Opinie o Raben Logistics Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Logistics Polska Sp. z o.o.

LS

Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ

LS

Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ

Samodzielna

A moze by wypadało pomyslec ze ludzie maja z firm takie podejście bo zarabiają taki śmieszny grosz ze szkoda gadac....co,chwile sie ktoś zwalnia bo znajduje lepsze pieniądze poza Rabenem i spokój większy..(usunięte przez administratora)

ona
@haha--k 14.07.2014 21:03
To co jest w Sosnowcu jest śmiechu warte, brak zleceń, obgadywanie, zwłaszcza gruba gośka, nic nie robi tylko wysługuje się inn...

Drze sie na takich nierobow jak Ty a moze zajrzyj najpierw w jej papiery zanim stwierdzisz ze ktos jest po podstawowce bo z tego jak piszesz wyglada na to ze to Ty chyba ledwo ja skonczylas

haha--k
@ona 02.08.2014 14:15
Drze sie na takich nierobow jak Ty a moze zajrzyj najpierw w jej papiery zanim stwierdzisz ze ktos jest po podstawowce bo z teg...

Oj jaka szkoda,że się burzysz, tak się składa, że na mnie się nie drze tylko na nowych, na mnie nie ma prawa się wydzierać bo wyleciała by szybciej niż ci się wydaję, a skoro przez gigantyczna nadwagę nie daje rady.... hmmm, to do widzenia, nie chce się robić nierobowi, to niech idzie na zasiłek.

Mister

Witam. Wie ktoś, jak wygląda dzień próbny w firmie Raben? Aktualnie oczekuje informacji czy dostałem się na tenże dzień jako młodszy dyspozytor transportu.

ZbytUczciwa

Żal (usunięte przez administratora) ściska,że takie chamstwo się porobiło na Sosnowcu...Zamiast się wspierać i pomagać to lepiej obgadywać każdego za plecami dramat... Dziękuje tym nielicznym,że pozostaliście sobą i dzięki wam jest normalnie :)

aaaa

Z ul.Długiej to raczej ciężko tylko przez działki,fajne przejscie byłoby przez CTL ale oni tamtędy nie chcą puszczac...

Mxxx 84

Jak tam się można dostać od przystanku od ulicy Długiej?Jest jakieś przejście?

qqq

Pierdzielicie wescie sie za robote to normy beda.sa dziewczyny co normy robia bo przychodza pracowac a nie gadac tylko ...a najwiecej maja dopowiedzenia co najmniej robia

TaSamaJa

W Sosnowcu jest taka sama słaba organizacja jak i tam,na wszystko trzeba czekać nie wiadomo ile,a potem nie ma norm....A co do ludzi to niestety i tu zaczyna sie panoszenie,pokazywanie co to ja nie jestem,obgadywanie za plecami,darcie mordy i glupie komentarze...na Chorzowie Sosnowiec bardziej trzymał sie razem tu sie robią jakieś słabe grupki gdzie prawie każda każdej dupę obrabia-dramat

:-)

W sosnowcu jest super:-)

:-)

Jak wszedzie wszyscy nazekaja co bo szkolenie w chorzowie to byla porazka bo przez dwa miesiace niemial nas kto szkolic mieli nowych w nosie ..bo co bo straca zaraz prace to nienasza wina ze przeniesli oddzial do sosnowca.przynajmniej w sosnowcu ludzie sa zgrani pomagaja sobie kierownictwo wporzadku i sprawiedliwe..kazdny ma to naco zasloguje..pewnie ze byla garstka ludzi w chorzowie co chcialo pomuc ale to garstka teraz same sie musimy na nowo jeszcze raz szkolic hah...zapraszam do pracy do magazynu w sosnowcu ekipy fajne i fajna praca:-)

XXXXXXX

A jesli chodzi o wozkowych to jak sprawa wyglada?

inna

Przez agencje zarobisz najnizsza,jako nowa nie będziesz szanowana przez większość pracownikow bo są tez fajne kobietki

Abathi

Większość dziewczyn miejscowych pracujących na tych halach mają strasznie pokrzywione umysły Totalne patologiczne debilki i prostaczki Nikt normalny dłużej tam nie popracuje Pracowałam tam i szoku doznałam Większość tych debilek widuje na ulicach Chorzowa Swiętochłowic istny szok szkoda gadać Pozdro dla normalnych pracujących tam ....Hala D3

Busowa

Do widzenia przyjaciele wspólnych spraw mieliśmy wiele. Dziś ta nitka się urywa, ta co kończy i co zaczyna. Pozdrawia Sosnowiec :)

nautralna

No, to mimo tych wszystkich marudzen, komentarzy i innych bzdur, powiem Wam drogie chorzowskie, ze mimo wszystko milo bylo Was poznac. Zawsze to jakies nowe dowiadczenie :) moze nie zawsze dobrze sie dogadywalysmy, ale fajnie bylo ! Pozdrawiam serdecznie. Najmlodsza sosnowiecka :)

Córeczka

Tak czytam , czytam te wszystkie opinie , komentarze i nic tylko za glowe się złapać ! Wiadomo każdy ma prawo do wlasnej opinii , nie każdy musi się z tym zgadzać , ok w porządku . No ale na boga! Ludzie! Jedziecie po niektórych jak po scierce do podlogi delikatnie pisząc ; ) Macie jakiś problem do kogoś to powiedzcie tej osobie to w twarz , a nie zachowujecie się jak dzieci... Wiadomo do biura chodzi się wtedy gdy nie idzie dac sobie rady z czymś , z kimś . Jeżeli on sie powtarza to logiczne , ze trzeba iść jeszcze raz , kolejny i następny ! Każdy ma swoje gorsze i lepsze dni ! Wiadomo jakie sa kobiety , ciężko się z nimi dogadać , a co gorsza pracować . Nikt nikomu nie każe wszystkie pracownice ubostwiac . Każdy jest inny , dobry na swój sposób... Widzę same praktycznie hojraki tu sa na forum ; ) Pozdrawiam gorąco Mamę i Tate ; D ; * !

Aneta Gulczyńska
@Córeczka 13.05.2014 15:02
Tak czytam , czytam te wszystkie opinie , komentarze i nic tylko za glowe się złapać ! Wiadomo każdy ma prawo do wlasnej opinii...

Zgodzę się. Niech każdy podpiszę się swoim nazwiskiem i wtedy zabiera głos. Praca w Rabenie jest dla wytrwałych i komunikatywnych (żeby nie napisać: komunikujących umysłowo ;). Wiele pokory mnie nauczyła ta praca, nie raz człowiek otrzymał zj#be, ale wiadomo- jak się nie potkniesz, to się nie nauczysz. Rabenki wymagają, bo mają do tego podstawy- taka polityka firmy, jak Wam się nie podoba norma to z buzią do Góry na piętro ;) Pozdrawiam Panią R.

ktoś

Jak by było tak dobrze to by Viola dała radę.Widziałam jak ją traktowali jak piąte koło u wozu.Szkoda dziewczyny.

gahshs

pozdro dla Gargamela i jej Klakiera z Napsow

zadowolona

ja wiem jak wygląda miła atmosfera w pracy a kierownictwo jest super już pracowałąm w innj firmie to się nie dało tam pracować ja jeszcze nie natrafiłam na chamskie laski zawsze pomoga i nikt nie krzyczy ja jestem bardzo zadowolona z pracy z kierownictwa i z kobiet są super

zadowolona

Ale piszecie bzdury w Rabenie się bardzo dobrze pracuje kobiety sa mile serdeczne pomoga a kto nie chce pracować to nie będzie P. Basia jest super kobieta zawsze usmiechnieta tak samo jak i P . Anita nie ma co narzekać jest tam miła przyjemna atmosfera ludzie zyczliwi Pozdrawiam

ale dowcip
@zadowolona 08.05.2014 16:27
Ale piszecie bzdury w Rabenie się bardzo dobrze pracuje kobiety sa mile serdeczne pomoga a kto nie chce pracować to nie będzie...

No teraz to mnie rozwalilas mila i przyjemna atmosfera chyba nie wiesz jak wyglada mila atmosfera w pracy moze i jest ale miedzy niektorymi stolami bo napewno nie w tedy jak przy stole znajduja sie wredne chamskie laski...jedna drugiej by drugiej oczy wydrapala byle normy zrobic i jaka tu pomoc moze pare jest chetna do pomocy ale nie wszystkie..praca fajna tylko niektorzy zryci ludzie niestety

PIANO

Wyznaczona do trzymanja porządku ok to niech to robi bo za brak zleceń i towaru to jest ona odpowiedzialna a nie jak kierownik zrobił zebranie o normy i jedna z rabenek sie odezwała że niema towaru że trzeba szukać czasami godzine to ani Baśka ani Gosia słowem sie nie odezwały więc od czego są a potem straszenie ludzi że wylecą z roboty jak normy nie poprawią jak wszkole nieumiesz siadaj pała

PIANO

Wyznaczona do trzymanja porządku ok to niech to robi bo za brak zleceń i towaru to jest ona odpowiedzialna a nie jak kierownik zrobił zebranie o normy i jedna z rabenek sie odezwała że niema towaru że trzeba szukać czasami godzine to ani Baśka ani Gosia słowem sie nie odezwały więc od czego są a potem straszenie ludzi że wylecą z roboty jak normy nie poprawią jak wszkole nieumiesz siadaj pała

hahaha

A tak wogole to zescie sie uczepily pani rudej laska w porzadku co macie prwtencje do niej ze wprowadza troche dyscypliny wkoncu jest do tego wyznaczona i ma was ustawiac jak trzeba a wy sie wescie do roboty wkoncu wszystkie .to ona pozniej dostanie zjebke co macie problem to czemu nie pojdziecie z tyn do biura i powiedziec co wam niepasuje tylko za plecami gadac..takze ja bede bardzo zadowolona jakby basia ruda poszla na sosnowiec i zrobila by pozadek..basia nie daj sie:-)jestem z toba:-)

ktoś

Ha ha ha seniorita z wasem.A kto na takie miano zasłużył.?

ono
@ktoś 07.05.2014 21:34
Ha ha ha seniorita z wasem.A kto na takie miano zasłużył.?

Dokladnie zgadzam sie malo to ze dostawala zlecenia a dla innych niebylo non stop pati chodzi na skargi do biura o pierdoly masakra co jej to da ze bedzie podpierdzielac normy jej to niezwiekszy.ale dzisiaj bylo fakt niesprawiedliwie dosc ze miala zlecenia to jeszcze kontrola jakosci pol dniowki pomagala jej ....a sosnowiec olewany dalej

POLA

Co do norm wczoraj wyczytana za małą norme Patrycja czarna a dzisjaj prosze same dobre zlecenia żeby podgonić norme i pomoc Anety ale co tu sie dziwić jak sie ma koleżanke w biurze panią rudą

ciekawa

Ha,ha,ha hit tygodnia seniorita z wasem.Ydk

bawole jajo

takich ludzi jak pani z wasem potrzeba do rozluznienia napiecia ,nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. jesli ma kogos opierdykac to zakurzona seniorita robi to z klasa i ni ciora jak inne pozdrawiam I wielki szacun dla pani A z wąsem

Ciekawa
@bawole jajo 07.05.2014 18:31
takich ludzi jak pani z wasem potrzeba do rozluznienia napiecia ,nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. jesli ma kogos opie...

a ktora jezeli mozna wiedziec to pani z wasem seniorita i pani a z wasem co to za kobitki?

ktosia

Pani Bożenka jak każdy człowiek ma lepszy i gorszy dzień,ale to miła i sympatyczna osoba,zrozumcie kobietki,że ona również musi wyrobić normy,od niej wymagaja wiecej niz od ludzi z agencji.Pozdrawiam Pani Bożenko,dużo uśmiechu i cierpliwości Pani życzę jak również sobie i wszystkim koleżanką.

lola
@ktosia 07.05.2014 17:26
Pani Bożenka jak każdy człowiek ma lepszy i gorszy dzień,ale to miła i sympatyczna osoba,zrozumcie kobietki,że ona również musi...

a ja to się tak trochę z Tobą nie zgodzę, owszem jeśli chce się nauczyć to się powinno samemu domagać informacji ale gorzej jak trafiasz na prowadzącą która nie ma zamiaru Ci nic tłumaczyć bo np nie ma czasu często chęci albo z góry Cie gburowato taktuje i odechciewa się zadawać jakiekolwiek pytania . Dla mnie praca w porządku - lubię ruch z tymi zleceniami fakt trochę bałagan. A by się o wiele lepiej pracowało jakby co niektórzy ludzie byli sobie życzliwsi. pozdro

bezstronna

A mnie tam dziwia troche wasze opinie...ja tam niemam nic do lasek z sosnowca czy z chorzowa da sie lubic jednych i drugich pewnie ze nie z wszystkimi da sie robic bo normy by niebylo nigdy ale jak szanuje sie czlowieka to kazdy bedzie taki sam w stosunku do drugiej osoby...kazdy tak nazeka na jedna czy druga a tak na dobra sprawe mnie tak napoczatku kazdy pomagal i nawzajem i tak jest do tej pory a najbardziej narzekaja te co im niezalezy...jesscze bedziecie plakac na sosnowcu za dziewczynami z chorzowa bo tylko z sosnowca jest tak garstka ogarnietych ktora sobie poradzi reszta beznadziejna..potym jak widze jak nowe prowadza stol ma .masakra jak nie umicieto niepchajcie sie do przodu bo daleko niezajdziecie..jak mozna pracowac dwa miesiace i niewiedziec podstawowych rzeczy ..jak by co niektorym zalezalo to same by chodzily sie pytac co i jak a nie czekaly az wielce ktos podejdzie do stolu i bedzie wszystko za kazdym razem tlumaczyl krok po kroku..a tu macie pracowac w zespole a jak nie umicie to zmiencie pracebo jak niema wspolpracy przy stole to roboty niebedzie..powodzenia dla wszystkich..ps ja tam wlasnie lubie pania b pania g a kierownictwo tez jest wpozadku:-)..pozdrawiam dziewczynki goralka:-)

agencyjna

po przeczytaniu licznych komentarzy stwierdzam fakt, że piszą tu ludzie którym nie chce się pracować. robota jak każda, narobić się trzeb, a jak komuś się nie chce to do SPA na kawkę i masaż zapraszam. jaki Raben jest każdy widzi ale żeby narzekać że po 2 miesiącach narzekają na kogoś kto się nie wyrabia, no naprawde dziwne żeby samemu nie dostrzec że ktoś sie do tej pracy nie nadaje, tym bardziej że widać kto chce pracować a kto nie. nikt od początku nie był alfą i omegą ale po kilku dniach, miesiącach da się przywyknąć do norm, do kierownictwa. Jak ktoś jest miękką fa*ą robiony w wielki piątek to nie dziwota że nie wytrzymuje. Rabenka B i Rabenka G są specyficzne ale jeśli komuś zależy na pieniążkach zasuwa. jest wiele Rabenek jak i ludzi z agencji które są życzliwe, pomogą, wytłumaczą z uśmiechem jak np Zakurzona Seniorita z Wąsem :D EKYPA NOCEK RLZ!!! pozdrawiam serdecznie :)

neutralna

" ale ja mam depresje, czy Pani tego nie rozumie ???? :c " padłam.., :D

...

Powini w pracy zalozyc tablice zali i ciekawe czy ktos mial by odwage cos napisac..tylko wszyscy wala na forum jeszcze anonimowo (usunięte przez administratora)

SO

Zgadzam sie dzisiejsza akcja z Anita to byla porazka ..ryczeć o takie coś to naprawdę porażka powinnaś sie zastanowic nad sobą dziewczyno....I zgadzam sie,że nie wszystkie z Chorzowa są złe,niestety wszędzie są ludzie i ludziska....P.Bożenko ostatnimi czasy jest pani fantastyczna :) super tak sie pracuje.Konfiturom i tym co drą mordy stanowczo NIE !

zainteresowana
@SO 06.05.2014 19:09
Zgadzam sie dzisiejsza akcja z Anita to byla porazka ..ryczeć o takie coś to naprawdę porażka powinnaś sie zastanowic nad sobą...

Witam wszystkich Proszę Was o info jak się pracuje w firmie Raben Rudna Mała Zastanawiam się nad złożeniem podania ale słyszałam niezbyt pochlebne opinie o tym oddziale. Ponoć to kołchoz i na maxa wykorzystują pracownika, a co gorsza nie bardzo jest możliwość dalszego rozwoju , kasa tak sobie. Proszę o jakąś podpowiedź bo poważnie zastanawiam się nad tą firmą

roko koko

A CO TO JEST PYYYTAAAA :> ?? :D:D :-)) PZDR

jołjoł

drogie pracownice copakingu jezeli wam sie niechce pracowac to sie zwolnijcie i nienazekajcie bo niektórzy chodza do pracy zarobic na chleb a niektore to mysła ze przyszly polezec.to sie mylicie .przez dziewczyny ktore sie opierdzielaja obrywaja niestety dobre osoby bo sa zwami przy stołach.nie dziwcie sie ze nikt was niechce brac do stolu ja tez bym niebrala leserow i obiboków .tez mi zalezy na pracy choc wiem ze nie sa to kokosy ale z czegos trzeba zyc.dajcie innym pracowac.i uwierzcie sa gorsze prace od tej i jak dlamnie ta jest naprawde lekka.przestancie donosic jedna na druga z bzdurnych powodów i tak nigdzie przez to niezajdziecie.dzisiejszy przyklad głupia blondyneczka chodzi do biura z czym popadnie i oberwala dzisiaj przez nia niewinna pani gabi.a gabi jest naprawde kobieta aniol zawsze wszedzie kazdemu pomoze i niedrze ryja jak inne .wiec nastepnym razem anitko ugrys sie w jezor bo chodzisz i bzdury siejesz..

neutralna

a Pani A. jest zajebista i jest bohaterem w swoim domu ^ a co ddo sosnowca to fakt.. nie robi 3 miesiace a 2jzk juz cos, a skoro od 3 miesiecy normy nie macie to wychodzi na to, ze to nie nasz problem a waszego lenistwa. ciao :)

gosc

Tylko szkoda ze sosnowiec jest od dwóch miesięcy inteligencie

TakaJa

Otóż to!!!Normy się nie wyrabia,ale zleceń brak...to jak tą normę mamy zrobić jak nie ma z czego bo zlecenia z poniedziałku były robione w piątek !!!! Narzekacie na Sosnowiec a najgorsza to jest chyba okularnica z Piekar !!! Raben Show - Chorzów vs Sosnowiec hahaha

!!!!!!!!!!!!

jak mozna wyrabiac norme(usunięte przez administratora) gdzie na magazynie wiecznie czegos brakuje. dwa wozki, zlecen brak, SMIESZNE!!!!!!!!

gość

tylko szkoda, że tej normy nie ma już od 3 miesięcy, tak jak Sosnowiec przyszedł

GOSC

podsumowanie jak norma wyrobiona i bedzie premia to sosnowiec fajny jak nie uda sie jej wyrobic to jestesmy najgorsze i nic nie umiemy zrobic(usunięte przez administratora)

gosc

praca w rabene taka sobie, raz jest ciezko raz na luzie. najgorsze jest to ze norme wyrabiaja wszystkie dziweczynya tylko rabenki maja z tego premie jak nie wyrobisz normy to do zwolnienia jak jak ja wyrobisz to i tak nic z niej nie masz i jaka tu sprawiedliwosc a co do opini to gadzam sie z kolezankami z sosnowca ,niektore to naprawde pomylily obore z hala glupe nasmiewanie ze z sosnowca ktos powiedzial ze jak bedzie pracowal 5 lat tez bedzie zasuwal ,bo taka jest prawda inteligentna pani R ciekawe ze od raz zasuwalas jak kombajn chcialabym to zobaczyc a wogole to co Sosnowiec to nie nalepa wiec ogarnijcie sie patrzcie same na siebie bo szybko nie znaczy dokladnie drogie kolezanki rabenki na was tez trzeba wziasc poprawke bo jak zrobicie bubla to zwalacie na sosnowiec bo tak najlepiej takie damusie inteligentne a nie umia sie do bledu przyznac .pozdrawiam sosnowiec i busa

Zszokowana

wiecie co to jest pierwsza praca w ktorej jest taki nielad brak organizacji jednym slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kulkach ....takze to nie jest tylko wina zwyklych pracownic przedewszystkich sa funkcyjni co za to odpowiadaja..robota jest a towar wiecznie niezwieziony wiecznie...proszenie sie o wozek al o czekanie po godzinach zeby ktos wielmozny ci przywiozl palete...dziewczyny jezdza wozkami bez uprawnien zeby sie nie prosic a nie powinny do czasu jak ktoras njespowoduje wypadku i zrobi sobie badz ktorwjs krzywde ....zrobice tam wreszcie pozadek kierownictwo bo zaniedlugo w tym bajzlu na kolkach sami sobie bedziecie kleic naklejeczki hah

neutralna

popieram komentarz nade mna !!! :P

neutralna

ludzie, trzeba miec podejscie do kazdego... ale tez nie wolno pozwolic, aby Toba pomiatali, bo sie psychicznie nie wytrzyma... normy normami, a gdzie szacunek ? tam sa prawie same kobiety, a wszyscy wiemy jakie kobiety sa.. jak komus cos rozkażesz to ona zrobi na zlosc z czyms innym, glupie prosze i dziekuje a calkiem inna atmosfera. a nie, ze " nowe " sa ponizane przez rabenki, ktore o dziwo traktuja siebie jak wszystko wiedzące. no niestety, nikt nie jest idealny i nikogo sie do niczego nie zmusi. W poprzednich komentarzach ( na poprzednich stronach ) wyczytalam, ze nie ma ewidencji norm, alez sa, tylko trzeba isc do biura i poprosic o to. jezeli nie maja czasu to przyjsc za chwile, a nie wyzywac, ze sie opierdalaja.. w tym miesiacu odpadly juz 2 brygadzistki z powodu, zapewne kazdemu, wiadomego i to nie zawsze musi oznaczac, ze urzadzaja sobie pogaduszki o lakierach do paznokci tylko na calkiem inne tematy... troche tolerancji i wyrozumialosci a bedzie fajnie... pozdrawiam :)

raben dolem

Drogie pracownice chorzowa sosnowiec chce pracowac i sie szkolic tylko wy niedajecie im możliwosci macie nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestescie wredne msciwe i jakbyscie mogly to sobie byscie oczy wydubaly o glupi kartonik z artykulem..malo pracy to macie sie dzielic a nie zeby ludzie bali sie podejsc do stolu bo ich wyzywacie..takie madre jestescie a niechcecie brac do stolikow nowych pracownikow bo normy nie wyrobicie i jak taka osoba ma sie nauczyc jak zostaja przy stole same nowe i nic nie wiedza .wybieracie przebieracie najlepiej zeby byly same dobre przy stole a nowi to co sa gorsi..cale szczescie jeszcze pare tygodni i robimy wyjazd wkoncu na sosnowiec .tam przynajmniej bedzie spokoj nikt nie bedzie ryja darl na nikogo...wy jestescie w oborze wychowane zero kultury i szacunku do drugiej osoby..a u nas z sosnowca jest inaczej kazda kazdej pomoze a nie zostawia ja radz sobie sama..miedzy nami jest przynajmiej mila atmosfera i hce sie pracowac bo z wami to porazka...oczywiscie nie wszystkie sa wredne baby bo jest garstka dziewczyn co sa mile i pomoga ale to mozna wyliczyc na palcach jednej reki...zmiecie swoje zachowanie bo daleko nie zajedziecie...szkoda mi tylko osob co sie staraja i chca pracowac a sa wpychane do jednego wora z reszta nieudacznikow .bo polowa to lesery i obiboki i traca te co chca pracowac.....zal mi was chorzowianki zescie takie niewychowane ..powinniscie swiecic przykladem a tu nie ma z kogo brac przykladu jedynie co przy was mozna nauczyc sie pogardy i chamstwa ...

Gość

Dziewczyny piszecie bzdury nie znacie ludzi na tyle dobrze aby pisać o nich takie brednie kto chce pracować będzie pracował a w każdej pracy musisz pokazać na co Cię stać normy są wszędzie cieszcie się że nie musicie zasówać na akord bo wtedy nie dały byście sobie rady a nic winne nie są Panie kierowniczki tekla czy Bożenka są zajebistymi koleżankami nie pracuję tam od wczoraj tylko długo dłużej niż niektóre z agencji a tak Sosnowiec niech się uczy przyjechali na szkolenie to niech się szkolą (usunięte przez administratora)

rokokoko

POLSKA POLSKA BEZ SLĄSKA :D

....

to wypuszczanie z hali równo o 14 czy 22 po skończonej zmianie to jakaś porażka. choć skończysz zlecenie wcześniej nie masz prawa opuścić hali, jak wyjdziesz to bądź pewien ze zaraz Cie ktoś p( usunięte przez administratora ) musisz łazić czasami z dwie godziny i ściemniać coś jak nie ma zleceń, ale jak długo da się ściemniać, na wózek czekasz nie raz godzinę żeby towar przywieźć i zacząć pracę, czepiają się o normy a zlecenia na cały tydzień można do środy wyrobić, i co potem??? dwa dni wolnego Pani kierownik?. ZRÓBCIE W KOŃCU TAM PORZĄDEK!!!!!

Robin z Sherwood
@.... 26.04.2014 16:16
to wypuszczanie z hali równo o 14 czy 22 po skończonej zmianie to jakaś porażka. choć skończysz zlecenie wcześniej nie masz pra...

zatrudnij się na pół etatu będziesz wychodzić po 4 GODZINACH!!!!!

....
@Robin z Sherwood 27.04.2014 14:07
zatrudnij się na pół etatu będziesz wychodzić po 4 GODZINACH!!!!!

po 4 godzinach masz racje mozna by codziennie wychodzic bo roboty i tak NIE MA!!!!!!

katarina

Pracowalam tam to jest porazka nie zycze nikomu tam pracowac ludzie wredni !!!! Ja sie zwolnilam z poprzedniej pracy zeby przejsc do rabenu (usunięte przez administratora) !!! Nie mowia ludziom prawdy a kierowniczka slucha plotek a nie prawdy . Mnie zwolnili tylko dlayego ze mowilam jak tam jest na glos przy calej elicie bylam poprostu nie wygodna !!!!

:D
@katarina 26.04.2014 14:47
Pracowalam tam to jest porazka nie zycze nikomu tam pracowac ludzie wredni !!!! Ja sie zwolnilam z poprzedniej pracy zeby przej...

widać nie pracowałaś chyba jeszcze( usunięte przez administratora )ze twierdzisz ze Renata jest taka zla, pozdrawiam

Zostaw opinię o Raben Logistics Polska Sp. z o.o. - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Logistics Polska Sp. z o.o.