Niestety nie mogę polecić tego wykonawcy. Remont był planowany i ustalany od ponad pół roku, dlatego tym bardziej rozczarowuje sposób, w jaki zostałam potraktowana.
Dosłownie w ostatniej chwili otrzymałam od żony wykonawcy wiadomość, że mąż rzekomo skręcił kostkę i w związku z tym są zmuszeni przesunąć rozpoczęcie prac o około 4 tygodnie. Jednocześnie zapewniła mnie, że wszystkie ustalone prace zostaną wykonane, a po powrocie męża do zdrowia mój remont będzie pierwszy w kolejce.
Kiedy po pewnym czasie skontaktowałam się z firmą, żeby ustalić konkretny termin rozpoczęcia prac, zamiast zaproponowania nowego terminu otrzymałam informację, że mam szukać sobie innego wykonawcy.
Nie oceniam stanu zdrowia wykonawcy, ponieważ nie mam możliwości tego zweryfikować. Natomiast sposób komunikacji i odwołanie remontu w ostatniej chwili, po ponad pół roku ustaleń, uważam za bardzo nieprofesjonalne i zwyczajnie nie fair wobec klienta. Zostałam bez wykonawcy i z koniecznością szukania kogoś nowego praktycznie w ostatniej chwili.
Szkoda straconego czasu i zaufania. Zdecydowanie nie polecam ze względu na sposób potraktowania klienta i brak odpowiedzialności za wcześniejsze ustalenia.