Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o.

Alicja

@Annapiszesz, że na takie warunki można liczyć na początku pracy. A jak jest później? Czy jest szansa na przejście na umowę o pracę i pracę bezpośrednio dla firmy? Jeśli tak, to po jakim czasie? Co możesz też powiedzieć o samym miejscu pracy? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.

Anna

Zarobki na początek to podstawa 3200 zł netto umowa zlecenie, zatrudnienie przez agencje. Przysługuje w takim wypadku tylko tydzień urlopu na który pozwala firma Ranbaxy...

Alicja

@Nick_ @Jaja dostaliście już informacje zwrotną? Chętnie też dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o. oraz czego można się spodziewać podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Co możecie doradzić osobom, które ten etap mają jeszcze przed sobą?

Berenton

Jak w firmie dobrze się dzieje to i wpisów jest mało bo ludzie nie narzekają, jak jest źle to z miejsca jest ich dużo.

Mareczek

Patrzę na forum i myślę sobie, że w firmie dobrze się dzieje i nikt nie ma czasu na pisanie tutaj. Dlaczego firma ma tak duże zapotrzebowanie na kierowników?

Medyceusz

Mam pytanie jaka jest ogólnie atmosfera w firmie? Słyszałam sporo dobrego o nich i mam zamiar złożyć cv

Nick

a nie do czwartku?

Jaja

Czy byl ktos na drugim etapie w warszawie 9 maja i dostal odpowiedz?

Nick_
@Jaja 11.05.2017 11:15
Czy byl ktos na drugim etapie w warszawie 9 maja i dostal odpowiedz?

Zachowawczo dali sobie termin na odpowiedź do piątku 12.05. - Też wciąż czekam...

Mańka

Ranbaxy ( Poland ) to dobra firma, praca jest odpowiedzialna i w związku z tym nie dla każdego, ja jestem zadowolona.

Alicja

@Blabla, @Kasia czy moglibyście przybliżyć innym użytkownikom przebieg pierwszego etapu rekrutacji? Może macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów? Na co szczególnie zwrócić uwagę?

Blabla
@Alicja 04.05.2017 08:35
@Blabla, @Kasia czy moglibyście przybliżyć innym użytkownikom przebieg pierwszego etapu rekrutacji? Może macie jakieś rady dla...

Pierwszy etap rekrutacji to standardowa rozmowa z kierownikiem regionalnym. Pytania z cv o doswiadczenie zawodowe, zainteresowana. Co cie motywuje do pracy, mocne i slabe strony

Kasia

Czy mógłby ktoś opisać czego spodziewać się na drugim etapie?

Blabla

Czy ktos dzis dostal zaproszenie na drugi etap do warszawy?

Czarek

Widzę , że Ranbaxy ( Poland ) ma sporo miejsc dla przedstawicieli medycznych? Jak teraz prowadzą rekrutację? Jakie wyposażenie dostaje pm? Czy coś warto jeszcze wiedziećprzed złożeniem cv? Jeśli ktoś ma jakieś info ...

M

Witam. Ja dostałem i przyjąłem.

Zainteresowana
@M 30.03.2017 07:10
Witam. Ja dostałem i przyjąłem.

Witam, Czy w autach sa gpsy?

Orzech
@Zainteresowana 04.07.2017 13:44
Witam, Czy w autach sa gpsy?

Nie ma

R.

Witam, czy jest tu ktoś z porannej grupy i dostał propozycje od ranbaxy ? Co o tym myślicie ?

Pan K

Hej czy jest tu ktoś z porannej grupy i został zaogertowany przez Ranbaxy ? Co o tym myślicie ?

Alicja

Czy ktoś z Was był już na rozmowie kwalifikacyjnej do Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o.? Dostaliście upragnioną pracę? :)

Friend

Nie mogą być dobra firma skoro pracuje dla nich taka osoba jak Grzegorz J. Z Rudy Śląskiej. Człowiek ten oszukał wiele osób Jeżeli macie z nim styczność to przestrzegam bo możecie zostać oszukani,

Obecny
@Friend 26.01.2017 13:29
Nie mogą być dobra firma skoro pracuje dla nich taka osoba jak Grzegorz J. Z Rudy Śląskiej. Człowiek ten oszukał wiele osób...

Nie można oceniać firmy przez pryzmat jednego człowieka. Firma jest spoko a to jest forum oceniające firmę.

Medyceusz

Szukam pracy reprezentanta medycznego w Ranbaxy ale nie mogę znaleźć zapotrzebowania w rejonie mazowieckim. Jeśli ktoś coś wie bardzo proszę o informacje.Mam już spore oświadczenie w tej branży ale chcę sobie poprawić finanse może tu się uda? Proszę o info.

juki

Teraz już odchodzi sie z tego co wiem od klasycznych rozmów tylko wprowadzają jakieś testy ja jeszcze nie miałem okazji uczestniczyć w takim w sumie nie wiem czy w branzy medycznej tez to stosują? Bo oferty teraz posiadają o prace

anonim

(usunięte przez administratora)

Alehandro

2 etap - to AC - testy i rozmowy indywidualne.

karka

Czy mógłby ktoś napisać jak dokładnie wygląda 2 etap ?

Zlodzimati

O firmie można napisać bardzo wiele , ale żadne słowa nie zastąpią tego: A to świadczy o przygotowaniu , wiedzy czy inteligencji "kadry zarządzającej", a szczególnie tego smutnego DISTRIKTA :). Z naciskiem na slowo distrikt. Strasznie się uśmiałam... http://www.goldenline.pl/tomasz-wawrzyniak5/

Były pracownik
@Zlodzimati 16.08.2016 23:25
O firmie można napisać bardzo wiele , ale żadne słowa nie zastąpią tego: A to świadczy o przygotowaniu , wiedzy czy inteligenc...

Pracowałam tam kilka lat, zarobki ok, sprzęt ok, ale atmosfera tragiczna, ilości opakowań przyprawiają o ból głowy i do tego wyliczone jak kto chce, różnice opakowan wsród przedstawicieli to przepaść. Jeden ma 200 opakowan drugi 600, premie - zapomnij, sporadycznie komuś sie udało, kadra zarządzająca fatalna, widzą tylko swoj czubek nosa, trakrują przedstawiciela jak śmiecia, liczy sie tylko kilku najlepszych, reszta to dno i nie ma o czym z nimi rozmawiać, nie pracują w terenie i nie maja zielonego pojęcia co sie dzieje, jakie panują realia i jak działają inne firmy, szef zamiast Ci pomoc, to jeszcze potrafi zniszczyć wypracowane relacje, dobra firma na początek, uczy naprawde duzo, mozesz sie zastanowić, czy chcesz potem iść w stronę aptek czy lekarzy, bo w Ranbaxy, musisz umiec sprzedać w gabinecie i farmaceucie. Rotacja olbrzymia - jedziesz na szkolenie i siw okazuje, ze polowe twarzy nie znasz, teraz pracuje w innej firmie i nie żałuje, duzo lepsza atmosfera. Firma na początek idealna, na dalsza współpracę i zasiedzenie sie - porażka ...

anonim

(usunięte przez administratora)

Alehandro

Dzięki, ale to mogę wyczytać z ogłoszenia :) konkrety może ktoś coś ?

Alehandro

Widzę, że ktoś był na drugim etapie. Jakiego typu są tam zadania ? Czy jest tylko grupowe rozwiązywanie problemu ? Indywidualne rozmowy też ? Warunki dokładniej ktoś mógłby przybliżyć ?

Beti

Czasem jak czytam te opinie to mnie ogarnia lekki śmiech - ludzie, auto służbowe, laptop, 4 tysie....a Wy narzekacie, moja mama po 20 latach nawet nie ma połowy tego co ja teraz na starcie. Doceńcie to. pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Doe

Tp, że firma ma swoją filię w USA nie oznacza , że jest firmą amerykańską :-). Nie ma co dywagować firma jest indyjska (co nie musi oznaczać nic złego :-)) i tyle. PZDR :-)

Doe
@Doe 16.04.2016 17:43
Tp, że firma ma swoją filię w USA nie oznacza , że jest firmą amerykańską :-). Nie ma co dywagować firma jest indyjska (co nie...

A poza tym niedawno została przejęta przez równie indyjską Sun Pharama :-))

anonim

(usunięte przez administratora)

JANINA

TO FIRMA AMERYKANSKA,ZERKNIJ NA STRONE USA.POZDRAWIAM

Kkk
@JANINA 23.03.2016 02:50
TO FIRMA AMERYKANSKA,ZERKNIJ NA STRONE USA.POZDRAWIAM

Oj chyba błędne info z tym USA

John

To "firma z trzeciego świata" i taka sama panuje w niej atmosfera. Leki drogie i mało skuteczne. Bardzo częsta rotacja wśród PM.

Janeczka

WITAM ,CZY MOŻECIE PODAĆ MI ,JAKIEKOLWIEK NAMIARY FIRMY RANBAXY ?POLAND ?

Świadomy

Ta pseudo firma z kraju trzeciego świata jeszcze istnieje? Wśród lekarzy ma opinię bardzo złą. Leki słabe i drogie. Wodę do produkcji preparatów biorą chyba z rzeki Ganges bo wszystko działa jak placebo. Prezesina chromiec musi być z tego baaardzo dumny.

4x4

Hej czy coś wiadomo więcej o firmie - mam propozycję i nie wiem czy wchodzić czy nie.

anonim

(usunięte przez administratora)

kaska

a co az tak Cię zachęca jeśli mogę zapytac?

Doświadcznony
@kaska 27.10.2015 17:15
a co az tak Cię zachęca jeśli mogę zapytac?

Komo! Byłem u nich na 2 etapach. Drugi etap to nie czysta formalnosc, podpisanie umowy itd.tak jak piszesz. Skad masz takie informacje? Mam swierze info bo bylem, widzialem, probowalem .Drugi etap trwa 4-5 godz. Jest assessment w duzej grupie, sa scenki sprzedazowe ...troche tego jest wiec jesli ktos pojedzie na 2 etap to niech nie nastawia sie na formalnosc z podpisaniem umowy ! Trzeba sie wykazac kreatywnością, odwagą itd !

kaska

jak wygkąda drugi etap? czy ktoś juz byl moze?

kaziu

proszę o info jak wygląda rekrutacja II etap w Waw? jakie zarobki?

kaska
@kaziu 21.09.2015 11:11
proszę o info jak wygląda rekrutacja II etap w Waw? jakie zarobki?

i jak drugi etap?

normalna

pracuję jak wszędzie, mam super szefa , na umowę o pracę nie mam powodów narzekać , po prostu wykonuję zadania i mi to się udaje, i o to w tym wszystkim chodzi zawsze można mieć 1000-ce ale jak komuś zależy to robi co lubi i nie narzeka

m

Uwaga.... firma oferuje Umowę o dzieło, o czym nie informuje w ogłoszeniach na Przedstawiciela Medycznego!

xxx

umowa o dzieło albo własna działalność przez Dendrite, zarobić można 3 tyś. na rękę, na umowę o pracę można przejść po 6-9 miesiącach, dziwny sposób zatrudnienia, dla kogoś kto nie ma roboty można spróbować, dla doświadczonego PM to raczej kanał

~~

Dalej śmieszne umowy. Rotacja jest bardzo duża.

padawan86m

No ogloszemia byly np na pracuj.pl Czy do kogos z małopolskiego dzwonil DM w sprawie IIego etapu rekrutacji w Warszawie?

$$$$

ukazały się ogłoszenia do tej firmy. Czy ma ktoś aktualne info dlaczego rekrutują na tak wiele terenów? zwolnienia grupowe czy wszyscy uciekają? Jaka podstawa i czy nadal umowa o dzieło?

dziwne

to jak oni Wam płacą skoro jest to umowa o dzieło? co jest dziełem w tym przypadku? wyrobienie planu? jeśli tak to w przypadku nie zrealizowania np. planu miesięcznego nie płacą Wam nawet tej "podstawy"? czy jak to jest bo ciekawi mnie to a nigdy nie miałem do czynienia z taką umową w przypadku rep'a pozdrawiam

as

Mi juz sam poziom rozmowy kwalifikacyjnej pozwolil zrozumiec z jakim dnem i 5 metrami mulu mam do czynienia...zenada

Były pracownik

Z ranbaxy doczynienia miałem ponad 3 lata. Poziom jak tzw. couchingu na poziomie żenującym. Ta cała kadra menadżerska nadaje się do zbiorowego pozwu o mobing. To jak się traktuje ludzi jest poniżej krytyki. Co można pomysleć o poziomie firmy i kompetencji osób skoro Product Menadżerem od kluczowych leków zostaje osoba, która wcześniej zajmowała się w firmie samochodami, telefonami i organizacją spotkań firmowch, albo osoba, której poziom merytoryczny nt. leków jest niższy niz niejednego doświadczonego przesdstawiciela - i ktoś taki ma szkolić ludzi????ŻART. Jeżeli nie chcecie zejsc na zawał przed 30-stką albo czuć się jak szmatławiec to zdecydowanie jak najdalej od RANBAXY.Mógłbym tak długo i ze szczególami ale szkoda moich nerwów bo jak tylko zbiera mnie na wspominki to żygać mi się chce.

ona

Pomoc finansową ? a to się ubawiłam ,oni kombinują jak tu zmniejszyć premię i za co ją zabrać , regulamin bonusów zmienili -oczywiście zmniejszając w lutym tego roku a płacili za ostatni cykl 2012 już według nowych zasad- trochę średnio to działa na wizerunek firmy prawda? A swoją drogą jakaś kontrola by się przydała z PIP.

Gosiak

Pracowałam, nie polecam.Kontrakt zamiast umowy o pracę.

pracownik

No tak , najlepiej wylać wiadro pomyj na kogoś - anonimowo.

olo

Zgadzam się z poprzednikiem. Akurat szukam pracy i wchodzę na tego rodzaju fora . Ale to chyb bez sensu . W taki sposób nikt nigdy nie znajdzie pracy .

pracownik

Sprawdza się stara zasada "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" a prawda jest taka że są dni lepsze i gorsze jak wszędzie .Pracy dużo i wymagania również ale zarobić naprawdę dają i o to chodzi .A jeżeli komuś to nie odpowiada to droga wolna.

XXX

Dziwię się zarządowi firmy, że ten kierownik regionalny jeszcze pracuje - zgadzam się w 100% z wypowiedziami poprzednik ów/poprzedniczek - wizerunek firmy to ludzie w niej pracujący....

Zostaw opinię o Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ranbaxy ( Poland ) Sp. z o. o.