KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

olica

04.03.2013 19:58

Fakt, potwierdzam, bylo kilka takich wydarzen i pewnie nie ostatnie... ale ale jak to w biurze, jedni zasuwaja a inni im wiecej narzekaja tym mniej robia ale wiekszosc i tak nie czuje sie doceniona.
    ninka

28.02.2013 16:44

Zaczynasz prace na jedne stawce, rzadko podnoszonej, robota jest dokladana bez jakichkolwiek finansowych dodatkow, kobiety w ciazy kiedys mogly liczyc na powrot w tej chwili jest to jedna wielka niepewna, kirownictwo zapewnia o czekajacym miejscu ale tuz przed powrotem informuja o braku takiej mozliwosci. Przy podyzkach jesli juz sie trafi kobiety w ciazy czyli te przed macierzynskim i te ktore wracaja z macierzynskiego sa pomijane nawet przy tych smiesznych "podwyzkach". O podwyzke walczysz pol roku a w koncu jak obiecaja to za pol roku... a na konic wreczaja wypowiedzenie.... Kazdy nowy pracownik ma duzo wyzsza stawke - niedocenia sie dobrych i starych pracownikow. Firma - przyjsc, wyszarpac co sie da, zdobyc wiedze i uciekac do normalnych firm.
    mlody

25.01.2013 19:55

Ludzie jak po nowym roku w tej firmie??bo sam nie wiem czy zaczynac prace w kaeferze,napiszcie moze cos idzie w dobrym kierunku,dzieki.
    robotny

20.11.2012 13:40

a jezeli chodzi o majstrów to tez porazka udaja ze cos wiedza [usunięte przez moderatora]
    do przedmowcy wyzej

16.11.2012 19:56

To gdzie sie kolego przeniosles,daj jakies namiary.
    firma powinna nazywac sie zlodziej... nie kaefer

16.11.2012 14:13

Paranoja to dobre slowo opisujace caly ten syf. Szefostwo sie wywyzsza a ciemne jak asfalt noca! Niedouczone a ę i ą tylko usiłuje z paszczy wydobywać nieudolnie. Obrażają pracowników jak gdyby sami byli orlami . Żon się czepiaja a one mają rację bo widzą swych mężów i ich szampane nerwy i tu się z nimi zgodze. Ja już nie pracuje. I radzę wszystkim na tej firmie świat się nie.kończy!!! Teraz mam pracę a nie robotę. Za pieniądze a nie za jałmużnę!!! Z normalnym kierownictwem a nie bandą (usunięte przez administratora)! Ludzie szkoda życia na szarpanie tu nerwów!!! A (usunięte przez administratora) przedni Hahaha dopiero tempa strzala musiała to napisać:-D
    ciekawy

08.11.2012 13:59

[usunięte przez moderatora] odpiszcie co myslicie o zaczeciu pracy w Kaeferze bo po tych wypowiedziach to wlosy deba staja,moze w Tarnowie nie jest az tak zle,sytuacja mnie zmusza do pracy,chyba ze znacie jakies firmy gdzie sa przyjecia,dzieki.
    A

25.10.2012 10:36

jakże szczęśliwa Żoneczka! - 2010-11-30 13:51:35 a co żony na to: sama jestem jedną z nich wiec prosze link poniżej: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,336056,0,0,99999 (usunięte przez administratora)
    biedna...

04.10.2012 15:30

załamany - 2012-09-13 12:56:58 Trzeba być już totalnym desperatem żeby się tu pchać,ale wolny wybór.Mój mąż pracuje w Bełchatowie ,powiem krótko jest tragicznie -o wypłatę musi się prosić za cały wrzesień dostał tylko 1000zł do ręki i oczywiście praca na czarno zero ubezpieczenia i to ma być firma ,dziadostwo nic poza tym.Cała Polska to jeden wielki syf .Niech warszawka wreszcie zajmie się tymi oszustami ,którzy żerują na zwykłych ludziach. biedna...
    załamany

13.09.2012 12:56

Trzeba być już totalnym desperatem żeby się tu pchać,ale wolny wybór.
    Bronek

11.09.2012 20:28

Witam Tak polecam tą firme. Będziesz pracował u mnie jakieś 240 godzin w miesiącu a zapłacę Ci za 189 godzin, reszty nigdy nie zobaczysz bo ida do banku godzin, który upada po zakonczeniu budowy:) Zapraszam do Holandii:)
    amadeusz

11.09.2012 16:35

witam. mam mozliwosc wyjazdu z tej firmy- oddzial tarnow- do wyjazdu do holandii i nie wiem co zrobic. polecilibyscie ta firme czy nie bardzo?
    misiek

05.09.2012 13:22

mam nadzieje że wszyscy podzielą los tych trzech co ostatnio wywalili,żaden w tej firmie nie ma pojęcia o zarządzaniu,są to po prostu ludzie z przypadku(albo inaczej po wypadku z ciężkim urazem głowy) Tarnów i Połaniec to jedna wielka banda,powinni te oddziały postawić w stan likwidacji,jak by dokładnie przeprowadzili kontrole to by się dowiedzieli jakie wały sie w tarnowie kręci,same tylko faktury wystarczy przejżeć gdzie co było kupowane i na jaką budowe.

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Kierownik Robót Rusztowaniowych

Rybnik

wiatrak

04.09.2012 20:27

Zgazdam się z przedmówca. To co ten pseudo kierownik wyprawia z ludźmi to woła o pomste do nieba. Zero kultury i podejścia do pracownika. Do domu puszcza ludzi na całe 4 dni po 6 tygodniach cięzkiej pracy mamy wypocząć i nacieszyc sie rodzina, Jakby mógł to wogóle bynie puszczał ludzi a w pracy ma takie wymagania jakby znalazł murzynów. Gość nie ma pojęcia o tej robocie wogóle a wymadrza się ile to nie można zrobić w ciągu dnia. Mam nadzieje że skonczy jak (usunięte przez administratora)

06.08.2012 23:31

dokładnie wymyślają jakiś BANK CZASU w miesiącu ginie 50 godzin wypłacają sam nominał i każdą to ludziom podpisywać i straszą że jak się godzin nie podpisze nie otrzymają wypłaty .Pracujemy od 7-17 i mamy w tym godzinę przerwy oczywiście która jest bezpłatna wpisują nam 9 godzin z czego wypłacają sam nominał . Po co wogole denerwować ludzi takim gadaniem godziny przepracowane powinny być wypłacane z góry w następnym miesiącu a nie do wybrania po zjeździe z budowy
    połańcok

06.08.2012 20:38

załatwili wielką trójce!!!!!!!Wojnicki na zasiłek dla bezrobotnych niech się dowie ile i za ile mozna przezyć,hehehe,teraz czekać aż załatwią [usunięte przez moderatora].Oni też nie mają czystych rąk (usunięte przez administratora) .[usunięte przez moderatora] lepiej z niemiec niech nie wraca,bo czeka go to samo.
    tomek

04.08.2012 21:07

dobrze piszesz,ale tak właśnie jest że nikt sie nie postawi,bo ci co zostali to same pocioty i oni w (usunięte przez administratora) ie mają wszystko,miedzy innymi do roboty chodza w kratke i im nic nie robią,dalej jak tak będzie to nie ma się co stresować tylko zmienić firme,a oni niech sobie robią tylo juz nie maja kim.hehehe.
    hehehe

03.08.2012 22:20

Nawet [usunięte przez moderatora] przerobili,taki sam sie zrobił jak [usunięte przez moderatora]i,by cie (usunięte przez administratora) ali tylko żeby twoim kosztem większa kase wziąść,[usunięte przez moderatora]

03.08.2012 22:09

potwierdzam,to co wyżej napisane,patologia w tej firmie totalna,żyja jeszcze w sredniowieczu oczywiscie dyrekcja i kierownictwo,które nie zna sie kompletnie na robocie poprzyjmowani po znajomosci na dobre stanowiska nic pozatym,ale pomału sie ta firma kończy fachowcy odeszli została sama kadra z pod biedronki,upadli na pysk!!!!!nie maja kim robić bo nikt za te pieniądze im nie bedzie robił,zostali sami starzy pracownicy po 60-tce,i co dalej,według mnie upadłość.
    ed

24.07.2012 21:20

wy to macie chyba cos z głowa jedzcie na oddział tarnowski to wtedy powiecie ze (usunięte przez administratora) bo pewnie sie wam robic nie chciało a teraz wymyslacie niewiadomo co .....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

08.07.2012 11:10

Pracuje na budowie w Niemczech w Hamm.Praca 220 godzin,a mam zapłacone za 168 godzin,jak to możliwe że nikt tego nie kontroluje i pozwala im tak pracownika okradać.Chyba będe musiał gdzieś to zgłosić!!!!
    osoba postronna

08.06.2012 11:32

przeczytałem wszystkie komentarze i mnie troche z tropu to zbiło bo chciałem złozyc papiery do tej firmy. Odradzacie czy może jednak zaryzykować?
    nastepny

03.05.2012 21:26

Gdzie kolego odszedles?? daj jakies namiary,a w kaeferze podobno lepiej jest,jakies exporty ruszyly,napiszcie jak cos wiecie i tam pracujecie,pzdr.
    nie pociotek :D

03.05.2012 09:59

włąsnie odszedłem do innej firmy i jakoś nie widze sensu wracać do Kaefer -ra pozdrawiam tych co zostali trzymajcie sie ! i zróbcie to samo poczujecie ulge ;)
    kumpel

13.04.2012 22:37

witajcie,co ciekawego w kaeferku teraz slychac,bo strasznie ciekawy jestem,napiszcie czekam....
    Pewniak

08.03.2012 20:29

Zarobki 1300 zł praca po 10 godzin na dzien a pisane na pasek 176. Soboty i niedziele na lewo za 100 zl. (usunięte przez administratora) Szkoda sie przyjmowac.(usunięte przez administratora)

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

LEON

06.03.2012 19:43

[usunięte przez moderatora] FIRMA nie placa nadgodzin,łikendów nie wpisują na paski. Zabrali juz wszystko nie dawaja srodków czystości typu mydło,reczniki od 3 lat nie płaca za pranie roboczych ubran,stawki wynagrodzenia miesiecznego wynoszą jak dla ŻULI z pod SKLEPU. ŚREDNIA ZAROBKU MIESIECZNEGO ( 1,300 zł ). Rekrutuja ludzi do pracy obiecujac wyjazdy za granice co jest wielkim kłamstwem !!
    pikus

26.02.2012 14:43

chlpaki wybieraja się na szwecje. Z tego co wiem koksów tam nie będzie ale ludzi juz przyjmują na wyjazd bo nikt nie chce tam jechac
    robotny

25.02.2012 20:35

witam, napiszcie co tam slychac w KAEFERZE bo moze sa jakies zmiany na lepsze mam okazje tam robic i sam nie wiem,pozdrawiam.
    izoler

05.02.2012 19:32

Kolego, Z Iso-Perfektem (Przekrętem szkoda gadać), natomiast w Bohle pracuje paru moich kolegów. Chłopaki sobie chwalą i nie chcieli ostatnio nic zmieniać chociaż do nich dzwonili. Z tego co się pytałem w zeszłym tygodniu to mają na razie stan, ale będę się dalej interesował. Podobno z tego co pytałem kilku jest uczciwie, dobra kasa, ciągłość pracy i dobra atmosfera. Powodzenia Kolego.
    yawex

01.02.2012 21:39

Czesc tez mam juz dosc obiecywania od 6 miesiecy eksportu co 2 tyg i dalej [usunięte przez moderatora] z tego... dajcie jakies namiary.. Co sadzicie o iso-perfekt badz bohle??
    do przedmowcy wyzej

28.01.2012 19:43

kolego to moze bys dal jakies namiary gdzie sie przeniosles i da sie zarobic kase bo bieda ze hej,pozdrawiam.
    bez obrazy ale głuchy i ślepy wybierał zarząd

08.12.2011 20:05

kto myśli tu rozpoczynać prace niech sie dobrze zastanowi kierownicy obiecują złote góry wyjazdy tu i tam a w rzeczywistosci jest tak ze ludzi pchają (usunięte przez administratora), albo bełchatów albo inne śmieszne miejscowości, na miejscu roboty nie ma, a delegacje tez obiecywane ze hej a co jest jest tylko gadanie klepią tymi gębami zeby ludzi zatrzymac i kto naiwny ten czeka i złudnie mysli ze dadzą mu tu zarobić bo o dorobieniu się czegokolwiek nie ma mowy w tej firmie wszystko zarzad zagarnia pod swe (usunięte przez administratora)br /> nie polecam, ja i moi koledzy odchodzac w kaeferka poczulismy dopiero ze przed nami otwarly sie wrota do zaistnienia i wreszcie ZAROBIENIA:)

17.11.2011 15:57

to jeśli trafiłeś na taką dobrą firmę to może namiary byś dał bo ja jakoś szczęścia nie mam i co trafiam to coraz gorzej:(
    obecny pracownik kefira

17.10.2011 16:03

zapomnialem dodac ze w tej firmie sa seryjne zwolnienia, uciekaja wszyscy! a szefostwo nie chce isc na zwolnienia typu porozumienia stron wiec ci ktorzy odchodza dostaja swiadectwa na ktorych widnieje wpis porzucenia pracy - mnie czeka to samo ale mam to gdzies:):):)

28.09.2011 19:17

niepewny - 2011-08-21 20:22:39 Hallo ludzie, mam okazje zaczac prace w kaeferze,po tych komentarzach to sam nie wiem,jedni pisza dobrze,jedni zle. Prosze o szczera pomoc co polecacie robic czy nie zaczynac?? Napiszcie ile sie tam zarabia chodzi mi tylko o export bo w Polsce nie bede robil. dzieki. ja tez mam mozliwosc pracowac w keaferze i chciaem zapytac kolegi co pyttal o warunki i place czy wie cos wiecej bo ztych opini to jedna niewiadoma.pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
    niepewny

21.08.2011 20:22

02.08.2011 16:38

jak ktos ma plecy to wyjezdza tu i tam i kase tez ma a drugi robi za marne pieniadze gdzie ta sprawiedliwosc [usunięte przez moderatora]

25.07.2011 11:45

[usunięte przez moderatora] ja jezdze do Norwegii i Hiszpani,lepiej byc nie moze,nie interesuje mnie co zarzad robi mi płaca jak nalezy i nie tylko mi bo moja ekipa jest zadowolona [usunięte przez moderatora]
    rolnik

09.04.2011 19:08

coz tu duzo gadac dziadostwo sie zrobilo straszne nie dosc z ekryzys jes tnie ma roboty to nasi zamiast wygrywac przetargi na budowy to (usunięte przez administratora) traca wypieprzaja cene po 300 zl za metr kwadratowy izolacji totalna masakra nie potrafia nic zalatwic od zawsze byli nauczeni krasc a nie dawac ludziom zarobic wypominaja exporty ludziom i to ze budowy do tylu stoja a jak przegraja przetarg i roboty nie ma to ludzi na bezpłatny urlop wysyłaja a tu z czegos trzeba zyc oplacic rachunki splacac pozyczki o ktorych (usunięte przez administratora) mowil na połańcu w 2008 roku nie zapomne sobie tych jego slow zacytuje ,,bierzcie kredyty budujcie domy kupujcie auta nic sie nie martwcie roboty w tej firmie nie braknie nikomu nigdy i bedziecie mieli splacac z czego pozyczki "masakra totalna i porazka najlepsze jest to ze na export zeby wyjechac trzeba czekac rok czasu a niektorzy jezdza z exportu na export ja nikomu nie zaluje niczego tylko niech to bedzie sprawiedliwie robione i dzielone a nie zeby jeden jezdzil non stop a 2 siedial w kraju na bezplatnym i robil za 1.600zl w delegacji porażka kierownictwo sie tak zmienilo ze szok ale to sa wplywy naszego zarzadu calego tarnowskiego nikogo innego nie tylko zarzadu

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.