DL INVEST GROUP

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 174 ocen.

Opinie o DL INVEST GROUP

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DL INVEST GROUP

Thomas Brocky

Uciekać jak najdalej , najlepsze narady do godz 20, rotacja na miarę drzwi obrotowych

Marian

DL INVEST GROUP to świetna firma ale jak widać konkurencja nie śpi!!!!

Tomek P

W pełni polecam firmę - super obsługa i fajni ludzie

Paulina

@Ola projektantka ale przestrzegasz innych przed pracą w tej firmie, chociaż sama nigdy w niej nie pracowałaś? To bardzo ważne, aby konkretyzować dlaczego właśnie tak oceniamy danego pracodawcę.

Paulina

@ola czy już na etapie rekrutacji poznaje się zakres obowiązków danego stanowiska? To faktycznie bardzo istotny atut zatrudnienia - jasno sprecyzowany podział obowiązków minimalizuje nieporozumienia w firmie i bardzo ułatwia współprace. Czy firma oferuje dodatkowo jakieś szkolenia?

Ola projektantka
@Paulina 08.08.2017 22:20
@ola czy już na etapie rekrutacji poznaje się zakres obowiązków danego stanowiska? To faktycznie bardzo istotny atut zatrudnien...

mialam tam trafic z innej konkurencyjnej firmy ze Slaska ale jak porozmawialam z ludzikami z branzy to szybko zrezygonowalam. Ta firma i jeszcze jedna na "O" maja bardzo zle rekomendacje. Przestrzegam.

Paulina

@ola dobrze, że jesteś zadowolona z pracy. Co możesz napisać więcej na temat pozytywnych aspektów pracy w DL INVEST GROUP? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę w tym miejscu?

ola
@Paulina 17.05.2017 12:07
@ola dobrze, że jesteś zadowolona z pracy. Co możesz napisać więcej na temat pozytywnych aspektów pracy w DL INVEST GROUP? Za c...

Jest dobra atmosfera pracy, dużo projektów....co powoduje, że cały czas człowiek uczy się czegoś nowego. Zakres obowiązków jest dosyć szczegółowo rozpisany, widać że jest mocny nacisk na jakość i tempo pracy a przy tym wszystkim mocna współpraca zespołu.

ola

Jest ok - firma zwiększa zatrudnienie w związku z nowymi projektami.

Paulina

@Budowlaniec piszesz, że w firmie panuje ciągła rotacja. Co według Ciebie to oznacza? Na jakim stanowisku?

seba kepno

Firma jest ok - solidna

Budowlaniec

cały czas rotacja i wiecznie szukają pracowników, to tylko świadczy o tej firmie... Byłem na rozmowie i głupkowate uśmiechy, czy też słabe żarty prowadzącego nie świadczą o miłej atmosferze pracy. Opinie na rynku są takie że ....bez komentarza.

inspektor ruda sl
@Budowlaniec 25.04.2017 12:18
cały czas rotacja i wiecznie szukają pracowników, to tylko świadczy o tej firmie... Byłem na rozmowie i głupkowate uśmiechy,...

W moim przypadku nie potwierdzam tego komentarza, znam firmę i cały czas jest tam utrzymany stały zespół , które jest zwiekszany na potrzeby nowych projektów. Wystarczy zobaczyć ile firma zrealizowała projektów a ile obecnie realizuje. Co do rozmów kwalifikacyjnych to z tego co mi wiadomo prowadzi je bardzo dobrz przygotowana osoba z HR a l atmosfera często moz być atutem. Nie mniej sama nie uczesnticzylam w takiej rozmowie

Ada Siemianowice

Czy ktoś ma informacje czy będzie w DL prowadzona rekrutacja w związku z nowym projektem w Zawierciu?

Paulina

@piotr, niestety nie mam takich informacji. Może warto skontaktować się z firmą w tej sprawie? Numer telefonu oraz adres e-mailowy znajdziesz pod tym linkiem: http://www.dlinvest.pl/oferta-7511c53361e73d98dc4cd8c2ded10544.html

@piotr

Po pierwszym spotkaniu i zakresie obowiązków można określić czy praca komuś odpowiada czy też nie....ale ważniejsze pytanie jest czy ktoś wie czy nadal poszukują osoby na stanowisko koordynatora do działu budowlanego? W szczególności pod kątem realizowanego projektu w Zawierciu?

Paulina

@nina # powiedz proszę coś więcej na ten temat ;)

nina #

Po rozmowie o pracę a w szczególności oczekiwaniu na rozmowę mogę przyznać że jest tam super atmosfera pracy.

Emil Tusend

Bardzo dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu - konkretnie zdefiniowane stanowisko i atrakcyjne warunki.

kris siemce
@Emil Tusend 26.02.2017 19:03
Bardzo dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu - konkretnie zdefiniowane stanowisko i atrakcyjne warunki....

Potwierdzam

aneta k

Polecam. Wymagająca firma ale bardzo rzetelna

TP project

Jestem o miesiąca ich najemca - wzorowa obsługa

wojtek

Firma realizuje ciekawe projekty, w pobliżu budują centrum logistyczne - bardzo profesjonalne podejście. Szkoda że zakończona jest rekrutacja

Wojtek

Byłem kilka razy jako wykonawca w firmie , potwierdzam super atmosferę i profesjonalne podejście

Stalem
@Wojtek 18.01.2017 19:33
Byłem kilka razy jako wykonawca w firmie , potwierdzam super atmosferę i profesjonalne podejście

Potwierdzam - super GW

Klaudia Katowice

Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bardzo dobra rozmowa.

Klaudia Katowice

Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bardzo dobra rozmowa.

@Seba
@Klaudia Katowice 15.01.2017 22:45
Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bard...

Potwierdzam

seba

Firma z tego co mi zaoferowano oferuje umowę o pracę oraz pakiet dodatkowy

Andrzej Katowice

Firma nieustannie się rozwija. Widać że cały czas realizuje nowe projekty. Od roku staram się tam o pracę. Mam dobrą opini od osób pracujach tam od kilku lat

Andrzej Katowice

Firma nieustannie się rozwija. Widać że cały czas realizuje nowe projekty. Od roku staram się tam o pracę. Mam dobrą opini od osób pracujach tam od kilku lat

ero

Rozumiem, że przez stabilność zatrudnienia mamy rozumieć umowę o pracę? Dla mnie to naprawdę ważne, bo trzeba myśleć długofalowo, a nie tu i teraz. To podstawa

artur k
@ero 18.08.2016 11:59
Rozumiem, że przez stabilność zatrudnienia mamy rozumieć umowę o pracę? Dla mnie to naprawdę ważne, bo trzeba myśleć długofalow...

Mają umowę o pracę + pakiety

Katowiczanin

z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.

Katowiczanin

z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.

Tomek Knurow
@Katowiczanin 18.08.2016 10:58
z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam....

Nie zgodzę się z tą opinią, skoro cały czas zwiększają zatrudnienie i ludzi którzy tam pracują chwala sobie warunki to raczej nie powinno być źle

Edyta
@Tomek Knurow 07.01.2017 10:46
Nie zgodzę się z tą opinią, skoro cały czas zwiększają zatrudnienie i ludzi którzy tam pracują chwala sobie warunki to raczej n...

Byłam dziś na rozmowie . Zaskoczona jestem atmosferą i podejściem do pracownika. W przeciwieństwie do wyżej opisanych opinii spotkałam profesjonalistów i ciekawą rozmowę - nie wiem czy piszecie o tej firmie www.dlinvest.pl

tomasz1441810

Kiedyś tam pracowałem jako forex trader Było to w 2012 roku (kwiecien - wrzesien) Funkcjonuje tam jeszcze ta komórka. grupa osób zajmujących się FOREX

kruger

Ale jadu w Was ludzie i widzę że kariera zawodowa niezbyt pnie się do przodu jesli macie czas na siedzenie tu i pisanie tych wypocin. Prawda jest taka ze to wymagajaca firma, jeśli chcesz się w robocie poobijać to nie skladaj tam cv bo wylecisz po paru dniach i jedyne na co będzie Cie stać to wylewanie łez na forach. Prezes młody ale w branży na tyle długo ze ma prawo wymagać bo zbudował juz wiele i jeszcze o nim usłyszycie. Proponuje brac z czlowieka ambicjonalny przykład.

anna t
@kruger 07.10.2014 13:14
Ale jadu w Was ludzie i widzę że kariera zawodowa niezbyt pnie się do przodu jesli macie czas na siedzenie tu i pisanie tych wy...

Potwierdzam

hahahahahha

mnie najbardziej śmieszą te udawane opinie ludzi, którzy niby tam czekali aż zostaną przyjęci:D taka parodia świadczy tylko o firmie skoro pracownicy zamiast pracować rasują reputację tej sodomy w internecie :D Ktoś pisał opinie a oni zaraz odpowiadają no to jest śmieszne. Zamiast wyciągnąć wnioski z negatywów to jeszcze robią z ich autorów idiotów na forum. Przeczytałam kilkadziesiąt opinii o różnych firmach i jeszcze nigdzie nie spotkałam się z wpisami w stylu "Jestem zadowolona", "Pracowałam tam i było super" to jakaś parodia:D

polskipracownik

Wszystkich ostrzegam przed tą firmą. Praca to zwykły telemarketing. Podejrzani ludzie. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.

qoga

Ja też chcę z nimi rozwiązać umowę najmu lokalu i uciec gdzie indziej.

CivilEngineer

ktoś jeszcze może coś o nich powiedzieć ? ja przyznam, że na rozmowie miałem podejrzliwe odczucia, ten prezes taki strasznie młody jest ( taki ulizany do tyłu)

pytanie
@CivilEngineer 15.08.2014 17:15
ktoś jeszcze może coś o nich powiedzieć ? ja przyznam, że na rozmowie miałem podejrzliwe odczucia, ten prezes taki strasznie mł...

na jakie stanowisko tam byłeś na rozmowie kolego?

Antoni
@pytanie 25.08.2014 11:21
na jakie stanowisko tam byłeś na rozmowie kolego?

Bardzo wysokie wymaganie ale dobre warunki umowa plus dodatki . Wiele projektów teraz firma wykonuje .

xv

ja od nich akurat wynajmuje lokal. Współpraca różnie się układa. Obecnie szukam jednak innej lokalizacji i innych kontrahentów.

NORMALNY

Po co szkalować Tak Szlachetną Firmę z Katowic? Wystarczy zapoznać się dobrze z umową, którą dostaje pracownik lub dać ją do sprawdzenia prawnikowi....... Że w XXI wieku ktoś podpisze coś takiego to musi być chyba desperata. Z drugiej strony jeśli firma szuka naprawdę fachowców w tej branży nie można lekceważyć w taki sposób pracownika. Ciężko się połapać komu i na czym zależy. Do wniosków czasami dochodzi się po latach. Pozdrawiam Opinia osoby która w tej branży pracuje ponad 10 lat

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Żal mi Cie....tyle czasu poświęcać na jedną firmę... Nie mam najmniejszych powodów do narzekania :) podobnie jak reszta zespołu :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w znalezieniu pracy która będzie Cię satysfakcjonować na tyle, że przestaniesz się wieszać na pracodawcach, a widzę i słyszę, że z tym u Ciebie ciężko.

merry

Wielki pozytyw dla firmy! Pozdro od zadowolonego pracownika

q1

Pewnie nie popracował bo sam zrezygnował ze współpracy z takimi ludźmi. Dobrze, że ktoś pisze jak go potraktowano bo może to być ważne dla innych, którzy będą chcieli się zatrudnić. Niech mają świadomość z kim grają.

JJ

Dla mnie zaskakujące jest to jakie pierdoły tu wypisujecie, jak komuś nie wypłacono pieniędzy za coś co mu się należało to się tego dochodzi, a jeżeli ktoś po prostu się na kogoś zaweźmie bo mu coś nie pasowało to pisze takie brednie w nieskończoność. Miałeś problem? Trzeba było to zgłosić gdzie należy, a nie żalić się na forach internetowych w nieskończoność podpinając się pod różne osoby i samemu sobie odpisując na posty. Pracowałam tam, rozstaliśmy się i nie było problemu z żadną zapłatą czy sposobem zakończenia współpracy, nikt na nikogo nie krzyczał, etc. Wiem, że swego czasu pracował tam chłopak, który nie dość, że nic nie robił to jeszcze stwierdził, że skoro skończył administracje to może doradzać w sprawach prawnych firmie...długo tam nie popracował...to chyba wszystko tłumaczy. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń i mam miłe wspomnienia. Pozdro

234ff

człowieku napisz lepiej książkę "jak skutecznie spamować fora internetowe"...ja nie wiem czy oni mają tyle etatów ile ty postów pozamieszczałeś... ja widzę że strasznie zależy Ci na wyglądzie :D weź sie zatrudnij w agencji modelek fanie piłki nożnej :D

Lex
@234ff 30.04.2014 17:34
człowieku napisz lepiej książkę "jak skutecznie spamować fora internetowe"...ja nie wiem czy oni mają tyle etatów ile...

Umowa zlecenie określa wykonywanie dla Zleceniodawcy określonych czynności. Jeżeli czynności były wykonywane, należy się zapłata. W przypadku zastrzeżeń co do wykonywanych czynności Zleceniodawca może niezwłocznie wypowiedzieć umowę, co nie zwalnia go z konieczności zapłaty za już wykonane w dobrej wierze czynności do momentu wygaśnięcia umowy. W przypadku braku wcześniejszego wypowiedzenia umowy i jej naturalnym wygaśnięciu masz niezbity argument po swojej stronie, iż mimo jak twierdzi Zleceniodawca, nie dotrzymywania umowy, ten jej nie rozwiązywał i korzystał z niesatysfakcjonującej go pracy Zleceniobiorcy do końca trwania umowy. Jeżeli masz problem z wyegzekwowaniem swoich należności powiadom odpowiednie organa i nie bój się dochodzić swoich praw, jeżeli starannie i zgodnie z posiadaną wiedzą i kompetencjami znanymi Zleceniodawcy przed podpisaniem umowy, wykonywałeś/łaś zlecenie. Należy pamiętać, że to na Zleceniodawcy ciąży obowiązek odpowiedniego doboru i selekcji Zleceniobiorców, tak by byli w stanie wykonywać przedmiot zlecenia zgodnie z ich oczekiwaniami,i tutaj nie można przerzucać odpowiedzialności tylko na Zleceniobiorcę, którego kwalifikacje były znane. Nawiązując do piłkarskich tematów, podobnie nie można oczekiwać, że piłkarska drużyna podwórkowa zagra na poziomie ligi mistrzów - ktoś kto podpisałby z trampkarzami taką umowę oczekując światowych rezultatów, tylko by się ośmieszył. Za wykonaną pracę zawsze należy się zapłata. Powodzenia

ela

ja widzę że tu jedna osoba mocno urażona ;P załóż swój własny biznes człowieku jak Ci tak źle i rozwijaj wg własnych zasad i nie łudź się że ktokolwiek z nich się przejmie Twoimi postami tutaj, własnie z rekrutacji wróciłam i mam nadzieje że zostanę przjęta ;P

SędzieNIEpiłkarzyk2
@ela 24.04.2014 12:04
ja widzę że tu jedna osoba mocno urażona ;P załóż swój własny biznes człowieku jak Ci tak źle i rozwijaj wg własnych zasad i ni...

Współczuje serdecznie :) dziewczyny z administracji widzę piłkarz goni do wypisywania kontrpostów :)macie to wliczone w etat?

ela
@SędzieNIEpiłkarzyk2 24.04.2014 12:44
Współczuje serdecznie :) dziewczyny z administracji widzę piłkarz goni do wypisywania kontrpostów :)macie to wliczone w etat?...

to ja współczuję serdecznie takiej zawziętości żeby tyle czasu poświęcać na jedną firmę :) albo może raczej jedną osobę zamiast produktywniej wykorzystać czas :) jeżeli zostanę przyjęta to napiszę kilka słów od siebie, buźka :)

heh

jakiż wysoki poziom konwersacji...

bla bla bla

co za pierdoły...a czego Ty się spodziewałeś po stanowisku ds komercjalizacji? grania w pasjansa przez pół dnia? jakaś masakra co wy tu wypisujecie...weźcie się za robotę bo jej wam ewidentnie brakuje

hola

z tego co mi wiadomo to jest to forum "opinie o pracodawcy" więc oczekuję tu wypowiedzi pracowników a nie ludzi co tam kogoś gdzieś tam nie lubią... czy ktoś z pracowników mógłby coś jeszcze napisać? Bo takie zaśmiecanie forum przez ludzi z zewnątrz i ich widzi mi sie jest męczące.

orto

umowy to trzeba czytać uważnie wszędzie, a naprawdę pisze się naprawdę razem :)

nnnnnnnnnnnnnnnnnnng

Radzę uważać i czytać umowy bardzooooooooooooooooooooo dokładnie żeby potem płaczu nie było......Na prawdę ....."piłkarski poker" (to tytuł takiego jednego filmu)

Pracoenik

Pracuje dla tej firmy od ponad 4 lat, nigdy nie było żadnego problemu z urlopem, L4 czy nagłymi sytuacjami w których trzeba było się zwolnić z prywatnych powodów. Nie mam najmniejszych powodów do narzekania na atmosferę, szefa czy wynagrodzenie. Praca jest ciekawa i daje szansę na rozwój osobisty zwłaszcza że każdy dostaje odpowiedzialne stanowisko, jest też wymagająca ale mi to nie przeszkadza nawet w najmniejszym stopniu. Jeżeli są jakieś wątpliwości to proszę przyjść i podpytać na miejscu o wszystko co Państwa nurtuje. Ważne jest też aby Państwo wiedzieli na jakie stanowisko aplikują i czego oczekują od stanowiska pracy, niestety nie wszyscy biorą to pod uwagę.

99k99k99k

Jak najdalej od nich. Uważać i to bardzo!

fsr23213

Potwierdzam: absolutnie nie warto pracować dla tej firmy!

anna t
@fsr23213 11.03.2014 22:40
Potwierdzam: absolutnie nie warto pracować dla tej firmy!

Świetna, firma. Pracowałem tam przez okres 3 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Rozwój firmy świadczy o jej renomie

pytek
@anna t 03.02.2017 18:19
Świetna, firma. Pracowałem tam przez okres 3 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Rozwój firmy świadczy o jej renomie...

BYło tak fajnie i juz nie pracujesz?

Zostaw opinię o DL INVEST GROUP - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DL INVEST GROUP