Grupa Kapitałowa Specjał

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 215 ocen.

Opinie o Grupa Kapitałowa Specjał

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Kapitałowa Specjał

oszukany

pracowalem tez w tej firmie,w tomaszowie lub i powiem krutko, tej firmy nie poleciłbym nawet najwiekszemu wrogowi.BO oszukuja na kazdym kroku, chodzi o wyplaty, czlowiek sie natyra, napracuje a oni i tak ciebie oszukaja na pieniadzach. W kazdej firmie jest dawany odcinek wyszczegulniony co i za co, a tu nic tylko wyplata pozal sie boze.Takze jesli ktos mysli o pracy w tej firmie to zapomnijcie, szkoda waszego zdrowia i czasu i szkoda jakiej kolwiek nadzieji, bo szybciej czy puzniej odejdziecie.Czasem sie dziwie ze jakis nazdzór sie tym nie zajmie lub inspekcja.Obuz przy tej firmie to przedszkole,takze odradzam wszystkim, kto mysli o pracy w tej firmie

XXX
@MXM 05.12.2017 21:38
Słyszałem że, malo kto chce pracować w tej firmie i do pracy dowożeni są więźniowie z ZK. Czy to prawda, czy żart....

Prawda, a najlepsze jest to że kierowcy muszą przynosić zaświadczenie o .. i tu uwaga NIEKARALNOŚCI!! hahaha

były pracownik
@XXX 10.12.2017 16:03
Prawda, a najlepsze jest to że kierowcy muszą przynosić zaświadczenie o .. i tu uwaga NIEKARALNOŚCI!! hahaha...

Jeśli zatrudniają więzniów, to chyba dobrze. Niech zarabiają na swoje utrzymanie. W takim razie, jak rozwiązana jest sprawa odpowiedzialności materialnej. Od nowo zatrudniających się, wymagają zaświadczenia o niekaralności. Można spytać po co. Po prostu robią sobie z nas jaja. Jakim językiem teraz posługują się kierownicy. Czy pracownikom z ZK też mówią że mają j...., zap......, itp. Myślę że w takiej sytuacji, jakakolwiek odpowiedzialność materialna pozostałych pracowników nie istnieje. Cyrk na kółkach. Tylko czekać, jak z tego kabaretu wykluje się gruba afera, i znowu trzeba będzie płacić grubą forsę, tylko za to że pracowało się w tej firmie. Zastanówcie się dobrze, zanim złożycie tam podanie o prace.

saporo24

Proszę o podzielenie się opinią o pracy na stanowisku Trenera w GK Specjał. Dzięki

Sapporo24
@saporo24 06.12.2017 20:00
Proszę o podzielenie się opinią o pracy na stanowisku Trenera w GK Specjał. Dzięki

Chyba trener trenuje? A ja jestem ciekaw jeżeli chodzi o ph

kiero1

Pan kierowca ma 3tys netto+ , praca od pon do pt , spokojna robota. Polecam

onn33onn
@kiero1 20.03.2017 18:51
Pan kierowca ma 3tys netto+ , praca od pon do pt , spokojna robota. Polecam

hahahaha :P spokojna robota za 3 tyś to chyba nie pracowałeś jako kierowca w Specjale a ja tak i z tego co mówisz to tylko pośmiać się z Ciebie mogę

kostek
@kiero1 20.03.2017 18:51
Pan kierowca ma 3tys netto+ , praca od pon do pt , spokojna robota. Polecam

Pracowałem jako kierowca masakra po 20 punktów dziennie sprawdzanie towaru na sklepach masakra traktują cię jak śmiecia obiecują pomocnika uwierzcie czasem wolałbym sam jechać niż się jeszcze z pomocnikiem użerać stoji i pali papierosy a kierowca (usunięte przez administratora) masakra

Alicja

@Pracujacy nie możesz nikogo obrażać na forum. Regulamin forum znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Aktualnie firma Grupa Kapitałowa Specjał poszukuje pracownika sprzątającego. W ofercie zaznaczyli, że firma oferuje pracę w dużej i stabilnej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku, zatrudnienie na umowę o pracę na 1/2 etatu, stałą opiekę kierownika, stałe wynagrodzenie. Ktoś aplikuje?

Miki
@Alicja 29.09.2017 18:25
@Pracujacy nie możesz nikogo obrażać na forum. Regulamin forum znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Aktualnie f...

Pracujący napisał poprostu prawde o tej firmie, a takie słowa i podobne wyzwiska, częściej padają z ust osób wyżej postawionych, niż zwykły pracownik. Ktoś kiedyś napisał, że w tej firmie jest więcej psychopatów niż w więzieniu,Trudno się z tym nie zgodzić. Ty Alicjo śledzisz całe forum, i wiesz jak jest w firmie, więc może to jest sygnał dla Ciebie, aby się przyglądnąć tym chorym sytuacją, i coś z tym zrobić. Może warto niektórym osobom na stanowiska dać z powrotem paleciaka w łape, i powstrzymać ich chore zapędy. Wśród zwykłych pracowników są mądre pomysły na to aby, po prostu w tej firmie było lepiej. Wystarczy ich nieraz wysłuchać.

Ula
@Alicja 29.09.2017 18:25
@Pracujacy nie możesz nikogo obrażać na forum. Regulamin forum znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Aktualnie f...

Piszesz Alicjo, że jesteś moderatorem tej strony, śledzisz wpisy, aby wszystkie były jasne i przejrzyste. Jeśli tak ma być, to dlaczego jako pierwszy wpis widzimy ten z marca, a nie ostatni, z listopada. Inne pomieszane datami, tak że ciężko się zorientować , który jest aktualny. To tak, jakby czytać książkę od końca.

Niwa

Pracowałam w tej firmie bardzo krótko . W porę się wymiksowałam z tego interesu. Praca w złych warunkach lokalowych. Kierownik który nie zna w najmniejszym stopniu programu na którym pracują jego podopieczni. Obiecywane pieniądze w niczym nie odzwierciedlają adekwatnej sytuacji. Obiecywane prowizje to 0,015 % . A gdy postanawiasz zakończyć karierę w firmie zabierają Ci premię o której piszą w umowie. Gorąco odradzam tę firmę.

Cobra

Wczoraj zostalem telefonicznie umowiony na rozmowe kwalifikacyjną w sprawie pracy. Dzisiaj stawilem sie w umowionym oddziale w tomaszowie lub. o danej godz. czekalem na "kierownika" 15 minut zeby sie dowiedziec, ze oferta jest juz nie aktualna, przejechalem kilkadziesiat km na ta rozmowe. Mozna bylo mnie telefonicznie poinformowac, brak słów... "firma" zarabia na swoje imię.

Nowy

Ola jaki region?

Alicja

@Miki nie jestem pracownikiem firmy Grupa Kapitałowa Specjał. Jestem moderatorem forum GoWork.pl jestem tu, aby pomóc w uzyskaniu informacji o pracy w firmie. Prawdę można również napisać nie naruszając regulaminu forum. @H1Z1widzę, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie. @@Dzika z czego jesteś najbardziej zadowolona pracując w tej firmie?

H1Z1

Oddział Pruszcz gdański Pracowałem do końca września Noe polecam chociaż od niedawna jest możliwość na poprawę z prostej przyczyny zmieniono kierownika logistyki. Nowy kierownik jeśli weźmie za pysk zmianowych może poprawić sytuację zwykłych pracowników. Pracując na magazynie trzeba się liczyć z dużą odpowiedzialnością materialną nieplatnymi nad godzinami ciągle wzrastające wymagania w skrócie jedna osoba pracuje za 2 a nawet 3 przy czym pensja nie powala. Urlop dawaniu w kolejności ,,kto najbardziej wejdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Jedyny plus to dojazdy może się zdarzyć że dołączając do którejś zmiany będziesz mógł jeździć razem z nimi służbowym samochodem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Miki

Właśnie o tym pisze, praca jaka jest, wszyscy wiedzą. Raz lepiej, raz gorzej. Gdzieś pracować trzeba. Ale gdy atmosfera jest psuta przez wcześniej wymienionego zmianowego, pseudo dyrektorka, czy im podobnych, to wszystko idzie w złym kierunku. Odeszło z tej firmy tylu dobrych pracowników. Odeszli bo niemogli słuchać i patrzeć, jak takie osoby poprostu działają na szkode, i tworzą zły wizerunek tego przedsiębiorstwa. Szkoda że Tokarz, nie wie, lub niechce zobaczyć, jak traktowani są pracownicy przez niektórych przełożonych. Dobrze by było, aby sobie przypomniał dzięki czyjej, ciężkiej pracy zbudował swoje imperium.

Olaa

Czy mozna prosić więcej szczegółów pracy ph? Jakie pieniądze na początek ile można wyciągnąć na prowizji jakie auto czy do użytku własnego itd. Bede bardzo wdzieczna :)

Już pracuje

Sa przyjęcia w firmie Bosch przy ul zmigrodzkiej Sa trzynastki wczasy pod gruszą dobra placa. Polecam a Specjał to niech szuka jeleni

Pracujacy

Wrocław ul. Bierutowska pracowałem w tej firmie.dokładnie chodzi o towar który ukladany jest na palety. Jeżeli uszkodzisz towar wystawia ci paragon do zapłaty. Składasz u nich dokument za potwierdzeniem ze nie wyrażasz zgody na potrącenie z wynagrodzenia za uszkodzony towar. Mogą ci potracić wtedy kiedy bedzie podpisany dokument miedzy pracownikiem a pracodawcą ze w razie to pokrywasz koszta i nie wspomne juz o dokumencie o odpowiedzialnosci materialnej. Biuro mowi ze jest zasadą przyjęta i nichuszkodzisz to plac. Taka duża firmai pytanie czy ma ubezpieczony towar Ale widocznie nie skoro każą pracownikom za uszkodzony płacić.Żenada i nie dajcie się nabrać jeżeli będą wam kazali płacić za towar. A Łukaszek zmianowy to dopiero totalny debil. Pozdro

Alicja

@Szakal najwidoczniej firma poszukuje pracowników z orzeczeniem niepełnosprawności. @Marek dla takich ludzi nie każda praca jest. Akurat firma Grupa Kapitałowa Specjał zatrudnia ludzi niepełnosprawnych. Pamiętajmy, że tacy ludzie nie wszędzie znajdą zatrudnienie. Pamiętajcie również, aby nie obrażać nikogo na forum. Zapoznajcie się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin zanim napiszecie opinię.

Mol
@Alicja 22.09.2017 01:36
@Szakal najwidoczniej firma poszukuje pracowników z orzeczeniem niepełnosprawności. @Marek dla takich ludzi nie każda praca jes...

Masz racje poszukują ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności, ale muszą mieć siłe byka, aby sprostać wymaganiom, jakie stawiane są pracownikowi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Masz racje. Dla tej firmy liczy się tylko kasa. Nieważne że wydojona z ludzi zdrowych czy chorych. Typowy wyzyskiwacz, chroniony polskimi przepisami. Nie życzę nikomu pracy w tej firmie.

Alicja

@były pracownik co zmieniłbyś w firmie Grupa Kapitałowa Specjał, aby lepiej się pracowało? Czy nie miałeś szansy w firmie na jakąś podwyżkę? Takie informacje są ważne dla nowo zatrudniających się osób do firmy.

były pracownik

Szczerze odradzam prace w tej sieci sklepów jako koordynator, bardzo słabe zarobki, problemy na każdym kroku odnośnie logistyki w Specjale za co koordynator obrywa od sklepów a kierownik ma to gdzieś , brak możliwości rozwoju i traktowanie pracownika jak NIC, sklepy godne pożałowania jeśli widzicie jakiś zaniedbany prawie jak z PRL-u to na pewno jest w sieci Nasz Sklep, sam osobiście nie zrobiłem nigdy zakupów w sieci a to musi o czymś świadczyć! Pozdrawiam były pracownik zmarnowany rok życia w tej firmie .

Parura

Pracuje w tej firmie jako dozorca i szczerze odradzam. Zakład pracy chronionej taaa... to się nadaje do jakiejś gazety albo komisji praw człowieka. Ludzie z grupami (1 na serce, płuca) siedzą po 24 godziny na budowach w syfie, smrodzie, klejach farbach gdzie po 10 chłopa się przebiera i zrzuca nie raz mokre buty, ciuchy. Mało tego. Firma leci na masówkę i bierze obiekty gdzie mało ze nie ma ogrodzenia czy światła to nawet nie ma prądu! Wcale. Wody i toalety tez nie ma. I w takich warunkach ludzi chorych trzymacie? Jebnijcie wy się w głowę i mam nadzieje, ze w końcu ktoś z tym skończy i posypią się kary. Niech sobie sam prezesik czy kierowniczek siądzie te 24 h w takich warunkach ot tak, żeby swoje choryzonty poszerzyć. Ja bym nawet zdrowego nie posadził w takie miejsce. O problemach z wolnym czy urlopem nawet nie wspominam. Nie ma sensu. Jednego natomiast powiedzieć złego nie mogę to o wypłatach. Pieniądze zawsze są terminowo, często dzień dwa wcześniej. Pozdrawiam

były pracownik

pracowałem rok w tej firmie u uważam że jest to rok zmarnowany ponieważ niczego ta firma nie nauczyła mnie oprócz tego że poznałem kolejnego POLSKIEGO WYZYSKIWACZA. Na święta zamiast dostać cokolwiek od firmy trzeba ugościć Prezesa za własna kasę żeby chłop zobaczył co to Polska Gościnność (bo ci z Rzeszowa to dusigrosze) - jak znajomym opowiedziałem że byłem na firmowej wigilii to każdy o firma się pokazała a ja na to tak bo każdy pracownik miał przywieść coś od siebie jakieś danie itp. bo to taki zwyczaj - pomyślałem oki może my jako pracownicy poczęstunek szykujemy a firma da w kopercie przysłowiowe 200 - 300 zł na święta a tu SUPRAISS - Prezes stwierdził że to marnowanie firmowej kasy i walnie nam pogadankę jak on to doszedł do milionów i jaki to z niego biznesmen - a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie obchodzi jego wyimaginowany biznes i wyzysk pracowników , Firma SPECJAŁ, NASZ SKLEP i reszta spółek to POLSKI KOŁCHOZ, powiem więcej jak towary się terminowały to pracownik może kupić taniej jak w danym dniu minął termin znaczy firma łamie prawo sp-0rzedająć przeterminowany towar własnym pracownikom. Pozdrawiam oddział GDAŃSK

archivist

Witam, zauważyłem, że GK Specjał poszukuje archiwisty w Rzeszowie, czy ktoś może coś powiedzieć na temat pracy w firmie pod kątem takiego zawodu/spraw biurowych? Jaka panuje atmosfera? Zarobkowo pewnie raczej bez szału, nawet jeśli ma się bogate doświadczenie w branży...

Zaniepokojony

Co się w tym przedsiębiorstwie dzieje? Odeszli jusz chyba wszyscy z którymi można było normalnie pracować i porozmawiać. To jest jakaś chora sytuacja. Do czego to wszystko prowadzi?

sklep

cy to prawda że ALU się zwolnił

madek
@sklep 18.07.2017 23:42
cy to prawda że ALU się zwolnił

Alu źle zrozumiał, wszyscy mówią że czarny musi odejść, ale to nie o niego chodziło. O takiego kierownika jak Alu powinno się walczyć, a nie pozwolić mu odejść. Ciekawe czy ktoś mu chociaż na koniec powiedział dziękuje.

XXX

Jeśli masz Alicjo chęć pomocy i odwagę, to przypomnij prezesowi, że jeszcze pracuje kilka osób które kiedyś ciężką pracą budowali tą firmę. Kiedyś silni, zdrowi, z nadzieją że gdy przybędzie im kilkadziesiąt lat, Tokarz nie zapomni o ich wysiłku. W innych firmach tacy pracownicy są doceniani i traktowani jak ,,weterani'', a w specjale jak ,,kule u nogi''. Przepracować w tej firmie 20, czy 25 lat to naprawdę wyczyn godny szacunku.

Alicja II

Panie Były , kto stosuje takie metody o których wspomniałeś ? Może pomogę ?

BYŁY
@Alicja II 19.06.2017 11:59
Panie Były , kto stosuje takie metody o których wspomniałeś ? Może pomogę ?

Ja ALICJO nie potrzebuje twojej pomocy, pomogłem sobie sam, w pore odchodząc z tej firmy. Czytając twoje wpisy, jestem pewny, ze nie jesteś osobą która chce pomóc, tylko jedną z tych osób o które pytasz. Wszędzie Cię pełno wszystko chcesz wiedzieć, tylko po co?

Kobieta z zapałem

Proszę o opinię pracy w firmie Specjał jako portier-ochrona w Krakowie

BYŁY

NĘKANIE, ZASTRASZANIE, PONIŻANIE, OŚMIESZANIE, TO GŁÓWNY POWÓD DLA KTÓREGO SIĘ ZWOLNIŁEM Z TEJ FIRMY. ZOSTAŁO PYTANIE CZY PREZES TOKARZ WIE CO NAPRAWDE SIĘ DZIEJE WOKÓŁ NIEGO?

Wrona 44
@BYŁY 13.06.2017 09:39
NĘKANIE, ZASTRASZANIE, PONIŻANIE, OŚMIESZANIE, TO GŁÓWNY POWÓD DLA KTÓREGO SIĘ ZWOLNIŁEM Z TEJ FIRMY. ZOSTAŁO PYTANIE CZY PREZ...

W odziale tomaszow l jest to samo magazyn traktowany jak psy ostatnia rozmowa z prezesen ktory twierdzi ze karmie wasze mordy a wy swoje mordy karmicie w domu żenada nic dodac ani ująć

Alicja

@najgorszemu_wrogowi_nie_życzę, nie jestem administratorem. Jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to zapewne był on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl W swoim komentarzu wspominasz m.in. o mobbingu. § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy takie sytuacje naprawdę pojawiają się w Grupa Kapitałowa Specjał?

Alicja

@Franek według Ciebie niedawno w Grupa Kapitałowa Specjał zaszły pewne zmiany na lepsze. To bardzo dobrze. Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu?

najgorszemu_wrogowi_nie_życzę
@Alicja 06.06.2017 12:27
@Franek według Ciebie niedawno w Grupa Kapitałowa Specjał zaszły pewne zmiany na lepsze. To bardzo dobrze. Co więcej możesz nap...

Dlaczego usunęłaś mój prawdziwy komentarz o bałaganie, smrodzie, kradzionych paletach, przeterminowanym towarze w ogromnych ilościach, mobbbingu, krzykach, przymusowym zostawaniu w pracy pod karą zwolnienia, oddawaniu pieniędzy przez pracowników po brakach na ponad 60.000 PLN podczas inwentaryzacji, wchodzeniu na regały (najwyższe poziomy) bez pomocy wózka widłowego z koszem w magazynie Specjał w Broniszach ?? Temat do TVN Uwaga !!

Rudy

Pracowal ktos w kokotowie na magazynie? Jak wyglada tam praca i warunki finansowe?

Rafiq

Witam!Jak jest w ochronie w tej firmie?Podobno mają kilka miejsc do obsadzenia u mnie mieście i juz się oglaszaja (poszukiwani pracownicy z niepełnosprawnością).Aktualnie pracuje ale myślę o zmianie pracy że względu na stan zdrowia.Opinie nie napawają optymizmem tak więc się waham...Płacą chociaż to co w umowie czy kroja na kasę?Z góry dzięki za odpowiedź.pzdr

Franek

Jeśli chodzi o magazyn , pracuję tam od kilku miesięcy i na początku nie zapowiadało się najlepiej .W ostatnim czasie przyjechali panowie z logistyki z Rzeszowa i następują kolosalne zmiany .Zarobki są znacznie lepsze , jest więcej magazynierów i porządek na magazynie też znacznie się poprawił .Z mojej strony polecam.

jut
@Franek 20.04.2017 18:00
Jeśli chodzi o magazyn , pracuję tam od kilku miesięcy i na początku nie zapowiadało się najlepiej .W ostatnim czasie przyjecha...

Czy wymagają stopnia o niepełnosprawności? Kilka osób mi o tym mówiło i lekarz orzeczyciel tez pytał czy mam taki stopień.

....

A jak wygląda praca na magazynie w czeladzi.ale szczerze.

Alicja

@Ktos, zamierzasz aplikować?

ktos
@Alicja 10.04.2017 12:04
@Ktos, zamierzasz aplikować?

A co jest z tym kierowniem obecnym? zwalnia się czy co?? zamierzam aplikować. zastanawiam się.

Ktos
@Alicja 10.04.2017 12:04
@Ktos, zamierzasz aplikować?

Kierownik logistyki. A napisałem magazynu .

Ktos

Jak wygląda praca w czeladzi? Są ogłoszenia na kierownika magazynu. Na jakie zarobki można liczyc?

Alicja

A jakie pozytywne aspekty dostrzegacie w Grupa Kapitałowa Specjał?

XXX

Ktoś kto nie pracował, lub nie pracuje w tej firmie, nie potrafi zrozumieć jak to jest możliwe płacić za coś, czego się nie zrobiło. Tutaj właśnie tak jest, płacą sklepowe, magazynierzy, kierowcy. Wszystko po to, aby góra mocno trzymała się swoich krzeseł. Tak jest i będzie, bo PREZES słyszy od nich to, co chce usłyszeć, a nie widzi tego co zobaczyć powinien.

ERYK

To prawda praca kierowcy od poniedziałku do piątku, ale od 2-5 do 16-20. (Sobota sporadycznie) Wekend musi być wolny, bo już w piątek ledwo chodzisz. Gdy w tygodniu przerzucisz kilkadziesiąt ton towaru, to w te wolne dni nawet piwo nie smakuje. Ale przecież jest 3 tys. na ręke, za tą fajną prace. Tak to prawda, zdarza się 3 tys, ale nie wszystkim. Wystarczy się krzywo popatrzeć, lub powiedzieć słowo za dużo, no i z 3 z przodu robi się dużo mniej. To nie wszystko, bo z tej wypłaty trzeba zapłacić za braki i uszkodzenia które kierowca stwierdził podczas rozładunku. Zdarza się też rozbić jakiś alkohol, za który też trzeba zapłacić z własnej kieszeni. No i jeszcze przepał, wymyślony przez osoby nie mające o transporcie najmniejszego pojęcia. A co w przypadku stłuczki, oczywiście płacisz itd. itd. Suma tych potrąceń to w niektórych przypadkach dużo więcej niż konkretny mandat. NIE WIERZYSZ - SPYTAJ KIEROWCÓW.

Tadek

Teraz stają na głowie, bo zbliża się sezon, a pracować niema komu. Nie dziwie się ze kierowca zarobi 3 tys. Tylko czy zapłata dla kierowcy, jest proporcionalna do ich pracy? Wątpie,bo załadunek, rozładunek, pieniądze, faktury itp. to wszystko jest na głowie kierowcy. KIERO napisz za ile godzin ciężkiej pracy dostajesz te 3tysie. Ktoś kto chce być kierowcą w specjale niech dobrze się o wszystko wypyta i dobrze zastanowi, bo te same pieniądze można zarobić za dużo lżejszą prace.

jeszcze pracownik

Rotacja w całej firmie Specjał, Nasz Sklep, Livio - masakryczna ludzie pracują po kilka miesięcy i uciekają bo tutaj kasa praktycznie dla wszystkich taka sama około 2000 na rękę a opowieści że jest super to sobie w buty można włożyć bo wystarczy pośledzić ogłoszenia że ciągle szukają do pracy - taki typowy polski wyzyskiwacz

OLa

Kasa na czas to jedyny pozytyw w tej pracy.

midzik

Moja boiska osoba pracuje w Specjal na ochronie w Tarnowie. Pieniądze na czas, kierownik ok, grafiki też. Najniższa krajowa ale no cóż lepszy rydzyk niż nic

ABC

Chcecie wiedzieć jak to wygląda wśród kierowców, przeczytajcie wpis ANDI-ego. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło, poza tym że dodatkowo zatrudniają Ukraińców. Tak przy okazji dziękuje KAM za twój wpis. Szkoda że jest tak mało szczerych i prawdziwych wpisów jak twój

Alicja

@KK, dlaczego uważasz, że powyższe informacje są nieprawdziwe? Pracujesz jako kierowca? Opowiedz więcej o swojej pracy.

Alicja

@kiero1, w takim razie dziękuję za Twoją opinię.

kiero1

tak pracuje. Stała ekipa nie ma rotacji kierowców, kasa dobra, wolny weekend, stałe trasy. Firma ok.

Alicja

@kiero1, pracujesz na tym stanowisku?

cwanik

a co na temat kierowcy powiecie? Bo to ze jestescie nieudacznikami to wiem, ale temat kierowcy niech ktos poruszy

uprzejmy

Firma Specjał jeżeli chodzi o ochronę to pod psem i gorzej zatrudnia osoby które przebywały w więzieniu i bezdomnych, nie sprawdza uprawnień do wykonywania zawodu , jako przykład mogę podać budowę WARBUD w Warszawie przy al Jerozolimskie 120 budowa EQWADOR IV

Alicja

@as pracujesz w tej firmie?

as

Łódź - a dokładniej koordynatorka Agnieszka R. - uważajcie na nią , sypią z każdym by tylko osiągnąć swój cel. Skoro firma takie rzeczy toleruje to dobrze o niej nie wróży. DNO !!!

Alicja

Kilka dni temu pojawiła się nowa oferta pracy! Stanowisko Kierowca Kat. C miejscowość: Goleniów, ciekawa oferta? ;)

Zostaw opinię o Grupa Kapitałowa Specjał - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Kapitałowa Specjał