Fly Polska

4.2/5

• Nasze usługi

Nasze usługi

• Ciechanów

5. Opinie o Fly Polska Sp. z o.o.

Opinie o Fly Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Fly Polska Sp. z o.o.!

29.07.2025 15:17

Witamy na profilu biura podróży FLY.PL na GoWork!
    To miejsce, w którym możecie dzielić się opiniami o naszej firmie. Każdy głos jest dla nas ważny – doceniamy zarówno pochwały, jak i konstruktywną krytykę, z której możemy wyciągać wnioski na przyszłość. Dbamy o to, aby każdy mógł znaleźć tu wiarygodne i wartościowe informacje na temat FLY.PL.

Zależy nam na stworzeniu przestrzeni otwartej na dyskusje – kulturalne i prowadzone z obopólnym szacunkiem. Zastrzegamy, że wpisy, które naruszają zasady społeczności, zawierają obraźliwe treści lub przedstawiają fałszywe informacje mogą zostać usunięte przez administratora.

W razie potrzeby zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem [email protected].

05.11.2021 10:36

Miło wspominam pracę we Fly.pl. Sympatyczni ludzie, przyjazna atmosfera i biuro w centrum miasta to chyba największe atuty. Mam spore doświadczenie pracy w różnych firmach i według mnie Fly.pl wyróżnia się bardzo pozytywnie.

16.11.2021 16:53

@Monika, dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, żeby FLY.PL było przyjaznym miejscem pracy :)

Andrzej Pertkiewicz

16.05.2026 15:58

Witam Serdecznie Gratuluję tak znakomitego pracownika jakim jest Pani ANNA ZIEJA specjalista ds. turystyki. Pani Anna profesjonalnie i dużą wiedzą proponuje wybrać kierunek i hotel na wypoczynek. Wielokrotnie jako stały klient przekonałem się że Pani Anna oferuje Wasze Wycieczki z pełną znajomością tematu. Wszystkim moim znajomym i osobą zainteresowanym wycieczkami zagranicznymi polecam Wasze Biuro dzięki obsłudze Pani Anny. Pani Anna zasługuje na wszelkie pochwały i nagrody Pozdrawiam Andrzej Pertkiewicz

18.05.2026 10:29

Panie Andrzeju, w imieniu Ani oraz całego zespoły FLY.PL serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Zapraszamy ponownie :)

Niepewna

07.05.2026 21:31

Jestem przed wpłaceniem ostatniej transzy ale dość sporej kwoty i olśnienie .. inny nr konta w korespondencji z Fly a inny w umowie .. jedni chcą kasę z Flye a inni z Orex. Czy ktoś miał podobną sytuację? Nie wiem czy płacić i komu płacic .. no HIT

08.05.2026 11:01

Dzień dobry Pani, rozumiemy Pani wątpliwości i już wyjaśniamy - jako pośrednik zawarcia umowy zajmujemy się całością procesu rezerwacji oraz jej obsługą aż do momentu wyjazdu. Numer konta podany w naszej korespondencji należy do nas, dzięki temu widzimy Pani wpłatę i możemy prawidłowo przekazać ją dalej do Organizatora. W umowie z Organizatorem znajduje się natomiast numer konta bezpośrednio do Organizatora wyjazdu. Na ten rachunek również może Pani dokonać wpłaty, prosimy jedynie o przesłanie nam potwierdzenia przelewu, abyśmy mogli dopełnić wszystkich formalności związanych z rezerwacją. Pani wycieczka jest aktywna, a środki są bezpieczne. Od blisko 20 lat pomagamy Klientom w organizacji wyjazdów i dbamy o prawidłową realizację każdej rezerwacji. Najlepiej prosimy o kontakt z naszą infolinią, chętnie wszystko dokładnie wyjaśnimy i pomożemy 🙂 Zapraszamy do kontaktu. Zespół FLY.PL

24.08.2025 12:14

UWAGA UWAGA UWAGA Wakacje kupione, płatność poszła po czym 2 godziny później telefon że oferta sprzedana ale możemy dopłacić po 200 od osoby i polecieć. Ze względu na późną porę tego samego dnia nie było możliwości potwierdzenia, następnego dnia rano telefon i okazuję się że już takiej możliwości nie ma ale możemy wybrać inną ofertę dopłacić różnicę i LECIEĆ NA WAKACJE. Tak też zrobiliśmy oczywiście po konsultacji z konsultantem fly.pl - ZAPŁACILIŚMY KOLEJNY RAZ - po 5 minutach telefon od konsultanta z informacją że oferta nieaktualna !!!!! Ludzie to się nie mieści w głowie. Pieniądzę zwrócą w ciągu 3 dni i tyle z naszych wakacji. Omijajcie szerokim łukiem jeśli chcecie mieć spokojne wakacje NIE POLECAM - KATASTROFA

26.08.2025 11:43

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie związane z rezerwacją oferty w naszym serwisie nie spełniło Pana oczekiwań. Zależy nam, aby każda rezerwacja przebiegała bezproblemowo, dlatego będziemy wdzięczni gdyby zechciał Pan skontaktować się z nami pod adresem - [email protected], abyśmy mogli bliżej przyjrzeć się sprawie. Pozdrawiamy Zespół FLY.PL

29.07.2025 08:55

Tragedia . Last minute kupione . Potwierdzenie telefoniczne po wysłanym mailu z płatnością że przelew poszedł . Pan dzwoni gratuluję wycieczki ...rano wstaje patrzę mail -przepraszamy wycieczka wyprzedana możliwość zakupu innego hotelu itd... Dramat ,kupa nerwów i to wszystko 2 dni przed niby wylotem . Pieniądze u nich i teraz łaskawe czekanie kiedy państwo zwróci pieniądze przecież każdy może pozwolić sobie na zakup drugiej wycieczki za prawie 14k a na ich zwrot sobie poczekać ... To ich Last Minute. Nie polecam .

29.07.2025 13:45

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie związane z rezerwacją oferty last minute nie spełniło Pana/Pani oczekiwań. Zależy nam, aby każda rezerwacja przebiegała bezproblemowo, jednak w przypadku ofert last minute mogą zdarzyć się sytuacje, w których dostępność świadczeń zmienia się dynamicznie – szczególnie przy opóźnieniu w zaksięgowaniu płatności. W sytuacji, którą Pan/Pani opisuje, po otrzymaniu informacji o braku miejsc natychmiast zaproponowaliśmy alternatywne rozwiązania. Jednocześnie zwrot środków został zlecony zgodnie z procedurami i zależnie od metody płatności jego zaksięgowanie mogło zająć kilka dni – niestety nie mamy wpływu na czas operacji bankowych. Jeśli ma Pan/Pani dodatkowe pytania lub chciałby ponownie skorzystać z naszej oferty w przyszłości, jesteśmy do dyspozycji. Mamy nadzieję, że mimo tego doświadczenia, jeszcze będzie okazja, by pozytywnie Pana/Panią zaskoczyć jakością naszych usług.
    Michał

02.05.2025 10:30

Zdecydowanie polecam fly.pl. To dobry pośrednik wakacyjny, dzięki niemu nie straciłem czasu na porównywanie ofert różnych biur, bo wszystko miałem już na ich stronie. Sprzedają wakacje w cenie organizatora, bez dodatkowych opłat. Kupiłem od nich wakacje w Grecji z rodziną i w moim przypadku potrzebny był dodatkowy kontakt z oragnizatorem i fly ogarnęło to za mnie bez żadnego problemu. Dziękuję za miłą i sprawną obsługę. Będę polecać fly.pl znajomym
    [email protected]

08.07.2025 21:59

W cenie organizatora🤣czyli działają harytatywnie

09.07.2025 11:56

Dzień dobry, zgodnie z polskim prawem, oferty wyjazdów mają identyczne ceny w każdym kanale sprzedaży, zarówno u agenta jaki jest FLY.PL, jak i u organizatora, a nasza prowizja jest wkalkulowana w cenę wycieczki. Pozdrawiamy Zespół FLY.PL
    Yuki

24.06.2025 11:58

Praca we Fly.pl to czysta przyjemność. Zgrany zespół. Przyjazne podejście do pracownika oraz dużo benefitów.

28.10.2021 12:57

Czy Fly.Pl Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Pracownik Fly

28.10.2021 14:21

Z tego co wiem, to nie. Z benefitów jest zniżka na pakiety medyczne (Luxmed) i zniżki na wyjazdy prywatne.

02.05.2025 11:35

Tak, można wybrać taki benefit :)

21.11.2024 13:41

@Pracodawca Czy jest możliwość pracy hybrydowej? W jakiej wysokości są prowizje od sprzedaży wycieczki?
    ReviewModeratorIcon

27.01.2025 21:23

Fajnie, że podaliscie możliwości zarobkowe. A ile wynosi sama podstawa? Zastanawiam się, czy jest ona aktualnie taka sama dla wszystkich.

29.01.2025 12:48

W naszej firmie obowiązują stałe warunki wynagrodzenia, które zależą od stanowiska. Z uwagi na wewnętrzną politykę oraz tajemnicę wynagrodzeń, nie udostępniamy szczegółowych informacji na ten temat na forach publicznych. Możemy jednak zapewnić, że nasz system wynagrodzeń jest transparentny i sprawiedliwy, a dzięki prowizjom nasi pracownicy mają realny wpływ na wysokość swoich zarobków – bez górnych limitów. Właśnie rozpoczęliśmy nowy proces rekrutacji i serdecznie zapraszamy do aplikowania. Jeśli wzajemnie się sobie spodobamy, chętnie przedstawimy szczegóły warunków zatrudnienia podczas rozmowy rekrutacyjnej. Oferta pracy znajduje się pod adresem - (usunięte przez administratora)

02.08.2024 16:52

Szukam pracy w mieście Warszawa. Interesują mnie średnie zarobki w wysokości 450000 . Czy ktoś wie, czy mogę liczyć na takie w firmie Fly.Pl Sp. z o.o.?
    Ewela

05.05.2024 16:27

Cześć. widziałam ogłoszenie dla specjalisty ds. turystyki w którym było napisane, że widełki placowe mogą wynosić od 5 do 12 tys. czy jest tu ktoś kto faktycznie teraz się zatrudnia i by wyjaśnił mi te różnice? trudno jest wyrobić ten górny próg?

08.05.2024 12:01

Witaj! Dziękuję za zapytanie dotyczące ogłoszenia na stanowisko specjalisty ds. turystyki w naszej firmie. Rzeczywiście, widełki płacowe podane w ogłoszeniu wynoszą od 5 do 12 tysięcy i są całkowicie realne do osiągniecia. Nasza firma działa w branży turystycznej, która jest zależna od sezonowości. W branży turystycznej, gdzie sezonowość odgrywa kluczową rolę, widełki płacowe mogą się różnić w zależności od wielu czynników. Pierwszym z tych czynników jest sama dynamika branży turystycznej. Jak wiesz, turystyka jest branżą sezonową, co oznacza, że popyt na usługi turystyczne może znacznie się zmieniać w zależności od pory roku. W okresach szczytowego sezonu, kiedy popyt jest wysoki, osiągnięcie górnego limitu płacowego jest dużo łatwiejsze. Jednak w okresach poza sezonem, kiedy popyt może być niższy, osiągnięcie górnego progu płacowego może być bardziej wymagające. Jednak firma zawsze docenia zaangażowanie pracowników, przyznając różnego rodzaju benefity oraz możliwości wygenerowania dodatkowej prowizji. Innym ważnym czynnikiem jest doświadczenie i umiejętności kandydata. Specjaliści ds. turystyki z bogatym doświadczeniem i specjalistycznymi umiejętnościami mogą mieć większe szanse na osiągnięcie górnego limitu płacowego. Podsumowując, różnice w widełkach płacowych mogą wynikać z wielu czynników, takich jak sezonowość branży, doświadczenie kandydatów oraz aktualna sytuacja rynkowa. Choć osiągnięcie górnego progu płacowego może być wyzwaniem, jest to całkowicie realne, zwłaszcza w okresach wysokiego popytu. Mam nadzieję, że to wyjaśnia, dlaczego istnieje taka różnica w widełkach płacowych. Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania, śmiało pytaj!

27.10.2023 12:00

Wiecie może, czy w Fly.Pl Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?

27.10.2023 12:37

Staż we FLY.PL jest możliwy. Zapytania należy kierować na adres: [email protected]

27.10.2023 16:27

Staże nie są tylko dla studentów, po więcej informacji zapraszamy na [email protected] :)

18.07.2023 11:41

Czy w Fly.Pl Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

10.10.2023 10:57

Mamy tylko jedno biuro w ścisłym centrum Warszawy :)

24.10.2023 11:41

Pracujemy stacjonarnie z biura na Nowogrodzkiej.
    Marta

12.07.2023 20:01

Polecam fly.pl. Skorzystaliśmy po raz kolejny z usług tej firmy i się nie zawiedliśmy. Kontakt szybki , odpowiedzi udzielane na wszystkie pytania. Wszystko zgodne z ofertą wycieczki, żadnych zaskoczeń.

08.04.2023 11:02

Jakie są mocne strony pracodawcy Fly.Pl Sp. z o.o.?

10.05.2023 14:43

Według mnie najmocniejsze strony to dobra atmosfera panująca w firmie i rzetelność pracodawcy. Wszyscy pracują jako jeden team, można liczyć na wsparcie innych pracowników czy przełożonych.
    Ryszard

30.03.2023 16:30

Bardzo sobie cenię współpracę z biurem FLY a szczególnie z Paniami Beatą i Katarzyną. Często korzystam z opinii Pań z biura Fly o przedstawionych hotelach i kierunkach wyjazdu. Obsługa wyjazdów jest merytoryczna, profesjonalna i sympatyczna.
    Izabela

23.12.2022 08:31

witam, czy ktoś może rozwinąć temat awansów w firmie? jakie stanowiska są do tego potencjalnie możliwe i jak on w zasadzie przebiega? chciałabym również dowiedzieć się czegoś na temat tegorocznych podwyżek. Jest na to szansa?
    Tomasz

26.01.2023 05:37

Pani Izabelo, jaka jest podstawa dla nowo przyjętych pracowników ?

26.01.2023 10:30

Panie Tomaszu, niestety trudno jest nam odpowiedzieć precyzyjnie na to pytanie. Wynagrodzenie jest zależne od stanowiska, doświadczenia i kompetencji pracownika. Aktualnie prowadzimy rekrutacje na stanowiska Specjalisty ds. Turystyki oraz Młodszego Specjalistę ds. Contentu - zapraszamy do aplikowania. CV można wysyłać na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół FLY.PL

28.12.2022 09:44

Czy nowo zatrudnione osoby w Fly.Pl Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

28.12.2022 11:07

Tak, jak najbardziej jest to możliwe.

28.12.2022 11:08

Tak, od początku miałam umowę o pracę.

15.09.2022 11:08

Czy w Fly.Pl Sp. z o.o. zatrudniani są obcokrajowcy?

23.09.2022 13:16

Jesteśmy otwarci na współpracę z obcokrajowcami. W przypadku obsługi klienta wymagana jest znajomość języka polskiego na zaawansowanym poziomie.

08.02.2022 10:13

Jak wygląda ścieżka kariery w Fly.Pl Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

16.02.2022 16:16

Dzień dobry, jak najbardziej jest możliwość awansu i było wiele takich przypadków w firmie, również w dziale sprzedaży. Wszystko zależy m.in. od indywidualnych zainteresowań, umiejętności pracownika. Pozdrawiamy FLY.PL

06.07.2022 12:21

bo nie ma
    Beata

02.02.2022 11:38

Nie do końca rozumiem, jak to działa. Sprzedają oferty biur innych podróży, za wyższe ceny niż gdyby kupować bezpośrednio w danym biurze? W zasadzie nie wiem, na czym polega zakres ich odpowiedzialności gdy np. utknę za granicą. Regulamin jest dość skąpy. Ktoś coś?

02.02.2022 13:21

Pani Beato, FLY.PL to multiwyszukiwarka ofert biur podróży, gdzie można znaleźć wycieczki renomowanych organizatorów turystycznych w Polsce. FLY.PL umożliwia łatwe porównanie ofert i znalezienie tej w najlepszej cenie Sprzedajemy wycieczki w tych samych cenach, które organizator oferuje w bezpośredniej sprzedaży. Rezerwując wycieczkę we FLY.PL, zawiera Pani umowę z organizatorem wyjazdu, dzięki czemu może Pani skorzystać zarówno ze wszystkich świadczeń oferowanych przez organizatora, jak i z doświadczenia ekspertów wakacyjnych FLY.PL, którzy znają produkty i warunki uczestnictwa produktów organizatorów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fly Polska?

Kontakt - Fly Polska Sp. z o.o.

Nowogrodzka 42 00-695 Warszawa

Branża główna: Biura podróży i usługi turystyczne

FacebookIconInstagramIcon
    Kacper

05.12.2021 21:03

Oj nie polecam tam pracy. Słabe warunki, zwolnienia. Nie nastawiaj się ze popracujesz tam dłużej niż 3 miesiące, czyli tyle ile pierwsza umowa. Wypłata średnia jak na Warszawę. Godziny pracy czasem do północy za darmo
    Wojtek

29.12.2021 11:32

Widać że hr pisze ???? jedyna integracja jaka widziałem to pizza w "openspace"
    pracownik fly

31.12.2021 10:22

chyba długo już tu nie pracujesz ;) są integracje, jest fajna ekipa. Ja jestem zadowolona
    Inna Marta

26.11.2021 13:46

po dłuższym czasie mogę napisać, że fajnie było we Fly :) warunki zgodne z umową, zgrana ekipa. Jeśli miałabym wracać do turystyki, to pewnie spróbowała bym do nich wrócić

29.11.2021 10:45

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, życzymy samych sukcesów i zapraszamy do nas :)

04.08.2021 04:24

Odradzam! Obiecano nam 5* hotel na Dominikanie a dostalismy 3*, plażę z tonami glonów. Wszystko mieliśmy potwierdzone przed wyjazdem, kązdy szczegół(usunięte przez administratora) Nieprofejsjonalni! W tej chwili gdy mamy problem juz nie są tacy zaangazowani jak przy sprzedaży…. (usunięte przez administratora)UWAGA! KIEDY JEST PROBLEM, ODSYŁAJĄ DO BEZPOŚREDNIEGO BIURA PODRÓŻY, ŻEBY TAM SIĘ KONTAKTOWAĆ I TO MAJĄ WPISANE W OWW!!! NIEMOŻLIWE!!! NIC SAMI NIE ZROBIĄ(usunięte przez administratora)
    Karol

11.08.2021 17:07

To nie jest opinia dotycząca pracodawcy, ktoś tu chyba się zapędził...
    Mark

27.08.2021 17:00

To nie jest ocena pracodawcy

03.04.2021 10:33

Czy pracodawca Fly.Pl Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    Marta P.

03.04.2021 12:10

2 x w roku wyjazdy study tour szkolenia z obsługi klienta, technik sprzedaży, produktowe to standard
    Alek W

12.03.2021 13:32

Nie polecam pracy. Słabe warunki jak i wypłata
    Maksymilian

04.03.2021 13:12

Byłem na rozmowie i wiem na pewno, że nie będę tam pracować. Słabiutkie warunki
    ###

26.01.2021 10:55

Dlaczego odpowiadacie na część pytań i opini,te które są Wam bardziej wygodne???

26.01.2021 11:29

Dzień dobry, Każda z opinii przed udzieleniem jest przez nas weryfikowana. Opinie od naszych Klientów staramy się identyfikować z naszymi zamówieniami i wszystkie kwestie sporne wyjaśniamy bezpośrednio z Klientami, a nie na forum, ponieważ uważamy, że to jest właściwa droga do znalezienia rozwiązania spornych kwestii. Pozdrawiamy Zespół Fly.pl
    Dawid

26.01.2021 00:07

A można u was na pół etatu pracować ?

26.01.2021 10:22

Dzień dobry Panie Dawidzie, Obecnie zatrudniamy tylko na cały etat, jednak nie wykluczamy, że w przyszłości coś się zmieni w tej kwestii. Zawsze warunki zatrudnienia są ustalane indywidualnie z każdym z pracowników. Pozdrawiamy Zespół Fly.pl

10.12.2020 10:21

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Fly.Pl Sp. z o.o.?

10.12.2020 11:09

Pierwsza umowa jest na 3 miesiące, a dalej już na dłuższy okres.

31.08.2020 11:10

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

31.08.2020 16:20

Dzień dobry, Pracownicy naszej firmy zatrudniani są na bazie umów o pracę lub inny umów w ramach polskiego prawa. Wszystko zależy od indywidualnych ustaleń. Pozostałe warunki są zależne od wielu czynników. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ogłoszeniami o pracę. :) Pozdrawiamy, Fly.pl

22.01.2020 00:01

@FLY.PL a czy wraz z umową o pracę jakoś się podnosi stawka?

22.01.2020 10:14

@Magda, warunki zatrudnienia są przedmiotem ustaleń pomiędzy stronami. Nie możemy zdradzać tajemnicy, zapraszamy do aplikowania, a w czasie rozmowy rekrutacyjnej przedstawimy wszystkie szczegóły. :)

31.08.2020 16:19

Witaj Rafał, Nasze wymagania są dostępne zawsze w ogłoszeniu w zależności od stanowiska na jakie rekrutujemy. Aktualne ogłoszenia znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce "Praca": https://fly.pl/praca/ Pozdrawiamy Fly.pl

21.01.2020 13:45

Czy w Fly.Pl Sp. z o.o. zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?

21.01.2020 17:24

Dzień dobry, nowych pracowników zatrudniamy na podstawie umowy o pracę na okres próbny, a ich zdecydowana większość otrzymuje po 3 miesiącach umowę na stałe :) Pozdrawiamy, Zespół FLY.PL
    Wszystko

17.04.2019 11:21

Nie dajcie się zwieść sztucznym opiniom. Szukają ludzi tylko na sezon, obiecując złote góry i pracę na lata. Stracicie tylko możliwość wyjechania na wakacje, potem gdy sezon się skończy podziękują wam i obudzicie się we wrześniu.

17.04.2019 18:08

@Wszystko, od kilku sezonów nikt nie został zwolniony z powodu zbyt dużej obsady. Nasza firma stale się rozwija, dlatego poszukujemy nowych osób do stałej współpracy. Nasza sytuacja na rynku jest stabilna i nie ma obaw o zwolnienia.
    Afridi

17.01.2019 20:36

Super podejscie do klienta, szybki konkakt i obsluga.

17.01.2019 20:24

Pracowałam tam 3 lata i wszystko ok ????
    ????

17.01.2019 11:21

Fly.pl to firma przyjazna pracownikowi. Bardzo dobre warunki pracy, super atmosfera i zgrany zespół.

19.04.2018 11:24

Możecie opisać aktualną sytuację Fly.Pl Sp. z o.o.? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

25.06.2018 10:25

Pracowałam tam do maja tego roku i nie mogę się zgodzić z poprzednimi opiniami. Firma się bardzo rozwinęła i przede wszystkim ma stabilną pozycję na rynku, więc nie ma problemu ze zwolnieniami. Zarobki są bardzo ok, atmosfera w firmie przyjemna, no i wiadomo study tour, czyli każdy pracownik dwa razy w roku jedzie na wakacje za free ;)
    Texas

06.09.2017 13:44

Pracowałem we fly przez dłuższy czas i generalnie bardzo dobry pracodawca. Zarobki bardzo fajne, szczególnie w sezonie - niestety trzeba sie napracować :) Bardzo fajnie wspominam czas w tej firmie. Teraz mieszkam w UK, a gdy będę wracać to na pewno postaram się wrócić do ekipy Grzegorza i Maćka!
    eM

30.11.2016 21:58

Polecam każdemu kto chce połączyć rodzinną atmosferę z godnymi zarobkami. Firma dba o ludzi i ma jasny system wynagrodzeń. Jeszcze raz polecam.
    ew_

02.08.2016 21:48

Solidna firma i rzetelne podejście do pracownika. Współpraca była bardzo dobra, nie miałam najmniejszych problemów. Ludzie tam pracujący są profesjonalistami w swojej dziedzinie na swoich stanowiskach - byle kogo nie zatrudniają. Można się wiele nauczyć od pracujących tam ludzi, wysyłają pracowników na szkolenia, staże. Przyzwoite wynagrodzenie i dobre premie. Atmosfera bardzo miła ale w sezonie bywa napięta ;) Przepracowany tam czas wspominam b. dobrze.

Zostaw merytoryczną opinię o Fly Polska Sp. z o.o.