Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1926 ocen.

Opinie o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.

do WIVATA

A jak Ci każą podpisać się czytelnie to piszesz-"CZYTELNIE" haha,co za gamoń.

wivat
@do WIVATA 01.08.2014 19:00
A jak Ci każą podpisać się czytelnie to piszesz-"CZYTELNIE" haha,co za gamoń.

pogadamy jak popracujesz u nas troszeczke,jak pojadą w ciebie troszku to zobaczymy czy bedziesz taka(ki)rozanielona-y ,jak cie zeszmacą i stracisz czas na firmę,to sie okaze kto jest gamoniem.

do WIVATA
@wivat 02.08.2014 06:19
pogadamy jak popracujesz u nas troszeczke,jak pojadą w ciebie troszku to zobaczymy czy bedziesz taka(ki)rozanielona-y ,jak cie...

Nie strasz nie strasz,bo się...a tak poza tym ja nie pracuję w twojej ukochanej firmie.

geniusz

WIVAT bystrzaku,gdzie Cię takiej przebiegłości nauczyli,o jejciu jejciu.Żebyś się nie pokupkał jak wpadniesz zaraz w samozachwyt.

WIVAT

OKOŁO-ZADOWOLONA?

problem

Zawsze można napisać około

driuk

witam ide na rozmowe o prace do tej firmy czy moze mi ktos powiedziec ile sie zarabia netto?w kaliszu?

darek
@driuk 31.07.2014 09:12
witam ide na rozmowe o prace do tej firmy czy moze mi ktos powiedziec ile sie zarabia netto?w kaliszu?...

idz to sie dowiesz,o zarobkach sie tu nie pisze bo kasowane sa posty

Ewa

jestem nowa w tej firmie, dostalam prace jako doradca klienta i obecnie jestem na okresie próbnym, jedyne co moge powiedziec to to że ludzie na moim regionie tzn, kierownicy, dyrektor i pozostali doradcy są w porzadku. Ale prosze inhych o opinie na stanowisku doradcy,

ana
@Ewa 27.07.2014 15:56
jestem nowa w tej firmie, dostalam prace jako doradca klienta i obecnie jestem na okresie próbnym, jedyne co moge powiedziec to...

To tylko złudzenie Ewo,uciekaj gdzie pieprz rosnie z tej firmy-obudzisz sie po paru miesiacach lub latach i dojdziesz do wniosku ze zmarnowałas czas w tej firmie.poczytaj opinie a wnioski sama wyciągniesz,no chyba ze jestes zpowinowacona z panią prezes-wtedy lub lubisz chodzić do łóżka-wtedy czeka cię WIELKA kariera

oj:)

Tak,tak,to prawda,wszystko pięknie jest na początku,a później wychodzi szydło z worka i czar pryska :) Niestety :)

ulotkarz

ja tez roznosze ulotki i jest dobrze

pamietliwy

Podllizywal, podkapowal miało być :)

pamietliwy

Z tego co pamiętam to Kobra tez awansował. Do kogo się podpisywał? Kogo podarował?

basta
@pamietliwy 26.07.2014 19:12
Z tego co pamiętam to Kobra tez awansował. Do kogo się podpisywał? Kogo podarował?

hahahaha ktoś sobie przypomniała o kobrze przecież on już dawno tu nie pisze, także najlepiej mówić o nieobecnych. kobra był wporzo gość, a że wam to trochę błota zrobiła to do tej pory go pamiętacie. ten tekst pamiętam był tutaj ale 2-3 lata temu karolcia go wkleiła bo sobie przypomniała bądź kto inny w tej chwili też mam inną prace i z kobrą utrzymuję kontakt

karolcia

Kobra, wiem kim jesteś, wiem za co wyleciałeś, wiem jak pracowałeś. Nie rób już z siebie błazna, poszukaj sobie innej pracy, przecież jesteś taki wszechstronny, masz tyle zawodów, więc raczej nie będzie trudno? i skończ już z opluwaniem, bo to Ci wychodzi najlepiej, zarówno gdy pracowałeś to wiecznie mieszałeś i teraz też nie możesz przestać.

Miodek

Ja się dziwię, że w ogóle pracujecie. Wasza pisownia to masakra. Pokończyła większość z Was chociaż podstawówkę?

ja
@Miodek 24.07.2014 19:09
Ja się dziwię, że w ogóle pracujecie. Wasza pisownia to masakra. Pokończyła większość z Was chociaż podstawówkę?...

Po podstawówce zna się ortografię i pisownie Polską,no chyba że zatrudnia się osoby bz trzeciego świata.

v

Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.

ex

Co słychać w chwilówkach we wrocku? :)

barabara

o widze ze juzka od banerow juz zdegradowali z generalnego-a takie fajne pomysły miał.

oj:)

A kto został generalnym ? :) Czy ktoś ze starych,czy nową ofiarę wybrali ? :)

aaa

Witam, czy ktos pracuje w chwilowkach? Bo bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedz i na co zwracaja uwage i pod jakim kontem wybieraja kansydaya?

ogarnij sie
@aaa 18.07.2014 14:23
Witam, czy ktos pracuje w chwilowkach? Bo bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedz i na co zwracaja uwage i pod...

Złotko tu wszyscy pracóją w chwilówkach-mama,tata,brat,siostra teść teściowa szwagier,kuzyn itp,itd.

n

Najwyzszy czas na tych nierobow. Najwyzszy czas.

oj :)

A kto poleciał już ?

wer

Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram ten pomysł poniewaz i tak nic niwe robili a pensyjke brali,a robote za nich robili koordynatorzy.

news
@wer 17.07.2014 20:15
Wreszcie wzieli sie za najwiekszych nierobów i cwaniaków w firmie-kierowników reklamy,a tacy PEwni byli nietykalnosci,popieram...

Widze ze malo wiesz mieli co robic roboty po rękawy, a od tego jest koordynator popatrz obiektywnie koordynatorzy pójdą pod kierowników sprzedaży i nadal beda robic to co robili i kierowników sprzedaży też wyzwiesz od "nierobów" :) dopiero koordynatorzy odczuja zmiany a sprzedaż bedzie latać z językiem bo nie ogarniesz wszystkiego na raz i w tym efekcie nic nie bedzie załatwione jak trzeba haha dopiero beda jaja makabra co sie dzieje :/

news

Dzieje sie dzieje!!! Na 100% :/ zwalniają kierowników, w koncu muszą mieć na wypłatę dla nowego "generalnego" co za chamstwo :/ tylu ludzi !!!

nonews

nic się nie dzieje, nikogo nie likwidują

starynews
@nonews 17.07.2014 07:37
nic się nie dzieje, nikogo nie likwidują

I co piszesz ze nic sie nie dzieje!!! SIEJESZ KŁAMSTWO I PISZESZ NIE PRAWDEnie powinienes(aś)wypowiadac sie na tym forum kłamczuchu,osobiscie znam 2 kierowników reklamy z którymi firma rozwiazoje umowy-powód likwidacja stanowiska kierownika reklamy.Przyjeli cie chyba do siania pozytywnej propagandy,

vcvc

Aaaaa czy cos jaramy?poczułam dym!aaaaa pójdzie pisze sie przez o z kreską trybuno ludu.A REKLAMA ZAWSZE BYŁA TRAKTOWANA Z BUTA,przeciez ten dział zawsze był szpilką pod paznokciem rządzących-taka podrasa wielkich.

trybuna ludu

poczekaj niedługo i cała reklama pujdzie z dymem,a po niej kadra sprzedazy

news

Likwidują kadre zarzadzajaca reklamy!!! Ktoś wie cos wiecej w tym temacie? Jak zwykle reklama została potraktowana "z buta" :/ bo koszty trzeba ciac :/

mandela

w takim razie prezes musiałaby już jeździć złotym jaguarem :-) coś czuję, że nie pracujeszz na odpowiedzianym stanowisku, (usunięte przez administratora)

nela

Na co każdy pracuje w tej firmie? Na pensje? (usunięte przez administratora)

ola

Ciekawe ile dzieci będzie po tegorocznej imprezie firmowej....? Jeszcze trochę i zamiast wczasów pod gruszą to będą płacić becikowe hehehe

Rambo

A ja mam 18 lat, pracuje jako ulotkarz i moja przełożona... też jest świetna :) Mimo, że jestem pracownikiem szeregowym, to traktuje mnie z pełnym szacunkiem.

Zadowolona

Pracuję w tej firmie prawie od początku. Zaczynałam od infolinii, potem na biurze, teraz wyżej. Jak miałam dostać pochwałę, to ją dostawałam; jak miałam dostać po uszach, to mówili jak jest. Ale ZAWSZE z szacunkiem! ZAWSZE. Na każdym szczeblu ci, którzy byli wówczas nade mną doceniali moją pracę. Dostawałam premie w postaci: pochwały, kasy lub szkolenia :) Ja jestem bardzo zadowolona!

do kajaja

kajaja -wyleciałaś bo nie chciało ci się pracować ? i piszesz że zmarnowałaś w tej pracy rok a może dwa życia ?i kogo to wina? pracodawcy że ci jeszcze za to płacił dawał szanse i szkolił? i jak dostałaś stanowisko przez łóżko to nie pisz chociaż o tym na forum bo to takie niesmaczne jest ;/

pol2

@ania, oskarżasz ludzi, którzy potrafią docenić pracodawcę o to, że kłamią i są zmuszani do pisania pozytywów? ;D Zabawna jesteś

kolo

windykacja? śmiech na sali kolesie którzy łykają sterydy i latają na siłkę, sztucznie pompowani jak przyjdzie co do czego to uciekają aż się kurzy. cieszę się że coraz więcej klientów nie daje się zastraszyć. jedyne co winda potrafi to walnąć miśka jak klient przestaje się go bać. żenada

kajaja.

hej nie wiem jak wy ale ja zmarnowałam rok życia w chwilówkach... miało być pięknie a wyszło jak zawsze tam gdzie się nie szanuje ludzi... owszem prawdą jest że płacą na czas ale kiepska to kasa. jak sprzedasz kredyt to dostajesz ochłapy z prowizji resztę czyli to co najlepsze zgarnia góra i Twój kierownik a cisną... naszego kierownika spokojnie można by oskarżyć o mobing. no chyba że jest się pupilkiem i ma się tą pracę po znajomości wtedy.... żyć nie umierać nawet jak nic nie robisz to zostajesz chwalony, sama osobiście widziałam takie przypadki. karierę można zrobić szybko ... przez łóżko. a jak tam w stolicy???? bo słyszałam że nie ciekawie... ja na szczęście ten koszmar mam już za sobą od paru miesięcy mam fajną pracę gdzie ludzie się szanują i kasa jest pewna i przyzwoita. jeśli jeszcze tam tkwicie to dobrze radzę uciekajcie bo prędzej czy później będziecie żałować straconego czasu. nauczyć się tam niczego nie można, szkolenia to farsa.a potem oczernią Cię jak tylko mogą. taka polityka, firma ma kasę bo wie jak wykorzystywać swoich pracowników.

pol

Może niech się wypowiedza osoby które już odbyły rozmowę ;)

jest tak, jak mówią

@wewe, prześlę Ci to, co jest na stronie www w zakładce Kariera - może to Ci jakoś pomoże :-) Kiedy masz rozmowę? "A czy jest jakiś przepis na to, co mówić podczas rozmowy? Raczej nie, ale uczciwość, zrozumiałość, precyzja i prostota to cechy, którymi powinny się charakteryzować nasze wypowiedzi. Przede wszystkim uważnie słuchajmy rekrutera i odpowiadajmy na zadawane nam pytania. Nie odchodźmy również od tematu i pilnujmy by nie używać potocznego języka. Ważna jest także pewność w głosie połączona z uśmiechem na twarzy i utrzymywaniem kontaktu wzrokowego. Te czynniki zdecydowanie mogą nas przybliżyć do rekrutacyjnego sukcesu. W dzisiejszych czasach idąc na rozmowę możemy śmiało przyjąć zasadę - "nie oczekuj niczego, a spodziewaj się wszystkiego". Żadne pytanie, czy ewentualne zadanie do wykonania nie powinno nas zaskoczyć. Zawsze podchodźmy do nich z zaangażowaniem, powagą i szczerością. Na pewno warto doskonale znać zawartość swojego CV i wiedzieć, dlaczego zdecydowaliśmy się kliknąć "APLIKUJ". Przesada w tym względzie może przynieść zupełnie odwrotny skutek. Wyuczenie się gotowych odpowiedzi na standardowe pytania często może zostać odebrane jako brak autentyczności. Bądźmy sobą, gdyż sprawny rekruter z łatwością dojrzy niespójności w naszych odpowiedziach. A o co z kolei możemy zapytać my? Tak naprawdę o wszystko, musimy być jednak przygotowani na to, że nie na wszystko od razu uzyskamy odpowiedź. Pewne informacje związane z firmą i stanowiskiem można przedstawić tylko tym osobom, które zostały wytypowane do zatrudnienia."

wewe

Moze ktos opisać ja wyglada zadanie grupowe na rozmowie kwalfikacyjnej? Jak się wykazać podcczaas tego zadania?

JEJ_Diżej

Doświadczenie i gadane ida ze sobą w parze. Im lepsza sprzedaż, tym lepsze zarobki, ale wbrew temu, co niektórzy myślą, wcale nie trzeba wciskać ludziom pożyczek. W końcu sami po nie przychodza! I sa naprawdę zadowoleni, jak ją dostana ;D

jest tak, jak mówią

w finansach można dobrze zarobić. Tyle w temacie.

ciekawe

ile można zarobić?Więcej niż na kasie w Biedronce (tam mają 1800zł)

Kaśka

Hej : ) pracuję tu niedługo, jako doradca klienta, ale co na pewno mogę powiedzieć, ze z ta firma warto się zwiazac bo potrafią docenic człowieka i jego starania . pracowałam wcześniej u konkurencji, tyle że małej, i wiecie jak to jest w kilku osobowej firmie – zajmujesz si e wszystkim,a masz płacone jakbys nir robił nic. Kaśka w końcu jest doceniana i w końcu o mnie mówią pozytywnie – polecam każdemu : ) : ) :D

Kaśka

Hej : ) pracuję tu niedługo, jako doradca klienta, ale co na pewno mogę powiedzieć, ze z ta firma warto się zwiazac bo potrafią docenic człowieka i jego starania . pracowałam wcześniej u konkurencji, tyle że małej, i wiecie jak to jest w kilku osobowej firmie – zajmujesz si e wszystkim,a masz płacone jakbys nir robił nic. Kaśka w końcu jest doceniana i w końcu o mnie mówią pozytywnie – polecam każdemu : ) : ) :D

ja

Na pierwszy rzut oka firma fajna ale faktycznie wygląda to trochę inaczej. Atmosfera może i ok ale nie ma się co dziwić jak siedzisz i gadasz z koleżanką popijając kawkę. Kierownik regionalny niby też fajny ciągle nam powtarza ze jest do naszej dyspozycji i służy pomocą a jak przyjdzie co do czego to słyszysz RADZ SOBIE SAM. Pracowałem jako doradca i Bogu dzięki ze nie jako kierownik bo ci to dopiero mają przechlapane, co byś nie zrobił to wiecznie źle i mało ja rozumiem że trzeba iść do przodu ale w tym wszystkim trzeba się szanować a nie gadać za plecami. I nie polecam nikomu brać chwilówki - zabija was koszty a jak przegapić termin to windykacja cię będzie zastraszac i będzie ci udzielał dobrych rad w stylu sprzedaj telewizor jak nie masz z czego zapłacić o i takie to są wspaniałe te chwilówki można by tu dużo jeszcze pisać ale chyba nie warto sobie więcej zawracać głowy taka beznadziejna firma która robi w .... i klientów i pracowników

-Panda-

Jak tam z działami kontroli u kierowców słychać ? Dalej dają po dupie ?

jagna

Na razie wiem tyle:umowa o pracę podstawa-najniższa krajowa (którą też trzeba wypracować) plus prowizja. Niedługo będę podpisywać umowę to pewnie dowiem się więcej. Co chciałabyś wiedzieć?

jagna

Wrażenia całkiem Ok.Trochę się stresowalam na początku -zupełnie nie potrzebnie.Miałam 2 mile rekruterki. Ciekawe czy będzie mi się dobrze pracować...

jagna

Zaczynam niedługo pracę jako doradca klienta. trochę się stresuję,bo opinii negatywnych jest tutaj niemało. Mam nadzieję,że będę mogła za jakiś czas napisać coś pozytywnego.Pozdrawiam!

kimi

@obserwator, jakie jest w takim razie Twoje zdanie o pracy w Kredyty-chwilówki? nie zgadzasz się ze wszystkim?

z centrali

Przyłączam się do opinii @LaLaLa. Wszystko jest jak najbardziej w porządku – pieniądze zawsze na czas, przełożeni szanują swoich pracowników, a atmosfera w pracy jest super. :) :) :)

pablo

praca windykator teren,robisz po 15 godz. dziennie3 godz rano przygotowanie 8 godz jeżdżenie i 2,5-3 rozliczenie dnia zebranie co tydzień i co tydzień ktoś traci prace wypowiedzenie na oczach innych pracowników rotacja i zastraszanie zwolnieniem utrzymasz się może 3-do 9 miesięcy podwyżka zapomnij jesteś nie kreatywny kierownik /Warszawa .....

Dave
@pablo 15.05.2014 18:03
praca windykator teren,robisz po 15 godz. dziennie3 godz rano przygotowanie 8 godz jeżdżenie i 2,5-3 rozliczenie dnia zebranie...

Większych bredni nie czytałem. Człowieku ogarnij się a nie piszesz głupoty. Pewnie miałeś tyle do czynienia z windykacja co głuchy z muzyką!!!

Obserwator

Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to pisałem ja, (usunięte przez administratora), terener I klasy !!! I jeszcze chciałm napisać, bo w zeszłym tygodniu nie mogłem, bo byłem chory. Że Ci ludzie co wbijająwnaszego kochanego prezesa szpilki, to nie ludzie, to wilki. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Finansowe „KREDYTY-Chwilówki” Sp. z o.o.