NIFCO POLAND SP ZO.O

Adres: Przemysłowa 41-43, 58-100 Świdnica

NIP: 8862818441 KRS: 0000251290

NIFCO POLAND SP ZO.O
3 354 6 1

Opinie o NIFCO POLAND SP ZO.O

Jeremi

NIFCO ma opinię dobrego pracodawcy. Ta magazynie?Trudno dostać się do pracy, jakie zarobki krążą?

Maxi zajob
@Jeremi 05.02.2019 19:02

Krążą duże zarobki

Hyhyhyh
@Maxi zajob 11.02.2019 19:11

Bardzo duże hyhyhyh

Nick
@Hyhyhyh 12.02.2019 00:16

To idz tam gdzie beda bardzo duze. Napisz tylko gdzie takie znajdziesz.

HR
@Nick 12.02.2019 10:52

Nie naginajmy rzeczywistości i tego że zarobki są jakieś szczególnie wysokie . Dużo się zmieniło w ostatnim czasie i większość firm w okolicy proponuje dużo większe zarobki NA START i lepszy pakiet benefitów .

Pozdrawiam.
@HR 12.02.2019 20:10

Po co pisac na forum takie rzeczy i szukac taniej sensacji. Jesli wiem, ze moge zarabiac lepiej w innej firmie to po prostu ja zmieniam. Nie wiem co ludzie chca osiagnac takimi wpisami. Zarobki moze nie sa jakies super wysokie ale znowu nie jest az tak zle. Wszystko zalezy od podejscia do pracy.

Najlepszy magazynier

Baron przestań jezdzic tym wuzkiem jak (usunięte przez administratora) i patrz co robisz masakra kogo przyjmują na ten magazyn

Wariacik
@Najlepszy magazynier 03.12.2018 17:06

Ty lepiej nie rzucaj nazwiskami pajacu, i patrz się na siebie, uważasz się za najlepszego magazyniera? A nawet pisać nie potrafisz analfabeto... pozdrawiam środkowym palcem

Baron
@Najlepszy magazynier 03.12.2018 17:06

Podejrzewam kolego że nie jesteś żadnym 'magazynierem' za którego się podajesz. Podejrzewam też że to ty jesteś (usunięte przez administratora) skoro potrafisz pisać takie bzdury na tym śmiesznym forum a nie porozmawiać na osobnosci (usunięte przez administratora)

Magazynier.
@Baron 04.12.2018 19:37

Przecież to Twój kolega ze zmiany.

Lider
@Najlepszy magazynier 03.12.2018 17:06

Nie wiem o co poszło , ale słownik w dłoń .

Huawei

Ja mam najbardziej polewe z liderek, ktore narzekaja na przerwach ile to nie maja roboty, ze co chwile cos dokladaja im dodatkowego do pracy itp zwlaszcza te na nowej hali... 7 h na 12 przesiedziane na krzeslach, muszą miec mocne baterie w telefonach, albo codziennie ze soba ladowarki :) pozdro

Lider
@Huawei 11.12.2018 15:44

Jak chcesz na jedną dniówkę się zamienić ? Zapraszamy .

madman.

Polecam Pracę w nifco ! Szczególnie pracę na magazynie ! Najlepsza praca w okolicy !

Wiesław

Witam Jak wyglada praca na magazynie ?! Są przyjęcia ? Słyszałem od kilku osób że jest nie zaciekawie natomiast chce sprawdzić na własnej skórze Pozdrawiam

Odpowiedz.
@Wiesław 02.01.2019 10:27

To po co pytasz skoro slyszales? Praca, jak praca a jak chcesz sie przekonac to przyjdz. Proste.

Łukasz

Moim zdaniem w Nifco jest normalna praca. Ilość stresu typowa jak to w pracy. Niektórzy są po prostu nadwrażliwi na stres i emocje, lekka presja i już wybuchają. Pensja na rękę wychodzi też nie najgorsza. Wszędzie trzeba pracować i jakaś presja jest. Są o wiele cięższe firmy od Nifco zarówno dla pracowników fizycznych jak i biurowych.

Żółta koszulka.

Moim skromnym zdaniem, do pracy powinni być rekrutowani (PORZĄDNIE A NIE BRAĆ KOGO POPADNIE) ludzie, którzy maja jakiekolwiek doświadczenie w pracy, w której pojawiające się się sytuacje stresowe lub praca pod presją czasu nie są czymś co powoduje anonimowe wylewane żółci na forum na swoich przełożonych. A wielu naszych pracowników ma niestety czas na wszystko, robi łaskę, że w ogóle pracuje (trzeba będzie chyba ich przepraszać, że musieli przyjść do pracy) i ogólnie ma wszystko gdzieś...

Obserwator

Po przeczytaniu opini cały czas jest mowa o operatorkach/operatorach, magazynierach i o liderach/liderkach. Moim zdaniem całe zło polega na nieodpowiednim doborze kadry menedżerów. Może i mają wiedzę(szkołę??) co do specjalizacji (kierunek produkcja/logistyka) ale to nie pomoże we współżyciu międzyludzkim a to jest bardzo ważny czynnik jeżeli chodzi o współpracę na Lini przełożony a podwładny na niższym szczeblu . Aroganckie odnoszenie się do podwładnych (liderów) , wymuszanie zadań od liderów które z góry są nierealne do wykonania jeżeli chodzi o terminy a termin w automotivie to rzecz święta. I tak by można było mnożyć przykłady pracy panów menedżerów. Ich interesują słupki slupeczki, krzywe łamane, diagramy aby móc przedstawić je panom z Japonii - oczywiście dane w excelu bo rzeczywistość w większości przypadkach jest inna a excel jak to excel przyjmie wszystkie dane. W następstwie takich złych działań (menedżer) rodzi się niesmak pracy między operatorami a liderami. I jeszcze jedno - Wojtek Jeżeli nie ma zakładu to pracownicy są niepotrzebnie - zastanów się.

Chodzący po zakładzie.
@Obserwator 22.11.2018 11:39

Nie rozumiem Waszego czepialstwa w stronę Wojtka. Jak się dobrze wykonuje swoją pracę to złego słowa nie powie a nawet za nią pochwali (tak, tak, niedowiarki, wieczne obgadywacze!). Czy tak ciężko zrozumieć, że każdy Lider ma nad sobą przełożonego, który też od Niego wymaga. Taka hierarchia. W każdym zakładzie, nie tylko tutaj. Polecam wszystkim czepialskim zmianę pracy, najlepiej załóżcie własne firmy gdzie sami sobie będziecie szefem. Bo dopoki Wojtek czy to Krzysiek czy jakiś inny Stefan będzie rozliczal Was z Waszej pracy, Zawsze będziecie mieli z tym problem.. Sądząc po Waszym ciągłym obgadywaniu w pracy najlepiej by było gdyby nikt Was nie rozliczal, nie patrzył na ręce, pozwalał na fajkę kilka razy w ciągu godziny (wszyscy wiemy o co chodzi...) i żebyście sami o sobie decydowali. No sorry, jeśli się zdecydowaliscie na pracę w zakładzie, w którym jest tak a nie inaczej to albo to w końcu zaakceptuje i weźcie się za siebie albo ja po prostu zmienię i przestańcie oczerniac innych. Nikt za Wami nie zateskni. Bo ile można słuchać ciągłych żali. To już jest nudne!!. Czasem to się zastanawiam czy pracuje z facetami czy z........ Serio. Zresztą, Liderki też są złe, Mistrzowie też. Ch....... Wej baletnicy.....

Hyhyhy

Jak się czyta te wpisy, to do człowieka dociera, że dzisiaj to chyba żaden zakład nie robi już porządnej rekrutacji. A powinien. Ludzie, przecież to jest istny rynsztok. Macie problem ze zrozumieniem regulaminu forum to jednocześnie tłumaczyłoby dlaczego chodzicie do pracy za karę i wylewacie tutaj żale, że czegoś się od Was wymaga. Bo nie rozumiecie, że do pracy idzie się pracować a na forum nie pisze się o konkretnych osobach. Współczuję przełożonym takich pracowników. Podejrzewam, że gdyby zrobić porządna rekrutację, większość tych wszystkich forumowiczow nie zagrała by tam dłużej miejsca. Nieszczęsnicy niespelnieni, zapewne w większości mieszkający z rodzicami a zgrywajacy bohaterów tu, pod pseudonimem no i oczywiście między sobą w zakładzie. Przykre i straszne zarazem jak nisko człowiek moze upaść,czego dowodem są te właśnie wpisy.

Pracownik.
@Hyhyhy 20.11.2018 15:36

100% prawdy. Dokładnie, tak właśnie jest. Pozdrawiam.

Monia
@Hyhyhy 20.11.2018 15:36

To czy ktoś mieszka z rodzicami czy nie nie ma tu nic wspólnego z tymi wpisami. Po pierwsze brak własnego zdania na swój temat i interesowanie się życiem innych tu jest na pierwszym miejscu. Życie innych jest bardziej interesujące dlatego też nie ma tu zbyt wiele pozytywnych opinii o pracodawcy. Wylewanie żali na forum prowadzi tylko do obrażania swoich znajomych z pracy. Jeżeli się nie podoba środowisko i pracodawca to dlaczego nie potraficie zmienić pracy? Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli się nie podoba kolega koleżanka nie potraficie współpracować to się do jasnej holery odwrócić i robić swoje. Nikt wam nie karze słuchać głupich tekstów i plotek. Obrazić jest łatwo i upokorzyć ale zakasać rękawy i pracować jest gorzej. Bo zmiany zmiany.. Znowu coś wymyśli liderka i będzie więcej do pracy. A zastanów się ile ona ma na głowie? Nikt na jej miejsce nie pójdzie.. A dlaczego? Bo tak samo jak wy dostaje odgórnie zjeby. Wszystko idzie od góry a kończy na was. Wystarczy współpracować. Tak łatwo się mówi ale znam zakład i na pierwszym miejscu jest obgadywanie innych ludzi potem praca...i to tak naprawdę sami stwarzacie taką atmosferę. Plotki ploteczki plotunie.. Idziecie do pracy aby pracować zrobić swoje i wrócić do domu. Nie pomagacie osobom, które chcą się czegoś dowiedzieć o firmie. Bo jak tylko wejdą na forum to widzą, że na pierwszym miejscu jest obrabianie (usunięte przez administratora) innym..Jest pytanie o pracodawcę czy dobra firma czy nie czy polecacie? Wystarczy odpisać polecam albo nie. Tak trudno? Więcej szacunku do samych siebie Pozdrawiam

Pracownik.
@Monia 21.11.2018 11:54

Po części ma.. A wiesz dlaczego? Bo taki ktoś wraca do domu gdzie wszystko ma zrobione, podane pod nos i właśnie przez to nie ma swojego życia tylko zajmuje się innymi. Bo nie ma swoich problemów związanych z codziennością. Mam tu na myśli tych, co są sami a nie mają założonych rodzin.. Lepiej nie mogłaś tego podsumować. Obawiam się tylko, że musiałabyś wyjaśnić co to znaczy szacunek bo dla większości pracowników w naszym zakładzie jest to pojęcie bardzo ale to bardzo obce. Pozdrawiam.

Hyhyhy

Co to ?wojtuś na wylocie ?

Hyhyhy
@Hyhyhy 20.11.2018 14:35

Tak jak ty.

Pracownik.

Z tego co mi wiadomo, osoby które są oczerniane mogą wystąpić do pewnych organów o namierzenie numeru IP i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji gdyż takie rzeczy są karalne a nikt nie jest anonimowy w Internecie w 100%.

Kochanek Wołka

Do roboty c i o ty tam Wołkowi (usunięte przez administratora) lizać żeby lepsze oceny mieć na koniec miesiąca

Pracownik.
@Kochanek Wołka 19.11.2018 11:27

Wystarczy pracować a nie wlazic w tyłem. Polecam, bo to wystarczy. I nie obrażaj nas pisząc, że jesteśmy ci... ty. Nie pasuje Ci coś to zmień zakład i forum bo to nie służy do obrażania innych. Zresztą, Twój nick mówi sam za siebie...

Mateo

Nie wysyłajcie CV na magazyn nie warto 2 podpisy na oznaczeniu palety z detalami i na regał żałosne a WB Upada bez części kolo siebie tylko (usunięte przez administratora) na północny i sie prosić bez cenne i okolo 15km dziennie samemu zwolnić (usunięte przez administratora)

lelek
@Mateo 15.11.2018 18:35

A co autor miał na myśli,czy oprócz wołka jest tam więcej mistrzów słowa pisanego?

lelek
@Mateo 15.11.2018 18:35

Panie Wołku Przez 2 lata wyciął pan najlepszych magazynierów ,którzy są doceniani w innych firmach. Pan i jego mamusia Vel Grodzka nie mogliście znieść ludzi ,którzy znali się na zasadach logistyki i składowania. To teraz musi pan pracować z ludżmi którzy do pracy przychodzą za karę.Mam nadzieję że pana też zmiecie wiatr historii. Taki Geniusz jak pan w Świdnicy pracy nie znajdzie ,zostanie panu powrót na wieś i praca przy rodzicach przy malinach i truskawkach.

Tomek.
@lelek 17.11.2018 14:55

To czemu ci, którzy przychodzą za karę nie pójdą tam gdzie też będą doceniani? ??? Znowu jakieś bezsensowne żale.

Krzychu Bieliński

Siema mordeczki słyszałem że Nifco szuka lidera magazynu Kurła głosujcie na mnie lista nr1 pozycja 6/9 głosujcie a będzie wam dane wszystko z tablicy Mendelejewa piguły, trwa, hasz ,feta,amfa,hera,koka,lzd .Każdy głos się liczy Wojtek niuniuś kocham cię .

M.ż
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

hahhaah dobre dobre :) pozdrawiam wariacie :) co tam u Cb ?

Palacz
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

No to ktos Cie oklamal...

Zzzzzzz
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

Pomyliles fora.to nie biskupice!

Anonymous
@Krzychu Bieliński 15.10.2018 13:32

Siwe wlosy na glowie a mental gimbazy.

Wariacik
@Anonymous 16.10.2018 08:36

Przynajmniej ma poczucie humoru , nie to co ty smentna cipo. . Pozdro Krzychu :)

Anna Grodza to gruba świnia...
@Palacz 15.10.2018 15:01

Hahahah Krzysiu ma potwierdzone info ???? Tym bardziej ze wisi ogłoszenie na Olx

Irrr
@Anna Grodza to gruba świnia... 22.10.2018 17:11

I wlasnie brak umiejetnosci czytania za zrozumieniem powoduje,ze rodza sie glupie plotki... Czytajcie dokladnie to,co jest napisane a napisane jest wyraznie,ze poszukuja Lidera ZMIANY magazynu a nie Lidera magazynu. Nawet w tak prostych sprawach ciezko co niektorym pojac roznice.

Anna Grodzka to gruba świnia
@Irrr 22.10.2018 21:07

No ale właśnie chodzi o to że poszukują lidera ZMIANY tępa dzido ...

Kierowca
@Anna Grodzka to gruba świnia 22.10.2018 21:52

Trzeba zadzwonic do Pszenna I powiedziec,ze jak wiezli buraki na kampanie to spadl jeden I przez pomylke do nas trafil.. Ps...brak slow na co niektorych.serio.

Krzychu Bieliński

Pozdrowienia dla całej ekipy z magazynu nie będę wymieniał kogo nie chcę pozdrowić bo szlachta by się obraziła .Co u mnie pracuję bo takie pytanie padło oczywiście lepiej mam jak w Nifco i tak dzionek za dzionkiem leci .Kiedyś musimy się spotkać wypić piwko i pogadać .Jeszcze raz pozdrawiam a bym zapomniał Adrian Baron nie daj się jemu wiesz o co chodzi nara ziomeczki.

Magazynier z Nifco
@Krzychu Bieliński 03.11.2018 14:39

Możesz wymienić kogo nie pozdrawiasz !!! Nikt się na ,,kogoś" takiego nie obrazi

H
@Krzychu Bieliński 03.11.2018 14:39

Następny mądry . Żal

Do pici

Powiedzcie mi jak ktoś kto skończył podstawówkę i był ochroniarzem na imprezach może byc kierownikiem ?? Oczywiście mam na myśli jacusia, który napompowal sie jakimś gow. nem i myśli ze postura zasłuży na jakiś szacunek... zeeenada

Hejka
@Do pici 27.08.2018 12:01

Pan Jacek ma wykształcenie wyższe ;) pozdrawiam Ja z wyżej wymienionym panem nigdy nie miałam problemów . Natomiast @Wariacik przywołuje Cię do porządku ponieważ względem ciebie toczy się dochodzenie . To że ktoś nie ma figury modelki nie znaczy że może być szykanowany wyzwiskami typu ,,babochłop"

Nifco zdziwko
@Hejka 27.08.2018 12:57

O wykształcenie skrajnie najwyższe to wszystko zmienia już Pan Jacek jest ok

D
@Do pici 27.08.2018 12:01

Jestes zwylkym prostakiem tak jak @wariacik .

Miecio

Banda wariatów....

Yordi
@Miecio 28.09.2018 07:12

Witaj nie polecam tego zakładu kierownictwo jest do D-y liderki też . Stoisz jak mumia.

Koko szanel

Srubstak na lidera

Nick

Życze wszystkim pracownikom miłego weekendu ;)

Sylwia

Witam, Chcialabym sie dowiedziec czy praca na dziale montazu jest ciezka? Czy stoi sie w jednym miejscu przez cala zmiane? Bardzo prosze o rzetelna odpowiedz.Wszystkim,ktorzy maja zamiar wypisywac zenujace komentarze z gory dziekuje.

proMALINIAK

Cześć Serdecznie Pozdrawiam W.Wołkowa ;););) Życzę mu miłego tygodnia Kocham Cię !

Wariacik

Słyszałyście te płoty, ze bunia ma wrócić ? Jak to prawda to już całkiem będzie pośmiewisko z tego zakładu, a jej dopiero od***bie...

Anonymous
@Wariacik 20.09.2018 05:22

W tym zakladzie ,faceci to gorsze plotkary jak kobiety!!

2018
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Zamiast tworzyc I roznosic plotki to lepiej sie praca zajac?? W koncu za to dostaje sie wynagrodzenie..a nie za latanie I obgadywanie,wymyslanie,powtarzanie..itp...itd...Chyba za duzo wolnego czasu...? Jakim Ty jestes nieszczeliwym czlowiekiem skoro jedyne co ci zostalo,to przesiadywanie na tym forum I zycie zyciem innych ludzi.To juz nie jest ani zabawne ani smieszne.to jest nudne.

Palacz
@Anonymous 20.09.2018 09:10

Oj tak a na palarni to dopiero jest pokaz plotkarskich mozliwosci...

anonymous
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Lidera z magazynu zwolnili czy nie jestem bylym pracownikiem

2018
@Wariacik 20.09.2018 05:22

Ojjjj biedny człowieku :-( żal mi Ciebie

Freddy

Masakra. Dlaczego jest przyzwolenie na taką atmosferę w tej firmie? A szczególnie w magazynie. Mamy 21 wiek a ludzi traktuje się jak bydło. Przecież Nifco nie jest jedyną firmą w okolicy. Jeżeli Martę zwolnili to przyjdzie czas na Wojtka. Widocznie ktoś z kadry poszedł po rozum do głowy.

Ordynator
@Freddy 14.09.2018 23:20

Masz pewne informacje ? Co Ci nie pasuje w atmosferze ?

Anonymous
@Freddy 14.09.2018 23:20

Jak bydlo???? O co Ci chodzi??

Bonjour
@Freddy 14.09.2018 23:20

zwolnili (usunięte przez administratora) ? Chwała Bogu !

Freddy
@Anonymous 15.09.2018 09:27

Chodzi mi o to jak Wojciech mnie potraktował get odmówiłem zostania po godzinach, w godzinach nocnych. Tłumaczę ,że nie mam czym się dostać do domu a on na to ch.. mnie to obchodzi. Odmówiłem to kazał jakieś durne oświadczenie pisać.Jeżeli on wymagał odemnie abym został po godzinach w nocy, powinien zapewnić mi transport do miejsca zamieszkania. Tak jest w każdej normalnej firmie, ale nie w Nifco.

Keke
@Freddy 18.09.2018 12:40

Z tego co mi wiadomo,pracodawca nie ma obowiazku organizowania transportu.I mowa tu o pracodawcy bo to na Jego potrzeby zleca sie nadgodziny.

Paweł
@Keke 18.09.2018 13:15

Nie ma obowiązku ale wypadałoby okazać trochę szacunku pracownikowi i zapewnić mu jakiś transport . Pomijając fakt że byłem świadkiem jak ta parówa wyzywa ludzi na około . Wracając do tematu ,,transportu" pamietam że Pan Daniel Woźniak sam potrafił odwieźć/przywieź pracownika . Dlatego podzielam opinie freddego. Dziwne jest tylko to że nikt tego jeszcze nigdzie nie zgłosił

Freddy
@Keke 18.09.2018 13:15

Z tego co wiem jeżeli pracownik pracuje po godzinach na zlecenie pracodawcy, to pracodawca zobowiązany jest aby pracownikowi zapewnić transport do domu. Inaczej jest jeśli pracownik sam zgłasza chęć nadgodzin .

Zeb12

Czy ktoś może powiedzieć coś o dziale naprawy form

Wariacik

Nareszcie można na spokojnie pracować.. szkoda ze wcześniej nie zwolnili babochłopa bo dużo spoko ludzi się przez „nią” zwolniło, nie uważacie ze od tego czasu spaslak jakoś się uspokoił ?? Pewnie czuje oddech na plechach bo teraz się wezmą za niego i skończy się bigbrader

D.K.
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A skąd takie informacje ?? :):):)

Anonymous
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A kto sie przez nia zwolnil???

BIDA Z NĘDZĄ

Witam ten komentarz kieruję do (usunięte przez administratora) przepraszam że po nazwisku. Panie Prezesie powinien pan poważnie porozmawiać z(usunięte przez administratora)liderem magazynu za to jak traktuje ludzi przez niego dużo osób odeszło. Jak był liderem zmiany jedna cała grupa została rozwiązana a potem jak został nad liderem coraz gorzej było ludzie którzy odeszli sami nie będę wymieniał po nazwisku nie mają wstępu do zakładu pytam się za co co oni takiego zrobili tak nagadał głupot. Jeżeli ludzie tam mają pracować to problem tkwi właśnie w wyżej wymienionej osobie .Ludzie się pozwalniali bo mobing jest dobrą decyzją by było zwolnić tą osobę .Jeżeli jest to możliwe chcielibyśmy spotkać się z panem w sprawie nad lidera magazynu i szczerze porozmawiać co takiego zrobiliśmy że nie mamy wstępu do zakładu .Takie osoby jak (usunięte przez administratora)nie powinny tam pracować za takie traktowanie ludzi a z resztą proszę porozmawiać z(usunięte przez administratora)jakie ma zdanie o tej osobie.Mam nadzieję że po przeczytaniu tego co zostało napisane będą wyciągnięte konsekwencje i ci co nie mają tam wstępu bo tak idiota nagadał głupot będą mogli wrócić do pracy i proszę mi uwierzyć ludzie chcą.Pozdrawiam

nadal pracujacy,
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Wystarczylo pracowac jak ci,ktorzy sa do tej pory.zeby oskarzyc kogos o mobbing trzeba dobrze znac pojecie tego slowa a z tego co slysze,w naszym zakladzie jest on na kazdym z obszarow bo ludzie,ktorym zwroci sie uwage na byle (usunięte przez administratora) od razu twierdza ze sa mobingowani..akurat to pojecie jest czesto naduzywane .a co do wejscia do zakladu,-w ktorej firmie jest tak,ze osoba,ktora jest BYLYM pracownikiem ,moze sobie do niego wchodzic kiedy chce?? Ludzie wielokrotnie odowadniali,ze DWA RAZY SIE DO TEJ SAMEJ RZEKI NIE WCHODZI a wracajacy pracownik to NIGDY nie jest dobry pomysl.!!!a co to sie dzieje,ze chcecie wracac??jest gorzej jak u nas?trzeba bylo szanowac to co.sie mialo a nie wylewac teraz zale na forum.zreszta wlasnie takimi wpisami udowadniacie,ze nie powinniscie tu wracac!!!! Wszystkim,ktorzy tu zostali I pracuja jak normalni,uczciwi ludzi zycze milego weekendu.dla Wszystkich pracownikow!!

nadal pracujacy,
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

Poza tym wiekszosc osob ktore odeszly to byly te ,ktorym nie pasowala kasa albo absencja albo wieczne L4.a to naprawde wkurza tych co zawsze sa w pracy I nie nawalaja.szczegolnie po wyplacie I po weekendach.o tym juz wszyscy zapomnieli???podejdzie uczciwie do tematu!!!!

nadal pracujacy,

Martus ? Czlowieku to Ty ogranicz ten (usunięte przez administratora) bo Ci szkodzi.Co,zdziwiony,ze ktos moze byc zadowolony z tej pracy I wypowiedziec swoje zdanie glosno w przeciwienstwie do was ktorym tylko jad sie ulewa? Tak,jestem zadowolony I jestem pracownikiem czterobrygadowki a nie zadna Martus.Tobie tez radze wrocic do szkoly bo widac,ze podstaw nie znasz.I nie obrazaj mnie.

N.A.J.L.E.P.S.Z.Y
@nadal pracujacy, 07.09.2018 15:46

Radzę przeanalizować swoją wypowiedź.

Magazynier
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Hahaha,żal mi was nieroby ^^

Magazynier

Pewny jesteś że to martuś? Bo się ośmieszasz haha ;P

młody bogaty oraz szczery
@N.A.J.L.E.P.S.Z.Y 07.09.2018 16:15

Japa lapsie . Mógłbym cię kupić i całą twoją rodzinę Hahahah Dla ciebie to szczyt wszystkiego stanowisko ,,magazynier" hahah

pracujący obserwator
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

podejrzany komentarz. pracownik czterobrygadówki? skąd znasz te wszystkie szczegóły i po co tak bronisz wołkowa ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wariacik

Hahahaha mistrz ;pppp

qq

Ja wyrażę swoją opinię o Nifco w 2 punktach. 1. Nifco = dojna krowa dla ustawionych kierowników i im podległym poplecznikom. 2. Reszta ma ryć i się nie stawiać. Ktoś tam pisze niżej apel do Pana Prończuka... No! Akurat chłop będzie się stawiał w nie swojej sprawie i robił sobie problemów. Siedzi cicho, jak inni na stołkach, bo mu dobrze - pkt.1. W tej firmie nawet nie ma do kogo pójść z własnym problemem, to jest najgorsze. Kadry nie istnieją, Mediatorki już nie ma, a Kierownicy martwią się tylko o siebie i toczą wojenki działowe pod publikę. Jeśli chcesz tu pracować, to pod warunkiem, że zgadzasz się na pkt. 2. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

A.

Hahaha,dooprawdy ??? A skad takie informacje??hahaha :):):)

Paula

Hejka Jestem dziewczyną ale pracowałam już na magazynie . Czy są przyjęcia do firmy na magazyn? jak tak to gdzie można złożyć papiery ? Jak wyglada atmosfera na magazynie i jak jest ? Pracują jakieś kobiety ? Proszę o odpowiedz zależy mi na tej pracy

Zostaw opinię o NIFCO POLAND SP ZO.O - Świdnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O