Lambertz

• Chorzów

3. Opinie o pracodawcach Ruda Śląska
  5. Opinie o Lambertz

Opinie o Lambertz Ruda Śląska

WebsiteIconLambertz Polonia Sp. z.o.o.

Nie przegap nowości o Lambertz!

21.07.2017 15:32

:-)

21.07.2017 20:19

Słuchaj za użycie imion masz przesrane i tak już wiemy kim jesteś także uważaj :-) A to że ktoś chodzi z kimś na piwo to nie grzech z toba nie chcemy bo ino pieprzysz o robocie a my tego nie lubimy i ciebie też... więc daruj sobie takie oszczerstwa bo za to można trafić przed sąd
    Jedensyf!!!!

21.07.2017 14:26

(usunięte przez administratora)! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło (usunięte przez administratora) pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! (usunięte przez administratora) Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!! (usunięte przez administratora)

21.07.2017 15:06

Czerwony to nie Ona to w......ni pracownicy wiesz jak Cię cenimy za to co zrobiłeś

21.07.2017 09:12

pela

21.07.2017 16:00

Nika nie bądż zazdrosna to nie mydło dołącz do NAS

20.07.2017 20:46

kura

21.07.2017 07:38

Tam koleżanka koleżance pracując na jednej zmianie męża i ojca zabierze to co tu jeszcze można mówić? Wstyd i obrzydliwość.
    Aktualny pracownik

17.07.2017 22:25

Jestem pracownikiem Lambertz Ruda Śląska widziałem różne sytuacje i nie Bede ukrywał co tam się dzieje(usunięte przez administratora)
    Zniesmaczona

17.07.2017 20:31

A ja straciłam przez koleżanki wszystko Godność pracę Męża Dzieci Lambertz Ruda Śl. Dziękuję a koleżanek niema wszyscy chyba wiecie o kim pisze i kto się tak bawi Pozdro Dla Normalnych

17.07.2017 16:40

Sprawieiwa to malo powiedziane @big ale kazdy ma opinie na swoje zdania syf syfem porzadek porzadkiem ale bez przesady ok. Firmy lisingowe tez sa ludzmi a nie robotami mpwia nie robole itp tylko ryki na te osoby ale taka prawda jest ze nie jedna osoba z lisingu umi lepiej niz z lambertza a to wez posprzatak pozamiataj osoby sie przyjmuja na pakowalnie a nie na sprzataczke
    big

17.07.2017 18:05

Ale przychodzą też cwaniacy których, przykre to ale trzeba czasami pogonić do roboty.
    kochana praca

17.07.2017 14:56

Kochani,wywalczyliśmy w końcu ciszę i spokój my sami wspierając siebie na wzajem w tych najgorszych chwilach wraz z pomocą Pani Edyty za co dziękujemy za ten lepszy czas który nadchodzi,a będzie jeszcze lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki że każdy z nas pomagał sobie na tyle co mógł i że w końcu staliśmy się jednością,wywalczyliśmy się to sami,dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Super

17.07.2017 16:40

Piękna historia jak Braveheart z zakończeniem Pretty Woman
    W-11

17.07.2017 19:24

Ae się wysiliłaś nie wszyscy oglądali Bravehearta albo Pretty Woman więc nie wiedzą o co chodzi. Napisz jaśniej.

17.07.2017 14:55

B.Sz

17.07.2017 20:25

I masz rację bo Monisia to fajno brygadzistka ja już nie pracuję ale jak pracowałam to mnie ciągle wysyłali do Moniki aby zapytać się o wymiankę. Nigdy nie odmówiła ale wszystko musiało być ok.Zawsze na ucho jej szeptałam,że jest fajno a też czasami popiskała na mnie potem uściskali my się i było ok.Pozdrawiam Cię Moniczko dziś oficjalnie bo już nie pracuję i nikt mi nie zarzuci ,że się podlizuję.Ty mi tak fajnie zawsze mówiłaś B..ko.A jak przyszłam dodatkowo na dziesiątą zawsze mi jako jedna z nielicznych podziękowałaś i za to Cię lubię.
    Żółtek

17.07.2017 20:51

Foiki są spoko obydwoje

17.07.2017 14:48

Co do zoltej zmiany prosza was zmiana najgorsza jak mozna byc ... laza ino spiakuka dra tego ryja jak nie wiem .
    123 wyliczanka

16.07.2017 13:37

Jestem ciekawy czy p.E.D pomysli o pozbyciu sie niektorych osob o IQ ameby.Bo wpisy niektorych osob o tym swiadcza.

16.07.2017 15:04

I jeszcze jedno zdanie od Kolesia. I oto właśnie chodziło miła atmosfera pokona każdy trud związany z wykonywaną pracą a czasami wystarczy jedno słowo takie jak np. dziękuję.Myślę,że w takiej sytuacji tych bardzo uzdolnionych i mających ogromną wiedzę, tych co nie chcą pracować zastąpią jeszcze zdolniejsi ludzie. Brawo cały pracujący Lambertz.
    Szczęśliwy pracownicy

16.07.2017 13:07

Lambertz zakwita nowym życiem,pracownicy wracają, produkcja leci,nie ma zwad,krzyku,ryku,nikt niczym się nie martwi że jak coś zrobi źle a każdemu się przytrafi to od razu przerywane tylko wręcz przeciwnie pracownikom nie stresowanym pracuje się lżej, problemy są omawiane na spokojnie, jest świetnie i coraz lepiej,dziękujemy Pani Dyrektor Naczelnej Edycie za to że wróciła i że w końcu otwarl ktoś oczy a to was strajkujacy widać strasznie boli,mam nadzieję że nowi pracownicy nie będą uciekać w pierwszy dzień pracy a opinie zakładu znacznie się poprawią
    obserwator

16.07.2017 17:20

oni są już przegrani wysoko u góry,niech się jak na razie cieszą że jeszcze nie zostali pociągnięci do odpowiedzialności że narazili zakład na straty,pracownicy namawiani na L 4 mogą spokojnie wracać,Pani Edyta na pewno ich zrozumie,kierownik produkcji jest już nowy,jutro zawita nowy dyrektor do Rudy Śląskiej,było,minęło i się w końcu skończyło

16.07.2017 18:14

no i brawo
    prawdziwy dyrektorze - wróć i ratuj ten burdel!!!

15.07.2017 23:26

(usunięte przez administratora) MY MOŻE DO PRACY WRÓCIMY ALE PIP BĘDZIE NA ZAKŁADZIE 7 DNI W TYGODNIU 24 NA DOBĘ. UGOTUJEMY CIĘ WE WŁASNYM SOSIE. NA TE TWOJE MIŁE SŁÓWKA ŁAPIĄ SIĘ TYLKO (usunięte przez administratora)Z AGENCJI PRACY I CI CO "NIE PANIMAJU". NIE MASZ HONORU,(usunięte przez administratora). WIDOCZNIE ZARZĄD TEŻ W TYM SIEDZI UWALONY PO USZY. JESTEŚCIE WIĘKSZĄ MAFIĄ NIŻ AMBER GOLD. Ale przyjdzie ten dzień bo musi przyjść przecież....
    karolina

16.07.2017 07:39

Zdaję sobie sprawę z Waszego rozgoryczenia ale takie wypowiedzi jak wyżej raczej Wam nie pomogą. Wręcz przeciwnie,świadczą o Waszej kulturze i nienawiści. Skoro nie chcecie pracować z Tą Panią o której cały czas mowa macie kilka sposobów ale trzeba działać a nie wyładowywać się na stronie, którą czytają tylko pracownicy lub byli pracownicy lub ich rodziny. To jest wyładowywanie swojego żalu,który właściwie nie przyniesie żadnego rezultatu.Moim zdaniem macie trzy wyjścia: albo pogodzić się z nową sytuacją i wrócić do pracy albo zmienić pracę albo przedstawić niezbite dowody pracodawcy na zarzuty,które tu opisujecie czego Wam z całego serca życzę. A takie pranie brudów Wam nie pomoże.Pozdrawiam.

15.07.2017 06:59

Przy żółtej nawet stanąć sobie nie możesz,co ci wątku do pisania zabrakło że piszesz o pierdolach
    benio

15.07.2017 11:10

nudzi im się bo robota stracili a żal im cztery litery ściska
    ludzie

14.07.2017 07:24

Po pierwsze nie cały lambertz tylko ludzie których nie ma w pracy ( opinia tych ludzi nic dla nas nie znaczy). A ludzie którzy są w pracy w pełni popierają kolegę. Jestem ciekaw jak wy planujecie wrócić do pracy o ile w ogóle wrócicie i spojrzycie nam w oczy.
    Ziomek

12.07.2017 21:34

Oj pani e.d komu pani tak dobrze gal opierdolilaaa albo tak dobrze duppy dala bo to jest niemożliwe że panią dalej chcą !!!!!!
    gig

13.07.2017 08:51

Ziomek tyś się futru nawdupiał i mele Ci się w głowie albo ?.Albo ewki się napiłeś.
    zenek

11.07.2017 16:29

ciekawe czy kogoś zwolnią
    W-11

11.07.2017 20:47

Wy wszyscy jesteście siebie warci i Dziura i wy wszyscy na L-4.Tak właśnie Polacy walczą o stołek. A niemiecki właściciel śmieje się z Was i zaciera ręce. Najlepiej jak by przyjechała do Was Merkel i zrobiła z wami porządek żeby wreszcie Ci co zostali mogli normalnie pracować.
    Gośka

11.07.2017 23:01

Tej baby sie nie zapomina.. Najgorszy czlowiek jakiego spotkalam w zyciu. Zrobilaby wszystko aby znów mieć wladzę i pieniądze. Nie ma co się ludzić, ze sie zmienila.
    Kiedyśtam

10.07.2017 23:42

Skąd biorą się fałszy­wi i zakłama­ni ludzie ? Na początku jest ich gar­stka, po­tem sta­je się ich więcej. Dołączają do nich in­ni ale tak sa­mo fałszy­wi i zakłama­ni ludzie. Chcą się do ko­goś upo­dob­nić i stać się czyjąś ko­pią. Tym spo­sobem tracą swo­je praw­dzi­we ja.
    Z Niemiec

10.07.2017 20:45

Pozdrawiam pracowników Lambertz tych dobrych i tych mniej dobrych tych lubianych i mniej lubianych tych uczciwych jak i mniej uczciwych czyli wszystkich i życzę dużo cierpliwości ;-) Loluś !!!!!!!!!
    Przyda sie

10.07.2017 20:28

Przyda sie ten pip !!! Kto to widział aby tak długo tyle dni wykorzystywać pracownikow !!! Ale ona taka właśnie jest !!!! Wykorzystać i patrzeć jak sie wykańczają !!! To metody pani Edytki !!!
    Qwerty

10.07.2017 21:59

Dla tej Pani nic się nie liczy oprocz niej samej.
    wek

11.07.2017 05:53

Jak większości pracownikom w tym zakładzie najwartościowszą rzeczą są wyprodukowane tony.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambertz?

Kontakt - Lambertz

Ruda Śląska

Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
    lew

10.07.2017 19:51

I co nareszcie chyba temat się wyczerpał. Nastała cisza ,cisza przed burzą,ALBO RYBKA ALBO pip..
    obserwator od początku

10.07.2017 11:56

Problem macie 1 - protestujecie po cichu, tylko Wy i go work, nikt spoza firmy nie wie o co chodzi. Użyjcie mediów - przecież nikt nie każe iść do telewizji i nadawać przed kamerą. Każda telewizja (TVP Info, TVN, POLSAT czy zwykła TV3 Katowice), RMF, Wiadomości Rudzkie mają swoją skrzynkę typu "kontakt" gdzie można nawet anonimowo wysyłać tematy godne podjęcia. Wystarczy wysłać parę słów-kluczy z tym co się dzieje, a dziennikarze sami podłapią i będą drążyć aż do skutku. Lada chwila skończą się L4, urlopy, i pozostanie żal że Wasze wysiłki poszły na marne. Trzymam kciuki!
    Qwink

10.07.2017 09:11

Moi drodzy. Wypowiadałam się już na forum Katowic. Pani Edyta jest człowiekiem jak każdy z was i należy się jej szacunek. Ciężka praca doszła to stanowiska na którym się znajduje od sprzątaczki po Panią dyrektor. Należy jej się na tylko szacunek a nawet podziw. Każdy człowiek popełnia błędy i zasługuje na kolejną szansę. Taka właśnie pani Edyta dostala od zarządu. Wasze strajki przechodzenie na L4 jest tylko dowodem braku waszej inteligencji. Może warto byłoby porozmawiać z Panią Edyta powiedzieć co leży na sercu, spróbować zrozumiec. Znam pania Edyte od wielu lat znam jej wady ale wiem że jest członkiem z którym można się dogadać. Szkoda że wy nie macie na tyle odwagi żeby spróbować. No tak łatwiej jest pójść na L4 i uciec od problemu..
    Pokorny

10.07.2017 11:27

Takich nie inteligentnych pracowników wybrał sobie pracodawca więc nie wiem od kogo teraz czego wymagać.

10.07.2017 13:47

Człowieku ogarnij się ???? i szacunek masakra przytul ???? ja i i bawcie się dobrze
    Czarnula słuchaj

09.07.2017 18:51

Kto z kim był , z kim trzyma ha ha ha to pani Edyta musiałby sama przed sobą się przestrzegać :) :) :) Ona to wie najlepiej !
    Czernula

09.07.2017 17:48

Lecimy dalej,malo tego,kto z kim byl,z kim trzyma,jak wyglada,co ukradl,co robil,czym sie zajmowal i.t.d. Popularnosc rosnie.Na koncu tego pani Agata przynajmniej prawdy sie dowie co sie dzialo za jej czasow I z kim pracowala a pani Edyta zobaczy przed kim sie pezestrzegac,brawo !!!!!!!
    bolek

09.07.2017 16:31

Czytam to i nie wierzę ale się porobiło ha,ha, jak dobrze że już tam nie pracuję.
    Ruda i Katowice

09.07.2017 14:14

Ruda i Katowice pamiętacie !!! :) Musimy trzymać się dalej razem Ruda & Katowice nie możemy się poddać! I nikt nie jedzie bzdury!!! Jutro mają przyjechać ludzie z zarządu A nie nowi do szkolenia kto takie ploty sieje! Nie poddawany się tyle już razem osiągnęliśmy.A zwolnić nikogo nie mogą bo i za co? Że jest chory i poszedł na L-4? Każdy ma do tego prawo! Ona robi wszystko żeby nas zastraszyć i żebyśmy pekli i się poddali i ona znów będzie górą. Nie pozwólmy na to! Nie pozwólmy żeby znów nastały czasy tyrani! Nie dajmy jej tej satysfakcji! Przeczekajmy damy radę zobaczycie I niech sobie piszą co chcą!!! A tak naprawdę to lepiej myć te haźle jak to napisała, niż z nią pracować lub na nią. Wszystkie i tak nasze zasługi lub wyniki poszłyby na jej konto. Nie damy Ci tej satysfakcji !!!!! Zbuduj sobie jak jesteś taka mądra nowy zespół, Z takim doświadczeniem jak my mamy. pani kierownik ny się nie damy!!! pokaz wyniki bez nas jak jesteś taka dobra. A i jeszcze weź swoją rodzinkę bo sama nic nie potrafisz! Zreszta oni bez nas tez niczego nie osiągną. Wiele lat przed tobą aby taki zespół mieć ! Życzymy powodzenia !!! Do ciebie nie przyjdziemy i z tobą pracować nie będziemy !!! To jest teraz nasz Cel - koniec Tyrani
    Pokorny

10.07.2017 08:41

A jakie to ma znaczenie. To że ktoś mnie powołał na jakieś stanowisko to nie znaczy że może mną pomiatać A tym bardziej przełożony, który powinien być wzorem do naśladowania dla wszystkich pracowników.
    wek

10.07.2017 09:37

Jak już ktoś Wam pisał nie jesteście lepsi.Utworzyliście klikę w zakładzie daliście sobie wysokie podwyżki, tylko nie mów mi ,że sobie je wywalczyliście bo na podwyżkę trzeba zapracować.Zapomnieliście o ludziach na hali one dalej pracują na Was za psie pieniądze.Przy awarii maszyny jeden zapierdziela a pięciu niebieskich stoi nad nim i pogania zamiast pomóc. A Wy jeszcze macie odwagę buntować się? Uciekliście zostawiając ich samych i jak by nie było oni dalej zapierdzielają na Was.Komu zrobiliście na złość Dziurze? No chyba raczej nie .tym właśnie ludziom i właścicielom .Wstyd tchórze .
    toto

09.07.2017 13:50

Ta fotoreporterka to dobra fucha bo trzeba zrobić zdjęcia czy są dobrze hażle umyte.A jak brudne to fotoreporter musi umyć je sam.No w Lambertzie było trochę inaczej tam goniono ludzi od taśmy do mycia.
    lucek

09.07.2017 13:32

z dala od Pani Edyty Dyrektor Naczelnej na dwa zakłady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jeszcze pracuje ale tracę nadzieje

09.07.2017 13:40

@lucek, ty chory jesteś czy co!!! Jaka naczelna ??? Kartki nie widziałeś ??? Kierownik zakładów !!! Widziałeś co na tych kartkach wypisali ? Jakby była naczelną to by już dawno popuściła, Nic dobrego się nie dzieje ze przyszła, tylko same straty!!! Ogarnij się chłopie, zacznij patrzeć realnie co jest grane. Ona to chyba celowo robi, już się zastanawiam, celowo doprowadza zakład do ruiny!
    toto

09.07.2017 13:40

Nie ma co się martwić o nich fotoreporterki szukają w Silesji a przy segregacji śmieci też płacą 13 zeta na godzinę. więc bez pracy nie zostaną.
    Do byk

09.07.2017 11:35

byk - to, to jest kropla w morzu. W takim razie nie znasz Dziurowej. Ona to nie tylko Sabinki wykończy, tylko Was wszystkich. Jak poczuje się juz pewnie, i zdobędzie podstępem wasze zaufanie!!! Ona to pojemnikami i bezmózgimi was nazwie jak nie będzie szło po jej myśli. Odnośnie nagrywania, nie wiem czy wiesz, nagrywać możesz tylko wtedy jeżeli osoby nagrywane o tym wiedzą, w innym przypadku nawet sie nie chwal że coś masz, albo mógłyś/abyś mieć ponieważ to karalne i w sądzie nigdy nie wygrasz !!!!
    Mikey

09.07.2017 20:08

Witam ile wynosi stawka godzinowa netto w Rudzie śląskiej?
    @Mikey

09.07.2017 20:23

Musisz zapytać Dziurę ona wie! Jej płacili za nic ! Za siedzenie na warsztacie, I jej intrygi, teraz płacą jej za doprowadzenie zakładu do upadłości !!!
    byk

09.07.2017 10:56

I jeszcze jedno Jabol nękają psychicznie Sabinę najprawdopodobniej był na dragach i żałuję do dziś ,że nie wezwałam policji.Bo normalny człowiek tak nie postępuję , A Dyrektorka Agata ,która wszystko robiła pod Wasze dyktando też szarpała brygadzistkę na linii nr5.Są świadkowie ,którzy to widzieli .Czemu o tym nie piszecie ?
    Luis nazzario re Sacramento

09.07.2017 09:55

Ale co jest najlepsze każdy najeżdża na e.d że jaka to ona jest ale każdy kurw......ma ja na Facebooku w znajomych to się pytam co jest kurw....z wami grane do (usunięte przez administratora) pana do roboty a nie zalic się na forum jaka wam to krzywda sie dzieje nie roby jedne i tak większość czasu byliście widziani w palarni a na nockach to w biurze się kawe piło dopiero jak co się działo nie tak to wielce przychodziliscie teraz zobaczycie za co dostaniecie wynagrodzenie bo za ciul......walenie to raczej nie !!!!!!!!!!!!!
    lucek

09.07.2017 13:14

prawda ich boli widać i to jak a jeszcze się boją że do pracy nie wrócą,a takie zarobki mieli
    Jeszcze pracuje ale tracę nadzieje

09.07.2017 13:32

@lucek , takie zarobki jak wszędzie. Nie oszukujmy się. A nawet gdzie indziej są lepsze. Lambertz to nie jedyny zakład, powinni uszanować tych co ich nie ma, bo ich upartość do niczego dobrego nie doprowadzi. Jeszcze będzie tak ze i nam się skończy ochota chodzić do tej pracy. Oni maja swoje racje, wiedzą co było i nie chcą z nią pracować. Powinnismy się zastanowić. Wszystko leci do przerobu, to nie jest dobre. Nie walczmy z nimi, bo widać co jest grane, takiej produkcji nigdy nie było :( po co to puszczamy, zaraz będziemy mieli po głowie za te straty wszystko do przerobu :( to nie jest dobre. Co z tego że obiecuje nam że będzie dobrze, jak sami w to nie wierzymy. Wszyscy tu na nich siedli a tak naprawdę bez nich nic dobrego nie produkujemy:(
    Stringi

09.07.2017 09:10

Mają być nowi brygadziści bo tym starym co nie którym w głowach się popierd........
    Nie damy się

09.07.2017 09:49

Aby byli nowi, to najpierw musza być ci starzy ha ha Bo pani nowa kierownik to nic nie wie :) Trzeba mieć to w głowie nie na papierku Wiecie co rozum !!!!!
    Jajo

09.07.2017 09:06

Dobra jedziemy dalej

08.07.2017 22:19

Fałszywi ludzi ukryci pod kamuflażem...

08.07.2017 21:35

Obraże cie nie raz, bo na to zasługujesz.!
    ABC

08.07.2017 21:51

KOGO TY CHCESZ OBRAZAC NIE ROZUMIE.POWYZEJ PISZESZ CHODZBYS BYL NA KAZANIU W NAJGORSZYEJ SEKCIE A SAM NIENAWISCIA PLANIESZ!
    ABC

08.07.2017 21:02

KOCHANI BYLISMY JEDNA ZALOGA CHODZI MI O PRACOWNIKOW FIZYCZNYCH A TERAZ SZCZUJECIE SIE NA ZMIANE RAZ TAK RAZ TAK ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO .TAK CZY SIAK BEDZIEMY RAZEM ZA NIEDLUGO RAZEM ZNOW PRACOWALI I JAK BEDZIEMY SIE CZULI SAMI ZE SOBA . IMPREZA TUZ TUZ .!!!! KTO SIE PRZEKONA SAM TO ZDECYDUJE CZY PRACOWAC CZY NIE CZY PRZYJSC Z L-4 CZY NIE KAZDY NIECH ZADECYDUJE SAM. POZDRAWIAM PRACOWNIK RUDY SL.
    Prawda boli

08.07.2017 21:34

Brawo !!!!!! Niech kazdy mysli sam za siebie I niech nie slucha innych,zrobcie to co wam sumienie podpowie

08.07.2017 20:59

Ludzie fałszy­wi,siejący zamęt w sze­regach nasze­go pry­wat­ne­go życia,upo­karzający w sposób per­fidny nasze uczu­cia,pękają w szwach zaz­drości ze szczęścia innych. Są jak in­sekty,a naj­gor­sze jest to,że każdy z nich,wygląda inaczej w tej ludzkiej tyl­ko skórze,z duszą ro­bac­twa,na które­go nie ma detergentu.
    jakieś prochy czy co?

08.07.2017 18:09

Swoją drogą ciekawe co te dziewczyny z kato biorą że dają radę robić codziennie..czyżby Edyta dawała im jakieś wspomaganie? Ciekawe skąd mają tyle siły i energii...
    Rodzina

08.07.2017 19:00

zalosne bo juz nie macie co wymyslac,tak ,w nagrode jezdzi po nich do pracy,robi im 6 godzinne przerwy,przyjezdza do nich posilek z hotelu golebiowski,na samym koncu jada do spa do hiszpanii zeby godnie odpoczac ze pracuja za was,stawki tez juz maja za was,na samym koncu bedzie wyjazd w nagrode na Karaiby dla calych ich rodzin,dajcie sie juz spokoj a kto cpa to kazdy o tym wie
    Niech wróci stare

08.07.2017 17:55

Boże co za brednie, chyba specjalistki uszlachetniania znalazły nowe powołanie. To w ich stylu, taka inteligencja podobno. Jednak na innych zmianach dali radą i to nawet Panie z pakowalni co tak nie gwiazdorzą i zapierdal...za najniższą. Tylko tchórze uciekają i się boją wojny na argumenty z aktualną (niestety) dyrektor. Ktoś kto ucieka i nie chce walczyć to nie ma honoru!! Coś jak wojna, a niebieskie berety to politycy i uciekli...... tchórze

Zostaw merytoryczną opinię o Lambertz