Zakład Wyrobów Metalowych Strumet Sp. z o.o.

Strumień

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 944 ocen.

Zakład Wyrobów Metalowych Strumet Sp. z o.o.
3 944 6 1

Opinie o Zakład Wyrobów Metalowych Strumet Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

bysio

jak wygląda praca operatora lasera CNC ? jak zarobek ? warunki?atmosfera?

anonymous
@bysio 17.09.2018 16:06

Bysio lepiej nie pytaj wszystko o co pytasz jest do bani

BAMBINO
@bysio 17.09.2018 16:06

Tym bardziej,że oferta idzie przez agencję Gi group. Zarobki niższe, niż w innych zakladach na tym stanowisku, atmosfera taka sobie, nikt nie bedzie Cie szanować, jesli o to pytasz. Warunki...bałagan, (usunięte przez administratora) dodatkowo dużo dzwigania, przerywane programy w trakcie, bo zawsze coś wyskoczy pilniejszego na juz.. Szczerze warto poszukać innej oferty, jeśli nie szukasz pracy na szybko.

Bysio
@anonymous 17.09.2018 18:16

Dlaczego?możesz wyjaśnić?

Byku
@bysio 17.09.2018 16:06

Na (usunięte przez administratora) i do (usunięte przez administratora)

Bysio
@Byku 18.09.2018 19:17

??

Marzena

@robatko, Twoja wypowiedź nie wnosi zupełnie nic wartościowego do wątku o firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet. Może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź lub ją uzupełnić? Inne osoby czytające to forum mogą nie zrozumieć sensu Twojej wypowiedzi. Czy jesteś pracownikiem tej firmy? Może chciałbyś napisać coś o swoich wrażeniach z pracy?

Ww
@Marzena 16.09.2018 13:41

Wrażenia są do du ja ku mam zarobić i przestań pier

Bolo

Sprowadzić nową firmę do stołówki jak długo można jeść parówki zakład płaci kasę za takie pomyje. Czas to zmienić przecież firma się rozwija

Waco
@Bolo 03.09.2018 23:53

Jestem za anajlepiej catering

Obcy
@Bolo 03.09.2018 23:53

Lepsze jedzenie sprzedają na zewnątrz a pracownicy dostają stara kiełbasę

Stołówka
@Bolo 03.09.2018 23:53

Stołówka jest bardzo dobra, jedzenie zawsze ciepłe, dobre, zawsze kucharka dołoży, jak ktoś jest głodny, jak ktoś oczekuje rarytasow, to proszę sobie po pracy iść do restauracji. A jak komuś nie odpowiada, to niech nie korzysta.

Waco
@Stołówka 09.09.2018 18:01

To chyba właścicielka tego syfu napisała no nie pani z stołówka

Groby
@Stołówka 09.09.2018 18:01

No pycha jak u mamy!paroweczki palce lizać! Ha ha ha ha ha! !!

Ww
@Groby 10.09.2018 13:11

Spie....

Marzena

@Groby, Osoby, które jako ostatnie wypowiadały się w wątku o firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet upominam i proszę o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam do dyskutowania o warunkach pracy i aspektach przydatnych z punktu widzenia przyszłych pracowników tej firmy. Proszę was o zwracanie uwagi na język wypowiedzi.

Były

Lubię majstrów z krajalni gdyż oni są jak ojcowie dużo wymagają ale mało dają od siebie swoim pracownikom, tylko dlaczego każą wchodzić pod biurko żeby coś załatwić.

Spawcz
@Były 31.08.2018 12:05

Trzeba wchodzić pod biurko żeby awansować

Waco
@Spawcz 31.08.2018 16:38

Dobre

robatko
@Były 31.08.2018 12:05

najlepszy jest yojstig

Życzliwy

Nie muszę już nie pracuje może ktoś inny się odważy do Olafa pójść bo to jedzenie do marskości wątroby doprowadzi

Marzena

@Życzliwy, czy próbowałeś zgłaszać to bezpośrednio do przełożonego w firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet? Taki aspekt pracy jak jakość jedzenia w stołówce, można w stosunkowo krótki sposób poprawić, a przełoży się to na pewno w bardzo silnym stopniu na wzrost zadowolenia pracowników. W jaki sposób pracownicy są rozliczani za posiłki w stołówce?

Życzliwy

Panie prezesie co z tym żarciem stare czy co każdy posiłek parówka i coś same (usunięte przez administratora) niby 6.5 za talerz niech pan spróbuję aha kawa za 2 odbicia a cukier za 3 a szefowa stołówki się wozi furą za te pomyje co my spożywamy

anonymous

Zawiozlem brame 8mb to ja barany powyginaly ze musialem ja pociac 3 tys w plecy nie mowiac o robocie 10 lat woze material do ocynkowni gal zory i nigdy takiego czegosc jeszcze tym gnojom zaplacilem bylem tam pierwszy ostatni raz zeby te cwoki tego niezamkly czego im z calego serca zycze

Marzena

@Kierownik, czy rozmawiałeś na temat organizacji pracy ze swoim przełożonym? Może Ci pracownicy robią dodatkowe nadgodziny albo ich czas pracy jest po prostu inny? Łatwo oceniać, ale często wnioski, które wyciągamy mogą być błędne. Jak Ci się pracuje w firmie Strumet? Jesteś zadowolony z tej pracy?

Loiz

Jak to jest do H..a pana godz.13:50 a na szatni kilkunastu Ukraińców przebranych w ciuchy wyjściowe a Polacy jeszcze na stanowiskach pracy?

Kierownik
@Loiz 23.08.2018 14:04

To normalne,oni się tylko liczą!oni mogą wszystko,nikt im nie zwraca uwagi ze 13.30 już są pod prysznicami

Małpiszonek

Majster ze spawalni to leń do potengi 30 bo nie umie sobie przypilnować spawaczy i jeżdrzą na widlakach jak warty . HAHAHA

spawacz

Dziekuję że moge pracować w Strumecie.

Haha
@spawacz 17.08.2018 14:58

Haha ha dobre

olaf sztabka
@Haha 17.08.2018 15:15

hahhahhah bardzo dobre

Spawacz

Panowie czy u was majstery tez sa takia (usunięte przez administratora) jak na spawalni ?? Bo ten przerasta wszelkie granice jakie maga być... humory jak baba w ciąży... ja rozumiem wszystko że może coś nie wychodzić ale żeby to wyladowywac na pracownikach którzy robią w 32 stopniach zmęczeni od tego ciepła a taka cielepa siedzi i drzemke sobie robi w klimatyzowanym pomieszczeniu i wszystko mu lotto tylko sobie przejedzie raz za kiedy pogada z prezesem nie kiedy się zachowuje jak by mu kto kota skarpetami zabił... pomysł człowieku jak traktujesz ludzi bo oni od tyłka ci nie odpadli i nie jesteś pepkie strumetu... paaa ????

100 ton
@Krajalnia 11.08.2018 22:26

Niby/majstrowie na ocynkowni to dopiero ekipa, Chuck Norris ma z nimi na noc. Pierwszy jak coś zrobi to wszędzie o tym mówi. (a nikt nie chce tego słuchać) Drugi wszędzie mówi że coś zrobi (są tacy którzy jeszcze w to wierzą) Trzeci... Lepiej żeby nic nie robił a napewno nic nie mówił (bo w takie brednie już nikt nie wierzy) Ciekawostka, przez 10 lat istnienia ocynkowni zwolniło się z niej mniej osób niż w tym roku (w tym roku ok. 7 osób, dwie kolejne o tym myślą a jedną przeniosła się na inny dział. 5 szuka innej pracy ale bez parcia) Podobno załoga zadowolona z nowego kierownika... nasze kadrowe wiedzą najlepiej jaki jest poziom zadowolenia. Moim zdaniem sprzątanie kierownik powinien zacząć od góry a nie rozkopywać samego dołu bo mogą mu zostać za niedługo sami Ukraińcy... No i Panowie Majstrowie

Płociarz.
@100 ton 18.08.2018 09:13

Jakość cynkowania tragiczna.Gdzie jest nadzór jakościowy?Ja wożę moje płoty do Opola.Jakość cynkowania bez porównania.

spawalnia

szlifierze zamiast robic w zakladzie siedza na l4 a rechabilitacje maja w kooperacji moze by tak bechapowiec sie tym zainteresowal

Pumba
@spawalnia 09.08.2018 22:57

Widocznie szlifierze mało zarabiają w tym zakładzie i musza iść dorabiać

zebra
@spawalnia 09.08.2018 22:57

Ortografia powala masakra po prostu!

Spawacz

Na spawalni nowy majster sobie nie radzi tylko go sztuki interesują A ludzi traktuje jak woly

Pat
@Spawacz 13.08.2018 10:34

To się zwolnij haha wszędzie ludzi potrzebują, a zarząd nauczy się rozmawiać po rosyjsku i pasuje hahahaha

Bartosz

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś ma wiedzę czy firma potrzebuje pracwników?

anonymous
@Bartosz 10.08.2018 16:02

Jeśli by było tak dobrze jak słyszałeś to firma nie potrzebowała zatrudniać 100 Ukraińców a Polscy pracownicy by się nie zwalnia jeden za drugim

Praca czyni...zmęczonym
@Bartosz 10.08.2018 16:02

Potrzebne są ręce do pracy.Najlepiej komplet a nie dwie lewe.Dobrze będzie jeśli będziesz mówił w języku polskim.Wyhoduj sobie grubą skórę to uodpornisz się na stały kontakt z : majstrami którzy sami nie umieją podjąć decyzji, Kontrolą - która po setnej palecie stwierdza..." niewiem ale to chyba nie tak miało być" Brygadzistami- ale tylko na papierze No i nami PRACOWNIKAMI Strumetu Jedni staną murem za firmą,inni chętnie mówią o jej spaleniu. Jeszcze inni chodzą do pracy chyba z przymusu(pewnie stara ich bije:) ) Panowie prezesi otoczeni masą ludzi którzy zapewniają ich że wszystko idzie dobrze i jest OK byli zdziwieni(?)frekwencją na spotkaniach noworocznych. I chyba dotarło wreszcie do nich że ludzie przychodzą do pracy dla pieniędzy. Euforia.Będą podwyżki. Teraz po trzech wypłatach zastanawiam się czy dalej warto dawać z siebie 100%. Czy może ślizgać się jak Ukraińcy po kontach i byle do piątku. Rozumiem czemu powstały związki zawodowe Rozumiem wkurw ludzi którzy po 5latach dostają 1.5zł podwyżki Rozumiem falę wypowiedzeń umów. Teraz rozumiem.Wpasuję tu słowa Jurka W biurowcu "jakośbędzizm" Na halach "tomiwisizm" Pasują tu jak ulał. Firma piękna tylko ludzie.......y.

Spawacz

Ludzie nie macie jaj zeby isc do Olafa czy Wojtka i im to powiedziec. Wydmuszki macie zamiast jaj. Narzekać na forum...Jesteś daremni padalce...s*acie do wlasnego gniazda...do związków sie musicie zapisac i płakac jak was źle traktuja w ZWM.

Melo
@Spawacz 01.08.2018 00:02

I ktoś sie odważy ?? Raczej nie będzie później tepiony przez majstra. A są tacy ze za byle pytanie (usunięte przez administratora) cię z góry na dół bo się nie wyspal albo go komar ugryzl i go boli... Nie ma co dziubac do go.wna bo zacznie bardziej smierdziec

Spawacz
@Melo 01.08.2018 13:38

Nawet majstrowi trza sie postawic bo wlezie na łeb tak jak innym dupowłazom. Jedna osoba na zmianie nic nie zdziała ale jak juz jest kilku to ''Mistrz Zmianowy'' bedzie hamowac swoje zapędy dyktatora. Ja podziwiam Olka i Wojtka ze utrzymuja ten zaklad na takim poziomie jaki jest. Wszystko co ludzie mowia na zebraniach to staraja sie spełnic, zaden z nas nie byłby w wstanie tego burdello bum bum ogarnac. Elo !!

Marzena

Przywołuje Was do porządku i odsyłam do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Forum jest miejscem publicznym, publikowanie danych osobowych pracowników firmy jest niezgodne z regulaminem i takie wpisy mogą zostać usunięte. Proszę Was o konstruktywną dyskusję na temat firmy Strumet. Czy w firmie zmieniło się coś w ostatnim czasie?

Marzena

@DJ knot, proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin obrażanie innych użytkowników na forum nie będzie tolerowane, a takie posty będą zgłaszane Administratorowi. @Narodowiec, jeżeli posiadasz jakieś wątpliwości, to czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z przełożonym? Obecnie wiele zakładów pracy zatrudnia obcokrajowców. Na rynku istnieje duże zapotrzebowanie na pracownika.

DJ knot
@Marzena 13.07.2018 14:04

W którym momencie ktoś kogoś obraża? Gdzie stwierdzenie? Radzę czytać ze zrozumieniem.

Wołodia
@Marzena 13.07.2018 14:04

Dzień dobry droga Marzeno. Awans w Strumecie: nie musisz posiadać doświadczenia na danym stanowisku, wystarczy być spokrewniony z kimś z zarządu, lub mieć żonę która jest jakimś tam pociotkiem do prezesa, wtedy zostajesz np: kierownikiem narzędziowni. Generalnie ludzie którzy coś umieją, lub wykazują się jakimiś innymi przydatnymi zdolnościami (za wyjątkiem brown-noser, bo oni są awansowani wyżej) wykorzystywani są do odwalania czarnej roboty po czym dziękuje się im za współprace:-) Pani Marzeno, jeśli możesz powiedz mi jak określić taką sytuację z HR-owego punktu widzenia?

Narodowiec

Dlaczego Ukrainiec jest lepiej traktowany od Polaka. Kto mi powie.

DJ knot
@Narodowiec 11.07.2018 22:54

Jeśli na to pozwalasz to znaczy żeś miękka pyta robiony ????

Spawacz

Spawacze mają spawac a nie bawić się wyciaganiem palet i obsługą wózka

Spawacz

Kiedy na spawalni będzie jeszcze jeden wozkowy bo wszędzie przynajmniej 3 wózki jeżdżą a tu czasy ery kamienia

Anioł
@Spawacz 05.07.2018 14:32

a po ch..j 3 wozkowych?Zeby patrzeli jeden na drogiego?Wystarczy uczciwie jezdzic!A pozatym sa 3 wozki wystarczy ludziom uprawnienia zrobic zeby sobie mogl palete obrocic czy wyciagnac!

Bułek
@Anioł 06.07.2018 12:39

Co drugi ma uprawnienia na wózek tylko trzeba popytać

Eldorado

Plaga Ukraińców w szatniach za każdym razem w szatni po drugiej zmianie to jest szczyt bezczelności ze prezes i majstrowie tego nie czytają a potem się dziwią że ludzi do roboty nie ma,jak ludzie piszą takie opinie nie ma dla nich miejsca na stołówce muszę jeść w szatni do cholery chce się normalnie przebrać tak jak inni pracownicy.... jak się da dodam zdjęcia jutro bo jak ja się mam przebrać na 20 cm bo siedzą sobie panowie

Marzena

Drodzy użytkownicy czy ktoś z Was może wypowiedzieć się na temat możliwościach awansu w firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet? Czy osoby doświadczone z długim stażem pracy w tym miejscu mają realne szanse na rozwój i awans? Jak wygląda ta kwestia? Proszę napiszcie coś na ten temat.

Gynaaa
@Marzena 27.06.2018 12:51

Nie mają szansy, bo promuje się rodzinę, znajomych itd. Nie ceni się ani trochę doświadczonych pracowników, czego przykładem była wymiana prawie całej ekipy z technologii.

Wołodia
@Marzena 27.06.2018 12:51

Dzień dobry droga Marzeno. Awans w Strumecie: nie musisz posiadać doświadczenia na danym stanowisku, wystarczy być spokrewniony z kimś z zarządu, lub mieć żonę która jest jakimś tam pociotkiem do prezesa, wtedy zostajesz np: kierownikiem narzędziowni. Generalnie ludzie którzy coś umieją, lub wykazują się jakimiś innymi przydatnymi zdolnościami (za wyjątkiem brown-noser, bo oni są awansowani wyżej) wykorzystywani są do odwalania czarnej roboty po czym dziękuje się im za współprace:-) Pani Marzeno, jeśli możesz powiedz mi jak określić taką sytuację z HR-owego punktu widzenia?

marco

Pan Prezes to sobie żyje. Wszystko po najmniejszych kosztach utrzymania. Człowiek- nie ma tutaj większego znaczenia. Kooperacja- rozdawanie roboty za pietruszkę.

ŻYCZLIWY
@marco 27.06.2018 10:07

MARCO nie trać czasu zostań Prezesem !

Marco
@ŻYCZLIWY 27.06.2018 11:43

Niestety tatuś mi tego nie załatwi.

anonymous

Witam bardzo proszę o opinię ludzi którzy pracują dłużej w Strumecie o majster Marek. S.. Jaki to jest człowiek gdyż krótko u niego pracuje i nie umiem go zrozumieć dlaczego jest tak negatywnie nastawiony do młody pracowników.

jaro
@anonymous 15.05.2018 19:54

Fajny chlop poznasz go lepiej to poklepie cie po ramieniu a za plecami sprzeda hehe

Gonzo
@anonymous 15.05.2018 19:54

Bo nie ma za grosz kultury i profesjonalizmu w takim razie - widocznie pracowników ocenia przez pryzmat lubię nie lubię.

Stary wyjadacz
@Gonzo 15.05.2018 23:49

Gonzo a jak z Twoją kulturą skoro z taką łatwoscią wysuwasz obrazliwe wnioski? Dla mnie majster Marek S.. to porządny opanowany sprawiedliwy człowiek więcej takich. Moim zdaniem młodzi, nowi pracownicy wielu rzeczy nie mogą łatwo zrozumiec albo nie chcą, wszystko im daj pod nos a i tak niezadowoleni.Starzy robią swoje nic nie mówią ale ilez mozna.

Gyna
@Stary wyjadacz 17.05.2018 09:43

Bo starzy się widocznie boją upomniec o swoje, dlatego że mają już układy. Zgodzę się, że młody musi się nauczyć ale to nie powód by traktować go gorzej niż starego. O tym kierownik można by dużo gadać, zresztą wystarczy popytać ludzi mających z nim do czynienia. A nie jest tajemnicą, że większość kierowników w tym zakładzie (nie wszyscy!) to cwaniaki I dwulicowce,takich się promuje w tej firmie - gdy był dobry kierownik (np. Technologii) to się zwolnil bo miał dość tego (usunięte przez administratora) poganiania itd.

Sps
@Stary wyjadacz 17.05.2018 09:43

No jak mu kupujesz slonecznik albo chipsy to masz fory????????????

Falo
@Gyna 17.05.2018 16:54

Dzień dobry;-) Kierownicy w Strumecie to temat na długi wywód. Moim zdaniem obecny kierownik robotów spawalniczych (a do niedawna narzędziowni) to jeden z dwu lub trzech pozytywnych osób. Gość z dużym doświadczeniem oraz umiejętnością realnego ocenienia sytuacji. Jest to jedyny gość który umiał odprawić szlonookiego z kwitkiem, oraz gadać z nim jak równy z równym. Kolejnym dobrym kierownikiem był wysoki łysy kierownik Technologii – niestety wykończyli go, bo nie pozwalał sobie wmówić byle bzdur rozprzestrzenianych przez majstrów z krajalni oraz montażu. Zobaczymy jak obecny kierownik tego kluczowego działu, ile wytrzyma i kiedy doprowadzą go do oddania wypowiedzenia... Obecny kierownik narzędziowni (a kiedyś spawalni): "nasz chwast" to koleś cienki jak ogon węża - ego zastępca przebija go o głowę. Stanowiska nie zawdzięcza umiejętnościom (może za wyjątkiem uprzejmego dziobania) ale pewnym koneksjom.

Funko
@Falo 25.06.2018 21:16

Kierownik narzedziowni (dawniej naszej spawalni) faktycznie nie posiada żadnej wiedzy, żadnego doświadczenia, jeszcze będąc moim kierownikiem na spawalni umiał tylko poganiac i zabierać bezpodstawnie premię. Podobno na narzedziowni robi dokładnie to samo, a dziwi fakt że trafił na taki dział, nie znając programów cad, nie mając doświadczenia, ani sympatii podwładnych. Podobno kilku chłopaków poważnie myśli o odejściu właśnie z powodu niego. Ale z majstrami tak jest, jak zostają nimi znajomi prezesa, albo jakaś dalsza rodzina. Zresztą w tym zakładzie promuje się jedynie lizusow itp. Nasz nowy majster spawalni jest dużo lepszy niż poprzedni, aczkolwiek władza też uderza do głowy.

Spawacz
@Funko 26.06.2018 09:23

Uwielbiamy na spawalni i narzędziowni anonimowych cwaniakow w internecie, którzy tu wypisują, a w robocie letaja i się pidlizuja heh powiedzcie kiedy na podzielę powiecie to wprost jednemu czy drugiemu, posłuchamy.

Balistarius
@Spawacz 26.06.2018 11:23

Szanowny spawaczu, jeśli tak układasz spoiny jak konstruujesz zdania, to biada użytkownikom "spawanych" przez ciebie pojemników;-)

Dziadyga
@Funko 26.06.2018 09:23

Murzynek jest ok, pracował jako kontroler na spawalni i coś tam kooperował, więc zna się na robocie spawalniczej. Moim zdaniem największym tumanem jest babuć z montażu a zaraz za nim górnik przodowy z narzędziowni;-)

rudy
@Dziadyga 26.06.2018 20:48

No to chyba nie miales do czynienia z erotomanem ze spawalni!Kiedys u niego robilem!Kompletny dyletant!Kariere zrobil na lizaniu (usunięte przez administratora) komu trzeba bo na robocie sie wogule niezna!Na kazdy problem reagował agresją,za materiałem spawacz sam musiał biegać,a puzniej wku..iony ze malo zrobione!A urlopy to temat rzeka!Na szczescie uwolnilem sie od tego kretyna!Powodzenia panowie!

BHP

W szatni, powinno przypadać, co najmniej 0,5 m2 wolnej powierzchni podłogi na każdego pracownika korzystającego z tej szatni. Szatnie, przeznaczone dla ponad 25 pracowników powinny być wyposażone w wentylację mechaniczną. Szerokość przejść między dwoma rzędami szaf oraz głównych przejść komunikacyjnych powinna być nie mniejsza niż 1,5 m. Szerokość przejść między rzędami szaf a ścianą powinna być nie mniejsza niż 1,1 m. Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 26 września 1997 r. w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy (tekst jedn.: Dz. U. z 2003 r. Nr 169, poz. 1650 z późn. zm.) – dalej r.o.b.h.p., A jak jest u nas Prezesie?Czy Pan wie? Odpowiem: Jest smród,zaduch i wszedzie pełno Ukraińców.Nie da się nawet przejść!

Wentylator
@BHP 21.06.2018 21:10

Dlaczego nie zgłosisz problemu do PIP

Melo
@Wentylator 23.06.2018 09:00

Pomału każdemu (usunięte przez administratora) za nie wiadomo co to się znajdzie kwota ale teraz prezesi jadą na wakacje to co wy chcecie od nich premię Muszą dac swoim kapusia na wakacje ejjj

Marzena

@Amino, czy możesz napisać coś na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę firmę Zakład Wyrobów Metalowych Strumet? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tym miejscu. Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na ten temat. W dalszym ciągu brakuje wpisów na temat obecnych przyjęć do pracy w firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet. Firma poszukuje pracowników na wolne stanowiska w swojej firmie, czy ktoś z Was zamierza aplikować do pracy w tej firmie? Zachęcam do dyskusji.

Ktoś 2
@Marzena 21.06.2018 09:22

Za te grosze kto pójdzie robić ?? Może pani pani Marzeno?? Co drugi pracownik spawalni powie że to wynagrodzenie za te targanie zelastwa niech pani sobie sama odpowie na to

Replikant

Ponaglam kiedy pracownicy z Ukrainy nie będą jeść w szatni po 2 zmianie ?? Nie ma gdzie się przebrać do cholery!!!!

HYNEK
@Replikant 19.06.2018 23:21

Pomijając fakt, że jest nasyfione w całej szatni przez nich. Siedzą tam cały czas - może pora zamykać szatnie jak dawniej? Szatnia obecnie służy jako palarnia, zainstalować tam czujniki dymu, podobnie jak w WC

Replikant
@HYNEK 20.06.2018 18:32

Ja tego sobie nie wyobrażam żeby jeść i patrzeć się na spoconych facetów no ku... jak oni tak mają u siebie to dziękuję... pół godziny przed końcem byłem w szatni sucho czysto jak się zeszli nalane pod szafkami nadeptane i tylko tam gdzie oni pety na ziemi smród z tych ruskich fajek jak nie wiem nie wypiera... takie z szatni bo cię osadzi o bóg wie co albo się tym majstry zajmą albo pójdą zdjęcie i wiadomość do prezesów

Zostaw opinię o Zakład Wyrobów Metalowych Strumet Sp. z o.o. - Strumień

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Wyrobów Metalowych Strumet Sp. z o.o.