toho

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 179 ocen.

toho
2 179 6 1

Opinie o toho

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ja

Ja jestem pracownikiem i tak jak piszą tu ludzie zle opinie o firmie toho to w większości to prawda i kto podważa te opinie to po prostu jest człowiekiem bez ambicji

Lol

Nie polecam mała płaca + premia która zabierają za wszystko . Nakład obowiązków nadmierny i nie adekwatny do możliwości jednej osoby robisz za 2 . Ludzie bardzo fajni i przyjaźni co jest niewątpliwym plusem ale kadra kierownicza to porażka .

Agata

@kermin czy mógłbyś rozwinąć swą myśl? Twoja wypowiedź niewiele nam wyjaśnia, a z chęcią dowiemy się jak najwięcej na temat firmy toho. Komentujmy w sposób merytoryczny i obiektywny, bez względu na to, czy mamy negatywne, bądź pozytywne odczucia. A dodatkowo może zastanów się czy nic pozytywnego nie dałoby się powiedzieć o firmie.

Witold

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

kermin
@Witold 01.06.2018 19:15

Tę "firmę" lepiej omijać szerokim łukiem.

Czyż nie

Bardzo smieszne jest to że płacą od 2018r 1530 netto to 364EU, wiec każdego pracownika fizycznego np: z Niemiec stac by bylo wynająć sobie za 364EU, PolskiegoNiewolnika

Pracownik Toho
@Czyż nie 19.12.2017 10:59

Kto Ci naopowoiadał takie rzeczy

anett

Najlepsze jest to ze dadza Ci podwyzke nie dlugo i pewnie z 10 %ale co to ma byc 200 zl brutto gdzie w innych sklepach typu aldi na start dostaje sie 2500 brutto plus premie ktorej nikt nie zabiera..... Najlepsze jest yo ze firma z kapitalem Japonskim a placa jak w afryce na polu ryzu... W lato ze 45 stopni na hali a kierownictwo liczy Ci ile razy idziesz napic sie wody... Moze wkoncu czas porozmawiac z prezesem i przedstawic ze placa jest za mala trzeba dac podwyzki po 500-600 zl ?? Jak nie to z checia sama napisze maila i opisze wszystko to co sie dzieje tutaj w firmie jak podwyzki sa dawane miedzy soba.. Wiecej liderow mechanikow niz pracownikow na zmianie..

Pracownik Toho
@anett 04.02.2017 09:42

Nie jest super ale to co piszesz to przegięcie

Administrator

Napiszcie, jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie!

Cezary

Niestety byli pracownicy potrafią pisać tylko źle. Szkoda, że pracownicy tak rzadko piszą że

Administrator

Jak przedstawia się sytuacja toho na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z wynagrodzeniem mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Radom i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Elohim

Dzwonili dzis do mnie z Toho, lecz po przeczytaniu tych opini, nie jade jutro, ponieważ za 1530netto to kawaler nie przeżyje... masakra Niech czekaja (usunięte przez administratora) Najbardziej mnie denerwuje wpisy praca lekka to 1530. A dojazd do pracy nic nie kosztuje szkoda obuwia

ona
@Elohim 18.12.2017 14:50

A kto Ci naopowiadal takich glupot? Sprawdziles sam to ze tyle placa, byłeś rozmawiales?? Jesli sluchasz byle kogo to i info masz byle jakie. Trzeba pojsc porozmawiac z osoba decyzyjna w firmie i wyciagac wnioski. Jesli osluchasz sie ludzi ktorzy chcieli by zarabiac po kilka tysi za nic nierobienie i marudza ze musza pracowac to wierze ze i Tobie odechcialo sie popracowac tam. Moja opinia jest taka idz porozmawiaj popracuj a moze tobie bedzie pasowac ta praca

Administrator

Jak wygląda praca w toho? Czy osoby zatrudnione w przedsiębiorstwie mogą liczyć również na pozapłacowe benefity? Napisz, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Twoja opinia może okazać się bardzo cenna!

Były pracownik Ł.O .:)

Ludzie, aż nie chce się tego wszystkiego czytać. Robi się tutaj tzw. ściana płaczu hehe. Ja miałem okazję pracować w tej firmie ponad rok czasu no i jak to Pan dzisiejszy dyrektor powiedział nie pachnie tutaj Chanell czy Hugo Bossem. Wynagrodzenie za wykonywana pracę na produkcji MARNE szkoda operatorów. W Biedronce maja wiecej.Dlatego NIKT was tam na siłę nie trzyma, a uzalanie się nad soba jak to wam źle nic nie zmieniło i nie zmieni. Ja zmieniłem pracę i jestem BARDZO ZADOWOLONY :)

Maniek z PIONEK

hej i czolem :) znalozlem na olx, oferte o robote tamuj poslalem cv i nic co trzeba zrobic zeby mnie tam przyjeli wie ktos ?

Gorszy sort
@wronek 09.02.2016 23:39

Wronek Skoro ty nie wstydzisz sie zonie przyniesc takich groszy to ambicji masz w ch..

i’m not a robot

i’m not a robot

Philip

Dla pracownikow Toho-Radom W sklepach biedronki jest dla nich za drogo na te pensje.....

Irek

Bardzo chwalę sobie pracę w firmie. Nawet nie chce się czytać tych niektórych tekstów, bzdur wyciąganych z kapelusza żeby tylko sobie upuścić złości?

Paulisia

Dobre zarobki, a kierownictwo tez mozna zakrecic ;) wszystko da sie załatwic.. tylko po (usunięte przez administratora) heeee !

kamil

mam pytanie to jak jest w tym toho wyzysk ludzi i zapierdzielasz jak biały murzyn prosze o podpowiec warto iść czy nie

Mario
@kamil 31.03.2017 16:40

Zapierdzielasz.. po calym dniu pracy smierdzisz tym calym syfem... ! Nawet jak sie kapalem to czulem ten odrazajacy zapach! Odradzam!!!

Pracownik

Proszę administratora strony o usunięcie postu grandfather 2017-03-18 22:26 ,gdyż godzi ono w dobre imię firmy Toho oraz pracowników.Kto chce pracować to niech przyjdzie i sam przekona się jak jest.

Zenon, co to wiele w tej firmie widział
@Pracownik 21.03.2017 17:36

Sam się usuń. Nie ma tam nic co godziło by w imię firmy. Gość przekazał info jak wygląda praca z jego punktu widzenia. Tobie, widzę zależy na ściągnięciu kolejnego, nieświadomego sytuacji w firmie jelonka, który będzie zasuwał za marne pieniążki. Wystarczy już, że Ty tam jesteś

tohoman

Powiem tak : ciągle tam pracuję,choć kasa gówniana,podwyżka była,ale młody,który przychodzi,na start ma 100 zł brutto mniej ode mnie,a to naprawdę poniżające dla mnie;ludzie naprawdę są spoko,z każdym można porozmawiać o wszystkim,dziewczyny z KJ-u wspaniałe,grzeczne i zawsze miłe,nigdy niczego mi nie odmówiły - pozdrawiam je ;) co do dyrekcji - taka sama jak w innych firmach,więc nie narzekać mi tutaj ;) ; nalatać się trzeba - ale takie czasy mamy,prywaciarze muszą nas wykorzystywać,mądrali zachęcam do otwarcia własnej działalności - nie będzie czasu na narzekanie ;)

Siedem
@tohoman 12.03.2017 14:49

Firma, z tego co czytam jest własnością zarządu. Dyrekcja nie jest jej właścicielem. Nie ma więc moralnego prawa wykorzystywać podwładnego. Są w taki sam sposób odpowiedzialni za nią jak szeregowy pracownik. Jestem właścicielem rządze, kierownik organizuje pracę i usprawnia ją. Nie tłumacz negatywnych zachowań polskich menadżerów.

Pan wladca TOHO

Ja sam prowadzę firmę i sam powtarzam moim ludziom, że jeśli robicie chociaż te 90% planu i rozwijacie się w swoim fachu, a pracodawca za to wam nie chce dać awansu, podwyżki czy chociaż premii (no chyba, że to stanowisko oparte na premiach, np. wszelkiej maści sprzedawcy), to nie ma sensu dalej dla niego pracować.

Loziolek

Niektorzy maja rodziny dzieci nie moga sobie pozwolic na miesiac wolnego od pracy matole

Programista wyklęty
@Loziolek 27.02.2017 11:53

to wina niskich pensji. jakbys mial placone odpowiednio do swoich kwalifikacji (chyba ze nie masz studiow i nic nie umiesz) to bys mogl jechac na wakacje do Indii. Tak musisz jechać do pracy do Hindusa, nie płacz, płacą lepiej niż radomskie biznesmany

Ktoś z was

Cała opisywana przez was szeroko na tym forum opinia jest porównywalna z zaciągniętym kredytem w frankach ,najpierw godziny się na warunki bo chcemy mieć własne m a później nie zgadzamy się z warunkami i protestujemy.Jezeli nie odpowiada am umowa nie podpisujemy,jeżeli czegoś nie rozumiemy,pytamy a jeżeli podpisujemy bezmyślnie to świadczy o nas ze nie myślimy albo się godzimy. Piszecie czego chcecie ok,ale czy ktokolwiek z piszących na tym forum rozmawiał z kierownictwem o rzadaniach czy tylko podpuszczal innych dla swojej korzyści.?!Czytając forum widać że narzekają ludzie od paru lat ci sami,nasuwa się wniosek,po co jeszcze pracują skoro jest tak źle!!!Rada chcecie zarabiać wiecej: pokażcie że jesteście tego warci.

PENTELKA
@Ktoś z was 26.02.2017 16:11

Podpisują bo liczą na awans po jakimś czasie i lepsze pieniądze. To się nazywa rozwój zawodowy a tutaj się rozwija człowiek a ma z tego guzik z pentelka! ! !

Romek

Przegladajac strone internetowa z serwisu z praca trafilem na oferte pracy toho. Poczytalem o firmie , bardzo interesujaca historia , cele, maszyny . Pomyslalem to jest to czego szukam. Telefon na temat rekrutacji , testy na inteligencje mowie no wkoncu konkreta firma. Schodki zaczely sie na rozmowie kwalifikacyjnej. Nastawislem sie na stawke minimalna jaka jest w Radomiu 2500 brutto i tak.jak.wszedzie po okresie probnym znaczne zwiekszenie stawki a uslyszalem 2000 brutto ha ha ha smiech na sali Firma rozwijajaca sie na RynkU Polskim, Radomskim proponuje stawke 2000 brutto jaja jakies zaczalem.sie zastanawiac czy to.na pewno firma posiadajaca kapital.w japoninczy tylko takie gadanie by przyciagnac ludzi.na.rekrutacje... zapytalem jaka stawka.po okresie probnym bedzie uslyszalemm cos okolo 2100 zrezygnowalem.z miejsca z tak smiesznej pracy.. zaluje tylko.straconego czasu na ta smieszna szopke zwiazana z Toho . Moglem wejsc wczesniej na ta strone i uniknal.bym. straty czasu. A wam drodzy pracownicy zycze szybkiej zmiany pracy.

Nicki

Uuu soboty niedziele pracujace ?? Ktos nie umie planowac ?? Takie zycie firma jest a za nie dlugo moze.jej.nie byc ;)

Anusia

Sa 2 firmy ktore z miejsca zatrudniaja pracownikow z toho i daja 2600 bruttoplus premie

RR
@Anusia 23.02.2017 06:36

randstat a druga?

Madra

Ci co jeszcze nie wiedza a chca zmienic prace zachecam do potpytania pracownikow gdzie skladaja wszyscy cv zostawcie ta firme niech Dyrektos przemadrzaly sam sobie pracuje za 1900 zl.

Wróżbita

W toho dzieja sie teraz zle rzeczy....a bedzie jeszcze gorzej jak nie dadza pracownika stawki zaczynajacej sie od 2700zl

ZnanyCzłowiekZKeni

Widziałem widziałem dlatego szkoda mi tych ludzi :( :( ;(

Martijn

Toho daje ale kolejne obowiazki a pensja zostaje dalej ta sama ... na radomskie warunki 2000 brutto lub dla ludzi po 4 latach pracy 2200 to sa smiechy na sali... czemu wy nie upominacje sie o podwyzke ? Obok w zakladzie na start macie 2150 a praca przy produkcjj czipsow nie jest ciezka.. inne firmy produkcyjne dbaja o pracownikow np tytoniowka mlodszy operator produkcji 2700 zl brutto na start. Jadar techmatik 3400 brutto na start , zbyszko 2650 zl na start , radwag tutaj najmniejsza liczba 2500 niestety jest to kwota netto :) tak wiec jak sie czujecie teraz drodzy pracownicy ? Jak to jest pracowac w jednej z najwiekszych firm w radomiu a pensje dostawac jak ciec w supermarkecie ??

Programista wyklęty
@Martijn 20.02.2017 10:07

ja nic nie wiem, żeby w radwagu dostawali 2500 na rękę, niestety pracownicy radwaga chodzą po zapomogę do MOPSu, sam widziałem, pozdrawiam Panią serdecznie jeśli to Pani czyta, to nie Pani wina. Mam na myśli pracownika na produkcji. Ja jako programista embedded dostałem 2200 brutto. Wątpie by się to zmieniło, jeśli już to niewiele. w Radomiu panuje po prostu wyzysk, jeśli chodzi o stanowiska dla ludzi z wykształceniem, są cenieni niżej niż pracownik fizyczny, ale to sprawka komuchów i układów w naszym mieście. Zwalczajcie układy cwanych pracodawców, nie dajcie się wyzyskiwać.

Zostaw opinię o toho - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie toho