ElektriMont Sp. z o. o.

Adres: Rękawka 30, 30-535 Kraków

NIP: 6760010355 KRS: 0000120147

ElektriMont Sp. z o. o.
2 90 57 5 1

Opinie o ElektriMont Sp. z o. o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Gniadek
 Opinia

Totalnie nie polecam tej firmy same stare dziady z lewymi rekami do pracy jak przyjada jacyś młodzi fajni ludzie rzucają sie na nich jak psy czysta zazdrość prowadzacy (usunięte przez administratora) obłudni fałszywi praktycznie nie pomocni troche podniesli płace bo moja ciotka co opiekuje sie dziadkiem w niemczech miała 300 euro wiecej odemnie oraz dobre warunki mieszkaniowe czego niema w tej firmie uczcie sie jezyka i wiejcie bo zmarnuja wam czas i checi do fajnego zawodu jakim jest elektryk.

Pomocna?
Tak7Nie
monter
 Opinia

Ja po miesiącu pracy wstydzę się tego że jestem Polakiem i muszę pracować z Polakami

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EM
 Opinia

Tylko człowiek zawiedziony i zniechęcony tym, że nie może zaspokoić swoich potrzeb lub osiągnąć zamierzonego celu może sformułować takie zdanie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EM
 Opinia

No i znowu odwezwał się @monter i znowu kłamstwa. Niżej we wpisie z dn. 14.08.2018r pokazujemy nasze mieszkania a on znowu swoje o "norach" więc jeszcze raz umieszczamy linki do zdjęć: https://photos.app.goo.gl/7bnkdVszd5pkqUfL7 https://photos.app.goo.gl/Yoms3QNYYEKWJ3858

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maniek
 Opinia
@EM 27.09.2018 11:09

Nie pogrążają się człowieku z elektrimont

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monter
 Opinia

Elektrimont to banda alkoholików i nieudaczników firma (usunięte przez administratora) wykorzystuje i manipuluje płacąc psie pieniądze mieszkania nory po 4 w pokojach sami porazeni umysłowo i intelektualnie starzy przepaleni alkocholicy polowe nawet nie myjacy sie to obraz tej swietnie prosperujacej firmy gepard biznesu haha uwaga na pycia przepity i wykolejony prowadzący bez jakiegokolwiek wykształcenia zresztą jak reszta prowadzących elektrimont trzymać się z daleka dobrze radzę pracuje w Polsce robiąc to samo w innej firmie do dyspozycji mając wszystko co potrzebuje 7 k na miesiąc full zaatakowane auto i fuul social nie warto za2racac sobie flowy ta firma

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@dark, @elektriker, widzę, że macie pewne wątpliwości dotyczące nagłego znikania opinii, muszę Was jednak uspokoić- portal gowork.pl nie ma żadnego interesu w tym, aby opinie były usuwane. Czy opinia jest pozytywna, czy też negatywna- zawsze pozostanie na portalu potraktowana tak samo, w końcu po to zostało stworzone to miejsce. Usuwane są tylko wpisy łamiące regulamin forum, oczerniające i atakujące bezpośrednio inne osoby lub takie, w których słownictwo jest wulgarne i niegodne zamieszczania w Internecie. Może po zapoznaniu się z regulaminem Wasze nastawienie się nieco zmieni i nie będziecie już uważali, że portal gowork działa na szkodę użytkowników, regulamin znajdziecie pod tym linkiem jeśli macie ochotę się z z nim zapoznać https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mek
 Opinia
@Paulina 07.08.2018 12:23

Pani mija się z prawda a mówiąc wprost kłamie pani, jestem właścicielem firmy, dostałem od was propozycje zakupu pakietu czy jak to się zwie, może pani wyjaśni wszystkim na czym to polega, czekamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ElektriMont
 Opinia

Ukazała się kolejna opinia o naszej firmie. Tym razem "Monter" opisuje jakąś wyimaginowaną "rzeczywistość" językiem nie przystającym dla przeciętnie kulturalnego człowieka. Używa słów obrażliwych, wulgarnych więc trudno z nim polemizować a nawet nie chcemy tego robić. Aby wykazać przekazywanie nieprawdy "montera" ustosunkujemy się jednak do jednego tematu, który łatwo udowodnić - mieszkania. W linku https://photos.app.goo.gl/7bnkdVszd5pkqUfL7 znajdują się zdjęcia rzekomego mieszkania o którym pisze. W linku https://photos.app.goo.gl/Yoms3QNYYEKWJ3858 znajdują się zdjęcia mieszkań z kilku innych naszych budów. Nie jest to poziom hotelu Hilton są to przeciętne, ale naszym zdaniem - przyzwoite mieszkania. Jak widać nie są to zdjęcia ustawiane, tak jak sobie mieszkańcy urządzili tak mieszkają. Te zdjęcia pokazują wartość a szczególnie prawdziwość opinii "Montera". ElektriMont

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gruby
 Opinia

Mogli by pare rzeczy zmienić np odprowadzać SOKA BAU, albo wprowadzić system rotacyjny. Wszystkie firmy tak robia to już standrart a tak to nie jest tam źle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dada
 Opinia
@Gruby 18.07.2018 11:45

Co masz na mysli System rotacyjny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dadam
 Opinia
@Gruby 18.07.2018 11:45

po co SOKA BAU jeśli firma płaci zgodnie z przepisami urlop wypoczynkowy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarecki
 Opinia
@Janusz 22.05.2018 11:34

tak firma cały czas poszukuje do Niemiec

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
 Opinia

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pazera
 Opinia

Uwaga na firmę elektrimont banda (usunięte przez administratora) I szmaciarzy i oszustów to co w tej firmie wyprawiają z ludźmi przechodzi ludzkie pojęcie dlatego połowa już uciekła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szybki
 Opinia
@Pazera 29.06.2018 18:09

a co takiego wyprawiają, jakieś szczegóły? ...na co uważać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wyglądają zarobki w ElektriMont Sp. z o. o.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo cenne!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rampaso
 Opinia

Dobrze piszecie tuki debile dziady zbieranina krakowskiej patologi byłem chwile do dzis mi buty śmierdza psami

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Niemiec, zapraszam Cię do zapoznania się z regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin). Forum to miejsce publiczne, nie tolerujemy tu wulgaryzmów i obrażania innych. Takie komentarze mogą zostać usunięte. Może mógłbyś podać więcej konkretów związanych z pracą w ElektriMont? Czy pracodawca organizuje przejazd lub zwraca jego koszty? Czy praca jest zmianowa? Dostrzegasz też jakieś plusy zatrudnienia w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Praca, co dokładnie Cię interesuje? Masz na myśli oferty pracy, kwestie finansowe, proces rekrutacji? Na oficjalnej stronie firmy znajdziesz sporo informacji dotyczących działań i polityki ElektriMont. Może ktoś się wypowiedzieć szczegółowo, jaka była jego droga od aplikacji do zatrudnienia? Jakie formalności, czy sama rekrutacja trwała długo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Praca
 Opinia

Może ktoś napisać jakieś konkrety względem zatrudnienia?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Milimetr
 Opinia

Przezylem pare budow z elektrimontem i wszedzie masakra chaos (usunięte przez administratora) nie wiem jak to nazwac . Jedynym konktetnym gosciem jest Darek Z. (Hamburg)On jakos ogarnia te budowy i jest ok..Wiekszosc gosci to stare dziadki alkoholicy wiec jak jestes mlody a chcesz zostac alkoholikiem to polecam . My skladalismy sie na paliwo bo kierownik mial nas w du... Wy macie byc w robocie jak to zrobicie wasza sprawa.. Mieszkania w wiekszosci przypadkow tragedia smrod i kila . Praca ?podpisujesz 2 listy obecnosci jedna idzie do Niemcow ktorzy placa za kazda Twoja godzine a 2 jest dla kadr ktora liczy Ci wyplate co ni jak sie ma z rzeczywistoscia .Co moge jeszcze napisac na plus(a jest ich bardzo malo) wyplata naprawde terminowa nie bylo tak ze euro nie ma na koncie ze zjazdami do PL nie robia wiekszych problemow zalezy jaka budowa . Szczerze mowiac jak ktos mysli o pracy w elektrimont to bym sie grubo zastanawial bo do opisania tego wszystkiego to serio mozna spokojnie stworzyc trylogie dluzsza niz wladca pierscieni .. Jak chcecie jechac do niemiec na budowe to tylko do Darka Z. Wszedzie indziej wydaje mi sie ze krakow nie ma pojecia co sie dzieje na tych budowach i z ludzmi na nich pracujacych (to co ja przezylem horror).

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gienek
 Opinia

Ludzie zaczną uczciwie pracować jak zaczniecie uczciwie płacić łaskawy co ZUS płacą porazka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ElektriMont
 Opinia

Zastanawialiśmy się czy reagować na wpisy zamieszczone na tym forum i doszliśmy do wniosku, że jednak trzeba. Nie chcemy polemizować z przedstawionym jednostronnie obrazem pracy w ElektriMont, ponieważ jest on malowany przez osoby sfrustrowane, które nie „zagrzały miejsca” w żadnej firmie, a pracę u nas też traktowały przejściowo licząc pewnie, że tutaj nie trzeba będzie nic robić, a jeszcze do tego Firma zapewni wysoką wypłatę. Zawiedli się. Wszystkim zainteresowanym pracą w ElektriMont chcielibyśmy krótko przedstawić nasza Firmę. Prowadzimy budowy w Polsce i zagranicą od ponad 30 lat. Zatrudniamy ok 250 osób w większości na stałe pracujących w Firmie od dziesięcioleci. Od początku stosujemy w Firmie dobre praktyki, które nie są wcale powszechne na rynku pracy, szczególnie w budownictwie. Przez 30 lat działalności wszyscy pracownicy zawsze terminowo otrzymywali swoje wynagrodzenia, wszyscy zatrudnieni są na umowy o pracę i od pełnego wynagrodzenia zawsze terminowo odprowadzane były i są składki do ZUS i podatki. Wszyscy pracownicy pracujący zagranicą są dodatkowo ubezpieczani na koszt Firmy dzięki czemu mają zapewnioną łatwo dostępną i solidną opiekę lekarską zagranicą. Firma pokrywa koszty badań lekarskich okresowych. Przeprowadzamy szkolenia umożliwiając pracownikom zdobycie np. zaświadczeń SEP. Podobnie jest z kursami spawania, obsługi podestów ruchomych, montażu rusztowań, montażu muf kablowych i wielu innych. Jeżeli tylko są chętni organizujemy dla nich kursy językowe. Pracownicy korzystają z funduszu socjalnego, m.in. poprzez korzystanie z niskooprocentowanych pożyczek, dofinansowania do wypoczynku pracowników i ich dzieci oraz z kart MultiSport. To wszystko na koszt Firmy. Wyposażamy pracowników w nowoczesny sprzęt i narzędzia – standardy zachodnie. Przedstawiciele Firmy na budowach zagranicznych służą pomocą w kontaktach z urzędami i zagraniczną służbą zdrowia w razie choroby. Na budowach zagranicznych dowóz do pracy odbywa się samochodami służbowymi na koszt Firmy. Staramy się zapewnić dobry standard mieszkań, ale nie zawsze jest on taki sam, bo zależy to od lokalizacji i sytuacji rynkowej. Alkohol, o którym piszą forumowicze nie jest znakiem firmowym naszej Firmy, ale jest znakiem firmowym znacznej części naszego społeczeństwa. Walczymy z tym, ale nie jest to zadanie łatwe. Zachowania i sytuacje odbiegające od normy, jeśli tylko są zgłaszane do kierownictwa Firmy, są rozwiązywane na bieżąco wewnątrz Firmy. Jak ktoś z piszących wspomniał Firma zatrudnia ok 250 osób, a źle pisze o Firmie tylko kilku, dlatego zachęcamy tych, którzy autentycznie są zainteresowani pracą w kraju lub zagranicą do kontaktu z Działem Kadr, z Kierownikiem Budowy lub innym przedstawicielem Firmy. Możemy zapewnić, że każdy kto jest gotowy uczciwie pracować i się rozwijać znajdzie u nas swoje miejsce i będzie miał możliwość rozwoju, podnoszenia kwalifikacji oraz awansu. ElektriMont

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@ElektriMont 06.03.2018 15:43

Co niewiem kto to napisał jak macie czelność sami wiecie co tam się dzieje a tu piszecie taki stek kłamstw na wyjazdach mówicie do młodych ludzi że są tam prowadzacy nienormalni psychicznie i żeby się nie przejmować nie dajecie ludziom żadnej możliwości rozwoju młodego człowieka który chce wyjechać za granice na starcie pakujecie do do bobozu gdzie dajecie mieszkania nory i wpychacie do przepitych przepalonych alkoholików po 4 w pokoju prowadzacych macie albo spranych pajacy albo totalnych złodzieji którzy nawet na budowie nie potrafią wytłumaczyć co trzeba zrobić bo są zajęci wynoszeniem miedzi albo oglądaniem facbooka o zarobkach nie wspomne marne grosze i w to wszystko wliczony jeszcze urlop czyli jak oboz potrzebuje niewolników ok jeśli nie won na bezplatny A prezes przez telefon pyta się czy jesteś chory platonicznie bo frajera dalej trzeba , 250 osób 60 to nieroby na rękawce i po niemcach a za sprowadzenie nowego z ulicy co kabel elektryczny widzi pierwszy raz na oczy prezes daje 100 euro śmiech na sali wiec nie piszcze bredni i nie usuwajcie prawdziwych opini za pieniądze bo sie tylko błaznicie baj z pieknej Polski

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w firmie ElektriMont Sp. z o. o.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chomik73
 Opinia

Witam, czy jest ktoś konkretny kto pracuje lub pracowała w tej firmie?? i napisze jak naprawdę jest i jakie warunki? ostatnio pojawiły się nowe ogłoszenia. Ja myślę o aplikacji na stanowisko Kierownik robót w Niemczech!! proszę o odp. w tej firmie pracuje prawie 270 osób to na pewno musi być OK i może znajdzie się szczera osoba!!

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chomik2
 Opinia

Witaj no fajnie że odpisałeś, pracowałeś tam czy nadal jesteś jeszcze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Jozekjeśli rzeczywiście występowały podczas delegacji sytuacje, o których wspominasz, to czy informowałeś o nich pracodawcę? Przypominam też o tym, że wpisy nie mogą naruszać zasad regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Digital
 Opinia

Jaka sytuacja na budowie w Hamburgu?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Rock chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda praca w ElektriMont Sp. z o. o., jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. W przypadku sytuacji o której piszesz, to warto taką informacje zgłosić wewnętrznie i bezpośrednio do firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Johny, a Ty masz jakieś doświadczenia z ElektriMont Sp. z o. o.?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Johny
 Opinia

Paulina to się pakuj i jedz a co zobaczysz i przeżyjesz potem nam opowiesz )

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Widzieliście najnowsze oferty pracy ElektriMont Sp. z o. o.? http://elektrimont.pl/praca/ Któreś ze stanowisk szczególnie Was zaciekawiło?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Colin
 Opinia

John a jaki masz staż w tej firmie że wystawiasz taką opinię? Jakie budowy zaliczyłeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Czucz, masz długie doświadczenie pracy w ElektriMont Sp. z o. o.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o ElektriMont Sp. z o. o. - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej