Aldik Nova Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 468 ocen.

Aldik Nova Sp. z o.o.
2 468 6 1

Opinie o Aldik Nova Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Edyta

@mati, @wasyl, nie jestem pracownikiem firmy. Pracuje jako moderator tego wątku. Jestem bezstronną osobą. Na forum http://www.gowork.pl przedstawiamy opinie o pracodawcach i warunkach pracy i moim zadaniem jest wyszukiwanie opinii obecnych pracowników na ten temat, a także zamieszczanie ogłoszeń o pracę, żeby pomóc innym odwiedzającym to forum osobom szukającym zatrudnienia. Mam nadzieję, że pomogłam Wam zrozumieć moja rolę. Jeśli chcecie zostawić obiektywną opinię o firmie zachęcam Was, żebyście to zrobili. Firma nadal szuka pracowników do sklepów w różnych lokalizacjach na stanowiska: piekarz, pomocnik piekarza, magazynier, kierownik sklepu, sprzedawca. Można aplikować bezpośrednio na stronie https://aldik.pl/praca/

anonymous
@Edyta 20.09.2018 11:21

przeciez nie aldikow sa stokrotki i wcale rozowo w nich nie ma nie rozumiem dlaczego przejal nas zarzad stokrotki jesli kupila to maksima i po co nam tajemniczy klient aby nas udupic to jest chore

pracownik

no i koniec Aldików !!!

Aldik
@pracownik 02.09.2018 19:49

No koniec a najbardziej zabawne jest to, że większość uważa, że Aldik splajtował... Takich rzeczy można się dowiedzieć od ludzi stojąch w kolejkach

były pracownik
@Aldik 04.09.2018 11:44

nie nie splajtował został sprzedany przez panią Radzikowską i od tego wszystko pracowało na to by ten koniec nastąpił

Były już wierny klient
@pracownik 02.09.2018 19:49

Koniec Aldików i koniec wiernym klientów którzy dzięki tej dobrej zmianie zaczynają się odwracać od tych stokrotek

Prawdziwy Katolik

Szefowa Solidarności w stokrotce ma okazję się w końcu wykazać Niech wywalczy pozostawienie pakietu medycznego ale znając życie związki zawodowe w tej firmie jedynie co mogą to zbierać składki od frajerów i nic po za tym Amen

Nie polecam

Totalny wyzysk 100% najnisza krajowa 2 zmiany i denerwujaca pani mercz co uwielbia ploty prawie jak marcpol tylko w gorszym wydaniu

prawda boli

Może ktoś z tego wspaniałego Związku Zawodowego "Solidarność" łaskawie się odezwie i powie nam; zwykłym szarym pracownikom co udało się wam wywalczyć? A może jesteście na urlopach i Maxima wykupiła wam jakieś wczasy?

Edek
@prawda boli 03.08.2018 17:30

Wywalczyć nic a stracić i owszem ot tak bez walki związek powstał w Aldiku którego od września już nie będzie to Solidarności też nie będzie proste

Malkontent

Do szefowej Solidarności czy nie widzisz jak zaczynacie być robione w bambuko ? 1. Przerzucanie dziewczyn do stokrotek niby na szkolenie Tak samo w drugą stronę 2. Ponoć ma być zlikwidowany abonament medyczny w LUXMEDZIE Jak widać to Aldik straci na połączeniu ze stokrotką niż odwrotnie Ps Czekam na pani komentarz jaka będzie reakcja Pani związku

Edyta

Aldik Nova w Lublinie szuka pracowników na stanowisko kasjer- sprzedawca. Oferuje ciekawą pracę w dynamicznym zespole, pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji, szansę na rozwój dalszej kariery, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość pracy na część etatu oraz pakiet socjalny. Prócz tego na stronie firmy są jeszcze ogłoszenia dla osób zainteresowanych pracą na stanowisku: piekarz, pomocnik piekarza, magazynier. Można aplikować bezpośrednio na stronie internetowej sklepu.

mati
@Edyta 19.08.2018 16:03

Ktokolwiek jest zdrowy na umyśle i widzi w ogłoszeniu formułkę: "praca w młodym i dynamicznym zespole" powinien trzymać się od takiego pracodawcy jak najdalej. Na ten temat powstały nawet książki więc słaba z ciebie propagandzistka.

wasyl
@Edyta 19.08.2018 16:03

hehe to ładny brak pracowników jak musicie aż tutaj naganiać, ale co się dziwić za te pieniądze

mati

Chyba nic nie wyszło z negocjacji związków z dyrekcją. Może to i dobrze. Teraz czekam na aneks którego oczywiście nie podpiszę i legalnie odejdę. I tak za długo siedzę w tym kołchozie.

Pracujący
@mati 08.08.2018 16:10

A no nie wyszło, 14 ma być spotkanie z zarządem stokrotki... Pewnie ono też nie wiele co da ale niech rozmawiają i niech próbują w końcu gorzej być nie może.

mati
@Pracujący 12.08.2018 08:36

Dzięki. Jesteś pierwszą osobą od dawna która pisze tutaj jakieś nowe informacje. Jeśli można wiedzieć to skąd masz takie wiadomości? Kilkaset osób na pewno jest ciekawych jak sytuacja dalej się rozwinie.

Pracujący
@mati 12.08.2018 22:36

Pracuje w tym samym Aldiku co przewodnicząca związku, zarząd w ogóle nie był zainteresowany rozmawianiem i cały czas twierdzą, że wynagrodzenie jakie proponują jest odpowiednie, teraz ma być spotkanie z zarządem Stokrotki ale co dalej tego narazie nikt nie wie.

mati
@Pracujący 13.08.2018 12:11

Ok. To wiele wyjaśnia. Tylko jaki jest cel w spotykaniu się z zarządem stokrotki skoro teraz i tak litwin wszystkim rządzi? To znaczy nad stokrotką i nad aldikiem i tak jest maxima. A skoro oni tak twardo upierają się przy swoim to nie ma wyjścia i trzeba strajkować. To na pewno da im do myślenia.

Pracujący
@mati 13.08.2018 19:42

Chyba po prostu takie są procedury, nie wiem, nie znam się na tym ale chyba aby rozpocząć legalny strajki trzeba wcześniej przejść przez proces negocjacji i tak dalej. No zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.

Aldik

Na co liczycie zz nic nie wywalczylo bo kto ma z nimi rozmawiac jak dopiero we wrzesniu oficjalnie bedziemy Stokratka a wiec mialy byc strajki cisza podwyzek nie bedzie a wiec placcie skladki i czekajcie na cuda ludzi do pracy malo po 4 osoby rano i 4 po poludniu wyloz towar obsluz klijentow siadz na kasie i co jeszcze mamy robic jestesmy zmeczone a zz obiecuje i tylko obiecuje a wy sie cieszcie z obietnic i placcie skladki????????

wasyl
@Aldik 05.08.2018 20:04

to czemu nie zmienicie roboty? przecież pracy teraz do licha, a minimalne zarobki w marketach to śmiech, 1600 zł za taką pracę, to na cieciuwce nic nie robiąc zarobisz więcej

anonymous
@wasyl 08.08.2018 09:43

masz racje chyba to zrobie

triss

Jakieś wieści o negocjacjach z dyrekcją? Jak na razie cisza więc chyba można spodziewać się najgorszego czyli utrzymania status quo. Teraz trzeba czekać na ewentualne aneksy do umów i pamiętać o tym, że jeśli staniemy się stokrotką to zarobki muszą być jak w stokrotce. Nie ma okresów przejściowych czy innej ściemy. TO BARDZO WAŻNE!!!

Edyta

@Kaśka, czy premia, o której piszesz jest miesięczna, czy kwartalna? Możesz liczyć dodatkowo na pakiet socjalny? Czy w firmie coś się zmieniło? Jak wygląda aktualna sytuacja? Atmosfera w pracy i relacje z pracodawca się poprawiły? Czy są obecnie prowadzone rekrutacje do firmy? Każde dodatkowe szczegóły pomagają osobom poszukującym pracy.

prawda boli
@Edyta 31.07.2018 11:52

- premia co miesiąc 10-100zł o ile wchodzisz gdzieś kierownictwu - pakiet socjalny? może jakieś ochłapy - czy coś się zmieniło? tak, będziemy stokrotką - aktualna sytuacja jest taka, że nikt nic nie wie - atmosfera w pracy świetna o ile trafi się zgrana ekipa, jeśli nie to nie ma atmosfery - relacje z pracodawcą takie jak zwykle czyli kiepskie. (na 100% podwyżka zmieniłaby te relacje na średnie) - rekrutacja pewnie jest bo ludzi mało a wszędzie płacą więcej. No dobra, wystarczy tego ściemniania. Edyta lepiej napisz jak tam rozmowy ze związkami. Ogólny odbiór pracy w aldiku (stokrotce) jest taki: wypłata to minimalna krajowa a obowiązków jest od groma. Nie do ogarnięcia na jednej zmianie. Do tego teraz towar wozi praktycznie tylko stokrotka więc rano ludzie przychodzą po nabiał i warzywa a zastają puste półki bo dostawa jest w okolicach 13-tej. Ciekawe jak zareagują kiedy obroty polecą na łeb? Podkreślę jeszcze raz. PŁACA W ALDIKU TO MINIMALNA KRAJOWA!!! Ciekawe co wymyślą żeby jej nie wyrównać do poziomu stokrotki? Pewnie będą ciekawe aneksy :-) Nie pozdrawiam cię Edyta.

Pracujący
@prawda boli 31.07.2018 16:49

Co do atmosfery w pracy to wszystko zależy od ludzi, u mnie jest fajna ekipa i pracuje mi się dobrze tylko ta pensja, gdyby była wyższa to z pewnością bym nie narzekała na to gdzie pracuje.

prawda boli
@Pracujący 31.07.2018 17:42

- premia co miesiąc 10-100zł o ile wchodzisz gdzieś kierownictwu - pakiet socjalny? może jakieś ochłapy - czy coś się zmieniło? tak, będziemy stokrotką - aktualna sytuacja jest taka, że nikt nic nie wie - atmosfera w pracy świetna o ile trafi się zgrana ekipa, jeśli nie to nie ma atmosfery - relacje z pracodawcą takie jak zwykle czyli kiepskie. (na 100% podwyżka zmieniłaby te relacje na średnie) - rekrutacja pewnie jest bo ludzi mało a wszędzie płacą więcej. No dobra, wystarczy tego ściemniania. Edyta lepiej napisz jak tam rozmowy ze związkami. Ogólny odbiór pracy w aldiku (stokrotce) jest taki: wypłata to minimalna krajowa a obowiązków jest od groma. Nie do ogarnięcia na jednej zmianie. Do tego teraz towar wozi praktycznie tylko stokrotka więc rano ludzie przychodzą po nabiał i warzywa a zastają puste półki bo dostawa jest w okolicach 13-tej. Ciekawe jak zareagują kiedy obroty polecą na łeb? Podkreślę jeszcze raz. PŁACA W ALDIKU TO MINIMALNA KRAJOWA!!! Ciekawe co wymyślą żeby jej nie wyrównać do poziomu stokrotki? Pewnie będą ciekawe aneksy :-) Nie pozdrawiam cię Edyta. Nie zakopuj tego komentarza.

W.....
@prawda boli 31.07.2018 16:49

Tak to prawda ludzie bardzo narzekaja na brak towaru na półkach i przede wszystkim na warzywach i lodówkach. Mówiął że nie mamy już ładnych warzyw i owoców jak kiedyś i jest bardzo mało wszystkiego. A towar to potrafi przyjechać po 16. A na niektórych sklepach zostają od 17 dwie osoby na sklepie i nie zawsze jest jak wyłożyć to co przyjedzie. Jak narazie nie widać zeby cokolwiek szło w lepszym kierunku. Pracowników jak było mało tak jest dalej a o wypłatach szkoda gadać. Może ktoś napisze co wynikło z ostatniego spotkania związkowców.

marysia

No i co z tym strajkiem?????? Związki cokolwiek wynegocjowały??????

idzie lepsze

Witam. To strajkujemy czy nie? Miało być spotkanie z dyrekcją w ubiegłym tygodniu i jak na razie cisza. Moment jest dobry bo sąd właśnie postanowił, że Stokrotka nie musi płacić 200 baniek kary do urzędu skarbowego. W sam raz na podwyżki dla nas, o ile związki to dobrze rozegrają ;-)

Aldik
@idzie lepsze 18.07.2018 22:05

Z tego co mi wiadomo to 30 lipca jest zebranie z zarządem, jeśli z niego nic nie wyniknie to wówczas dopiero zaczną się strajki.

stokrotka team
@idzie lepsze 18.07.2018 22:05

to od razu niech w stokrotkach podwyżki dadzą

anonim
@idzie lepsze 18.07.2018 22:05

jaki strajk jak przejmujecie i będziecie stokrotkami?? przecież was wywalą

anonymous
@stokrotka team 19.07.2018 23:18

jakie podwyzki jak i tak wiecej zarabiacie niz my w aldiku

major
@anonim 20.07.2018 18:36

Wywalą nas? Chyba żartujesz. I kto przyjdzie pracować? Chyba sobie ziomków z Litwy ściągną. Dobrze wiedzą, że płacą najgorzej ze wszystkich sieci więc tłumów chętnych pracowników mieć nie będą. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że bardzo ich to boli i pewnie są wściekli na związki za poruszenie tego tematu. Teraz czekamy na rozwój wypadków. Jeśli związki będą twardo stały za pracownikami i nie dadzą się ugłaskać jakimiś ochłapami widzę sporą możliwość ugrania dodatkowych pieniędzy.

stokrotka team
@anonymous 21.07.2018 11:27

1800 to kokosy to to nie są :/

anonymous
@stokrotka team 23.07.2018 18:22

a my 1530

stokrotka team
@anonymous 23.07.2018 19:27

przerobią was teraz na stokrotki to dostaniecie tyle co my.....

prawda boli

Z niecierpliwością czekamy na spotkanie związków z dyrekcją 30 lipca. Nieoficjalnie wiem, że zanosi się na niezłą porażkę. Podobna litwa twardo stoi przy swoim a związki nie mają pomysłu jak to rozegrać. Może nawet "przypadkowo" wycofają się ze swoich postulatów tak samo jak "przypadkowo" sąd umorzył stokrotce 200mln kary kilka tygodni po zmianie kapitału na zagraniczny.

Olga
@prawda boli 28.07.2018 16:02

Jak to zz nic nowego duzo szumu duzo obietnic i tylko tyle zadnych konkretow nic nowego szkoda placic skladki ale to wasza sprawa placcie i czekajcie #!!!!!!!!!!!

marianna
@Olga 29.07.2018 06:17

Jeśli w tej sprawie nic nie ruszy i związki podkulą ogon bez wywalczenia czegokolwiek to będzie ich totalna kompromitacja. Najgorsza sieć sklepów, najmniejsze zarobki z nadmiarem obowiązków i aż nie chcę wierzyć, że wszystko zostanie po staremu. No ale nie uprzedzajmy faktów. Liczę na cokolwiek z ich strony, oczywiście podwyżkę o 200zł uznam za porażkę. Nie tylko ja.

Pracując
@marianna 29.07.2018 19:29

Wiadomo już coś na temat dzisiejszego spotkania?

marianna
@Pracując 30.07.2018 19:14

Pewnie dowiemy się z gazet. Raczej nie ma co liczyć na sukces ponieważ od razu byłoby się czym chwalić. Jak o niczym nie słychać to nie znaczy nic dobrego.

Edyta

@Aldikowa, z Twojej wypowiedzi rozumiem, że pakiet socjalny nie jest rozbudowany. Czy zdarzają się premie, ekstra płatne nadgodziny lub szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jak wygląda sprawa z grafikiem? Jest elastyczny i można go ułożyć według swoich potrzeb? O jakich protestach piszesz? Każda informacja, którą dodasz będzie cenna dla osób poszukujących zatrudnienia.

anonymous
@Edyta 15.07.2018 12:30

ha ha ha

Aldikowa
@Edyta 15.07.2018 12:30

Edyta ty to chyba z choinki się urwałas przecież pracownicy weszli w spór zbiorowy z pracodawcą było o tym w panoramie lubelskiej i wszystkich lokalnych dziennikach grafik układają kierowniczki i nie jest on elastyczny możemy 2-3 dni sobie zaplanować i nie zawsze dostajemy jak chcemy jak brakuje ludzi a masz wolne to każą ci przyjść na tzw ósemke czyli płatne nadgodziny ale pojedynczych nadgodzin nie płacą co do szkoleń podnoszących kwalifikacje nie ma nic takiego

Edek
@Edyta 15.07.2018 12:30

Pakiet socjalny jest na poziomie ubóstwa. Premie są symboliczne, chcesz to prześlę Tobie swój pasek? Nadgodziny ominę, bo nigdy z nich nie korzystałem. Szkolenia podnoszące kwalifikacje; coś takiego nie istnieje. Grafik jest podany do publicznej wiadomości w ostatni dzień miesiąca. Grafik jest palcem na wodzie pisany, bo potem dzwonią, proszą żeby przyjść na zastępstwo-niczego prywatnego nie można zaplanować. Protesty lub strajki będą jeśli związki nie dogadają się z zarządem, każdy o tym wie i Edytko nie rób tutaj za "barana".

K.
@Aldikowa 15.07.2018 20:15

No właśnie co do grafików to o co chodzi z tą przerą między zmianami 24 godziny. Przecież my nie pracujemy po 12 godzin dziennie żebyśmy muiały mieć aż tyle przerwy. Nawet teraz jak coś komuś wypadnie to nie ma jak się na zmiany zmienić a różne sytuacje sie zdarzają. A załogi na sklepach są tak małe że wystarczy że jedna osoba z grafiku wypadnie i cała ta przerwa 24 godzinna wymyślona przez kogoś runie bo nie bedzie miał kto przyjść do pracy.

Kaśka
@Edyta 15.07.2018 12:30

Najpierw umowa zlecenie ze 3 miesiące, a później umowa na czas określony, tj.na kilka lat, zarobki najniższa krajowa, premia jest w wys.100 zł.max. i to przy dobrych wiatrach.

Edyta

@Edek, @Aldikowa, zadaję pytania dotyczące zatrudnienia, ponieważ jestem moderatorem tego wątku. Nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Każda opinia zostawiona przez Ciebie jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

Robert

Szukam pracy w Lublinie. Myślę, że praca magazyniera w aldiku może być całkiem niezła. "ciekawą pracę w dynamicznym zespole, pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji, szanse na rozwój dalszej kariery, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, pakiet Multisport oraz opiekę medyczną Luxmed." Skopiowałem to ze strony aldika i mam pytanie do pracowników jak to naprawdę wygląda. Z góry dziękuje za szczerą opinią.

Aldikowa
@Robert 13.07.2018 09:04

Pakiet multisport jak zapłacisz będziesz miał luxmed podobno do końca sierpnia słabe zarobki słyszałeś o protestach zarobisz 1600 z premierą

pytająca

Jak wygląd praca na stanowisku dyspozytor specjalista ds produkcji i rozliczeń w piejarnii. W jakich godzinach jest praca ?ile mona zarobic pytam o Lublin chodzi o piekarnie 7 zbóż

artur
@pytająca 09.07.2018 17:47

praca w systemie 3 zmianowym .

Edek

Gdzie jest Edyta?

No gdzie
@Edek 10.07.2018 12:46

Znalazła sobie faceta

eliza
@No gdzie 10.07.2018 16:33

Poszła w odstawkę, Litwini uznali ja za bardzo złego moderatora

Edyta

@pytająca, jesteś zainteresowana aplikowaniem nie do piekarni 7 zbóż? Piekarnia znajduje się na terenie sklepu. Pewnie jest czynna w godzinach pracy Aldik Nova. Może ktoś z obecnych pracowników mógłby odpowiedzieć na pytania @pytającej i przybliżyć jej warunki zatrudnienia na stanowisku, o które pyta? Czekam na Wasze opinie.

Edyta

@Były pracownik, ludzie czasem rezygnują z pracy po jednym dniu, ponieważ po prostu im ona nie odpowiada. Jednak warto popracować jakiś czas, żeby wrobić sobie obiektywną opinię i przeanalizować wszystkie za i przeciw. A Ty co o tym myślisz? Czy jako pracownik firmy mógłbyś dodać więcej szczegółów dotyczących zatrudnienia? Jakie warunki pracy oferuje pracodawca i jakich kwalifikacji wymaga od pracownika? Czy można liczyć na pozapłacowe bonusy takie jak szkolenia lub pakiet socjalny? Czekam na Twoją opinię.

Edyta

@anonymous A skąd masz informację o tym, jakoby ludzie po czterech dniach rezygnowali z pracy w firmie Aldik? Rozumiem zatem, że jesteś bądź byłeś pracownikiem tej firmy, tak? Może zatem po prostu przedstaw proszę swoją merytoryczną opinię na temat pracy tutaj.

Były pracownik
@Edyta 10.05.2018 18:01

Osobiście znam przypadki że ludzi przychodzili do pracy i w tym samym dniu rezygnowali

Edyta

@JolantaLT Bardzo Ci dziękuję za to, że postanowiłaś napisać coś o pracodawcy, jakim jest Aldik Nova. Jednak Twoja wypowiedź jest mało konkretna, a w związku z tym mało powie innym użytkownikom forum o pracy w tej firmie. Dlaczego, według Ciebie, praca tam odbije się na zdrowiu i psychice? @asia Dziękuję Ci za odpowiedź. Pracujesz już tam bardzo długo, więc wiesz, o czym mówisz. Może praca w wyżej wymienionej firmie będzie zatem odpowiednia dla osób, które chcą sobie jedynie dorobić, jak uważasz?

Edyta

@Weronika Jaka propaganda? Dlaczego tak uważasz? Jeśli chciałabyś w sposób merytoryczny zabrać głos o firmie Aldik, to oczywiście zachęcam. @kunegunda Zapewniam Cię, że nikt tutaj nie usuwa zarówno negatywnych, jak i pozytywnych komentarzy, jeśli oczywiście są zgodne z regulaminem Gowork. Jak długo pracujesz w Aldiku?

asia
@Edyta 18.06.2018 13:38

Pracuje około 9 lat. Jedyna podwyżka to ustawowa podwyżka płacy minimalnej. Nikt mi nie wmówi, że aldik cokolwiek daje od siebie bo nic nie daje.

JolantaLT

Jest to firma, w której praca nie opłaca się. Odbija się to na zdrowiu fizycznym i psychicznym.

Edyta

@Mateusz Proponuję, byś zaczął wierzyć w swoje możliwości. Firma Aldik poszukuje aktualnie pracowników https://aldik.pl/praca/ Chcą zatrudnić między innymi piekarza, magazyniera, czy kierownika sklepu. A jakie stanowisko by Ciebie interesowało?

Weronika
@Edyta 12.06.2018 16:09

Co to za propaganda??

kunegunda
@Weronika 12.06.2018 22:38

Weronika spokojnie. Po prostu aldik wreszcie kupił dostęp do panelu administratora na gowork i może sobie usuwać niewygodne komentarze. Chyba za bardzo ich denerwowaliśmy mówiąc prawdę o tej pracy więc postanowili zainwestować. Teraz nie mamy co się łudzić. 1500zł będziemy zarabiać aż do następnej ustawowej podwyżki płacy minimalnej.

Mateusz

Studiów nie skończyłem i wszyscy mi mówią, że jedyna praca czeka na mnie w supermarkecie. Supermarket podoba mi się, robię tam zakupy dlatego chciałbym spróbować. Proszę żeby osoby z doświadczeniem napisały jak ta praca wygląda. Słyszałem, że jest jak w tym filmie pt "Dzień kobiet" w co nie chcę mi wierzyć.

Edyta

@sby7 Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w firmie Aldik. Czy zatem zdecydowałeś się już do nich aplikować. Pamiętaj, że wszelkie swoje pytanie możesz również kierować do nich bezpośrednio https://aldik.pl/kontakt/ Informuj nas na bieżąco o swoich działaniach. @Mirella Nie ukrywam żadnych faktów. Musisz wiedzieć, że na forum są również nowi użytkownicy, którzy nie znają aktualnej sytuacji danej firmy i wchodzą właśnie po to, aby się dowiedzieć.

Edyta

@dokładny O co Ci chodzi? Jesteś pracownikiem firmy Aldik? Jeśli chcesz podzielić się z innymi użytkownikami forum aktualnymi informacjami o tym pracodawcy - zachęcam. @Zapracowana Masz na myśli przejęcie firmy? Skąd posiadasz takie informacje?

Mirella
@Edyta 31.05.2018 15:35

A ty edka skond się zerwałaś nie wiesz czy tylko udajesz ,a to żadna tajemnica , że będziemy stokrotkami.Jaki masz cel żeby ukrywać fakty ?Dziwne to i słabe .

sby7

Aldik główny magazyn na Zawieprzyckiej Lublin ktos cos wie??

Zostaw opinię o Aldik Nova Sp. z o.o. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldik Nova Sp. z o.o.