Ecolab Services Poland sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 140 ocen.

Ecolab Services Poland sp. z o.o.
3 140 6 1

Opinie o Ecolab Services Poland sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecolab Services Poland sp. z o.o.

Marta

@anonymous Co rozumiesz przez to stwierdzenie? Jeśli możesz to proszę rozwiń je i napisz nieco więcej. No i czy w dalszym ciągu firma Ecolab poszukuje automatyka?

anonim

(usunięte przez administratora)

bury
@Tygrys 12.04.2018 21:43

ciezkie warunki z kiepskie pieniadze

Marta

@Tygrys Na stronie firmy nie ma informacji jakoby szukaliby automatyka, ale jeśli dobrze Cię rozumiem, to twierdzisz, że faktycznie jest ktoś poszukiwany na to stanowisko, tak? Jeśli możesz się wypowiedzieć na temat wymagań, jak i tego, co osobie na to stanowisko jest oferowane, na pewno ułatwisz każdemu zainteresowanemu podjęcie decyzji.

anonymous
@Marta 14.04.2018 14:07

Oferta jest w internecie, pojawia się regularnie. Amerykańskie dziadostwo.

Tygrys

ECOLAB poszukuje ponownie Elektronika - Automatyka. Czy poprzedni zatruł sie oparami? Co to znaczy "Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie" ??? Umowa to nadal samozatrudnienie??? Coś nie może zgrzać miejsca techniczny w ECOLABIE. Który to już???

Tygrys
@Tygrys 28.05.2015 00:26

Powróćmy jak za dawnych lat.

Teresa

Czy dobrze pracuje się i dlatego nikt nie pisze?

Martusia

Dobrze, że tu pracuję bo mam dobre zarobki i stabilną pracę co jest dla mnie bardzo ważne. Firma jest postrzegana jako bardzo dobra.

Ciekawa
@Martusia 24.02.2017 13:57

@Martusia, jakie są zarobki na stanowisku specjalista w księgowości albo na równorzędnym? Aktualnie planuję zmienić pracodawcę i szukam ciekawych ofert. In plus byłaby fajna atmosfera w pracy ;) Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Ecolab Services Poland sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo ważne!

Zainteresowany :)

Cześć jestem po studiach i słyszałem dobre opinie o Ecolab. Czy polecacie ecolab na początek kariery?? Nie jestem osobą roszczeniową, myślę o stanowiskach juniorskich oraz o miejscu ,żeby zahaczyć się na dłużej. Nie chce się ośmieszyć więc jakie stawki realnie można powiedzieć na rozmowie. Jak wygląda sytuacja z rozwojem jest szansa na rozwój w tej organizacji i standardowe zapytanie o benefity :) czyli multisport, opieka medyczna oraz ubezpieczenie, czy coś jeszcze dorzucają Pozdrownenia

Bazz
@Zainteresowany :) 25.11.2017 13:05

Stawkę mówi się taką jaką uważasz za satysfakcjonującą dla Ciebie - biorąc pod uwagę doświadczenie i umiejętności jakie posiadasz.

Kot

Jedna z tych firm przez ktore kandydaci powinni miec mozliwosc wystawiania rachunkow za zmarnowany czas na rekrutacje. Juz kilkakrotnie spotkalem sie z zapraszaniem kandydatow na rozmowy tylko i wylacznie po to by zbudowac sobie baze na przyszlosc. Bardzo nieprofesjonalne podejscie. Jesli manager raczy sie zjawic na rozmowie to nawet nie udaje, ze i tak ten kandydat nie zostanie zatrudniony. Porazka totalna i strata czasu.

EkoEko
@Kot 12.12.2017 14:12

Na jakie stanowisko aplikowałeś???

Zainteresowana

Dużo pozytywnych opinii o firmie... a jak wygląda sytuacja z rocznymi podwyżkami?

Marta

@Tom nie jestem pracownikiem Ecolab, ani również nie jestem z Tą firmą w żaden sposób związana. Udzielam się na wątku, by poznać Wasze opinie oraz by osoby, które trafią tu szukając informacji na temat być może przyszłego pracodawcy mogły znaleźć pomocne informacje. Mam nadzieję, że rozwiałam Twoje wątpliwości.

Marta

@Tom każdy ma prawo do wypowiedzi na wątku, oczywiście z zachowaniem zasad regulaminu. Dopytuję, bo jeśli chodzi o wcześniejsze wypowiedzi, to nie ma wielu osób, które uargumentowałyby swoją opinię. Chodzi tu zarówno o osoby, które są z pracy w Ecolab Services Poland zadowolone, jaki i o te, które do pracodawcy mają jakieś zastrzeżenia. Dlatego też chętnie poznam również Twoją opinię.

Tom
@Marta 13.11.2017 10:59

Jesteś pracownikiem Ecolab ???

Marta

@tom każdy ma prawo do zostawienia opinii zgodnej ze swoim doświadczeniem. Rozumiem, że Twoje nastawienie wynika z tego, że masz inną opinię niż @Minia. Mógłbyś powiedzieć jak Ty oceniasz tą firmę jako pracodawcę? Warto, by jak największa liczba pracowników miała okazję na wypowiedzenie się na temat Ecolab Services Poland. Będzie to szczególnie pomocne dla osób, które na wątek ten trafiły szukając opinii o swoim przyszłym miejscu zatrudnienia.

Tom
@Marta 06.11.2017 14:13

Czy jesteś pewna że chcesz poznać tą opinię ???

Minia

Rzadko spotyka się takich fajnych pracodawców jak Ecolab.

tom
@Minia 16.07.2017 12:48

czy płacą ci za takie wpisy ???

Rekrut

Jak długo należy oczekiwać na wynik rekrutacji? Dają w ogóle znać jeśli się nie dostanę?

Irek

Czy Ecolab Services Poland nie ma aktualnie nowych ofert pracy? Szukając dobrej firmy słyszałem sporo dobrego, może ktoś ma informacje o ewentualnych brakach proszę o info na forum. Z góry bardzo dziękuję

Pati

Poda ktoś szczegóły pracy nt. Stanowiska konsultant ds.higieny tekstylnej ? Warunki zatrudnienia, liczbę wizyt, atmosfera, wynagrodzenie, jaka flota? Benefity? Pozdrawiam Patrycja

Pracownik
@Pati 13.10.2017 11:26

Zapraszamy do rekrutacji. Szczegóły zostaną omówione na rozmowie. Ciekawa dywizja, fajni klienci z którymi można współpracować.

Uradowany

Czy słyszeliście, że Ecolab Services Poland planuje wprowadzić jakieś dodatki dla pracowników? Może ktoś ma więcej wiedzy w tym temacie i mógłby podzielić się nią na forum? Fajnie mi się tu pracuje!!

Pracownik
@Uradowany 10.10.2017 09:40

Jeżeli jesteś pracownikiem i słyszałeś o tym, że coś ma się pojawić skontaktuj się ze swoim bezpośrednim przełożonym lub działem HR. Te osoby będą mogły podzielić się taką informacją. Pakiet benefitów pozapłacowych jest omawiany na rozmowach rekrutacyjnych z kandydatami.

Adam

Jakich aut używaja konsultanci, przedstawiciele w Ecolabie?

Marta

@Pracownik a czy oprócz wspomnianych przez Ciebie napojów, pracownicy mogą liczyć również na dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Pracownik
@Marta 18.09.2017 14:46

Tak, mogą liczyć.

Mańka

Taka firm jak Ecolab zapracowała sobie na dobrą opinię. Tego nie osiąga się z dnia na dzień tylko to jest długi proces

Klaps

Ecolab Services to firma nowoczesna i pewnie dobrze dobrała sobie pracowników. Fajnie się tu pracuje i jak czytam opinie to nie tylko mi jest tu dobrze.

Hank Moody

Mam pytanie - jakiego systemu ERP używa się w Ecolabie? SAPa czy czegoś innego. Z góry dziekuję za odpowiedź.

Pracownik
@Hank Moody 02.08.2017 19:43

SAP, ale mamy również kilka innych jednak one nie są używane w Polsce.

Marta

@Miniaco sprawia, że masz taką pozytywną opinię na temat Ecolab Services Poland jako pracodawcy? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Jakie są plusy pracy właśnie w tej firmie? Takie konkretne informacje będą pomocne dla osób, które właśnie są w trakcie szukania nowego miejsca pracy. Co możesz im doradzić?

Aska

Hej, czy w firmie ecolab jest kawa/herbata dla pracownikow? Czy jest tam w budynku jakis "Olipm" czy inna restauracja gdzie mozna zjesc cos na cieplo?

Pracownik
@Aska 05.07.2017 11:34

2x TAK. Napoje dla pracowników bez limitu oraz jest na dole w budynku kantyna + możliwość zamawiania posiłku do kuchni na piętrze.

Izka

Ecolab Services Poland to świetna firma i niech tak trzyma.

Mania

Myślę, że Ecolab Services spokojnie zasłużyło na opinię dobrej firmy, dającej stabilizację pracownikom.

mała

Czy ktoś może wie w jakiś godzinach pracuje sie w ecolabie??

mała

Czy ktoś może wie w jakiś godzinach pracuje sie w ecolabie??

Pracownik
@mała 25.04.2017 18:00

Elastycznie od 7 do 9 przychodzimy +8h . Chyba, że zdarzy się potrzeba zostania dłużej = zadaniowy czas pracy. Nie znam idealnie wszystkich działów więc może w niektórych przez specyfikę pracy/kraju przychodzi się na konkretną godzinę ale zakładam taka informacja jest przedstawiana przy rozmowie.

Gregor

Ecolab Services Poland jest spoko firmą a że nie każdy nadaje się do takiej pracy, cóż tak bywa. Firma ma perspektywy rozwoju a dla pracowników to widok stabilnej pracy, dobrych zarobków. Ja nie narzekam.

Zostaw opinię o Ecolab Services Poland sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecolab Services Poland sp. z o.o.