Opinie o Capital Innovation

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Innovation

anonim

(usunięte przez administratora)

milicjant
@Marta 07.09.2017 09:07
A ja polecam. Jestem zadowolona mimo szczekajacego pasa wyzej. Pracowalam tam tylko miesiąc ale tych bzdur sie nawet nie chce c...

Marta daj sobue spokój. (usunięte przez administratora)

Typis
@milicjant 07.09.2017 21:55
Marta daj sobue spokój. (usunięte przez administratora)

W sumie to już wiemy co robią, tylko czekamy aż oficjalnie zaczną działać. CSI w Murowanej Goślinie nie śpi :D

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin

Firma obecnie nie funkcjonuje. (usunięte przez administratora)

Weronika

@Magda Lena, a jak wyglądał pierwszy etap rekrutacji?

anonimus

a ja polecam tekst na innpoland...

exworker

Witam wszystkich korzystających z portalu GoWork. To właśnie w takich miejscach możemy poznać opinię o danym pracodawcy zanim zdecydujemy się z nim na bliższą współpracę. O firmie Capital Innovation można powiedzieć wiele dobrego. (usunięte przez administratora)

Magda Lena

Dotarłam do drugiego etapu rekrutacji po czym zrezygnowałam. Za duże natezenie gadek o tym jakei to kokosy sie zarabia w tej firmie . A konkretów praktycznie wcale. Nie wiadomo ile się będzie zarabiać, jak dokładnie pracować, (usunięte przez administratora)

Nick

Byłam na rozmowie ponieważ pracuję tam moja koleżanka która bardzo zachwalała firmę i jak się okazuję faktycznie jestem zadowolona . Jestem w trakcie szkolenia produktowego – dużo informacji które są przekazywane w prosty sposób. Spotkania z klientem prowadzi również manager który pokazuje jak to się dokładnie robi .Na początku trochę się bałam czy ddam radę ale praktycznie nie ma takiego momentu żebym nie miała wsparcia. Jeżeli chodzi o szkolenie to odbywa się w siedzibie firmy. Opieka managera pełna – w zasadzie codziennie z nim współpracujesz a on na bieżąco tobie wszystko tłumaczy. Atmosferra pozytywna – imprezy. Wynagrodzenie podstawa + prowizja + premia. No wiadomo trzeba działać nie jest to praca dla osób które szukają pracy dodatkowej. Dobrze można zarobić nawet powiem bardzo dobrze ale trzeba pracować bo to przypilnują . Polecam!!!

ciekawy

Jakie najczęściej produkty sprzedajecie? Ktoś może przykładowo opisać dzień pracy? Bo nie wiele mi mówią te posty chwalebne.

Nick

,,Szkolenie pokrywa bardzo szeroki zakres materiału i wyczerpuje wiele zagadnień. Możliwość dostosowania omawianych tematów i tempa prowadzenia szkolenia pozwoliło na skupienie się na bardziej interesujących dla nas zagadnieniach i ich szczegółowe przedyskutowanie. jeden minus szkolenia na tabletach lub planerach trzeba trochę więcej ogarnąć. ,,100% wymagań = praktyczna formuła + ogromna wiedza + doświadczenie prowadzącego + praktyczny przekaz. pierwszy raz spotykam się z kreatywną zabawą na szkoleniu twardym ”

ARrczi

Informację Niezbędne do wykonywania zawodu trenera. wykorzystam większość tych elementów na co dzień. Szkoda że tak późno zostało zrealizowane. Bardzo pozytywne wrażenia. Proces rekrutacji dość konkretny , mocno musiałem się zaprezentować + testy. Współpracuję i ogólnie polecam .Minus dwa rejony.

ostrożny

Pytanko: jakie siano - podstawa? jaka fura służbowa?

Poznan
@ostrożny 04.01.2017 20:28
Pytanko: jakie siano - podstawa? jaka fura służbowa?

Fury sluzbowe sa dwie i sa duze, pomieszcza można powiedziec wszystkich Twoich przyjaciol i dodatkowo masz swojego kierowce ale jest jedno ale brzydki kolor zielony i jedna niezdzi po szynach druga po drodze i nie dojezdzaja wszedzie. serio

Cezary

Polecam z czystym sumieniem. Proces rekrutacji trochę trwał, ale udało mi się. Ciekawa praca z klientem

Kala

Drodzy czytelnicy Byłam na spotkaniu w tej firmie i pierwsze spotkanie wyglądało tak najpierw rozwiazanie testu, pozniej rozmowa była bardzo przyjemna proces rekrutacyjny odrazu dali mi szanse na 2 etap bardzo byłam zadowolona i ciekawa co bedzie dalej , wlasnie wrociłam z drugiego spotkania i podobało mi sie że osoba ktora prowadziła szkolenie była bardzo komunikatywna ,i ze to drugie spotkanie wyjasniło wszystkie moje watpiwości Najpierw kolejny test do rozwiazania, pozniej rozmowa o firmie , nastepnie zadawanie pytania do osob z grupy, a pozniej zadawanie pytan , dalej przedstawienie zarobkow I tu było ciekawie tylko szkoda że nie odrazu tylko po 10 tygodniach szkolenia .

Jakub

Polecam w 100% dla osób które chcą zarabiac dobre pieniądze. Ja wcześniej byłem przedstawicielem i powiem szczerze że jestem mega zadowlony.

Zagadka

Czy ktoś wie jak wygląda wynagrodzenie w czasie trwania szkolenia? Czy jest faktycznie tak, że jeżeli nie zrobi się wniosków na określoną kwotę to nie dostaje się nawet złotówki? mimo, że normalnie cały miesiąc się przepracowało?

karolina

jakie sa zarobki?

Paweł

Jak się ubrać na rozmowę ?

Karol

Witam, jutro mam rozmowe z prezesem . Co mówili Wam podczas rozmowy telefonicznej?

Warzner

Byłam na rozmowie - bardzo dużo konkretów ! polecam firmę jeżeli chodzi o zdobycie nowego doświadczenia oraz przygotowanie do zawodu.

Ciekawa

Witam Proszę napisać czym dokładnie ta firma się zajmuje? I jak w rzeczywistości wygląda praca managera? Interesuje się ponieważ zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną. Z góry dziękuję

Bizneswoman

Capital Innovation zajmuje się zwykłą sprzedażą ubezpieczeń. Do tego trochę inwestycji i już. Firm tego pokroju na rynku jest dużo. Naprawdę niczym się nie wyróżniają. Przemyślana strategia marketingowa sprawia, że tworzą wokół siebie wrażenie "profesjonalnej kancelarii". Litości... Mogłabym dużo napisać. Niestety regulamin serwisu na to nie pozwala.

Zena
@Bizneswoman 26.10.2016 10:56
Capital Innovation zajmuje się zwykłą sprzedażą ubezpieczeń. Do tego trochę inwestycji i już. Firm tego pokroju na rynku jest d...

Hej, możesz podać mi więcej danych (priv)?

Kandydaytka

Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę na stanowisko Doradca klienta czy może ktoś powiedzieć jak wygląda rekrutacja, oraz jak wygląda w ogóle praca Doradcy Klienta w Capital innovation?

maja

Nie no, jak to pracownicy nie chcą umów? Przecież dla każdego liczy się na pewno stabilne zatrudnienie z tego co wiem, a tutaj podobno też Telemarketer / Konsultant może zarobić nawet 4500 zł na ręke.

Monia

Podbijam pytanie wyżej. Byłam wczoraj na rozmowie dot. tego stanowiska i chciałabym się dowiedzieć jak to wszystko wygląda.

Nick
@Monia 22.09.2016 10:49
Podbijam pytanie wyżej. Byłam wczoraj na rozmowie dot. tego stanowiska i chciałabym się dowiedzieć jak to wszystko wygląda....

A czy ktoś z Was zastanowił się dlaczego tutaj brak negatywnych opinii? Nie, że ich po prostu brak tylko firma tego pilnuje

Heja

Witam Czy ktos z Was ma informacje na czym konkretnie polega praca doradcy klienta?

Jean

Ja współpracuję od samego początku i wiele widziałam , praca fajna dla osób które chcą pracować. Jeżeli komuś się nie chce i ciągle pisze to znaczy że jeszcze roboty nie znalazł. Można zarobić naprawdę dobre pieniądze ale trzeba się naprawdę napracować , nic za darmo. Atmosfera świetna. Ludzie bardzo fajni zawsze uśmiechnięci. Jeżeli chodzi o proces rekrutacyjny to manpower teraz oni się tym zajmują. To jest praca dla ludzi z żyłką przedsiębiorczości , którzy chcą działać i się rozwijać a nie siedzieć i czekać i mieć tryb roszczeniowy. Polecam w 100 %

Keraj

Rekrutuja na stanowisko doradcy. Własnie wrocilem z pierwszego etapu. Jutro jest prezentacja i wiecie czego można się spodziewac? Wiem ze bedzie jakis test, ale czego on dotyczy. Jakie zarobki sa przewidywane i czy jest podstawa?

polo

Wydaje mi się, że niedawno widziałem ich ogłoszenie w jakies gazecie, ale nie pamietam jaka to była.

bikini3

Ja również zostałam zaproszona na rozmowę. Mało jest tutaj opinii osób pracujących w tej w firmie, większość osób chciałyby tam pracować. Dziwi mnie jedno, że potrzebują tylu aż pracowników skoro widzę posty z sierpnia, że ktoś ma rozmowę na stanowisko kierownika.

ziemianin

Czy Kancelaria Capital Innovation rekrutuje przedstawicieli handlowych do salonów samochodowych?

Kama

witam, czy ktoś może sensownie określić na czym polega praca kierownika zespołu i czy można spodziewać się wynagrodzenia powyżej 2 000 zł netto?

Noname

Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną. Powie mi ktoś jak to wygląda? Może ktoś ma jakieś wskazówki? Był bym wdzięczny za pomoc.

Versooz

Witam. Właśnie dostałem ofertę pracy w tej firmie. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko kierownika zespołu. Ktoś mógłby przybliżyć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, obowiązki na tym stanowisku, zarobki oraz atmosfera?

Kasia
@Versooz 08.08.2016 12:29
Witam. Właśnie dostałem ofertę pracy w tej firmie. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko kierownika zespołu. Ktoś mógł...

Czy ktoś pracuje jako kierownik zespołu w tej firmie? Na jakie wynagrdzenie można liczyć i co do obowiązków należy?

tub
@Kasia 16.11.2016 23:33
Czy ktoś pracuje jako kierownik zespołu w tej firmie? Na jakie wynagrdzenie można liczyć i co do obowiązków należy?...

Jestes agentem oni obojetnie jakie daja ogloszenie czy manager czy doradzca to jezt jedno i to samo agent

Marcin

Jak wygląda prezentacja na stanowisko doradcy?

aha

To skoro zapewnione są odpowiednie narzędzia pracy @maja, to łatwiej się wykonuje swoje obowiązki i zadania.

gość

Hej, a są teraz jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź

Oli

Naprawdę polecam z czystym sumieniem.Praca z klientem może nie każdemu odpowiadać ale ja to uwielbiam. Fajni ludzi Fajna atmosfera i Fajne imprezy ;)

Alka

Wiedza w zależności gdzie wcześniej pracowałaś lub jaką uczelnie skończyłaś. Jeżeli chodzi o szkolenia to one w Capital są od podstaw więc nie trzeba się niczym przejmować.Tym bardziej z tego co pamiętam cały czas pracuje się razem z managerem który wspomaga prace oraz indywidualnie tez uczy. Dużo ćwiczeń i wiedzy praktycznej. Na moim szkoleniu jak zaczynałam to była osoba która miała większą wiedze niż ja ale szkolenia i tak były od samych podstaw ,ponieważ oni uczą co jest potrzebne do tego konkretnego zawodu.Oczywiście trochę wiedzy swojej też się przyda :)

Interesant

Jaka wiedza jest potrzebne w obsłudze klienta/handlu aby swobodnie pracować na takim stanowisku? W ofertach jest spora rozbieżność wykształcenie średnie albo wyższe. Czy wymagana jest perfekcyjna znajomość rachunkowości albo tematów pokrewnych w ofertach nie ma o tym wzmianki ale być może osoba która pracuje na podobnym stanowisku może coś podpowiedzieć.

Mała

A ja jestem bardzo zadowolona z pracy.Absolutnie nie żałuję żadnego dnia na szkoleniu.Dużo informacji ciekawych.Szkolenia produktowe z Dyrektorami z innych firm na bardzo wysokim poziomie co daje możliwość nauczenia się produktu faktycznie od podstaw. Jak można pisać że się żałuję że zdecydowało się podjąć prace a po tygodniu szkolenia nagle zrezygnować. To jest praca dla ludzi lubiących pracę z innymi ludźmi. To co jest pozytywne to na pewno atmosfera. Ja jestem zadowolona mam managera który zawsze pomaga, choć czasami jest bywa upierdliwy.

truskawka

Zaluje ze zdecydowałem sie przyjąć te prace. Nie polecam!

bubu
@truskawka 26.05.2016 19:50
Zaluje ze zdecydowałem sie przyjąć te prace. Nie polecam!

potwierdzam

kandydat

Jestem po pierwszym etapie rozmowy na stanowisko doradcy klienta, czy mógłby ktoś podpowiedzieć (usunięte przez administratora) Jak ta praca wygląda DOKLADNIE?? Z komentarzy typu "polecam" albo "nie polecam" bardzo mało można się dowiedzieć. Nie chcę tracić czasu na kolejne etapy jeżeli moja praca będzie tak wyglądać. Z góry dzięki!

ŚCIEMA

(usunięte przez administratora) omijać szerokim łukiem

kandydat 467

no zasadniczo fajna podstawa a do tego premie i prowizje dość spore, przy stosunkowo niewielkim (mogłoby się wydawać) nakładzie pracy. fajnie by było jakby sie wypowiedział ktoś kto pracuje/pracował tam dłuższy czas jak się ma to co mówią do teog jak w rzeczywistości jest

Kandydat 467

Czy to co mówią na rozmowach nie jest zbyt kolorowe?

ObiektywnyGracz
@Kandydat 467 05.05.2016 19:07
Czy to co mówią na rozmowach nie jest zbyt kolorowe?

Zdecydowanie przekoloryzowane....

Kandydat

Z czystym sumieniem mogę polecić

kasia

czy na drugim etapie powiedzieli dokłanie jak ta praca wygląda? czy praca kierownika zespołu polega na pracy w birze firmy czy trzeba chodzić do klientów i im coś wciskać? i jak wygląda wynagrozenie? stała pensja plus prowizja?

Zainteresowany

Ja również aplikowałem na stanowisko menagerskie. Z tym, że zaproszenie na drugi otrzymałem już po pierwszej rozmowie. Zaskoczyło mnie to, dlatego chciałem się dowiedzieć czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy nie?

asa
@Zainteresowany 24.03.2016 07:51
Ja również aplikowałem na stanowisko menagerskie. Z tym, że zaproszenie na drugi otrzymałem już po pierwszej rozmowie. Zaskoczy...

nie, nie jesteś odosobnionym przypadkiem.

Justyna

Ja aplikowałam na stanowisko managerskie, ale zaproszenie na II etap dostałam dopiero po dwóch dniach. Kilka testów + prezentacja. Ogólnie mogę polecić.

Zainteresowany

Powiedzcie mi proszę, po jakim czasie od rozmowy dostaliście zaproszenie na drugi etap rekrutacji? Chodzi o stanowisko menagerskie. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Capital Innovation - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Innovation