PayUp Polska S.A.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o PayUp Polska S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PayUp Polska S.A.

Alicja

@on napisałeś o nieustającej rotacji w PayUp Polska S.A. Czy dotyczy ona całej firmy czy tylko działu, w którym pracujesz? Co, Twoim zdaniem może na to bezpośrednio wpływać? Jak na ten moment mogą przedstawiać się warunki zatrudnienia dla osób, które starają się o stanowisko w tej firmie?

On

kiedyś każdy PH miał bardzo długi staż pracy teraz jest starych może z 30% reszta ciągle rotuje. To chyba o czymś świadczy.

On

Trochę się popsuło w ostatnim czasie atmosfera mocno dokuczliwa. Parcie na wynik ogromne obiecują duże pieniądze zapierdzielasz wiecznie dostajesz opierdziel od klientów a pieniądze wcale większe nie są a wręcz walczysz o premie jakakolwiek. Polecam firmę 50/50.

NicK

Samochód Toyota Yaris, Plany do wyrobienia jak ktoś chce sumiennie wykonywać pracę (w zależności od regionu). Premia składa się z 4 składników. Zarobki jak się robi ponad plan to można na koncie zobaczyć 4 a nawet więcej. Podstawa zależy od wynegocjowania. Atmosfera ok, ale jak to w handlu i ciśnienie też jest, ale dla handlowca powinno to być normalne (parcie na wynik).

Ela

Najbardziej interesuje mnie atmosfera pracy, chciałabym poznać opinie pracowników którzy teraz tam pracują. Myślę o aplikowaniu na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds. Rozwoju Sieci Sprzedaży

Alicja

@Ela, jakie konkretnie informacje Cię interesują? Czego chciałbyś się dowiedzieć? Myślisz o aplikowaniu? Jeżeli tak, to na jakie stanowisko? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy różnią się w zależności od docelowego stanowiska.

Ela

Jakieś świeższe informacje na temat firmy ktoś może podać?

Forest

Jakieś info dla zainteresowanych ?

ph

Nikt nic nie napisze? Jakie zarobki ( widełki) Jakie plany Jakie premie Jakie auta ? Dla PH - to najważniejsze !

Alicja

@erf, aktualnie jest oferta na stanowisko - Przedstawiciel Handlowy ds. Rozwoju Sieci Sprzedaży. Co myślicie? ;)

Tadek
@Alicja 01.03.2017 15:24
@erf, aktualnie jest oferta na stanowisko - Przedstawiciel Handlowy ds. Rozwoju Sieci Sprzedaży. Co myślicie? ;)...

podbijam . pracuje to ktoś lun pracował ? Może się zgłoszę ...

erf

@dominik teraz to juz jest tylko oferta dla przedstawiecila handlwoego do spraw rozwoju sieci sprzedazy oferuja samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop

Megg

99% pozytywnych wpisów o firmie Payup piszą kierownicy.......

Megg

Firma porażka szkoda czasu

meg

Witam ja zaczęłam pracę w tej firmie całkiem niedawno i przeszłam całkiem z innej branży. Sektor spożywczy a usługowy zupełnie inna bajka ale dzięki fajnemu zespołowi i kierownikowi podołałam. Podobają mi się jasne przejrzyste zasady, pomocny w każdej sytuacji zespół. Finansowo również jestem zadowolona im więcej się uda tym więcej masz, doceniają starania a z tym to różnie bywa. Szukają rozwiązań pomocnych w realizacji planów. Cele są niełatwe do osiągnięcia ale realne a to motywuje.

ciekawy
@meg 14.12.2015 16:42
Witam ja zaczęłam pracę w tej firmie całkiem niedawno i przeszłam całkiem z innej branży. Sektor spożywczy a usługowy zupełnie...

Meg - czy dalej jesteś pracownikiem tej firmy? jakie masz wrażenia ?

cekawy

pod jakim względem są konkurencyjni ?

Myk

Hej, mam niedługo rozmowę w tej firmie. Napisze proszę jak jest na rekrutacji? Nadal są testy, pytania? Ile obecnie się zarabia na okresie próbnym ? Jakimi autami jeżdżą pH? 2 os czy 5 . Pozdro

załąmany

ale wy pie...licie wszyscy. Jakbyście byli tacy zajebiści to nie musielibyście latać po tych wszystkich rekrutacjach i opowiadać jacy to wy jesteście wytrwali, pracowici i jak to bardzo wam zależy. Śmieszni jesteście! gdzie nie pojdziecie to was zwalaniaja hahaha

niby że co
@załąmany 21.04.2015 11:02
ale wy pie...licie wszyscy. Jakbyście byli tacy zajebiści to nie musielibyście latać po tych wszystkich rekrutacjach i opowiada...

Jasne, trzeba mieć silną mentalność żeby bez studiów utrzymać się na kierowniczym stanowisku w PayUp... W ZOMO też ludzie pracowali długooo ale co musieli za to robić... - "bohaterowie"

rekrut

jako potencjalny PH nie jestem w stanie nic powiedziec o pracy, jednak juz sama rekrutacja jest do bani, wchodzisz, standardowe uprzejmosci, nastepnie dostajesz kartke z pytaniami (kilka matematycznych) i otwarte ogolne, np: kim jest trudny klient. w tym czasie rekruter grzebie sobie w komputerze, generalnie majac Cie w d...e. mysle ze wypelnienie "testu" z odpowiedziami na wszystkie pytanie zajelo ok 30 min, potem 15 min "rozmowy" na podstawie pytan i udzielonych odpowiedzi. tak na dobra sprawe to rekruterem jest kartka, nie wiem do czego tam czlowiek, a wydaje mi sie ze stanowisko PH polega w znacznej mierze na nawiazaniu kontaktów miedzyludzkich, a ciezko polubic sie z kartka papieru, generalnie taka rekrutacje moznaby przeprowadzac np mailowo, bo po co sie fatygowac. nie wiem jaki bedzie wynik mojej "rozmowy z kartka papieru", choc nie licze na zbyt wiele, ale przyznam ze po "rozmowie" jestem zdegustowana. pozdrawiam wszystkich :)

Tir
@rekrut 14.04.2015 16:07
jako potencjalny PH nie jestem w stanie nic powiedziec o pracy, jednak juz sama rekrutacja jest do bani, wchodzisz, standardowe...

...po kartce i zad. Matematycznych widzę ze zły duch łysego dalej jest firmie, ale jak ktoś miał tak długo prany mózg to zostaje, dobrze ze nie bili tylko psychicznie się znęcali...

fased

szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną.. ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami? z góry dziekuje za odpowedzi

były
@fased 24.01.2015 22:24
szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać at...

Witam Wpadłem tu tak dla relaksy zobaczyć czy ktoś pisze jeszcze te brednie i zamydla- co to nie za firma i .., naiwnym PHwcom. Nie chcę się rozwodzić, ale LUDZIE NIE ZAWRACAJCIE SOBIE D... TĄ FIREMKĄ I NIE WIERZCIE W TE DYRDYMAŁY O KTÓRYCH PISZĄ OBECNI KIEROWNICY I TA CAŁA RESZTA. Szkoda czasu i energii . Do póki ta firemka bedzie do póty będą ja zachwalać. NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ TYM NIBY REWELACYJNYM OPINIĄ- szkoda prądu. Pozdro dla wszystkich PH Ps. Pewnie za raz będzie akąntra. Ach,..

pierwszak

:) Widzę, że niewiele się tutaj zmieniło od dawien dawna, nadal same anonimowe wpisy, jedyną nowością są nowe posty pisane chyba po nadmiernej ilości spożytych %%% Ja osobiście widzę to tak, że Payup był, jest i nadal się trzyma, więc chyba takiej tragedii nie ma, tym bardziej, że to generalnie dzięki PH taka firma może się rozwijać i utrzymać...

jawi

Po pijaku piszesz? Sorry ale ja nic z tego nie rozumiem:)

max

Powiem tylko ze zabieraja im sie do d...y. i to konkretnie sama gora eurocach. Poleci gora payup. Wiecej nie moge pisac. Za takie slowa i czynny jest pip. Oraz zla opinia co do grypy ec. Moi drodzy czy juz widwc efekty. Tylko nie nie pisze tzw kadra menagerska bo tp zaraz widac ze to wy czupki. Sama prawda zawsze wyjdzie jakas sie cduda dzieja.

anonim

(usunięte przez administratora)

były juz

Widać co po niektórych postach,ze śmierdzi tu kadrą.Żenada-szkoda sie wypowiadać moi drodzy.Tych kilkanaście postów potrafi wydać znaczącą opinie tej"firemce"

ja

pracuję od kilku miesięcy i nie narzekam. jedynie codzienne raporty są denerwujące, ale gdzie ich nie ma? atmosfera ok, duża pomoc i wsparcie od kier reg. ja się chce pracować można zarobić. Ja polecam :)

polewa

kolega Snup pił albo ma już dość... tej pracy ;>

ego

Jak chodzi o WAS to zasady istnieją, szkoda że wobec innych nie stosowaliście tych zasad...

Takisobiektos

A kto ma prawo oceniac innych?

witka

buahahaha... wątpliwy "sukces" w PayUp nie czyni Cię mistrzem świata i nie masz prawa oceniać innych, najpierw zrób rachunek sumienia jakim kosztem masz to wszystko...(usunięte przez administratora)

RozmawiamZidiota

Jak sie nieudacznikiem urodziles to niej miej pretensji do calego swiata:) chcesz sie spotkac? Ja nie mam z tym problemu.

anonim

(usunięte przez administratora)

witka

Pracowałem w tej firmie i znam to podejście... myślałem że coś się zmieni ale to do końca PayUp tak będzie (czyli nie długo) i ciekawe gdzie kolega "myśliciel" znajdzie wtedy prace ze swoimi teoriami wpojonymi przez tresera - TP teraz nowego pana. Kierownicy i włazityłki tylko trzęsą portkami i jak mantre powtarzają takie dyrdymały byle jeszcze trochę wytrzymać. Wyjdźcie i zobaczycie ile jesteście warci a nie na Forum toczycie wojenke bo Real was przerasta. Pozdro dla dobrych PH nie dajcie się...

mysliciel

Jak juz nie ma argumentow to zaczyna sie atak:) dla mnie dyskusja zakonczona.

x

Ale z kolesia zero,,0,, tak do ciebie myśliciel

myśliciel

Zabawny jesteś, pokaż mi słowa na "k" które są nieodpowiednie w mojej wypowiedzi, obrażające lub wulgarne? A co do syfu to jest on ale na tym forum. Znów traktowanie ludzi...kolejny męczennik. Jak ktoś jest nieudacznikiem życiowym to wszędzie będzie mu źle i zawsze będzie szukał wytłumaczenia samego siebie. Wiem co poniektórych prawda boli.

lew

Ostatni wpis tylko świadczy o firmie i o traktowaniu ludzi. I te słowa na K to prostactwo. (usunięte przez administratora)

myśliciel

NEW ameryki nie odkryłeś...we wcześniejszych postach napisałem, że pracuje w tej firmie, także szacun za spostrzegawczość :) po drugie, nie krytykuje osoby tylko wyrażam opinie o tym co ta osoba napisała. Poza tym jak komuś jest źle w tej firmie to po co dalej pracuje? kartka papieru trzy zdania napisać i wysłać..po temacie :)ale powtórzę to jeszcze raz! firma płaci to posiedze aż mnie wywalą a i tak nic robił nie będę, znam i znałem takich kolegów po fachu w tej firmie. Co do łaski..to też nikt jej nie robi, że pracuje. NEW to jak tu jeszcze pracujesz to miej honor i się zwolnij:))))))czy nie bardzo? I tak jak wcześniej pisałem, również wiele rzeczy mi nie pasuje, z wieloma się nie zgadzam ale ten kto mi płaci decyduje jak mam pracować i albo się na to godze i pracuje albo odchodzę. Czy to jest k. takie trudne?

NEW

Jeśli ktoś jest kompetętny w zawodzie przedstawiciel i to nie jego pierwsza praca to w życiu po tej rozmowie kwalifikacyjnej nie podejmie pracy w tak nie poważnej firmie człowiek wchodząc na taką rozmowę już jest w stanie ocenić co to za firma po przebiegu rozmowy i osobach ,które ją prowadzą a to ,że dają umowę o pracę to co myślą ,że ktoś ma po nogach ich całować ,żadna łaska i że komuś wypłatę na czas wypłacą szczególnie gdy ktoś pracuje dobrze. A,że gdzieś tam nie płacą to mnie to nie obchodzi bo ja w takich firmach nie pracowałem i nie pracuję a gdyby mi ktoś nie wypłacił to po miesiącu już mnie w takiej firmie by nie było znam swoją wartość i dostał bym szybko coś innego.W firmie jest zła atmosfera .I z tego co tu widzę kogoś kto jest obrońcą i o jakimś zarządzaniu pisze i krytykuje inną osobę ,która źle się o tym zarządzaniu wypowieda jestem pewny ,że jest to osoba z firmy .A co do kolegi z wypowiedzi który był na rozmowie a się nie dostał to co ty możesz właściwie wiedzieć o firmie tylko po rozmowie kwalifikacyjnej skoro cię nie wybrali i nie pracujesz ani nie pracowałeś.

MOTOREK

Siema, a czemu osoby, które tak negatywnie pisza o firmie itd. nie ujawnia się? Boicie się? Wieci napier.ć jako anonim to można o każdym wszystko. Ja tu nie pracowałem ale byłem na rozmowie rekrutacyjnej i wg mnie jest spoko co prawda mnie nie wzięli ale to już inna bajka.

ph

Uwaga. Prawda boli

myśliciel

Hahahaha to teraz pojechałeś :) pracuje tu jako PH tak dla twojej (nie)świadomości. Kolejny specjalista od zarządzania firmą nam się ukazał?:) ludzie zakładajcie firmy przecież jesteście ekspertami w tym zakresie;D frustracja was ogarnia...może coś wam nie wyszło... ?

TTT

WIDZE ZE JAKIS CZLONEK ZARZADU TU PISZE. TAK JEST PRAWDA ZE O ZARZADZANIU I ITD TO JESTESCIE DALEKO ZA MURZYNAMI DELIKATNIE MOWIAC. A CO DO PLACENIA NIE SPOTKALEM SIE BY KTOS NIE PLACIL. NIE PLACA CI KTORZY SA NASTAWIENI BY NIEPLACIC..A JESZCZE PAN DR ZWANY LYSY TAN PRZED LUSTREM I ZMIEN WYRAZ TWARZY I ZACHOWANIE.

myśliciel

Kolego to widzisz mało jeszcze poznałeś. Są firmy, które w terminie nie płacą i obyś nie musiał tego doświadczać na własnej skórze. Pracujesz to się należy a jak pracujesz i nie ma efektów twojej pracy to powinno się nie należeć czy co powinno wtedy być? Piszesz o złym zarzadzaniu...nikt tego nie wie czy dobrze czy źle..na pewno są wpadki czy też błędne decyzje ale ty piszesz, że źle i ch..j. Iloma firmami zarządzałeś, że tak się dobrze znasz na tym, że potrafisz tak precyzyjnie określić? Jak się komuś nie podoba to się zwalnia i proste. Przymus pracy? Ktoś ci każe tu pracować? jak tak jest źle to zwolnij się jutro, na co czekasz? Czekasz bo dobrze wiesz, że znaleźć pracę za podobne pieniądze nie jest łatwo a tu póki płacą to sobie posiedze i ponarzekam :) pozdr

myśliciel

Powiem tak, że może nie jest zawsze zbyt kolorowo i są problemy ale to jak w każdej firmie, jest dużo pracy i dużo do nauki, ale można dobrze zarobić i jak ktoś chce pracować to ma luz. Jeżeli chodzi o finanse to pracowałem w kilku firmach i tylko w tej spotkałem się z tym, ze pensja zawsze jest na czas i to jest wielki atut. Prawda, może mogli by więcej płacić pensji ale z prowizjami wychodzi się dobrze. Co do ludzi pracujących to z niektórymi jest ciężko się dogadać ale to też jak wszędzie. a sama rekrutacja wg mnie jest rozbudowana i mnóstwo pytań ale plus taki, że jest tylko 1 spotkanie a nie 150 etapów jak gdzie indziej. Podsumowując: jak ktoś chce pracować i dużo się nauczyć przy czym nie ceni się na miliony to jest praca dla niego. Na pewno nie jest to miesjce dla osób które chcą przeczekać trudne czasy i tym zdecydowanie odradzam

nowak

Tu szukaja jeleni. Jak najdalej od nich. Ludzie uciekaja.

obecny
@nowak 07.05.2014 21:02
Tu szukaja jeleni. Jak najdalej od nich. Ludzie uciekaja.

Odp. Do postu wyżej : rekrutacja nic szczególnego jakiś głupi teścik – nie wiem dla kogo i spotkanko w terenie , tez Bóg wie dla kogo – może dla wyeliminowania mało gramotnych osób?A ,kasa – kolego jak w każdej porządnej firmie na czas , bez łaski -pracujesz to się należy.Nie znam takich ( mam na myśli firmy ,a nie …) Tak że nie wiem , co tak zachwalasz kolego . Ale nie o tym chciałem pisać . Pracuje tu już jakiś czas i ze zmartwieniem powiem, ze następna osobę pogonili- inaczej tego nie można nazwać ( wydaje mi się,ze w tym roku już chyba 3-4 osoby odeszły lub zwolnili ) O czymś to świadczy? Dramat 5 miesiąc, a tylu ludzi z garstki pracowników . Ja obecnie pracuje – bo mnie tez już to ruszyło, mam zamiar i to jak najszybciej odejść z tej – niby rewelacyjnej firmy. Stanowczo nie polecam i odradzam . Natomiast powyższe wpisy przeanalizowałem i popieram zdecydowanie ,szczera i czysta prawda!!!Zle zarządzana firma , dziwne wytyczne i te ich chore procedurki, marnowany czas na zbędne rzeczy ,a nie skupianie się na pozysku klientów. Gdyby kierownicy przyjeli może inny styl zarządzania(bardziej liberalny lub demokratyczny)to być może...? ale cóż, tak jest ,a nie inaczej. Poza tym firma niszowa w swojej branży ,a nie jakiś potentat. Ani nie dla doświadczonych , ni dla początkujących.Pozdro wszystkich PH

oxydo

Pracuje tu krotko ale to sama prawda co jest pisane o tej firmiei rrekrutacji i pracy. Ja juz wiem ze nie bede tu pracowac dlugo.

zainteresowany

Co sądzicie o tej firmie i jakie są tam perspektywy? Czemu wogule opinie nipochlebne znikają z gowork?

anonim

(usunięte przez administratora)

sól

kolego anonim to nie jest forum do opinii o "wyrobach" firmy tylko o pracodawcach. Firma może mieć najlepszy produkt ale zasady panujące w firmie mogą być lekko odbiegające od standardów i przyszły kandydat może się tu czegoś na ten temat dowiedzieć nie koniecznie znając "wyroby" danej firmy.. więc radze zmienić forum chyba że szukasz pracy...

men

byly - 2013-09-19 13:37:05 poco - 2013-09-17 21:05:48 Zainteresowany poco Ci wiedzieć ile ktoś zarabiał pare miesięcy wcześniej... przecież wszystko się może zmienić i tobie mogą zaproponować stawkę wyższą lub co bardziej prawdopodobne) niższą. Kiedyś zarabiało się z premią ok. 4000zl pożniej 3tyś teraz może 2tysie mamy kryzys... i najlepiej jakbyś pracował za darmo.nie wiem skad masz te informacje? jest dokładnie odwrotnie w 13-stym zarabialem wiecej niz wczesniej... Dla zainteresowanego - masz samochod telefon laptopa pensja w granicach 2,5 koła i premia srednio okolo 1500, po zmianie systemu. z tego co wiem teraz jeszcze inaczej premjują to znaczy od marży ile zarobisz dla firmy tyle dostaniesz rozmawialem i ci co pracuja mowia ze to lepsze niz wczesniejuprzedź, że podajesz kwoty brutto bo na te kwoty każdy się przejechał na rozmowach.

byly

poco - 2013-09-17 21:05:48 Zainteresowany poco Ci wiedzieć ile ktoś zarabiał pare miesięcy wcześniej... przecież wszystko się może zmienić i tobie mogą zaproponować stawkę wyższą lub co bardziej prawdopodobne) niższą. Kiedyś zarabiało się z premią ok. 4000zl pożniej 3tyś teraz może 2tysie mamy kryzys... i najlepiej jakbyś pracował za darmo.nie wiem skad masz te informacje? jest dokładnie odwrotnie w 13-stym zarabialem wiecej niz wczesniej... Dla zainteresowanego - masz samochod telefon laptopa pensja w granicach 2,5 koła i premia srednio okolo 1500, po zmianie systemu. z tego co wiem teraz jeszcze inaczej premjują to znaczy od marży ile zarobisz dla firmy tyle dostaniesz rozmawialem i ci co pracuja mowia ze to lepsze niz wczesniej

poco

Zainteresowany poco Ci wiedzieć ile ktoś zarabiał pare miesięcy wcześniej... przecież wszystko się może zmienić i tobie mogą zaproponować stawkę wyższą lub co bardziej prawdopodobne) niższą. Kiedyś zarabiało się z premią ok. 4000zl pożniej 3tyś teraz może 2tysie mamy kryzys... i najlepiej jakbyś pracował za darmo.

zainteresowany

faster - 2013-08-30 23:50:21 byly - 2013-08-28 13:41:44 Witam Pracowałem w PayUp jestem zaskoczony tym co wypisują kolesie na tym forum. Bo w tej firmie różowo nie jest ale też takiego dramatu nie ma... nie trzeba dać się zwariować. Wystarczy robić swoje, nauczyć się czegoś i odejść we właściwym momencie. Gdyby nie kolesie z kierownictwa to żaden z nas by tam nie pracował... dlatego nie którzy powinni dać sobie na luz i patrzeć w przyszłość nie oglądając się wstecz bo to nikomu nie pomaga... Faster przecież niechcesz być tacy jak oni. PozdrawiamNie domyslam sie kim jestes i czy pracowalismy w jednym czasie ale dziwi mnie twoje podejscie. Dramat jest i bedzie bo to co wszyscy nazywamy praca, diametralnie rozni sie w definicji ludzi z kierownictwa pracujacych w PU. "Gdyby nie kolesie z kierownictwa..." - pracowalbym w normalnych warunkach jak na korporacje przystalo. Dobrze powiedziane:"Wystarczy robić swoje, nauczyć się czegoś i odejść we właściwym momencie" - to jest chyba sedno tego postu. Trzeba byc wyjatkowo cwanym zeby utrzymac sie wystarczajaco dlugo i odejsc nie spodziewanie zostawiajac ten motloch za soba. Nie bede tacy jak oni bo po prostu jestem innym czlowiekiem, z zasadami i z honorem.faster a ile tam pracowałeś? i ile wyciagaleś na rękę?

brand new

Nowy tyle nie dostanie.. wiecie ile teraz proponują na rozmowach?

Zostaw opinię o PayUp Polska S.A. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PayUp Polska S.A.