SITS

Brodnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 115 ocen.

Opinie o SITS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SITS

Karolina

@Ona rozumiem, że podwyżka z końca października nie jest w Twojej ocenie wystarczająco satysfakcjonująca. Jaka, w takim razie, powinna być? Czy podwyżkę w SITS dostaje się wraz ze stażem pracy, czy za wyniki w pracy, a może za to i to? Jakie są Twoje dotychczasowe doświadczenia w tej kwestii?

Nowa

Czyli sa na jesieni,czy na początku roku?

Ona
@Nowa 03.11.2017 20:42
Czyli sa na jesieni,czy na początku roku?

Były teraz na końcu października ale szału nie ma...

Kk

Czy w tym zakladzie sa.jakies podwyzki na jesieni?

Ona
@Kk 02.09.2017 00:02
Czy w tym zakladzie sa.jakies podwyzki na jesieni?

Tak

Podwyżka
@Ona 03.11.2017 07:17
Tak

Ale z tego co slyszalam teraz byly/sa jakies podwyżki.czyli w styczniu juz nie.

Podwyzka

Witam.mam pytanie,czy w sitsie stosuje sie zasade,ze jesli w styczniu jest podwyzka najnizszej to ,czy dostaja ja wszyscy pracownicy ,czy tylko wzrasta ta najnizsza.

P1P2P3P4

Lider krojowni i szfalni zmiana B. Najwieksza szuja jaka spotkalem. Docenia ludzi za to jak podpie***laja a noe zapie***laja. jego przydupasy typu lider raportujacy i lider magazynku tkanin zamiast sie robata zjac to laza obserwuja ludzi ktorzy normalnie pracuja i wymyslaja jakies pierdolamento ktore potem dostarczaja wielkiemu panu P liderowi zmiany. A ten naslucha sie cymbalow i potem chodzi i zastrasza ludzi za wymyslone problemy ze to premie zabierze albo dodatek lideroski itp itd. Mowiac to nie ma zadnego szacunku i traktuje jak szmaciarza pracownika. I nie jest to pojedynczy przypadek. A jego przydupasy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczywiscie moga robic co chca a wilki pan P tego nie widzi. Moim zdeniem kierownictwo sie tym powinno zajac bo ludzie zwyczajnie boja sie odezwac przez kozaka. Ciekawe czy w zyciu prywatnym tez by byl taki odwazny i chamski. Szczerze watpie. Pozdrawiam.

Gosia
@P1P2P3P4 24.09.2017 15:26
Lider krojowni i szfalni zmiana B. Najwieksza szuja jaka spotkalem. Docenia ludzi za to jak podpie***laja a noe zapie***laja....

O i to jest pozadne podsumowanie jeszcze powinni opisać Pana W ze zmiany A też chodzący pajac nic nie robi

gallanonim

PYTANIE- ZAKŁAD GRUDZIĄDZ Czy będzie w Grudziądzu dział Customer Service?

Aga

Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet czy jest ciężka i jak zarobki na rękę?

Sits7

Pracujac tam tonalem w dlugach a po zmianie pracy i lokate bylem w stanie zalozyc mowie o zawodach technicznych bez obrazy -nie doceniaja tam ludzi

Sits7

Szczerze pracowalem tam 7 lat zarobki najniższa krajowa praca ciezka ( teraz troche niby lepiej ) ostatnio tam bylem po dokument to pani z kadr nie miala humoru i powiedziala ze bd miala humor to mi dokument wyda hmmm powiedzialem ze przyjde z inspekcja humor wrocil dziwne bedziesz donosil jest szansa na awans sumujac praca dla ludzi ktorzy maja kredyty i nie maja pracy normy czasy itp - dla ambitnych to nie

On7896

Nie polecam firmy

Zainteresowany

A czy poszukują w sits do pracy ?zatrudniają przez zakład czy agnecje?jak zarobki na początek?system 3 brygadowy ?proszę o szczerą opinie i odpowiedź

Karolina

@Sobota , a weekendy przymusowo pracujące czy dla chętnych? Z tego co piszesz za weekendy tez dodatkowa stawka? Ale chyba jesteś zadowolony?

Sobota

Wydaje mi sie,ze w ciagu.tych 4 lat byly.podwyzki.plus sobota to wychodzi.2500 .a nie za jedna sobote.

Ona
@Sobota 03.08.2017 00:09
Wydaje mi sie,ze w ciagu.tych 4 lat byly.podwyzki.plus sobota to wychodzi.2500 .a nie za jedna sobote....

Otóż to czytamy że zrozumieniem

rokita

jakie zarobki są w Sits? poczynając od najnizszych szczebli i w górę. napisze ktoś?

Ona
@rokita 31.07.2017 12:03
jakie zarobki są w Sits? poczynając od najnizszych szczebli i w górę. napisze ktoś?

Ja pracuje tam już 4 lata i powiem Ci że przyszłam do tej pracy fakt nie zarabiam kokosów bo okolo 1500 teraz mogę śmiało powiedzieć że ciężka praca zyskałam bardzo dużo zarabiam 2500jesli chodzę w sobotę chociaż jedną także czy źle ? Myślę że nie .. to nie jest najgorsza firma bywają gorsze tyłu confresco tam jest masakra .. ciężka praca zdziałasz dużo tego jestem pewna ale trzeba chcieć pozdrawiam

Krzysiek
@Ona 31.07.2017 19:34
Ja pracuje tam już 4 lata i powiem Ci że przyszłam do tej pracy fakt nie zarabiam kokosów bo okolo 1500 teraz mogę śmiało pow...

Za jedną sobotę płacą 1000zł ? Cztery soboty w miesiącu i te 1500 to jest 5500zł jutro tam składam CV

alan

A pani sylwia tam jeszcze pracuje ta z biura? mila kobieta

Maciej
@alan 27.07.2017 22:47
A pani sylwia tam jeszcze pracuje ta z biura? mila kobieta

Jo ale czy taka miła to nie powiedziałbym

ktoac

Mi sie podoba lider Andrzej ze zmiany A

ten On

dla mnie bardzo pracowita jest Justyna ze szwalni to jest wzor lidera kiedy ide na szwalnie zawsze jest kiedy jej potrzebuje pracuje juz tam pare lat przewijało sie tam duzo osób ,ale jesli potrzebuje cos ze szwalni dostaje to moze nie od reki ale za chwile ogarnia mimo młodego wieku daje z siebie duzo .. takze jesli ktos z kadr czyta to co teraz pisze to nalezy sie tej Pani podwyżka . Prosimy o wiecej takich liderow !!!1 pozdrawiam ...

zola

A Mi się podoba Pan Maciej :)

Anonim

A ja pozdrawiam Liviusza i Pana Mariana mechaników ze szwalni są najlepsi:-)

Ss

Mobing zakładowi należy się inspekcja pracy operatorzy I liderzy zwykle nieroby brak szacunku do pracownika placa rewelacji nie robi brak docenienie pracownika

Taki ON

Witam . A mi się podoba pani Sylwia z biura która jeździ fokusem .

juhas

Zmiana c linia 3 operator Andrzej totalny brak rozumu. Widac ze operatorem zostal za trzymanie prosto palca. Wprowadza mobing i oczekuje cudow od nowo przyjetych ludzi. Sam nic nie potrafi zrobic. Idiota unikac tej linii

Wydaje

No spedytorów międzynarodowych jest całkiem sporo, nie ma trudności z dostaniem tutaj pracy w Kaliszu w tym momencie jest bardzo mało chętnych, polecam

obojetny

To smieszny zaklad pracy, nowi pracownicy traktowani jak scierki do podlogi, operatorzy jezdza po takich jak po gow..ach. Wyplata nieadekwatna do wykonywanej pracy. Taka ciezka harówe powinno sie solidnie wynagradzac. Poza tym lizustwo, donosicielstwo, juz nie wypowiem sie na jakiej linii sa najbardziej falszywe kobiety. Patrzec sie nie chce na tych ludzi. Lepiej sie nie odzywac z niczym przy takich, bo obgaduja na kazdym kroku. Szkoda slow. Operatorzy nowym kaza lugać jakby mieli 10 lat doswiadczenia, porownywanie nowych pracowanikow ze straszymi doswiadczeniem, to smieszne!!! Czlowiek nie nabiera wprawy w 1 tydzien. Smieszne, co niektorych pozwalnialbym. Operatorzy (wiekszosc) pozostawiaja naprawde wiele do zyczenia. Zony wam nie daja? Nie wyzywajcie sie na pracownikach, bo nic tym nie zyskacie. Totalne dno.

pracownik

to wsyzstko to prawda

oem

Witam a co z kierownikiem A.Okońskim sie dzieje:)

be@
@oem 01.07.2016 01:31
Witam a co z kierownikiem A.Okońskim sie dzieje:)

Chcesz to dam Ci do niego nr tele to sobie z nim pogadasz :)

Pro
@oem 01.07.2016 01:31
Witam a co z kierownikiem A.Okońskim sie dzieje:)

Zwolniony za pracę pod wpływem %%%

xena

Z wielu wpisów tu wynika że każdy chciałby zarobić a się nie narobić niestety norma jest norma i to się nie zmieni.Wszędzie dobrze gdzie nas niema :)

tapicer

Szanowni Panstwo z biur,bądźcie łaskawi zajrzeć na tapicernie ale nie na chwile i po to zeby norme obciąć. Zobaczcie jak sie pracuje, złapcie pistolety i wyrabiajcie norme przez ten miesiąc chociaz (oczywiście bedąc liczeni jak każdy nowy).Ci którzy pracujemy sporo czasu i mamy co chwile nowych, staramy sie jak tylko możemy zeby wyrabiac ale czasem sie po prostu nie da (pomijając fakt, ze zabraliscie nam dość opłacalne meble na linie, dajcie im takie wynalazki jak są na SITSIE, quatra baniaki i howardy przeciez dobre czasy maja ale kto im to obije? Potrafimy wiecej niż tapicerzy z innych zakładów ale nikt nas nie docenia, chcecie tylko wiecej nie zważając na to czy po prostu da sie to zrobic. Ja np. bardzo lubie tę pracę i jestem zadowolony ze robie to co lubie. Lecz zabierajac pieniadze za najmniejsze błedy bardzo zniechecaja. Ludzie mający zwolnienie lekrskie z powodu poważnej choroby lub wypadku są traktowani jak Ci, którym sie po prostu nie chce robic czyli traci wiekszosc premii. Bierzcie pod uwage zdanie pracowników, bo wykresy i tabele końcowe nie obiją mebli:)

anonim

(usunięte przez administratora)

maciej

wlasnie trzeba cos z tym zrobic

Natalia

W sitsie pracują kobiety lekkich obyczaji to znaczy większość rozwalają rodziny pier**olą sie po kontach, patologia i jeszcze raz patologia.

pawel

Orientujecie sie moze czy w tej firmie nie szukaja kogos z lean management? Kierownik projektu np?

Kaasss

Poszukuję aktualnie pracy, czy atmosfera w SITsie dalej taka ciężka? Przymują nowych pracowników? Zatrudniają przez zakład czy mają jakąś agencję która zatrudnia nowych pracowników? Będę wdzięczna za info.

Stary

Wsędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! podobno . A w SITS już było !!! Teraz zakład sięga poziomu dna tyle że nikt nie wie jak nisko można upaść ! Praca ponad siły za grosze ,nadgodziny G.... PŁATNE !Liczy się tylko ilość ,podobno i jakość ale przy takich normach to nie możliwe ! Robię te meble ale nie kupie bo mne nie stać! Jeszcze socjal tyle kasy na pracownika dostają , a jak co do czego nawet połowy tej kwoty nie ma. Tłumaczenie regulaminem zakładowym , ps co mnie to obchodzi ile kto ma dzieci ,zrobił niech zapracuje . To fundusz socjalny na pracownika nie , fundusz pomocy rodzinom , od tego jest mops !

anonim

(usunięte przez administratora)

Blilblliblip

Tu się bardzo mylisz , jak firma jest dobra tak jak ta w ktorej ja pracuje , a nazwy nie podam , uwierz mi że nie ma ona ani jednej opinii , a jest zwiazana z sitsem i to bardzo , i duzo ludzi tam pracuje :) pozdrawiamy

Kostek

Pracowałem dwa lata, nie polecam, mobing, wyzysk, straszenie zwolnieniem na każdym kroku, zarobki mierne. Ludzie w większości fałszywi.

MmM

Zakład to kpina...Mobing tylko to. Na 3 jest taka stara recydywistka co zastrasza innych,podpieprza kogo sie da i jak tylko sie da, a sama co chwile na fajke lata...

zgryżliwy

jestem na okresie probnym 2 miesiac niestety mobing widoczny golym okiem.Lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez.nie wiem czy przedłuza mi umowe bo nie wchodze nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje zero znajomych bo tak najlepiej.Liderzy jeden lepszy od drugiego kobieta ostatnio zle sie czuła to nawet nikt kobiety do domu nie odwiozł szacón dla tej Pani.a do tej pory odwozili.widac ze jest nie lubiana przez tych i owych placa taka jak wszedzie.Nacisk na pracujace soboty masakra.powodzenia dla wszystkich

Manijak

Pracowałem tam owego czasu. I powiem tyle brud smród i ubóstwo.... Wchodzenie w dupe podpierdalanie to podstawa dla niektórych tam... A w pracy Norma Norma i jeszcze raz noram jeżeli nie wyrabiasz to cię jebią ale nic na to nie poradzisz zapie.... trzeba....

reich

sits to nieporozumienie nie pchaj się tam

ziom

Siema jak tam jest w tej firmie bo widzę różne opinie na temat tej firmy i pracy morze ktoś mi powiedzieć jak tam dokładnie jest z robota kasa i czy szanują ludzi czy maja ludzi gdzieś nowych i co tam się robi morze ktoś mi odpisać tylko szczerze bez ściemy POZDROOOOOO

suzi

(usunięte przez administratora)za chwile same biuro będzie pracować

mika

Nikt się nie zwalnia haha... w sitsie brakuje ludzi do pracy. Niestety na to co pracował sits przez tyle lat. Opinie uznanie Wśród pracowników Dawno poszło w zapomnienie....

lulu

Przyjmują do tego zakładu ,nie wiecie ?

ani

Ludzie, sprawdzajcie czy płacą wam ZUS. Jestem w trakcie wyjaśniania, ale wszystko wskazuje na to, że że te szuje nie opłacały mi Zusu przez kilka lat.

mama

zapierniczasz jak kon a zarabiasz jak kucyk 1500 smieszne 1370 brutto jak nie zrobisz normy to nawet najniszej krajowej niemasz bo do najniszej krajowej wliczaja ci premie za norme jak masz te 70 procent i nie chorujesz

Konkret

Zarobki bo nikt nie podał na start oko 1.370 po oko roku (jak robisz 80% normy) masz koło 1.500 minimum na Sitsie

323

Naprawdę tam kto lepiej w tył wpdzi ten ma lepiej i czym więcej pokażesz tym masz gorzej.

karaluszek

SITS to masakra gorzej trafic nie mozna normy normy i jeszcze raz normy na konec miesiaca okazuje sie ze ne byles wydajny ..... czyli masakra premia nikla chocia zaper..... caly miesiac ..... patologia i jeszcze raz patologia !!!! prawo dżungli najdwardszy przezywa !!!

misiek

nie wiem kto wypisuje takie brednie na temat Rafala z trojki, jakis czas juz tam pracuje i nigdy sie nie zdazylo,zeby w jakis sposob kogos ponizyl. Rafal jako lider jest w porzadku,a wiadomo wymaga jak kazdy,to jego praca. a komu sie to nie podoba,moze zawsze sie zwolnic.

Gosia

Ja oczywiście nie jestem najlepsza ale Rafał z trójki zm. A to dopiero wynalazek, chyba dają mu medal albo zarabia nie wiadomo co, albo ma niską samoocenę i chce się dowartościować przez poniżanie innych powodzenia Panie Rafale Gosia

Zostaw opinię o SITS - Brodnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SITS