NIFCO POLAND SP ZO.O

Świdnica, Przemysłowa 41-43

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 354 ocen.

NIFCO POLAND SP ZO.O
3 354 6 1

Opinie o NIFCO POLAND SP ZO.O

Mateo

Nie wysyłajcie CV na magazyn nie warto 2 podpisy na oznaczeniu palety z detalami i na regał żałosne a WB Upada bez części kolo siebie tylko (usunięte przez administratora) na północny i sie prosić bez cenne i okolo 15km dziennie samemu zwolnić (usunięte przez administratora)

Krzychu Bieliński

Pozdrowienia dla całej ekipy z magazynu nie będę wymieniał kogo nie chcę pozdrowić bo szlachta by się obraziła .Co u mnie pracuję bo takie pytanie padło oczywiście lepiej mam jak w Nifco i tak dzionek za dzionkiem leci .Kiedyś musimy się spotkać wypić piwko i pogadać .Jeszcze raz pozdrawiam a bym zapomniał Adrian Baron nie daj się jemu wiesz o co chodzi nara ziomeczki.

Magazynier z Nifco
@Krzychu Bieliński 03.11.2018 14:39

Możesz wymienić kogo nie pozdrawiasz !!! Nikt się na ,,kogoś" takiego nie obrazi

H
@Krzychu Bieliński 03.11.2018 14:39

Następny mądry . Żal

Do pici

Powiedzcie mi jak ktoś kto skończył podstawówkę i był ochroniarzem na imprezach może byc kierownikiem ?? Oczywiście mam na myśli jacusia, który napompowal sie jakimś gow. nem i myśli ze postura zasłuży na jakiś szacunek... zeeenada

Hejka
@Do pici 27.08.2018 12:01

Pan Jacek ma wykształcenie wyższe ;) pozdrawiam Ja z wyżej wymienionym panem nigdy nie miałam problemów . Natomiast @Wariacik przywołuje Cię do porządku ponieważ względem ciebie toczy się dochodzenie . To że ktoś nie ma figury modelki nie znaczy że może być szykanowany wyzwiskami typu ,,babochłop"

Nifco zdziwko
@Hejka 27.08.2018 12:57

O wykształcenie skrajnie najwyższe to wszystko zmienia już Pan Jacek jest ok

D
@Do pici 27.08.2018 12:01

Jestes zwylkym prostakiem tak jak @wariacik .

Miecio

Banda wariatów....

Yordi
@Miecio 28.09.2018 07:12

Witaj nie polecam tego zakładu kierownictwo jest do D-y liderki też . Stoisz jak mumia.

Krzychu Bieliński

Siema mordeczki słyszałem że Nifco szuka lidera magazynu Kurła głosujcie na mnie lista nr1 pozycja 6/9 głosujcie a będzie wam dane wszystko z tablicy Mendelejewa piguły, trwa, hasz ,feta,amfa,hera,koka,lzd .Każdy głos się liczy Wojtek niuniuś kocham cię .

M.ż
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

hahhaah dobre dobre :) pozdrawiam wariacie :) co tam u Cb ?

Palacz
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

No to ktos Cie oklamal...

Zzzzzzz
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

Pomyliles fora.to nie biskupice!

Anonymous
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

Siwe wlosy na glowie a mental gimbazy.

Wariacik
@Anonymous 16.10.2018 08:36

Przynajmniej ma poczucie humoru , nie to co ty smentna cipo. . Pozdro Krzychu :)

Anna Grodza to gruba świnia...
@Palacz 15.10.2018 15:01

Hahahah Krzysiu ma potwierdzone info ???? Tym bardziej ze wisi ogłoszenie na Olx

Irrr
@Anna Grodza to gruba świnia... 22.10.2018 17:11

I wlasnie brak umiejetnosci czytania za zrozumieniem powoduje,ze rodza sie glupie plotki... Czytajcie dokladnie to,co jest napisane a napisane jest wyraznie,ze poszukuja Lidera ZMIANY magazynu a nie Lidera magazynu. Nawet w tak prostych sprawach ciezko co niektorym pojac roznice.

Anna Grodzka to gruba świnia
@Irrr 22.10.2018 21:07

No ale właśnie chodzi o to że poszukują lidera ZMIANY tępa dzido ...

Kierowca
@Anna Grodzka to gruba świnia 22.10.2018 21:52

Trzeba zadzwonic do Pszenna I powiedziec,ze jak wiezli buraki na kampanie to spadl jeden I przez pomylke do nas trafil.. Ps...brak slow na co niektorych.serio.

Koko szanel

Srubstak na lidera

Nick

Życze wszystkim pracownikom miłego weekendu ;)

Sylwia

Witam, Chcialabym sie dowiedziec czy praca na dziale montazu jest ciezka? Czy stoi sie w jednym miejscu przez cala zmiane? Bardzo prosze o rzetelna odpowiedz.Wszystkim,ktorzy maja zamiar wypisywac zenujace komentarze z gory dziekuje.

proMALINIAK

Cześć Serdecznie Pozdrawiam W.Wołkowa ;););) Życzę mu miłego tygodnia Kocham Cię !

Wariacik

Słyszałyście te płoty, ze bunia ma wrócić ? Jak to prawda to już całkiem będzie pośmiewisko z tego zakładu, a jej dopiero od***bie...

Anonymous
@Wariacik 20.09.2018 05:22

W tym zakladzie ,faceci to gorsze plotkary jak kobiety!!

2018
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Zamiast tworzyc I roznosic plotki to lepiej sie praca zajac?? W koncu za to dostaje sie wynagrodzenie..a nie za latanie I obgadywanie,wymyslanie,powtarzanie..itp...itd...Chyba za duzo wolnego czasu...? Jakim Ty jestes nieszczeliwym czlowiekiem skoro jedyne co ci zostalo,to przesiadywanie na tym forum I zycie zyciem innych ludzi.To juz nie jest ani zabawne ani smieszne.to jest nudne.

Palacz
@Anonymous 20.09.2018 09:10

Oj tak a na palarni to dopiero jest pokaz plotkarskich mozliwosci...

anonymous
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Lidera z magazynu zwolnili czy nie jestem bylym pracownikiem

2018
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Ojjjj biedny człowieku :-( żal mi Ciebie

Freddy

Masakra. Dlaczego jest przyzwolenie na taką atmosferę w tej firmie? A szczególnie w magazynie. Mamy 21 wiek a ludzi traktuje się jak bydło. Przecież Nifco nie jest jedyną firmą w okolicy. Jeżeli Martę zwolnili to przyjdzie czas na Wojtka. Widocznie ktoś z kadry poszedł po rozum do głowy.

Ordynator
@Freddy 14.09.2018 23:20

Masz pewne informacje ? Co Ci nie pasuje w atmosferze ?

Anonymous
@Freddy 14.09.2018 23:20

Jak bydlo???? O co Ci chodzi??

Bonjour
@Freddy 14.09.2018 23:20

zwolnili (usunięte przez administratora) ? Chwała Bogu !

Freddy
@Anonymous 15.09.2018 09:27

Chodzi mi o to jak Wojciech mnie potraktował get odmówiłem zostania po godzinach, w godzinach nocnych. Tłumaczę ,że nie mam czym się dostać do domu a on na to ch.. mnie to obchodzi. Odmówiłem to kazał jakieś durne oświadczenie pisać.Jeżeli on wymagał odemnie abym został po godzinach w nocy, powinien zapewnić mi transport do miejsca zamieszkania. Tak jest w każdej normalnej firmie, ale nie w Nifco.

Keke
@Freddy 18.09.2018 12:40

Z tego co mi wiadomo,pracodawca nie ma obowiazku organizowania transportu.I mowa tu o pracodawcy bo to na Jego potrzeby zleca sie nadgodziny.

Paweł
@Keke 18.09.2018 13:15

Nie ma obowiązku ale wypadałoby okazać trochę szacunku pracownikowi i zapewnić mu jakiś transport . Pomijając fakt że byłem świadkiem jak ta parówa wyzywa ludzi na około . Wracając do tematu ,,transportu" pamietam że Pan Daniel Woźniak sam potrafił odwieźć/przywieź pracownika . Dlatego podzielam opinie freddego. Dziwne jest tylko to że nikt tego jeszcze nigdzie nie zgłosił

Freddy
@Keke 18.09.2018 13:15

Z tego co wiem jeżeli pracownik pracuje po godzinach na zlecenie pracodawcy, to pracodawca zobowiązany jest aby pracownikowi zapewnić transport do domu. Inaczej jest jeśli pracownik sam zgłasza chęć nadgodzin .

Zeb12

Czy ktoś może powiedzieć coś o dziale naprawy form

Wariacik

Nareszcie można na spokojnie pracować.. szkoda ze wcześniej nie zwolnili babochłopa bo dużo spoko ludzi się przez „nią” zwolniło, nie uważacie ze od tego czasu spaslak jakoś się uspokoił ?? Pewnie czuje oddech na plechach bo teraz się wezmą za niego i skończy się bigbrader

D.K.
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A skąd takie informacje ?? :):):)

Anonymous
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A kto sie przez nia zwolnil???

BIDA Z NĘDZĄ

Witam ten komentarz kieruję do (usunięte przez administratora) przepraszam że po nazwisku. Panie Prezesie powinien pan poważnie porozmawiać z(usunięte przez administratora)liderem magazynu za to jak traktuje ludzi przez niego dużo osób odeszło. Jak był liderem zmiany jedna cała grupa została rozwiązana a potem jak został nad liderem coraz gorzej było ludzie którzy odeszli sami nie będę wymieniał po nazwisku nie mają wstępu do zakładu pytam się za co co oni takiego zrobili tak nagadał głupot. Jeżeli ludzie tam mają pracować to problem tkwi właśnie w wyżej wymienionej osobie .Ludzie się pozwalniali bo mobing jest dobrą decyzją by było zwolnić tą osobę .Jeżeli jest to możliwe chcielibyśmy spotkać się z panem w sprawie nad lidera magazynu i szczerze porozmawiać co takiego zrobiliśmy że nie mamy wstępu do zakładu .Takie osoby jak (usunięte przez administratora)nie powinny tam pracować za takie traktowanie ludzi a z resztą proszę porozmawiać z(usunięte przez administratora)jakie ma zdanie o tej osobie.Mam nadzieję że po przeczytaniu tego co zostało napisane będą wyciągnięte konsekwencje i ci co nie mają tam wstępu bo tak idiota nagadał głupot będą mogli wrócić do pracy i proszę mi uwierzyć ludzie chcą.Pozdrawiam

nadal pracujacy,
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Wystarczylo pracowac jak ci,ktorzy sa do tej pory.zeby oskarzyc kogos o mobbing trzeba dobrze znac pojecie tego slowa a z tego co slysze,w naszym zakladzie jest on na kazdym z obszarow bo ludzie,ktorym zwroci sie uwage na byle (usunięte przez administratora) od razu twierdza ze sa mobingowani..akurat to pojecie jest czesto naduzywane .a co do wejscia do zakladu,-w ktorej firmie jest tak,ze osoba,ktora jest BYLYM pracownikiem ,moze sobie do niego wchodzic kiedy chce?? Ludzie wielokrotnie odowadniali,ze DWA RAZY SIE DO TEJ SAMEJ RZEKI NIE WCHODZI a wracajacy pracownik to NIGDY nie jest dobry pomysl.!!!a co to sie dzieje,ze chcecie wracac??jest gorzej jak u nas?trzeba bylo szanowac to co.sie mialo a nie wylewac teraz zale na forum.zreszta wlasnie takimi wpisami udowadniacie,ze nie powinniscie tu wracac!!!! Wszystkim,ktorzy tu zostali I pracuja jak normalni,uczciwi ludzi zycze milego weekendu.dla Wszystkich pracownikow!!

nadal pracujacy,
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

Poza tym wiekszosc osob ktore odeszly to byly te ,ktorym nie pasowala kasa albo absencja albo wieczne L4.a to naprawde wkurza tych co zawsze sa w pracy I nie nawalaja.szczegolnie po wyplacie I po weekendach.o tym juz wszyscy zapomnieli???podejdzie uczciwie do tematu!!!!

nadal pracujacy,

Martus ? Czlowieku to Ty ogranicz ten (usunięte przez administratora) bo Ci szkodzi.Co,zdziwiony,ze ktos moze byc zadowolony z tej pracy I wypowiedziec swoje zdanie glosno w przeciwienstwie do was ktorym tylko jad sie ulewa? Tak,jestem zadowolony I jestem pracownikiem czterobrygadowki a nie zadna Martus.Tobie tez radze wrocic do szkoly bo widac,ze podstaw nie znasz.I nie obrazaj mnie.

N.A.J.L.E.P.S.Z.Y
@nadal pracujacy, 07.09.2018 15:46

Radzę przeanalizować swoją wypowiedź.

Magazynier
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Hahaha,żal mi was nieroby ^^

Magazynier

Pewny jesteś że to martuś? Bo się ośmieszasz haha ;P

młody bogaty oraz szczery
@N.A.J.L.E.P.S.Z.Y 07.09.2018 16:15

Japa lapsie . Mógłbym cię kupić i całą twoją rodzinę Hahahah Dla ciebie to szczyt wszystkiego stanowisko ,,magazynier" hahah

pracujący obserwator
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

podejrzany komentarz. pracownik czterobrygadówki? skąd znasz te wszystkie szczegóły i po co tak bronisz wołkowa ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wariacik

Hahahaha mistrz ;pppp

qq

Ja wyrażę swoją opinię o Nifco w 2 punktach. 1. Nifco = dojna krowa dla ustawionych kierowników i im podległym poplecznikom. 2. Reszta ma ryć i się nie stawiać. Ktoś tam pisze niżej apel do Pana Prończuka... No! Akurat chłop będzie się stawiał w nie swojej sprawie i robił sobie problemów. Siedzi cicho, jak inni na stołkach, bo mu dobrze - pkt.1. W tej firmie nawet nie ma do kogo pójść z własnym problemem, to jest najgorsze. Kadry nie istnieją, Mediatorki już nie ma, a Kierownicy martwią się tylko o siebie i toczą wojenki działowe pod publikę. Jeśli chcesz tu pracować, to pod warunkiem, że zgadzasz się na pkt. 2. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

A.

Hahaha,dooprawdy ??? A skad takie informacje??hahaha :):):)

Paula

Hejka Jestem dziewczyną ale pracowałam już na magazynie . Czy są przyjęcia do firmy na magazyn? jak tak to gdzie można złożyć papiery ? Jak wyglada atmosfera na magazynie i jak jest ? Pracują jakieś kobiety ? Proszę o odpowiedz zależy mi na tej pracy

Krzychu Bieliński

Czy to prawda że Przemysław Bronk odszedł jeżeli tak to szacunek za decyzję .Maciek wiem że czytasz posty dożyj kolego emerytury i uciekaj z magazynu. Pozdrawiam Sebe Grzesia Marcina logistyka chłopaków ze Skody a reszta niech się bawi w chowanego przed kadrą z Japonii.

Michael
@Krzychu Bieliński 05.09.2018 13:18

ciekawe rzeczy piszesz Krzysiu ;) To kto jeszcze odszedł skoro masz takie potwierdzone informacje ;)

Wariacik

Czasami sobie myśle ze to babochlop powinien być przełożonym big bradera, bo i tak robi to co ona mu każe i nie patrzy żeby ludziom było lepiej tylko jej, nie pozdrawiam

Pracownik
@Wariacik 31.08.2018 06:14

Popatrz,jak dobrze,ze masz to forum,przynajmniej tu mozesz wylac swoje zale,pretensje I nikt Ci nic nie powie bo to tylko forum.przynajmniej tu podniesiesz swoja wartosc ublizajac innym,polechtasz swoje ego jaki to jestes super bo kogos zwyzywales.lzej? To sie ciesze ,milego dnia:) Aaa,a z tymi wrogami,hmmm,w sieci nic nie ginie a to brzmi jak grozba...

Smb
@Wariacik 31.08.2018 06:14

Kolejny nieszczesliwy,niespelniony czlowiek....

Waracik
@Pracownik 31.08.2018 09:59

Racja tylko tu można się wygadać bo w zakładzie robią co chcą, już nawet mediatorki nie ma bo powiedziała to co ja wyżej...

Ordynator
@Waracik 31.08.2018 15:53

nie wymyślaj

Wariacik
@Ordynator 31.08.2018 15:57

Sklej dziurę

Pracowity
@Wariacik 31.08.2018 16:12

Opisz całą sytuacje jaka panuje na dziale magazyn . Z czym masz problem itp szczegółowo proszę . Sam chce się zatrudnić na magazyn ale co kogo spotkam to odradza mi to

Okularnik
@Pracowity 31.08.2018 16:23

Kazdy niby narzeka,tutaj wylewaja zale ale dalej pracuja!!a przeciez podobno tyyyle pracy wszedzie.wiec co Was trzyma?takie zaklamanie ze szok.najlepiej przyjsc I sprawdzic samemu.poza tym - ci,co ciagle tu wypisuja maja "ale" do konkretnych osob a juz niejednokrotnie moderator zwracal uwage,ze nie do tego sluzy forum.no nie kazdy rozumie to co w regulaminie. Najlepiej przyjsc,zobaczyc I samemu zdecydowac, nie sugerowac sie tymi wypocinami niespelnionych.zreszta,znajdz na forum firme ktora chwala.niestety ,zawsze do powiedzenia maja ludzie,ktorzy od siebie nic nie daja a chcieliby miec wszystko.

Heh
@Wariacik 31.08.2018 06:14

W JAKIM SENSIE LUDZIOM MA BYC LEPIEJ?

Black
@Waracik 31.08.2018 15:53

Hahahaha,dobre,dobre

Black
@Black 01.09.2018 13:14

Z ta wypowiedzia nt.p.mediator

Wariacik

Witam, skoro jakiś czas temu przenieśli moja kobiete na inna zmianę bo niby pary nie powinny pracować ze sobą, to dlaczego nadal nie przenieśli babochłopa skoro wojtus jest jej przełożonym ? Otwórzcie oczy ludzie i kierujcie się sprawiedliwością, a nie lizaniem du. py

Maliniak
@Wariacik 27.08.2018 11:53

ZAMKNIJ MORDĘ ŚMIECIU

Piotr
@Maliniak 28.08.2018 12:12

Sklej ware grubasie

Wariacik
@Piotr 31.08.2018 07:03

Nie podlizuj się bo i tak niczego nie zyskasz, a wrogów możesz sobie narobić

Wariacik
@Maliniak 28.08.2018 12:12

Nie podlizuj się bo nic nie zyskasz, a wrogów możesz sobie narobić...

Wariacik

O widze państwo wielorybów wróciło z urlopu i od poniedziałku jazda.. taki spokoj był, pozdrawiam środkowym palcem

Kierownik
@Wariacik 20.08.2018 13:35

Z twojej opinii zostaną wyciągnięte konsekwencje ! Sprawa zostaje zgłoszona do odpowiednich organów

Wariacik
@Kierownik 20.08.2018 14:39

Dziękuje uprzejmie, to na tej stronie nie można dawaj swoich opini ? To w końcu od czego jest? Żeby pisać w samych superlatywach i ściemnić ludzi na około?

Rzetelny
@Wariacik 20.08.2018 15:45

Opowiedz co Ci nie pasuje konkretnie . Sprecyzuj swoją myśl a nie obrażaj innych

Hejka
@Wariacik 20.08.2018 13:35

MARTA I WOJTEK TO FANTASTYCZNI LUDZIE .PROSZĘ SIĘ OD NICH ODCZEPIĆ !!! MARTUŚKA NIE PRZEJMUJCIE SIĘ TYMI OPINIAMI ( TO SĄ TYLKO JEDNOSTKI ) POZDRAWIAM WAS I MIŁO WSPOMINAM WSPÓŁPRACĘ Z WAMI

starszy magazynier
@Wariacik 20.08.2018 15:45

Forum jest do opisania PRACODAWCY a nie konkretnych osob...!!!!

Krzychu Bieliński
@Wariacik 20.08.2018 13:35

Moi drodzy w rynku nr 44 jest rekrutacja do nowej firmy coś w po dobie do Nifco a dla tego Wariacika to dobre piwo postawię za zajeb.sty komentarz .Pozdrowienia dla ekipy

1 Lider
@Krzychu Bieliński 21.08.2018 20:23

kochany Krzysiu ty się lepiej zajmij zbieraniem puszek bo z takim podejściem do pracy to tylko do tego się nadajesz

Pracownik
@1 Lider 22.08.2018 12:35

Krzysiu ekipe pozdrowil a tu taki komentarz I jeszcze brzydko podpisany jako Lider? No nieladnie tak sie podszywac na forum ...ale co prawda to prawda.

Wariacik
@Krzychu Bieliński 21.08.2018 20:23

Pozdrawiam również krzychu ;) brakuje ciebie w robocie, ale co zrobić jak dalej tak będzie to wszyscy pójdą do tego nowego zakładu...

Krzychu Bieliński
@Wariacik 23.08.2018 22:50

Spokój mam chociaż sam widzisz co tam się dzieje nawet Karol na Piotrka donosy pisze cyrk normalnie pozdrawiam .

freddy
@Wariacik 20.08.2018 15:45

Niestety, negatywów nie możemy pisać. Dlatego, że to dla niektórych jest niewygodne. Prawda w oczy kole. Moje komentarze zniknęły. Ludzie i tak wiedzą czym pachnie praca w Nifco a w szczególności w dziale magazyn. Omijać szerokim łukiem ten cyrk trzeba. Pozdro,Wariacik.

freddy
@Krzychu Bieliński 25.08.2018 10:57

Haha, Karol?!On zawsze miał zadatki na podpierdalacza. A Piotrek jest spoko. Pozdrawiam.

El kapuczino

Słowa do liderek, przestańcie narzekac ze wam zle, bo każdy wie jak jest, chodzicie tylko i wypełniacie karteczki, chciałbym jeszcze pozazdrościć szacunku do drugiego człowieka... mam na myśli to jak chodzicie i pokazujecie palcami zamiataj tu potem tu, oczywiście dużo rzeczy by się znalazło jeszcze ale szkoda słów

arek

witam próbowałem się dostac do tej firmy ale chyba się nie dostanę agencja rekrutacyjna po rozmowie poinformowała mnie że jedna rzecz mnie dyskwalifikuje i mam takie pytanie do tej agencji - chyba to że nie mam ukraińskiego paszportu bo odczułem to tak że jako Polak mieszkający na stałe w Świdnicy mający rodzinę i chcący pracować u siebie w kraju ponieważ 10 lat byłem na emigracji w uk się nie nadaję. Może za stary jestem a może tylko w Polsce jest tak że Polak jest gorzej traktowany niż cudzoziemiec z pod znaku bandery tak to odebrałem co tylko mnie troszkę zdenerwowało i zasmuciło ale to ludzie Polacy i Polki do tego doprowadzają mam dostać odpowiedz do końca przyszłego tyg czy z łaską dostanę tę pracę czy też nie. (osobiście nie liczę już na tą pracę) Postanowiłem się o pracę znów niestety będę musiał wyjechać za granicą i nie chodzi mi o kwestię finansową ale straciłem już wiarę w ludzi w Polsce a że znam język bardzo dobrze w pewnej agencji otrzymałem propozycję tłumacza ale nadal dla mnie ważniejsze jest pracować u siebie w mieście i być ze swoją rodziną choć troszkę już w to nie wierzę. Jak mam traktować potem Polaków za granicą i jak im pomagać skoro we własnym mieście i własnym kraju odczułem to że ukraińcy są lepiej traktowani niż ja? Myślałem że w nifco jako operator będę miał fajną pracę ponieważ byłem operatorem maszyn cnc i skoro będę pracować z rodakami to nic do szczęścia nie będę potrzebował ale nic po 15miesiącach w Polsce widzę że Polak Polakowi wrogiem żal mi tego i proszę was pomagajcie sobie bo donosicielstwo i obgadywanie do niczego nie prowadzi. Obecnie zaczynam myśleć o sprzedaży mieszkania własnościowego na osiedlu młodych i wyprowadzenia się z rodziną tam gdzie mimo cudzoziemiec będę traktowany poważnie

Krzychu Bieliński

W odpowiedzi na komentarz te słowa kieruję do lidera 1 cmoknij ty mnie w trąbkę wolę puszki zbierać tak jak zostało napisane niż dup..........cię lizać i być stałym klientem i mieć rabat na wazelinę w aptece.Szkoda mi ciebie poniżać się do takiego stopnia twoje motto to LIŻE DUP............Ę PO TO ŻEBY DALEJ PUNKTY NABIJAĆ .Masz jaja to napisz wszystkim kim jesteś bo ja się nie ukrywam .A najlepsze na koniec pozdrowienia środkowym palcem.

Agnieszka

@anonymous co miał na celu Twój komentarz? Co chciałeś nim przekazać? Możesz powiedzieć jakie masz zdanie o firmie NIFCO POLAND? Jesteś jej pracownikiem? Jeżeli tak to proszę o merytoryczną opinię, z której będą mogli skorzystać również inni użytkownicy.

anonymous
@Agnieszka 16.08.2018 16:20

Tak jestem i polecam

Agnieszka

@raz dwa trzy :) widzę, że bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem. Nie jestem w żaden sposób związana z firmą NIFCO POLAND. Jestem moderatorem forum gowork.pl. Jestem tutaj po to by pomóc użytkownikom zainteresowanych pracą w firmie w znalezieniu informacji.

anonymous
@Agnieszka 10.08.2018 14:39

oj tam oj tam :D

raz dwa trzy :)

Już domyślacie się kim jest Pani Agnieszka że tak ładnie tutaj moderuje ;)

Katarzyna

Nie moge zrozumiec jednej rzeczy..Skoro tak wszystkim jest w tej firmie zle,nic Wam nie pasuje nic sie nie podoba,to dlaczego tu jeszcze jestescie? Obrazacie na forum osoby tu pracujace,wyzywacie.Jest tyle pracy,ze kazdy znajdzie cos dla siebie.Skoro jest az tak zle,to moze zamiast marnowac czas tutaj,rozgladnijcie sie za nowa praca , taka,w ktorej nic nie trzeba bedzie robic,gdzie nie bedzie nadzoru a pracodawca powita Was szampanem I zaplaci za to,ze jestescie.Nie chcecie wspolpracowac- nikt Was nie zmusza ale swoja postawa na tym forum wysokiego poziomu nie reprezentujecie.Niech kazdy sobie ocenia po swojemu a wszystkim tym ktorzy lecza tu kompleksy I niespelnione ambicje zycze mileho dnia.Wiecej zyczliwosci !!!!

Wasacz
@Katarzyna 19.07.2018 09:37

Poczekaj aż otworzą ta nowa firmę ile osób się zwolni... Może Nifco wtedy zacznie doceniać pracowników, a zwłaszcza tych starszych stażem i ile jeszcze, ktoś tam zostanie.... Jak narazie przy obecnych rządach Pana H.... I przezabawnego Pana fhrideya oraz jego poziomie wiedzy na temat całej produkcji od kuchni jak to się mówi. Doprowadza Tą firmę do tego że nie będzie miał kto pracować, ponieważ nie szanują za grosz pracownika. Wymyślają to co chwila jakieś ulepszenia, a tak naprawdę one są g.. Warte i po czasie giną i zostają zapomniane. Także dopuki nie zmienia głównych kierowników dyrektorów i kierowników kierownika to nie widzę przyszłości tej firmy. Tam ręką rękę myje....

Agnieszka

@Sama zakaz palenia rozumiem, że będzie obowiązywał w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O podczas Waszych przerw? Czy mieliście do tej pory oddzielne przerwy na tak zwanego "papierosa"? Jeżeli tak, to jestem w stanie zrozumieć pracodawcę. Pracownik powinien palić tylko na swojej ustawowej przerwie, a w trakcie pracy zająć się pracą.

Zostaw opinię o NIFCO POLAND SP ZO.O - Świdnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O