Agencja Ochrony Mienia MATPOL

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 109 ocen.

Opinie o Agencja Ochrony Mienia MATPOL

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL

Iza
użytkownik zarejestrowany

@pakiet niestety nikt Ci przez dłuższy czas nie odpowiedział. Może szukałeś informacji na własną rękę, znasz już odpowiedź na swoje pytanie i chętnie udzieliłbyś odpowiedzi, by pomoc innym podjąć decyzję? Widzę dużo pozytywnych opinii, ale pewnie w Toruniu też są chętni do podjęcia pracy szukający informacji jak wcześniej Ty.

pakiet

wiem że firma wchodzi na Toruń warto do nich przejść prosze o szczere info pozdrawiam

bruno

czy moge zrobic uprawnienia stewarda i jaki jest koszt?

marysia
użytkownik zarejestrowany

@ruda to chociaż napisz na jakim stanowisko konkretnie tak siedzisz jak pączuś w maśle - ja to myslałam żeby dociepleniowcem zostać u was ale nie wiem czy kobietą wezną

Ruda

Pracuję w tej firmie już ładnych kilka lat. Mogę ją polecić z czystym sumieniem.Pewnie , że ponarzekać można zawsze na każdą firmę.Wypłaty są w terminie , stawki całkiem ok., dyrektorzy fajni , obiekty też całkiem , całkiem.Znam inne firmy i Matpol je przewyższa właściwie wszystkim.Można się z nimi dogadać w każdej kwestii.

Adam J

No u Roberta robiłem po innych się nie pchałem jak inni nie szukałem wrażeń Robert zatrudnił u Roberta robiłem co do ciuchów ja brałem bez problemu a wypłata była 20 w tyg a jeżeli wypadało w sobotę i niedziele to w poniedziałek płacili co do obiektów było ich kilka ja u Roberta z rozliczeniem godzin miałem ok sam dostarczałem grafik zazwyczaj raz była pomyłka w 2015 r na 80 zł to poszedłem do R.A i w 15 min zrobiono wyrównanie nie bd się sprzeczał co do opinii ja mam dobre zdanie o firmie .

Adam J

Witajcie od dziś jestem byłym pracownikiem A.O Matpol no robiłem tam kawałek czasu więc mogę się podzielić opinią robiłem u R.A jak ktoś robi to wiadomo kto to co do tego pana nie mogę powiedzieć złego słowa jest cierpliwym przełożonym zawsze można było się dogadać zaliczki wolne i różne takie tam jako agent matpolu nie mogę powiedzieć złego słowa na tego pana nie jest chamem oderwanym od pługa . Co do firmy Matpol nie oceniam jej źle płacą na czas umundurowanie co rok nowe współpraca kadry płace zaśw od ręki nigdy żadnego problemu co do kontrolujących robotę też złego słowa nie mogę powiedzieć nie skaczą po płotach nie latają z aparatami aby walnąć fotkę normalni ludzie . Stawki obiekty dobre moja stawka była w miarę ok . Co do osób z kt robimy trzeba uważać jak w każdej firmie bo można trafić na K^%#E kt gada na cb jakieś kwasy normalka ludzie jak wszędzie ludzie . A jedna ważna oczywista rzecz w matpolu lepiej nie chlać bo wylecisz ja nie pije więc problem mnie nie dotyczy moim osobistym zdaniem można tu robić jak się jest ogarniętym MATPOL OCENIAM NA 5 pozdrawiam was serdecznie .

Dobre
@Adam J 09.05.2016, 21:47
Witajcie od dziś jestem byłym pracownikiem A.O Matpol no robiłem tam kawałek czasu więc mogę się podzielić opinią robiłem u R.A...

Ja pracuję parę lat i wiem co się dzieje w tej firmie a napewno nic dobrego. To że pracowałeś rok, dwa czy trzy na obiekcie, i znasz tylko Roberta nie świadczy o tym że wiesz co dzieje się w firmie. Ostatnio słyszałem że pensje nie muszą być wypłacane 20 tylko później, umundurowanie nie jest co roku wymieniane tylko rzadziej i to jak kupią, co do biura kontrolni ok, prokurent ok ale płace śmiech na sali, osoba która wylicza pensje nie ma prawa się pomylić a u niej zdarza się to co miesiąc niestety.

Paweł

MATPOL najfajniejsza firma na świecie matpol to mój drugi dom jak szukasz firmy zarąbistej to wybierz MATPOL

Paweł

MATPOL najfajniejsza firma na świecie matpol to mój drugi dom jak szukasz firmy zarąbistej to wybierz MATPOL

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

do ggg

Pracodawca NIE INFORMUJE o opóźnieniu, sam musisz się doinformować :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Adam

W tej firmie wystarczy zaśw o niekaralności trzeźwość i bycie ogarniętym atmosfera jest w porządku ja akurat mam fajnego dyrektora zawsze można z nim pogadać dobrze traktuje swoich ludzi nie narzekam .

Adam

Z moich informacji wychodzi na to że tak płacą co niektóre agencje w warszawie Ekotrade 7 dni albo i więcej City Security 7 dni Atena Security ok 7 dni Impuls teraz chyba Goczar czy inny syf nawet 6 mies ochrona Colt miesiąc i wiele innych te dwa dni można wytrzymać raz mi walneli na wyplacie jakieś 80 zł czy coś takiego poszedłem do dyrektora 5 min i dostałem wyrównanie zawsze co dogrosza kiedyś dostałem 1299,99 hahaha ale uczciwie tragedii nie ma można cieciować .

Ciec

Dziwne wczoraj dostałem kase na konto o 17 nie widzę żadnego opuznienia w wypłacie a czasem lepiej zapłacić co niektórym w poniedziałek a nie w piątek bo później się czują co niektóre osoby nie dają rady dotrzeć do pracy bo się bo popili i siedź za frajera drugie 24 i normalny nie morze się nacieszyć kasą bo musi walić za pijaka powiem tak matpol powinien podzielić osoby na 2 grupy ci co nie pili nigdy na obiekcie dostają w piątek ci co pili w poniedziałek kiedyś wracałem do domu z kasą z firmy to widziałem pijanego debila w szmatach z matpolu chyba co niektórzy lubią w szmatach cieciowskich biegać po mieście .

Łał
@Ciec 18.03.2016, 07:51
Dziwne wczoraj dostałem kase na konto o 17 nie widzę żadnego opuznienia w wypłacie a czasem lepiej zapłacić co niektórym w poni...

Cieciu zgodzę się z Tobą że powinni podzielić na grupy, ale nie zgodzę się że pensji są na czas zawsze bo to nie prawda, w jakiej firmie płacą 20 ?!!!, a jeżeli 20 wypada w sobotę to 22???

Mariusz

Ludzie nie gadajcie głupot na czas płacą .

Marek
@Mariusz 10.03.2016, 18:27
Ludzie nie gadajcie głupot na czas płacą .

Ta jasne wazeliniarzu

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Prosta

Opóźnienia są 2-3 dniowe ale nie zawsze, nie polecam tej firmy

HELIOS

MATPOL na czas płaci co do grosza

Tofik
@HELIOS 11.02.2016, 17:50
MATPOL na czas płaci co do grosza

Matpol nie zawsze płaci na czas, kiedyś płacił ale teraz coraz częściej są opóźnienia

Dobre

W Matpolu pracuje się i 12, 24, 36 i 48h, sorry taki mamy klimat. Jeżeli ktoś nie ma renty i emerytury będzie tak pracował żeby coś zarobić. Opóźnienia w wypłacaniu pensji zdarzają się, umów jeszcze nowych nie ma (ZUS), zobaczymy co będzie dalej

Tonfa

A kto wam każe walić tyle godzin zobaczcie markety szukają ludzi do pracy tam idźcie będziecie mieć 168 za 1200 zł po odjęciu składek . Stawki powinny być wyższe ale cóż poradzić a co do wypłat płacą na CZAS .

pip

No coraz częściej wypłata się spóźnia, aż kiedyś jej w końcu nie zobaczymy....

anonim

(usunięte przez administratora)

uczciwy

UF kiedy nie miałeś pieniędzy na czas? Ja pracuje w Matpol juz ponad trzy lata i nie miałem problemów z wypłatą, zresztą osoby z mojego obiektu i innych na których byłam też nie. stawki sa jak wszędzie. ja mam 6 na rekę i nie narzekam. Wiem, że inne firmy w Warszawie płaca nawet po 3,60. Zawsze mozna sie doczegoś przyczepić ale ogólnie w Matpolu jest dobrze.

JAREK

JA PRACUJE W MATPOLU I NIE MOGĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TĄ FIRME A TE BEZ MUZGI CO WYPISUJĄ BZDURY TO NIECH IDZIE NA BUDOWE JAK MA ZA MAŁĄ STAWKIE

agentos

Tragedii nie ma najważniejsze PŁACĄ NA CZAS .

cieciu

Cały czas szukają, stawki są od 4,90 do 5,50 zł. Premie w tej firmie nie zaznasz ;), umowa zlecenie, dyżury 12 lub 24

Normalny

Widze że do internetu dorwały się osoby ze schorzeniami specjalnymi .

Ruda

A ja zwolniłam się z Solidu bo tam jest syf.W Matpolu pracuję kilka lat i nie jest źle.Wiadomo , zawsze się trochę narzeka ale jest ok.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Pracownik- były

Wymagają, a później co 3 m-ce podpisujesz oświadczenie że nic się nie zmieniło. Zastanów się czy chcesz akurat w tej firmie pracować bo ja nie polecam

Adam

W Matpolu da się dogadać tam pracują ludzie wystarczy być trzeźwym .

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

HAHA
@Twardy Wacek z Bielic 03.09.2015, 12:50
Jaki ty cym..ał jesteś to szkoda gadać, idź im smoka possać za 5 zł deb..lu

Widzę że stawki znasz :) ale z ciebie pała

Anna

nie ma tragedii ? A jak dwoch Twoich kumpli zabralo pogotowie bo walili 36 godz ...to nie ma dramatu ? Jeden dostal udaru w trakcie pracy ciekawa jestem czy Pan Prezes wyplaci mu nalezne odszkodowanie ?tO BANDA WYZYSKIWACZY I OSZUSTKOW TYLE MOGE POWIEDZIEC O TEJ FIRMIE

Joanna

Witam robie nie od dzis i tragedii nie ma jak sie chce pracowac a stawki maja rozne w zaleznosci od obiektow...

billy

MATPOL---WIELKI SYF I KUPA BEZMÓZGÓW!!!!

Agent federalny
@billy 02.06.2015, 06:15
MATPOL---WIELKI SYF I KUPA BEZMÓZGÓW!!!!

Wszystko zależy od tego z kim się pracuje u zdarzają się ułomne przypadki . Ale jeszcze nie jest źle w innych agencjach jest gorzej ja uważam że mam fajnego dyrektora da się z nim dogadać na stawkę jak na ochronę mam ok tylko czasem dowódca zmiany się trafia uszkodzony ale firmę i tak polecam tragedi niema .

Mały

Matpol to jest dno, ciągnie bo ciągnie ale jak jeszcze długo tego nikt nie wie. Współczuję tylko kontrolnym bo dostają cięgi za pijaków bo wielki pan prezes uważa że trzeba przy nich stać żeby się nie nachlali :) Żal

ksiądz

Stary matys jest tak zapijaczony że głowa mała,więc teraz firmą rządzą dwa syny Jeden narkoman i były narkoman. Co wypłat zawsze były z nimi problemy stawki słabe odszedłem do Solidu bo takich rzeczy się nasłuchałem o rodzinnej firemce,byłem na dwóch obiektach i kilku imprezach zostałem oszukany kilkukrotnie nie polecam. Uwaga praca chorych warunkach

Stu
@pawel 28.08.2015, 18:18
jak widzę w zaniu wyraz "morze" to już wiem iż każdy pajac pisać MOŻE !!!!

Hahaha odezwał się

Anna
@Zenon 12.03.2015, 14:14
Masz rację jeszcze zapłacze w tym złodziejskim solidzie rencista pewnie ze schorzeniami specjalnymi .

MAT-POL ?? Firma , w ktorej pracownicy pracuja po 36 godz non stop a zeby sie nie wydalo to przenosza ludzi z obiektu na obiekt tak sie sklada ze mieszkam na Pereca ale bywam w innym miejscu gdzie spotykam tego samego ochroniarza !!! Oszusci i wyzyskiwacze juz dwoch ochroniarzy sie rozchorowalo w tym jeden ciezko bo dostal udaru w pracy ...ciekawe co na to firma ..?? Pan Prezes ???

melon

Zastanów się chłopie co za bzdury piszesz na każdym obiekcie nie zależnie jakim, obowiązują prawa i obowiązki i nie należy do nich słuchanie radia czy oglądania tv. To że pracownicy źle wykonują swoje zadania to już inna sprawa. Twoim tokiem myślenia to wszystkie osoby które siedzą w ciepełku np; biurze księgowi, sekretarki i wiele innych, a w między czasie zaglądają do neta żeby sobie po pisać na gg czy na czacie i też nie wykonują swoich obowiązków należycie powinny zarabiać nie więcej niż 5 zł. Ale jak tu przeżyć za takie pieniądze, chyba po prostu się nie da. Może dla ciebie stawka 5-6 zł wystarczy żeby przeżyć, bo pewnie mieszkasz z mamusią i wszystko co zarobisz zostaje dla ciebie. Niestety takie stawki w dzisiejszych czasach nie powinny mieć miejsca nie zależnie od pracy jaką się wykonuje, po za tym w dużej mierze niska jakość pracy jest spowodowana właśnie niską stawką. Dziś najniższa stawka za godzinę pracy wynikająca z umowy o pracę wynosi 7.3 zł netto i tyle powinna wynosić najniższa nie zależnie od rodzaju umowy. A co powiedziałbyś tym ochroniarzom co pracują np; zajezdniach MZA co stoją całymi godzinami na mrozie czasem w deszczu i w ciągu doby mają co najwyżej 30 minut przerwy na wypicie herbaty a stawka za godzinę pracy wynosi 5 zł albo i mniej. A takie właśnie stawki oferował MATPOL.

Młody
@melon 12.12.2014, 10:43
Zastanów się chłopie co za bzdury piszesz na każdym obiekcie nie zależnie jakim, obowiązują prawa i obowiązki i nie należy do n...

Melon masz rację, Matpol powinien stawki podwyższyć i nie mówię o 1 ale chciaż z 50gr. Ja nikomu nawet nie mówię gdzie pracuję i za ile bo wstyd jak cholera. Jaka płaca taka praca

ADAM

Pracowałem na Bemowie u p R.A byłem bardzo zadowolony z współpracy z tym panem niczego mi nie odmówiono jeżeli chodzi o umundurowanie kasa na czas niewielka bo nie wielka ale jak komuś się nie podoba do biedronki morze iść zarobi więcej . Macie roszczenia że w ochronie mało płacą ale zobaczcie siedzi sobie większość w ciepłych pomieszczeniach i słucha radia albo ogląda tv wiem są też kiepskie obiekty ale jak chcecie więcej zarabiać idźcie gdzie indziej gdzie naprawdę popracujecie . Jak na chwilę obecną rezygnuję bo nic dla mnie interesującego niema idę gdzie indziej cieciować jeżeli zaczynamy więcej wymagać wymagajmy od siebie bo za siedzenie na tyłku więcej się nie dostanie a wiecie że są walki o tych klientów i wygrywa cena . Takie stawki jak 5,50 i 6 są w miarę proporcjonalne do naszej pracy . Jeżeli ktoś chce mało wymagać od siebie i lubi przyjazny klimat to w Matpolu znajdzie swoje miejsce pracowałem w Solidzie i Juwentusie i w Matpolu było najlepiej mam nadzieje że jeszcze tam wrócę firma spoko :)

Agent

Mają przerąbane patrole na służewcu i dyżurnego tam ma na imię Jarek i niema żadne wiedzy o ochronie totalny idiota nie chodzi mi od dyrektora tylko o takiego idiote z osiedla

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Mat

Przy 240 h po stawce 4.98 wychodzi 1195 zł, lipa :). płacą można powiedzieć na czas, a Cieć Roku ma rację z JM bo to burak i fałszywy typek. Pozdrawiam

Cieć roku

Jak poszedłem do biura powiedziałem że stawki poniżej 5,50 mnie nie interesują bo nigdy nie pracowałem za tyle i pracować nie będę . Mam takie szczęście że nie pracuję u JM i nie będę bo za dużo słyszałem ale, podkreślmy że w niektórych agencjach są opużnienia z kasą nawet 6 mies np Impuls .

Mon

Wera taka jest najczęściej stawka, chyba że masz licencję. Rotacja jest spora bo każdy normalny ucieka po pierwszej wypłacie, ja muszę siedzieć dopóki sobie czegoś normalnego nie znajdę

Mon

Jasne, wszystko zależy kto jest twoim dyrektorem, i na jakim obiekcie jesteś, najczęściej stawka jest 4,98 :) żal

Cieć roku

Firma spoko robiłem w solidzie i w juwentusie a w juwentusie jest naprawdę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pujdziesz na obchód zadzwonią do cb po 10 min pójdzcie do juwentusu to zobaczycie co to jest wyzysk i chamstwo . Robie w Matpolu od sierpnia inspektor spoko dyrektor też jak i kontrolny stawka jak wszędzie 5,50 żadna rewelacja ale kto nam więcej zapłaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i słuchania radia złote przeboje wszystko zależy od obiektu i od atmoswery dla mnie firma jest spoko .

Pracownik

Nie widzę szans na poprawę dlaczego? A dlatego że dyrektorami są synowie, którzy ciągną ile mogą z firmy i dopóki się jeszcze da. A co do kar, to uważam że za alkohol oczywiście żeby karać ale za ubranie? Ludzie pracują po 48 lub 72h ciągiem to chyba też należałoby przymknąć oko bo niektórzy naprawdę solidnie pracują i długo a wszystkim może się oko przymknąć , prawda Krzysiu? :) pozdrawiam

Krzysiek
@Pracownik 18.09.2014, 09:14
Nie widzę szans na poprawę dlaczego? A dlatego że dyrektorami są synowie, którzy ciągną ile mogą z firmy i dopóki się jeszcze d...

Następny anonim z personalnymi wycieczkami Zawsze wymagający będzie tym złym.

Miech
@Krzysiek 06.11.2014, 16:42
Następny anonim z personalnymi wycieczkami Zawsze wymagający będzie tym złym.

Krzysiu dyżurujesz ? Wiadomo kim jesteś, sory ale na twoim miejscu bym się schował a najlepiej na górze chyba wiesz o co chodzi ;)

redaktor

Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, - zgłoś temat i zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50

Pracownik

Tak, wygląda niestety. Oby złapać pracownika, a później się dziwią że chlają na obiektach i kary są :) ale dobrze im tak bo już i tak niczego się nie nauczą "dyrektorzy". Jak Ktoś nogi wyciągnie to firma upadnie jak to mówią na obiektach

pracownik

Rozmowa kwalif. jest taka: karany-nie, pije-nie jest pan przyjęty. Daj znać jak było.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Krzysiek
@Z Cieciolandii 06.11.2014, 17:23
O i chyba ktoś z biura się odezwał :). Milcz ! Nie wstyd Wam grosze płacić? Ale przecież na imprezy musi wam starczyć pfu...

Mam milczeć bo ktoś pluje i udawać że deszcz pada?Płacimy tyle ile możemy.Zrozumcie że państwowe firmy na publicznych przetargach przeznaczają niskie kwoty więc ciężko jest dać więcej pracownikowi. Co do Wielkanocy,owszem zdarzyło się,ale jak mówiłem kilka razy w ciagu 20 lat.

Miech
@Krzysiek 07.11.2014, 15:28
Mam milczeć bo ktoś pluje i udawać że deszcz pada?Płacimy tyle ile możemy.Zrozumcie że państwowe firmy na publicznych przetarga...

Krzysiek, proponuję aby wszyscy pseudo dyrektorzy wzięli się do roboty, szukali klientówa nie jeździli bez sensu, za coś kasę biorą. A wszystkich pijaków wyrzucić a nie jak jest teraz bo Znajomy

Kasia

Nie polecam !!!

pracownik

Kaja z całą odpowiedzialnością Tobie nie polecam, chyba że się uczysz, dorobić nie możesz bo 12 lub 24 się pracuje a i pensje ok(usunięte przez administratora)

pracownik
@pracownik 01.07.2014, 12:07
Kaja z całą odpowiedzialnością Tobie nie polecam, chyba że się uczysz, dorobić nie możesz bo 12 lub 24 się pracuje a i pensje o...

Właśnie pensja jest NIE ok

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Miech
@Krzysiek 06.11.2014, 16:21
Wjezdzasz personalnie to się podpisz annonimie. Przez 20 lat firma miała kilkudniowe a zazwyczaj jednodniowe poślizgi może z 5...

A kto napisał że firma nie płaci? Że zdarza się poślizg, a jak było w Wielkanoc co? Pensji nie było tylko zaliczki dawali

Bul

Jacek przecież to syn prezesia, to jak może głodować???

Procownik

Janek zobacz kto pracuje na obiektach, 3/4 ludzi to emeryci. Młodzi popracują do 1-wszej wypłaty i rezygnują jak zobaczą jaka jest organizacja i że wypłata jest 20 a nie jak wszędzie 10 . Wszystko w temacie

Janek
użytkownik zarejestrowany

@szerlock, no nie zupełnie, to zalezy od obiektu jeszcze, mylne jest zakładanie, że Matpol zatrudnia tylko emerytów, czasem i owszem, ale nie zawsze.

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Mienia MATPOL - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL