KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

kociak

07.06.2013 11:11

witajcie widze ze w kaeferze nadal maja bałgan nie maja nadal roboty hehe ja sie ciesze ze nie robie u tych pachołków to sa same pionki bronczakowski to powinien sie zastanowic nad tym jak przestac pić alkoholik jeden pieprzony nie potrafił nic na holandii zorganizowac jak byłem u niego 3 lata temu kaciała i tyle dlatego tez ciesze sie ze zwolniłem sie z tej formy (usunięte przez administratora) teraz mam inną lepsza prace moze nie jako monter izlacji ale jestem zadowolony bo pracuje spobie w tarnowie na 2 zmiany po 8 godzin dzien w tygodniu mam wolnego i niedziele za 2.500 zl a reszta kierowników to tez matoły i debile majstry tez nie lepsi heh naobiecywali ze premie miały byc tak jak 2 lata temu jak byłem na bełchatowie robiłem za 1.500 zl nocki dniowki olejcie te firme i idzicie gdzie indziej do roboty niec hupadnie ten kaefer bedzie wtedy swiety spokój przynajnmiej nie bedziecie robic na tych (usunięte przez administratora) teraz sobie siedze od 22/02 na chorobowym miałem wypadek w rpacy złamałem kostke boczna w lewej stopie poslizgnalem sie na lodzie pracodawca dobrze mi płacił chorobowe nie narzekam od maja mnie zus przejął takze teraz mam miec 100% wypłacone rpzez zus chorobowe tak jak mi pracodawca płacił tez 100% chorobowego takze jest git mam za co zyc mam tez z czego odłozyc a przez kaefera narobiłem sobie tylko dł€gów które do dzisiaj spłacam kumplom rodzinie złodziejska firma to kaefer dziekuje to tyle w tym temacie
mi.

17.05.2013 11:58

ale gdzie szukać pracy w tym fachu ale na lepszych warunkach?
desperat

17.03.2013 16:30

powitac haha jak ja sie ciesze ze juz nie robie w tej firmie haha (usunięte przez administratora) nie nadaje sie do kierowania ludzmi wymyslil sobie jakis bank czasu w holandii chlopaki robie weekendy a kasy nie dostaja za to kurde parodia ten czlwoiek ma plecy dlatego jest w tej firmie jeszcze nigdy nie worce do tego oddziału by robic za darmo niech sie wypcha tarnów (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)zostali wywaleni z formy i bardzo dobrze tak ma byc za nasze roboty godziny pobrali premie co miala isc dla nas oszusci i zlodzieje na kazdym kroku (usunięte przez administratora) to tępak jest ale co zrobic taki sie urodził i taki umrze nie idzcie do tej firmy bo to porazka jest trzeba byc naprawde desperatem i szalonym by tam robic obiecuja exporty i tak nie wysylaja ludzi a jak pojedziesz to siedzisz tam jak kołek za darmo diet nie placa nadgodzin tez nie z rodzina sie widzi czlowiek raz na 6 tygodni potem dziwia sie ze rozwody sa dzieci nie poznaja swoich ojców (usunięte przez administratora) powinii za łeb powiesic bo za jaja nie mogliby powiesic bo ich nie ma hehehe w kraju jakie zarobki były to takie sa ludzie zostawcie te firme w koncu niech sobie sami robia jak sa tacy madrzy kubala nastepny kaciała połańcem kieruje i sie nosi jakby byl najwazniejszy w tej firmie a jest zwyklym pionkiem
menedżer projektu POMPKA

07.03.2013 21:33

co wy wszyscy [usunięte przez moderatora], KAEFER to najlepsza firma pod sloncem, takiej kasy nie zarobicie nigdzie!!!
menedżer projektu POMPKA

06.03.2013 21:54

Co wy wszyscy (usunięte przez administratora). firma KAEFER jest zajebista, nie ma nigdzie lepszej, atmosfera pracy jest zajebista, ludzie sa zajebisci, robota jest zajebista, a za granica takiej kasy jak tu nie ma nigdzie, tylko trzeba chciec robic a nie kazdemu sie chce POLECAM !!!
olica

04.03.2013 19:58

Fakt, potwierdzam, bylo kilka takich wydarzen i pewnie nie ostatnie... ale ale jak to w biurze, jedni zasuwaja a inni im wiecej narzekaja tym mniej robia ale wiekszosc i tak nie czuje sie doceniona.
ninka

28.02.2013 16:44

Zaczynasz prace na jedne stawce, rzadko podnoszonej, robota jest dokladana bez jakichkolwiek finansowych dodatkow, kobiety w ciazy kiedys mogly liczyc na powrot w tej chwili jest to jedna wielka niepewna, kirownictwo zapewnia o czekajacym miejscu ale tuz przed powrotem informuja o braku takiej mozliwosci. Przy podyzkach jesli juz sie trafi kobiety w ciazy czyli te przed macierzynskim i te ktore wracaja z macierzynskiego sa pomijane nawet przy tych smiesznych "podwyzkach". O podwyzke walczysz pol roku a w koncu jak obiecaja to za pol roku... a na konic wreczaja wypowiedzenie.... Kazdy nowy pracownik ma duzo wyzsza stawke - niedocenia sie dobrych i starych pracownikow. Firma - przyjsc, wyszarpac co sie da, zdobyc wiedze i uciekac do normalnych firm.
mlody

25.01.2013 19:55

Ludzie jak po nowym roku w tej firmie??bo sam nie wiem czy zaczynac prace w kaeferze,napiszcie moze cos idzie w dobrym kierunku,dzieki.
robotny

20.11.2012 13:40

a jezeli chodzi o majstrów to tez porazka udaja ze cos wiedza [usunięte przez moderatora]
do przedmowcy wyzej

16.11.2012 19:56

To gdzie sie kolego przeniosles,daj jakies namiary.
firma powinna nazywac sie zlodziej... nie kaefer

16.11.2012 14:13

Paranoja to dobre slowo opisujace caly ten syf. Szefostwo sie wywyzsza a ciemne jak asfalt noca! Niedouczone a ę i ą tylko usiłuje z paszczy wydobywać nieudolnie. Obrażają pracowników jak gdyby sami byli orlami . Żon się czepiaja a one mają rację bo widzą swych mężów i ich szampane nerwy i tu się z nimi zgodze. Ja już nie pracuje. I radzę wszystkim na tej firmie świat się nie.kończy!!! Teraz mam pracę a nie robotę. Za pieniądze a nie za jałmużnę!!! Z normalnym kierownictwem a nie bandą (usunięte przez administratora)! Ludzie szkoda życia na szarpanie tu nerwów!!! A (usunięte przez administratora) przedni Hahaha dopiero tempa strzala musiała to napisać:-D
ciekawy

08.11.2012 13:59

[usunięte przez moderatora] odpiszcie co myslicie o zaczeciu pracy w Kaeferze bo po tych wypowiedziach to wlosy deba staja,moze w Tarnowie nie jest az tak zle,sytuacja mnie zmusza do pracy,chyba ze znacie jakies firmy gdzie sa przyjecia,dzieki.
A

25.10.2012 10:36

jakże szczęśliwa Żoneczka! - 2010-11-30 13:51:35 a co żony na to: sama jestem jedną z nich wiec prosze link poniżej: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,336056,0,0,99999 (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Service Desk Agent (German / English speaking)

Zabrze

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Monter rusztowań

Emmen

biedna...

04.10.2012 15:30

załamany - 2012-09-13 12:56:58 Trzeba być już totalnym desperatem żeby się tu pchać,ale wolny wybór.Mój mąż pracuje w Bełchatowie ,powiem krótko jest tragicznie -o wypłatę musi się prosić za cały wrzesień dostał tylko 1000zł do ręki i oczywiście praca na czarno zero ubezpieczenia i to ma być firma ,dziadostwo nic poza tym.Cała Polska to jeden wielki syf .Niech warszawka wreszcie zajmie się tymi oszustami ,którzy żerują na zwykłych ludziach. biedna...
załamany

13.09.2012 12:56

Trzeba być już totalnym desperatem żeby się tu pchać,ale wolny wybór.
Bronek

11.09.2012 20:28

Witam Tak polecam tą firme. Będziesz pracował u mnie jakieś 240 godzin w miesiącu a zapłacę Ci za 189 godzin, reszty nigdy nie zobaczysz bo ida do banku godzin, który upada po zakonczeniu budowy:) Zapraszam do Holandii:)
amadeusz

11.09.2012 16:35

witam. mam mozliwosc wyjazdu z tej firmy- oddzial tarnow- do wyjazdu do holandii i nie wiem co zrobic. polecilibyscie ta firme czy nie bardzo?
misiek

05.09.2012 13:22

mam nadzieje że wszyscy podzielą los tych trzech co ostatnio wywalili,żaden w tej firmie nie ma pojęcia o zarządzaniu,są to po prostu ludzie z przypadku(albo inaczej po wypadku z ciężkim urazem głowy) Tarnów i Połaniec to jedna wielka banda,powinni te oddziały postawić w stan likwidacji,jak by dokładnie przeprowadzili kontrole to by się dowiedzieli jakie wały sie w tarnowie kręci,same tylko faktury wystarczy przejżeć gdzie co było kupowane i na jaką budowe.
wiatrak

04.09.2012 20:27

Zgazdam się z przedmówca. To co ten pseudo kierownik wyprawia z ludźmi to woła o pomste do nieba. Zero kultury i podejścia do pracownika. Do domu puszcza ludzi na całe 4 dni po 6 tygodniach cięzkiej pracy mamy wypocząć i nacieszyc sie rodzina, Jakby mógł to wogóle bynie puszczał ludzi a w pracy ma takie wymagania jakby znalazł murzynów. Gość nie ma pojęcia o tej robocie wogóle a wymadrza się ile to nie można zrobić w ciągu dnia. Mam nadzieje że skonczy jak (usunięte przez administratora)

06.08.2012 23:31

dokładnie wymyślają jakiś BANK CZASU w miesiącu ginie 50 godzin wypłacają sam nominał i każdą to ludziom podpisywać i straszą że jak się godzin nie podpisze nie otrzymają wypłaty .Pracujemy od 7-17 i mamy w tym godzinę przerwy oczywiście która jest bezpłatna wpisują nam 9 godzin z czego wypłacają sam nominał . Po co wogole denerwować ludzi takim gadaniem godziny przepracowane powinny być wypłacane z góry w następnym miesiącu a nie do wybrania po zjeździe z budowy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

połańcok

06.08.2012 20:38

załatwili wielką trójce!!!!!!!Wojnicki na zasiłek dla bezrobotnych niech się dowie ile i za ile mozna przezyć,hehehe,teraz czekać aż załatwią [usunięte przez moderatora].Oni też nie mają czystych rąk (usunięte przez administratora) .[usunięte przez moderatora] lepiej z niemiec niech nie wraca,bo czeka go to samo.
tomek

04.08.2012 21:07

dobrze piszesz,ale tak właśnie jest że nikt sie nie postawi,bo ci co zostali to same pocioty i oni w (usunięte przez administratora) ie mają wszystko,miedzy innymi do roboty chodza w kratke i im nic nie robią,dalej jak tak będzie to nie ma się co stresować tylko zmienić firme,a oni niech sobie robią tylo juz nie maja kim.hehehe.
hehehe

03.08.2012 22:20

Nawet [usunięte przez moderatora] przerobili,taki sam sie zrobił jak [usunięte przez moderatora]i,by cie (usunięte przez administratora) ali tylko żeby twoim kosztem większa kase wziąść,[usunięte przez moderatora]

03.08.2012 22:09

potwierdzam,to co wyżej napisane,patologia w tej firmie totalna,żyja jeszcze w sredniowieczu oczywiscie dyrekcja i kierownictwo,które nie zna sie kompletnie na robocie poprzyjmowani po znajomosci na dobre stanowiska nic pozatym,ale pomału sie ta firma kończy fachowcy odeszli została sama kadra z pod biedronki,upadli na pysk!!!!!nie maja kim robić bo nikt za te pieniądze im nie bedzie robił,zostali sami starzy pracownicy po 60-tce,i co dalej,według mnie upadłość.
ed

24.07.2012 21:20

wy to macie chyba cos z głowa jedzcie na oddział tarnowski to wtedy powiecie ze (usunięte przez administratora) bo pewnie sie wam robic nie chciało a teraz wymyslacie niewiadomo co .....

08.07.2012 11:10

Pracuje na budowie w Niemczech w Hamm.Praca 220 godzin,a mam zapłacone za 168 godzin,jak to możliwe że nikt tego nie kontroluje i pozwala im tak pracownika okradać.Chyba będe musiał gdzieś to zgłosić!!!!

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

osoba postronna

08.06.2012 11:32

przeczytałem wszystkie komentarze i mnie troche z tropu to zbiło bo chciałem złozyc papiery do tej firmy. Odradzacie czy może jednak zaryzykować?
nastepny

03.05.2012 21:26

Gdzie kolego odszedles?? daj jakies namiary,a w kaeferze podobno lepiej jest,jakies exporty ruszyly,napiszcie jak cos wiecie i tam pracujecie,pzdr.
nie pociotek :D

03.05.2012 09:59

włąsnie odszedłem do innej firmy i jakoś nie widze sensu wracać do Kaefer -ra pozdrawiam tych co zostali trzymajcie sie ! i zróbcie to samo poczujecie ulge ;)
kumpel

13.04.2012 22:37

witajcie,co ciekawego w kaeferku teraz slychac,bo strasznie ciekawy jestem,napiszcie czekam....
Pewniak

08.03.2012 20:29

Zarobki 1300 zł praca po 10 godzin na dzien a pisane na pasek 176. Soboty i niedziele na lewo za 100 zl. (usunięte przez administratora) Szkoda sie przyjmowac.(usunięte przez administratora)
LEON

06.03.2012 19:43

[usunięte przez moderatora] FIRMA nie placa nadgodzin,łikendów nie wpisują na paski. Zabrali juz wszystko nie dawaja srodków czystości typu mydło,reczniki od 3 lat nie płaca za pranie roboczych ubran,stawki wynagrodzenia miesiecznego wynoszą jak dla ŻULI z pod SKLEPU. ŚREDNIA ZAROBKU MIESIECZNEGO ( 1,300 zł ). Rekrutuja ludzi do pracy obiecujac wyjazdy za granice co jest wielkim kłamstwem !!
pikus

26.02.2012 14:43

chlpaki wybieraja się na szwecje. Z tego co wiem koksów tam nie będzie ale ludzi juz przyjmują na wyjazd bo nikt nie chce tam jechac
robotny

25.02.2012 20:35

witam, napiszcie co tam slychac w KAEFERZE bo moze sa jakies zmiany na lepsze mam okazje tam robic i sam nie wiem,pozdrawiam.
izoler

05.02.2012 19:32

Kolego, Z Iso-Perfektem (Przekrętem szkoda gadać), natomiast w Bohle pracuje paru moich kolegów. Chłopaki sobie chwalą i nie chcieli ostatnio nic zmieniać chociaż do nich dzwonili. Z tego co się pytałem w zeszłym tygodniu to mają na razie stan, ale będę się dalej interesował. Podobno z tego co pytałem kilku jest uczciwie, dobra kasa, ciągłość pracy i dobra atmosfera. Powodzenia Kolego.
yawex

01.02.2012 21:39

Czesc tez mam juz dosc obiecywania od 6 miesiecy eksportu co 2 tyg i dalej [usunięte przez moderatora] z tego... dajcie jakies namiary.. Co sadzicie o iso-perfekt badz bohle??
do przedmowcy wyzej

28.01.2012 19:43

kolego to moze bys dal jakies namiary gdzie sie przeniosles i da sie zarobic kase bo bieda ze hej,pozdrawiam.
bez obrazy ale głuchy i ślepy wybierał zarząd

08.12.2011 20:05

kto myśli tu rozpoczynać prace niech sie dobrze zastanowi kierownicy obiecują złote góry wyjazdy tu i tam a w rzeczywistosci jest tak ze ludzi pchają (usunięte przez administratora), albo bełchatów albo inne śmieszne miejscowości, na miejscu roboty nie ma, a delegacje tez obiecywane ze hej a co jest jest tylko gadanie klepią tymi gębami zeby ludzi zatrzymac i kto naiwny ten czeka i złudnie mysli ze dadzą mu tu zarobić bo o dorobieniu się czegokolwiek nie ma mowy w tej firmie wszystko zarzad zagarnia pod swe (usunięte przez administratora)br /> nie polecam, ja i moi koledzy odchodzac w kaeferka poczulismy dopiero ze przed nami otwarly sie wrota do zaistnienia i wreszcie ZAROBIENIA:)

17.11.2011 15:57

to jeśli trafiłeś na taką dobrą firmę to może namiary byś dał bo ja jakoś szczęścia nie mam i co trafiam to coraz gorzej:(
obecny pracownik kefira

17.10.2011 16:03

zapomnialem dodac ze w tej firmie sa seryjne zwolnienia, uciekaja wszyscy! a szefostwo nie chce isc na zwolnienia typu porozumienia stron wiec ci ktorzy odchodza dostaja swiadectwa na ktorych widnieje wpis porzucenia pracy - mnie czeka to samo ale mam to gdzies:):):)

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.