Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon
2 84 6 1

Opinie o Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon

Agata

@Bartek Przyczyny takiego stanu rzeczy mogą być rozmaite. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że chciałbyś podjąć współpracę z firmą Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon. Czy w związku z tym złożyłeś już tam swoją aplikację? Bardzo proszę, abyś informował nas na bieżąco o swoich decyzjach. @Ona @yyyyyy Cieszę się, iż Wasza współpraca z tym pracodawcą przebiega bez zarzutu. Jak długo już tam pracujecie?

Bartek

Czy wydarzyło się coś w firmie, że rzadko zaglądacie na forum? Może podpowiecie jak sie pracuje?

Ona
@Bartek 14.08.2018 16:28

Co tu podpowiadać, zależy od stanowiska. Firma jest OK. Może idealnie nie jest, ale jak się chce pracować to jest wszytko dobrze i zarabia się dużo. Moim zdaniem jeden z najlepszych pracodawców w Radomiu.

yyyyyy
@Ona 20.08.2018 14:38

Dokładnie - trzeba skupić się na pracy i robić swoje.

Lopez

Super firma. Bardzo fajnie się pracuje, zwłaszcza ze względu na świetne relacje między pracownikami. Ludzie pracują tu bardzo długo, prawie nie ma rotacji. Atmosfera rodzinna, chociaż faktem jest, że dużo osób tu pracujących to rodzina właściciela. Polecam

Jennifer
@Lopez 04.10.2017 11:53

buahahahahahahaha ????????????????????????????????????

Art
@Lopez 04.10.2017 11:53

Lopez chyba tam nie pracujesz, co chwilę kogoś zwalniają albo pracownicy sami rezygnują z pracy ze względu na złą atmosfera która stworzyła dyrektor Katarzyna. W warsztacie firmowym nikt nie chce pracować, w tym momencie jest jedna osoba która doświadczenia przy lpg ma od pół roku.... To jest śmiech! Nie polecam ani firmy a tym bardziej warsztatu gdzie jest robione na ilość a nie jakość.

Były
@Lopez 04.10.2017 11:53

Ludzie! Nie wierzcie w to. Jest dokladnie odwrotnie. mydlenie oczu a potem nieprzespane z nerowów noce.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważne!

Filip

Czy firma prowadzi rekrutację?

samo sedno

wali pełną ukrainą z zarządu tej firmy, stąd taka tam marna atmosfera i uczciwość!

samo sedno

ta cała grubawa z metra cięta, pyskata kasia to mnie kiedyś nieżle w wuja zrobiła przy rekrutacji i zapamiętałem zarazę na zawsze, oby się w końcu doigrała, bo nie ma za grosz uczciwości!

Agata

@Art Nie podawaj imion ani innych danych osobowych pracowników na forum. Jest to naruszenie regulaminu korzystania z usług i może poskutkować usunięciem wpisu. @Nick Widzę, że problem z atmosferą utrzymuje się od pewnego czasu. Czy coś zmienia się na lepsze? Może kierownictwo zmieniło podejście do pracowników? A może Wy pracownicy możecie wpłynąć na to, żeby ta atmosfera się poprawiła?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Art
@Administrator 12.03.2018 08:13

Dokładnie tak, atmosfera jest bardzo ważna, nie ukrywajmy w AG jest ona zła, wystarczy porozmawiać z pracownikami, tylko tymi którzy nie są rodziną właściciela.

Nick
@Art 23.03.2018 19:35

Tu jest taki układ, że rodzina i koledzy właściciela opierdzielają się po całości a reszta musi na nich pracować. Najważniejsze są układy i znajomości a nie sumienna i kompetentna praca.

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam wysyłać CV?

Cezary

Wysokość zarobków zależy od jakości pracy , niektórzy o tym zapominają!!

Krzysztof

ta firma to niezłe cwaniaki i lubią ludżmi kręcić, tak przy rekrutacji, jak i potem w pracy, duża rotacja handlowców .Pracowałem jako PH ale oprócz pracy PH byłem dostawcą , magazynierem ,sprzedawcą w oddziale za 1600 zł na rękę .MASAKRA Nie szanują ludzi , uciekłem po 3 tygodniach.

Szczery
@Krzysztof 27.04.2017 13:41

1600 zł to jest podstawy. Jakbyś trochę popracował to dostałbyś prowizję za sprzedaż oddziału i pewnie wyciągnąłbyś przynajmniej 3000-3500 na rękę bo tak się tu zarabia. Ja tu pracuję w jednym z oddziałów i jest super. Jak Ci się pracować nie chce to idź na ciecia za 1500 - będziesz tylko cieciem.

Michał
@Krzysztof 27.04.2017 13:41

@Szczery 27.04.2017 16:36 3000-3500 to chyba we dwóch zarobisz w sumie też pracowałem za 1600 i premii NIGDY nie zobaczyłem masz rację, za 1500 lepiej być cieciem bo za 1600 to zapiepszasz od rana do wieczora w tej firmie.

Kula

Praca jak praca - pracujesz, to zarabiasz. Po prostu. Trzeba mieć we krwi chęć do pracy a nie narzekać.

Agata

Jakie są warunki zatrudnienia w Auto-Gaz Centrum? Czy podejmując zatrudnienie możemy liczyć na umowę o pracę czy jest to umowa zlecenie? W wielu przypadkach, dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy, kwestia umowy jest kluczowym aspektem. Informacje na temat zatrudnienia pozwolą podjąć decyzję o aplikowaniu w szeregi danej firmy.

Ted
@Agata 05.08.2017 13:17

A jest teraz jakis nabor Agata? Czy pytasz tak po prostu?

Marcin

W tej firmie jest bardzo duży przemial ludzi. Co chwilę ktoś odchodzi przez panią dyrektor ponieważ nie da się z nią normalnie pracować. Opinia negatywna , nie polecam !!

Kari

A czy ktoś tu się wypowiadający jest z działu marketingu? To poparte doświadczeniem czy obiegową opinią?

Kari

A ja jestem po okresie próbnym w centrum badawczym. Dostałem umowę przedłużoną. Wszystko tak, jak przewidywałem - ok. pozdrawiam.

Siła w precyzji

To chyba całkiem normalne? Pomyśl, jakie koszty i obowiązki spoczywają na pracodawcach. Jak źle jest komuś to może założyć firmę i spróbować ją utrzymać po upływie 2 lat, jak się skończy mały zus.

Siła w precyzji

Najwięcej buczą ci, którzy najmniej robią. Różne opinie o pracodawcach przeglądam i najlepsze jest to, że znam ludzi, którzy w danej firmie pracują. Szczerze? Jakoś ich relacje nie są takie negatywne i rozwijać się mogą, i pensje mają wyższe. Mówię o rynku radomskich pracodawców.

Programista wyklęty
@Siła w precyzji 27.04.2017 18:38

no pracodawcy pewnie zarabiają, nie wątpię.

Siła w precyzji
@Programista wyklęty 27.04.2017 19:31

Czyli sugerujesz, że pracownicy nie dostają pensji w tej firmie, tylko pracodawcy zarabiają? Jesteś w błędzie.

Programista wyklęty
@Siła w precyzji 10.06.2017 17:17

sugeruję, że pracodawca zarabia pieniądze, a pracownik pieniążki.

Aleksander

Jeżeli firma od 4 lat co roku szuka marketingowca, to o czym to świadczy ? Wymagania ? pracujesz jako grafik, PR ,social media manager lub specjalista ds. marketingu ??? To są rózne zawody... Poza tym, nieciekawa opinia o kadrze zarzadzającej- wielu juz odstarszyła...

ktoś
@Aleksander 22.03.2017 18:42

albo siedzisz tydzien na magazynie i naklejasz jakies naklejki na gadzety, a potem musisz odpowiadac na pytanie dlaczego nie realizujesz celow strategicznych marketingu

love

Ja też czekam, ale ostatnio chyba nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @tony. To dowód na to, że relacje między pracownikami są dość istotne i dobre, a cala atmosfera przyczynia sie do sukcesu w firmie.

tony

Znajomy technik tam właśnie pracuje. Chwali sobie posadę. Pracuje już z 6 lat i nie myśli o zmianie. Ja zaś myślę i czekam na ofertę dla siebie...

anonim

(usunięte przez administratora)

rail

To zalezy na jakim stanowisku raczej dobrze sie zarabia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

a slyszales o samochodach elektrycznych? Chyba, że masz na myśli krótką perspektywę czasu.

Michał

AG-Centrum typowo firma rodzinna, znajomości i kontakty odgrywają główną role. Pani Dyrektor KAŻDEGO traktuje obojętnie, nikt dla niej sie nie liczy. Koordynator nie ma swojego zdania, nie może nic powiedzieć chodzi spięty, nerwowy, oszukuje swoich pracowników. Ma obawy, ze w każdej chwili zostanie zastąpiony przez brata Pani dyrektor.

grubasek

Ja bym proponował sobie podjechać na Brygadzistów w Katowicach. Mają sieć serwisową w całym kraju i ogólnopolską gwarancję. Najpierw to najlepiej sobie do nich przedzwonić, na portalu (usunięte przez administratora)jest pełen kontakt, w tym telefon i mail.

Robert
@grubasek 22.06.2015 12:30

Poprawny adres oddziału Auto-Gaz Centrum na Śląsku to: Sosnowiec, ul. Struga 1.

Marcin

Radzę omijać tą firmę z daleka. Firma typowo rodzinna. Jak nie pracuje tam ktoś z rodziny, to bardzo bliski znajomy. Szanowna Pani Dyrektor tej firmy uważa się za Boga. Myśli, że na wszystkim się zna. Nie liczy się absolutnie nic innego. Nawet jak i tak masz rację, to dla tej Pani jesteś idiotą i debilem. I tak na Twoje miejsce za chwilę będzie jej braciszek lub ktokolwiek inny z rodziny. Jeśli jesteś lizidupą - składaj tam cv. Aha, firma wysyła do GoWork żadania ujawnienia informacji o tym kto i co tu pisze....

Marketingowiec

Ciekawe czy znaleźli już kolejnego naiwniaka na stanowisko marketingowca. Sami nie mogli znaleźć bo wszyscy już znają ich numery, więc wynajęli firmę rekrutującą, żeby zwerbowała człowieka orkiestrę: marketingowiec/PRowiec/grafik w jednym bo przecież do tej pory procesy rekrutacyjne zawsze wygrywali znajomi lub stażyści.

bobek

Problem polega na tym, że nikt mi nie da na papierze gwarancji, że po okresie próbnym dostanę takie i takie warunki. A jak przyjdzie moment przejścia z umowy próbnej na stałą i zaproponują mniej a ja powiem, że to za mało to albo mi podziękują albo ja im podziękuje i co? Trzy miesiące życia do piachu.

jarek

Ja nie rozumiem o co tutaj chodzi. Przecież chyba dostajecie umowy do podpisania z pierwszym dniem pracy lub nawet wcześniej, prawda? Tak przynajmniej to działa w innych firmach. To skoro stawka na umowie różni sie od wynegocjowanej, to sie tego nie podpisuje, tylko pyta, czy aby nie wystapił jakis błąd!

Zostaw opinię o Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon - Radom

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon