TsTronic

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 131 ocen.

Opinie o TsTronic

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TsTronic

Niki

Nie ma idealnych firm. Dobry pracownik zawsze radzi sobie. Słaby będzie narzekał i pisał na forum!!

gabi 358

Tak sobie czytam opinie o waszym zakladzie pracy i jestem pelna podziwu dla was wszystkich jak dlugo bedziecie opluwac wasza praceJesli jest wam tak bardzo zle to po co tam dalej pracujecie.Zawsze mozna zmienic prace moze gdzie indziej bedzie wam lepiej.Pozdrawiam

gabi358
@gabi 358 11.12.2017 20:05

Zapominacie o czym rozmawiacie w jadalni i w palarni.To co was boli przekaszsci brygadzistka one powinny porozmawiac z Dorota a ona z Prezesem,jesli to nie pomoze zwolajcie zebranie. Prezes moze zwolac zebranie WY tymbardziej.Szczerze powiedzcie co wam lezy na sercu a moze osiagniecie kompromis.On tez jest czlowiekiem tylko moze trzeba mu o tym przypomniec Powodzenia w mam nadzieje w udanych negocjacjach Z kazdym mozna sie dogadac.Powodzenia.

Kulawa

Pracuję w tej firmie dobrych kilka lat. Zarobki bardzo słabe. Szkoleń brak. Jedyne szkolenia w tej firmie to te z bhp. Brak szacunku dla pracownika od kierowniczki do presesa. Dyrektor czy prezes nawet głupiego dzień dobry nie potrafią powiedzieć pracownikom przechodząc przez produkcję. Na produkcji rzadko kiedy można spotkać jej dyrektora. Człowiek ten nie powinien sprzedawać w kiosku a został dyrektorem produkcji. Pracy tutaj nie polecam. Ja pracuje tutaj bo przez te kilka lat się do tej firmy przywiazac. Pelno reklamacji jest i nie zdziwie sie jak ta firma niedlugo padnie. Ludzie przychodzą tutaj żeby dostać umowe i iść na zwolnienie lekarskie.

Urzywilejowana :)
@Kulawa 02.12.2017 10:49

A to dziwne, bo nam mówi. Może nie chce wam przeszkadzać podczas zabaw telefonem albo w plotkach z innymi pracownikami :)

mola
@kulawaBIS 02.12.2017 22:28

Co prawda to prawda , tak było ... .

Suzi234

Trzeba jeszcze prześwietlić THS tak samo jak THT, jeżeli mają honor to się przyznają jak jest prawda z wcześniejszym wychodzeniem i wylogowywaniem.

Pracownik
@employee 22.11.2017 20:04

Donos w tym przypadku to bezcelowe działanie:) pozdrawiam

Byly
@Ups12 20.11.2017 21:20

Potwierdzam to w zupełności.

CzłowiekNieDrzewo

Krowy, które dużo ryczą, mało mleka dają i to się niestety najbardziej potwierdza w przypadku pracowników działu THT. Nie potrafią pogodzić się z konsekwencjami swojego oszustwa, to wylewają żale w sieci, oczerniając dobrego pracodawcę i każdego, kto w tym procedzerze nie uczestniczył i kto uczciwie wykonuje swoje obowiązki. Potraktowano ich za łaskawie, bo powinni być wyrzuceni na bruk, z dyscyplinarką i sprawą w sądzie! Jesteś drzewem? Źle Ci? To zmień pracę - tylko chętnych brak do zatrudniania osztustów!

uczciwy
@Nanusia 25.11.2017 19:36

Komuś , kto ma coś na sumieniu trudno uwierzyć , że można być uczciwym ... .

employee
@Nanusia 24.11.2017 22:46

Nie pracujesz już w TS to w jakim celu wypowiadasz się na forum ? Skoro masz swoją firmę to ciekawe jakie opinie ludzie piszą o twojej "działalności gospodarczej " ? Daj już spokój i nie mieszaj się bo przykro czytać ... .

Witampanstwa

Fajnie sie czyta te koperkowe aferki :D teraz kiedy juz tam nie pracuje to moge sie z Was posmiac. Oprocz tego, że pracownicy rozwiazuja problemy na tym forum to praca nie jest zla. Robisz swoje 8 godzin w całkiem dobrych warunkach(pomieszczenia socjalne, czyste toalety, 30 min przerwy,mozliwosc sluchania muzyki w słuchawkach) i dostajesz ok 1700-1900. Dobre i to bo mozesz zdobyc doświadczenie. Kazdy tam na kazdego gada ale da sie znieść. Brygadzistki sa trudne i aspoleczne. Kierowniczka produkcji to bekowa kobieta, nawalila się na imprezie firmowej i byla calkiem zabawna choc na codzien to powazna kobieta na odpowiednim stanowisku hihi. Kazdy sie jej boi i o to w sumie chodzi. Jesli chodzi o technologow to da sie z nimi dogadac choc jak widac latwo ich sprowokowac do klotni na forum:D w biurach sa super babki. Kazda usmiechnieta i mila:)

gggrr
@Witampanstwa 22.11.2017 22:23

Oj Tereska....

ok

Długo na go work były prawie same negatywne komentarze. A dlaczego? Bo wśród większości pracowników (a jest wielu zadowolonych z pracy tutaj) była opinia, że ta strona służy do wylewania żali i pomyj. Wiadoma sprawa, jak anonimowo to kupa hejtu. Ale teraz jak zaczęło się aż takie opluwanie firmę, ludzi tu pracujących i jeszcze posługujecie się inicjałami lub stanowiskami, to też zabieram głos. Ja jestem ZADOWOLONA z pracy tutaj. Jest ok. Jest wiele rzeczy, które są na plus. I znam wiele przypadków, gdy firma pomagała pracownikom/ dawała podwyżki/ awanse, ale na to trzeba sobie zasłużyć solidną pracą. Nie da się ukryć, że ci którzy patrzą jak pracować, żeby się nie napracować nie są i mam nadzieję że nigdy nie będą doceniani. Mnie to nie dziwi. Są pracownicy, którzy narozrabiali i wychodzili z drugiej zmiany szybciej a ktoś jeden wylogowywał z systemu wszystkich– trzeba teraz ponieść konsekwencje (wiemy, że dostali nagany, były zwolnienia z pracy itp.) Są też tacy, którym dano szansę, pewnie licząc że wyciągną wnioski z sytuacji. Tylko czytając te wpisy (szczególnie te szykanujące innych) powstaje pytanie czy rzeczywiście to rozumieją. Przecież pracujemy razem na hali produkcyjnej i widzimy te postawy, są tacy którzy zrozumieli ale są i tacy którzy potrafią komentować jak im tu jest fatalnie: brak nagród – tylko pytam za co?, normy -czy firma ma pozwolić na udawanie pracy?, nadzór -sytuacja pokazała że kierownictwo nie może ufać, atmosfera -przecież sami ja tworzymy, ludzie którzy solidnie pracują też są ble – bo się starają i pracują na to, żeby zrealizować zamówienia klienta który płaci, też na nasze wynagrodzenia). Dużo negatywnych emocji. Dobrzy byłoby gdybyśmy umieli przestać się nawzajem opluwać. Bo po co? Każdy ma wolny wybór. Nie czuję się nieszanowana, wiem że obowiązują w firmie zasady, które trzeba przestrzegać jeśli się decyduje tu być. Są tacy jak ja - chcą tu pracować i polecają firmę innym. Są tacy, którym jest tu źle i mogą zmienić pracę. Pozdrawiam

Yyyy

Powinni dostać prezenty gwiazdkowe od firmy, skoro premii nie dostali! Opowiadałbym się za papierami 'uwalniającymi od kajdan' łączących ich z tą firmą :) byłaby to najlrpszą gwiazdka tstronikowa! Wtedy byłoby im wesoło! Ahhh jak te nasze 'pszczółki' (bardziej można byłoby to porównać do żuków gnojowych) mogłyby się cieszyć, że nie muszą znosić trudów 8mio godzinnej pracy w miejscu w którym im tak źle! Cieszyłbym się razem z nimi! Oleee!!!

Bonaventura

Zastanawia mnie jedna rzecz. Tak narzekacie na tę firmę. Płace za niskie, brak szacunku, inwigilacja, brak kompetencji wszystkich w koło (tylko nie "moich" ;) ). Na podstawie Waszych komentarzy można wymieniać w nieskończoność. Teraz pojawia się pytanie. Skoro Wy jesteście tacy nieskazitelni i pokrzywdzeni, to czemu jeszcze tej pracy nie zmieniliście? Ktoś Was błaga żebyście zostali i z miłosierdzia serca zostajecie? :D Po pierwsze ktoś, kto zna swoją wartość i coś sobą reprezentuje, nie będzie pracował dla firmy, w której czuje się niesprawiedliwie traktowany, o ile nie zdaje sobie sprawy, że sam nie jest zbyt wiele wart. Pewnie będziecie dalej prowadzić dyskusję i średnio mnie to obchodzi, ale piszę to dla tych którzy u nas nie pracują, a niestety kierują się opiniami na tym portalu. JEST MI TU DOBRZE I NIE ZAMIERZAM ZMIENIAĆ TEJ PRACY, BOOM! Pewnie Was to boli, że nie każdy kto się wypowiada chce wylewać pomyje na TSTRONIC, ale cóż, najgłośniej krzyczą Ci, którzy mają najmniej do powiedzenia :) POZDRO 600 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko
@blehPanieT 22.11.2017 21:00

Tylko bez tych, którzy nie chcą tutaj pracować :) cieszy mnie to niezmiernie !:)

uuu
@blehPanieT 22.11.2017 21:00

bez przesady, gdyby w jakiejś firmie pracowali sami niezadowoleni pracownicy, to taki zakład by nie istniał. Po prostu ci najbardziej rozżaleni, którzy nie dostali premii, bo oszukiwali teraz tutaj się mszczą.

Butterfly

Firma super! Pracuje kilka lat i zamierzam zostać tutaj na kolejne :)

rak

Przecież w tej firnie nikt robić nie chce.Masa ludzi z wielkim doświadczeniem odeszła bo mieli dosyć głodowych pensji i atmosfery.Złe zarządzanie wychodzi,reklamacji coraz więcej.Dziwie się że klienci jeszcze są.

employee
@rak 22.11.2017 14:44

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... .

Jaaa

Nie polecam pracy z brygadzistks monika. Ona nas wykancza dwulicowa baba i wredne babsko nie mam az ochoty tam pracowac

employee
@Jaaa 07.11.2017 18:38

Dobra rada - zwolnij się !

Suzi234

Technolog to chyba tylko na papierze, oni pytają zwykłych szarych ludzi jak najłatwiejsze rzeczy zrobić, potrafią tylko wisieć na telefonie. A jak pół firmy wychodziło szybciej to nikt nie zauważył? Tylko gdy wyszła afera taśmowa to nagle wszyscy siedzą cicho jak mysz pod miotłą. A Pani H.R. teraz najmądrzejsza ,a jak jej mąż wracał szybciej do domu to też dobrze było?

employee
@Suzi234 20.11.2017 15:32

Zostań technologiem , też będziesz wisieć na telefonie . Pół firmy wychodziło a drugie pół firmy pracowało na pasożyty ... .

franek

Praca beznadziejna. W zasadzie wszystko polega na tym, aby jak najwięcej z pracownika wyciągnąć, i jak najmniej zapłacić. Premię zabiera się za byle co, a następnie proponuje odrabianie tego w nadgodzinach. Omijać tę firmę szerokim łukiem.

RG
@Heniu 21.11.2017 18:10

Po co płacić komuś jak można zostawić dla siebie ? Malediwy to nie tania sprawa

employee
@franek 14.11.2017 10:41

Co tu jeszcze robisz ???

Franek

Za wychodzenie zabrali premię, a następnie oddali tym co donosili na innych. Brawo !

employee
@Franek 20.11.2017 18:20

Kolejny pokrzywdzony oszust ! Masz płacone za 8 h pracy a nie za wychodzenie ! Nie pasuje taki układ to wypad !

DonPedroSprawiedliwy

Dziwnym trafem nagle tyle negatywnych komentarzy na firmę, zaraz po tym jak wyszło, że to WY oszukiwaliście. Każdy ma jasne warunki pracy, nie podoba się - nikt do pracy nie zmusza, a skoro dalej ktoś pracuje to znaczy, że wcale tak źle mu tu nie jest. Co do negatywnych komentarzy to typowe - jak coś się nie spodoba (a burakom zawsze coś nie pasuje), a jest możliwość anonimowego obsmarowania to wszyscy pierwsi, ale gdy tego samego buraka spotka coś pozytywnego to już pozytywny komentarz przez gardło mu nie przejdzie. Taka jest niestety mentalność większości pracowników. Osobiście firmę polecam, atmosfera w poszczególnych działach jest dokładnie taka, jaką tworzą sobie pracownicy danego działu ;)

busz
@Pan 21.11.2017 21:39

Haha, od razu widać kto się oburzył:D W poście nie jest wskazana żadna osoba, a tylko ci co "oszukiwali". Jeżeli czujesz, że uwaga jest skierowana do Ciebie, to znaczy, że jesteś jednym z tych złodziei, którzy pewnie teraz najgłośniej krzyczą, bo premii nie mają. Cieszcie się, że w sprawa nie trafiła do sądu. Wasza jakakolwiek dalsza "kariera" już by nie miała możliwości się rozwinąć. Przy takim podejściu i tak już chyba nie ma :D

Pracownik
@DonPedroSprawiedliwy 21.11.2017 20:56

"Dziwnym trafem nagle tyle negatywnych komentarzy na firmę, zaraz po tym jak wyszło, że to WY oszukiwaliście" - polecam zapoznać się z komentarzami przed całą akcja. Z tego co widzę to prawie wszystkie negatywne.

Zabawa

Powiedzmy sobie szczerze, jeżeli ktoś oszukuje to musi ponieść tego konsekwencje. Myślę że każdy się z tym zgodzi. I nie ma co się o to obrażać. Tylko czytając te komentarze zastanawia mnie jedno... gdzie było kierownictwo, brygadzista ? Kto miał za zadanie kierować albo chociaż pomagać tym ludziom w czasie produkcji? Byli pozostawieni sami sobie podczas gdy produkcja była w toku ? Pracowałem w kilku firmach i sporadycznie zdarzaly się przypadki że nie bylo kogoś do kierowania zespołem ale to naprawdę sporadycznie. Czy to taki przypadek? Niby wszystko jasne ale osobiście uważam że "góra" powinna zastanowić się czy sama po części nie zawiniła...

Lutowacz

Po taśmowej aferze technolodzy z dpp urosli. Pani technolog EB wraz z technologiem AG wyzej sr.ja niz du.y maja. A dyrektor sobie siedzi w czterech scianach i nie wie jak produkcja przebiega.Poprzedni dyrektor byl jaki byl ale wszystkich traktowal rowno czy to dpp czy ludzi z produkcji. Tutaj dpp jest na specjalnych warunkach.

Malwa
@Barabasz 19.11.2017 20:21

Z AG się zgodzę. Pani EB to chyba pomyłka ????

XxX
@Malwa 21.11.2017 08:28

EB z kompetencją się chyba minęła. Miałem okazję współpracować z nią kilka razy i niestety.. wielki niesmak i rozczarowanie za każdym razem.

CzłowiekRobot

Ludzie narzekają na zarobki, atmosferę albo to czy ktoś ich pilnuje. Niestety nie ukrywajmy może płace nie są za wysokie ale za to umiejętności z jakimi można zacząć pracę może być równa zeru, ważne, że masz dwie ręce, resztę się nauczysz. Ciężko szukać takiej pracy gdzie zaczynając o godzinie 6 kończysz punkt 14 lub adekwatnie inne zmiany 14-22.

Pracownik ts

maju nie bede odpowiadac na pytania ludziom z biur ktore nie wiedza co jest na produkcji. Pozdrawiam

Pfff
@Pracownik ts 15.09.2017 12:15

To prawda cała elita która siedzi w biurze nie ma zielonego pojęcia o produkcji i co dokładnie się dzieję i jak pracujemy dla nich liczą się tylko tabelki i wykresy aby kasa się zgadzała

biurwa
@Pfff 26.10.2017 19:47

Jak "pracujecie dla nas"....bo kontrakty za miliony biorą się z powietrza?? Zapraszam do biur na tydzień, zobaczysz jaką mamy sielankę. Jak popijamy sobie kawkę i umilamy czas ploteczkami czy selfie. Fakt, są takie jednostki, ale są też ludzie, którzy naprawdę pracują abyś ty chłopie m. in. miał premię bo jak zakład nie ma wyniku to i ty a wyniku bez kontraktu nowego czy stałego by nie było. Tak jak są obiboki i wyrwy na produkcji tak i są w biurach ale nie obrażajmy tych, którzy naprawdę pracują, w każdym dziale.

Tymczasowy 1000

Firma dobra tylko na tymczasową pracę aby zdobyć doświadczenie i pójść dalej do innej firmy. Nie ma żadnych szkoleń aby móc się kształcić i czegoś nauczyć. Brak jakichkolwiek awansów no chyba, że ktoś się zwalnia i dadzą ci szansę na dane stanowisko. Podwyżki są po testach kompetencji o ile je dobrze napiszesz i dadzą ci 100 złotych brutto więcej. Jeszcze są premię , które raz są a raz ich nie ma a jak już są to zawsze obcięte. Komentarze mówią same za siebie. Nic dziwnego że z miesiąca na miesiąc tyle osób odchodzi.

Xyz

Raczej nie ma co się starać o te stanowisko bo i tak z góry mają zaplanowane kogo tam posądza Jedyne co to tylko będą się nabijać kto złożył CV i ile by chciał zarabiać

Kolo

Obecnie poszukują na stanowisko Koordynator w Dziale Zapewnienia Jakości - brzmi dumnie. Ktoś wie coś więcej, czy to pic na wodę, czy jest sens się zgłaszać mając kilkuletnie doświadczenie w inżynierii jakości w podobnej branży? i na jakie wynagrodzenie firmę stać?

Były

Co tam u Was słychać?

Maja

@pracownikts, jak widać wyżej prowadziłam już tutaj dyskusje na temat warunków pracy w TsTronic, dlatego zadałam Ci te pytania. Nie mam nic związanego z biurem, staram się jedynie dopytać o rzeczy, które mogą być w Twojej wypowiedzi niejasne dla innych użytkowników.

Maja

@pracownik ts o jakim monitorku i świeceniu na czerwono mówisz? Co w takim razie zatrzymało Cię w firmie tak długo? Czy w ciągu tych 10 lat, wysokość Twojego wynagrodzenia uległa poprawie?

Pracownik ts

Lean manufacturing czytaj : inwigilacja w czystej postaci. Kazda minuta pracy jest notowana. 7:59 i juz widniejesz na telewizorze ( pulse board :D) na kolor czerwony ze nie przepracowales minutki. Co do premii to nowo wprowadzony system ponoc komputerowy wylicza premie miesieczna na podstawie wydajnosci i jakosci i NAGLE okazuje sie ze zewszad splywaja na pracowników reklamacje aby tylko premia byla nizsza. Jesli chodzi o lutowanie to brygadzistki slabo nadaja sie na to stanowisko. Jedna brygadzistka o mlodszym stazu stroi miny i fochy . dodatkowo na każdego gada za plecami- straszna stara panna. Dosłownie zgorzkniala osoba. Druga z nich również o barwnej osobowosci. Uwaza donoszenie jakos czesc swojej pracy. Do ludzi obgaduje kierowniczke produkcji a kierowniczce donosi sumiennie na ludzi. W tej firmie atmosfere psuja brygadzisci i kadra zarzadzajaca. Zarobki sa na niskim poziomie pracujac z dlugim stazem ok 10 lat na lutowaniu dostaje sie ok 1700 zl. Całkiem sporo:D Podsumowujac jeśli komus nie przeszkadza atmosfera ciagles inwigilacji, ciaglego sprawdzania, patrzenia na rece i byciu tym najgorszym to polecam serdecznie. Plusem jest to ze mozna poznawac nowych ludzi bo ciagle sa nowi pracownicy. Starych zostalo kilku i będzie jeszcze mniej:( (usunięte przez administratora) Na pewno Wam lepiej w nowej pracy pozdrawiam

Maja

@Prac jeszcze raz dzięki za rzetelną odpowiedź. Warunki pracy są jak widać przejrzyste, z awansem rzeczywiście mogłoby być lepiej. Dobrze byłoby gdyby ktoś z kierownictwa trafił na to forum i mógł odnieść się do tych wszystkich kwestii. Może to by coś zmieniło w TsTronic?

Maja

@Prac dziękuję za odpowiedź, zawsze lepiej wiedzieć na jakie benefity można liczyć, już przed pójściem na rozmowę rekrutacyjną. A jak wygląda sprawa premii i awansów? To też bardzo istotne informacje z punktu widzenia potencjalnych pracowników TsTronic.

Prac
@Maja 21.08.2017 11:18

Co do premii to owszem jest, ale nigdy nie wiesz ile dostaniesz. Działa to na zasadzie, ze jak cała firma osiągnie dobry wynik to wtedy można liczyć na dość dobre premie, ale do tego dochodzi jeszcze ocena pracownicza wystawiona przez kierownika i tez zależnie w jakim dziale pracujesz to moga byc rożne wielkości tej premii. Zdarzaja sie sytuacje , kiedy premia jest bardzo mała, albo jej nie ma ... awansy ?? Nie ma co liczyć na awans. To sa sporadyczne przypadki, ze kogos z produkcji wezmą do działu technologicznego (robią to wtedy, gdy z zewnątrz nikt sie nie nadaje). Tam tez nie ma przejść miedzy stanowiskami. Pracujesz na jednym stanowisku cały okres pracy, jak chcesz zmian - musisz sie zwolnić. Kierownicy rownież sa obsadzeni dożywotnio... Na produkcji raczej nie ma z tym problemu i można zmieniać stanowisko.

Maja

Kontrole jakości na pewno w tej branży są potrzebne @Gość. Ważne tylko co pracownicy dostają za to w zmian. Co TsTronic może zaoferować pracownikowi dodatkowo? Czy są tutaj np. dofinansowania do wczasów, karty sportowe, ubezpieczenie?

Prac
@Maja 09.08.2017 14:47

Tak, firma oferuje wczasy pod grusza oraz pieniądze na święta (oczywiście nie sa to za duże kwoty... ale zawsze cos). Dodatkowo jest karta multisport, ale jest ona bardzo droga w porównaniem z innymi firmami, ktore dopłacają duzo wiecej do tej karty. Ubezpieczenie rowniez jest przy standardowej umowie.

Gość

Drodzy Państwo, nowoczesne metody zarządzania dążą do tego aby nasza praca była optymalna, aby móc pokazać klientowi, że dbamy o niego z punktu wiedzenia kosztów, jakości, terminowości dostaw czy dobrego serwisu. Pracownikowi może się wydawać, że jest osaczony ponieważ patrzy się na każdą minutę jego pracy. Docelowo, dokładnie ma to tak wyglądać, tak definiuje to nauka Lean Manufacturing, na której wyrósł przemysł motoryzacyjny, gdzie dbałość o powtarzalność, jakość i terminowość to porządek dzienny. Lean mówi jasno szukamy mudy (bezproduktywności), poprawiamy ją i zaczynamy od sekund, czasami nawet milisekund, docelowo otrzymujemy zyski dla przedsiębiorstwa, które przekładają się na zyski dla właścicieli i pracowników. Moja rekomendacja jest następująca, możecie być dumni ze swojej firmy, która się rozwija z punktu wiedzenia leanowskiego czy inwestycyjnego, a to przy obecnym rynku jest bardzo trudne. Oczywiście każdy ma prawo komentować, krytykować, to przychodzi nam najłatwiej, ale z drugiej strony nikt nikomu nie broni zorganizować miejsce pracy dla innych, jakie wg niego jest idealne, generować przy tym zyski. Sugeruję wszystkim narzekającym spróbować tak zrobić i pochwalić się swoimi sukcesami. Pozdrawiam serdecznie Gość

Maja

@jaaa rozumiem, że masz inną opinię niż @Lulu odnośnie intensywności pracy i narzuconych norm. Czy może to wynikać z pracy na innym dziale firmy? Piszesz, że na niektórych wyrobach są te same. Czyli jednak przy niektórych uległy one zmianie. Rzeczywiście, nie ma idealnego pracodawcy. A czy mogłabyś może podsumować jakie są dobre strony TsTronic jako pracodawcy, a co warto by zmienić? Takie merytoryczne komentarze będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Maja

@Zniszczona chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie, jednak nie jest to miejsce do oceniania i skupiania się na poszczególnych pracownikach firmy, szczególnie jeśli padają w komentarzu dane personalne. Przypominam, że komentarze nie mogą łamać regulaminu portalu. W tym nie mogą naruszać dóbr osobistych. W sprawie nieodpowiedniego zachowania pracowników firmy, szczególnie kierowników warto problem ten zgłosić i wyjaśnić wewnętrznie. @Lulu Ty również wspominasz o odejściach z firmy. Jaka jest ich skala? Ile osób odeszło w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy problem dotyczy bardziej konkretnego działu firmy?

Lulu

Firmy unikać jak ognia. Złe zarobki . Normy są takie że żaden pracownik nie może ich wyrobić a jak się pojedynczej osobie uda to zmieniają od razu na niekorzyść pracownika. Wieczne spisywanie , notowanie żeby w biurach się zgadzało. Dyrektor produkcji nie zna się na swojej pracy. Ludzie ciągle się zwalniają i szybko szukają nowych ludzi z ulicy na ich niejsce . Dojdzie do tego że wszyscy pracownicy odejdą od stanowisk pracy i zakład stanie. I niech sobie biura pracują na produkcji. Pracownik się tu nie liczy tylko szybki zysk.

jaaa
@Lulu 06.06.2017 21:28

Ale głupoty opowiadasz odnośnie norm.....Przez kilka lat są te same na niektórych wyrobach i wszyscy się wyrabiają chodzą i się nudzą.....czasami fakt jest przegięcie ale w większości jest o.k.Kto chce pracować to będzie a zarobki są takie jak wszędzie.Mamy 21 wiek więc jakieś raporty muszą być i dziwne by było aby każdy każdemu wierzył na słowo.Prawda jest taka że niema idealnego pracodawcy i zawsze coś się znajdzie że jest nie tak .....życie.

Maja

Obecnie firma poszukuje osób do pracy na stanowisku OPERATOR MASZYN SMT. Co możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca w tym dziale firmy? Czego mogą spodziewać się aplikujący na tą ofertę pracy? @były pracownik@edek z krainy kredekwspominacie o odejściach z firmy. Czym one są spowodowane? Czy własnie zbyt dużym zakresem obowiązków, które nie wiążą się ze zwiększeniem wynagrodzenia?

były pracownik

Ta firma niby się rozwija ale tak naprawdę to upada. Kadra zarządzająca myśli, że doświadczonych pracowników zastąpi uczniakami i będzie wszystko ok. Każdemu dokładają tylko obowiązków z każdej osoby, która odejdzie i myślą, że każdy będzie robił za grosze. Z tym co robicie w TS możecie tak naprawdę zarobić więcej w każdej innej firmie.

Zbigniew

Pan Radosław nie zdaje sobie sprawy że w znanych sieciowkach marketowych zarabia się więcej na starcie niż specjaliści w TS z wieloletnim doświadczeniem. Nie polecam firmy, kadra dyrektorska i kierownicza kocha tak prezesa że jest zaślepiona traktowaniem pracowników niższych szczebli. Nie polecam.

edek z krainy kredek

wszyscy najlepsi niestety odchodzą z tej firmy. Co będzie za jakiś czas to tego nikt nie wie.. Może pójdą w końcu po rozum do głowy i zaczną dawać więcej ludziom zarobić.

e

@w no masz racje zawsze przeciez przed podjeciem pracy powinno sie podpuswyac umowe prawda? tez dla wlasniego bezpieczenstwa no i wiaodmo ze pracodawca tez od razu powinien Ci to dac tez do podpisu...

nonname

Pracowałem tam 6 godzin z ramach dnia próbnego . Nic nie zapłacili, nie dali umowy. Miała być umowa o pracę. Oddaje sprawę do Państwowej Inspekcji Pracy.

noname1
@nonname 16.08.2016 00:03

"nonname" co robiłeś przez te 6 h ?

gość

Ile płacą w tym Tstronicu? Bo kiedyś robiłem to płacicili bardzo słabo i do tego umowa zlecenie.

gość123

szukajcie dobrze, a znajdziecie lepiej płatne i spokojniejsze prace zarobki w tej branży to na początek 2100zł na rękę

Byla niewolnica
@gość123 04.08.2016 08:56

To duzo Tobie dali ja pracowalam pare lat i z nad godz.tyle nie dostawalam.

xoxo

Ta firma może być bardzo dobrym miejscem pracy dla wielu ludzi. Należy zrobić tylko jedną rzecz: ZMIENIĆ ZARZĄD.

Kirito

Witam. W Ts Tronic pracowałem z dobre pół roku temu i z tego co widzę, niewiele się zmieniło. Przełożeni- temat myślę, że został wystarczająco wyczerpany- normy, normy i jeszcze raz normy. Wyrabiaj wysoką normę, utrzymuj wysoką jakość, w zamian dostajesz niezbyt wiele. Chciałbym też poruszyć temat atmosfery w pracy- pominę już to, co padło wcześniej (wykańczanie nerwowe)- czego oczekiwać, jeżeli w większości tutaj jeden drugiego obgaduje i za 50 groszy więcej na umowie by mu oko wydłubał? To nie jest miejsce pracy dla kogoś, kto chce spokojnie pracować. Jestem w stanie uwierzyć w to, że nie jedna osoba została w tej firmie do płaczu doprowadzona. I tak jak ktoś wczesniej napisał- lepiej pracować po 8 godzin na magazynie za 1600 na rękę niż w Ts-ie z najniższą krajową na umowie o pracę (jeżeli dostaniesz) i w takim stresie. pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

mina

Właśnie jest nabór na THT ,przygotowanie i mechanikę

gość

to uważaj żebyś nie trafiła jeszcze gorzej

pracownik

Zastanawiasz się skąd tyle negatywów ? chłopie chyba nie masz pojęcia co w tej firmie się dzieje aktualnie i jak tragicznie wygląda jakość .... jak się widzi jak to wszystko funkcjonuje to dziwie się , że jeszcze ta firma tylu klientów ma przy czym w cale nie należy do tanich z tego co słyszałem...

edek

Co tam slychac w TSie??? dalej jest taki bajzel??? Jak bez dyrektora???

pracownik

Nie rozumiem tutaj tego całego radowania się z odejścia Dyrektora. I co myślicie , że teraz będzie wszystko lepiej ? Wydaje Wam się. To , że odszedł dyrektor nie zmieni płac , umów ani niczego innego. Ludzie nadal są wykorzystywani i każdy kto pracuje o tym wie ile takich przypadków ostatnio było więc naprawde nie rozumiem tego radowania się z odejścia dyrektora.

AndrzejStrzelba

Szkoda ze wielu dobrych pracowanikow bylo mniej cierpliwych niz prezes i nie doczekali tej pieknej chwili :)

pani Frau

przecież to jest APOKALIPSAAA!

Zostaw opinię o TsTronic - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TsTronic