Dordzy koledzy i koleżanki.
Przede wszystkim nie zgadzam się z głosami które donoszą, że można w tej firmie zarobić pieniądze. Zarobki są zróżnicowane zależnie od regionu i tego co kto sobie wynegocjuje. Na wschodzie ludzie zarabiają nawet 1300 zł netto. Samochód to Fiesta albo Yaris. Zazwyczaj z dużym przebiegiem bo 5-6tys km miesięcznie to norma. Oferta bardzo przeciętna która sprowadza się do sprzedaży doładowań za pomocą terminala więc w grę wchodzi tylko spożywka, a są na rynku firmy które oferują 2 razy lepsze warunki niż PUP. Trochę poprawili ofertę na akceptację kart bo zrezygnowali z FDP i współpracują z SiXPay'em ale według mnie największym minusem tej oferty są terminale które nie działają. Wykluczyć należy te które pracujące po IP. Reszta to badziewie które ciągle traci zasięg a biedna ekspedientka w sklepie musi wypinać z prądu terminal i wpinać ponownie praktycznie przy każdej próbie zrobienia transakcji. Zapomniałbym, nie mają contactless'a. Praca ? Raczej [usunięte przez moderatora]pracy, szefostwo w ogóle nie szanuje ludzi. Co doskonale widać po ilości ogłoszeń i to nie ze względu, że firma się rozrasta. Obecnie najstarszy stażem PH pracuje niecały rok, a w tym czasie przewinęło się przez firmę kilkanaście osób. Praca po 10-12 godz dziennie to norma. Bo nie dość, że musisz pozyskać nowych klientów to musisz utrzymać obecną bazę a wypowiedzenia spływają lawinowo. Gdyby nie wsparcie Eurocashu dla PUP w postaci rekomendacji dla sieci własnych to dawno by już znikła z rynku. W zeszłym roku założyciel firmy i prezes zarządu sam podał się do dymisji:) To o czymś świadczy...Poza tym wielki rygor w pracy, ciągłe telefony z pytaniem o wynik i 20 wizyt handlowych do odbycia dziennie. Może ktoś się wypowie z branży czy jest to możliwe bo nie wydaje mi się, a jeśli tak to jaka będzie ich jakość? Bez wątpienia dużo się nauczysz ale kosztem gnojenia i pracy po 10-12 godzin dziennie bez nadgodzin bo takie pojęcie w tej firmie nie obowiązuje. Te samą wiedzę można zdobyc w noramlnej firmie. Zastanawiam się tylko czemu Eurocash jako udziałowiec i firma dbająca o wizerunek godzi się na takie wyzyskiwanie i gnojenie ludzi? Jedno jest pewnie szef sprzedaży (TP) ma władzę nieograniczoną i każdy w firmie się go boi.
STANOWCZO ODRADZA, PRACĘ W TEJ FIRMIE !!!!
w razie pytań piszcie...