Auchan Polska
2 343 6 1

Opinie o Auchan Polska

Julia

@ups, czy zgłaszałeś swoje uwagi do szefostwa jeśli nie byłeś usatysfakcjonowany pracą w Auchan? @Życzliwy, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Czy powiadomiłeś o swoich zastrzeżeniach osoby odpowiedzialne w firmie? Czy sytuacja zmierza ku poprawie? Powiesz nam coś więcej na temat warunków pracy w Auchanie?

Kasia

Pracownicy strasznie nie mili.

ups
@Kasia 27.11.2017 18:23

Straszne miejsce. Obgadywanie, plotkowanie, podkładanie świń.

ania

uważajcie na prace w tej firmie nie dawajcie im telefonów numerów bo będą do ciebie dzwonić z byle głupotą typu czemu akcji nie kupiłeś, blokujcie ich na portalach społecznościowych bo będą sprawdzać wasze prywatne życie i was śledzić i potem obgadywać lub co gorsza wysyłać wam durne pytania czemu akcji nie kupiłeś nie dawajcie im emaila bo będą cię śledzić wysyłając wiadomości z plikami śledzącymi, firma na 20 lecie dała swoim pracownikom pendrive ale zapomniała wspomnieć że poukrywała pliki śledzące i keylogery nie wypowiadajcie się na tym forum bo śledzi się każdy wpis każdego użytkownika(a następnie rożnymi sposobami dochodzi kto go napisał taka osoba ma potem nieprzyjemności), odradzam prace w Auchan masz obowiązek donoszenia na innych, podlizywania się znoszenia mobbingu, nie masz prawa do bycia sobą, niezbyt są widziane osoby inteligentne, mające własne zdanie, kumate, dociekliwe, introwertyków się dyskryminuje i stosuje się nad nimi zbiorowy mobbing,mile są widziane natomiast potakiwacze i osoby starsze jako ze one bojąc się o utratę pracy zgadzają się na każda zachciankę przełożonych np. likwidacja premii jako nowa wizja Auchan bo przecież seniorka kas chce więcej a że według niej 3500=1300(seniorka=pracownik)a że manager nie może od tak zlikwidować premii więc zrobimy im pranie mózgu to najpierw się obieca im gruszki na wierzbie że my o was dbamy i czasami niezła historie trzeba sprzedać dyrektorowi abyście dostali podwyżkę a potem puścimy filmik manipulacyjny a potem zada im się proste pytanko jak gdyby nic co byście powiedzieli na to że ludzie zawsze chcą więcej pieniędzy i może zamiast pieniędzy znacie jakiś inny pomysł na doceniania pracownika np. uściśniecie ręki (nie kierownika tylko pracownika) co wy na to? (a że mało zarabiacie a my z seniorką dużo to nas to nie interesuje liczy się dobro kierowników a nie pracowników a jak wam nie pasuję to się zwolnijcie- pomyślały cwaniary)

Życzliwy
@ania 03.08.2018 15:07

Dobre, a zeby bylo ciekawiej to powiem wiecej: wszyscy z gory siedza non-stop na Messengerze, posyljac sobie miedzy soba zboczone i sprosne filmiki porno i nie tylko! Pracownicy na dziale i na kasach (usunięte przez administratora) w ukropie zeby te Managery mogli sie Seniorom wykazac a z kolei Seniorzy Dyrektorom. Malo tego to juz od Liniowych sie zaczyna, a biedme i "glupie"Kasjerki nie wiedza ze Liniowe maja Premie juz za sama plynnosc na kasach, a te debile na gorze za to ze Pracownik dzialu towar na polki pouklada!!! Gdybym tam mial cokolwiek zmienic to wszystkim zakazalbym uzywania telefonow komorkowych bo przez nie sie w Auchanie (usunięte przez administratora) szerzy! Ludzie zamiast robic bawia sie smartfonami wysylajac zboczenstwa i zdradzajac swoje drugie polowki!!! A druga sprawa to zlikwidowalbym kolesiostwo i spoufalanie!!! Pozdrawiam

.......

Na dziale słodkie, prawda jest taka że tam wszystkie "damy" łącznie z ich "damą kierującą" są siebie warte hahaha, same pod siebie dołki kopią, taka sytuacja prowadzi do samozagłady działu. Po co sączyć jad i sobie na złość robić?! nie podoba się komuś robota to nara! a nie kuźwa ciągle się czyta i słyszy że ta i tamta jest bee bo nic nie robi, jak dzieci, no jak dzieci!

nowy
@CAŁA PRWDA 28.07.2015 11:47

Witam. Wróciłem z zagranicy i chciałem znaleźć pracę na szybko, a wiem że w Bonarce, w Auchan, przyjmują często. Nie chcę siedzieć bezczynnie aż znowu wyemigruje. Mieszkam blisko,10 min pieszo.Myslalem nad działem ze sportowymi rzeczami lub tam gdzie alkohole:) pracowałeś na tych działach? z ludźmi można się dogadać?chodzi mi o atmosferę wśród pracowników. Z tego co wyczytałem wcześniej kasa okolo 2400brutto.Planuje pracować 3-6mies. Ciężka fizyczna praca mi nie straszna,a tutaj chociaż jest dach nad głową,czy słońce czy deszcz pracujesz bez problemu. Kierowników się nie boję,gorzej jak załoga jest do d.py i nie ma do kogo się odezwać.

iiiiiiiiiiiiii

Ludzie ale macie problemy! jak sie nie podoba, to żegnamy, przyjdą inni! a nie tylko krytykować! Auchan to korporacja jakich wiele obecnych w naszym kraju! to że jest różnie to własnie swiadczy o tym fakt że to korporacja i tyle. Różni ludzie rózne charaktery i tyle! I przestancie w koncu trolować tutaj na kogos, na dany dział, bo macie rozkminy na poziomie gimnazium!!! Trzeba żyć swoim życiem, a w robocie robić swoje, nie wychylać się, nie być przysłowiowym bilbordem i tyle! ktoś cie nie doceni? trudno! taki jest ten świat.

michał
@olek 03.08.2018 18:13

oni nie udają, są idiotami oderwanymi od rzeczywistości i tylko takich się tam ceni jako wzorowych kandydatów na ma tzw."managerów"(tępaków za wieloletnie przytakiwanie i wazelinę) bo raczej nie mają z tą funkcja nic wspólnego

Trzeba uwazac by nie dac sie o

Ogolnie dobrze wspominam tam prace kaserki mimo ze dla mnie to jak (usunięte przez administratora) 1 min za dlugo na przerwie i opiert..Ale w nawiozaniu do tytulu.Po okresie probnym "zapomieli" mi dac umowy do podpisania.- po2 tyg oswiecenie i wkoncu umowa ale.. Nie korzystna dla mnie zmiana warunkow ( inne niz ustne i wg 1 umowy)wiec nie podpisalam!Pani zniesmaczona z bolem du..szy bojoc sie ze sie wyda dala warunki jak w starej.Po 1 miesiocu mnie zwolnili - przypadek?złośliwosc?Ale ciesze sie ze nie musze juz tam pracowac

kamerki

(usunięte przez administratora) b.... mobber i manipulator z bonarki

klamerki
@kamerki 03.08.2018 13:49

(usunięte przez administratora) -II- -II-

gutek

k...s... plotkara ,oczerniasz z Bonarki z kas

Guci
@kicia 01.08.2018 23:18

A co wg Ciebie tylko managerowie oczerniaja i plotkuja? Czy im nie wolno A innym bez problemu uchodzi to za nic?

Julia

@v/h, może nie warto oceniać sytuacji w firmie w taki sposób? Są różne powody i czynniki rotacji i wcale nie muszą być to warunki finansowe. Rotacja w firmie niekoniecznie świadczy o niekompetentnych pracownikach czy niesatysfakcjonujących warunkach pracy i warto mieć to na uwadze. Czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy?

wielebny manager
@Julia 31.07.2018 17:13

.a... .e.... mobber i manipulator z Bonarki

Julia

@kryk Nie do końca to rozumiem. Jak zatem wygląda zależność wysokości wynagrodzenia i traktowania pracownika od jakości wykonywanej pracy? Możesz wyjaśnić? @kolo Zarówno pozytywne i negatywne opinie, gdy nie są odpowiednio uargumentowane nie brzmią wiarygodnie. Dlatego dopytuję o różne szczegóły. Czy sytuacja, którą opisujesz nie jest po prostu zaznaczaniem swojej pozycji przez kierowników Auchan Polska? Czy Twoim zdaniem zachowania te wskazują na inne postawy?

frytki
@Julia 26.06.2018 13:11

pozycji kierownika a co to średniowiecze no tak jak ktoś jest sadystą the_bilem to nic dziwnego

Bronowice_nie_polecam

Młodym ludziom odradzam pracę w Auchan BRONOWICE. Pracują tam głównie takie prymitywne baby co siedzą non-stop w oknach osiedlowych bloków z papierosem w buzi i wiedzą wszystko o wszystkich. W palarni każdego obgadują. Nie warto się poniżać za takie śmieszne pieniądze. Dodatkowo monitoring każdego szpieguje. Ochrona traktuje pracowników jak potencjalnych złodziei. Są wyrywkowe kontrole, kiedy idzie się na przerwę i trzeba pokazywać wtedy co się ma w kieszeniach i czy się czegoś nie ukradło. Seniorzy zachowują się tak jakby byli jakimiś strażnikami w obozach. Chodzą po działach i patrzą czy pracownicy pracują wystarczająco szybko i krzykiem zachęcają do wydajniejszej pracy.

v/h
@olek 29.07.2018 08:12

Gdyby tam było dobrze nie było by takiej rotacji:) Są firmy, które płacą mało a nikt się nie zwalnia:)

Julia

@001, w swoich opiniach wspomniałeś o mobbingu. Jest to poważny a zarazem jeden z najbardziej powszechnych oskarżeń względem pracodawcy. Przypominam zatem definicje mobbingu: "Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy aby na pewno miałeś na myśli dokładnie to sformułowanie? @pipi, czy w dalszym ciągu pracujesz w Auchan? Powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy takowe są lub były dostępne dla pracowników?

darek
@Julia 22.07.2018 18:05

tak Julia to mobbing i raczej zatruwanie życia pracownikowi zmuszając go do zwolnienia a kopiowanie regułek z neta i wklejanie go na stronę auchana to tylko potwierdzasz każdym swoim wpisem że tu mobbing jest a siedziałaś cicho przez 8 lat istnienia tego forum i tych opinii i nagle się odzywasz bo za duzo faktów prawdziwych się pojawia więc bronisz swego koryta podszywając się pod moderatora nawet nie rozumiejąc niektórych wypowiedzi i strasząc pracowników o wolności internetu i opinii bo każda opinia jest subiektywna i rożnie bywa w realu ale pan/pani Julia wie lepiej

kasjerr

(mobberki, manipulatorki, plotkary, oczerniacie to nasza skuteczność operacyjna-ściemniary Auchana-sprawują władzę w Auchan zastraszając pracowników wpadają do sklepu do swojej "piaskownicy" na niezapowiedzianą kontrolą-efekt klient jest stawiany na drugim miejscu liczy się zadowolenie skuteczności zawsze do czegoś się przyp....lą a swoje pomysły a la projekty które generują straty i błędy organizacyjne zwalają na centrale, a pracownik który widzi ich machlojki jest przez nich oczerniany, robią wszystko by utrzymać swoje leserowskie stołeczki -najlepsze że nasze kasowe kierowniczki-"multikulti" się im podlizują i nawet nie umieją się postawić bo przecież skuteczność operacyjna to nasi "emigranci z syrii " i nie widzą w ich działaniach nic złego pomimo że skut.oper. robi sobie z nich marionetki do swoich dziwactw bazując na kulturze strachu; cóż czasami wpadnie kontroler kas i zamiast skupić się na wynikach to się przywala do kasjerów wypytując ich wyrywkowo ze swoich obowiązków jak akurat ci wyleci z głowy to masz notkę u kierownika)-jedno wielkie "gestapo"; chcą mieć zysk a tworzą zbędne stanowiska pracy, pełno zbędnej biurokracji, kierownicy w Bonarce w godzinach szczytu zamiast siedzieć na dole i obsługiwać klientów to przesiadują sobie na ploteczkach i kaweczkach w biurze "bo oni nie są od tego tylko on jest filarem czy kierownikiem więc zajmuje się tylko swoim obowiązkiem a jak nie ma nic do roboty to sie poobijam poczytam sobie bilansiki po zbijam bąki poserfuje ponęcie pójdę sobie na galerię(my kasowi nie możemy ale handlowi to już co innego) po zakupy podop...am się do innych pójdę pomóc pakować paczki świąteczne bo jestem taka zapracowana że nuda mi się wdziera w skórę no i przecież to dla mnie żaden problem-a jak przy okazji hr mnie pochwali publicznie a zrypie ciężko zapracowanych pracowników działów to zajefajnie( ale co tam że my pracownicy ledwo żyjemy ładują w póły towary i jak sobie pójdziemy to towar nie zejdzie ale cóż ważniejsze są "paczuszki ") , po udaje że coś robię a że nie ma żadnych kamer ani nadzoru dyrektora w kasowych biurach no cóż plaża i raj na ziemi i jeszcze mi kaskę dadzą za obrót za wzorowe picie kawy hahaha czy darcie mordy na pracownika przez telefon ;w Bonarce dali skrzyneczkę do kasy centralnej aby pracownicy głosowali na innych by ten został pracownikiem miesiąca-efekt sami sobie wrzucają głosują na siebie i swoje wyimaginowane zalety, dobry sposób aby oczernić rzetelnego pracownika, a docenić lesera i jeszcze seniorka ci czyta potwierdzając te wyimaginowane fakty(ściemniar i pozerów)-hahaha tylko potem nic dziwnego że frustracja u pracowników pozostałych jest i się masowo zwalniają cóż Auchan a może oszołom kto by tam wiedział...zapraszamy wszystkich pracowników do nas zostanie obarczeni nadmiarem obowiązków, brakiem bhp zakazów z "kosmosu" za symboliczne 2100 brutto i roczna podwyżka 50 zł brutto corocznym bilansikiem ale żeby mieć więcej trzeba się rozwijać ale na rozwój mogą liczyć tylko wybrani i nie ma gwarancji ze dostaniesz więcej-bo więcej mają pracownicy którzy co do jakości swoich zadań można by książkę napisaćale cóz potakiwacze mają fory , a że przełożeni(naiwniacy oderwani od pługa chamy od siedmiu boleści) nie tolerują innego zdania niż własne i dla nich 2+2=1000(bo 4 to zbyt pesymistyczne podejście) no cóż musisz im przytakiwać bo inaczej marny twój los jako pracownika za marną wypłatę

darek
@pipi 20.07.2018 08:29

pewnie chodzi o to że pracownicy nie głosują na tych którzy się jakoś wyróżniają na tle reszty i w ich mniemaniu i faktach zasługują na pracownika miesiąca tylko że pracownicy sami na siebie głosują lub na swoich ulubionych kolegów nie zawsze są uczciwie nagradzani

001

Też kiedyś tam pracowałem - w Bronowicach i wytrzymałem całe 2 miesiące. Mobbing, brak zaufania do pracownika, kontrole, notatki na pracownika itd. itp., brak wolnej ręki w pracy (mikro zarządzanie aż do bólu). Teraz pracuję za granicą w podobnej dziedzinie t.j. na stanowisku magazyniera i mam 7,5 krotnie wyższe zarobki na rękę, zero stresu i dużo większą swobodę działania niż tam. Bawcie się dobrze jeżeli wam to odpowiada, moje życie jest za krótkie na takie coś. Pozdrawiam i radzę omijać szerokim łukiem...

racjonalny

W oszołomie buraki zajmują najwyższe stanowiska. Tak jak wspominanie, niektórzy seniorzy nie mają nawet wyższego wykształcenia oraz nie znają żadnych języków obcych. W ogóle w tej firmie są jakieś śmieszne stanowiska np. senior ochrony :) potem chodzi jakiś tuman nadęty i myśli, że jest kimś ważnym. Nadęty prawie jakby był co najmniej prezydentem:) K....rwa prezes ochrony hahahahh:) Gdzie ci ludzie, gdyby nie Auchan dostaliby pracę????? Pójdą do audytu do korpo, gdzie trzeba znać super angielski i przejść przez sito trudnych etapów. Nie!!! Dlatego tak bardzo trzymają się ciepłych stanowisk. Bo ich kompetencje są bardzo niskie. Przecież tak na dobrą spraw w cudzysłowie "Pani Helenka", która prowadzi osiedlowy sklep musi być w nim dyrektorem, seniorem handlowy, managerem, kadrową, kasjerem, merchem i świetnie sobie radzi. Oczywiście jest to handel na mniejszą skalę. Kumatym i szanującym siebie nie polecam tam pracy. Osobiście wolałbym nawet umrzeć z głodu niż tam pracować i być poniżanym.

oszukany o 50 zł

Auchan Rumia , dopraszajcie się o paragon , kobieta około 55 lat sprawnie manipuluje przy kasie

Julia

@gutek, co dokładnie masz na myśli? Możesz doprecyzować swoją wypowiedź? @Wildhunt, jesteś zainteresowany/zainteresowana pracą w firmie? A może złożyłaś/złożyłeś już swoją aplikacje? @pikolo, czy aby na pewno zachowania o których piszesz są jedynym czynnikiem wpływającym na przedłużenie umowy w firmie?

gutek
@Julia 15.07.2018 19:55

bo to kobieta a kobiety to plotkary bo taki ich sposób myślenia a wszystkie kobiety(przerośnięte i rozpieszczone smarkule) w Bonarce to plotkary ale ona jest numerem jeden

Janusz

Masakra jesli chcesz poczuć się jak (usunięte przez administratora) i być obrażany zapraszam do Auchana ochrona atakuje dzieci i osoby starsze już przy wejsciu do sklepu Zawiązują siatki obklejają dosłownie wszystko naklejkami które nie schodzą Jako pracownicy ochrony są tak nie udolni że chodz w ten sposób próbują się zabespieczyć.

Wildhunt

Jak wygląda procedura przedłużenia umowy po okresie próbnym ?

Wildhunt
@pikolo 15.07.2018 10:51

Kasy mnie nie interesują tylko praca na dziale

...

Czytając te wasze komentarze dochodzę do wniosku że macie straszne kompleksy ...Nikt na siłę was nie trzyma czy w Auchan czy w innej firmie- każdy jak się zatrudnia wie za jakie pieniądze będzie pracował to nie wiem po co płakać . Nie chcecie pracować to do innej firmy albo na bezrobocie ! Prostaki...

anonymous
@... 13.07.2018 23:25

Ooo czyżby odezwał się jeden z licznych nierobów marki Auchan......Kto będzie na Ciebie pracował jak te jak piszesz prostaki przestaną???Nawet Ukraina nie chce tam już pracować i wynikają się na (usunięte przez administratora) tworzone przez podobnych jak ten tu piszący. Teraz taka nowość w Auchan jak polecisz kogoś do pracy i popracuje jakiś tam czas to kasę dają. Tylko kto by upadł tak na łeb by ludzi wpakować w takie (usunięte przez administratora)

miły

och wielka mi Ela filar kas- Bonarka chciałaby zarabiać z 3000 netto najlepiej nic nie robiąc i nie ucząc się tylko sobie paluszkami w klawisze ładować...

Zadowolony

Od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy...i powiem jedno...żal mi Was. Również pracuję w Auchan Bonarka, zostałem niejednokrotnie doceniony, choć nie byłem kablem, lizusem i nie miałem układów itp. Po prostu dobrze wykonywałem swoją pracę i przełożeni byli ze mnie zadowoleni. Należy pamiętać, że nie zawsze pieniądze są najlepszą motywacją, no ale cóż, widocznie system wartości niektórych z Was jest z goła materialistyczny :( Narzekać potrafi każdy, ale nie każdy potrafi wziąć sprawy w swoje ręce. Przesłanie jest proste nie podoba Wam się praca w Auchan, to się zwolnijcie i nie obrzydzajcie pracy innym, którym praca się podoba i są z niej zadowoleni. A co do jedzenia na stołówce...pamiętajcie, że nie stołujecie się w Wierzynku...i spróbujcie sami sobie ugotować codziennie obiad za 4 złote...

kicia
@Zadowolony 26.01.2015 18:33

normalnie aleś zadowolona z życia swego w Auchan w wolnym czasie zamiast cieszyć się życiem to hejtujesz pozytywne komentarze na forum och aleś ty doceniona tyrasz jak wół i zamiast premii to ci rękę uścisną a sami dostana premię za obniżenie zbędnych kosztów pracowniczych w postaci premii, aleś ty zadowolona bierzesz życie w swoje ręce tyrając za darmo normalnie kraina miodem i mlekiem płynąca

Madziorez

A co powiecie na temat Auchan Bronowice? Chciałabym się tam starać o jakiekolwiek stanowisko choć docelowo z uwagi na swoje wykształcenie chciałabym na stanowisko menagera ale wiem że czasem trzeba spokojnie wspiąć się po szczeblach kariery. Chciałabym się dowiedzieć jak tam się pracuje, jacy są ludzie? Słyszałam że super jest na chyba słonych bo tam jest jakaś dobra menagerka . I na bazarku ponoć jest przyjemnie . Podpowiedzcie jak najwięcej . Pozdrawiam

juras
@Madziorez 04.10.2017 08:46

Odpuść sobie AUCHAN BRONOWICE to okropne miejsce!!!!!!!! Pełno cebulaków, głąbów, wsioków spod krakowskich wsi. Na każdym dziale jest kapuś, który ze swojego prywatnego telefonu dzwoni do managera i donosi na innych. Ludzie na stanowiskach kierowniczych chyba z przypadku. Wyzysk przez duże W!!!!

Julia

@Bibi, czy jesteś pewien, że w Auchan w Krakowie panuje mobbing? Z definicji mobbing to prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy takie sytuacje miały miejsce? Czy były podejmowane próby rozmów z pracodawcą na ten temat? @anonymous zachowajmy proszę kulturę wypowiedzi. Takie wyrażenia są niedopuszczalne. @as, widzę, że jesteś zainteresowana pracą w Auchan w Krakowie. Czy udało Ci się dostać pracę?

julka
@Julia 09.03.2018 11:35

tak jest on non stop prowadzony na porządku dziennym Auchan Bonarka Bronowice Katowice sosnowiec komorniki i każdy inny

Julia

@Aha, jak rozumiem jesteś byłym pracownikiem firmy? Możesz doprecyzować swój komentarz? Jeśli, jak wnioskuję po Twoim komentarzu, nie byłaś usatysfakcjonowana pracą w firmie, czy zgłaszałaś swoje uwagi do kierownictwa? Czy takie rozmowy przyniosły rezultaty? @mm, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy?

julka
@Julia 09.07.2018 08:04

tak przyniosły rezultaty najprawdopodobniej została zwolniona poczytaj sobie "Julka" forum to zdobędziesz wiedze no chyba ciężko ci i jak mniemam nie jesteś moderatorem tylko się podajesz za niego ale jesteś pewnie pracownikiem Auchana jedną z tych plotkar i mobberów który broni swego korytka-atmosfery jak w sekcie gdzie notorycznie ci robią pranie mózgu używając socjotechniki i manipulując innymi i najlepsze te ich filmiki nie można udostępniać publicznie każdy manager jest psychopatą który nie widzi żadnych wad w swych poczynaniach jak im potakujesz to masz wszystko jak nie to cię zwalniają za głupoty

Julia

@kolo Byli i obecni pracownicy wiedzą, ale osoby które nie są czy nie byli pracownikami i czytają wpisy na tym forum, aby dowiedzieć się czegoś więcej na tema warunków pracy w Auchan Polska nie wiedzą o co dokładnie chodzi i czego mogą się spodziewać. @kui Nie pracuję w Auchan, chcę tylko uzyskać jak najwięcej rzeczowych informacji dotyczących pracy w tej firmie. @kruk Jestem moderatorem forum, nie straszę regulaminem tylko przypominam o konieczności jego przestrzegania. Na każdym forum publicznym wszystkich użytkowników obowiązuje netykieta. @G.k Czyli rozumiem, że kiedyś było lepiej w Auchan? Jakie zmiany zaszły w porównaniu do tego jak było kiedyś i jak jest teraz? @gucio Czy próbowaliście jakoś rozwiązać problem o którym piszesz? Być może przełożeni nie są świadomi istnienia tego problemu.

kolo
@Julia 16.06.2018 13:43

.....ty jesteś moderatorem...naprawdę???? a zielone ludziki te z widzisz

Aha

Dzień dobrym proszę o stworzenie strony z Opiniami dla Auchan Opole Karolinka.. chętnie opisze swoje traumatyczne przezycie w tej firmie.

Julia

@kiol dlaczego uważasz, że dobrych pracowników się tępi i zwalania? Znasz jakieś konkretne przykłady takich sytuacji? @anonymous Co się dzieje w firmie, że uważasz, że ciężko tam wytrzymać? Czy, to jest spowodowane? @tomcio Czemu uważasz, że praca w Auchan jest kiepska? Czym to jest spowodowane? Czy rzeczywiście pracownicy są tak traktowani? @wnty nie jestem pracownikiem Auchan Polska. Jeżeli zarzucacie coś pracodawcy to musicie to dobrze uargumentować, no na publicznym forum mogą być tylko prawdziwe informacje. Wpis bez argumentacji jest dla innych niewiarygodną insynuacją.

kolo
@Julia 06.06.2018 22:52

dla was prawdziwa opinia ale negatywna jest insynuacją a pozytywna opinia nieważne czy prawdziwa czy nie jest faktem dokonanym- poplątanie z pokręceniem jeden wielki kołowrotek budowany na manipulacji, zastraszaniu, wymuszania, podlizywaniu się(ogólnie lizusy ściemniacze i donosiciele i oczerniacie mają w tej firmie bardzo dobre życie), wytkniesz im prawdę to cię traktują jak wroga numer 1 i nie ma znaczenia ze generujesz zysk trzeba cię przykręcić do posłusznego nie mającego swego zdania ani potrafiącego samodzielnie myśleć niewolnika -potakiwacza ich "wielkich tyłków" "wielmożnych waćpanów" managerów czy seniorów którzy jedyna jaka jest różnica między zwykłymi szarakami to koronka na głowie i mania wielkości jaka/i ja to jestem super i macie mnie wszyscy wielbić i szanować bo jestem kierownikiem....

kryk

Auchan Bonarka- polityka pracy na kasach jest taka :im mniej pracujesz tym więcej zarabiasz i jesteś bardziej cenionym pracownikiem a im więcej pracujesz tym mniej zarabiasz i jesteś zbędnym i niepotrzebnym pracownikiem, atmosfera jak w państwie komunistycznym....

coldplay

Uważajcie na pracę w tej firmie!!!! Poniżanie na każdym kroku, traktowanie człowieka jak śmiecia. Ci ludzie niby "z góry" pokończyli jakieś słabe uczelnie. Większość kadry kierowniczej nie zna nawet angielskiego na poziomie B2, co jest wstydem w dzisiejszych czasach. Ludzie za słabi nawet na pracę w korporacjach średniego szczebla. Wydaje im się, że są nie wiadomo kim. Niestety the_bill nie wie, że jest the_billem a mądry to wie jak śpiewał pewny piosenkarz i coś w tym jest. Podejrzewam, że stanowiska typu senior itd. zostały obsadzone po znajomości. Managerowie (poważne nadużycie tego słowa) w tej firmie są tak głupi, że aż głowa boli. Mają straszne kompleksy zwłaszcza na punkcie swojej inteligencji, większość z nich ma uśmiech "Waldusia Kiepskiego" a to o czymś świadczy :) Jak ktoś jest w miarę sprawny umysłowo i pójdzie tam do pracy to już po krótkim czasie poczuje straszną odrazę do tych ludzi. Praca dla roboli bez ambicji, bo nawet robol z ambicjami nie będzie tam pracował chociażby ze względu na żenujące niskie wynagrodzenie.

juki
@coldplay 20.04.2018 11:04

managerowie w tej firmie to tylko rozprzestrzeniają plotki i oczerniają pracowników za ich plecami,każda nowinka jest powielana milion razy i liczy się efekt końcowy jako prawdziwa informacja, dział personalny gubi dokumenty, nie dba o porządek ich przechowywania udostępnia osobom trzecim, wieloletnie obijanie się i lizusostwo skutkuje awansikami pracownikami miesiąca, wysokimi stawkami, wysokimi premiami, rozwijaniem się, szkoleniami, forami u managerów(szczególnie managerów kas)

Zostaw opinię o Auchan Polska - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan Polska