EBCC Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 474 ocen.

Opinie o EBCC Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC Sp. z o.o.

pracownik

Firma jak każda inna.

też pracownik
@pracownik 16.10.2017 10:02
Firma jak każda inna.

No, właśnie nie. Tak samo, tylko odwrotnie.

kołodzij
@pracownik 16.10.2017 10:02
Firma jak każda inna.

firma bez honoru totalny bałagan każdy robi co chce śmieszni liderzy biorący kasę za nic i brak ludzi bo kto przyjdzie za 2730 brutto

anonim

(usunięte przez administratora)

Produkcja

Ty też

zwykły pracownik
@Produkcja 06.11.2017 15:15
Ty też

ty natomiast jesteś odchodem chorego szczura skoro tam jesteś

SO

Partycja, liż anusa. Jesteś w tym dobra - kasuj, kasuj.

Lakiernik lakierni imienia Piotra F.

Ale tu giną te wpisy, ale zasrane to forum i jak ktoś napisał kasuj, kasuj, liż anusa szefowi, władcy swemu! Dokładnie!

Przyszły pracownik

Seba R -staram się tam o pracę możesz napisać co kontkretnie jest chore w tej firmie? Co tam jest takiego strasznego? Bo nie wiem w takim razie czy iść na rozmowę? No chyba są jakieś pozytywy tej firmy skoro ciągle tam pracujecie?

starypracownik
@Przyszły pracownik 10.10.2017 22:55
Seba R -staram się tam o pracę możesz napisać co kontkretnie jest chore w tej firmie? Co tam jest takiego strasznego? Bo nie...

PRZYSZŁY PRACOWNIK firma jakich wiele ,niczym szczególnym nie wyróżnia sie spośród zakładów produkujących komponenty do samochodów.System pracy 3 zmianowy czterobrygadowy jest na początku trochę uciążliwy,ale i do tego można się przyzwyczaić.Warunki pracy do lekkich nie należą,Rzetelnie i sumiennie wykonujesz swoje obowiązki ,nie masz problemów.Pensja na czas,niewątpliwy atut.Decyzja należy do ciebie.

też pracownik
@Przyszły pracownik 10.10.2017 22:55
Seba R -staram się tam o pracę możesz napisać co kontkretnie jest chore w tej firmie? Co tam jest takiego strasznego? Bo nie...

Przyzwyczajenie - mówi Ci to coś? Człowiek jak świnia, do wszystkiego się przyzwyczai.

Żaneta

A ja uważam, że to dobra firma, która oferuje przede wszystkim stabilne zatrudnienie i płacą tak jak u innych. Jest tylko jedo ale trzeba uczciwie pracować, robić swoje i z niczym nie ma problemu. Ktoś tu wypisuje jakieś bzdury o ludziach, którzy nie pracują tutaj od wielu lat i myślę, że nie ma żadnego pijęcia o aktualnej sytuacji. Masz chyba jakiś uraz? Szkoda nerwów na Żanety i innych, gdyż ich tutaj nie ma od lat. Zamiast marnować czas na jakieś wpisy odpocznij sobie od tej Żanety:)

J. C.

>>> PRAWDY NIE DA SIĘ WYKASOWAĆ

UWAGA

Coś słabym jesteś adminem rozumiem, ze zgodne z regulaminem jest używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe, nawet odpowiadasz na zarzuty S.O cytuje "S.O. 2017-09-23 21:27 kasuj kasuj piesku, liż odbytnice swemu władcy. każdy skasowany wpis to jeden liz po anusku twego szefa" Rozumiem panie Admin, że akceptujesz taki poziom języka tzn odbytnice, anusy etc. BRAWO gratuluje Chciałam Ci przypomnieć, że te obraźliwe słowa nie są zgodne z regulaminem! Zapoznaj się z §4 punkt 3 twojego regulaminu i zacznij go przestrzegać! Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.

S.O.
@UWAGA 03.10.2017 16:13
Coś słabym jesteś adminem rozumiem, ze zgodne z regulaminem jest używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe, nawet odpowia...

Ty ej, zluzuj skórę. Na temat pisz, a nie pierdy sadzisz.

S.O.
@UWAGA 03.10.2017 16:13
Coś słabym jesteś adminem rozumiem, ze zgodne z regulaminem jest używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe, nawet odpowia...

Prawda jest taka: Jaka firma - taki poziom języka. Ryba psuje się od głowy. Proste. Nie komplikuj.

NAZDROWIE

Coś ostatnio kiepsko wyszła akcja JABŁKO DLA KAŻDEGO PRACOWNIKA .Jedni brali ile wlazło do torby,dla innych zostały puste skrzynki.Brawo liderzy :)))

Patrycja

@S.O. - jestem moderatorem serwisu GoWork.pl - dbam, aby na serwisie pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje dotyczące pracodawcy - stąd moje pytania dotyczące warunków zatrudnienia w EBCC. Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Więcej o procedurze procedurze reklamacji znajdziesz w treści regulaminu w §10.

S.O.
@Patrycja 29.09.2017 11:24
@S.O. - jestem moderatorem serwisu GoWork.pl - dbam, aby na serwisie pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje dotyczące...

No cóż, powiem szczerze: jaka firma - takie opinie.

S.O.
@Patrycja 29.09.2017 11:24
@S.O. - jestem moderatorem serwisu GoWork.pl - dbam, aby na serwisie pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje dotyczące...

a (usunięte przez administratora) prawda. dbasz o anus szefa.

anonim

(usunięte przez administratora)

kołodzij

dobrze powiedziane haha po męsku

Patrycja

@mała - czy masz jakieś konkretne podstawy, aby wnioskować o przyszłości firmy na rynku? Czy pracowałaś w EBCC Sp. z o.o.? Co możesz powiedzieć o tej firmie jako o pracodawcy? Twoje doświadczenie może być przydatne dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tej firmie.

Kopernik

Do wszystkich pracowników którzy chcą się zwolnić i przejść do Ergo Magnetik tam kokosów nie ma taka sama praca jak i tutaj brutto 15 zł za godz brak bonów chyba byli pracownicy porwali się z motyką na księżyc jak twierdzą że będą mieć 4700 na miesiąc hehe tam przechodzą tylko Ci którzy tak naprawdę nic nie robią a myślą ze zarobią

mała

ta firma jest bo jest ale tak naprawe to nic dobrego z tego nie bedzie.. nigdy nie wyjdziemy na prostą a tym bardziej na to co oni sobie wymyślają jakieś słupki ile produkcji powinno byc ..masakra za niedługo nas nie bedzie tylko ukraina bedzie tam pracować

Patrycja

@Sernik a możesz coś więcej napisać? Jakie stanowisko polecasz w EBCC Sp. z o.o.? W lipcu pojawiły się nowe oferty pracy - warto aplikować?

Sernik
@Patrycja 20.07.2017 14:59
@Sernik a możesz coś więcej napisać? Jakie stanowisko polecasz w EBCC Sp. z o.o.? W lipcu pojawiły się nowe oferty pracy - wart...

Napewno na uratowanie ewentualnie na wysyłke musisz spróbować bo nie wszyscy chcą tu pracować w takim klimacie jak również za tak niską stawkę a swoje limity musisz zrobić

Obserwator

Ciekawe kto za chwilę zostanie w tej firmie? Czym jest zaślepiona kadra kierownicza? Czym się kieruje w podejmowaniu swoich decyzji? Napiszcie co was najbardziej demotywuje? Podzielcie się swoimi opiniami.

Sernik

Ja również jestem kilkuletnim pracownikiem tej firmy i jest coraz gorzej...oszczędności na wszystkim,marna podwyżka a mówiąc już o tym jak przychodzi nowy pracowni na to samo stanowisko ze stawką 400 -u zł większą to aż człowieka skręca.... dokładanie pracy, za marną wypłatę,chyba tez poszukam lepiej platnej pracy czas na wypowiedzenie ....

Rafał

Chociaz napisz gdzie moglbym zegarek wykupic lombard aukcje internetowe?

Rafał

Witam zostawilem zegarek pod prysznicem widnieje na nim grawerka ty sie nie wzbogacisz a ja mam do niego sentyment jak bys mogl uczciwy znalazco zostawic zegarek na bramie bylbym dozgonnie wdzieczny i wzamian zostawie nagrode ktora przekaze tobie ochroniarz chyba ze wolisz oficjalnie to napisz na maila palmawro@o2.pl pozdrawiam

Hehehehe...

Radosnych, spokojnych i pełnych wrażeń Świąt Wam życzę!

ja

Hej a ile może zarobić lider na produkcji

anty bocian

Bociany maja siano

zawiedziony

Na bmv nie będzie podwyżek . I tle na ten temat . Idę mieli świetną młodszy starszy operator a co do czego to nic nie ma .i w grudniu znika dodatek.

er

@Krzychu zawsze przecież będzie można sprobowac zaaplikować przecież nic nie tracisz wysylac swoje cv

Bogres łezka

Witam.Chciałem się od was dobrzy ludzie dowiedzieć jak wyglądają teraz zarobki w EBCC a mianowicie na tych fizycznych stanowiskach na hali mechanicznej[operator CNC] i hala odlewni[pilarz itp.].Pracowałem tam 1 rok jakiś czas temu i zarabiałem 1420 zł netto[umowa o pracę operator CNC] za 20 dni pracy przez agencje Trenkwalder, jednak wiem że tych których wzięli na firmę dostali może ze 150 zł więcej...

anonim

(usunięte przez administratora)

Hehehehe...

Żal to mało powiedziane chyba że jesteś "czyjś"! Powodzenia.

królik

Prawda o tej firmie jest taka że za takie warunki do pracy jakie tutaj są to wynagrodzenie jakie oni proponują(i to na każdym szczeblu) są po prostu śmieszne. Socjal na żenująco słabym poziomie, niby wszystko jest: multisport, bony, opieka medyczna, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci do szkoły ale jeśli przypatrzeć się jakie to są kwoty to śmiech na sali. Tutaj ciągle zmieniają się rządzący, średnio 2-3 razy w ciągu roku wywieszana jest "nowa struktura organizacyjna". Pracuje tutaj 3 lata i z osób rządzących którzy pracowali jak się przyjmowałem nie ma już nikogo. A każdy nowy prezes, kierownik, dyrektor(jest ich mnóstwo) gada to samo - pokażcie że warto w Was zainwestować, zróbcie wiekszą produkcje, lepszą jakość to wtedy znajdą się i pieniądze na premie i podwyżki - nic takiego nie ma miejsca. Serdecznie nie polecam tej firmy.

kołodzij

dalej nic się nie zmieniło słaba firma

anonim

(usunięte przez administratora)

hehehehe

Ty umiesz czytać! Gratuluje!

hehehe...

Napisałem komentarz ale coś go usunęło! Prawdę napisałem i nikogo nie obraziłem a komentarz zniknął! Dobra zmiana!

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawilny

Człowieku o czym Ty mówisz???

olek

Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!

kołodzij
@olek 12.05.2016 12:05
Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!

Ale jaja naprawdę go zwolnili? ktoś w końcu przejrzał na oczy...Hm jeszcze majstrowie i będzie oki

Wysyłka

2000 brutto dla nowych, wypłata w terminie

lol

jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentyment bo kiedys bylo naprawde ok!!!ale nie teraz!!!!

kiołodzij
@lol 19.04.2016 07:19
jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentym...

Kiedyś starych pracowników się szanowało a teraz daje się podwyżki młodym pracownikom którzy i tak maja wszystko w .....Patrz majstrowa 4 brygada fryzjerka i jej przydupasy

rew

Widzę że jest wolne stanowisko automatyka, jak wyglada sprawa z zarobkami na tym stanowisku?

koala

Bocian widzę że powoli nabierasz rozumu. Brygadzista czyli lider musi być gotowy na obrywanie za podwładnego powinien go do pewnego stopnia bronić. Weź przykład z poprzednika Łukasza wymagał ale nie chodził i nie czepiał się bzdur. Są sprawy na które lider musi zwracać szczególną uwagę a są sprawy drobne na które powinien przymknąć oko. Oczywiście nie należy tolerować alkoholu i narkotyków. I jeszcze jedno wiadomo praca na C4 jak w całym zakładzie jest ciężka, dlatego byłby pozytywny twój gest jak byś od czasu do czasu, pomógł sortownikowi odbierającemu detale z taśmy. W czasie wymiany koszy. I daj sobie spokój z zaczepianiem Ukrainek, wiem co piszę, byłem przy tym jak zachowywałeś cię wobec jednej i to w dodatku mężatki. One nie doniosą na ciebie lecz uważaj swoi doniosą o molestowanie i mobbing. I pomagaj więcej operatorowi niż tracisz czas na pogaduchy z dziewczynami, różnie może to być odebrane przez innych. Nie zawsze plecy mogą cię uratować przed zwolnieniem.

Dziki wonsz

Tyyy Bocian !? Nawróciłeś się czy jak ? W cuda nie wierze.Ale inicjatywe popieram.

TW "Bocian"

Przepraszam wszystkich pracowników zespołu 4 za to, że mówiłem śmieci na wasz temat. Jesteście sympatycznymi i mądrymi Ludźmi.

myszor

witam interesują mnie zarobki operatorow w tej firmie prosze o konkrety pozdrawiam

Raf

A jak tam nowy dyrektor? Podobno straszna kosa....

ciamajda Mit ula

No tragedii nie ma.dodatki są.bhp nawet 7/10 słuchawek tylko nie ma.ale glośno nie jest.dodatki za 2 i 3 zmiane sa.it's ok

rimingator

Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca odlewacza? Czy jest to praca w szczególnych warunkach i czy z racji tego są jakieś dodatki do wypłaty? Czy zakład przestrzega zasad BHP i czy normy hałasu i szkodliwych oparów w powietrzu na hali są w normie? Proszę o poważne odpowiedzi, a nie pisanie o pierdołach. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

kołodzij

Mało widziałeś i nic nie wiesz panie kolego

gość

A nie wiecie Państwo ile mniej więcej płacą w kadrach? ile tam jest kardowych aktualnie??

anonim

(usunięte przez administratora)

lolek

czasami nie warto w zależności gdzie się trafi, bo na niektórych zmianach atmosfera jest git a na niektórych do d.

anonim

(usunięte przez administratora)

kołodzij

Masz rację prawda

koala

Praca w EBCC jest jak w każdej firmie pracujesz nie wychylasz się to masz pensję i pracę i socjal. Dlatego każdemu polecam tę firmę. Jest tylko jedno ale, nie powinno się awansować gówniarzy co maja mleko pod nosem na jakiekolwiek stanowisko. Wpierw taki pracownik niech się nauczy żyć z ludźmi. Po drugie nie każdy się nadaje na przywódcę nawet jeśli ma w jednym palcu wiedzę w przedmiocie produkcji. Bo ludzie to nie przedmioty czy narzędzia. To jest jedyny mankament tej firmy.

kandydat

Czy moze wiecie czy juz zatrudnili kogoś do działu zakupów? złożyłem aplikacje i coś cisza.

kalafior

to ten podopieczny majstrowej z 4 brygady?

zima

Koala,szkalowanie to nie to samo,co wyrażanie opinii na czyjś temat. Nie zabiegam o szczególne względy u mistrza,ani tym bardziej u lidera.

Zostaw opinię o EBCC Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC Sp. z o.o.