MS Services
3 44 6 1

Opinie o MS Services

Xx

Serwisant Kaufland Soki Tymbark i Caprio Praca Ok jak każde serwisy , kasa na czas. Tylko sie zmieniają co jakis czas koordynatorzy to fakt.

Ewelina
@Xx 23.07.2018 08:35

Czy oprócz stałego wynagrodzenia, pracownicy MS Services mogą liczyć na pozapłacowy system motywacyjny? Może on zawierać dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, karty sportowej lub na dojazdy do pracy. Możliwości jest wiele, więc interesuje mnie ta kwestia w MS Services.

Adrian

Od jakiegoś już czasu niestety nie wypowiadacie się na temat pracy w firmie MS Services, więc chcę Was prosić o jakieś informacje. Czy coś względem poprzednich opinii się zmieniło? Na lepsze, czy na gorsze? Liczę na Wasze odpowiedzi oraz że znowu będziecie aktywnie prowadzić dyskusję.

Adrian

@Dragon A co takiego firma MS Services Ci obiecała i czego nie spełniła względem Ciebie? Bo skoro poruszasz ten temat, to zakładam że doświadczyłeś tego, o czym mówisz, tak? @Tomi Czy finalnie któryś z przedstawicieli firmy MS Services się z Tobą skontaktował? @Qprzestrodze Co dokładniej rozumiesz przez stwierdzenie, że wymagania są wygórowane? Napisz coś więcej na ten temat, aby inni użytkownicy mogli zapoznać się ze szczegółami. @Micho A jakbyś ocenił atmosferę panującą w firmie?

Micho

Szef bardzo wyrozumiały, stawka w porządku, pieniążki zawsze na czas.

Qprzestrodze

Projekt z Nestle. Totalna porażka. Non stop nowe osoby, w biurze,W terenie. ludzie rezygnują po 2 tyg. Płaca? Porażka. premia - nie do uzyskania. Wymagania zbyt wygórowane a pieniądze śmieszne.. Nie polecam.

anonymous
@Qprzestrodze 04.04.2018 21:50

QPRZESTRODZE napisze krótko święta RACJA......... Witamy desperatów hehehehh na pokładzie

Norbi

Niektórym najlepiej w pracy wychodzi marudzenie. Może konkurencja wspiera niektóre osoby?

dragon
@Norbi 23.01.2018 10:15

Norbi ty jesteś zadowolony pewnie co...........pewnie 1,8 tysia miesięcznie uszczęśliwia ciebie, a mamusia da papu

Dragon

Firma dla desperatów zwłaszcza projekt schweppes , zastanów się dwa razy nim złozysz aplikacje. Nikt ci tyle nie da co ms services obieca. NIE POLECAM zresztą tyle negatywnych opini co tu jest, jedna osoba nie pisze

Tomi

Firma bardzo nie poważna prowadzi rekrutację mówi kandydatom że da odpowiedź do danego dnia i ani telefonu ani maila brak odpowiedzi!!!! Tak się nie robi jak chce się być poważnie traktowany zero profesjonalizmu po stronie ms services!!!! Jak tak zaczynają to strach pomyśleć co jest później!!

Paola
@Tomi 02.02.2018 16:21

Nawet na stronie w zakładce etapy rekrutacji jest napisane że jeśli nawet odp jest negatywna to kandydat dostaje wiadomość zwrotną z podziękowaniami za udział w rekrutacji. Więc jeśli wyznaczają termin że do danego dnia się odezwą i tego nie czynią to firma mało poważna dlatego warto się na przyszłość zastanowić.

zainteresowany
@Tomi 02.02.2018 16:21

@Tomi na jakie stanowisko aplikowałeś?

Saw

Firma jest zła, brak kontaktu z koordynatorem, dziwni ludzie w biurze w centrali, nie polecam!

Zenon

Nie polecam szkoda czasu i nerwów.

mowieci

Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze, nikt nie wie za co jest odpowiedzialny, tylko nowe wymagania i obowiazki, ktorym nie jestes w stanie sprostac. Nie zostawanie po godzinach nie jest mile widziane. Brak przeszkolenia ludzi w terenie, brak wspolpracy. Praca na niedzialajacym systemie.

też pracował
@mowieci 02.01.2017 12:08

Jęczenie, stękanie, marudzenie.... Na nic te wszystkie szlochy dopóki kasa leci krakowskim centusiom i udziałowcom

Pozdrawiam MSS

Byłem w Mss koordynatorem - nie polecam. Wyścig za którym nie jesteś w stanie nadążyć. Teraz jeszcze ta nowa aplikacja przez którym serwisanci na halach muszą raportować. Firma nie daje narzędzi a oczekuje cudów. Nie interesuje nikogo że aplikacja działa tylko na androidzie a ludzi mają różne telefony. Mało tego że działa to duże słowo ta apka nie działa osoby które nad tym pracują nie mają o niczym pojęcia. Prezesowi mydlą oczy że jest wspaniale i biedny człowiek nie wie jak wyglądają realia na spotkaniach z prezesem koordynatorzy mają zakaz odzywania się. Dziwie sie tylko klientom że jeszcze słuchają tych bzdur. Zaraz pewnie nadpisze się dział HR że to nie prawda. W ostatnim czasie się zwolniło bardzo dużo KR a stwierdzenie Kierownika żadna strata przyjdą następni. Firma mogłaby być z perspektywami tylko zła organizacja w biurze. Pozdrawiam

basia

a ja słyszałam że można u nich podpisać umowe np na brata lub znajomego, albo część kasy dają do ręki i wtedy jakoś więcej wychodzi, czyli nie są tacy źli.

marcos
@basia 25.06.2016 21:34

też o tym słyszałem, ale ja wolałbym podpisać umowę na siebie. jeżeli płacą do ręki to co ze składkami i podatkami??

ania
@marcos 28.06.2016 23:43

wtedy zostaje więcej dla nich, ty dostajesz normalnie

Adamski
@marcos 28.06.2016 23:43

Stawka jest jedna bo tyle klient daje jak ze składkami to masz mniej na rękę. Firma płaci bez opoźnienia i nie daje nic pod stołem, a u konkurencji bywa rożnie. Mój koordynator jest spoko to się trzymam MSu

nowa
@Adamski 30.06.2016 07:41

ciekawe na jakiej podstawie wypowiadasz się o całej firmie, mi i moim znajomym wielokrotnie spóźniano się z kasą, nie zgodziliśmy się na dodatek w gotówce i na umowę na kogoś innego.

asia
@nowa 30.06.2016 09:16

a czy ktoś wie jak jest z tą kasą do ręki? Naprawdę wtedy więcej można zarobić?

tomcio
@asia 01.07.2016 19:06

Wiem że dają dodatkową kasę jak donosi się na innych w pracy, wtedy można zarobić nawet 200 zł więcej

osa
@tomcio 03.07.2016 00:22

a jezeli kilka razy to wielokrotnosc 200 zl?

madzia
@osa 04.07.2016 12:24

w każdej firmie będzie ktoś taki to nic dziwnego, to nie znaczy że trzeba od razu donosić.

govi
@madzia 04.07.2016 23:55

mojej znajomej szef kazał robić różne dziwne rzeczy, nie zgadzała się i ją zwolnili i przyjęli na jej miejsce znajomego jakiegoś dyrektorka

dron
@govi 05.07.2016 19:07

to że zatrudniają znajomych to nic złego, widać że chyba muszą zająć się czymś innym, np sprzedażą dmuchanych baloników, zajęcie proste i trudno byłoby coś zepsuć.

kasik
@govi 05.07.2016 19:07

słyszałam o tym, to prawda

ania
@govi 05.07.2016 19:07

wiem kto jest tym dyrektorkiem, słyszałam co wyprawia...

zuzka
@ania 08.07.2016 23:28

znamy takich, zdesperowany, zakompleksiony, gdzieś w dzieciństwie skrzywdzony, drugie albo trzecie małżeństwo, kilkoro dzieci, różne problemy w tym zdrowotne, nikt go nie lubi ale on myśli że jest kimś, śmieszny człowiek, szkoda mi takich.

kr
@zuzka 09.07.2016 23:15

i wie komu, kiedy i jak się podlizać, żeby zarobić. za kasę zrobiłby wszystko.

ph mars
@kr 11.07.2016 14:12

a ten dyrektorek jak się nazywa?

były kr
@ph mars 12.07.2016 21:05

dajcie spokój, trzeba współczuć człowieczkowi, nie móģł sobie normalnie poradzić w życiu i po prostu musi być taki.

opreacja
@były kr 13.07.2016 23:32

podobno gościu rozwala tę firmę...

były kr
@opreacja 13.07.2016 23:35

niedługo firma na sprzedaż:)

ph żz
@ph mars 12.07.2016 21:05

podobno wcześniej pracował w cedc, ale musiał odejść

ph
@były kr 15.07.2016 07:55

Czemu na sprzedaż? cos sie dzieje?

były kr
@ph 20.07.2016 11:56

nie mają już kasy nawet na bieżące rachunki.

elektryk
@były kr 21.07.2016 17:15

a ktoś wie czy jakaś konkurencja ma to kupić, czy w ogóle będà się zwijać?

ph śl
@elektryk 22.07.2016 20:37

podobno całkiem, konkurencja nie jest zainteresowana zakupem.

nelson
@ph śl 25.07.2016 18:07

nic dziwnego, kto byłby zainteresowany zakupem bankruta???

elektryk
@nelson 31.07.2016 22:38

zalezy za ile, moga oddac za darmo, najwazniejsze zeby nie przejąć z długami, a tak niestety może być...

etc

nie płacą ludziom, zwalniają z dnia na dzień i zatrudniają nowych.

sag55

moi znajomi mówią że ich zła opinia jest związana z brakiem dostępu do internetu.

ania

wielu poszukują bo wszyscy stamtąd uciekają, ci co przychodzą popracują chwilę i uciekają, opinie mają tragiczną.

ania

łamią obowiązujące prawo i śmieją się ze zwykłych ludzi

krasny

w biurze pracuje pan, który nie szanuje nikogo.

ort

nie zgadzam sie, to bardzo poważna firma, wszystkich traktują tak samo:) nawet swoich klientów...

got

bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.

got

bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.

Dział HR

Standardowo udzielamy odpowiedzi zwrotnej w przeciągu 2 tygodni od daty spotkania z kandydatem. Jeżeli odpowiedź pojawia się później może to wynikać z różnych względów np. oczekiwanie na decyzję, urlop osoby decyzyjnej, - przesyłamy wtedy informację o przedłużeniu procesu rekrutacji. E-maile od nas z podziękowaniem za udział w rekrutacji mogą wpaść do skrzynki spam ze względu na rozbudowane stopki mailowe, przez co wiadomości te mogą zostać niezauważone. Prosimy o kontakt telefoniczny z działem HR.

ros

z tego co wiem to wszyscy stamtąd uciekają, ciekawe dlaczego.

ania

uciekajcie!

jest

Kompletna ignorancja kandydatów. Odpowiedzi zwrotnej nie można dostać w terminie, ba, nie ma jej w ogóle! Jestem w stanie domyślić się, że po tak długim czasie odpowiedź jest negatywna, ale wysłanie zbiorczego maila lub wykonanie telefonu nie jest chyba dużym wysiłkiem. Brak jakiejkolwiek informacji po kilku etapach rekrutacji jest zupełnym brakiem szacunku i tyle w temacie. Szkoda, bo oferta wydawała się ciekawa. Nie polecam i nie dziwię się, że przybywa ilość negatywnych opinii.

ania

bo ludzie uciekaja

jaa

Jaki test z excela? Na jakim stanowisku sprawdzają excela?

sisi

Na czym polega test z excela u nich w firmie?

ania

ktoś w końcu napisze jak tam jest:)

była pracowniczka

Firma krzak , firma na nic nie ma pieniędzy , nie ma towaru na wymianę , mowa tu o projekcie mars , poza tym masowe zwolnienia , a jak ktoś ma umowę na okres próbny to ogólne założenie tej miernej firmy nie przedłużać . Poza tym nowe przez i nowy kierownik krzyś na warszawę , którym nie chce się pracować a od przedstawicieli wymagają dużo. Kasa tragiczna i brak jakiegokolwiek rozwoju.nie polecam nikomu chyba,że chce się męczyć z bandą przygłupów.

Zostaw opinię o MS Services - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS Services