KS Sport Maciej Krawczyk

Adres: Józefa Ignacego Kraszewskiego 1A lok. 2, 82-200 Malbork

NIP: 5792214735 REGON: 220992741

KS Sport Maciej Krawczyk
1 313 6 1

Opinie o KS Sport Maciej Krawczyk

Hly

3tysiace netto podobno zarabiają, to napewno się nie postawią.

Poprawka
@Hly 05.02.2019 19:21

4 netto

Poprawka2
@Poprawka 06.02.2019 18:35

8 netto - każdy pracownik dostaje na wejściu... ;D to oczywiście ironia.

Pracownik magazynu
@Hly 05.02.2019 19:21

3 tysiące owszem, ale wchodzą w to nadgodziny, praca w sobotę i czasami w niedzielę, jak i premia kwartalna. Bez tego nie wyjdzie nawet 2 tysiące!!!

out-door

Teraz "pan Macron" z KS Sport znalazł sobie "panią Macronową". Dużo starszą babkę, które nim kręci na prawo i lewo. On tylko daje do tego twarz, a ona ma dużo silniejszy charakter. Zresztą on w ogóle ma słaby charakterek - wystarczy mu że kupuje sobie coraz bardziej błyszczące autka. I to już wystarcza dla jego ego... A "pani Macronowa" zaczyna robić swoje porządki (jak to robiła wcześniej w spożywczakach), on oczywiście jest zachwycony. ZGADNIJCIE O KIM MOWA !!! :-)

GMB
@out-door 27.12.2018 12:30

heheheh ulałem się :) opowiem chłopakom po nowym roku .Macron i Macronowa :) jak z nim gadasz to widac po oczkach że mu coś ostatnio jakos niepewnie uciekają na boki.

ten gorszy
@GMB 29.12.2018 00:13

Eeeee tam, głupoty opowiadasz. Szef cały czas gra cwaniaka. Udaje większego kozaka niż jest w rzeczywistości. A co będzie z firmą za rok albo dwa? Moim zdaniem będzie kiepsko...

Visvis
@ten gorszy 29.12.2018 15:33

A może szukajcie pracy w Zakładzie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Malborku. Bo to 2 najlepsze adresy - KS SPORT i ZGKiM. A podejście do pracownika jak w (usunięte przez administratora)...

Vasily Zaytsev
@out-door 27.12.2018 12:30

A może by tak w ramach protestu pracownicy powinni wziąć przykład z Francuzów i zakładać żółte kamizelki?

Greg
@Vasily Zaytsev 27.01.2019 14:04

Wierzysz w to że ludzie postawiliby się kierownikom?bo ja jakoś w to nie wierzę.

anna
@out-door 27.12.2018 12:30

Kto to jest pan Macron?

jarecki

Generalnie beka z ludzi, firma zatrudnia ze 100 osób, pracują nawet osoby z poza Malborka, co miesiąc jakies nowe osoby przychodzą i zostają a opinie są takie jakby co najmniej niewolnicza praca była i groziłaby śmierć za wypowiedzenie. Byłem w lppie wcale nie lepiej, sie tam korpo zrobiło tu chociaż czuję się swobodniej, sprawdźcie inne firmy jak Wam nie wszystko odpowiada, od marudzenia jeszcze sie nic nie poprawiło. Dla mnie tak szczerze 4/6, w zeszłym roku dałbym jeszcze 3.5

anty-fejk
@jarecki 11.01.2019 19:16

Maciek, przestań cały czas o tym LPP-ie... Masz tam kochanka czy co??? Jedyny Twój argument w każdej rozmowie to "bo w LPP", "bo w LPP", "bo w LPP"... :D

Kjok
@jarecki 11.01.2019 19:16

Jak wy w biurze siedzicie i nic nie robicie, wiecznie siedzicie na tyłku popijając kawkę i jedząc ciasto to może wam odpowiada ta praca i 1600 na wypłacie.bo jak to ktoś z kierowników powiedział "biuro jest od myślenia a magazyn jest od zapi*****ania". I jak wy chcecie mieć dobrą opinię o firmie jak ludzi z magazynu traktujecie jak (usunięte przez administratora) nie szanując ich zdania. Bo biuro wie lepiej. Nie pozdrawiam.

aba-daba-dab
@jarecki 11.01.2019 19:16

w KS jest swobodnie?? na głowę upadłeś? przecież jest procedura na wszystko- niedługo będą wytyczne na wyjście do kibla i zjedzenie lunchu. podpisujesz że zapoznałeś sie ze wszystkimi proceduami i do wszystkich będziesz sie stosować. i mają na ciebie haka jakby co. ja nigdy nie spotkałem sie z takim sztywniactwem w takiej firmie.

Anty druk
@aba-daba-dab 14.01.2019 09:51

Parking macie pierwsza klasa hahaha, budynek z zewnątrz wygląda tragicznie, i te myszy biegające między regałami. A później odzież śmierdzi myszami. przydałby się sanepid.

Ewa

Kurtka kupiona w Kartuzach za 600 złotych po pierwszym praniu zrobiła sie Jak (usunięte przez administratora) ( oczywiście kurtka była prana wedlug zaleceń producenta) po oddaniu kurtki na reklamację dostałam pismo że to z mojej winy ... ponadto ekspedientka w sklepie powiedziała mi że powinnam kurtkę prać z piłeczkami pinkpongowymi dla mnie to śmiechu warte.

Abuzabi
@Ewa 11.01.2019 18:55

Piłki do tenisa ziemnego, a nie pingongowe. Większość producentów zaleca takie pranie kurtek puchowych.

Kulta

90% reklamacji jest rozpatrywanych negatywnie sama oddawałam na reklamację 3x buty, piłkę, bluzę, koszulki i kurtkę. I po ocenie"organoleptycznej" stwierdzili że to moja wina. Wszędzie piszą ten sam tekst na reklamacji. Nie polecam tam kupować

Tomek362

Centrala, generalnie spoko jak pracujesz w działach zwiaznych ze sprzedażą, jak sie przenioslem do innego to zalowalem, bo malo ciekawych zadan, zajmowanie sie drobnostkami i potem zmienilem prace. Bylu kilku mega ogarnietych kierowników, troxhe się nauczyłem od nich i terqz siedze poniekąd dzięki temu na fajnym stanowisku. Zycze im jak najlepiej, lecz jak widzę te ocenę, to az nie wierzę, czy to inna firma, czy magazyn to zupełne przeciwienstwo do centrali. Lubię atmosferę w KS Sport Maciej Krawczyk za: Możliwości rozwoju

anty-fejk
@Tomek362 11.01.2019 16:46

A nową pracę znalazłeś w Malborku czy gdzieś wyjechałeś? Gdzie jest to Twoje nowe fajne stanowisko? Dostałeś więcej kasy u nowego pracodawcy?

Tomek362
@anty-fejk 12.01.2019 14:45

Wyjechalem z dziewczyna do olsztyna, generalnie po okresie próbnym z 15% więcej miałem już.

Kulta
@Tomek362 13.01.2019 13:24

Hahaha 100zl brutto???????? tyle tylko proponują

aria220

Bylam w KS na próbnej , miałam miły zespół (logistyka) , mają dużą wiedzę, generalnie chciałam zostać, ale nie przedłużyli mi umowy. Szkoda, bo pewnie bym ogarnęła to w końcu , ale nie dali mi szansy. Mimo wszystko pozdrawiam

Gmb

Nie pozdrawiam grupki ludzi którzy siedzą na (usunięte przez administratora) cały dzień i się żalą że im nic nie pasuje.A jak już coś zrobią to chwala się do kierasa ile to oni nie zrobili i chcą więcej zarabiać. Optymalizacja weźcie się wkoncu do roboty a nie każdemu z magazynu (usunięte przez administratora) obrabiacie!.nie pozdrawiam

Haha
@Gmb 05.01.2019 19:53

Właśnie dobrze ktoś napisał, grupa optymalizacji zamiast zająć się swoją robotą to siedzą na czterech literach i nie nie robią. Czasami coś przepiszą bo im kierownik każe a tak po za tym to 80% swojego czasu interesują się życiem innych, siedząc i obgadując ich czy to przy swoim komputerze czy też między regałami. Nie polecam. Uważajcie co im mówicie bo mogą wykorzystać to przeciwko wam. Nie pozdrawiam "Pana" (usunięte przez administratora) oraz zadufanych w sobie "pani" M......,K...... oraz P....... . Zajmijcie się swoim życiem i przestańcie lizać cztery litery kierownikowi.

Kul
@Haha 07.01.2019 21:25

Bo te trzy dziewczyny(Kas....., Mart...., Paul....) i ich "brygadzista" są tak zapracowani obgadywaniem innych i podpierdzielaniu do kierownika że nie mają czasu pracować. (usunięte przez administratora).

Gda

Jak tam sprzedają podróbki odzieży. Ta odzież jest między innymi jest Made in Turkey oraz Made in Cambodia. Jak ktoś twierdzi że to są oryginalne ciuchy to gratulacje. Muszę cię zmartwić chodzisz w podróbkach które spierają się po dwóch praniach i nie uznają reklamacji. Kupują "fake" za 20zl a sprzedają po stówce. Nie polecam.

jup
@Gda 29.12.2018 12:36

Co do oryginalności to się mylisz... Sprawdź sobie gdzie szyję się rzeczy dal Adidasa... Myślałeś ,że w DE hehe

Visvis

Żeby przezyc i zarobic moze tyś wiecej trzeba ruszyc sie z Malborka gdzies dalej. Zarobisz pare stówek więcej , zapłacisz za dojazd i wiele wiecej Ci nie zostanie. Nie znajdziecie w Malborku dobrze płatnej pracy. Pozdrawiam i zostawiam bo sensu ta pisanka nie ma !

woulko
@Visvis 27.12.2018 18:28

Przestań chlać ...

GMB
@Visvis 27.12.2018 18:28

oj, Macron, Macron... taki zapatrzony w siebie a tańczy jak mu starsza baba każe... :) jego jedyna metoda wobec pracowników - trzymam cię za gardło bo nie masz żadnej alternatywy. pamiętajcie o tym - wy którzy tam wchodzicie... :)))

Gmb

Visvis Ty chodząc do roboty chcesz żyć czy przeżyć z miesiąca na miesiąc? Bo nie wydaje mi się żeby za 1600 dało się żyć. Chyba że dostałeś mieszkanie od MOPS-u i swirujesz pawiana bo cała wypłatę masz na przejebanie.

Gmb

Jak tam torebki na wigilię zamiast premi?????

Haha
@Gmb 21.12.2018 16:37

Haha :D nie no postarali sie, lepiej niz w zeszlym roku-czekoladki :D Ale nie powiem nie, premia by sie przydala. Jeszcze te przygotowania do wyprzedazy, smiech na sali. Najlepiej spac w sklepie i z niego nie wychodzic. Tylko klient i klient-NAJWAZNIEJSZY!

Gmb
@Haha 21.12.2018 19:38

Torby nie chciały się sprzedać to rozdali pracownikom ????, hahaha nadgodziny na sklepie i 1600 przy dobrych wiatrach. Nocki musicie robić na sklepie bo za mało zarabiają.Za mało im do kieszeni wpada.

Haha
@Gmb 21.12.2018 21:02

Torby podostawali pracownicy zeby czym predzej pakowali sie i uciekali ze sklepu haha

Gmb
@Gmb 21.12.2018 16:37

o

Gmb
@Gmb 22.12.2018 12:03

masz misje jak Szydło "przez wiele lat Polki i Polacy ..." ;-)

Gkw
@Gmb 22.12.2018 12:13

Chociaż może przez te opinie wyciągną wnioski i podniosą im wkoncu ta wypłatę do tych 2500-2600brutto

out-door
@Gkw 22.12.2018 23:15

Znam ich - oni nie wyciągają wniosków. Znajdują sobie po prostu nowych przydupasów i dalej robią to samo.... Narcyzm to najłagodniejsze określenie. Inne sami sobie dopowiedzcie... :)

Visvis

Widać że tu wiecznie Ci sami nie zadowoleni pracownicy. Co by wam dać to i tak źle. Jest proste rozwiązanie waszego nie zadowolenia....inny pracodawca i marudzenie na jego temat na innym forum. Pozdro i Wesołych :-)

...
@Visvis 23.12.2018 09:45

Tylko jeśli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu, to trzyma się czegokolwiek zanim znajdzie drugą pracę. Również pozdrawiam i wesołych świąt życzę.

Gkw
@Visvis 23.12.2018 09:45

Zapraszam na magazyn, cały miesiąc będziesz biegał z wózkiem między regałami w tym strasznym syfie i bałaganie żeby wyrobić normę i zlecenia to ci się odechce po tyg. Zapraszam. Popracujesz tam pół roku, a może nawet krócej i sam przekonasz się na własnej skórze jak jest. Nie wiesz to nie pierdziel głupot że wiecznie coś nie pasuje. Zarabiaj 1600 wynajmij mieszkanie i się utrzymaj. Powodzenia. Zaczniesz narzekać jak ci co mają rodzinę, i sam zmienisz pracę na lepiej płatną.

out-door
@Visvis 23.12.2018 09:45

"niezadowoleni", "niezadowolenia", "Wam", "Waszego". Ty analfabeto/tko ze słomą w butach.

Gda

Chłopy podwyżka będzie, najniższa krajowa wzrasta od przyszłego roku to może wam podniosą do 2500brutto.????

252
@Gda 12.12.2018 00:25

A w domu wszyscy zdrowi???

Mun
@252 12.12.2018 23:56

Nawet tyle wam nie dadzą????? To jest jakaś kpina z ludzi..

Visvis
@Mun 13.12.2018 09:54

Chyba macie problem z dobieraniem znaków interpunkcyjnych .

888
@Visvis 13.12.2018 19:07

Widzę ,że pracując w McDonald's masz za dużo czasu... Polonisto...

Qrlk
@888 13.12.2018 21:15

"Visvis" to oznaka działającego Employer Branding'u hahaha. To bardziej powinno się nazywać "mydlenie oczu młodym ludziom".

GMB

teraz jest ogłoszenie do KS na "Specjalistę ds. HR i Employer Brandingu". robi się coraz gorsza opinia o firmie i własciciele będa robić "Employer Branding". niedługo będzie ktoś kto będzie klepał pozytywne komentarz po całym necie albo płacił trollom. :)

Kit
@GMB 02.12.2018 13:00

Hahaha, może im coś pomoże i znajdą naiwnych ludzi którzy się skuszą na ich ofertę. "Niezapomniana atmosfera gwarantowana"

tyho
@Kit 03.12.2018 15:26

Teraz jest tak szeroki wachlarz benefitów , że ludzie będą drzwiami i oknami walić !

hajo
@tyho 04.12.2018 20:45

pierwszy to czekoladki na wigilie!!

polo
@hajo 05.12.2018 11:17

A kawa z ekspresu i parking firmowy to co !?

Loko
@polo 08.12.2018 23:36

Ten dziurawy plac przed magazynem????? Ty to nazywasz parkingiem?

Szafron
@Loko 09.12.2018 16:03

Przed czym?

Golik
@Szafron 09.12.2018 20:51

Przed waszym zakładem pracy.

kac vegas
@Szafron 09.12.2018 20:51

to nie magazyn- tylko rozwalająca się rudera .z zewnątrz wygląda na siedlisko narkomanów i bezdomnych. w śrdku - nie jest lepiej.

vixa
@kac vegas 10.12.2018 23:46

taką prace oraz miejsce pracy sobie wybraliście.XD gratulacje dla tych co odważyli się odejść z tej firmy nie słuchając opinii "nie znajdziesz w Malborku lepszej pracy". pozdrawiam

Visvis
@vixa 11.12.2018 10:54

Ludzie nikt was nie trzyma na siłe tu czy u innego pracodawcy . Jak się nie podoba to szukać gdzie indziej bo narzekanie wam nie pomoże .

GMB
@Visvis 11.12.2018 21:52

"uderz w stół a nożyce sie odezwą" :)))

Gda
@Visvis 11.12.2018 21:52

Właśnie jestem na etapie szukania nowej pracy, bo dałam się nabrać na tekst w ogłoszeniu "możliwość rozwoju", oraz "atrakcyjne wynagrodzenie" najniższa krajowa.

Bart

Jakby w tej firmie jeden na drugiego nie donosił i się nie podlizywał do kierownika to by było inaczej. A tu "kolega"/"koleżanka" donosi na koleżankę/kolegę.

wanna
@Bart 06.12.2018 10:15

Tak - to jest sposób zarządzania. A szczególnie od kiedy pojawiła się "wielka pani dyrektor". Zgadnijcie kto! xD

Pracownik ten szary

Haha i jeszcze ta premia za sprzedaz ale uzalezniona od udzialu w sprzedazy. Rozumiem zwolnienie lekarskie i nizsza premia ale urlop i rozdzielanie pomiedzy pracownikow o ilosci premi smiechu warte. Powinna byc taka sama dla wszystkich pracownikow bo nie od nich zalezy czy klient w tym dniu ma chec na zakupy czy nie. A w momencie kiedy pracownik sie nie stara o jak najwiekszy obrot w kasie kierownik niech zwalnia i tyle. Proste.

Szarak
@Pracownik ten szary 23.11.2018 21:59

To jest żenada jak oni rozdzielają ta premię.

Mrszl
@Szarak 24.11.2018 00:15

Taka firma z dyrektorem logistyki, a zatrudnia osobną firmę logistyczną żeby ogarnęli ten bałagan. Bo dyrektor nie ogarnia. I na święta w tym roku kilogram mandarynek.XD

Szary
@Mrszl 26.11.2018 15:11

Haha liczysz na cokolowiek od firmy na swieta. Powodzenia

Eleekt
@Szary 27.11.2018 21:26

Szczaw i Mirabelki :)

Szarak
@Eleekt 27.11.2018 23:59

Powiem ci że wcale bym się nie zdziwił. XD

ted

Ja osobiście polecam, ciężko trzeba pracować wszędzie jak ktoś chce się obijać to do urzędu. Wyróżniasz się masz premię i szanują Twoje zdanie jak nie to jesteś szarakiem jak wszędzie, pewnie można byloby popracować nad motywacją wśród pracowników, ale do tego potrzeba procesów, czasu i ludzi, którzy są doświadczeni, wiele osób jest młodych jak sama firma, stąd wiele rzeczy się tworzy. KS się rozwija dosyć szybko i ma pewne problemy z tym związane, brakuję ogarniętych osób do pracy, stąd czasem jest więcej obowiązków, ale razem z firmą uważam, że nauczyłem się bardzo dużo, jako osoba bez doświadczenia. Kilka osób pewnie nie jest na tyle kompetentnych, żeby pełnić swoje obowiązki, ale brakuje osób które mogłyby jej zastąpić, bo w końcu trójmiasto blisko a pensje nie są na takim poziomie jak tam.

bimboa
@ted 04.09.2018 16:49

Pozdrawiam któregoś z właścicieli ;-) Tylko oni piszą o "procesach" i "kompetencjach" a zdania innych nigdy nie szanują I to że brakuje kompetentnych osób do pracy - to jest w 100% ich wina

ted
@bimboa 04.09.2018 17:21

myślisz, że właściciel ma czas pisać. Nikt nikogo nie namawia, ja wyrażam swoje zdanie, bo też cierpię przez to, że nie ma ludzi do pracy i sam muszę robić więcej niż mogłbym jakby była pełna kadra. Z jakiegoś powodu firma jest na rynku już te kilka lat i zatrudnia do pracy ponad 80 osób w centrali. PRzychodziłem ze dwa lata temu to było 2x mniej ludzi i duzo się zmieniło. Nawet LPP ma podobne problemy i pewnie liczne negatywne komentarze, chociaż jest liderem na rynku.

bimboa
@ted 05.09.2018 08:39

przygotujcie się dokładnie na takie teksty, tłumaczenia włascicieli nie zmieniają sie od lat. u innych też jest źle, mamy kontakty to wiemy wszyscy musimy pracowac więcej przeciez firma cały czas rosnie więc czego chcesz???

abcd
@ted 05.09.2018 08:39

Jeżeli szef nie ma swoich pracowników w nosie to powinien mieć czas na zainteresowanie się tym jak się im pracuje. Więc na czytanie i pisanie powinien mieć czas.

kut
@abcd 19.10.2018 10:47

Jeżeli masz czas pisać komentarz o 10:47 to znaczy ,że obijasz się w pracy :)

anty-fejk
@abcd 19.10.2018 10:47

anonimowe pisanie - to już manipulacja ludźmi. albo niech się wyraźnie podpisują "SZEF", albo niech wezmą się do roboty. bo pracownicy im odchodzą (nawet ważni kierownicy) a oni siedzą w necie...

Mag
@ted 04.09.2018 16:49

To chyba piszesz o innej firmie. Pracowałam tam 8 miesięcy zawsze miałam najlepsze wyniki i nic nawet miłego słowa. Co z tego że kierowniczka sklepu walczyła o nas jak "góra" miała nas w d...e. Nie polecam pracy w tej firmie :(

Anonimowyktos
@ted 05.09.2018 08:39

Tak ponad 80 osób, z czego połowa to darmozjady, na które magazyn i sklepy muszą harować za marne grosze...

uluk
@Anonimowyktos 22.11.2018 20:48

Magazyn już praktycznie nie istnieje , przemiał taki ,że biorą ludzi z łapanki.Pracowałem tam i wiem co piszę.

Luk
@uluk 22.11.2018 21:52

I bardzo dobrze!! Niech odejdą ci ogarnięci. To zobaczymy co zrobią! A ci co lizali (usunięte przez administratora) niech dalej liżą i przytakują.

GMB
@Anonimowyktos 22.11.2018 20:48

bo szefowie bardzo lubią otaczać się lizusami. ta połowa ludzi z centrali też pracuje - podlizuje się, przytakuje, wychwala decyzje szefów. :D

Pracownik ten szary

Nie szanuja w ogole pracownika. Gdzie czlowiek niby ten ,,szary,, ale gdyby nie on, nie mieliby tego wszystkiego-przede wszystkim kasy. Rozumiem ze w kazdej pracy trzeba pracowac ale za jakie pieniadze i jakim kosztem. Czlowiek stara sie jak moze a i tak dostaje (usunięte przez administratora)od przelozonego-regionalnego. Owszem jestem w tej pracy, ale jesli znajde cos pewnego innego to nie zobacza mnie w tej pracy.

Anonimowyktos
@Pracownik ten szary 22.11.2018 20:39

I oby Ci się jak najszybciej udało znaleźć coś innego. Uciekaj stamtąd jak najdalej... Zamiast być lepiej z roku na rok jest coraz gorzej

Pracownik ten szary
@Anonimowyktos 22.11.2018 20:53

Cały czas jestem w trakcie oglądania ofert pracy w mojej okolicy. i mam nadzieję że coś znajdę. Dzięki :)

Ja

Nie polecam Moje sugestie dla KS SPORT: Dbajcie bardziej o pracowników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zbyt duża presją wręcz mobbing ze strony regionalnych i kierowników

Kiyt
@Ja 21.11.2018 22:58

Właśnie, DBAJCIE BARDZIEJ O PRACOWNIKÓW. odejdą ci lepsi co chcą pracować i wkoncu może zauważą że coś jest nie tak. Aczkolwiek wątpię.

GMB
@Kiyt 22.11.2018 11:20

Szefowie nie zauważą. Oni uważają się za prawie swiętych i nieomylnych. A do tego mają nowych dyrektorów - lizusów. Jak nie będziesz przytakiwał szefom to nie masz szans być dyrektorem w tej firmie. Szczególnie taka jedna... ;DDDD

Nick

Witam jak wygląda wynagrodzenie na magazynie KS sport? Telefonicznie ani w ofercie nie ma podanego.

Były
@Nick 20.11.2018 13:55

Najniższa krajowa na umowę zlecenie.Po trzech miesiącach umowa o pracę i wtedy dochodzi premia.

Byznesmen
@Nick 20.11.2018 13:55

Najlepiej sprawdzić samemu

Kit
@Były 20.11.2018 19:40

Jaka wysoką ta premia?

Kiyt
@Byznesmen 20.11.2018 19:55

Szkoda czasu i nerwów na tą firmę. Ja wytrzymałem miesiąc i nie polecam.

Nowy

Witam wszystkich! Interesują mnie zarobki kierownika sklepu KS SPORT, jak to wyglada, może ktoś się wypowiedzieć?

Blabla
@Nowy 29.10.2018 21:50

1800 zł

haha
@Blabla 31.10.2018 13:01

sprzedawca w biedronce ma więcej!!

ara
@haha 08.11.2018 12:28

To idź do Biedronki tylko pamiętaj ,że tam trzeba z@pier...

Akdjforkdmsa
@ara 08.11.2018 16:37

Tak samo jak tu.

Emilka
@Akdjforkdmsa 09.11.2018 13:48

A co myślisz że w KS sporcie nie trzeba (usunięte przez administratora) Lepiej (usunięte przez administratora) za większą pensję niż za najniższą.

Ja
@Emilka 11.11.2018 15:24

w biedronce pracujesz do 14 i pół dnia masz wolnego. A nie 10-18 i życia zero.. Na to też patrzysz?

Ja
@Ja 13.11.2018 13:33

Dobrze gada! Tak jest na sklepie, i te śmieszne ich założenia na biurze. Dla nich się liczą tylko cyferki. Człowiek traktowany jest jak maszyna do zarabiania... Pracowałem kilka miesięcy na sklepie i wiem co piszę. Odradzam ta firmę. Jak ktoś naiwny to niech idzie. Przekona się na własnej skórze. Słyszałem ze na magazynie jest jeszcze gorzej . Kto nie liże (usunięte przez administratora) ten dostanie 1500 z wielką łaską.. odradzam.

Ty
@Ja 13.11.2018 13:33

Jeszcze nie widziałam żadnej Biedronki otwartej do 14... Ale może u Was na Podlasiu :P

Visvis
@Ty 15.11.2018 21:10

Czytaj z zrozumieniem. Tej osbie chodzilo o zmiany . Pewnie pierwsza zmiana ma do 14 a kolejna do 21. Pozatym w kazdej pracy trzeba pracowac. Kazdy sobie jest kowalem swojego losu oraz wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Doceniajcie co macie. Pozdrawiam

Ja
@Visvis 15.11.2018 23:18

Hahahah jak już wolę robić za najniższa ale to co lubię nie chodzić do pracy za najniższą bo muszę. A i tak po za tym powodzenia w wynajęciu mieszkania i utrzymania się za pensję z KS sportu.???? Pozdrawiam.

Ja
@Ja 16.11.2018 08:54

*niż chodzić

ten gorszy
@Ty 15.11.2018 21:10

a co masz do Podlasia elyto malborskiego byznesu? bo se wzieliście Volvo albo Merce na służbowe samochody to jesteście lepsi?

gutek
@ten gorszy 16.11.2018 20:46

Mistrzu...Co Cię hamuję, załóż działalność i kupuj Volvo lub Merca :)

ten gorszy
@gutek 17.11.2018 23:45

jak miałbym jezdzić Volvo i nabijać się z Podlasia (albo innych regionów) to moge jeździć autobusem... :) ps. mam pewność że ten post "to sam se załóż firmę" na pewno pochodził od któregoś z włascicieli. to ich stała gadka...

Ja

Jakie zarobki są na magazynie KS sport bo w ogłoszeniu ani telefonicznie nie podali.

Ja

Jak wyglądają reklamacje? Jaka podstawa jest kierownika nie licząc premii? Ktoś coś?

nowy pracownik

Firma KS-SPORT, sami sobie wyrabiają opinie. Mówią o premiach i dobrym wynagrodzeniu hahahahahha. Dobre wynagrodzenie to najniższa krajowa? Śmiech na sali.... Pracownicy odchodzą non stop, bo kto w tych czasach za marne pieniądze i wieczne pretensje chce pracować??? No nikt... Naiwny jedynie.... To, to jest nic.... Nagroda za lepsze wyniki i bon imieniny o wartości 100 zł na wykorzystanie w sklepie KS SPORT z tego bez poinformowania odciagneli od wypłaty po 30 zł (bo przyjęliśmy NAGRODĘ) ?? Co to za PODATEK takiej wysokości ???? Brak jakiejkolwiek wiadomości o tym że zostanie coś odprowadzone od wypłaty. Niech sobie te bony i inne pseudo nagrody na papieru w ........ włożą.... NIEPOZDRAWIAM.

Południe
@nowy pracownik 10.10.2018 16:26

U nas to samo

Abc
@nowy pracownik 10.10.2018 16:26

Dokładnie, NIE POLECAM. Gdyby nie fakt, że u nas z pracą totalna lipa już dawno by mnie w KS nie było. Oszukują na wypłatach, wymyślają nowe przepisy, kity wciskają, a ty człowieku musisz potem się użerać żeby wypłacili ci jak należy. Ciągle tylko wskaźniki, te czeki są o kant (usunięte przez administratora) y! Robisz z siebie idiotę i wciskasz do skarpet sznurowadła albo odświeżacz bo zaraz telefon dlaczego tak słabo. Paranoja. Firma roku? Firma krzak. I tyle w temacie. A temat czekoladek na Święta to już chyba pół Polski słyszało. Centrala ma nas za NIC żeby dosadniej się nie wyrazić. Nie wiem na jakiej podstawie oczekują od nas pełnego zaangażowania skoro w zamian nie dają nawet tego co powinni. Banda hipokrytów.

jaktam

ile zarabia kierownik sklepu? nadgodziny są konieczne?

nick
@jaktam 10.09.2018 09:13

ktos wie?

liki
@nick 11.09.2018 20:18

2800-3200 netto

takaja
@liki 11.09.2018 23:14

Hahaha, ile? Gdzie tak jest? Powiedz. Jak dobrze pójdzie, to może ze 2200 zł na rękę zarobisz.. wolne żarty o tych zarobkach. A wymagania jakbyś gdzieś ze 4000 zł zarabiał.

Gutek

Pracownik nie zastanawia się do końca nad wskaźnikami i limitami. Zwierzchnicy muszą to ich obowiązek.

Nick:)
@Gutek 04.03.2018 18:06

hehe, jak firma będzie skupiona tylko na wyrabianiu wskaźników to na pewno daleko zajedzie. :) jak zobaczycie, że presja na wskaźniki jest coraz większa (i już do przesady - ponad możliwości) to zmieniajcie robotę.

kandydat do pracy
@Nick:) 17.03.2018 17:50

Jak wyrabiasz wskaźniki to i wyrabiasz obrót...proste..Moim zdaniem cała załoga powinna być na tym skupiona..No ale to już rola kierownika sklepu by odpowiednio zmotywować pracownika i mieć taką atmosferę by wszystkim chciało się chcieć :) Ps. Nie jestem pracownikiem tej firmy :D

Praktyk
@kandydat do pracy 26.09.2018 12:04

Teoretyk.... :))) Popracuj trochę w tej firmie, zobacz jakie limity są narzucane i jak te limity zmieniają się w czasie. Jak było rok temu dwa lata temu, a jak jest teraz. Wtedy pisz, a nie wklejaj posty o firmie, o której nie masz pojęcia.

Kandydat do pracy
@Praktyk 26.09.2018 12:17

Ojojoj.. to nie wiedziałam że już nie można się w Internecie swobodnie wypowiadać ????... Pracuje w tzw. sieciówce, wiem co to są plany zmieniające się co roku ... Także nieważne jaka firma, wszędzie trzeba pracować.. Także pozdrawiam i życzę mniejszej ilości jadu ????

anty-fejk
@Kandydat do pracy 27.09.2018 09:33

O co chodziło w tej akcji? Jakiś pracownik zupełnie innej firmy wchodzi na forum KS Sport i pisze, ze uważa, ze wszyscy pracownicy powinni wyrabiać normy. A kierownicy powinni motywować pracowników. Śmierdzi fejkiem na kilometr...

Administrator

Co myślicie na temat warunków zatrudnienia w KS SPORT? Czy od czasu dodania ostatniej opinii praca w przedsiębiorstwie uległa zmianie?

Ja
@Administrator 17.04.2018 09:46

Gdy by nie to że mam blisko do pracy fajne koleżanki to już dawno bym się zwolniła. Niskie zarobki ( nawet jak wyrobisz premię i nadgodziny to nie ma się czym chwalić). Ciągła presja wskaźniki, wskaźniki, tłumaczenie się czemu niski koszyk,czek, konwersja...

bimboa
@Administrator 17.04.2018 09:46

Ostatnio płacą z coraz większymi opóźnieniami Jakoś da się pracować, ale jak nie będzie kasy na czas to nic mnie tam nie trzyma W żaden sposób nie starają sie docenić pracownika

Raf

Reklamację przeważnie jest negatyw kilka osób narzeka ciekawe jutro jadę do experts czy to original czy Hinszczyzna I do konsumenta oszukują

Paulina

@Nick:), mnie nie interesuje praca w KS SPORT. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Jednym z moich zadań na wątku jest aktywne uczestnictwo w nim i zachęcenie osób znających firmę do aktywności. Dlatego zadaję pytania i staram się zdobyć informacje, które będą przydatne dla wielu użytkowników forum.

Zostaw opinię o KS Sport Maciej Krawczyk - Malbork

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KS Sport Maciej Krawczyk