NIFCO POLAND SP ZO.O

Świdnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 353 ocen.

NIFCO POLAND SP ZO.O
3 353 6 1

Opinie o NIFCO POLAND SP ZO.O

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zeb12

Czy ktoś może powiedzieć coś o dziale naprawy form

Freddy

Masakra. Dlaczego jest przyzwolenie na taką atmosferę w tej firmie? A szczególnie w magazynie. Mamy 21 wiek a ludzi traktuje się jak bydło. Przecież Nifco nie jest jedyną firmą w okolicy. Jeżeli Martę zwolnili to przyjdzie czas na Wojtka. Widocznie ktoś z kadry poszedł po rozum do głowy.

Ordynator
@Freddy 14.09.2018 23:20

Masz pewne informacje ? Co Ci nie pasuje w atmosferze ?

Anonymous
@Freddy 14.09.2018 23:20

Jak bydlo???? O co Ci chodzi??

Bonjour
@Freddy 14.09.2018 23:20

zwolnili Annę Grodzką ? Chwała Bogu !

Freddy
@Anonymous 15.09.2018 09:27

Chodzi mi o to jak Wojciech mnie potraktował get odmówiłem zostania po godzinach, w godzinach nocnych. Tłumaczę ,że nie mam czym się dostać do domu a on na to ch.. mnie to obchodzi. Odmówiłem to kazał jakieś durne oświadczenie pisać.Jeżeli on wymagał odemnie abym został po godzinach w nocy, powinien zapewnić mi transport do miejsca zamieszkania. Tak jest w każdej normalnej firmie, ale nie w Nifco.

Keke
@Freddy 18.09.2018 12:40

Z tego co mi wiadomo,pracodawca nie ma obowiazku organizowania transportu.I mowa tu o pracodawcy bo to na Jego potrzeby zleca sie nadgodziny.

Paweł
@Keke 18.09.2018 13:15

Nie ma obowiązku ale wypadałoby okazać trochę szacunku pracownikowi i zapewnić mu jakiś transport . Pomijając fakt że byłem świadkiem jak ta parówa wyzywa ludzi na około . Wracając do tematu ,,transportu" pamietam że Pan Daniel Woźniak sam potrafił odwieźć/przywieź pracownika . Dlatego podzielam opinie freddego. Dziwne jest tylko to że nikt tego jeszcze nigdzie nie zgłosił

Wariacik

Nareszcie można na spokojnie pracować.. szkoda ze wcześniej nie zwolnili babochłopa bo dużo spoko ludzi się przez „nią” zwolniło, nie uważacie ze od tego czasu spaslak jakoś się uspokoił ?? Pewnie czuje oddech na plechach bo teraz się wezmą za niego i skończy się bigbrader

D.K.
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A skąd takie informacje ?? :):):)

Anonymous
@Wariacik 15.09.2018 19:23

A kto sie przez nia zwolnil???

Szukasz pracy?

BIDA Z NĘDZĄ

Witam ten komentarz kieruję do Pana Prezesa Prończuka przepraszam że po nazwisku. Panie Prezesie powinien pan poważnie porozmawiać z Wojciechem Wołków liderem magazynu za to jak traktuje ludzi przez niego dużo osób odeszło. Jak był liderem zmiany jedna cała grupa została rozwiązana a potem jak został nad liderem coraz gorzej było ludzie którzy odeszli sami nie będę wymieniał po nazwisku nie mają wstępu do zakładu pytam się za co co oni takiego zrobili tak nagadał głupot. Jeżeli ludzie tam mają pracować to problem tkwi właśnie w wyżej wymienionej osobie .Ludzie się pozwalniali bo mobing jest dobrą decyzją by było zwolnić tą osobę .Jeżeli jest to możliwe chcielibyśmy spotkać się z panem w sprawie nad lidera magazynu i szczerze porozmawiać co takiego zrobiliśmy że nie mamy wstępu do zakładu .Takie osoby jak Wojciech Wołków nie powinny tam pracować za takie traktowanie ludzi a z resztą proszę porozmawiać z Jackiem Michalskim jakie ma zdanie o tej osobie.Mam nadzieję że po przeczytaniu tego co zostało napisane będą wyciągnięte konsekwencje i ci co nie mają tam wstępu bo tak idiota nagadał głupot będą mogli wrócić do pracy i proszę mi uwierzyć ludzie chcą.Pozdrawiam

nadal pracujacy,
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Wystarczylo pracowac jak ci,ktorzy sa do tej pory.zeby oskarzyc kogos o mobbing trzeba dobrze znac pojecie tego slowa a z tego co slysze,w naszym zakladzie jest on na kazdym z obszarow bo ludzie,ktorym zwroci sie uwage na byle (usunięte przez administratora) od razu twierdza ze sa mobingowani..akurat to pojecie jest czesto naduzywane .a co do wejscia do zakladu,-w ktorej firmie jest tak,ze osoba,ktora jest BYLYM pracownikiem ,moze sobie do niego wchodzic kiedy chce?? Ludzie wielokrotnie odowadniali,ze DWA RAZY SIE DO TEJ SAMEJ RZEKI NIE WCHODZI a wracajacy pracownik to NIGDY nie jest dobry pomysl.!!!a co to sie dzieje,ze chcecie wracac??jest gorzej jak u nas?trzeba bylo szanowac to co.sie mialo a nie wylewac teraz zale na forum.zreszta wlasnie takimi wpisami udowadniacie,ze nie powinniscie tu wracac!!!! Wszystkim,ktorzy tu zostali I pracuja jak normalni,uczciwi ludzi zycze milego weekendu.dla Wszystkich pracownikow!!

nadal pracujacy,
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

Poza tym wiekszosc osob ktore odeszly to byly te ,ktorym nie pasowala kasa albo absencja albo wieczne L4.a to naprawde wkurza tych co zawsze sa w pracy I nie nawalaja.szczegolnie po wyplacie I po weekendach.o tym juz wszyscy zapomnieli???podejdzie uczciwie do tematu!!!!

N.A.J.L.E.P.S.Z.Y
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

Oj martuś martuś schudnij bo pleciesz głupoty . 1.Naucz się budować odpowiednio zdania albo wróć do szkoły . 2.Ogranicz jedzenie tego syfu z kfc. Jest takie przysłowie ,,Jesteś tym co jesz". Żarcie z fastfoodów ładnie i smacznie wyglada ale robi sieczkę z mózgu . I rada dla wszystkich ! Rozwiązujcie swoje problemy prywatnie a nie na forum !

nadal pracujacy,
@N.A.J.L.E.P.S.Z.Y 07.09.2018 15:26

Martus ? Czlowieku to Ty ogranicz ten (usunięte przez administratora) bo Ci szkodzi.Co,zdziwiony,ze ktos moze byc zadowolony z tej pracy I wypowiedziec swoje zdanie glosno w przeciwienstwie do was ktorym tylko jad sie ulewa? Tak,jestem zadowolony I jestem pracownikiem czterobrygadowki a nie zadna Martus.Tobie tez radze wrocic do szkoly bo widac,ze podstaw nie znasz.I nie obrazaj mnie.

N.A.J.L.E.P.S.Z.Y
@nadal pracujacy, 07.09.2018 15:46

Radzę przeanalizować swoją wypowiedź.

Magazynier
@BIDA Z NĘDZĄ 07.09.2018 13:22

Hahaha,żal mi was nieroby ^^

Magazynier
@N.A.J.L.E.P.S.Z.Y 07.09.2018 15:26

Pewny jesteś że to martuś? Bo się ośmieszasz haha ;P

młody bogaty oraz szczery
@N.A.J.L.E.P.S.Z.Y 07.09.2018 16:15

Japa lapsie . Mógłbym cię kupić i całą twoją rodzinę Hahahah Dla ciebie to szczyt wszystkiego stanowisko ,,magazynier" hahah

pracujący obserwator
@nadal pracujacy, 07.09.2018 14:36

podejrzany komentarz. pracownik czterobrygadówki? skąd znasz te wszystkie szczegóły i po co tak bronisz wołkowa ?

yogi

Pani Babochłopie zapraszamy do pracy w Amazonie -tam można schudnąć. Ale pewnie twój synek da ci pracę jako obserwator kamer i podsłuchów. Do czasu kiedy jego sława nie dojdzie do centrali w Japonii.

Wariacik
@yogi 09.09.2018 12:38

Hahahaha mistrz ;pppp

Wariacik

Ooo proszę nareszcie babochlop zwolniona, czas najwyższy za to co robiła z ludźmi powinna zamiatać ulice, mimo tego ze nie pracowaliśmy na jednej zmianie to i tak się cieszę bo chłopaki odpoczną, teraz kolej na ciebie spaślaku, pilnuj się bo na ciebie tez coś mam...

A.
@Wariacik 08.09.2018 05:49

Hahaha,dooprawdy ??? A skad takie informacje??hahaha :):):)

Paśnik
@Wariacik 08.09.2018 05:49

Nie wierzę że zwolnili tego potwora Hahah Naprawdę ? Maaaaasakraaaa XD

qq

Ja wyrażę swoją opinię o Nifco w 2 punktach. 1. Nifco = dojna krowa dla ustawionych kierowników i im podległym poplecznikom. 2. Reszta ma ryć i się nie stawiać. Ktoś tam pisze niżej apel do Pana Prończuka... No! Akurat chłop będzie się stawiał w nie swojej sprawie i robił sobie problemów. Siedzi cicho, jak inni na stołkach, bo mu dobrze - pkt.1. W tej firmie nawet nie ma do kogo pójść z własnym problemem, to jest najgorsze. Kadry nie istnieją, Mediatorki już nie ma, a Kierownicy martwią się tylko o siebie i toczą wojenki działowe pod publikę. Jeśli chcesz tu pracować, to pod warunkiem, że zgadzasz się na pkt. 2. Pozdrawiam.

Paula

Hejka Jestem dziewczyną ale pracowałam już na magazynie . Czy są przyjęcia do firmy na magazyn? jak tak to gdzie można złożyć papiery ? Jak wyglada atmosfera na magazynie i jak jest ? Pracują jakieś kobiety ? Proszę o odpowiedz zależy mi na tej pracy

Krzychu Bieliński

Czy to prawda że Przemysław Bronk odszedł jeżeli tak to szacunek za decyzję .Maciek wiem że czytasz posty dożyj kolego emerytury i uciekaj z magazynu. Pozdrawiam Sebe Grzesia Marcina logistyka chłopaków ze Skody a reszta niech się bawi w chowanego przed kadrą z Japonii.

Michael
@Krzychu Bieliński 05.09.2018 13:18

ciekawe rzeczy piszesz Krzysiu ;) To kto jeszcze odszedł skoro masz takie potwierdzone informacje ;)

Do pici

Powiedzcie mi jak ktoś kto skończył podstawówkę i był ochroniarzem na imprezach może byc kierownikiem ?? Oczywiście mam na myśli jacusia, który napompowal sie jakimś gow. nem i myśli ze postura zasłuży na jakiś szacunek... zeeenada

Hejka
@Do pici 27.08.2018 12:01

Pan Jacek ma wykształcenie wyższe ;) pozdrawiam Ja z wyżej wymienionym panem nigdy nie miałam problemów . Natomiast @Wariacik przywołuje Cię do porządku ponieważ względem ciebie toczy się dochodzenie . To że ktoś nie ma figury modelki nie znaczy że może być szykanowany wyzwiskami typu ,,babochłop"

Nifco zdziwko
@Hejka 27.08.2018 12:57

O wykształcenie skrajnie najwyższe to wszystko zmienia już Pan Jacek jest ok

Wariacik

Czasami sobie myśle ze to babochlop powinien być przełożonym big bradera, bo i tak robi to co ona mu każe i nie patrzy żeby ludziom było lepiej tylko jej, nie pozdrawiam

Pracownik
@Wariacik 31.08.2018 06:14

Popatrz,jak dobrze,ze masz to forum,przynajmniej tu mozesz wylac swoje zale,pretensje I nikt Ci nic nie powie bo to tylko forum.przynajmniej tu podniesiesz swoja wartosc ublizajac innym,polechtasz swoje ego jaki to jestes super bo kogos zwyzywales.lzej? To sie ciesze ,milego dnia:) Aaa,a z tymi wrogami,hmmm,w sieci nic nie ginie a to brzmi jak grozba...

Smb
@Wariacik 31.08.2018 06:14

Kolejny nieszczesliwy,niespelniony czlowiek....

Waracik
@Pracownik 31.08.2018 09:59

Racja tylko tu można się wygadać bo w zakładzie robią co chcą, już nawet mediatorki nie ma bo powiedziała to co ja wyżej...

Ordynator
@Waracik 31.08.2018 15:53

nie wymyślaj

Wariacik
@Ordynator 31.08.2018 15:57

Sklej dziurę

Pracowity
@Wariacik 31.08.2018 16:12

Opisz całą sytuacje jaka panuje na dziale magazyn . Z czym masz problem itp szczegółowo proszę . Sam chce się zatrudnić na magazyn ale co kogo spotkam to odradza mi to

Okularnik
@Pracowity 31.08.2018 16:23

Kazdy niby narzeka,tutaj wylewaja zale ale dalej pracuja!!a przeciez podobno tyyyle pracy wszedzie.wiec co Was trzyma?takie zaklamanie ze szok.najlepiej przyjsc I sprawdzic samemu.poza tym - ci,co ciagle tu wypisuja maja "ale" do konkretnych osob a juz niejednokrotnie moderator zwracal uwage,ze nie do tego sluzy forum.no nie kazdy rozumie to co w regulaminie. Najlepiej przyjsc,zobaczyc I samemu zdecydowac, nie sugerowac sie tymi wypocinami niespelnionych.zreszta,znajdz na forum firme ktora chwala.niestety ,zawsze do powiedzenia maja ludzie,ktorzy od siebie nic nie daja a chcieliby miec wszystko.

Heh
@Wariacik 31.08.2018 06:14

W JAKIM SENSIE LUDZIOM MA BYC LEPIEJ?

Black
@Waracik 31.08.2018 15:53

Hahahaha,dobre,dobre

Black
@Black 01.09.2018 13:14

Z ta wypowiedzia nt.p.mediator

Wariacik

Witam, skoro jakiś czas temu przenieśli moja kobiete na inna zmianę bo niby pary nie powinny pracować ze sobą, to dlaczego nadal nie przenieśli babochłopa skoro wojtus jest jej przełożonym ? Otwórzcie oczy ludzie i kierujcie się sprawiedliwością, a nie lizaniem du. py

Maliniak
@Wariacik 27.08.2018 11:53

ZAMKNIJ MORDĘ ŚMIECIU

Piotr
@Maliniak 28.08.2018 12:12

Sklej ware grubasie

Wariacik
@Piotr 31.08.2018 07:03

Nie podlizuj się bo i tak niczego nie zyskasz, a wrogów możesz sobie narobić

Wariacik
@Maliniak 28.08.2018 12:12

Nie podlizuj się bo nic nie zyskasz, a wrogów możesz sobie narobić...

Wariacik

O widze państwo wielorybów wróciło z urlopu i od poniedziałku jazda.. taki spokoj był, pozdrawiam środkowym palcem

freddy
@Wariacik 20.08.2018 15:45

Niestety, negatywów nie możemy pisać. Dlatego, że to dla niektórych jest niewygodne. Prawda w oczy kole. Moje komentarze zniknęły. Ludzie i tak wiedzą czym pachnie praca w Nifco a w szczególności w dziale magazyn. Omijać szerokim łukiem ten cyrk trzeba. Pozdro,Wariacik.

freddy
@Krzychu Bieliński 25.08.2018 10:57

Haha, Karol?!On zawsze miał zadatki na podpierdalacza. A Piotrek jest spoko. Pozdrawiam.

El kapuczino

Słowa do liderek, przestańcie narzekac ze wam zle, bo każdy wie jak jest, chodzicie tylko i wypełniacie karteczki, chciałbym jeszcze pozazdrościć szacunku do drugiego człowieka... mam na myśli to jak chodzicie i pokazujecie palcami zamiataj tu potem tu, oczywiście dużo rzeczy by się znalazło jeszcze ale szkoda słów

arek

witam próbowałem się dostac do tej firmy ale chyba się nie dostanę agencja rekrutacyjna po rozmowie poinformowała mnie że jedna rzecz mnie dyskwalifikuje i mam takie pytanie do tej agencji - chyba to że nie mam ukraińskiego paszportu bo odczułem to tak że jako Polak mieszkający na stałe w Świdnicy mający rodzinę i chcący pracować u siebie w kraju ponieważ 10 lat byłem na emigracji w uk się nie nadaję. Może za stary jestem a może tylko w Polsce jest tak że Polak jest gorzej traktowany niż cudzoziemiec z pod znaku bandery tak to odebrałem co tylko mnie troszkę zdenerwowało i zasmuciło ale to ludzie Polacy i Polki do tego doprowadzają mam dostać odpowiedz do końca przyszłego tyg czy z łaską dostanę tę pracę czy też nie. (osobiście nie liczę już na tą pracę) Postanowiłem się o pracę znów niestety będę musiał wyjechać za granicą i nie chodzi mi o kwestię finansową ale straciłem już wiarę w ludzi w Polsce a że znam język bardzo dobrze w pewnej agencji otrzymałem propozycję tłumacza ale nadal dla mnie ważniejsze jest pracować u siebie w mieście i być ze swoją rodziną choć troszkę już w to nie wierzę. Jak mam traktować potem Polaków za granicą i jak im pomagać skoro we własnym mieście i własnym kraju odczułem to że ukraińcy są lepiej traktowani niż ja? Myślałem że w nifco jako operator będę miał fajną pracę ponieważ byłem operatorem maszyn cnc i skoro będę pracować z rodakami to nic do szczęścia nie będę potrzebował ale nic po 15miesiącach w Polsce widzę że Polak Polakowi wrogiem żal mi tego i proszę was pomagajcie sobie bo donosicielstwo i obgadywanie do niczego nie prowadzi. Obecnie zaczynam myśleć o sprzedaży mieszkania własnościowego na osiedlu młodych i wyprowadzenia się z rodziną tam gdzie mimo cudzoziemiec będę traktowany poważnie

Krzychu Bieliński

W odpowiedzi na komentarz te słowa kieruję do lidera 1 cmoknij ty mnie w trąbkę wolę puszki zbierać tak jak zostało napisane niż dup..........cię lizać i być stałym klientem i mieć rabat na wazelinę w aptece.Szkoda mi ciebie poniżać się do takiego stopnia twoje motto to LIŻE DUP............Ę PO TO ŻEBY DALEJ PUNKTY NABIJAĆ .Masz jaja to napisz wszystkim kim jesteś bo ja się nie ukrywam .A najlepsze na koniec pozdrowienia środkowym palcem.

Agnieszka

@anonymous co miał na celu Twój komentarz? Co chciałeś nim przekazać? Możesz powiedzieć jakie masz zdanie o firmie NIFCO POLAND? Jesteś jej pracownikiem? Jeżeli tak to proszę o merytoryczną opinię, z której będą mogli skorzystać również inni użytkownicy.

anonymous
@Agnieszka 16.08.2018 16:20

Tak jestem i polecam

Agnieszka

@raz dwa trzy :) widzę, że bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem. Nie jestem w żaden sposób związana z firmą NIFCO POLAND. Jestem moderatorem forum gowork.pl. Jestem tutaj po to by pomóc użytkownikom zainteresowanych pracą w firmie w znalezieniu informacji.

anonymous
@Agnieszka 10.08.2018 14:39

oj tam oj tam :D

raz dwa trzy :)

Już domyślacie się kim jest Pani Agnieszka że tak ładnie tutaj moderuje ;)

Katarzyna

Nie moge zrozumiec jednej rzeczy..Skoro tak wszystkim jest w tej firmie zle,nic Wam nie pasuje nic sie nie podoba,to dlaczego tu jeszcze jestescie? Obrazacie na forum osoby tu pracujace,wyzywacie.Jest tyle pracy,ze kazdy znajdzie cos dla siebie.Skoro jest az tak zle,to moze zamiast marnowac czas tutaj,rozgladnijcie sie za nowa praca , taka,w ktorej nic nie trzeba bedzie robic,gdzie nie bedzie nadzoru a pracodawca powita Was szampanem I zaplaci za to,ze jestescie.Nie chcecie wspolpracowac- nikt Was nie zmusza ale swoja postawa na tym forum wysokiego poziomu nie reprezentujecie.Niech kazdy sobie ocenia po swojemu a wszystkim tym ktorzy lecza tu kompleksy I niespelnione ambicje zycze mileho dnia.Wiecej zyczliwosci !!!!

Wasacz
@Katarzyna 19.07.2018 09:37

Poczekaj aż otworzą ta nowa firmę ile osób się zwolni... Może Nifco wtedy zacznie doceniać pracowników, a zwłaszcza tych starszych stażem i ile jeszcze, ktoś tam zostanie.... Jak narazie przy obecnych rządach Pana H.... I przezabawnego Pana fhrideya oraz jego poziomie wiedzy na temat całej produkcji od kuchni jak to się mówi. Doprowadza Tą firmę do tego że nie będzie miał kto pracować, ponieważ nie szanują za grosz pracownika. Wymyślają to co chwila jakieś ulepszenia, a tak naprawdę one są g.. Warte i po czasie giną i zostają zapomniane. Także dopuki nie zmienia głównych kierowników dyrektorów i kierowników kierownika to nie widzę przyszłości tej firmy. Tam ręką rękę myje....

Agnieszka

@Sama zakaz palenia rozumiem, że będzie obowiązywał w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O podczas Waszych przerw? Czy mieliście do tej pory oddzielne przerwy na tak zwanego "papierosa"? Jeżeli tak, to jestem w stanie zrozumieć pracodawcę. Pracownik powinien palić tylko na swojej ustawowej przerwie, a w trakcie pracy zająć się pracą.

Darek

Serio zakaz palenia? Wtedy to serio będą mogli zmienić flagę na ukraińska bo tylko oni zostaną

Pipi

Zalecam ściągnąć polska flagę i dać ukraińska

Ten sam nieprzyjemny

Wołek widze dzisiaj znowu duet w grze, od samego rana wymyślasz i doprowadzasz ludzi do nerw.. masz szczęście ze nie pracujesz do 14

Agnieszka

@Logistyk, @Swiniooo upominam Was, że na forum obowiązuje regulamin i nie można tutaj opisywać innych osób, a tym bardziej ich obrażać. Takie wpisy administrator ma prawo usunąć. Czy nie możecie w sposób kulturalny i merytoryczny wypowiedzieć się o pracy w firmie NIFCO POLAND?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wlazy

A my Ciebie pozdrawiamy najserdeczniej jak sie da,zyczymy milego dnia :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Michal

Honoru to nie ma ten,kto wypisuje takie glupoty ..pod pseudonimem. Tez nie masz honoru.ani odwagi,zeby podpisac sie imieniem I nazwiskiem. Freddy - oryginalna ksywka.

Michal

Nie jestem zadnym bliskim znajomym I nikogo nie bronie.jestem zwyklym pracownikiem tylko nie trzymajacym niczyjej strony a realnie oceniajacym sytuacje. Nie mam problemow ze wspomniana dwojka.po prostu pracuje I nie mysle zeby komus dokopac lub kogos zniszczyc.ot,tak.

EEm

Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca w biurze w ŻORACH - np. w dziale zakupów? Jak atmosfera ? czy jest duża rotacja? zarobki ?

Agnieszka

@Freddy na forum nie możesz nikogo obrażać i podawać danych, bo jest to zabronione przez regulamin forum: https://www.gowork.pl/regulamin W związku z tym może zdarzyć się sytuacja, że Twoje wpisy znikną, bo administrator forum ma prawo je usunąć. Proszę wszystkich do stosowania się do regulaminu i merytorycznej dyskusji na temat pracy w firmie NIFCO POLAND. W ten sposób jesteśmy w stanie komuś pomóc.

Operatorzy wtrysków

Witam, zwracam się bezpośrednio do przełożonego magazynu... jestem operatorka wtrysków na nowej hali, wspólnie z koleżankami prosimy o wzięcie się za logistyków, ponieważ musimy same sobie przynosić pojemniki itp. Co oczywiście nie jest w zakresie naszych obowiązków, logistycy widząc to cieszą się i mówią ze wychowali sobie operatorki... nie powinno tak być także prosimy o wyrozumiałość i poszanowanie, jeżeli nic się nie zmini pójdziemy zbiorowo do HR’u

ustawiacz
@Logistyk 18.07.2018 22:46

A ktos Ci kaze tu pracowac? Jesli jest tak zle,zawsze mozna isc gdzie indziej.niektore opwratorki zmienily zaklad I teraz chcislyby wrocic,twierdzac,ze moze byc gorzej.wiec moze zamiast tylko narzekac,gadac I siedziec na palarni - bo tam wiecznie pomaranczowo - czas sie ogarnac???

Z porannej przerwy.
@Logistyk 18.07.2018 22:46

Logistyk,najpierw idz do szkoly I naucz sie zdania tworzyc a moze przy okazji dowiesz sie,ze po to na kazdym dziale jest kierownik,lider zeby zlecac zadania bo jest to odgorne.widocznie Ciebie stac tylko na to,zebys byl logistykiem.rekrutuja na ustawiacza - dolacz do naszego teamu,zobaczymy jaka wiedza dysponujesz..

Zostaw opinię o NIFCO POLAND SP ZO.O - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O