MS Services
2 45 85 5 1

Opinie o MS Services

Filtruj opinie po kryteriach:

Xx
 Opinia

Serwisant Kaufland Soki Tymbark i Caprio Praca Ok jak każde serwisy , kasa na czas. Tylko sie zmieniają co jakis czas koordynatorzy to fakt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia
@Xx 23.07.2018 08:35

Czy oprócz stałego wynagrodzenia, pracownicy MS Services mogą liczyć na pozapłacowy system motywacyjny? Może on zawierać dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, karty sportowej lub na dojazdy do pracy. Możliwości jest wiele, więc interesuje mnie ta kwestia w MS Services.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia
@Ewelina 12.11.2018 14:05

Nie ma dofinansowania do karty multisport, karte multisport pracownik pokrywa w 100% z wlasnej kieszeni tak samo jest z pakietami medycznymi.

Pomocna?
TakNie
Prawda
 Opinia

Nie polecam pracy w firmie MS Services. Atmosfera w biurze jest wroga i nerwowa. Osoby, które tam pracują są fałszywe. Nie ma współpracy i chęci pomagania. Firma ma gdzieś pracowników, dlatego tam jest ciągła rotacja. Nie ma tam czegoś takiego jak wspolne dbanie o dobro firmy, a firma nie dba o dobro pracowników.

Pomocna?
Tak3Nie
Ewelina
 Opinia
@Prawda 06.01.2019 15:02

W swojej wypowiedzi opisałeś atmosferę panującą w firmie w różnych jej strukturach. Chciałabym, żebyś również ocenił warunki zatrudnienia zapewnione przez MS Services. Czy są one dla Ciebie satysfakcjonujące i czy można liczyć na umowę o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia
@Ewelina 10.01.2019 02:17

Mozna liczyc na umowe o prac, ale warunki sa bardzo słabe. Firma wychodzi z założenia, żeby oszczedzic na pracowniku i jak najmniej kasy daje, jak sie idzie o podwyzke to wraz z podwyzka dostaje sie kolejna mase obowiazkow. Benefity sa beznadziejne i pracodawca ich nie finansuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

Od jakiegoś już czasu niestety nie wypowiadacie się na temat pracy w firmie MS Services, więc chcę Was prosić o jakieś informacje. Czy coś względem poprzednich opinii się zmieniło? Na lepsze, czy na gorsze? Liczę na Wasze odpowiedzi oraz że znowu będziecie aktywnie prowadzić dyskusję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

@Dragon A co takiego firma MS Services Ci obiecała i czego nie spełniła względem Ciebie? Bo skoro poruszasz ten temat, to zakładam że doświadczyłeś tego, o czym mówisz, tak? @Tomi Czy finalnie któryś z przedstawicieli firmy MS Services się z Tobą skontaktował? @Qprzestrodze Co dokładniej rozumiesz przez stwierdzenie, że wymagania są wygórowane? Napisz coś więcej na ten temat, aby inni użytkownicy mogli zapoznać się ze szczegółami. @Micho A jakbyś ocenił atmosferę panującą w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Micho
 Opinia

Szef bardzo wyrozumiały, stawka w porządku, pieniążki zawsze na czas.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Qprzestrodze
 Opinia

Projekt z Nestle. Totalna porażka. Non stop nowe osoby, w biurze,W terenie. ludzie rezygnują po 2 tyg. Płaca? Porażka. premia - nie do uzyskania. Wymagania zbyt wygórowane a pieniądze śmieszne.. Nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Qprzestrodze 04.04.2018 21:50

QPRZESTRODZE napisze krótko święta RACJA......... Witamy desperatów hehehehh na pokładzie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Norbi
 Opinia

Niektórym najlepiej w pracy wychodzi marudzenie. Może konkurencja wspiera niektóre osoby?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dragon
 Opinia
@Norbi 23.01.2018 10:15

Norbi ty jesteś zadowolony pewnie co...........pewnie 1,8 tysia miesięcznie uszczęśliwia ciebie, a mamusia da papu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia

Firma dla desperatów zwłaszcza projekt schweppes , zastanów się dwa razy nim złozysz aplikacje. Nikt ci tyle nie da co ms services obieca. NIE POLECAM zresztą tyle negatywnych opini co tu jest, jedna osoba nie pisze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomi
 Opinia

Firma bardzo nie poważna prowadzi rekrutację mówi kandydatom że da odpowiedź do danego dnia i ani telefonu ani maila brak odpowiedzi!!!! Tak się nie robi jak chce się być poważnie traktowany zero profesjonalizmu po stronie ms services!!!! Jak tak zaczynają to strach pomyśleć co jest później!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paola
 Opinia
@Tomi 02.02.2018 16:21

Nawet na stronie w zakładce etapy rekrutacji jest napisane że jeśli nawet odp jest negatywna to kandydat dostaje wiadomość zwrotną z podziękowaniami za udział w rekrutacji. Więc jeśli wyznaczają termin że do danego dnia się odezwą i tego nie czynią to firma mało poważna dlatego warto się na przyszłość zastanowić.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zainteresowany
 Opinia
@Tomi 02.02.2018 16:21

@Tomi na jakie stanowisko aplikowałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Saw
 Opinia

Firma jest zła, brak kontaktu z koordynatorem, dziwni ludzie w biurze w centrali, nie polecam!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zenon
 Opinia

Nie polecam szkoda czasu i nerwów.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mowieci
 Opinia

Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze, nikt nie wie za co jest odpowiedzialny, tylko nowe wymagania i obowiazki, ktorym nie jestes w stanie sprostac. Nie zostawanie po godzinach nie jest mile widziane. Brak przeszkolenia ludzi w terenie, brak wspolpracy. Praca na niedzialajacym systemie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
też pracował
 Opinia
@mowieci 02.01.2017 12:08

Jęczenie, stękanie, marudzenie.... Na nic te wszystkie szlochy dopóki kasa leci krakowskim centusiom i udziałowcom

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozdrawiam MSS
 Opinia

Byłem w Mss koordynatorem - nie polecam. Wyścig za którym nie jesteś w stanie nadążyć. Teraz jeszcze ta nowa aplikacja przez którym serwisanci na halach muszą raportować. Firma nie daje narzędzi a oczekuje cudów. Nie interesuje nikogo że aplikacja działa tylko na androidzie a ludzi mają różne telefony. Mało tego że działa to duże słowo ta apka nie działa osoby które nad tym pracują nie mają o niczym pojęcia. Prezesowi mydlą oczy że jest wspaniale i biedny człowiek nie wie jak wyglądają realia na spotkaniach z prezesem koordynatorzy mają zakaz odzywania się. Dziwie sie tylko klientom że jeszcze słuchają tych bzdur. Zaraz pewnie nadpisze się dział HR że to nie prawda. W ostatnim czasie się zwolniło bardzo dużo KR a stwierdzenie Kierownika żadna strata przyjdą następni. Firma mogłaby być z perspektywami tylko zła organizacja w biurze. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
basia
 Opinia

a ja słyszałam że można u nich podpisać umowe np na brata lub znajomego, albo część kasy dają do ręki i wtedy jakoś więcej wychodzi, czyli nie są tacy źli.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marcos
 Opinia
@basia 25.06.2016 21:34

też o tym słyszałem, ale ja wolałbym podpisać umowę na siebie. jeżeli płacą do ręki to co ze składkami i podatkami??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia
@marcos 28.06.2016 23:43

wtedy zostaje więcej dla nich, ty dostajesz normalnie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adamski
 Opinia
@marcos 28.06.2016 23:43

Stawka jest jedna bo tyle klient daje jak ze składkami to masz mniej na rękę. Firma płaci bez opoźnienia i nie daje nic pod stołem, a u konkurencji bywa rożnie. Mój koordynator jest spoko to się trzymam MSu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia
@Adamski 30.06.2016 07:41

ciekawe na jakiej podstawie wypowiadasz się o całej firmie, mi i moim znajomym wielokrotnie spóźniano się z kasą, nie zgodziliśmy się na dodatek w gotówce i na umowę na kogoś innego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
asia
 Opinia
@nowa 30.06.2016 09:16

a czy ktoś wie jak jest z tą kasą do ręki? Naprawdę wtedy więcej można zarobić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tomcio
 Opinia
@asia 01.07.2016 19:06

Wiem że dają dodatkową kasę jak donosi się na innych w pracy, wtedy można zarobić nawet 200 zł więcej

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
osa
 Opinia
@tomcio 03.07.2016 00:22

a jezeli kilka razy to wielokrotnosc 200 zl?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
madzia
 Opinia
@osa 04.07.2016 12:24

w każdej firmie będzie ktoś taki to nic dziwnego, to nie znaczy że trzeba od razu donosić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
govi
 Opinia
@madzia 04.07.2016 23:55

mojej znajomej szef kazał robić różne dziwne rzeczy, nie zgadzała się i ją zwolnili i przyjęli na jej miejsce znajomego jakiegoś dyrektorka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dron
 Opinia
@govi 05.07.2016 19:07

to że zatrudniają znajomych to nic złego, widać że chyba muszą zająć się czymś innym, np sprzedażą dmuchanych baloników, zajęcie proste i trudno byłoby coś zepsuć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kasik
 Opinia
@govi 05.07.2016 19:07

słyszałam o tym, to prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia
@govi 05.07.2016 19:07

wiem kto jest tym dyrektorkiem, słyszałam co wyprawia...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zuzka
 Opinia
@ania 08.07.2016 23:28

znamy takich, zdesperowany, zakompleksiony, gdzieś w dzieciństwie skrzywdzony, drugie albo trzecie małżeństwo, kilkoro dzieci, różne problemy w tym zdrowotne, nikt go nie lubi ale on myśli że jest kimś, śmieszny człowiek, szkoda mi takich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kr
 Opinia
@zuzka 09.07.2016 23:15

i wie komu, kiedy i jak się podlizać, żeby zarobić. za kasę zrobiłby wszystko.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ph mars
 Opinia
@kr 11.07.2016 14:12

a ten dyrektorek jak się nazywa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były kr
 Opinia
@ph mars 12.07.2016 21:05

dajcie spokój, trzeba współczuć człowieczkowi, nie móģł sobie normalnie poradzić w życiu i po prostu musi być taki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
opreacja
 Opinia
@były kr 13.07.2016 23:32

podobno gościu rozwala tę firmę...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były kr
 Opinia
@opreacja 13.07.2016 23:35

niedługo firma na sprzedaż:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ph żz
 Opinia
@ph mars 12.07.2016 21:05

podobno wcześniej pracował w cedc, ale musiał odejść

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ph
 Opinia
@były kr 15.07.2016 07:55

Czemu na sprzedaż? cos sie dzieje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były kr
 Opinia
@ph 20.07.2016 11:56

nie mają już kasy nawet na bieżące rachunki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
elektryk
 Opinia
@były kr 21.07.2016 17:15

a ktoś wie czy jakaś konkurencja ma to kupić, czy w ogóle będà się zwijać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ph śl
 Opinia
@elektryk 22.07.2016 20:37

podobno całkiem, konkurencja nie jest zainteresowana zakupem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nelson
 Opinia
@ph śl 25.07.2016 18:07

nic dziwnego, kto byłby zainteresowany zakupem bankruta???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
elektryk
 Opinia
@nelson 31.07.2016 22:38

zalezy za ile, moga oddac za darmo, najwazniejsze zeby nie przejąć z długami, a tak niestety może być...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
etc
 Opinia

nie płacą ludziom, zwalniają z dnia na dzień i zatrudniają nowych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sag55
 Opinia

moi znajomi mówią że ich zła opinia jest związana z brakiem dostępu do internetu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia

wielu poszukują bo wszyscy stamtąd uciekają, ci co przychodzą popracują chwilę i uciekają, opinie mają tragiczną.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia

łamią obowiązujące prawo i śmieją się ze zwykłych ludzi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krasny
 Opinia

w biurze pracuje pan, który nie szanuje nikogo.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ort
 Opinia

nie zgadzam sie, to bardzo poważna firma, wszystkich traktują tak samo:) nawet swoich klientów...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
got
 Opinia

bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
got
 Opinia

bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dział HR
 Opinia

Standardowo udzielamy odpowiedzi zwrotnej w przeciągu 2 tygodni od daty spotkania z kandydatem. Jeżeli odpowiedź pojawia się później może to wynikać z różnych względów np. oczekiwanie na decyzję, urlop osoby decyzyjnej, - przesyłamy wtedy informację o przedłużeniu procesu rekrutacji. E-maile od nas z podziękowaniem za udział w rekrutacji mogą wpaść do skrzynki spam ze względu na rozbudowane stopki mailowe, przez co wiadomości te mogą zostać niezauważone. Prosimy o kontakt telefoniczny z działem HR.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ros
 Opinia

z tego co wiem to wszyscy stamtąd uciekają, ciekawe dlaczego.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia

uciekajcie!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jest
 Opinia

Kompletna ignorancja kandydatów. Odpowiedzi zwrotnej nie można dostać w terminie, ba, nie ma jej w ogóle! Jestem w stanie domyślić się, że po tak długim czasie odpowiedź jest negatywna, ale wysłanie zbiorczego maila lub wykonanie telefonu nie jest chyba dużym wysiłkiem. Brak jakiejkolwiek informacji po kilku etapach rekrutacji jest zupełnym brakiem szacunku i tyle w temacie. Szkoda, bo oferta wydawała się ciekawa. Nie polecam i nie dziwię się, że przybywa ilość negatywnych opinii.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia

bo ludzie uciekaja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jaa
 Opinia

Jaki test z excela? Na jakim stanowisku sprawdzają excela?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sisi
 Opinia

Na czym polega test z excela u nich w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia

ktoś w końcu napisze jak tam jest:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o MS Services - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej