Dopóki robi tam (usunięte przez administratora) to firma jest padaką, zacznijcie szanować porządnych pracowników,(usunięte przez administratora)w grupie 5-6 osób powinniśmy tam robić 10lat na bide, ale z tym kierownikiem to rotacja lepsza jak na learze.(usunięte przez administratora)
ksa
16.02.2026 13:16
Moim zdaniem atmosfera w firmie oraz sposób zarządzania wymagają poprawy. Jest to oczywiście moja subiektywna opinia oparta na własnych doświadczeniach i każdy przyszły pracownik powinien zweryfikować te kwestie na własną rękę. Z mojej perspektywy zauważyłem jednak pewne red flagi – przede wszystkim dużą presję oraz sposób komunikacji przełożonego, który bywa agresywny i odbywa się podniesionym głosem. Odniosłem wrażenie, że błędy kierownictwa są ignorowane, podczas gdy pracownicy szeregowi są za nie surowo oceniani. Dodatkowo uważam, że proces szkolenia nowych pracowników pozostawia wiele do życzenia i mógłby być lepiej zorganizowany. Na plus zasługują właściciele, którzy wydają się w porządku, oraz stałe godziny pracy (pierwsza zmiana).
Zostaw merytoryczną opinię o KNM Trade Norbert Majka