokojnie pracować

02.09.2024 21:37

nie jest źle, normalni ludzie, praca jak praca, tragedii nie ma
    kandydatka

07.05.2024 16:51

Cześć! obecnie widnieje ogłoszenie Młodszy specjalista / Młodsza specjalistka ds. marketplace - jak oceniacie, warto?

28.05.2024 13:42

na początek - na pewno warto, a później - może ci się spodopa
    j

22.05.2024 15:10

Jaki model pracy oferuje Mokate? Można pracować hybrydowo?

28.05.2024 13:40

to zależy na jakim stanowisku pracujesz - ale niechętnie
    Przyszły pracownik

23.05.2024 23:57

Hej . Powiedźcie tak szczerze ile się wychodzi na miesiąc w mokate z nickami na produkcji?

27.03.2024 22:59

Informatyk to u nich musi mieć studia ogólnie czy z doświadczeniem wezmą po prostu, nawet jak się nie ma szkoły? Myślałem że jest oferta, ale klikam i mi się w ogóle nie wyświetla jakby tekst. Dajcie znać, czy w ogóle można aplikować jeszcze czy nie ma aktualnie wakatów jednak i już po fakcie
    były

30.04.2024 13:26

spróbuj podejść tam, jak się znasz to będą zainteresowani
    Anna

15.04.2024 15:50

Czy jest szansa pracy tylko jedna poranna zmiana ( nie nocki)????
    Zainteresowany

29.02.2024 08:55

Witam. Mam pytanie pojawiło się ogłoszenie na RKS do działu gastronomii ktoś może podpowiedzieć czy warto aplikować? Jaki dyrektor,atmosfera i jakie pieniądze. Z góry dziękuję za pomoc

15.04.2024 13:11

szefostwo OK, co do zarobków - musisz negocjować

08.07.2022 13:20

Chciałabym się wypowiedzieć na temat pracy biurowej. Nie zgodzę się z opinią, że w Mokate nie ma możliwości rozwoju, możliwość jest i jest tutaj tego nie jeden przykład. Ludzie z którymi współpracuje są pomocni i otwarci na zmiany, na warunki finansowe również nie narzekam. Po przeczytaniu tych opinii zastanawia mnie jedno skoro żyjemy w czasach, gdzie rynek należy do pracownika, dlaczego tyle osób z dużym potencjałem tutaj pracuje? Dlaczego przenoszą się z firm, które mają rzekomo lepszą pozycję rynkową do Mokate? Jak w każdej firmie, na pewno znajdą się ludzie, z którymi nie darzymy się szczególną sympatią, ale to rzecz nieunikniona. Aktualnie firma prężnie się rozwija, a do teamów dołącza wiele ciekawych osób, osobiście polecam!

15.03.2024 20:02

teraz jest lepiej, nie ma co narzekać
    były

19.03.2024 14:32

zgadzam się z kolegą, pracowałem w Mokate i wspominam to OK, to była dobra szkoła przed inną pracą - przeniosłem się niestety

18.08.2023 20:08

Wszyscy cieszyli się gdy dostali aneksy do umów ze będzie fajna podwyżka. No cóż stawka godzinowa może i w górę. Ale premii zabrali tyle ze zarobki są gorsze niż przed podwyżką…

17.02.2024 01:31

To widzę nic się nie zmienia niestety na lepsze... Podwyżki były były a na koncie widać dalej tak samo! To obietnice pani Eweliny były że zostań nie pożałujesz! Nie żałuję zmiany, żal mi Was szarych pakowczek! Życzę powodzenia

15.03.2024 20:00

ja dostałem i podwyżkę i premię
    szukam pracy

05.03.2024 12:20

witam, czy szukają do pracy na magazynie w Ustroniu?

14.07.2023 05:54

Czemu w Mokate nie jest tworzony Fundusz Świadczen Socjalnych, co ze związkami zawodowymi czy one wogóle działają? Ktoś coś?

20.08.2023 19:17

Związki zawodowe teoretycznie sa. Niestety gdy właściciele dostana informacje o tym że pracownik sie zapisał ma pewne zwolnienie.
    Związek z kim

25.08.2023 19:01

Co za głupota... Pierwsze słyszę żeby kogoś zwolnili bo do związku się zapisał... "Zgodnie z treścią art. 32 ustawy o związkach zawodowych, pracodawca bez zgody zarządu zakładowej organizacji związkowej nie może: wypowiedzieć ani rozwiązać stosunku prawnego ze wskazanym uchwałą zarządu jego członkiem lub z inną osobą wykonującą pracę zarobkową będącą członkiem danej zakładowej organizacji związkowej, upoważnioną do reprezentowania tej organizacji wobec pracodawcy albo organu lub osoby dokonującej za pracodawcę czynności w sprawach z zakresu prawa pracy; zmienić jednostronnie warunków pracy lub wynagrodzenia na niekorzyść osoby wykonującej pracę zarobkową będącą członkiem danej zakładowej organizacji związkowej, upoważnioną do reprezentowania tej organizacji wobec pracodawcy albo organu lub osoby dokonującej za pracodawcę czynności w sprawach z zakresu prawa pracy – z wyjątkiem przypadku ogłoszenia upadłości lub likwidacji pracodawcy, a także jeżeli dopuszczają to przepisy odrębne. Zobacz więcej: https://poradnikpracownika.pl/-zwolnienie-czlonka-zwiazku-zawodowego" Ludzie, zanim palniecie głupotę, zorientujcie się w temacie bo się pogrążacie. Kity cisnąć to My a nie nam. Kolejny jakiś prosty człowiek ze wsi dostał komputer i chciał anonimowo zaświecić w sieci
    Magda

02.02.2024 22:56

Czy znajdzie się ktoś, kto pracował tam na recepcji?

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Mokate