DL Invest Group PM

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Katowice - DL Invest Group PM S.A.

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o DL Invest Group PM S.A.

Opinie o DL Invest Group PM Katowice

Nie przegap nowości o DL Invest Group PM S.A.!

Tomek P

24.11.2017 19:21

W pełni polecam firmę - super obsługa i fajni ludzie
    Paulina

17.05.2017 12:07

@ola dobrze, że jesteś zadowolona z pracy. Co możesz napisać więcej na temat pozytywnych aspektów pracy w DL INVEST GROUP? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę w tym miejscu?
    ola

19.05.2017 00:02

Jest dobra atmosfera pracy, dużo projektów....co powoduje, że cały czas człowiek uczy się czegoś nowego. Zakres obowiązków jest dosyć szczegółowo rozpisany, widać że jest mocny nacisk na jakość i tempo pracy a przy tym wszystkim mocna współpraca zespołu.
    ola

16.05.2017 23:33

Jest ok - firma zwiększa zatrudnienie w związku z nowymi projektami.
    Budowlaniec

25.04.2017 12:18

cały czas rotacja i wiecznie szukają pracowników, to tylko świadczy o tej firmie... Byłem na rozmowie i głupkowate uśmiechy, czy też słabe żarty prowadzącego nie świadczą o miłej atmosferze pracy. Opinie na rynku są takie że ....bez komentarza.
    inspektor ruda sl

27.04.2017 23:57

W moim przypadku nie potwierdzam tego komentarza, znam firmę i cały czas jest tam utrzymany stały zespół , które jest zwiekszany na potrzeby nowych projektów. Wystarczy zobaczyć ile firma zrealizowała projektów a ile obecnie realizuje. Co do rozmów kwalifikacyjnych to z tego co mi wiadomo prowadzi je bardzo dobrz przygotowana osoba z HR a l atmosfera często moz być atutem. Nie mniej sama nie uczesnticzylam w takiej rozmowie
    Ada Siemianowice

14.04.2017 15:11

Czy ktoś ma informacje czy będzie w DL prowadzona rekrutacja w związku z nowym projektem w Zawierciu?
    @piotr

11.03.2017 07:40

Po pierwszym spotkaniu i zakresie obowiązków można określić czy praca komuś odpowiada czy też nie....ale ważniejsze pytanie jest czy ktoś wie czy nadal poszukują osoby na stanowisko koordynatora do działu budowlanego? W szczególności pod kątem realizowanego projektu w Zawierciu?
    nina #

05.03.2017 20:04

Po rozmowie o pracę a w szczególności oczekiwaniu na rozmowę mogę przyznać że jest tam super atmosfera pracy.
    Emil Tusend

26.02.2017 19:03

Bardzo dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu - konkretnie zdefiniowane stanowisko i atrakcyjne warunki.

11.03.2014 22:40

anna t

03.02.2017 18:19

Świetna, firma. Pracowałem tam przez okres 3 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Rozwój firmy świadczy o jej renomie
    anna t

03.02.2017 18:19

galanonim

03.07.2013 10:07

Człowieku, wiesz ile możesz pełnić stanowisk w takiej firmie ? Od stażysty po dyrektora. Kasa kasą, a ja jestem ciekaw jak z czasem pracy, socjalem i ogólnie warunkami pracy , czy mają śmieciówki czy normalne umowy o prace .
    Becia

02.02.2017 23:00

Mają umowy o pracę i pakiety socjalne
    wojtek

02.02.2017 22:56

Firma realizuje ciekawe projekty, w pobliżu budują centrum logistyczne - bardzo profesjonalne podejście. Szkoda że zakończona jest rekrutacja
    Wojtek

18.01.2017 19:33

Byłem kilka razy jako wykonawca w firmie , potwierdzam super atmosferę i profesjonalne podejście
    Klaudia Katowice

15.01.2017 23:14

Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bardzo dobra rozmowa.
    Klaudia Katowice

15.01.2017 22:45

seba

07.01.2017 09:43

Firma z tego co mi zaoferowano oferuje umowę o pracę oraz pakiet dodatkowy
    Andrzej Katowice

07.01.2017 09:39

Firma nieustannie się rozwija. Widać że cały czas realizuje nowe projekty. Od roku staram się tam o pracę. Mam dobrą opini od osób pracujach tam od kilku lat
    Andrzej Katowice

07.01.2017 09:38

ero

18.08.2016 11:59

Rozumiem, że przez stabilność zatrudnienia mamy rozumieć umowę o pracę? Dla mnie to naprawdę ważne, bo trzeba myśleć długofalowo, a nie tu i teraz. To podstawa
    artur k

07.01.2017 10:44

Mają umowę o pracę + pakiety

18.08.2016 10:58

Tomek Knurow

07.01.2017 10:46

Nie zgodzę się z tą opinią, skoro cały czas zwiększają zatrudnienie i ludzi którzy tam pracują chwala sobie warunki to raczej nie powinno być źle
    Edyta

13.01.2017 18:38

Byłam dziś na rozmowie . Zaskoczona jestem atmosferą i podejściem do pracownika. W przeciwieństwie do wyżej opisanych opinii spotkałam profesjonalistów i ciekawą rozmowę - nie wiem czy piszecie o tej firmie www.dlinvest.pl
    kruger

07.10.2014 13:14

Ale jadu w Was ludzie i widzę że kariera zawodowa niezbyt pnie się do przodu jesli macie czas na siedzenie tu i pisanie tych wypocin. Prawda jest taka ze to wymagajaca firma, jeśli chcesz się w robocie poobijać to nie skladaj tam cv bo wylecisz po paru dniach i jedyne na co będzie Cie stać to wylewanie łez na forach. Prezes młody ale w branży na tyle długo ze ma prawo wymagać bo zbudował juz wiele i jeszcze o nim usłyszycie. Proponuje brac z czlowieka ambicjonalny przykład.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DL Invest Group PM?

Kontakt - DL Invest Group PM S.A.

DL Piano przy ul. Wrocławskiej 54 40-096 Katowice

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    qoga

17.08.2014 17:55

Ja też chcę z nimi rozwiązać umowę najmu lokalu i uciec gdzie indziej.

15.08.2014 17:15

pytanie

25.08.2014 11:21

na jakie stanowisko tam byłeś na rozmowie kolego?
    Antoni

13.01.2017 18:03

Bardzo wysokie wymaganie ale dobre warunki umowa plus dodatki . Wiele projektów teraz firma wykonuje .
    xv

13.08.2014 10:34

ja od nich akurat wynajmuje lokal. Współpraca różnie się układa. Obecnie szukam jednak innej lokalizacji i innych kontrahentów.
    NORMALNY

18.06.2014 12:20

Po co szkalować Tak Szlachetną Firmę z Katowic? Wystarczy zapoznać się dobrze z umową, którą dostaje pracownik lub dać ją do sprawdzenia prawnikowi....... Że w XXI wieku ktoś podpisze coś takiego to musi być chyba desperata. Z drugiej strony jeśli firma szuka naprawdę fachowców w tej branży nie można lekceważyć w taki sposób pracownika. Ciężko się połapać komu i na czym zależy. Do wniosków czasami dochodzi się po latach. Pozdrawiam Opinia osoby która w tej branży pracuje ponad 10 lat
    q1

13.05.2014 12:37

Pewnie nie popracował bo sam zrezygnował ze współpracy z takimi ludźmi. Dobrze, że ktoś pisze jak go potraktowano bo może to być ważne dla innych, którzy będą chcieli się zatrudnić. Niech mają świadomość z kim grają.
    JJ

13.05.2014 12:02

Dla mnie zaskakujące jest to jakie pierdoły tu wypisujecie, jak komuś nie wypłacono pieniędzy za coś co mu się należało to się tego dochodzi, a jeżeli ktoś po prostu się na kogoś zaweźmie bo mu coś nie pasowało to pisze takie brednie w nieskończoność. Miałeś problem? Trzeba było to zgłosić gdzie należy, a nie żalić się na forach internetowych w nieskończoność podpinając się pod różne osoby i samemu sobie odpisując na posty. Pracowałam tam, rozstaliśmy się i nie było problemu z żadną zapłatą czy sposobem zakończenia współpracy, nikt na nikogo nie krzyczał, etc. Wiem, że swego czasu pracował tam chłopak, który nie dość, że nic nie robił to jeszcze stwierdził, że skoro skończył administracje to może doradzać w sprawach prawnych firmie...długo tam nie popracował...to chyba wszystko tłumaczy. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń i mam miłe wspomnienia. Pozdro
    234ff

30.04.2014 17:34

człowieku napisz lepiej książkę "jak skutecznie spamować fora internetowe"...ja nie wiem czy oni mają tyle etatów ile ty postów pozamieszczałeś... ja widzę że strasznie zależy Ci na wyglądzie :D weź sie zatrudnij w agencji modelek fanie piłki nożnej :D
    Lex

12.05.2014 02:37

Umowa zlecenie określa wykonywanie dla Zleceniodawcy określonych czynności. Jeżeli czynności były wykonywane, należy się zapłata. W przypadku zastrzeżeń co do wykonywanych czynności Zleceniodawca może niezwłocznie wypowiedzieć umowę, co nie zwalnia go z konieczności zapłaty za już wykonane w dobrej wierze czynności do momentu wygaśnięcia umowy. W przypadku braku wcześniejszego wypowiedzenia umowy i jej naturalnym wygaśnięciu masz niezbity argument po swojej stronie, iż mimo jak twierdzi Zleceniodawca, nie dotrzymywania umowy, ten jej nie rozwiązywał i korzystał z niesatysfakcjonującej go pracy Zleceniobiorcy do końca trwania umowy. Jeżeli masz problem z wyegzekwowaniem swoich należności powiadom odpowiednie organa i nie bój się dochodzić swoich praw, jeżeli starannie i zgodnie z posiadaną wiedzą i kompetencjami znanymi Zleceniodawcy przed podpisaniem umowy, wykonywałeś/łaś zlecenie. Należy pamiętać, że to na Zleceniodawcy ciąży obowiązek odpowiedniego doboru i selekcji Zleceniobiorców, tak by byli w stanie wykonywać przedmiot zlecenia zgodnie z ich oczekiwaniami,i tutaj nie można przerzucać odpowiedzialności tylko na Zleceniobiorcę, którego kwalifikacje były znane. Nawiązując do piłkarskich tematów, podobnie nie można oczekiwać, że piłkarska drużyna podwórkowa zagra na poziomie ligi mistrzów - ktoś kto podpisałby z trampkarzami taką umowę oczekując światowych rezultatów, tylko by się ośmieszył. Za wykonaną pracę zawsze należy się zapłata. Powodzenia
    ela

24.04.2014 12:04

ja widzę że tu jedna osoba mocno urażona ;P załóż swój własny biznes człowieku jak Ci tak źle i rozwijaj wg własnych zasad i nie łudź się że ktokolwiek z nich się przejmie Twoimi postami tutaj, własnie z rekrutacji wróciłam i mam nadzieje że zostanę przjęta ;P
    ela

24.04.2014 17:07

to ja współczuję serdecznie takiej zawziętości żeby tyle czasu poświęcać na jedną firmę :) albo może raczej jedną osobę zamiast produktywniej wykorzystać czas :) jeżeli zostanę przyjęta to napiszę kilka słów od siebie, buźka :)
    heh

23.04.2014 10:32

jakiż wysoki poziom konwersacji...
    bla bla bla

22.04.2014 09:21

co za pierdoły...a czego Ty się spodziewałeś po stanowisku ds komercjalizacji? grania w pasjansa przez pół dnia? jakaś masakra co wy tu wypisujecie...weźcie się za robotę bo jej wam ewidentnie brakuje
    hola

18.04.2014 14:40

z tego co mi wiadomo to jest to forum "opinie o pracodawcy" więc oczekuję tu wypowiedzi pracowników a nie ludzi co tam kogoś gdzieś tam nie lubią... czy ktoś z pracowników mógłby coś jeszcze napisać? Bo takie zaśmiecanie forum przez ludzi z zewnątrz i ich widzi mi sie jest męczące.
    orto

15.04.2014 15:53

umowy to trzeba czytać uważnie wszędzie, a naprawdę pisze się naprawdę razem :)
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnng

14.04.2014 20:14

Radzę uważać i czytać umowy bardzooooooooooooooooooooo dokładnie żeby potem płaczu nie było......Na prawdę ....."piłkarski poker" (to tytuł takiego jednego filmu)
    Pracoenik

09.04.2014 10:52

Pracuje dla tej firmy od ponad 4 lat, nigdy nie było żadnego problemu z urlopem, L4 czy nagłymi sytuacjami w których trzeba było się zwolnić z prywatnych powodów. Nie mam najmniejszych powodów do narzekania na atmosferę, szefa czy wynagrodzenie. Praca jest ciekawa i daje szansę na rozwój osobisty zwłaszcza że każdy dostaje odpowiedzialne stanowisko, jest też wymagająca ale mi to nie przeszkadza nawet w najmniejszym stopniu. Jeżeli są jakieś wątpliwości to proszę przyjść i podpytać na miejscu o wszystko co Państwa nurtuje. Ważne jest też aby Państwo wiedzieli na jakie stanowisko aplikują i czego oczekują od stanowiska pracy, niestety nie wszyscy biorą to pod uwagę.
    nn

26.09.2013 23:13

z pracy w tej firmie, pewnie że może być lepiej i może być gorzej, mi odpowiada praca i tyle, każdy musi się sam przekonać i zobaczyć czy atmosfera, firma, zakres obowiązków mu pasuje.
    he

26.09.2013 22:25

zadowolona z ?
    nn

26.09.2013 17:49

a ja jestem zadowolona :P
    he

14.09.2013 18:41

qwe, w jaki sposób się z nimi rozstałeś i czy wypłacili wszystko co ci sie nalezalo ?
    galanonim

28.06.2013 14:12

sprzątaczka pewnie ma mniej niż gość po studiach :d ciekawe jakie prezentują warunki pracy, czy są premie itp.
    antoni

20.06.2013 22:24

Krzysztof - rozwiń wypowiedź, daj jakiś przykład.

Zostaw merytoryczną opinię o DL Invest Group PM S.A.