KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

co?

05.04.2011 12:36

nie bardzo zorientowany jestem, też leże na bezpłatnym pod gruszą a królowie biur się bawią i śmieją kto ich dopuścił do stanowisk mam pytanie ni jeden zdania nie wypowie poprawnie gramatycznie złożonego there's more than one way to skin a cat
    parodia jak z dobrej komedii

05.04.2011 12:30

tyle ze pracownikow zal! dwoch sie postawilo, powiedzieli prawde jak jest i co im przyszlo, wszyscy ciekawi jestesmy jak sie to skonczy a reszta, podpisuje te słynną zielona trawke miedzy innymi ja nie ma jak bezplatny, zaluje ze nie umialem byc twardy a (usunięte przez administratora)le eeeeeeh koledzy ludzie WY którzy chcecie byc glowami rodzin i sami utrzymac rodzine nie pchajcie sie tu, tu z wyplaty max (usunięte przez administratora)a rachunki braknie

22.03.2011 22:09

Masakra juz 4l plus 3 szkola tj 7 lat... dosc !! (usunięte przez administratora)Kazdy z biura ma samochod nawet magazynierka.Kierwnicy jezdza busami sami(kwapek) na to wszystko trzeba urobic. Uciekajcie z tad tak jak i ja:)
    KAEFER NIE!!!!!!!

22.03.2011 15:31

a co wy myslicie ze to tylko u was w tarnowie czy zabrzu tak sie dzieje w OSWIECIMIU jest tak samo (usunięte przez administratora)wyplaty i wogole wszystko jest w tej firmie (usunięte przez administratora)
    dobrze ze kierownicy pachną perfumami

21.03.2011 14:26

sami o sobie chyba piszą! strasznie wypachnieni! phi wezcie sie na poczatek za umycie swoich tyłków a pozniej czepiajcie sie naszych! powiedzieli co wiedzieli! straszyciele od 7 boleci ja pracuje tu lata i moj staz w tej firmie dobiega konca, nic mnie bardziej nie cieszy, stawke mam nie najmniejsza a zarobki gorzej niz podłe, koledzy ostatnio wyplate wzieli 1200-1400zl paranoja nasze zony maja wieksze dochody a ci ktorzy sa utrzymywaczami rodziny niech lepiej szukaja czegos lepszego, tu na lepiej sie nie zapowiada, niestety

28.02.2011 22:05

Weźcie się do roboty, bo za chwilę możecie na zielonej trawce wylądować.
    żal.pl

28.01.2011 10:50

może zejdźcie już z tematu kto śmierdzi a kto nie, w różnych środowiskach takie przypadki się zdarzają a takie ogólne przypisywanie to pracownikom na pewno fair nie jest. trudno takich obsłużyć? hmm... a co mają powiedzieć pracownicy którzy mają kogoś takiego za współlokatora na mieszkaniu(?)
    do kobiet

24.01.2011 09:44

uuuuuuuuu.... co fakt to fakt, niektorzy pracownicy tak smierdza ze nie da sie ich obsluzyc. komu zle to niech sie zwalnia. a tak na marginesie to czemu sie nie podpisujecie?? anonimowo wszystko wolno, ale ciekawe czy gdyby taki jedny z drugim sie podpisał to takie rzeczy by wygadywali. tak naprawde to nie wiecie co sie dzieje w firmie bo docieraja do was tylko skrawki podane przez (usunięte przez administratora) plotkarzy. kobiety nie ma sensu tracic energii i pisac z jakimis idiotami, po co ? jak oni to robia zeby was wkurzyc. ja jestem pracownikiem kaefera i nie mam kadrze rzadzacej nic do zarzucenia. jak kto pracuje tak jest wynagradzany. pozdrawiam

23.01.2011 14:01

ale żenada, skoro wam tak żle w tej firmie, to wystarczy sie zwolnic a znaleź inna prace przecież nikt nikogo na siłe tam nie trzyma tylko ciekawe gdzie znajdziecie prace za super kase wy lidzie bez wykształcenia. chcecie zarabiac miliony to trezba szkoły skonczyc i miec cos w głowie a ręce a wielki język nic tu nie pomogą do pracy rodacy hehehe
    ogrodnik

21.01.2011 20:55

Jak eksport z tej firmy,to tylko na Hamburg do Pawliny.220 godzin pracy 180 zapłacone [usunięte przez moderatora]

19.01.2011 02:13

[usunięte przez moderatora] syf kiła i mogiła w tym naszym oddziale dlaczego mamy tak niskie stawki?bo nasi musza sie najesc kasy bo im wiecznie malo czemu przegrywaja przetargi?bo wywalaja takie ceny ze sie w glowie nie miesci inwestorom wiecznie glodni kasy nie potrafia sobie od geby odjac dyrektorzy i kierownicy z wyjatkiem jednego jedynego ktory jes tw porzadku ale restza to katastrofa jeden z nich [usunięte przez moderatora] nie nadaje sie wogole na stanowisko aby byc kierownikiem w tym odddziale kantuje ludzi jak tylko mozna odddzial ise rozpad ai dobrze moze jak w koncu dyrekcja pojdzie na emeryture to bedzie inaczej bo [usunięte przez moderatora] mnie juz taka ich polityka przychodzi zima to na bezplatny bo roboty nie ma a czemu nie ma bo cene taka wywalaja za metr izolacji ze sie w glowie nie miesci nie potrafia nic zalatwic ani zrobic potrafia tylko [usunięte przez moderatora] kierownik ktory jest w holandii nie nadaje sie do niczego totalna porazka i masakra nie ma roboty to na bezplatny cie wysla i czekaj na telefon a tu nie ma z czego zyc podatek do gory poszedl paliwo zycie rachunki a oni jak placili to tak placa a nawet jeszcz emniej sie zarabia niz w latach ubieglych gdzie zycie bylo [usunięte przez moderatora] tansze a zarabialo sie kase nawet dobra hanbe przynosza i wstyd ci co zarzadzaja naszym odddzialem i budowami na exportach i w kraju parodia tj istny cyrk na kolkach nie ma nic wyplaconego zwykle godziny i tyle w sobote trzeba (usunięte przez administratora) bo inaczej cie zwolnia albo powiedza ze na twoje miejsce jest 300 innych 8zl na godzine stawka smiechu warta co za (usunięte przez administratora) oddzial to ise w glowie nie miesci ale dobrze z esie ludize zwalniaja maja racje nikt nie przyjdzie do tego oddzialu bo ludize juz wiedza jaki tj oddzial dlaczego w zabrzu potrafia miec stawki od 10.50zl na godzine wzwyz bo tam potrafia zalatwic robote za dobra kase i maja wybor nie chce chlop jechac w delegacje to go wysla na export a u nas jes ttak nie pasuje panu prosze sie zwolnic porażka (usunięte przez administratora) z grzybnia i z patatajnia LUDIZE NIE PRZYCHODZCIE DO TEGO ODDZIALU BO SZKODA NERWOW CZASU I PIENIEDZY KTORYCH WIECZNIE BRAKUJE
    BEŁCHATÓW

05.01.2011 11:34

macie racje sami (usunięte przez administratora) i nic wiecej!!!1800 na delegacji-smiech,zjazdy co 2 tygodnie a 250 km tylko-smiech,ale mina (usunięte przez administratora) jak sie zwalniałem naprawde bezcenne:)))
    jaaaa

04.01.2011 13:26

jezu normalnie czytam i sikam ze smiechu. kobiety!!!!!! po co w ogole sie wychylacie, mieszkajcie sobie w domkach i robcie kolacje mezom a my i tak bedziemy jedzic luksusowaymi autami, ubierac sie w mediolanie albo duseldorfie, nie zmienicie tego. wiec nie strzepcie jezyka po proznicy. niech maz jeden z drugim zmienia prace. kazdy kij ma dwa konce prawda??a ze niedozuczona krowa.... hmmmmm wiekszosc pracownikow to kiepy które nie potrafia nawet napisac podania, paznokcie to obcinaja raz na rok, zeby to w ogole nie wiem czy myja bo jedzie im z buzi na odległosc, zadbajcie o to zeby mezowie sie myli a nie wychodzcie przed szereg wariatki:D:D:D:D

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Kierownik Robót Rusztowaniowych

Rybnik

człowiek z Bełchatowa

25.12.2010 17:25

lipa, lipa i jeszcze raz lipa. Zaraz skończy się Bełchatów i co(usunięte przez administratora)wtedy powie ??? Epoka tych ludzi się skończyła, pytanie za 100 punktów kiedy zauważy to Zarząd ??? Ja uważam, że nigdy tak jest im wygodnie. Jeden wielki koleżeński klub. Wszyscy będą przez nich szukać pracy. Panowie z Zabrza, Tarnowa, Oświęcimia opamiętajcie się ......

20.12.2010 20:47

ciemny ta firma odkad stala sie kaeferem zeszla na calkowite psy dopoki byla termoizolacja bylo ok kasa byla dobra w kraju i na exportach wtedy byla motywacja do pracy w delegacjach i na exportach a teraz jak zarabia sie w delegacji po 1.600 zl i z tego trzeba zyc i wogole to az chce szlak ludzi trafic dopoki bedzie ten zarzad co jest to nic sie nie zmieni a co poniektorym jak dostana wladze to sie w glowce przewraca tak jak na holandii kierownictwo do kitu nikt nic nie wie poza tym nie wyplacaja diety a powinna byc tak samo nadgodzin nie wyplacaja jednym slowem zlodziejstwo i marnotrastwo wyzyskiwanie na ludziach wszystkiego i robienie wszystkiego poza naszymi plecami wszystko jest robione naszym kosztem nie pytajac sie nas o jakakolwiek zgode totalna porazka

17.12.2010 22:28

[usunięte przez moderatora] firma powinna w końcu doceniać dobrych pracowników bo odbiera im wiarę i motywację do pracy

06.12.2010 18:21

Czy ktoś wie jaki jest wydatek energetyczny w firmie kaefer? Na stanowisku warsztatowiec i monter.Dzięki za pomoc. Opinia od 1-10 punkt.( -10)
    jakże szczęśliwa Żoneczka!

30.11.2010 13:51

a co żony na to: sama jestem jedną z nich wiec prosze link poniżej: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,336056,0,0,99999
    widze bunt żon wiec i ja sie przyłącze a co!

30.11.2010 13:49

Zgadzam się z moimi przedmówczyniami!!! Gdzie jest mąż? to tu to tam ale nie w domu, bo wy KAEFEROWSKIE złodzieje i wykorzystywacze nie pozwalacie mu na głupi weekend przyjechac! Małżeństwo... a co to jest małżeństwo? Nie pozwalacie poczuc że mam męża! A dzieci? Co mówią te dorosłe: "Taty nigdy w domu nie było i nadal nie ma". Co powiedzą te małe, kiedy dorosną? "Gdzie byłeś Tatusiu?, i dlaczego tak długo?" Kto by pomyslał że w XXI wieku takie paranoje będą na świecie! Litości psudo kierownicy i dyrektorzy! Co WY wyczyniacie! Niszczycie zdrowie naszych mężów i całe nasze życie!
    żona

27.11.2010 22:43

[usunięte przez moderatora] WYKORZYSTUJĄ LUDZI NA KAŻDYM KROKU!!! A GDZIE W TYM WSZYSTKIM JEST RODZINA!!! ( ŻONA )

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

27.11.2010 19:01

ludzie dajcie spokój (usunięte przez administratora)jak ze snu byle tyrac obiecanki i dawanie nadzieji ludziom którzy chca zarobic na chleb na dzieci na dom a oni jedne exsport i powie ci beszczelinie ze masz oszczedziać !!!! urlopy juz chca dawac niech sie udławi (usunięte przez administratora) niech da ludziom zarabiac a nie obiecuje beda pieniadze deda i ich merty i wydajnosc SZANUJCIE NAS (usunięte przez administratora) MY BEDZIEMY SZANOWAC WAS
    kolejny zadowolony pracownik

25.11.2010 21:06

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,306455,0,0 _tu tez sa niezle komentarze odnosnie tej firmy a ja od siebie dodam: nic nie mozna zaplanowac pracujac w belchatowie tak jakby tarnow byl koncem swiata i nie mozna bylo przyjechac na (usunięte przez administratora)weekendy! a teraz andrzejki... a co kogo w tej firmie to obchodzi? kierownictwo sie bedzie bawic a my robaki mamy zapier....! i jeszcze jada po nas ze sie imprezowac zachciewa jak robooty duzo... dla nich zawsze jest dużo... nic tylko jebać zapierdalac i tak w koło... dobrze ktos napisal w jednym z komentarzy: cytuje: "GDZIE JEST PIP?" no gdzie???

20.11.2010 23:40

wszyscy ju?? w strach brrrrrr
    przebiegły

15.11.2010 22:50

Nie podskakuj,bo może się to dla ciebie źle skończyć.
    do adama

13.11.2010 16:50

to wierz dalej,może sie kiedy doczekasz,w co wątpie lepszych czasów w tej firmie,jak to można nazwać.
    Tatusiowie zryw

12.11.2010 19:00

Bilet na autobus- 60 euro Prezenty dla rodziny- 30 euro Widok miny smoka jak informuje go ze zjeżdżam - bezcenny

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

mongoł

10.11.2010 20:57

to co w tej firmie się dzieje,to szok.ludzi przyjmują z bezrobocia na wyższych stawkach jak mają ludzie co robią we firmie pare lat,śmiech i to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podejście do starszych pracowników,tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robją!!!
    patriota

10.11.2010 19:53

11 listopada święto wielkie w polsce,ale nie w kaeferze,robią [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w bełchatowie,nie szanują nawet święta narodowego,ludzie jak i kierownictwo nie nadają się nawet na korek do dupy,mój dziadek walczył o wolność,a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego nawet nie uszanują.Normalnie skurwysyny.
    żeby choć 1 dobra opinia

05.11.2010 22:57

niech sie kto za to weźmie bo szlak trafi nas wszystkich... (usunięte przez administratora)po zawodówkach wielcy dyrektorzy...
    tutejszy

04.11.2010 20:56

Firma jakich mało. (usunięte przez administratora)wszystkich swoim postepowaniem ulubiony tekst .(usunięte przez administratora)jednego z dyrektorow oddzialu Tarnow. Sobota niedziela przymysowa. 1.700zl w kraju za ponad 230h. w delegacji. a budowy zagraniczne szkoda gadac;/ gorzej byc nie moze. (usunięte przez administratora) warunki w barakach po 25 osob z 2 łazienkami to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dno.....przerwa na 10h to 1 godzina tylko czasu dla siebie masz25 min no [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] extra. (usunięte przez administratora)

02.11.2010 20:24

robin hood - 2010-10-22 21:05:08 Jam jest Robin z Tarnowa,a czemu Hood,bo mało zarabiał w tej firmie,mało jadłem tylko robiłem,a dyrekcja grilowała na mój koszt!Ale robie na to i mi z tym dobrze,lepiej niech se goście pojedzą za moje jak by mi rydzyk miał wziąść!!!Polacam tą firme,to jest dieta cud,chudniesz w oczach,a też by się przydała co nie którym z kierowników(nie mam aluzji do pana (usunięte przez administratora) i niech se rozporek dopracuje,bo mu ptak na jesień odleci. Zgadza się z Tobą !!!! Zastanawiam sie dlaczego nie reagują na to "Asy" z Warszawki ludzie bez wykształcenia kierują oddziałem w Tarnowie dzieki ukladom i "gratisom" a ludzie z tytułem inzyniera noszą wełne i zasuwaja na rusztowaniach!!!! . Przecież jak powstał Kaeafer Polska to była pompa i miało być po europejsku a jest po ....... nie trudno zgadnąć !!!! Gdzie jest Inspekcja Pracy kodeks pracy i inne a może media będą miały o czym pisać !!!(usunięte przez administratora) jest do czasu aż znajdzie się jeden odważny i pójdą za nim następni... a to już zaczyna sie dziać więc pora zacząć sie bać tam u góry w Warszawie bo Tarnów już jest na celowniku... Humor !!!(usunięte przez administratora)
    robol

31.10.2010 09:43

Nie polecam tej firmy nikomu(usunięte przez administratora)
    mam garba

22.10.2010 21:44

ja sie pakuje i nic nie chcą mnie puścić bo nawet z takim garbem ciężko zjechać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pakuj sie

22.10.2010 21:37

Co wy chcecie od tej firmy??!!! Przeciesz idzie sie tu dorobić(garba) heheh.
    robin hood

22.10.2010 21:05

życzliwy

21.10.2010 23:19

Jak tak dalej tą firmą będą zarządzać tacy ludzie jak(usunięte przez administratora)to ta firma pojdzie z torbami na dniach.(usunięte przez administratora)

21.10.2010 22:22

termoburdel - 2010-10-21 20:18:32 A gdzie ci odpisze jak jest posrany jak inni w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie,pewnie też jest w jakimś stopniu złodziej!! termo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dokładnie iso mają i sa zadowoleni a ludzie kibla niemaja ani szatni bo nieczeba ludzie pracują jak roboty mało i mało i kasy jak niebyło tak niema
    józek z bełchatowa

21.10.2010 20:23

W kraju się robi i nic pozatym.Pracuje na Bełchatowie i zarabiam 1800 pracując wszystkie niedziele i soboty.Czuje się jak za okupacji hitlra,no i co mam zrobić,więc uciekłem do innej firmy i teraz wiem że żyje(usunięte przez administratora)>
    termoburdel

21.10.2010 20:18

A gdzie ci odpisze jak jest posrany jak inni w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie,pewnie też jest w jakimś stopniu (usunięte przez administratora)
    jajos

21.10.2010 20:11

(usunięte przez administratora) daj opinie,nie bój się my cię obronimy!!!!Tylko pisz prawde!!!

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.